AVALDAN ARVAMUST NALJAKAS

spas kulus päris palju, keegi raha saaks juurde kanda?

3. detsember 2019

Nonii, vaid viis päeva ja üks mõnus spapuhkus hiljem olen ma nüüd tagasi olemaks normaalne mina. Või noh, ega selliste summade maksmine mulle üleliia rõõmu ei tee loomulikult, aga ma sain näiteks teada, et see, et vastaspool enda kuludeks 4700€ kirjutas, see ei tähenda seda, et kohus selle ka välja mõistaks. Et see selgub täpsemalt jaanuaris.

Aaa teate, mida ma siin vahepeal tegin? Ikka seda, mida ma alati oma suurimates masendushoogides teen, et ennast piinata. Hehe. Nagu tiinekana masenduses kuulad kurba mussi, et nutta, ma ronisin Perekooli. Ma olin kindel, et nad minu kohtukeissi kaotust täiel rinnal naudivad ja nagu alati, ei valmistanud nad mulle pettumust. Veelgi enam, täitsa kohe naljakas oli. Või peaksin ma pigem ütlema, et huvitav kogemus. Huvitav, sest ma lausa nõustusin kohati nendepoolse analüüsiga minust endast. Et kohtukeiss ei olnud ju linnuteema üle, vaid keiss ise oli selle üle, et ma nn süüdistasin ja sõimasin “süütut” inimest. Sest kohus pole teda ju kunagi süüdi mõistnud. Et tõesti, ma ju ise olingi loll ja suhtumisega, et ah, minuga nagunii ei juhtu. Armas vanajumal naeris pihku ja oli nagu, hehe, Mallu…check this out! Ja mina sain karistada konkreetselt enda mõtlematuse ja sõnade eest. Mida uut… V no see on tegelt uus.

Muidugi oli seal igasuguseid teooriaid paljastatud tõde, kuidas ma live ja kurva blogiposti tegin selleks, et mu lugejad mulle raha annaks ja mu trahvi minu eest ära maksaks. Ega jah, ma siin ise maja remontides, kallist autot rentides ja kuuenädalast Tenerife puhkust planeerides mõtlesin, et hakkaks oma lugejatelt, kellest enamikel on raudselt oma elugagi raske, veel raha küsima. Nagu issand püha jumal, miks mitte? Mul on olemas mingid säästud, mis ma plaanisin aia taha kiviparketti panna, mul on vanemad, sõbrad ja no halvimal juhul saan ju mingit laenu või midagi võtta. Ja üldse ma olen kindel, et kohtutel on ka nn järelmaksusüsteem olemas (ei tea, arvan), aga ikka mugavam oleks, kui lollid planktonid (loe: TEIE) kinni maksaks!

 

Ei maksa uskuda, et ma olin lihtsalt kurb, sest ma olen inimene, kellel on emotsioonid ja kes ehmatas korra ära selle üle, et asjad ei lähe alati nii, nagu mina tahan ja kuna ma juba iga väiksematki puuksunirtsatust siin teiega jagan, siis tundus paslik ka seda emotsiooni jagada. Ei, ei. See oli pesuehtne manipulatsioon, aga krt, ma vist olin liiga läbinähtav 🙁

“Tsau musid, kuulge, ma siin Vspas praegu perega, lähen kohe massaaži, et veits kiire, aga selline kiire küss, et kas te saaks mulle kõik näiteks 10€ kanda? Et ma tean, et jõuluaeg ja endal ka raske, aga pohui, sest mul oleks täiega vaja, et te maksaksite kinni võõra inimese enda keeratud sita. Ok tnx baiiii❤️❤️❤️❤️”.

Ma igaks juhuks ikka mainin, et ma päris selline jobu ka ei ole ja nagu ma juba ennegi maininud olen, MA SAAN HAKKAMA. Mitte küll nagu superlebolt, aga ma päris kõva vend, küll miskit välja mõtlen.

Sellest tulenevalt on mul teile kolm küssi:

Mis te arvate, kas ma võin raha Annele sulas anda?

Kas ma võiks selle anda 1 ja 2 sendistes?

Kui ma pean siiski üleka tegema, kas oleks okei selgitus: “võta sulas välja, keera iga täht rulli ja aseta pärakusse kuni rahatähed otsas?” või tuleks sellest uus kohtukeiss?

Tegemist puhtalt retooriliste küssidega obv ?

Aga natukene suure tüdrukuna tunnen ennast ka. Et wow. Vaadake mind, lepin oma vigadega and shit. Varsti saan suureks ja õpin äkki enda järgi piima ka külmikusse tagasi panema?

Ah, nii kaugele ka minna ei maksa, eks. Ehhe.

Täiesti lõpetuseks veel see ka, et meie maja on nii külm, et Tiit (loe: Marta, keda Mari miskipärast Tiiduks kutsub) on vanaema juurde sooja pagendatud ja mina istun kahe suuremaga teki all. (Ok superlabane, aga ma alguses kirjutasin, et situn kahe suuremaga teki all ja alles üle lugedes märkasin. Oleks hea küss, et miks just teki all sittuda, samas vetsus on veeeel külmem kui toas!).

Ok, aitab lobast, over and out.

Ps! Ärge unustage raha kanda, ma super kurb!!!!!

 

Loe ka neid postitusi!

38 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Leelo 8. detsember 2019 at 02:50

    On ebaõiglane, et kohtus nii läks, see näitab kui tobe ja kitsarinnaline on me riigi õigusloome. Hallo? Mõistlik selgrooga kohtunik oleks taibanud kõike seda jama ennetada…..

  • Avatar
    Vasta Anne ei ole 6. detsember 2019 at 20:18

    SARKASM LEVEL 3000 PALUN 😀
    Kriis toob sinus veel mingi eriti erilise poole välja, appi kui naljakas 😀

  • Avatar
    Vasta Kassiomanik 4. detsember 2019 at 16:22

    Ära heida meelt. Praegu tänu sinu jagamisele fb-s nägin haavatud kutsu postitust ja tegin annetuse.

  • Avatar
    Vasta M 4. detsember 2019 at 13:21

    sellised asjad ongi elus heqd just selleks et oma vigadest õppida . See et see daam On niiöelda loomapiinaja ja oma teo eest vastutama ei pidanud näitab lihtsalt seda et elu ongi ebaõiglane .Samas ma arvan et tema maine sai korraliku löögi ,eesti on ju nii väike ,seega ehk see oli tema ”trahv” .
    Sina said trahvi selle eest et ei suurnud end väljendada nii nagu täiskasvanud peaks .
    Sa ise alati peale igat kammi ütled midagi stiilis : elu läheb edasi ,õpin pma vigadest” aga ma arvan et sa oled viimane inimene maamunal kes oma vigadest õpib ?
    Seda ju näitab selle postituse lõpp ka .Et ikka pidid midagi halvasti ütlema ja mingit ”sitta” keerama .Olgugi et ”läbi lillede” ,mõte on sama .

    Fakt on see Mallukas et sa oled juba üpris vana ,kolme lapse ema .Olgugi et lapsed siia ei puutu aga emaka olemine tavaliselt justkui võiks meid õpetada jääma erinecates olykordades viisakaks ja mõtlema tagajärgedele jne .
    Linde OLEKS ka saanud päästa viisakamalt ja selge see et selle proua peale oleks ka saanud kaevata ,ma ei ütle et väärtegudest peaks mööda vaatama .Lihtsalt oskus asju siin elus lahendada nagu täiskasvanud inimene sul tihti puudub ja kuna sina ja tänj sinule ka su lapsed on nii öelda avaliku elu tegelased siis kasvõi nende nimel mõtle teinekord natuke oma suuvärgi peale .
    See et sa pohhuiist oled on just lahe ,sellepärast sa mulle meeldidki ! Aga pohhuiistiks olemine ei pea ju tingimata täheldama seda et oma sõnade üle ei olw kontrolli ja muudkui lahmid oma arvamuat siia tänna ,tekitades sellega nii enda kui oma pere ümber segadust .

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. detsember 2019 at 13:28

      Sul jumala õigus :D!

  • Avatar
    Vasta Triin 4. detsember 2019 at 10:24

    Ma kannan sulle kümneka kui sa kasutad üht kahest variandist ausalt. Ja kui aus ma täitsa toetan sind et sa peakski raha koguma sest sa seisid õige asja eest esialgselt. Muidu ikka sõimatakse noori lumehelbekesteks aga no tegelikult ka kui absurdne see kohtukeiss on. Meil kõiki on sõimatut halbade sõnadega kujutage nüüd ette kui kõik inimesed jookseks see peale kohtusse

  • Avatar
    Vasta leenuke 4. detsember 2019 at 09:04

    Sentides oleks äge küll kui selliselt võlga maksaksid 😀 😀 😀 Mul oli kunagi 70€ kanti sente, millega läksin ka poodi üht asja maksma. (tund aega loeti neid, õnneks võeti asja naljaga). Ei tea ainult, kui õnnelik see müüa oli, kes päeva lõpus kassat tegema pidi 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 4. detsember 2019 at 00:40

    Mina jällegi ei saa aru, kuidas võib üks inimene sellist summat välja nõuda kolme lapse emalt. Saan aru, et solvus ja ilmselt oli kogu olukord väga inetu – arusaadav. Sina oled tubli ja saad ära majandatud, aga kui ei saaks, siis kas tõesti on üks solvumine väärt seda, et laste elukvaliteet langeb. Väga egoistlik.

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. detsember 2019 at 11:16

      mis tal minu lastest :D? ja kui üldisemalt rääkida – ma lähen röövin panka ja siis ütlen, et klge ärge mulle midagi tehke, mul kolm last, nad pole süüdi 😀

  • Avatar
    Vasta H. 4. detsember 2019 at 00:14

    See Tiit on ju lihtsalt Mari keeles “titt” või “tita” ilmselt.

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. detsember 2019 at 11:17

      Ei see pole tema keeles, vaid mõnikord ta venitab jah seda sõna “titt”. Et nagu “emmeeeee, võta see tiiiiit!” 😀

  • Avatar
    Vasta K 3. detsember 2019 at 23:20

    Kuigi ma pole täielikult nõus sellega, et sult mitmeid aastaid hiljem mingi summa toonaste ütluste ja telefoninumbri jagamise eest välja nõuti, siis praegust kirjutist lugedes tundub mulle, et sa pole sellest loost ikka midagi õppinud. Su blogi on täiesti avalik veebileht ning mõned sõnavõtud, mis on ehk ok sõbrannaga veini kõrvale lõõpimiseks, ei sobi avalikku ruumi. Alati ei pea selleks roppusi kasutama, mõnitada saab ka peenelt sõnu ritta seades, aga sisu jääb samaks.
    Nõme on aegade taguste tegude eest maksta, aga be done with it ja liigu eluga edasi. Ka täna on sul siinsamas endal võimalus valida parema netikeskkonna loomise ja viha õhutamise vahel.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. detsember 2019 at 23:37

      Mis sulle siin postis täpsemalt ei meeldi, või mis osas viha õhutan?

      • Avatar
        Vasta K 4. detsember 2019 at 09:31

        Sa sisuliselt ütled ju siin, et fain, kraabid selle raha kuidagi kokku, aga pistku see siis eriti ebamugavalt endale ühte pimedasse kohta. Me kõik saame aru, et see pole sõna-sõnalt nii mõeldud, aga see pahasoovlikkus võimendub su kommentaariumi abil, kes on ka valmis kohe “sellele eidele” maksmiseks punaseid sente annetama.

        • Mallu
          Vasta Mallu 4. detsember 2019 at 11:15

          no kuule – kohus ei ole Anne süüdi mõistetud, sest pole tõendeid, et ta oleks seda müürimist tahtlikult lasknud teha. Minu esimene kõne temaga – kus ma seletasin talle, mis toimub ja uurisin, et mida ja kuidas ta teha plaanib – ta ütles mulle, et tal on suva. Jah, inimesi pole ilus sõimata, aga paraku mõni inimene on seda väärt ka. Oih, võtkem eelnevat lauset kui minupoolset “muinasjuttu” tõe pähe ei tohi esitleda. Jah, tore, ta võitis, saab raha, aga point on ikka see, et ta on üks kurjade silmadega südametu inimene ja sorri, et ei suuda alandlikult nüüd oma saatusele vastu minna 😀 punaseid sente võib annetada ikka, mis see solvav on :D?

  • Avatar
    Vasta Ruth 3. detsember 2019 at 22:43

    Tiit ???????

  • Avatar
    Vasta Kats 3. detsember 2019 at 22:31

    Issand kui hea lugemine 🙂
    Aga perekool on parim! Tsna googeldasi. Ühte asja, no esimene vastus oli mingi perekooli teema… ma ei loe seda aga millegipärast klikkisin täna sellel- ja no teise vastuse juures pidin juba naerukreepsud saama, et tra kui lollakad seal ikka on’ ja nad ongi end seal väljaelamas ju… ja ma ei saa öelda, et kodused titemammas seal nad on, sest ma ju ise ka! Aga ei tahaks tõesti uskuda, et ma nii loll olen!
    Nb! Ja Tiit jumala normaalne nimi ju, minu vend ka tiit 🙂
    Aga nagu Heidi Hanso ütles, et “me saame hakkama” no saad sina ka! 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 3. detsember 2019 at 22:02

    Kui liita kokku kõik need summad, mida sa oled kogunud teiste jaoks, maksnud kellegi toidukoti, üüri eest. kandnud raha abivajavate laste jaoks kui seda on sinult küsitud jne… Oleks see raha sul koos ja jääks ilmselt ülegi. Ja kuna sa oled andja ja me oleme sinu Planktoni, no las me siis anname ka ? sedagi me oleme sinult siis õppinud!

  • Avatar
    Vasta Mairi 3. detsember 2019 at 22:01

    Marimell kinkis sulle ju pulmadeks sente pudelis… Kirusid veel, et jäävad ette ??nüüd saad kasutada ????

  • Avatar
    Vasta Iris 3. detsember 2019 at 21:05

    Lugesin mõni päev tagasi ühest blogist just kommentaaride kohta. Seekord siis ühe ajaleheartikli kommentaaridest. Tunnen veits seda autorit ja olen nõus. Haakub ka sinu teemaga nii et loe sinagi: https://kkadriblog.com/2019/11/30/20-aastat-kommentaare/

    • Avatar
      Vasta A. 4. detsember 2019 at 17:21

      Mul mingi 160 eur 1,2 ja 5 sendistes kogunenud ? täitsa väärt idee punaste sentidega maksta ???

  • Avatar
    Vasta Katrin 3. detsember 2019 at 20:09

    Ei noh see postitus on ka raudselt suitsukate, et haha kandke raha 😀 😀
    Aga tegelikult kui keegi raha tahab kuhugi kanda, siis Ma Armastan Aidata keskkonnas on täna annetustalgud, igale annetatud eurole, lisab Swedbank sama palju juurde!
    Vali ainult oma südamelähedane organisatsioon ja anneta sobiv summa!

    https://www.armastanaidata.ee/#

    https://www.facebook.com/armastanaidata/photos/a.170852792930320/3077831072232463/?type=3&theater

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. detsember 2019 at 21:34

      oh äge, kaen järele!

  • Avatar
    Vasta Mummu 3. detsember 2019 at 20:04

    Mega äge on, kuidas sa suudad kõik olukorrad naljaks pöörata!
    Keep up the good spirit!

    NB! Kui oled ninani pasas, ei tasu pead norgu lasta!

    Päikest ja mõnusat jõuluaega!

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. detsember 2019 at 20:05

      Sullegi! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 3. detsember 2019 at 19:59

    Palun lisa siia postitusse ka oma konto andmed. Ma täitsa kannaks isegi, kuna võimalik , et tol ajal kui see linnu saaga oli, käis ka minu peast igasugu inetuid sõnu läbi. Aitaks siis natuke ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. detsember 2019 at 20:04

      Haha, õnneks peas käinud sõnad pole maksustatavad, niiet oled prii 😀

  • Avatar
    Vasta Merike 3. detsember 2019 at 19:48

    Mallukas,kui võib sellele eidele punastes sentides maksta???siis saan ka natuke panustada????mul vast 30 euri jagu neid punaseid 1,2,5 sendiseid??

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. detsember 2019 at 20:03

      väga hea, lähen siis mingi hetk mütsiga viru väravate ette lugejate annetusi ootama, haha 😀

      • Avatar
        Vasta Mairi 3. detsember 2019 at 21:24

        Marimell kinkis sulle ju pulmadeks sente pudelis… Kirusid veel, et jäävad ette ??nüüd saad kasutada ????

        • Mallu
          Vasta Mallu 3. detsember 2019 at 21:33

          reaalselt mai tea kus see pudel on 😀

    • Avatar
      Vasta Agnes 3. detsember 2019 at 21:06

      Punastest senisest rääkides,siis meil neid ka siin jagub…
      Kogu kokku ja las tädi aga loeb üle ???

  • Avatar
    Vasta Mati 3. detsember 2019 at 19:44

    Vastused küsimustele:

    1)sularahas andmine on Eesti Vabariigis täiesti seaduslik ja selle vastuvõtmisest ei tohi keelduda;
    2)ka 1- ja 2-sendised on Eesti Vabariigis seaduslik maksevahend;
    3)halvasti ütlemine võib põhjustada uue kohtuasja.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. detsember 2019 at 20:03

      3) kas see on niivõrd halvasti ütlemine, kui soovitus, kuidas raha kasutada ?‍♀️?

    • Avatar
      Vasta Siim 3. detsember 2019 at 21:38

      Sa muidu oled see tüüp, kes teeb ülekandeid ja paneb selgitusse “vaimukusi” nagu sexteenuste eest, narkoraha vms? Ülekande selgitusse kirjutatakse nt. kohtotsuse nr või midagi muud tehingut seletavat.
      Tutvu panga reeglitega- roppused ja labasused pangaülekannete selgitustes ei ole aktsepteeritavad. Sellise sõnavara eest sind ju süüdi mõistetigi?

      • Mallu
        Vasta Mallu 3. detsember 2019 at 22:21

        et läheb uuesti kohtusse, sest ülekanne ei olnud õige nimetusega? ei usu ?

        • Avatar
          Vasta Marta 4. detsember 2019 at 16:44

          https://raha.geenius.ee/rubriik/uudis/pank-manitseb-miks-voib-pangaulekande-selgituslahtris-nalja-viskamine-eriti-kurvalt-loppeda/
          Kui ise googeldada ei oska, siis võib-olla see link alustuseks on hea. Samamoodi võiks tunduda loogiline, et kohus soovib hiljem siiski faktilist kinnitust, et oled oma kohustuse täitnud ning sularaha viimine sentides seda nüüd küll ei toeta.
          Sinu netis inimeste arutu laimamine ei ole õigustatav. Ükskõik, mida muud sa teed. See käitumine on ja jääb lapsikuks ja kohatuks. Ja mulle tundub, et võib-olla siiski oleks sul vaja veel paar korda päriselt kohtus istuda ning siis ehk jõuab kohale, et päriselt, see ei ole okei, mida sa kohati ütled ja kirjutad. Käisid ju ise kunagi Pealtnägijas rääkimas, et see, mida kirjutatid Perekoolis ei olnud okei. Kuidas sa nüüd ise nii väga erined? Sul on võimalik päriselt oma platvormi kaudu tõesti midagi head ja toredat ühiskonnas teha – võib-olla ka selliste juhtumite kontekstis harida oma lugejaskonda internetis vihaõhutamise teemadel? Selline sõnakasutus ja käitumine on kurvastavad.

          • Mallu
            Mallu 4. detsember 2019 at 17:27

            palun vabandust, tegelikult on Anne Nuude hästi tore naine! Peace and love!