JUMALAITA

mmm, oma sõnad on nii maitsvad

8. jaanuar 2020

Käisime täna Oasises. Kes ei tea, siis see on Gigantese kesklinnas selline pleiss, kus saad päevitada ja ujuda ja lastele on seal igasuguseid möllamisvõimalusi. Mari on juba umbes esimesest päevast peale sinna minna tahtnud, seega võtsin ma ennast peale hommikust veini kokku ja seadsime sammud sinna.

Okei, et ma päris parm ei tunduks, siis seletan ka. Nimelt iga päev mingi ajavahemik lähen istun ma meie “kodubaari”, tellin endale pokaalikese valget veini ja kirjutan blogi/töötlen pilte/teen igast muid asju, mida meie pisikeses korteris ilma laste segamata teha ei saa. Ja iga jumala kord olen ma tõesti seal ühe klaasikese ka võtnud, üldiselt olengi õhtuti, enne laste ööund sinna roninud ja siis koju tagasi tulnud, et neid magama panna vms selline aeg. Täna läksin umbes kell 12 ja mõtlesin, et issand, praegu küll ei sünni veini võtta, hommik alles ja värki. Ootasin siis teenindajat, et endale ristiinimese kombel üks kohvi tellida, kui ta juba tuligi… veinipokaal käes. Ütleme nii, et olen vist liiga ilmselge olemisega ? Mis seal ikka, kui vein juba välja valatud, ega seda raisku lasta saa. Et selline tore hommikune jooming tänasesse päeva.

Nonii, asja juurde. Läksime siis Oasisesse, kui Lende võõraste laste ujumisrõngaid rotti panna tahtis. Nojah, meil ju enda oma ei ole. Õnneks on seal kõrval üks rannaasjade pood ja sinna ma siis sammud seadsingi, et Lendele rõngas osta. Selle ma tõesti ka ostsin, aga arvake ära, mille ma veel ostsin. Jah… ei midagi muud, kui just need samad “roosad pingviinid, mille naba paistab”, millest ma teile siin ükspäev, okse kurgus, rääkisin.

Nagu ma ei saand midagi teha, need rippusid seal kassa kõrval ja ma olin nagu…

Ilmselt nüüd tuleb välja uurida, et kust ma talle need push upid, stringid ja võrksukad osta saan, kui ma juba siin enivei oma põhimõtete peale sülitan ?‍♀️Mari on igatahes nii rõõmus ja räägib, et tahab selle “trikooga” magada. Vähe sellest – ta keeldus ka koju jalutades oma kaunite pingviinide peale riideid panemast, seega kõndisin ma temaga ka niimoodi koju tagasi…

“Parimad” 10€ ever spent. Mari meelest igatahes küll…

Kõhul on tal casually Lende hammustusest kaks suurt sinikat. Oot, kas ma tõesti ükspäev hõiskasin, et nad ei kakle enam nii palju? ?

Igatahes mingi hetk märkasin ma, et seal on selline noh, massaažitelk. Ma olen siin viimastel päevadel palju Martat kotis kandnud ja seetõttu õlad kõik mega valusad, seega otsustasin, et köhin selle 25€ välja ja lähen siis lasen ennast mudida. Minu lootus oli, et ma saan seal lõõgastunult lamada, ookean kohiseb taustaks, noh, täielik zen või midagi.

Reaalsus: ta valas mu õliga üle, silitas mind 30 mintsa jutti, ise sosistades “very relaxing”. Ma ei ole kindel, kas tal endal oli väga mugav ja lõõgastav mind õlise käega patsutada, või üritas ta mulle lihtsalt verbaalselt sisendada, et mul on ka väga mõnus olla. Mõnus tegelikult väga ei olnud, sest see laud oli puidust ja krigises ja krudises sellise moega, et varsti annab ta mu all järgi ja ma prantsatan sinnasamma oma hambad välja. Kes teab, võib-olla kartis ta ka ise sedasama ja seepärast mulle mitte mingit survet avaldada julgeski? Ahjaa, kõige taustaks oli muidugi minu enda laste nutt ja röökimine, mis eriti lõõgastumisele kaasa ei aidanud…Jällegi, väga tore 25€ raisatud.

Muuseas ma olen ennegi randades neid massaažiputkasid näinud ja alati mõelnud, et issand jumal, kes seal küll käiksid, et nagu mingi kuningas vedeled seal pööblist eraldi ja lased ennast mudida või miskit. Haha, noh, kuningas ma täna ilmselt omast arust olla tahtsin ?‍♀️

Sulgede tagant see putka paistabki

Üks väljaminek tuleb veel, mille saab kindlasti kohe “väga targaks kulutuseks” lugeda. Nimelt nägin maja kõrval sellist silti, vähe ma siis ei lähe:

20 euriga lausa diplomiga ennustaja! seda pean ma nägema. Äkki homme lähengi ?


Ah, ärge laske mul ainuke sõnu sööv lollakas olla. Mille suhtes teie viimati enda sõnu sõite?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar