NALJAKAS

napikas!

5. november 2019

Käisin eile massaažis. Mõtlesin, et kuluks marjaks ehk ära väike mudimine. Panin aja kirja ja sealt uuriti väga kahtlase moega, et “kas ikka full body?”. Ma olin nagu ei tead, jätke parem jalg mudimata, et ikka jah terve keha, mis muud. Pärast naersin Andrale, et raudselt see “full body” on mingisugune happy ending variant, et miks ta muidu nii imestunud oli, et kas ikka tõesti seda soovin. Samas ei tundunud loogiline, et mingi suvaline perehotellikompleks pakuks lambist erootilist massaaži, seega ma väga ei muretsenud.

Heitsin siis aga lauale pikali ja pull võis alata. Selga jätsin pesu alumise osa, nagu ikka. Ma, loll, olin valinud “deep” massaaži, ehk siis kohe alguses valas see daame mind õliga üle ja hakkas mind mingil kummalisel moel küünarnukkidega masseerima. Tundus see rohkem siiski nagu ta peksaks mind mingi kivirulliga piki selga, sest see oli NII valus. Ometi, põlise eestlasena, kannatasin ma seda pisarsilmi, sest ega suud ka muidugi lahti teha ei julge. Täna on selg nende kohtade pealt nii valus, nagu ma olekski nuuti saanud, seega oleks võind vist siiski enne midagi öelda, kui mind siniseks nüpeldati.

Aga see selleks. Kui see valus osa läbi sai, hakkas selline osa, et ta hakkas aina julgemalt ja julgemalt mu tagumenti masseerima. Esiti jälle küünarnukkidega, nii et ma hakkasin mõtlema, et kas tal üldse käed ka olid, või rippusidki seal mingid köndid, et ta aina selle küünarnukiga mind surkis. Käed tal siiski olid, sest nendega hakkas ta mind muudkui rohkem pepust mudima. Et ikka altpoolt ja altpoolt. Konkreetselt ainult Kardo on mind elus nii innukalt tagumendist masseerinud, seega hakkas mul uuesti veidi hirm, et ma tean küll, kuidas need Kardo “massaažid” tavaliselt lõppevad ja see tundus kahtlaselt sinna samasse suunda tüürivat.

Seda enam, et ta nii raevukalt mudis, ta muudkui hingeldas ja … tegi mingeid imelikke hääli, et mul tuli vahepeal lausa naer peale. Naer läbi pisarate, sest kui ta jalgu masseerima hakkas ja selle tarbes jalgu laiali tõstis, riivas ta mõlemal korral mu vahuhud. Rääkimata sellest, et kui ta juba kintse masseeris, siis läks ta sinna 48374873 korda pihta. Haha, nagu ma olen elus nii palju massaažis käinud ja igal pool tehakse kintsudele ja tagumendile ka veits onju, aga nii, et keegi mul otseselt privaatosi “riivaks” nii mitmel korral, pole enne tegelt ÜLDSE juhtunud. Never. Ja nüüd ma seal vedelesin, selleks hetkeks juba 70% kindel, et ilmselt ühel hetkel ta mu rebale tõmmatud püksid eemale lükkab, mis muud. Jah, seda ma unustasin mainida, et tagumendimassaaži ajal lükkas ta mu alukad täiesti rebadele, mega sujuvalt.

Okei, kui ma seda kirjutan praegu siis ma olen nagu omg, mind molestiti vist ?‍♀️??

Igatahes, mingi hetk oli ta nagu: “Miss, I don’t know if you want, but it’s included in the price…

Do you want stomach massage?”

Ma olin sama rõõmus kui lotovõitja. Jee, ma ei peagi oma klitti mingi massööri eest kaitsma ?

Peale seda tegi ta veits peamassaaži (loe: sügas küüntega mu pead), köhatas, lahkus ruumist ja ei tulnud enam kunagi tagasi. Mul võttis mingi 5 mintsa aega, et aru saada, kas ta läks rahulikult pellerisse või miskit, või on pidu läbi. Lõpuks sain aru, et jah, vist ikka läbi. Kraapisin oma väärikuseriismed kokku ja läksin oma läbimuditud peega oma tuppa tagasi.

Juhub ikka siin ilmas asju. Aga põlise eestlasena oleks ma ilmselt väikse vahuhu lakkumise ka ära kannatanud, sest ega pole sobilik ju kurta, inimene teeb ainult oma tööd ?

 

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar