TESTIN JA ARVUSTAN

San Francisco ja Galaxy Unpacked 2020

15. veebruar 2020

Ma tegin täna öösel enda voodis silmad lahti ja mul võttis päris mitu hetke aega aru saamaks, et kus ma üldse olen. Pole vist ka ime, sest see oli teine öö mu enda voodis alates esimesest jaanuarist. Ma ei jõudnud Tenerifelt tagasi tulles Eesti eluga sekundikski kohaneda, kui juba tormasin jälle lennukile, et San Franciscosse sõita. Seal toimus siis uute Samsungi telefonide esmaesitlus, kuhu üle maailma influencereid kohale lennutati.

Mul on hetkel aju nii krussis, sest kõik need lendamised ja ajavahed ja jet lagid jne on konkreetselt mul pea segi keeranud. Öösel vastu pühapäeva jõudsime Eestisse ja ma sain kodus olla umbes 26 tundi, kui uus minek kätte jõudis. Ma olin omadega päris õhtal juba siis, sest kodus magasin enne minekut vaid paar tundi, lootuses, et pikal lennureisil magan. Ütleme nii, et ei maganud ma miskit. Et kui me esmaspäeval, SF aja järgi umbes 2-3 paiku päeval hotelli jõudsime, suutsin ma üleval püsida kolm tundi, enne kui magama jäin. Mis tähendas muidugi seda, et kell 1 öösel olin ma üleval ja ei suutnud enam magama jääda. Üritasin, mis ma üritasin, aga ei miskit. Mis seal ikka, sellegipoolest läksime me kella kümneks Galaxy Unpacked 2020 üritusele.


leidsin Eesti reporteri ka peolt ?

Ma ei teadnud, mida tegelikult oodata. Aga mis seal tegelikult toimus – niiiii palju rahvast üle maailma. Meediaväljaanded, blogijad, vlogijad, instagrammerid. Kohal olid ka Samsungi kõige kõvemad tegijad ja esindajad, kes rääkisid, kuidas uued mudelid sündisid ja mida nendega teha saab. Ei ole kunagi ennast mega tehnikahuviliseks pidanud, aga no tõesti oli huvitav. Muidu näen uusi mudeleid nii, et telekas reklaamitakse või keegi ostab ja näitab, et oh, saan seda või teist teha sellega, aga seal koha peal näha ja kuulata – mega huvitav!

Näiteks see uus Galaxy Z Flip tundub nii äge. Ma ise sain seal vähe näppida seda, aga nii palju kui sain, oli see lausa hämmastav. Et kui telefoni lahti voldid, siis pole üldse aru saada, et see oleks kuidagi erinev TAVALISEST nutitelefonist, aga naks, saab klapi kinni lükata ja see võtab sul taskus vähe ruumi.

Mulle tundub, et igasugustele influenceritele ideaalne telefon. Näiteks saad ta lauale asetada samas asendis, nagu läptopi ja ta teeb selfisid viipe või häälkäskluse peale. Mugav pildistada ja videosid teha, eriti just vlogimine jne. Ja ütleme nii, et eks ta ole ju innovaatiline ka. Omamoodi, uus ja eriline. Kes lähemalt lugeda ja näha tahab, siis nt SIIT saab.  Eilsest alates sai seda juba osta ka, aga ilmselt Eestisse alles jõuab, sest praegu leian mina näiteks Tele2 lehelt ainult eeltellmisvõimalust uuele Galaxy S20’ne mudelitele (siit).

Ja need uued S20ned… Oh püha jeesus. Kui meile näidati, mis videosid nendega teha saab. Mis fotosid see ultra teha suudab. Ma lihtsalt ei jõua ära oodata, et minu oma ka kohale jõuaks ja ma saaks teha video, et teile seda tutvustada. 8K videod, mega kvaliteetsed pildid ja ma ei mäleta mitu korda rohkem piksleid ühes pildis. Et kui teed foto ja zoomid sisse, on kõik ikka terav ja ilus. Meile näidati esitlusel nii palju näiteid, et lausa uskumatu oli vaadata. Kas varsti saab olema tavaline, et fotograaf hakkabki telefoniga pilti tegema?! Sest kaamerad on niiiii heaks läinud, et samas miks mitte, eks? Ma luban, et kui ma oma telefoni kätte saan, siis ma teen ühe beebishoodi sellega, vaatame, mis välja kukub ?

Ei ütleks, et ma elusees oleks muidu see inimene, kes endale alati uut mudelit midagi ostma tormaks, aga võib-olla see ongi nii olnud selle pärast, et mind pole kunagi see nii väga huvitanud ja uutest mudelitest ma midagi ei teadnud. Seda enam, et ma ju tegelikult kasutan oma telefoni iga päev ka enda töö jaoks, siis peaks ta olema kiire, hea kvaliteediga, mugav ja vastupidav. Ja ma olen üsna kindel, et seda need uued Samsungid ka on.

Kes veel ei näinud, siis ma tegin kohapeal pilte ja videosid enda storydesse Instas ka, teen sellest ka väikse highlightsi, et saaksite järele vaadata, kes veel ei näinud, aga nii palju ma võin öelda, et minu jaoks esmakordne, aga eriti võimas üritus. Ja mulle tundub, et nende telefonide taha on tõesti edasi arendamiseks selline töö ja vaev pandud, et mul on usku, et need on ühed badass telefonid.

Kui palju mu lugejate seas Samsungi fänne on ja kas on endal ka huvi mõne uue mudeli soetamiseks? Kumb teile rohkem huvi pakub, kas S20 või Flip? Ma siiani kahevahel ??‍♀️

San Franciscost räägin lähipäevil veel ja näitan pilte ja värke kah, lihtsalt hetkel on selline tunne, et ma ei saa oma lastest küll. Ja oma kodust. Ja enda voodist, hehe. Nagu öedud, peas on pudru ja kapsad, aga ma olen nii tänulik Samsungile, et mind sellisest suurejoonelisest üritusest osa võtma kutsuti ja ma annan teile parima, et varsti uusi mudeleid ka lähemalt oma lugejatele tutvustada ❤️

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar