0
AVALDAN ARVAMUST

laiskus pole vist häbiasi

19. veebruar 2020

Sorri, vanamuti pröökamine tuleb nüüd siit, aga kuhu tänapäeval kõigil nii kiire on? Blogidest on saanud vlogid, sest kes lugeda viitsiks. Vlogidest on saanud tik-tokid ja instad, sest kes viitsiks kauem millelegi tähelepanu pöörata kui viis sekundit. Okei, mis seal ikka, aeg liigub edasi, inimesed tahavad palju infot ja kohe, mis seal ikka.

Mis mind aga häirib, on see kohutav laiskus. Mitte, et ma ise laisk ei oleks, aga no kui kellelgi sünnipäev on ja ma tõesti tahan talle õnne soovida, siis kui raske on välja kirjutada “palju õnne sünnipäevaks!”. Ilmselt väga, sest hirmutavalt palju näen ma netis õnnesoovi all “PÕS!”. Nagu, sa ei viitsi KOLME sõna kirjutada?

Mis veel. Kõik need müügigrupid. Kui keegi midagi müüjalt teada tahab, siis selle asemel, et pöörduda inimese poole viisakalt täislausetega, pommitatakse teda ühesõnaliste käskudega: “infot!”, “hind???”, “kus?” jne. Nagu, kui kiire sul selle mütsilotu ostuga on, et pead teisele niimoodi peale käratama? Isegi, kui see pole mõeldud käratusena, siis ma küll loen seda nii välja.

Näiteks eile ma näitasin instastoorides, kuidas ma wolti tellinud olin ja keegi kirjutas mulle ühe sõna: “orgu?”. Nagu, ma saan teoorias aru, et sa küsid mu käest, et kas ma enam kava ei tee või kas see on Orgu söök vms, aga äkki täpsustad natukene. Ei viitsi üldse või? Ei, tänan küsimast, ma ei ole Orgu, ma olen Mallu ?

Ah, ma võin endale mutilikku jauramist vist lubada, sest mõni mees saab homme 30! Mind aetakse mu enda kodust täna minema, haha, seega seame sammud Kalev spasse, polegi seal peale remonti käinud ja jääme sinna ööseks, et Bellu saaks siia tulla ja mu kodu kasiinoks ümber tegema hakata. Päris uhke on oma sünnal sviidis ärgata, gangsta life vist. Tegelikult ma olen lihtsalt rõõmus, et lapsed ujuma saavad. Nad harjusid Tenekal sellega nii ära, et nüüd hommikust õhtuni muud juttu pole, kui üks ujumisejutt. Niiet ma nüüd pakin oma asjad kokku ja hakkame astuma. Ootan siis homme teie poolt palju PÕS’e ?

Ja kes hala lugeda ei taha, ega viitsi, siis vaadake mu lapsi, nad on nii nunnud! Või peaksin ma kirjutama lihtsalt: LAPSED. Küllap ise ka aru saate ?


Muuseas, ma ei ole ise üldse lühendite jne kasutamise vastu, lihtsalt kuskil võiks piir ka olla või nii ?‍♀️

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar