KODU Lapse üles kasvatamine Marta

kas ma lõpuks saan selle beebi enda külje alt ära?*

21. oktoober 2019

Ma ei tea täpselt miks ja kuidas, aga ühel hetkel sündis mul mõte, et mul on uut voodit vaja. Ilmselt selle pärast, et sõbranna ostis endale kontinentaalvoodi ja mina kirusin ennast maapõhja, et ma kunagi, magamistoa remondi ajal, Aatriumist kõige odavama voodi ostsin. Nagu ta oli ilus küll, aga hakkas see sinder lõpuks nagisema ja krigisema. Seega mõtlesin ma välja plaani, et ostan endale uue ja vana viin stuudiosse, et pildil on ta ju raudselt ilus. Tehtud-mõeldud!

Nüüd oli vaja leida kontinentaalvoodi. Või jenkki voodi? Ma ei tea, mis nende vahe on, aga pmst koosneb selline voodi kahest kušetist, suurest madratsist ja siis kattemadratsist. Kattemadratsi peale peab RAUDSELT panema madratsikaitse, eriti kui sul on lapsed! Näed, see on kõige parem madratsikaitse, ma mingi 10tk sealt juba neid tellind kokku vist. Kõrge, suur ja uhke. Kuna Textelles oli (ja on siiani) Sleepwelli soodukas, siis jäigi valikusse see voodi.

Vähem kui nädal hiljem oli voodi kohal ja me saime ta umbes 15 mintsaga kokku pandud, super mugav ja lihtne. Aga no kuidas seda tuppa paigutada? Proovisime üht ja teist pidi, lõpuks panime ta ikka samasse kohta, kus vana voodi oli. Aga selle vahega, et seda madratsikuhja sinna kõrvale ei pannud, kus lapsed tavaliselt magama pugesid. Olin hoopis kaval ja jätsin sinna maha ainult ühe madratsi, nii et tekkis nagu selline…auk, kuhu last panna, haha.

Sry, et nii pime, kell alles pool 9 😀

Mul ei ole tegelikult midagi selle vastu, et beebi meiega koos ühes toas on, aga külje alt tahtsin ma teda küll ära saada. Esiteks selle pärast, et kui ta otseselt mu kõrval on, siis ta kipub ärkama. Kui ta kasvõi natukene eemal on, siis ta vahepeal küll sipleb, aga magab ise edasi. Võrekasse pole ma teda iial magama saanud ja tõstmise peale ärkab ta ka kohe üles, seega selle naljaga tegeleda ei viitsi. Samas praegu on tal selline kehv iga, et kui ta ärkab, siis paneb täiskäigu sisse ja on pats, maas. Ta on seda korduvalt teinud, nii et jah, meeldiv see ei ole. Nüüd on lahendus selline, et poen temaga ise sinna maha pessa, panen tuttu ja ronin ise üles. Täna öösel ärkas ta vaid korra, kuid selle aja peale, mis ma ümber keerasin, et talle lutt suhu tagasi panna, oli ta juba magama jäänud. WIN!

Ja boonus on ka see, et kui ta peaks ärkama, siis saab ta ise rahus maha ukerdada ja ei pea enda hambaid välja kukkuma ja eluga riskima, nii et väiksed võidud iga päev. Aastakese vast kannatame nii ära, siis liigub see präänik ka õdedega kõrvaltuppa.

Voodist endast nii palju, et see on nii mõnus ja kõva. Nagu ma armastan kõva voodit ja seda ta on! Ja nii kõrge ja mõnus ja.. noh, tegin hea valiku! Selline tunne, nagu hotellis magaks ? Ma seda ei hakka ütlema, et kohe kui uus voodi käes oli, siis ma sain aru, et mul see vana raudselt stuudiosse ei mahu, aga õnneks Andra ütles, et ta tahab mu voodit endale, nii et nüüd elab vana voodi Andra juures ja kõik on rahul. Vot tak!


Kellel uut voodit vaja, siis Textelles kehtib Sleepwelli kampaania 11. novembrini ja madratsit sealt tellides on transport alati tasuta! Soodukaid on seal palju, aga kui leiad midagi, mis täishinnaga tarvis oleks, siis proovi koodi MALLUKAS10, millega saab kuni 17.11 10% soodukat! 
Aga teisel teemal: kus teie beebid magavad? Kõrval? Oma voodis? Mis ajal teise tuppa pagendasite?
*Postitus sündis koostöös Textelle.ee‘ga!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar