Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

6 kingiideed meigihuvilisele (alla 20 euri)*

12. detsember 2019

Meil on Aphroditedega tulemas jõulupidu ja kuna 12 kinki teha igaühele tundub veidi overkill, siis sel aastal otsustasime teha loosipakid. Eks näis, ehk järgmine aasta oleme miljokad ja teeme kõikidele (nooot…). Hinnapiiriks sai seatud 20€ ja minul on oma kink juba tehtud, eks ma seda näitan tulevikus. Kui aga Mylook palus mul koostada enda kingiideede TOP 10, mida sõbrannale kingikotti panna, tuli mul neid ideid tegelikult kõvasti rohkem. Neil on endal tegelikult kodukal ka TOP kingitused naistele alla 20€ ja meestele kah, aga siin on siis minu valikud, mida ma soovitan (ja osasid proovisin ka tänases laivis, mis fbis üleval).

  1. Alustame siis asjaga, mis on kõvasti alla 20€, nimelt lausa vaid neli euri sentidega ja see on selline mõnus roosa peapael, mida endale pähe tõmmata, kui meiki või maski teed. Rõve ju, kui juuksed pärast kreemised ja rasvased, ehk siis kulub raudselt igale naisele ära, kes vähegi elus ennast kreemitab, õlitab või meigib.
  2. Täna katsetasin ma esimest korda ka NYX cosmetics jumestuskreemi, mille kohta olin kuulnud nii ja naa arvustusi. Minu arvmus – mõnusalt vedel, katab hästi ja jätab naha loomulikuks, ilma suurema “maski” effektita. Mina kiidan heaks ja hind on ka sobiv. Hind 14.95€ ja minu oma sai toonis “nude”.
  3. Veel üks asi, mida ma tean, et paljude naiste meigikotis ei ole (no mu sõbrannadel vähemalt), aga mis võiks kindlasti olla, on üks korralik consealer, millega alustada meiki ja käia üle silmaalused, laud ja ninaümbruse, et põhi oleks ühtlasem ja ilus. Make Up Store’i oma on väga hea, tugeva katvusega ja varjas mu süsimustad silmaalused kenasti ära. Napilt mahub ka hinnapiiridesse, sest maksab 17.99€. Minu oma on toonis blue/light.
  4. Neljandaks soovitan ma igale, vähegi meikimisest huvitatud naisele katsetamiseks kingikotti visata mõni värviline lainer. Sellega saab ka kõige tagasihoidlikuma meigi veidi särtsakamaks teha ja kui juba oskad musta lainerit kasutada, pole ka nende peale kandmisega erilist probleemi. Hind vaid 5.15€, seega kingi või mitu.
  5. Mida on natukene keerulisem kasutada (minu arust) on valge lainer. Samas kui seda harjutada, siis saab seda täiega ägedalt ära kasutada ja silmadele hästi palju särtsu juurde anda!

    Ütleme nii, et mul endal läks mega lappama (insta stooridest näete ?‍♀️?) aga tegelikult vaadake kui iluuus!

  6. Kes tunneb, et ta laineriga võib-olla nii sinasõber pole, siis tegelikult on ka need NYX cosmetics silmapliiatsid väga mõnusad. Pigment on super ja see joon tuleb küll kindlasti igaühel välja! Ja kui väheke nihu läheb, siis hajutad pintsliga veits ära ja väidad, et soovisidki hajutatud tulemust. Püsivus on neil mega hea! Ainult 6.15€!



Vot, sellised mõtted siis teile, kes teile meeldib võib-olla meigiga rohkem pusserdada, kui teistele. Ka mina olen selle teekonna enda jaoks alles hiljaaegu avastanud ja kuigi alguses tundus, et issand, mul ei tule ÜLDSE välja, siis tegelikult veidi harjutamist ja saab hakkama küll. Ega ei peagi ju kohe endale megakallist tavaari ostma, sest olgem ausad, ega alati kallis ei võrdu parim! Kes tahab ja viitsib, vaadake fbist mu live järele, seal on kenasti näidatud väga heas hinnaklassis tooteid, mida ma pea igapäevaselt kasutan 🙂 Igatahes loodan, et mu ideedest kellelegi abi oli! Ja PS! Ärge unustage veel osaleda loosimängus, kus tuleb kirja panna vaid oma e-mail ja 5 teie seast saavad endale Mylookist omal valikul parfüümikomplekti! Selles osalemiseks KLIKI SIIA. Juba kuue päeva pärast saavad võitjad meilile teavituse ❤️

*Postitus sündis koostöös Mylook’iga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar