Ilukraam

minu reisilemmarid – suur nimekiri headest asjadest

4. november 2019

Ma olen ammu mõelnud seda postitust teha, kuid nüüd tuli pähe, et mis saaks olla niiöelda usutavaim “reklaam” kui näidata neid asju, mida ma endaga reisile kaasa tõin. Selles suhtes, et selliseid “neeh” tooteid ei viitsiks nagunii keegi kaasa vedada, pigem selliseid kindlaid lemmikuid, onju. Ehk siis neid ma teile näitangi, tahate või ei taha ?

Alustan asjast, mis mulle endale küll ei kuulu, aga see hambapasta on Mari lemmik. Ta on teinekord endale poest luninud igasuguseid printsessi- ja paw partrouli piltidega pastasid, aga kasutab ta ikka lõpuks ainult seda. Mis on ka hea, sest ma tean, et see hambapasta on fluoriidivaba, 99% koostisosadest on looduslikud (erinevalt sellest jurast, mis seal printsessipastades on) ja seda võib vabalt ka alla neelata, kui huvi on. Mari ja Lende kasutavad seda, Martal kasutan sama sarja “igas vanuses” mõeldud toodet (link). Oleme mõlemaid juba kaua kasutanud ja siiani super rahul. Seega jätke need mullinätsumaitselised pastad poodi ja kiigake Hevereni lehele, sealt saab paremat kraami.

Aga lähme nüüd minu asjade peale. Esiteks  – kuivšampoon. Ma ei saa elada, kui mul ei ole kuivšampooni! Ma kasvatan hetkel tukka välja, mis tähendab, et ta tilbendab kogu aeg ees, ma kogu aeg näpin seda ja olen paari tunniga mega rasvapea, kuigi olen just pesust tulnud. Ehk siis kuivšampoon on elu. Ja ma olen neid niii palju erinevaid proovinud ja tumedatele juustele ON parim see Batiste oma, ei ole mina paremat leidnud. Ma kaasa ei võtnud, ostsin siit selle, sest mul oli kodus ka otsas.

Hoia arbuusivesi on reisile (ja suvel) idekas. Nii mõnusa arbuusilõhnaga ja saad ennast kiirelt jahutada päikese käes. Ma üldse armastan kõiki HOIA asju, aga see üks lemmaritest!

Ma armastan viimasel ajal kõiksugu kangeid lõhnasid, ehk siis igasugused rosmariinid ja eukalüptid. Ja see näopesugeel on rosmariini lõhnaga ja ma arrrrrrmastan seda täiega. Andrale nt ei meeldinud see lõhn üldse, aga ma peseks vist 474 korda päevas nägu, lihtsalt et seda nuusutada ? Otseloomulikult on ta 100% looduslik.

Viimaseks TILK deodorant, mida tuleb peale kanda ebaharikult, ehk siis nagu määriks kreemi kaenlaauku. Mulle ta meeldib, kuigi pole enne säärast proovinud. Pole just mingit lillelõhna (minu meelest õrn taimekas) aga tõepoolest aitab ja teeb oma tööd kenasti. Seega, kes otsib alumiiniumivaba deodokat, soovitan proovida.

Need kaks kitti on TheBalmi omad (saab suht paljudest kohtadest, ma ostsin vist Tradehouse’ist). See suurem palett, see on MEGA hea. Seal on veits basic lauvärve, hea highlighter (see, mis paremal otsas ja vasemal juba auguga) põsepunad ja bronzer. Et kes pole väga meigisemu aga tahaks basic asju, siis see on super hea – the voyage on selle komplekti nimi, et siis teate, kellel tarvis. Ma ei tea, kus seda enam müüakse, ma ostsin eelmine aasta selle. See väiksem on lihtsalt erinevate highlihterite komplekt, aga nagu näha, oleksin ma võinud osta ka lihtsalt selle kõige popima Mary Lou oma ja asi vask.

Silmade jaoks-  TonyMoly ripsmekas, mis on nii hea, et ma isegi ei oska öelda, kas see on parem või sama hea, kui mu endine lemmik Dermosili oma. Kulmupliiats on suvaline, Catrice oma, maksab paar euri Selkudes ja kulmupuuder on ka mingi.. jumalteab, mis firma, sest ma kaotasin ta kaane ammuilma ära. D tähega hakkas vist, aga rohkem ei mäleta ?

Kui ma tahan superhead katvust (nagu eile, kui ma oma ohatistest räsitud nägu kuidagi inimeseks muutma hakkasin) siis kasutan ma neid kolme toodet. Consealer ja puuder on mõlemad BeautyBayst tellitud ja väga odavad, Gellu soovitas mulle neid ja ongi head, yay. Jumeka sain ka kingituseks, aga see on MEGA kattev ja hea. Firmaks L.A girl, et eks googeldage ise, kust seda saab – mitmest kohast.

Minu kõige igapäevasemad meigitooted on aga siin. Sampure mineraalne jumekas (link) ja puuder (link). Üks kiht neid mõlemad on ideaalsed, kui sul pole suuremaid probleeme näonahaga, ehk siis ühtlustab jumet, ei ummista poore ja juttude kohaselt ei pea seda isegi maha pesema (kuigi Andra vaidleks sellele vastu). Kui paned aga kaks kihti, on katvus juba päris tugev, ning peidab ka suuremad punnid ja punetused. Need kaks + ripsmekas ongi mu igapäevases meigiarsenalis ja neid ma ei vaheta raudselt välja, teisega võin katsetada nii ja naa, aga need jäävad 🙂 Ps! Kood “mallukas” annab -20% nii et kes tahab mineraalse kosmeetika maailmaga tutvuda, siis on hea katsetada. Tellimused, mis on üle 45€ tarnitakse sinuni tasuta ja teate, mis mul just veel meelde tuli –  need ei aegu ka. Kasuta, kaua tahad!

Ma pean veel natsa oma kollasehullust teile demonstreerima – nimelt, kui mul on valida erinevate värvide seast, siis on ALATI võitja kollane asi. Sest kollane on niiiii ilus! Okei, see kosmeetikakott ei ole mul just LEMMIK, sest ma just sain ta, aga Reisisemu kollane kohver on nii ilus ja ma tõesti armastan seda. Ma paneks lingi, aga see on juba otsas, sest ma promosin neid instas ka, ups. Selles suhtes, et enamikel on ju tavalised ja igavad mustad, aga värviline jääb esiteks juba seal lindil kohe silma, tunned enda oma ära. Teiseks on ta lihtsalt ilus. Kolmandaks käivad ta lukud megalihtsalt. Veereb nagu ingel nii otse, kui külg ees. Mahutab palju. Saab lukku panna. Ja hind on ka minu meelest täesti normaalne, arvestades seda, et kohvri ostad sa ju ikka aastakümneteks, et ega ta ära kulu. Me käime üldiselt aastas 2-3 reisil ja ikka läheb tarvis, seega pole 70€ kohvri eest just mingi hingehind välja käia ma arvan. Aga no kui sa arvad, et on ikka paljuvõitu, siis toksi e-poes sisse kood “mallukas15” ja saad sama kohvri juba 59.50€ eest + tuuakse see tasuta kulleriga koju kätte kah ? Muidugi seal on igasuguseid teisi värve ka, kes pole kollasehull nagu mina, tsekkige ise järele

No ja instas ma muidugi kiitsin veel Sauveri veepudelit, mis hoiab siin isegi +30 kraadiga vee jaheda ja sealt on Martal mega hea juua (sobib lastele, kes veel päriselt juua ei oska, aga kõrrega nt oskavad). See ei leki, käib kergesti lahti-kinni ja on ilus kollane. Yay.

Ja Martale see Medironi ahv, tal tuli kaks hammast reisil, kulus vägagi ära. Enne olin suur Sophie fänn, aga meil läks see ka hallitama ja pidime ära viskama. Ahvi sisse vesi minna ei saa, aga sügab igemeid ideaalselt.

Aga teate, kes mu kõige suuremad reisilemmikud on v? Eks ikka need. Okei, Andra ka päris norm, aga ta ei tahtnud pildil sülle tulla. 

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta A. 17. veebruar 2020 at 15:53

    Kas Reisisemu sooduskood veel kehtib? ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. veebruar 2020 at 16:07

      hmm, aga proovi 😀

      • Avatar
        Vasta A. 17. veebruar 2020 at 16:49

        Pekki, ei kehti enam?

  • Avatar
    Vasta Helena 22. november 2019 at 11:56

    Ma ostsin suure kiitmise peale ka Sampure mineraalpuudri. Paljas Porgand kiitis millalgi, et sobib ka väga kuivale nahale ja ei hakka nahk ketendama. Noh, mul ikkagi hakkab 🙁 Ja kuna mul on üsna suurepooriline nahk otsa ees, siis jäävad selle puudriga justkui augud otsaette 😀 Ehk et isegi kui tahaksin, pean siiski jääma bb-kreemi juurde, ei saa päris mineraalpuudrile üle minna eriti kuiva ja kombineeritud naha puhul…

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. november 2019 at 11:59

      vot ma ei oska öelda, mul praegu pigem rasvane nahk ?‍♀️?‍♀️

  • Avatar
    Vasta el 6. november 2019 at 01:58

    Kulmupuuder on Sul Artdeco oma ?

    • Avatar
      Vasta Mallu 12. november 2019 at 01:56

      Vist oli tõesti! Tänks 😀

  • Avatar
    Vasta Eva 6. november 2019 at 01:56

    Ohoh, sellisest asjast nagu deodorantkreem polegi kuulnud! On igasugu rullikaid, pulki ja spreisid kasutatud, aga Tilk kreemi tahaks küll proovida.

    • Avatar
      Vasta Mallu 12. november 2019 at 01:57

      See on tõesti väärt kraam! Soovitan proovida.

  • Avatar
    Vasta Laura 6. november 2019 at 01:27

    Kas Sauveril mingit toredat “mallukasoodukat” pole? ? Tekib ka isu järgi proovida, järjest loen kuidas kiidetakse, aga no pagan – hind on krõbe minu arust.. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. november 2019 at 10:56

      Eii ole 🙁

  • Avatar
    Vasta P. 4. november 2019 at 23:59

    Milline see Sauveri pudelite “lutt” on? Kas samasugune nagu teistel “lutiga” joogipudelitel nt? Ma nimelt avastasin laste pudelite “luttides” hallituse. No ei suutnud mina hallata, kus neil pudelid alati olid, kas neis oli vesi sees, kas need olid seest kuivad jms. Nii see hallitus sinna tekkis. Ma ei tea, vb nõudepesumasinas pestes ei teki??? Mul kahjuks selline koduabiline puudub ja kuidagi ei ahvatle enam neid “luttidega”joogipudeleid ostma-kasutama.

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. november 2019 at 11:05

      Mmmm.. mul ei tundu et oleks 😀 Pildil ju see “lutt” lahti.

  • Avatar
    Vasta P. 4. november 2019 at 16:56

    Neid igast Disney piltidega hambapastasid ei kiida, kuid mitte kuidagi ei saa looduslikud fluoriidita hambapastad olema hammastele kasulikumad kui fluoriidiga pastad. Fluoriid ennetab hambaaukude teket. Ehk et kui hambapasta on fluoriidivaba, pole sisuliselt suurt vahet, kas sa pesed hambaid lihtsalt veega, või nende ökomöko pastadega. Pasta suures koguses allaneelamine on siinkohal ainus argument, miks laste hambapastad fluoriidivabad on. Samas… Pasta kogus, mis harjale pannakse on ju tegelikult väike, lastele lausa üliväike. Vaevalt laps iga kord on huvitatud pasta allaneelamisest…. Eriti kui see pole mingi magusamaitseline ahvatlus.

    • Avatar
      Vasta Kai 4. november 2019 at 17:30

      Täpselt minu mõtted. Mari ja Lende on nii suured, et peaks küll suutma hambaid pesta ilma pastata neelamata. Ilmselt suudavadki, ei maksa neid alahinnata.
      Ja kui pasta ei sisalda fluoriidi, siis milleks seda üldse kasutada? Ökoasju võiks muudes valdkondades kasutada, hammaste tervis on ikka nii oluline, et kasutut ökovahtu suhu ajada pole väga pointi. Siis võiks juba puusütt peenestada vms.

    • Avatar
      Vasta kk 4. november 2019 at 17:37

      Jah, pigem kasutada Disney piltidega hambapastat kui ilma fluoriidita.

  • Avatar
    Vasta carmen 4. november 2019 at 16:36

    hambapastas see glütseriin ei olevat küll hea mida neelata alla. vähemalt kui kord laadal Georganics hambapastat ostsin, siis nii öeldi müüja poolt 😀

    • Avatar
      Vasta Katu 5. november 2019 at 00:49

      Spf 50 päikesekaistsekreem näole ja huultele lisa ka oma reisikotti, kuna päike, stress, nõrk immuunsus = ohatised. Paljud ei taipagi, et päike nende teket soodustab ja arvavad, et see rohkem kylma ilma jama..aga nagu ka sinu pujul näha võib hoopis päike olla kurjajuur. Ps kaasavõtmisest ainult ei piisa, ka kasutama peab!? lihtsalt väike soovitus järgmiseks reisiks 🙂
      Aga see kollane kohver…imeline ?

      • Mallu
        Vasta Mallu 5. november 2019 at 11:05

        mul on spf 50 kaasas, Naifi oma 🙂

        • Avatar
          Vasta Katu 5. november 2019 at 21:18

          Tuleb kasutada ka ? ja just huuled ka kaitsta!!! Ja mitte ainult nö päevitades vaid ikka igakord kui väljas käid ning mitu korda päevas ?