AVALDAN ARVAMUST TESTIN JA ARVUSTAN

Kalev Spas olete käinud v? Peaksite!

25. veebruar 2020

Ütlen kohe ära, et tegu ei ole selles mõttes koostööga, et keegi ei palunud mul seda postitust kirjutada. Ma sain perega enne oma sünnat Kalev Spasse minna küll täitsa nende kutsel, aga nad mainisid moka otsast, et kui viitsin, võiksin instas näidata, et kus ma olen. Seda ma ka tegin, aga kuna paljud vist mind instas ei jälgi (do it! @mallukaz!), siis mõtlesin siin ka kiirelt kiita.

No offence, aga ma olen kunagi Kalev Spas käinud ja mulle jäi sellest kohast selline mulje, et noh, okei koht, kui on vaja kesklinnas ööbida, aga no mitte midagi erilist, kuhu oluliselt tagasi kipuks.  Kuni ma nüüd seal uuesti käisin…

Ma tean, et see oli vahepeal uuendusteks kinni ja ma tean, et veekeskuse osas on uuendusi kindlasti, lisas on ehitatud sinna täiskasvanute-oaasi ala (kuhu me lastega ei saanud, seega ei oska sellest rääkida), tubade kohta ma ei tea, kas nad olid enne juba sellised, või said nemadki uuenduse külge, aga meie sviit oli lihtsalt super! Jah, eks sviidid seda enamasti kipuvadki olema, aga no olen ka päris räsitud “sviite” näinud.

Kes mu instat jälgis, see nägi storydest kogu tuba kah, aga no tõesti mõnus. Eriti see, et saad elutoa ja magamistoa vahelt uksed kinni tõmmata ja laste magama minnes ise telekat vaadata või miskit, mida enamikes spaades teha ei saa. Et lastele on küll eraldi voodi pakutud, aga nendega samas toas olemine = lähme magama siis kui nemad. Hahah, mulle meenus, kuidas me ükskord Kardoga ühe hotelli vannitoas veini jõime, kui lapsed magasid ?

Igatahes, meie käime lastega spas ainult kahel põhjusel: vaheldus ja see, et nad ujuda saaksid. Tavaliselt oleme me hea spaakülastuse tarvis sõitnud Saaremaale või Rakverre või Tartusse, nüüd aga saame konkreetselt enda aega säästa ja kiire puhkusesoovi korral Kalev Spasse minna. Tuba on mõnus, spaa osa on äge nii lastele, kui endale. Torud, lastebasseinid, keerisega jõgi ja muud säärased asjad. Lisaks pidi see oaas mega äge olema, aga sellest ma saan siis rääkida, kui me Kardoga sinna kahekesti asja teeme. Kardo juba kibeleb, seal oli nimelt vann, kuhu isegi tema sisse mahuks, haha ?

Et jah, muud mul öelda polnudki. Et kui tahate kuskil Tallinna lähedal korralikku spaapuhkust, siis mõelge Kalev Spa peale. Ma usun, et kui lähete lastega, on nemad rahul ja kui vaid kaasaga, siis jääte ka väga rahule.

Peace out, ma nüüd Kristinaga õhtust sööma, polegi ammu sõbrannatanud, peale seda kui Eestisse tagasi ronisime ? Baiiii!

Te muidu olete Kalev Spas käind?

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Reeda 2. märts 2020 at 12:49

    Meie käisime nüüd viimaste jõulude aegu perega Kalev Spas ja jäime väga rahule. Lapsed on vanuses 7, 8, 14 ja 15. Neile oli veekeskus piisavalt põnev, eriti just torude valiku tõttu. Meil oli superior klassi peretuba, st siis 2 omavahel uksega ühendatavat tuba. Kuna lapsed soovisid kõik ühes toas magada, siis viisime meie tuppa pandud lisavoodi ka kõrvaltuppa. Reaalselt mahtusidki kõik neli väga ilusti ära sinna. Saarlasena, kel spaad siin ümberringi ja valikut on, julgen küll soovitada. Eeskätt just veemõnude osas. Saaremaal jäävad suurematele lastele siinsed valikud ikka väga nõrgaks. Valitud tuba oli ka väga lux.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. veebruar 2020 at 23:15

    Kusjuures ei ole mõelnud sinna varem minnagi, arvasin, et suht tavaline värk see ka. Me oleme palju kordi hoopis Viimsi spaades käinud ja kiidan neid.

  • Avatar
    Vasta Maigi 25. veebruar 2020 at 22:30

    Käisime lastega (10 tütar ja 12 poeg) sügis 2019. Ööbisime peretoas. Lastele on Kalev koguaeg meeldinud nii enne kui pärast remonti. Meile abikaasaga meeldia just see osa kuhu lastega ei samaud ?. Väga mõnus oli vahelduseks ööbida seal kuigi elame ka Tallinna küjle all. Isiklik lemmik on ja jääb vist V Spa Tartus.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. veebruar 2020 at 22:05

    Aga Viimsi spa? Mitte 18+ vaid lihtsalt spa ja h2o ntx? Mis nendest arvad? Kuulsin hiljuti kiidusõnu. (Ise vaid 18+ käinud ja see oli kyll minuarust alla ootuste)

  • Avatar
    Vasta K. 25. veebruar 2020 at 21:39

    Vaatan, et Lende hõljub rõngaga, aga kas Mari oskab ise ujuda? Te muidugi veedate päris palju aega vee läheduses ? et polekski midagi nii imestada ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2020 at 14:24

      Mari oskab ammu ujuda jah 😀

      • Avatar
        Vasta K. 26. veebruar 2020 at 21:20

        Väga tubli ? Kas õppis sellega, et te nii palju olete ujulas/pikalt reisidel käinud või juba beebina? Ma ise õppisin kohutavalt hilja ujuma, sest no ega keegi ei õpetanud ja ujumas sai ainult suvel meres käia ? Enda beebike vihkab vett, mingist beebiujumisest pole juttugi. Loodetavasti kunagi ikka leebub..

        • Mallu
          Vasta Mallu 26. veebruar 2020 at 21:44

          Ta hakkas ujuma, kui me Maltal käisime, kohe vaatan, millal see oli …2018 aasta suvel. Ühel hetkel ise ujus lihtsalt 😀

  • Avatar
    Vasta Mariine 25. veebruar 2020 at 21:24

    Ei ole käinud, aga sinu postitusest mulle ka erilist entusiasmi ei tekkinud. Sa vist ka eriti ei fännanud, no selline mulje jäi. Mulle muidu spaa-d täiega meeldivad ja spaa-puhkused ka.

  • Avatar
    Vasta Maria 25. veebruar 2020 at 20:39

    See saunaoaas on parim osa veekeskusest! Lihtsalt ülimõnus chillida. Eriti kui minna kahekesi ja otsida natuke privaatsemat spaa-ala.

  • Avatar
    Vasta Kristi 25. veebruar 2020 at 19:42

    Mina olen käinud seal basseinides. See oli u 6 aastat tagasi. Siis oli ainult üks laps mul ja too sel ajal 1 aastane umbes. Selline suht beebi aga juba jooksis 😀 Iseenesest meeldis aga häästi palju inimesi oli ja lapsi ka ja siis pidi hullult vaatama, kus olla saab. Ja kuna see oli nii üle rahvastatud ja parkimine kallis, siis siiani on see viimaseks korraks ka jäänud. Sinu jutu peale tglt tahaks isegi korra uuesti minna vaatama aga meil kogu aeg keegi nohune 🙁 Ehk kunagi ikka saab 🙂

  • Avatar
    Vasta eq 25. veebruar 2020 at 19:41

    Niiii väga tahaks minna, koguaeg vaadanud pilte ja hoidnud hindadel silma peal, aga alati sobival kuupäeval on hind niii kallis, et ei saa lubada seda endale ja siis alati mingi muu spa valinud. ? Aga see oaasi osa on siis ainult täiskasvanutele? Ma ei lugenud eelminekord kuskilt sellist infot välja

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2020 at 14:34

      Jaa, alla 18 minu meelest ei saa sinna