NIISAMA JUTTU

joo veel õhtal kohvi…

24. detsember 2019

Nonii, käisime täna perega Kohilas, vanaema Linda juures jõulusöömingut tegemas ja kuna ma seal teadmata põhjusel kaks kohvi kerest sisse ajasin, siis nüüd on kell üks öösel ja minul und njetu. Teate, mida mul veel pole? Häält. Konkreetselt tuleb mul suust vaid mingi kähin, aga selle juures on hea see, et lapsed arvavad, et ma sosistan ja räägivad ka ise minuga sosinal. Ma pole ammu säärases õndsas vaikuses elanud.

Tegelikult juhtus jupp aega tagasi see, et me jäime kõik riburadapidi haigeks. Hakkas see lihtsalt paari köhatusega ühel-teisel, siis väike palavik, siis loid olek, siis nohu ja enne kui ma arugi sain, oli see kõik võtnud mingi katku mõõtmed, sest kõik olid palavikus, lende huul ja põsk läksid põletikku (umbes nagu kui sa hästi palju nuuskad, siis nina alt läheb selliseks) ja Marta sai endale sellise silmapõletiku, et ma pidin ükshommik siin ta silmi sooja kompressiga lahti leotama.

Ma pean tunnistama, et mul vahepeal see magamatus ja kurnatus kees üle. Kohe nii, et läksin Kardoga mölisema, et mida ta kurat istub ja mängib rahumeeli arvutis, kui mina, ise haigena, kahte haiget last magama panema pean. Need olid seal mul nii armetud, ainult hälisesid ja tihkusid teineteise võidu, ehk sii ajasid teineteist üles. Loogiline oli muidugi ka see, et Kardo ju ei teadnud, mis meil seal üleval toimus ja tegi rahumeeli oma striimi, kui ma äkki paduhüsteerias alla trampisin, talle sisistades Marta andsin ja käratasin midagi sellist, et kas ma pean härrat põlvili paluma, et ta jumala eest oma haigete lastega tegeleks, või midagi säärast.

Kardo pärast ütles mulle, et ma olen ikka hea nõme küll, et tema striimivaatajate ees käisin mölisemas nagu tont, et ma oleks võinud ju ilusasti ka öelda ja ta oleks appi tulnud, et mida ma kurat, nii vastikult suskama pidin.

Ega jah, ise ka ei tea, keesin lihtsalt üle. Samas hakkasin ma hiljem mõtlema, et striim = video Kardost mängimas, eksole. Ja kui ma talle seda Martat sülle käisin asetamas ja vihast tatti pritsis, siis ma olin täiesti püksata. Ma ei tea, ei julge netis ringi vaadata. Pärast ongi mingi video nüüd kuskil olemas, kus ma palja tutiga närvitsen. Samas ma alles hiljaaegu naersin, et kuidas ikka raha tehakse, kui pornoga. Vestluskaaslane pakkus välja, et Helmega võiks väikse porri teha, et see tooks raudselt raha sisse, aga no kuni Helmesid moosime, võib see mölisemisvideo ka nn otsa lahti teha. Hehe, pun põlnd alguses intended, aga nüüd on.

Gosh, ma nii labane, mai või.

Igatahes, ma tegelikult ei tahtnud üldse sellest rääkida, kuidas ma paljalt mölisen, vaid sellest, et meie maja katk laastas. Aga täna võtsime ikka ennast kokku, sest palavikku enam ei olnud ja värki, läksime siis Kohilasse vanaema juurde. Ma võtsin kaamera ka kaasa ja Mari tahtis ka proovida pilti teha. Ma pean ütlema, et pole üldse paha tulemus. Võib hakata juba teenust pakkuma, eksole. Ainuke miinus on see, et ta saab ainult istudes pildistada, sest ta ei jõua mu kaamerat käes hoida, aga mis probleem seegi on. Lõpuks ometi hakkavad need lapsed mulle raha sisse tooma, jeee. Allolevad on siis kõik Mari tehtud – mõned rohkem fookuses kui teised, aga nunnud mu meelest ikka ?‍♀️

Linda midagi pajatamas

Lende niisama kaval olemas

mulle nii meeldib see pilt, mis siis, et fookuses pole

Muus osas – ma täna mõtlesin, et tahaks kirjutada nagu vanasti. Et mida ma millest arvan või midagi. Istusin siis maha, võtsin arvuti kätte ja… sain aru, et ma ei arva mitte millestki mitte midagi. Lihtsalt kehitan enamike asjade peale õlgu ja mõtlen, ah. Pole minu asi. Mis arvaja minagi olen. Oma eluga vist liiga busy olnud, et teiste asjade üle mõelda ja muretseda. Issand, niimoodi sünnibki see ühiskond, kus kõigil teineteisest suva on v?! Loodan, et siiski mitte.

Mul on homse suhtes ka mega parakas, sest esiteks on meil plaan Muugale minna. Ma olen üsna kindel, et mu lastel on suu-silma ja sõrataud, aga perenaine ütles, et äkki tulen jõuluime ja tema lapsed EI jää haigeks, seega lubas ta meid ühes katkuga sisse lasta, et ma ei peaks üksinda lastega kodus passima (noh, Kardo on ainuke mittehaige) ja Mari ju nii ootab jõuluvana. Kuigi ta vist ise ka ei saa aru, mida ta sellelt jõuluvanalt tahab, sest ükspäev väitis ta mulle, et ta tahab kahte kaisukat (üks Lendele) aga eile ütles, et jõuluvana võiks Hessi tuua. Eks näis, mis see jõuluvana siis lõpuks toob, igatahes miskit vast ikka. Mul on lastele kahepeale kingituseks ka üks nukumaja, nüüd ma olengi kahevahel, kas teha see praegu lahti ja kuuse alla panna, et nad hommikul selle leiaks. Või teha seda homme öösel, et nad leiaks selle ülehomme? Küll mul on keerulised mured, eks.

Ma igatahes loodan, et me ei nakata kedagi ja homme saab olema tore jõuluõhtu ja tegelikult mul homseks üks üllatus ka plaanis, ma ei tea, kui hästi see läheb, aga eks ma annan teile teada. (Omg ma nii salapärane, eks ?).

Aaaa ja teate mis. Ma olen enne ka öelnud, et mul on tunne, et nii palju lobaposte jääb tegemata, sest ma räägin kõik asjad Aphroditedega ära ja siis tundub pärast mõttetu sellest blogida ka, kui juba nagunii sai omavahel ära arutatud teemad onju. Aga nüüd kui ma Tenekale lähen, siis seal mul seda lõbu pole, et muudkui mine ja tee eidetsilli ja räägi oma elust. Seega halleluuja, ehk ma leian lõpuks tee tagasi oma blogisse ?? Õnneks jaanuariks on vaid paar lubatud reklaamposti, ülejäänu saab olema puhas lust ja rõõm lugeda, kuidas ma miskit teen ja mis elu ma seal Tenerifel elan. Ehk siis ma hakan üle päeva rääkima, et soe on või midagi, stay tuned, põnevad ajad on ees.

Lõppu täitsa rändom küss ka, mis ei lähe absull blogiteemaga kokku, aga kuidas teie mu uusi poste näete? Et kas tulete siia kodukale, läbi insta või läbi FBi? Niisama selline küss tuli pähe ?‍♀️

Muus osas bai, sest kell on pool kaks ja üks ristiinimene peaks magama juba ammmuuuuuu-uuuu!

Edit kell 02.17: ikka panin maja kokku, pesu pesema ja koristasin toa ära, et oleks hommikul mõnusam. Krt, und ilma ei ole ?

 

 

Loe ka neid postitusi!

26 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mirje 27. detsember 2019 at 12:45

    Läbi Bloglovini 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 26. detsember 2019 at 00:21

    Google trükin malluka sisse ja nii vaatangi kas on miskit uut.

  • Avatar
    Vasta Meriliis 25. detsember 2019 at 21:22

    Ma lihtsalt pean mainima et pilt mis sulle meeldib aga ütlef et pole fookuses, sellel on fookuses kallistus, see kullast kallim kallistus emale? ei imesta et see sulle meeldib, mulle ka ☺️

  • Avatar
    Vasta anzelika 25. detsember 2019 at 13:41

    läbi bloglovini

  • Avatar
    Vasta Hanna 25. detsember 2019 at 01:41

    Mul on blogi safaris kiirvalikus, paar korda nàdalas tulen lihtsalt vaatan, kas on midagi uut. Häid pühi!

  • Avatar
    Vasta Kirsika 24. detsember 2019 at 23:44

    Instas, kui jagad, et uus post ?
    Muidu vaatan bloglovinist.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 24. detsember 2019 at 23:25

    Ma Facebookis scrollides näen kas on tulnud uus postitus või tulen ise siia lehele vaatama, kas äkki on miskit uut tulnud. Instagram on aga seal ei märka kuigi tihti, et uus postitus või kui märkan siis kui olen teiste storyd üle vaadanud, on läinud meelest,niiet tulen ikkagi hiljem siia lehele ise.

  • Avatar
    Vasta Maris 24. detsember 2019 at 21:26

    Enamasti fb või siis tulen ise vaatama. Instagrami mul polegi 😀

  • Avatar
    Vasta Riina 24. detsember 2019 at 16:47

    Läbi FB tulen
    Häid pühi teie perele!!

  • Avatar
    Vasta R. 24. detsember 2019 at 15:08

    Mina tulen läbi FB siia postitusi lugema, teistmoodi üldse ei käi.
    See hoolimise ja arvamise teema.. arvan, et tasub oma “sõdu” valida. Kõigest ei jõuagi midagi arvata ja kogu aeg arvamust avaldada, eriti kui see midagi ei muuda. Enda vaimse tervise huvides ma kõike endale hinge ei lasegi.. lõppkokkuvõtteks pean mina siiski seisma enda ja oma lähedaste eest. Õnneks inimlikkus pole mul veel kadunud, päris südametu ma pole ?
    Teie perele palju terviseid, rõõmsaid pühi ja reisiks põnevust ?
    Ma teadsin, et sul läheb natuke aega enda kogumiseks ja lõpuks kõik laabub ikkagi! Kõikide soovide täitumist ?

    • Avatar
      Vasta R. 24. detsember 2019 at 15:15

      Issand, see kõlab nagu 60-se mammi jutt ? tegelt olen ma 30-ndates alles ?

  • Avatar
    Vasta Helina 24. detsember 2019 at 14:45

    Antud postituse leidsin tänu instale, aga muidu otse siia. Enamasti isegi kui sinu blogi loetud, siis tänu blogrollile leian teisi lugemata blogipostitusi teiste blogijate sulest.

  • Avatar
    Vasta Vaike 24. detsember 2019 at 11:19

    Otse kodukal, FBs ei jälgi ja instat ei ole.

  • Avatar
    Vasta Maarja 24. detsember 2019 at 11:18

    Läbi ühe blogi lugemise äpi.

  • Avatar
    Vasta Kats 24. detsember 2019 at 10:46

    Oh ma nii ootan seda vana-mallu-blogimist tühjast tähjast. ?
    Fb kaudu käin lugemas.

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. detsember 2019 at 10:52

      Ma ükskord vaatasin, et ma kunagi blogisin VIIS KORDA PÄEVAS 😀 nagu apppiii, kus oli inimesel alles midagi öelda kogu aeg haha 😀

  • Avatar
    Vasta Brit00 24. detsember 2019 at 10:42

    Ei käi läbi kummagi, telefoni mälus

  • Avatar
    Vasta Kristel 24. detsember 2019 at 10:09

    Läbi fb jõuan siia enamasti.
    A kui pikalt pole sealt ühtegi postitust näha olnud siis tulen piilun otse blogisse ka, et kas ma olen maha maganud või ongi vaikus.

  • Avatar
    Vasta Sandra 24. detsember 2019 at 09:59

    Vahel fb-st, kui ette lööb, et uus postitus, aga enamasti käin ise blogis vaatamas. Instat pole.

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. detsember 2019 at 10:01

      Ma mäeltan, et ma kunagi mõtlesin, et nagu MIKS seda instat vaja on, et fbi ju saab ka pilte panna 😀 Ja nüüd mõtlen, et kui mul fbis Malluka lehte poleks, siis kustutaks üldse ära selle vist ja istuks instas 😀

      • Avatar
        Vasta Sandra 25. detsember 2019 at 10:32

        No mul sama mõte, saab ju fbsse pilte panna. 😀 Aga no ma niikuinii haruharva panen, nii et poleks vaja ka. 😀

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 24. detsember 2019 at 09:29

    Kasutan bloglovinit ja facebooki.

  • Avatar
    Vasta Ma 24. detsember 2019 at 09:22

    Vahepeal näen FBs, vahepeal Instas. St et pead ikka mõlemas kohas mainima, kui uus postitus tuleb! ?

  • Avatar
    Vasta Grete 24. detsember 2019 at 07:21

    Enamasti läbi insta, kuid vahel vaatan niisama ka siia lehele, lootuses, et on uus kirjatükk ilmunud. Tore oli lugeda üle pika aja mitte reklaampostitust, vaid vana head Malluka-style kirjutist. Häid jõule teie perele ja saage siis kõik ruttu terveks 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. detsember 2019 at 08:56

      Aitäh, eks ma üritan ???

  • Avatar
    Vasta Maru 24. detsember 2019 at 03:53

    Räige uni tegelt. Magasin isegi juba. Seitsmes meel ütles “vaata mallukat”
    Okei ei öeld. Viisin ka ilgelt salaja (ikkagi tellitud Santa abiline ) paar pakki kuuse alla ja kolasin mis sussides on…. no ja scrollisin istas korra ka üksiti ja voilaa siin ma olen