SÖÖK

10 minuti lõunasöök

28. oktoober 2019

Nagu ikka, on mul enne puhkust täielik hullumaja. Üritan meelde jätta, et mis koostööd on vaja enne ära teha, millised puhkuse ajal, mis asjad kaasa võtta, millest pildid enne ära teha, mida üldse kaasa võtta ja noh, saate ise aru, et ma juba mitmendat päeva kella kaheksast alates möllan arvutis nagu poolearuline.

Lapsed täna lasteaeda ei läinud, üks on nohus, teine köhas, kolmas kähiseb niisama. Aga olete proovinud tööd teha, kui kolm last ringi silkavad ja midagi tahavad? Ütleme nii, et üsna keeruline. Seega pakkis Kardo beebi sisse ja läks temaga jalutama, Lende läks vanaema juurde multikaid vaatama. Mari jäi minuga koju, ta ei ole üldiselt enam suur segaja, pigem abiline. Tegi minust siin pilte, kui mul vaja oli ja käis vahepeal mu hoolega tehtud meiki solvamas: “Emme, miks sa nii vanaks läksid?”. Tänks, Mari…

Hommikul tegi Kardo mulle kohvi ja mingisuguse hommikusöögi, aga kella kolmeks olin ma juba nälga suremas ja surm silme ees. Jumal tänatud, et blogijatele aeg-ajalt neid euroopa abipakke promopakke saadetakse. Kaevasin nüüd siit-sealt asju välja ja tegin kiire söögi valmis. Ise veel vahepeal mõtlesin, et okeiii, see tundub veits imelik, aga no suva, kõht nii tühi, et söön nagunii, olgu milline ta on.

Igatahes, need olid siis asjad, mis ma kappidest leidsin ja otsustasin, et nad võiksid kokku sobida.

Nagu te saate aru, siis mingit erilist retsepti siin muidugi jagada ei ole, lihtsalt tahan sheerida enda üllatust, et ma nii kiiresti niiiii hea toidu sain. Ehk siis juurikad pannile, lasin veits podiseda, lisasin juurde küüslauku ja sibulat (kes tahab, võib ala tsillit ka panna) ja kui need olid suht pehmed, panin pannile vett ja need Santa Maria nuudlid, mis ei vaja eelnevat keetmist. Lihtsalt pannile, kaas peale ja paari mintsaga olid ka need pehmed.

“Mari, tule tee must pilti!!” ?

Siis lõin peale paar muna, hakkisin sisse tomatit ja koriandirit, ning see olekski võinud valmis olla, aga ma tahtsin krevette ka panna. Seega uus pann välja, õli, tsilli ja krevetid pannile, paar mintsa ja need ka valma. Ehk siis umbes 12 mintsaga oli mul kõik valmis, segasin kokku, peale wokikaste ja valma!

Sorri, polnud mega planeeritud postitus, et saaksite siit kauneid toidupilte leida, niisama telefoniga veits tegin pilte, et teile ka teada anda, et poes nüüd on sellised nuudlikesed müügil, mille saab lihtsalt pannile visata ja eriti kiire vokiroa valmis keevitada. Sellisteks hullumajapäevadeks, nagu mul täna on ?

Üldse ma oleks super tänulik, kui keegi mulle ka teada annab, kui nad poes midagi uut proovinud on. Seda ma juba halasin, et need Põltsamaa valmistoidud solk olid, aga seda nuudlikest teate nüüd proovida. Oskate veel midagi uut kiita ja laita? Mulle endale meenuvad veel need toorpudrud, mida kõik influencerid megalt kiitsid, ma ostsin ise nagu mingi pööbel (naliiiiii) ja nii väga tahtsin, et need rõvedad oleks, et ma saaks öelda, et issand, mulle küll ei maitsenud. Kahjuks on need imelised, niiet jah, influencerid ei valetanudki ?

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Tibuemme 30. oktoober 2019 at 14:20

  See küll pole mega “söök” aga hiljutine liiga hea avastus on maiuspala jäätis. (Ei soovita muidugi proovida kui ei taha sõltuvusse sattuda)

 • Avatar
  Vasta Karmen 29. oktoober 2019 at 15:05

  minule see selveri mango-chia ei meeldinud.. suht blahh
  need wok nuudlid on küll vähemalt 5-6a juba müügil 😀 pad thai kastmega olen kasutanud neid.

  • Avatar
   Vasta CHIA 1. november 2019 at 16:05

   Mulle natuke meeldis, läksin kohe uurima netti, et mis need seemned sisaldavad. Aga peale seda sain ma chia seemnete sõltuvuse – lugesin mida ned pisikesed kõik kasulikku sisaldavad!!! Poes on need müügil samal riiulil, kus pählkid, sihvkad jne. Enamasti tarbin ma neid nüüd veega valmistatud smuutidega.

 • Avatar
  Vasta Kristin 28. oktoober 2019 at 21:56

  Fitlap kaks uut magustoitu selveris on megahead !
  Üks banaani-mandli ja teine mango-chia. Nämm!!

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. oktoober 2019 at 22:29

   saad aru, ma ostsin need ükskord, aga need jäid külmkapis kõikide teiste asjade taha ja kui ma nad avastasin, olid nad juba surnd 🙁

 • Avatar
  Vasta H 28. oktoober 2019 at 19:12

  Mul instat ei ole seega küsin siin – kust on pärit elutoa vaip (see ruutudega)? I need it in my life!!!

  • Mallu
   Vasta Mallu 28. oktoober 2019 at 19:15

   ma ostsin selle feissbuuki marketplaceist 🙂