NIISAMA JUTTU

kellele ei meeldiks soodukad aka parim päev netishoppamiseks*

11. november 2019

11.11 on ka Eestis juba aastaid teada-tuntud kui e-esmaspäev. Ehk siis enamik suuremaid e-poode teevad oma lehtedel allahindlusi ja magusaid pakkumisi. Toon teile välja 10 lehekülge, millel mina igatahes täna silma peal hoian, sest kellele siis allahindlused ei meeldiks!

  • Apollos on kogu kaup -20%, lisaks veel tasuta tarne pakiautomaatidesse. Mari räägib pikka aega, et tal oleks juurde vaja mõnda toredat lauamängu, seega vaatame kindlasti üle, ehk leiame midagi toredat ja eakohast. Lisaks ostan paar raamatut ka, mida jõulupakkidesse poetada.
  • Suitsuandur.ee lehelt oli mul meie majja kohe mitu asja vaja osta. Meil on küll suitsuandur, aga… terve maja peale ainult üks. Kui remonti tegime, siis mõtlesime küll, et paneme kohe tagasi, aga nüüd on nad jumal teab kus ja vingugaasiandurit meil ei ole üldse. Meil polnud isegi tulekustutustekki ega tulekustutit ?‍♀️Nüüd saime kõik tellitud ja soovitan teil ka!Eriline maasikas tänasest pakkumisest:Käsitöö disain tuletekid 33.99€ + kingituseks 15 eurone suitsuandur ?Disain tuletekk: https://www.suitsuandur.ee/et/c/disain-tuletekid
    Kingitus: https://www.suitsuandur.ee/et/a/fireangel-optiline-suitsuandur-vaigistusnupuga
    Kas teie kodu on juba ohutu? Kui ei, siis kammoon, tellige ära!

  • Heveren.ee poes on hinnad kuni -40%. Jee! Sealt soetame me enda niiskeid salfakaid, plekieemaldit, pesuvahendit ja muud säärast. Mega hea pood väikelaste vanematele ?Ja see plekieemaldi – ausalt võtab kõik plekid maha! Ps! Sajale kiiremale 30 eur ostuga saab kaasa 100 ml Friendly Organic või Good Bubble toote!
  • Lelunurk.ee lehel on kõik tavahinnaga tooted -20%. Jälle hea võimalus osta ette kingitusi, või niisama oma last rõõmustada, sest meie tüdrukutel on sealt poest päris palju kraami soetatud. Just – ise olen lausa ostnud, sest ägedad asjad on. Eriti vahvad on sealsed rollimängu tarbed. Igasugused asjad, millega mängida kodu ja poodi jne 🙂 Tsekkige üle!
  • Mul on üks sõbranna, kes juba kuu aega kibeleb kuuske koju tooma ja kodu ära kaunistama. Kui sa oled samasugune, siis Hansaplantis on täna kõik jõulukraam -22% odavam. Kes ütles, et praegu kodu jõuluehteis olla ei või ?‍♀️? Ma ise veel üritan vastu pidada, ehk esimene detsember hakkan pihta. Muidugi ära osta võib ju kohe ja hiljem üles panna. Kas ühel inimesel saab olla liiga palju tulukesi??
  • Beautypro on üks mu lemmikumaid e-poode, kust meiki tellida. Ma siiralt soovitan teile Affecti tooteid – mega head ja soodsa hinnaga, me meigikoolis kasutame ka neid. Lisaks on veel ülimõnusaid jumekaid saada Milani firmalt, mida saab ka Beautypro lehelt tellida. Andra – ära loe, sul EI OLE SEALT MIDAGI JUURDE VAJA! ? Aga kogu kaubavalik (k.a juba allhinnatud tooted!) on -20%! Ok baiii lähen shoppama ?
  • GoGoNano oleme me juba aastaid kasutanud. Vanasti lasime sellega oma diivani üle, et seda veidikenegi säästa plekkide eest, nüüd on nahkdiivan ja sellega mureta. Aga peakski endale ka uued pudelid tellima, sest uhiuus parka ja laste talveriided ja -saapad on kõik puhta kaitseta. Kes veel ei tea, mis see on, siis see on selline sprei, et lased asjadele ja see tekitab sinna vetthülgava kivi, et riided jääksid kuivad ja puhtad ? Täna -20% koodiga “esmaspäev”

    Nüüd on neil uued pudelid, see pilt aastaid vana ka – nii kaua oleme juba ustavad kasutajad ?

  • Ma tellisin eile sellise huvitava asja, nagu Ulaka Kaunitari advendikalendri (link). Täna on see muidugi parema hinnaga saada, aga see tundub ikka eriti põnev ja vallatu kalender. Konkreetselt idekas asi, mida mehele kinkida, usu mind, ta vast enam ühtegi teist asja ei taha (eeldusel, et sa seda sisu temaga katsetad ka ?). Me pole enda oma veel lahti tegema hakanud, ootame kenasti detsembri algust, nagu viisakas vanapaar.
  • Natukene praktilist alet ka: kellel vaja pakki saata, siis DPDga saab täna odavamalt seda teha ja kellel süüa vaja tellida, siis COOPist on koju toomine tasuta ?

Kas teie tellite täna kuskilt miskit? Jagage siin ka head pakkumist, kui midagi lahedat soodsama hinnaga leidsite 🙂

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar