JUMALAITA

mmm, oma sõnad on nii maitsvad

8. jaanuar 2020

Käisime täna Oasises. Kes ei tea, siis see on Gigantese kesklinnas selline pleiss, kus saad päevitada ja ujuda ja lastele on seal igasuguseid möllamisvõimalusi. Mari on juba umbes esimesest päevast peale sinna minna tahtnud, seega võtsin ma ennast peale hommikust veini kokku ja seadsime sammud sinna.

Okei, et ma päris parm ei tunduks, siis seletan ka. Nimelt iga päev mingi ajavahemik lähen istun ma meie “kodubaari”, tellin endale pokaalikese valget veini ja kirjutan blogi/töötlen pilte/teen igast muid asju, mida meie pisikeses korteris ilma laste segamata teha ei saa. Ja iga jumala kord olen ma tõesti seal ühe klaasikese ka võtnud, üldiselt olengi õhtuti, enne laste ööund sinna roninud ja siis koju tagasi tulnud, et neid magama panna vms selline aeg. Täna läksin umbes kell 12 ja mõtlesin, et issand, praegu küll ei sünni veini võtta, hommik alles ja värki. Ootasin siis teenindajat, et endale ristiinimese kombel üks kohvi tellida, kui ta juba tuligi… veinipokaal käes. Ütleme nii, et olen vist liiga ilmselge olemisega ? Mis seal ikka, kui vein juba välja valatud, ega seda raisku lasta saa. Et selline tore hommikune jooming tänasesse päeva.

Nonii, asja juurde. Läksime siis Oasisesse, kui Lende võõraste laste ujumisrõngaid rotti panna tahtis. Nojah, meil ju enda oma ei ole. Õnneks on seal kõrval üks rannaasjade pood ja sinna ma siis sammud seadsingi, et Lendele rõngas osta. Selle ma tõesti ka ostsin, aga arvake ära, mille ma veel ostsin. Jah… ei midagi muud, kui just need samad “roosad pingviinid, mille naba paistab”, millest ma teile siin ükspäev, okse kurgus, rääkisin.

Nagu ma ei saand midagi teha, need rippusid seal kassa kõrval ja ma olin nagu…

Ilmselt nüüd tuleb välja uurida, et kust ma talle need push upid, stringid ja võrksukad osta saan, kui ma juba siin enivei oma põhimõtete peale sülitan ?‍♀️Mari on igatahes nii rõõmus ja räägib, et tahab selle “trikooga” magada. Vähe sellest – ta keeldus ka koju jalutades oma kaunite pingviinide peale riideid panemast, seega kõndisin ma temaga ka niimoodi koju tagasi…

“Parimad” 10€ ever spent. Mari meelest igatahes küll…

Kõhul on tal casually Lende hammustusest kaks suurt sinikat. Oot, kas ma tõesti ükspäev hõiskasin, et nad ei kakle enam nii palju? ?

Igatahes mingi hetk märkasin ma, et seal on selline noh, massaažitelk. Ma olen siin viimastel päevadel palju Martat kotis kandnud ja seetõttu õlad kõik mega valusad, seega otsustasin, et köhin selle 25€ välja ja lähen siis lasen ennast mudida. Minu lootus oli, et ma saan seal lõõgastunult lamada, ookean kohiseb taustaks, noh, täielik zen või midagi.

Reaalsus: ta valas mu õliga üle, silitas mind 30 mintsa jutti, ise sosistades “very relaxing”. Ma ei ole kindel, kas tal endal oli väga mugav ja lõõgastav mind õlise käega patsutada, või üritas ta mulle lihtsalt verbaalselt sisendada, et mul on ka väga mõnus olla. Mõnus tegelikult väga ei olnud, sest see laud oli puidust ja krigises ja krudises sellise moega, et varsti annab ta mu all järgi ja ma prantsatan sinnasamma oma hambad välja. Kes teab, võib-olla kartis ta ka ise sedasama ja seepärast mulle mitte mingit survet avaldada julgeski? Ahjaa, kõige taustaks oli muidugi minu enda laste nutt ja röökimine, mis eriti lõõgastumisele kaasa ei aidanud…Jällegi, väga tore 25€ raisatud.

Muuseas ma olen ennegi randades neid massaažiputkasid näinud ja alati mõelnud, et issand jumal, kes seal küll käiksid, et nagu mingi kuningas vedeled seal pööblist eraldi ja lased ennast mudida või miskit. Haha, noh, kuningas ma täna ilmselt omast arust olla tahtsin ?‍♀️

Sulgede tagant see putka paistabki

Üks väljaminek tuleb veel, mille saab kindlasti kohe “väga targaks kulutuseks” lugeda. Nimelt nägin maja kõrval sellist silti, vähe ma siis ei lähe:

20 euriga lausa diplomiga ennustaja! seda pean ma nägema. Äkki homme lähengi ?

Ah, ärge laske mul ainuke sõnu sööv lollakas olla. Mille suhtes teie viimati enda sõnu sõite?

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta TYY 10. jaanuar 2020 at 03:19

  Täitsa Pingviini modell ju !
  Aa kuidas Suurel Bikiini modellil ka selle samuse jälgimisega edeneb?

 • Avatar
  Vasta Mareem 9. jaanuar 2020 at 16:56

  Olen Marist veidi vanem, sain 45. AGA tahaks endale ka selliseid pingviine 🙂 Maril vedas!

 • Avatar
  Vasta Annika North 9. jaanuar 2020 at 13:05

  Emana söön oma sõnu pidevalt. Näidetest saaksin pika postituse kirjutada. Aga kui need kaks silma su poole vaatavad ja paluvad vastupidist, siis ei jää muud üle kui oma sõnad ära süüa! 😀

 • Avatar
  Vasta Vaike 9. jaanuar 2020 at 12:02

  Ma arvan, et enam-vähem ainukesed sõnad, mille puhul olen ma endale vähemalt seni kindlaks olen jäänud, on et ma ei hakka suitsetama. 😀

  • Avatar
   Vasta Getter 9. jaanuar 2020 at 17:27

   sama siin, isegi never proovida ei taha

 • Avatar
  Vasta DW 9. jaanuar 2020 at 11:29

  Ma lubasin suure suuga tütart oodates, et mina teda küll roosamannasse riietama ei hakka. Nii palju ilusaid värve riideid on ju olemas ja ei pea kõik roosa olema.

  Ja nüüd see 2.5 aastane preili on nõus ükskõik mida selga panema, juhul kui see roosa on 😀

  Kõik nõud, kotid, kingad, peavõrud jms peavad ma alati roosad olema, helelilla sobib vaid äärmuslikul juhul. Ja ta lemmiktoit on (roosa) lõhe 😀

  Ma olen ammu alla andnud aga abikaasa ikka ostab neid kollaseid ja punaseid asju talle kappi seisma..

 • Avatar
  Vasta Eva 9. jaanuar 2020 at 00:28

  PLS mine sinna ennustaja juurde 😀

  • Avatar
   Vasta Kristiina 9. jaanuar 2020 at 02:38

   Palun palun mine!!!! 😀

  • Avatar
   Vasta L 12. jaanuar 2020 at 03:36

   Mari nagu pisike naine juba 🙂 ägedad bikiinid

   • Mallu
    Vasta Mallu 12. jaanuar 2020 at 11:14

    õõõh ära räägi 😀

 • Avatar
  Vasta Annika 8. jaanuar 2020 at 23:16

  Nädal tagasi tegin kodus reegli. Pärast kella 19 enam telekamänge ja arvutimänge ei mängi. Jaaaaaa noo…täna siis juba sõin sõnu ja 21ni toksiti telekamängu pulti. ?
  Ei no üldse kunagi ütlesin, et minu lapsed küll nii noorelt(5a) ei saa videomänge mängida.. haah.. hea nali oli enda kulul ?

 • Avatar
  Vasta Heh 8. jaanuar 2020 at 23:10

  Ma olen kaks aastat mehe lunimisele vastanud, et ma ei taha kassi. Tore loom küll, aga karvad igal pool ja äkki ronib lapse peale magama ja lämmatab ta jne täiesti tavalised argumendid. Arva ära, mille või kelle mees see aasta kuuse alt leidis 😀

 • Avatar
  Vasta Kats 8. jaanuar 2020 at 23:07

  Aga need pingviinid on jumala armsad! Kui need mul ka sama hästi istuks, siis tahaks endale ka 🙂

 • Avatar
  Vasta Liis E 8. jaanuar 2020 at 23:00

  Vähemalt ei silitanud kuskilt mujalt 😀 Ses mõttes oli kõik hea ju 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. jaanuar 2020 at 23:01

   selles suhtes vedas jah 😀

 • Avatar
  Vasta K 8. jaanuar 2020 at 22:27

  Täitsa tavaline ema, kõige tähtsam on laste õnn ?
  Tahaks ka pingviinides rannas päevitada, nautige täiega 🙂
  Aga no see massazi teema oli ikka hea, sum ikka juhtub 😀