NALJAKAS

päikest ja ootamatuid naeratusi

29. oktoober 2019

Ma olen enne ka vist rääkinud, et mul tulevad õudusvärinad, kui keegi lõpetab e-maili sõnadega “päikest”. Nagu… Miks? Mis su päiksesoov mulle andma peaks? Ilma muutma või? Okei, sellisel juhul ma veel saaks aru, kui sama e-maili manuses oleks piletid palmi alla või miskit. Aga muidu see “päikest” on nii lamp kuidagi, raske niisama normaalselt e-maili lõpetada või. Kellele su päikest vaja on, aru ma ei või.

Kunagi oli mul ka üks koostööpartner, kes kirjutas iga e-maili lõppu “edu”. See reaalselt kõlab nagu “nojah, edu sulle, you are gonna need it bad…” ?

Mõni aeg tagasi kohtasin haigete e-maili lõppude tippu. Teate, ma ei taha ülse mingi tont olla, et haha naerame kõik selle vaese firma ja ta lõpulause kohta, aga nagu see ON naljakas ja kuna ma teen neile tasuta reklaami ka, siis ma loodan, et nad ise ka näevad, kui krdima naljakas see on.

Igatahes. Mulle kirjutas üks firma, mis teeb laste sünnadel keemiakatseid. Täitsa huvitav värk, aga mu lapsed liiga noored selle jaoks, seega ei osanud nendega mingit sobivat koostöövormi välja mõelda. Igatahes lõpetasid nad kirja sõnadega:

Ootamatuid naeratusi soovides,
Projektijuht

Esiteks mida krdi soovi, OOTAMATUID NAERATUSI SOOVIDES…

Nagu kas see tähendab, et kirja saatja soovib, et ma mingisuguse insuldi või näohalvatuse saaks, et ma täiesti ootamatult poolearulise kombel naeratama hakkaks või? Et kujutate ette, et jalutate mööda poodi, valite juustu ja äkki seisate seal kõrvuni naeratusega, hullupilk ees ja ei saa seda raiska kuidagi maha ka pühitud? Sest mingi saatan soovis sulle ootamatuid naeratusi?

Või oled matustel. Kõik kõõksuvad nutta, sa seisad seal nagu:

“Ei ema, ma ausalt ei ole õnnelik, et Leida maha suri. Mulle sooviti enne ootamatuid naeratusi ja nüüd ta krt tuligi. Ootamatult!”.

Igatahes leian mina isiklikult, et ootamatuid naeratusi soovida võib küll ainult vihavaenlasele, sest miks peaks keegi heast südamest tahtma, et ma kuskil ootamatult ja tahtmatult irvitama kukuks nagu segane ?‍♀️

Muidugi selle MTÜ nimi on kirss tordil. Jah, sõbrakesed, kui te nii oma meile lõpetate, siis te olete tõesti omajagu keemiat teinud. Kunagi, kui OÜd tegema hakkate, soovitan nime OÜ teeme aineid.

Aga mis seal ikka, ärge nüüd liiga tõsiselt ka võtke, saime lihtsalt sõbrannadega kõhutäie naerda.

Ootamatuid peeretusi soovides,

Mallukas

 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar