AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA KURB ON OLLA

nõme

12. november 2019

Täitsa pekkis noh, väike hilisõhtune hala.

KÜLM ON! Pelletkamin on pekkis ja Eestis ei leidu mitte ühtki firmat, kes tegeleks pelletkaminatega ja suvatseks e-mailidele vastata. Kas on tõesti seda palju palutud? Me ei ole ju ainsad inimesed, kellel see pagana kamin on?! Nüüd mõtlen, et peaks igaks juhuks selle pagana õhksoojuspumba laskma panna. Nii üles kui alla. Kui ma ei eksi, siis need on mingi tonn tükk? Great…

Nädala aja pärast selgub linnuvärgi kohtuasi. Ehk siis kas on võlavanglasse minek või ei.

Eile pidada mind see Caroly Rohela ka kohtusse andma. Ei tea, kas ta seda tegi. Kui ta jurist juba ühe kirja eest 550€ võttis, ei taha teada, kui palju kohtupaberid + riigilõiv kokku läheb. Liida sinna juurde pärast minu õigusabi kulud ka ja … ah, ei tea, ilmselt tal raha jalaga segada, pole minu asi kah.  Konkreetselt null muretsen selle pärast, ainult inimesest on kahju. Suured summad ju ja lasta ennast õhutada, et jaaja minemine, ta raudselt kaotab, aga hiljem ise tuhandetega miinuses olla on kahju ju. Ikkagi väikeste lastega pere.

Ma igatsen seda, et ma sain blogis niisama oma elust ja asjadest rantida. Enam ei julge midagi mainidagi, kui juba on eksperdid platsis ja kriitikanooled lendavad. Lihtsam on teha tööd, kirjutada oma reklaamartikleid, kus ma meie eludest väikseid kilde näitan ja kõik.

Isegi sõpradega on keeruline rääkida, ilma, et ei solvutaks. Mainisin ühele sõbrannale, et ta jättis mulle oma käitumisega tsutt kahepalgelise mulje, mille peale max solvuti ja baravuuritseti, et “mida ma sulle vastama pean?”. Nagu…midagi ei pea, lihtsalt väike info, kuidas su käitumine kõrvalvaatajale tundub. Aga inimesed ei taha tõde. Inimesed tahavad ümmargust mulli ja alati nõustumist ja muud säärast. I get it, ilmselt ka mina ?‍♀️ Lihtsalt.. imelik. Aga ehk ma ise sõnastasin pahasti. Ilmselt tundusin liiga ründav või miskit, see ei vii nagunii kunagi kuskile. Oh well.

Näonahk on nagu pidalitõbisel. Niii rasvane ja kuiv samal ajal. Nagu otsusta ära, kas sa nirised rasva või kuivad küljest ära.

Vaatasin seda saadet.. noh teate küll, kus see Jaapani naine koristama õpetas. Lõin endale illusiooni, et ma koristan tema meetodil kõik ära. Kohe hommepäev! Siis sain aru, et ma valetan endale.

Ma ei suuda söömist lõpetada. Päev läbi suu matsub, nagu mis toimub? Ja mitte nagu niisama, et tahaks midagi snäkkida, vaid kõht on reaalselt TÜHI. Enne sõin just pool purki sprotte ära ja nüüd haisen nagu… teate küll mis. Sprott noh.

Ja ma olen mingi kaks kilo juurde võtnud.

Ja ma olen üsna kindel, et siin on mingi kummitus (imelikud kummitushääled ülevalt beebimonitorist).

Ja mul on niii niii niii niii niii külm. Ma ei saa elada nii, kui mul toas alla 25 kraadi on, see pole elu! Ok bai, lähen tõmban üles sinna kummituste vahele kerra.

ma muidu

ma praegu

Loe ka neid postitusi!

22 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Elis 12. november 2019 at 14:23

    Soovitan uurida kiviradiaatoreid! Väga head, püsivad kaua soojad ja raha jääb rohkem alles ka. Meil läksid 5 radiaatorit maksma 400 eurot aga see on kõigi lisadega ja elu parim valik! Kui saavutab tahetud temperatuuri, siis lülitab end ise välja ja ei ole kogu aeg voolu all + saad taimerid sättida igal radikal eraldi kellaaegadeks nagu ise tahad. 😉

  • Avatar
    Vasta Helen 12. november 2019 at 14:13

    Tegelikult ongi ju nii, et alati ei kõike ütlema, mis mõtteisse lendab. Arvamusi ja maitseid ongi erinevaid. Öeldakse, et ma avaldasin ainult oma arvamust, et mis ta nüüd solvus. Tegelikult sa ka ju ei sooviks ka alati igat kelle-iganes peas põrkavat negatiivset arvamust teada saada. Oleme erinevad. (Maitsed /arvamused /käitumismustrid). See ongi ju tore!? Sinu normaalsus ei pruugi olla normaalsus teisele….ja ei peagi ju olema!?. Sina ka ju tihti ise kassid kui inimesed kommentaariumis lastekasvatuse või muu osas “ainult arvamust avaldavad”. On olukordi, kus on mõistlik sekkuda, kuid oma negatiivset arvamust võiks inimesed rohkem keele taga hoida, sest see ainult arvaja arvamus. Seda avaldada sama mõistlik kui möödakäijat teavitada oma puuksuhädast 🙁 Sinu blogi on väga huvitav lugeda ja loodan, et jätkad hooga ja ei lase “ainult arvamuse avaldamistel” ennast peatada.

  • Avatar
    Vasta Marta 12. november 2019 at 12:10

    Ma võtsin 1 kg juurde. Arvasin, et olen ainus. Kohe kui külm aeg saabub :@+1kg.

    See kohtu värk on jah niru :/ need, kes pole neid saagasid üle elanud (loe: aastaid kohtus käinud) mõtlevad, et see on lust ja lillepidu. Ma võin kinnitada, et väga palju raha peab olema endal alguses, kui tahad head advokaati ja võita.

  • Avatar
    Vasta Sis 12. november 2019 at 11:03

    Torujyri peaks tegelema nii pellet kaminate ja katelde müügi kui hooldusega. Proovi sinna pigem helistada, saad kiiremini jutule kui meilile vastust oodates.

  • Avatar
    Vasta Vaike 12. november 2019 at 10:49

    Ma olen oma ema laps ja temaga elades oli lihtsam olla surnud, kui mitte panna asju kohe pärast kasutamist tagasi oma kohale. ? Lapsena käis ilgelt pinda ja aru ma ei saanud ta täitmisest, aga asja pluss on see, et mul ei olegi kunagi midagi muud koristada, kui tolmu võtta ja midagi pesta. Ok, riidekappi sorteerib vahepeal, aga lihtsalt sellepärast, et ära anda asjad, mida ma enam ei kanna.
    Raudselt saab must endast vastikult tänitav ema, sest mulle käib ülinärvidele juba see, kui keegi jätab kraanikaussi kuivatamata. Minu juures siis, teiste juures mind ei häiri, kuidas keegi elab. Mu enda elus on nagunii ainult kodu korras. ?

  • Avatar
    Vasta Maimu 12. november 2019 at 10:18

    Fun fact: ma nägin unes täna, et üritasin Kardot ära sebida aga sa muudkui jälgisid meid ja ei andnud võimalust ?
    Ausalt, mul on null huvi ta vastu reaalses elus ?‍♀️

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. november 2019 at 12:16

      haha, ma nägin täna öösel unes, et ma otsisin võimalust kardot petta,aga ka ei saand 😀

      • Avatar
        Vasta jaan 12. november 2019 at 12:38

        Peta Kardot minuga 🙂 ma pärast üldse pinda ei käiks ka sulle 🙂 Lihtsalt tundud huvitav mulle

        • Mallu
          Vasta Mallu 12. november 2019 at 16:36

          Ega jah, ainuke, mis mind petmast hoiab, on hirm, et keegi pärast pida käib ?

  • Avatar
    Vasta Aavi 12. november 2019 at 09:59

    Kas sul siis ei olegi enam õhksoojuspumpa, kunagi ju kiitsid, kui Kliimameedik su pumba puhtaks tegi ja nüüd poole soojem?? Aga jah, meie küll ilma selleta enam hakkama ei saa, nii hea alternatiiv keskkütteahjudele.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. november 2019 at 12:16

      See läks katki 🙁

  • Avatar
    Vasta Altius 12. november 2019 at 01:33

    Mis jaapani koristussaade? Hakkas täitsa huvitama 🙂 õpetage mind ka koristama!

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. november 2019 at 01:58

      Mmm no tead küll… Mul nimi keele peal. Marie Kon…. Somethibg 😀

      • Avatar
        Vasta Flamingo 12. november 2019 at 04:14

        Tidying Up with Marie Kondo. Netflixis olemas.

    • Avatar
      Vasta Karolin 12. november 2019 at 09:32

      Appi sama, koguaeg on mega mega külm, mul toas alati vähemalt 27kraadi ja kui vähem on siis pean teki all passima. ?

  • Avatar
    Vasta Irena 12. november 2019 at 01:26

    Kas torujüri ei aita nad pidevalt on Tallinna kandis. Neil on hästi tore töömees kes käib ja hooldab. ?

    • Avatar
      Vasta Sirly 12. november 2019 at 12:00

      Vaesekene, kõik asjad korraga. Siis sakib tõesti sajaga. Muide, kui mul on külm või kõht tühi, olen ma totaalselt rikkis. Kui need 2 kokku…siis ma ei tea.
      Kamins osas jään nõu võlgu, elan korteris 🙁

      Head ja rõõmsad soovid mimu poolt teele!

  • Avatar
    Vasta Pille 12. november 2019 at 01:23

    Eks selle pärast vist blogija polegi kuskil THKs erialana kirjas (või äkki on juba? Dunno, ma vana), et see truth bomb kipub ebapopulaarne olema. Selliste nukrate tujudega on kõige parem lihtsalt päev kiirelt õhtusse saada ja vara magama minna. Homne on nagunii parem.

    BTW mu peika ostis lampi kingituseks selle elektriteki (kohe tulid sina meelde) ja sweet baby Jesus, kus on see terve mu elu olnud. Kohe panen talle sõrmuse sõrme ka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. november 2019 at 01:58

      Omg, ma olengi oma teki eksistentsi unustanud, homme kraabin raisa välja ? Tänks meenutamist!

      • Avatar
        Vasta Ann 12. november 2019 at 09:56

        Mhm.. sama.. halb tuju ja stress panevad õgima. Teadvustan küll endale seda, aga suud kinni ei saa, ikka vaja midagi matsutada.

  • Avatar
    Vasta Inks 12. november 2019 at 01:17

    Feel u! Veits teised mured, aga tuju sama ja noh, krt las olla siis see tuju täna sjuke, keda kotib

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. november 2019 at 01:18

      Jah, parem magama minna, homme normim 😀