Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

mega head leiud näohoolduses*

26. veebruar 2020

Blogija elu – kogu aeg saan katsetada igasuguseid uusi asju, eriti ilutooteid. Mõni asi on selline okei, mõni asi ei meeldi üldse, aga mõnikord on nii, et leian midagi, mida soovitan kõikidele sõpradele ja tean, et jään seda edaspidigi kasutama. Ühest sellisest asjast ma teile rääkida tahangi, selleks on Gallinée La Culture tasakaalustav näomask- ja koorija.

Aga ma alustan algusest- mul tekkis viimasel ajal näonahaga selline “meeldiv” lugu, et lõuaalune läks punne täis (tekkis veits selline punnihabe, suht seksikas) ja nina ümbert koorus täiega nahka. Eriti rõve oli, kui olin meikinud – jumeka alt oli kenasti näha, et pool nina on valmis küljest ära hargnema. Samas otsaesine nirises rasust. Et selline kuiv-rasune nahk, millega ma miskit tarka peale hakata ei osanud.

Just enne reisi saatis Mediron mulle pakikese. Nad on mul kaua toredad koostööpartnerid olnud ja alati, kui miskit uut ja huvitavat müüki tuleb, saadavad nad seda ka mulle katsetamiseks. Sedapuhku olidki need Gallinée La Culture tooted, millest ma paar tükki reisile kaasa võtsin, kui San Franciscosse sõitsin. Lennukis aitas mind nende näokreem to-hu-tult. Tavaliselt muudavad lennureisid mu näonaha väga kuivaks, aga see kreem (link) hoidis mu naha suhteliselt normaalsena terve lennu vältel. Ainukene miinus – mulle absull ei meeldi selle lõhn ?. Muuseas naljakal kombel kõik teised tooted lõhnavad mehga hästi, ma ei tea, miks see üks kreem teisiti lõhnavana toodetud on, tavaliselt ühe sarja asjad sama lõhnaga, aga no vahet pole, eks see ole ka maitse asi.  Niisutab ta igatahes korralikult ja mina hõõrun nüüdsest sisse ka kaela, siiski 30 aastane vanem naisterahvas.

Samamoodi aitas sama sarja kätekreem mu käsi niisutada. Tegelikult kasutasin ma seda ka jalgadel, see on piisavalt rasvane, et mõjuda ka seal idekalt. Kellel probleeme mega kuivade kätega, nagu mõni vend siin, siis soovitan proovida.

Ja nüüd mu lemmikuteni, mis hetkel mu näonahaga imet teinud on. Ma ütlen hetkel lihtsalt selle pärast, et mul on mõnikord nii olnud, et mingi toode töötab täiega hästi ja siis lambist enam mitte, aga no hetkel – loving’ them!

Esiteks puhastan ma naha näoäädikaga. Kõlab nagu mingi hape, aga tegelikult mega mahedalt magusa lõhnaga näotooniku laadne toode, mis eemaldab rasu ja muudab naha värskeks ja kui mul on olnud mingeid punne, leevendab see ka põletikku. Seejärel panen peale oma lemmari – näomask/koorija. Kuigi ma isiklikult ütleks, et see on nagu näomask/koorija/näokreem ja ükskord ma võtsin sellega isegi meigi maha, niiet väga multifunktsionaalne toode. Selle koorivad osad on just täpselt parajad, et sain ainult paari kasutuskorraga sellest kuivanud nahast täiesti lahti! Hõõrun selle ringjate liigutustega näkku ja siis lasen 5 minti seista, see on see maski osa. Pesed näo ära ja nägu on kooritud ja niisutatud. Kreemi pole vajagi. Ja mu näonahk pole ammu nii hea olnud. Praegu on ainukene mure need sinised silmaalused, kui keegi oskab öelda, kuidas neist ka lahti saada, siis olen üks suur kõrv ?‍♀️.

Hetkel on kõik selle sarja tooted viimaseid päevi veel -25%, seega kellel huvi midagi ülihead proovida, siis olge aga lahked. Need tooted on puhtad, nahale head ja isegi vegan, niiet tasub testida, usun, et teile meeldivad ka. Eriti head on need tundliku nahaga inimestele – mul on silmaalused mega tundlikud ja mul pole kordagi kipitanud miskit ?.

Mis on teie lemmik näohooldustoode? Kaasarääkijate vahel loosin juba reedel välja Gallinée La Culture näohoolduskomplekti, et saaksite ise ka selle headuses veenduda. Ega ma niisama ei räägi!

*Postitus sündis koostöös Medironiga

Loe ka neid postitusi!

88 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 2. märts 2020 at 20:08

    Sebamed Clear Face tooted on päris head…puhastusvaht ja matistav kreem.

  • Avatar
    Vasta Piret 29. veebruar 2020 at 22:24

    Bioderma Sebium mitsellaarvesi hetkel näopesuks ja näokreem Uriage Rosaliane , hetkel sobivad need mu punetavale nahale 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 29. veebruar 2020 at 16:51

    Kahjuks pole nedi tooteid veel proovida saanud, kuid minu pindmise kuivusega näonahale on sobinud CNC tooted. Mul kosmeetik soovitas neid ja need on ülihead!
    Kreem http://www.ilusolen.ee/et/a/cnc-microsilver-bg-face-cream-50ml
    Näopesugeel https://www.kosmeetikatuba.ee/brandid/cnc/microsilver-face-wash-100-ml
    Ööseks olen kasutanud ka CNC talvist kreemi, mis on “tummine” ja jätab näo üsna rasvaseks. Aga öökreemiks idekas!
    Varasemalt kasutasin alati poes tooteid ja sattusin ühe ülihea kosmeetiku juurde, kelle juures olen nüüdseks püsikunde! Tema seletas, et poe toodetel on palju igasugu täiteianeid ja tegelimult on nii, et need CNC tooted on küll kallid aga kuna nnedes on palju vähem täiteineid siis kulub toodet ka vähem ja ma sain nendega mingi pool aastat läbi!
    AGA ma väga tahaksin ära proovida ka Gallinée tooteid, kuna ma tean, et sinu soovitused on alati 100% õiglased ja õiged! Usu või mitte aga ma olen su soovituse peale isegi lõhna ostnud nii, et tellisin pakiautomaati ja ei saanud seda eelnevalt nuusutada! Vot nii kindel olen sinu valikutes! Tänx, et oma valikutega mu elu nii kergeks teed! Selle tõttu sa mu lemmar blogija oledki!

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. veebruar 2020 at 23:52

      Mis lõhna tellisid 😀

  • Avatar
    Vasta Kaie 29. veebruar 2020 at 02:16

    Lancome Tonique Confort – viimatine superleid. Muudab naha pehmeks, siledaks, lõhnab väga hästi ja on mõnusa konsistentsiga. Super!

  • Avatar
    Vasta Tene 28. veebruar 2020 at 22:06

    Vichy tooted hetkel kasutuses ja kiidan 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 28. veebruar 2020 at 21:11

    Elizabeth arden pàevakreem igapàevaselt kasutuses, selle komplekti üle oleks väga õnnelik 🙂

  • Avatar
    Vasta Iti 28. veebruar 2020 at 19:40

    Mul kõik asjad otsas, nii et õigel ajal tuli see postitus, näomask, kreem ja puhastusvaht on imelised, kahjuks on mul nüüd vaja ka näoäädikat ja seerumit mille testrid kaasa sain 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 28. veebruar 2020 at 10:46

    Olen nägu puhastanud erinevate mitsellaarvetega, aga ei ole märganud, et nad kuidagi eriliselt mõjuks. Avastasin mõnusa näokreemi endale, selliselt firmalt nagu Vegan fox, lõhnatu ja looduslik. Aga punnidega on pidev jama ja pingelisel perioodil veel eriti. Väga tahaks seda sarja proovida!

  • Avatar
    Vasta Kärt 28. veebruar 2020 at 09:00

    Minul on küllaltki pirtsakas nahk. Eluaaeg olen otsinud midagi, mis ühest küljest imenduks hästi, teisest küljest ei jätaks seda rõvedat pingul tunnet, millega tekib sada miljon kortsu iga näoliigutusega. Sain vastuse paar aastat tagasi näonaha analüüsil – kuigi pealvaadates on nahk nö probleemne ja pind rasune, on naha põhi tegelikult kuivemapoolne. Ehk siis vajan kerge koostisega niisutavaid tooteid.

    Pärast igasugu erinevate toodete proovimist olen leidnud kolmainsuse, mis töötavad AINULT koos, eraldi kõik on lihtsalt ok – Bioderma näopesugeel, Lumene mistsellaarvesi ja dr Hauschka roosikreem light. Nendega koos oli lihtsalt IMELINE mu nahk. Kuni need said otsa ja ma ei raatsinud uusi osta, sest kokku on nad 28+8+16 umbkaudu 50 eurot, mida ma ei raatsi näohooldusele liiga sageli kulutada 😀
    Aga noh, pärast poolt aastat lambitooteid olen juba meeleheitel ja tuleb rahakotirauad vist ikka avada ?

  • Avatar
    Vasta Marju 28. veebruar 2020 at 02:05

    Siiamaani ainuke meigieemaldaja, mis minu nahka ei kuivata ja punetama ei aja on Bodyshopi kummeli meigieemaldusvõi. Vaheldumisi kasutan Bioderma ja Bebe näovett, aga head kreemi ei olegi leidnud. Mingi aeg toimis Lumi niisutav päevakreem, aga nüüd nagu enam mitte. Lume tulekuga on näonahk eriti punetavaks ja ketendavaks läinud, nii et midagi uut oleks hea proovida.

  • Avatar
    Vasta Mari 27. veebruar 2020 at 23:32

    Nurme sügavpuhastav seep on lemmar ja teine hea asi on Madara näokreem.. rohkem väga miskit ei kasutagi, aga heameelega prooviks uusi asju

  • Avatar
    Vasta Lila 27. veebruar 2020 at 22:45

    Effaclair puhastusgeel ja kreem. Nägu väga hea juba, aga kui laiskus tuleb peale ja mōni õhtu ei pese, või söön ja joon täiega magusat, siis punnid tagasi.

  • Avatar
    Vasta Emma 27. veebruar 2020 at 21:36

    Praegune lemmik näokreem on Bioderma Sebium näokreem, aga tahaks ka midagi uut proovida. Nina ümbert koorub nende külmade ilmadega nii hullult nahka ja üleüldiselt on ka mul kuiv nahk.

  • Avatar
    Vasta lilllll 27. veebruar 2020 at 20:53

    Kas günekoloogi juurde juba panid aja? Ära jäänud päevad ja suu ümber tekkinud akne kõlab väga polütsüstiliste munasarjade sündroomi moodi, selle saaks väikese ultraheliga kiiresti diagnoositud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. veebruar 2020 at 21:08

      Selle üle ei pea eilsest muretsema 😀

      • Avatar
        Vasta Merike 27. veebruar 2020 at 23:59

        Mul just praegu lõuaalune punne täis 🙁 Seega sooviks väga loosis osaleda 🙂 Lemmik näohooldustoode on mitsellaarvesi ja hetkel olen jäänud kasutama Loreal Nutri Gold Extraordinary Oil näokreemi.

  • Avatar
    Vasta Aide 27. veebruar 2020 at 19:01

    Just eelmine nädal otsisin su blogist,et kas on arvustust sellele sarjale 😀 ostsin kreemi ja hetkel rahul. See äädika lõhn on jah algul tiba häiriv, aga juba harjunud. Soovitasin ka oma teismelisest pojale. Kätekreemi peaks ka ära proovima

  • Avatar
    Vasta Annika 27. veebruar 2020 at 18:13

    Olen ka näonahaga kimpus ja sooviksin osaleda loosis. Hetkel kasutan kosmeetiku soovitusel decleor tooteid, kuid tundub, et need ikka ei sobi mulle.

  • Avatar
    Vasta Yutulind 27. veebruar 2020 at 17:38

    sinised silmad on sellest va unerežiimist sõltuvad, vähemalt mul

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. veebruar 2020 at 16:37

    La galline näomask koorija lemmik, ei ütleks võidust küll ära ?

  • Avatar
    Vasta Karoliina 27. veebruar 2020 at 15:29

    Neutrogena greibi näopesugeel! Ülimõnusa lõhnaga, suhteliselt odav ja kergesti kättesaadav- tavalises toidupoes ka enamasti müügil. Minu arust alati parandab mu näonaha olukorda, tõepoolest- nagu lubatud- vähendab komedoone ja hoiab punne eemal.

  • Avatar
    Vasta Marin 27. veebruar 2020 at 15:09

    Mina kasutan bdr tooteid. Sobib mulle ideaalselt (probleemne nahk) . Niisama neid müügis pole näinud, ise ostan oma tooted kosmeetiku käest. Ja samu tooteid kasutab ta mul ka näohooldusi tehes.
    Aga prooviksin ära ka Gallinée La Culture tooted. Kes teab, äkki leian uued lemmikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuli 27. veebruar 2020 at 11:34

    Kõlas väga tuttavalt, et on sega nahk, nina narmendab ja otsaesine läigib. Näoäädikas ja see koorivmask tunduvad tõesti põnevad tooted mida katsetada. Siniste silmaaluste ikvideerimiseks ootan niisamuti vihjeid….aga tundub, et suht vimatu missioon ja tuleb neid lihtsalt usinamalt peita 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret K 27. veebruar 2020 at 11:17

    Kasutan suht erinevaid, aga kõige rohkem vist babe tooteid.

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. veebruar 2020 at 11:27

      ma armastan seda babe õliseepi!

    • Avatar
      Vasta Helen 27. veebruar 2020 at 13:33

      Ma kasutan Babe tooteid kehal/pesemiseks ja Joawe näokreemi, mis on hea aga mitte midagi imelist.

    • Avatar
      Vasta Piia 27. veebruar 2020 at 13:46

      Mul on samuti kombineeritud näonahk. Mingi osa kuivab ka teine lihtsalt toodab üleliia rasu. Terve elu sellega kimpus olnud.. Kasutan juba aastaid vahelduva eduga roosivett ning hetkel niisutamiseks Annemarie Börlind roosi näoseerumit. Imendub ülihästi näonaha sisse kuid momendil jääb vist veidike väheks, nägu kisub ja on justkui veidike kuiv siiski.. Prooviksin heameelega midagi uut, eriti koorijat.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 27. veebruar 2020 at 11:06

    Kuna mul nägu vahepeal üsna kuiv ja ka just probleemi nina juures oleva nahaga, siisolen kasutanud Eucerini tooteid, mis on vähe paksema konsistendiga, aga niisutavad ülihästi. Külmal ajal veel eriti hakkab nägu kuivama ja ketendama. Seega hetkel olen Eucerini toodetele kindlaks jäänud, aga hea meelega testiksin ka midagi muud, et hetke tooted välja vahetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve Rannik 27. veebruar 2020 at 10:39

    Oleksin väga rõõmus kui sellise komplekti võidaksin 🙂 Olen justnimelt tundlikum najatüübiga. Siiani väga ei valinud mida kasutasin, nüüd olen mõned kuud just sinu soovitusel Babe kreemi kasutanud, ja sama sarja mitsellaarvett ka. Aga tahaks midagi proovida. Ise niisama testimiseks väga osta ei raatsi….

  • Avatar
    Vasta Ülle M 27. veebruar 2020 at 09:58

    ..ja käekotison mul alati õli imavad paberid, hetkel oil absorbing tissues, novaclear firma, mõnus enne pildistamist näos üle libiseda, nad on õnneks nii kerged ja õhukesed ka, et ei vea käekotti maani..

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. veebruar 2020 at 09:59

      oh, mul polegi neid 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 27. veebruar 2020 at 09:46

    Hetkel lemmikud on Lumi bio klinik näokreem ja esse toonik. See näoäädikas tundub väga huvitav.

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. veebruar 2020 at 10:00

      Jaa, Lumi asjad on väga head!

  • Avatar
    Vasta Kats 27. veebruar 2020 at 06:34

    See punnihabeme jutt oleks nagu minust 😉 viimasel ajal nii käest ara! Ma muidugi usun, veidi võib siin toitumist süüdistada, sest tean, mis saasta sisse ajanud!
    Aga hetke ilulemmikuid ei olegi, või siiski vichy b&b kreem, seda mitu tuubi järjest läinud… teeb imet näonahaga ja ühtlasi minu meik ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Ilona 27. veebruar 2020 at 02:02

    Näoseerumid on hetkel minu lemmikud ja otsin just sobivat erinevaid katsetades ?

  • Avatar
    Vasta Helena 27. veebruar 2020 at 01:15

    Hetke lemmik on dr irena eris näokreem. Mõnusalt rasvane ?

  • Avatar
    Vasta Kaia 27. veebruar 2020 at 00:45

    Minu lemmikuteks on Hoia kulmuseerum ja üks viimase aja uus leid, mis mulle tohutult meeldib on Bon Merite jumet parandav päevakreem porgand. Seda just seetõttu, et mulle seni pole ükski näokreem sobinud, sest koheselt tulevad punnid. Lõpuks siiski leidsin miskit, mis ei kuulu äraviskamisele :). No ja seda Gallinée näoäädikat pean ma ka vist ostma, eriti kui see hea hinnaga on, sest eelmisel korral pani Mediron selle testri mulle pakki ja kui ma seda proovisin, siis tundus, et vot seda peaks proovima pikemalt. Nüüd siis ongi aeg see endale osta.

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. veebruar 2020 at 01:07

      proovi raudselt ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Merkel 27. veebruar 2020 at 00:24

    Ma pole siiani suutnud miskit head leida. Muidugi pole raatsinud ka mingeid ulme summasid välja käia kuna ei tea kas toimib. Hetkel aga lugedes seda teksti, siis mina mis mina, rasune otsaesine, nina ümbrus ketendab, punnihabe ? ✅ ✅ ✅

  • Avatar
    Vasta Birgit 26. veebruar 2020 at 23:50

    Eucerini tooteid olen pikalt kasutanud aga tahaks midagi muud proovida.

  • Avatar
    Vasta Lilian 26. veebruar 2020 at 23:43

    Viimased aastad olen truuks jäänud Bioderma toodetele nii näo-kui kehahoolduses. On siiani hästi sobinud mu kuivale ja tundlikule nahale ?!

  • Avatar
    Vasta Liina 26. veebruar 2020 at 23:40

    Kuna talvisel ajal on näonahk nii kuiv ja ketendav, siis soovitas sõbranna mulle Bio Oil õli, olen seda ainult 2 päeva kasutanud. Siiski olen juba vaimustuses kuna näonahk on niisutatud ja pehme. Viimasel ajal on näonahk ka väga punetav ja punnid tekivad kergesti, kas see õli ka nende probleemidega aitab, ei tea. Seega prooviksin hea meelega lisaks midagi uut. ?

  • Avatar
    Vasta Sigrid 26. veebruar 2020 at 23:30

    Ahhh.. tean seda tunnet, kui meeletult kuivale nahale meiki üritada peale toppida… no teeb ikka kõvasti hullemaks lõpuks.
    Aga nüüdseks olen leidnud endale nii mõnegi hea nahahpoldustoote, mis hoiab selle kontrolli all.
    Mu üks lemmikutest on Emma Hardie cleanser… see on siis ülimõnus ja kiire viis kogu meik 2 mintsaga maha saada.

  • Avatar
    Vasta Anneli 26. veebruar 2020 at 23:27

    Nii kui 30 ette tuli, siis kukkusin näo eest hoolitsema, enne ei viitsinud muhvigi teha. Nüüd üritan ikka aeg-ajalt koorida, maskitada, kreemitada. Viimase aja suur lemmik on hüaluroonhape! Alguses mõtlesin, et mingit “hapet” küll näole ei pane, aga siis selgus, et see on põhimõtteliselt lihtsalt õli… Super toode!

  • Avatar
    Vasta Ethel 26. veebruar 2020 at 23:22

    Kahjuks on mul samuti selline nahk, et vahepeal kuiv ja siis jälle läigib rasvast. Nagu poole päeva pealt lihtsalt hakkab särama ? Sain ka sügisel 30, aga tundub et punnid on vist kortsudeni. Ma ei tea kaua võib. Igatahes ma ka kümneid vahendeid proovinud ja ükski pole see. Sain ka näokosmeetikult mingeid nn paremate toodete testreid, aga täiesti pointless. Kui tõesti ka nüüd saaks ehk abi, olen siin ! ?✌

  • Avatar
    Vasta Sanni 26. veebruar 2020 at 23:21

    Parimad tooted on BonMerite sügavniisutav kehapalsam, seda olen pannud kogu kehale, vahel ka näole, hästi mõnna koostisega ja väga niisutav. Päevakreemina kasutan hetkel BonMerite mango näokreemi, mis on hea. Näopesemiseks olen avastanud Madara näopuhastusvahu, mis tundub hea, kuid sellega hakkab talvel külmaga nahk ikkagi pisut kiskuma, kohe on vaja kreemi peale panna. Berrichi kreem on hästi hea avastus, väga toitev ja niisutav. Soovikski katsetada uusi tooteid, olen ka ise pigem öko fänn;)

  • Avatar
    Vasta Signe 26. veebruar 2020 at 23:11

    Minu viimase aja suur lemmik on Bon Merite tootesari. Kahjuks ei ole nende tootevalikus näopuhastustooteid, aga see eest kõik muud kehale mõeldud koorijad ja kreemid on nii head. Porgandiga näokreem paneb näonaha nii ilusti särama ja parandab jumet. Puhastuse koha pealt olen truuks jäänud Joiki ja Lumene toodetele. Joiki näopesuvaht jätab naha siidpehmeks ja vähemalt minul ühtlustas kombineeritud naha murekohti – kuivad kohad said niisutust ja liigselt rasune otsmik ei läigi enam. Lumene C vitamiini seerum on 5+! Näonahk ei ole enam tuhm ja hall. Tumedad silmaalused on minu igapäevane osa, kahjuks. Ei ole leidnud kreemi, mis võluväel aitaks, aga kui aasta aega tagasi oli mul periood, mille vältel pool aastat kohvi ei joonud, siis see oli küll muutus. Tumedad sõõrid tõmbusid korralikult tagasi. Hetkel tarbin küll jälle kohvi, nii 2 tassi ehk päevas, aga vb see ongi minu puhul üheks põhjuseks. Tuleb taas katsetada seda kohvivaba elu, seni on minul abi silmaaluste peitmisest ja selle juures on imeline abimees MAKE UP STORE Cover All Mix Pen (roosa) https://www.mylook.ee/make-up-store-cover-all-mix-pen-35441.html. Ahjaa, näopuhastuse puhul jälgin seda, et oleks võimalikult nö puhas ja parabeenide vaba.

  • Avatar
    Vasta C 26. veebruar 2020 at 23:02

    Ma kasutan enamasti Sebamedi antibakteriaalset näopesuvahtu ja -geeli. Enamasti töötavad päris hästi?

  • Avatar
    Vasta Kairit 26. veebruar 2020 at 22:54

    Enamjaolt koosneb näohooldus puhta veega pesemisest. Kuigi, eriti praegusel ajal, tunnen, et veest jääb väheks ja puudugi. Sest peale seda on nahk kuiv ja ketendav.
    Nii, et mingi niisutust oleks ikkagi vajalik. Teinekord olen lapse magusmandliõli näole pannud ?

  • Avatar
    Vasta Maris 26. veebruar 2020 at 22:47

    Hetkel päris lemmikut ei olegi, sellepärast soovikski proovida neid tooteid. Kuid viimasel ajal olen kasutanud näo niisutamiseks jojobaõli ning tundub, et siiani on see töötanud.

  • Avatar
    Vasta Liisa 26. veebruar 2020 at 22:32

    Üldiselt on näopuhastusrutiiniks soe vesi. Parematel päevadel ka Mukk näopuhastuspiim lisaks. Kui need vaba 2minutit on teen kingiks saadud Oriflame’i asjadega täis ringi – puh.geel+toonik+seerum+silma-& näokreemid. Nahk vajaks järjepidevamat hoolitust küll, tunnen. Eriti kogu selle. .. ilmaga… ?

  • Avatar
    Vasta Jkk 26. veebruar 2020 at 22:23

    Ma kasutan bodyshopi porgandi näokreemi. Ülihea!

  • Avatar
    Vasta Berit 26. veebruar 2020 at 22:08

    Meeldib katsetada erinevaid kreeme, aga meeldis väga Berrichi näokreem ja Dr Irena Erise silmakreem. Hetkel kasutan Lumi arktilist näokreemi ja näomaski.
    Kusjuures, mul on praegu täpselt sama mure – lõua piirkonnas palju punne ja nina kuivab :/ Jube ebameeldiv 🙁

  • Avatar
    Vasta Kaire 26. veebruar 2020 at 21:58

    Hoia beebivaht kookosega aitab väga edukalt ja kiiresti igasuguste vistrikute ning löövetega võidelda. Enne seda avastust sai mitmeid tooteid katsetatud, kuid küllaltki tulutult. Lisaks jätab see naha mõnusalt pehmeks ning lõhn on ka väga mõnus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Silvia 26. veebruar 2020 at 21:58

    Oo ostsin hiljuti selle suriseva silikoon aparaadi, millega on üli hea all nägu pesta. Hetkel olen kasutanud clinique pep-start näopesuvaht koorijat. Mitmes tuub juba. Näokreem takka.
    Endal ka see “kõnnin neljakümmnendaid” algas… Niiet peaks skin rituaali aktuaalsemaks tõstma!

  • Avatar
    Vasta Nele 26. veebruar 2020 at 21:53

    Ma soovitan 100% Guinot koorijat.
    See on minu näoga teinud imesid ?
    Samuti üks Lirene Under 20 kreem aitas nägu klaarina hoida, aga seda pole Eestis enam müügil näinud. ? PS. On küll under 20, aga 25+ nahale sobib samuti imehästi, kui ikka vahel kipub nägu käest minema.

  • Avatar
    Vasta kertu 26. veebruar 2020 at 21:31

    Kui tumedate silmaaluste põhjuseks on väsimus vms väline tekitaja, siis võib mõni pakutav toode ehk abiks olla, aga mul on silmaalused alati tumedad olnud ja ükski toode pole aidanud (ma olen aastate jooksul ikka üpris mitmeid proovinud). Pidavat lihtsalt olema kombinatsioon läbikumavast nahast ja silmakoobaste varjudest.
    Mul on kuiv ja atoopiline tundlik nahk, mis külmemal perioodil eriti nõudlik on. Hetkel on lemmikuks Bioderma Atoderm sari ja Xemose Uriage sari. Annavad veidigi leevendust.

  • Avatar
    Vasta Meelika 26. veebruar 2020 at 21:27

    Mina olen selline kurvake, kes on loobunud oma raha panekust näohooldustoodete alla. No pole ükski sobinud, mida seni olen katsetanud! ? Nii olen jäänud vaid vee peale ja päris musta nahka puhastan Byphasse (vms?) meigieemalduslappidega siis kui ripsmeduššigi maha võtan. Meigin end ka üliharva, kuna enamus tooted, mida olen proovinud muudavad mu naha väga kuivaks. Kui need hooldusvahendid tõesti nii head on, siis prooviksin hea meelega ka ise 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 26. veebruar 2020 at 21:20

    Tellisin omale selle näokoorija peale seda kui sa sellest esimest korda instas rääkisid, samamoodi oli nahk väga rasune, aga samas mõnes piirkonnas ketendas ja oli kuiv. Sain kätte, loved it!! ? Siis läksin kähku ka teisi tooteid tellima, enne kui soodukas läbi saab. Ma olen nii pikalt otsinud omale häid näohooldustooteid, nüüd ehk lõpuks leidsin. Nädalase kasutamise järel võin küll öelda, et nahk tunduvalt säravam ja klaarim. Kui enne oli nägu päeva lõpuks nii rasune, siis nüüd enam ei ole ?
    PS! Mulle ka selle näokreemi lõhn ei meeldi, meenutab mingit isepruunistajat lõhna poolest. Aga teeb oma tööd hästi, niiet patt oleks lõhna kallal viriseda ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2020 at 21:44

      VOT!!! Just! Isepruunistaja!! Ma nii kaua painasin ennast, et no MIS tuttav lõhn see on 😀

  • Avatar
    Vasta Maris J 26. veebruar 2020 at 21:18

    Sinu kirjeldusest tundub see näomask / koorija ja näoäädikas just need tooted mis võiks ehk ka minu punnilist lõualuu piirkonda parandada… Olen juba päris paljusid tooteid katsetanud aga samamoodi annavad tulemuse veidikeseks ajaks 🙁
    Hetkel olen jäänud pidama dermosili toodetele aga nende mõju hakkab ka kaduma..

    Mu lõuaalune jääb lootma loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 26. veebruar 2020 at 21:15

    Ainus mis senimaani toimib on Babe stop akn sari. Kasutuses: pesugeel, kreem, keratolüütiline vedelik ja mask.

  • Avatar
    Vasta Elisa 26. veebruar 2020 at 21:14

    Minu senine lemmik on Palmer’si näokoorija, aga viimasel ajal tundub, et ei ole enam nii tõhus. Nägu tohutult kuivab ja tahaks väga midagi uut proovida.

  • Avatar
    Vasta Kirsika 26. veebruar 2020 at 21:12

    Loeksin hetkel nagu enda näonahka ? nohu tõttu nina ketendab , suunurgad ka kuivad , ülejäänud nägu rasune ja lõuajoon ning kael punane täis ?
    Hetkel kasutan ainult HOIA õli. Teised tooted on otsa saanud ? nägu karjub appi maski ??

  • Avatar
    Vasta R. 26. veebruar 2020 at 21:04

    Tahaks selles loosis osaleda ?
    Mul on näohoolduses praegu kaks lemmikut:
    1. The Body Shopi maha rulluv näokoorija ja
    2. Avoni geeljas niisutav öömask.
    Nahk on pärast nii niisutatud ja pehme.
    Jätsin suitsetamise maha, kaks sõbrannat on eraldi, erinevatel hetkedel mu jumet kiitnud, et muutus on sellega toimunud. Tahan nüüd oma nahka ja keha ja tervist hellitada ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2020 at 21:45

      Tublii!

  • Avatar
    Vasta L 26. veebruar 2020 at 20:55

    Tundub, et seisan sama probleemi ees nagu Sinagi. Ninajuure juurest nahk mega kuiv ja samas lõua juures viskab punne?‍♀️ ise panen seda imetamise “süüks”. Aga minu lemmik siiani on aastaid dr. hauschka roosi päevakreem, toitev ja mõnus. Samuti aitab punetuse vastu? Suvel light kreem ja talvel tavaline?

  • Avatar
    Vasta Ülle M 26. veebruar 2020 at 20:46

    ..ega siniste silmaalustega vist polegi muud kui kasutada toonitud silmakreemi. ja mul umbes sama mure-sega näonahk-otsaesine läigib, lõual komedoone, halvemal juhul põletikulisi punne..ja nina juurest koorub nahka..igal juhul seda kreem-maski tahan proovida..aga lemmikud näohooldustooted on ikka toonik, happeline mask nahakoorimiseks ja näoseerumid, silmakreem..hetkel eestimaine domina elegants tooted..

  • Avatar
    Vasta E 26. veebruar 2020 at 20:39

    Lemmik näohooldustoode on apteegist saadud Aqualani kreem. Beebile kuiva naha niisutamiseks, endale ja mehele ka. Hea ja lõhnatu. Prooviks hea meelega uut kraami, praegu nägu eriti kuiv koguaeg keskkütteperioodil.

  • Avatar
    Vasta Angela 26. veebruar 2020 at 20:39

    Ma ei saa öelda, mis on mu lemmik näohooldustoode sest ma alles otsin seda õiget. Siiani olen pidanud oma kuiva kuid aknepunnidega nahaga kõikides kiidetud toodetes pettuma. Minu nahale need lihtsalt sobinud ei ole. Aga eks ma siis proovin Gallineè ka ära ? juba sellepärast, et Medironis on nii head asjad koguaeg, mida endale ja lapsele skoorin ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 26. veebruar 2020 at 20:37

    Mul sarnaselt sulle ka naljakas nahk. Üks hetk on kuiv ja siis mingi aja möödudes on rasune. Mõnikord tekib küll tunne, et mida sa saada tahad. Aga tõesti ega ma väga ei pinguta ega oskagi miskit teha. Bioderma näovedelikuga puhastan, vaatan, et päris hea on. Aeg-ajalt ikka samas kohas vistrik punnitab, aga noh jah. Reedel lähen proovin happekoorimist ehk tasakaalustab miskit.

  • Avatar
    Vasta Katre T 26. veebruar 2020 at 20:26

    Kiehl’s näopesugeel ?

  • Avatar
    Vasta Annika 26. veebruar 2020 at 20:22

    Minu lemmik on näoõli viimasel ajal. Hoia noorendav seerum. Isegi mees kasutab seda vahest.

    Aga Gallinée kätekreem on lihtsalt elu parim. Sain kunagi testeri ja jumaldasin seda nii väga et tahaks uuesti seda kasutada.

  • Avatar
    Vasta Nele 26. veebruar 2020 at 20:21

    Minu lemmikud on: Bioderma näovesi, Pixi säratoonik, vahel Himalaya herbalsi aprikoosi näokoorija. Aga ma nii suur ilusõltlane ja reklaamiohver, ilmselt proovin ka Gallinee koorija ka ?

  • Avatar
    Vasta Laura 26. veebruar 2020 at 20:21

    Enda lemmikud on praegu hoia home spa teepuuvesi ja mingi vaarikaga näoseerum. Aitavad ka väga hästi punnide vastu, endal tuleb ka lõua peale tohutult???

  • Avatar
    Vasta RKerli 26. veebruar 2020 at 20:16

    Hetkel lemmikut pole. Üks, mis meeldib on detsembris Egiptusest kaasaostetud “kaamlipiimast” kreem, millest see tehtud on, jumal seda teab, sest kõik kreemid neil nii erinevad, et ei tea, mis nö õige on 😀 aga niisutab kauaks ja aitab hätsi ka punnide vastu.
    Kuid tekkis suur huvi selle ime toote vastu, sest tundub, et meil on sama näonahk ja kui sul see imet teeb, siis loota võib, et ehk ka minul ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 26. veebruar 2020 at 20:11

    Mina tellisin omale prooviks sama sarja näoäädika ja näokoorija – täiega head! Ma üldiselt on skeptiline igasuguste soovituste osas, sest iga inimene on nii erinev.
    Nüüd unistan aga veel näokreemist ja kehale ihupiimast…

    Tänks Mallukas!

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2020 at 21:46

      No ma ütlen, ma ei kiida niisama!! 😀

  • Avatar
    Vasta Keidi 26. veebruar 2020 at 20:11

    Ma olen Hoia toodete fänn. Näoseerum sealt üks lemmikumaid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 26. veebruar 2020 at 20:05

    Lemmikut näohooldustoodet pole, kuna ei ole midagi kindlat leidnud, endal selline veiderdav nahk, et üks hetk midagi sobib ja veits hiljem juba ärritab, seega olen alati valmis midagi uut proovima 😀

  • Avatar
    Vasta Mirru 26. veebruar 2020 at 20:03

    Hea meelega katsetaks midagi uut. Mul sai näokreem otsa ja kasutan lapse kehakreemi näos. Mul ka hästi kuiv nahk ja raske midagi sobivat leida. Meikida ka end ei saa, ükski jumestuskreem ei sobi, nägu liiga kuiv selle jaoks ja kõik mikro kortsud tulevad ka välja ?
    Seega kui loosiõnn naerataks oleksin väga õnnelik ?

  • Avatar
    Vasta G. 26. veebruar 2020 at 20:02

    Kasutasin Hoia näokoorijat ja see oli ka täitsa mõnus, aga nüüd hakkabki otsa lõppema ja sinu soovituse peale tellisin Gallinee oma ära. Eks siis ole näha, kas on ka väärt toode 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2020 at 21:46

      Ma usun, et sulle meeldib!

  • Avatar
    Vasta Katu 26. veebruar 2020 at 20:01

    Ei tea kas oled juba proovinud, aga tumedate silmaaluste vastu pidi aitama silmakupp. Iga nädal mitu korda kuputada.

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. veebruar 2020 at 21:46

      hmmm 😀

  • Avatar
    Vasta Catlyn 26. veebruar 2020 at 20:00

    Hetkel on lemmik tooted URIAGE EAU THERMALE nii head ja mõnusad mul on ka probleeme nende punnidega ja kuivuse ja rasuse nahaga ja on aidanud . Vb saan ka neid tooteid katsetada nii hea oleks

  • Avatar
    Vasta Altius 26. veebruar 2020 at 19:59

    Mul on näonahk suht kehv, kallimaid tooteid pole ostnud, siiani ikka supermarketi toored kasutuses. Lemmiktooted on igapäevased hooldusvahendid- näokreem ja toonik. Hea meelega kasutan ka maski (pole veel sobivat leidnud) ja koorijat. Kosmeetikus ei ole kunagi käinud, püüan ise hakkama saada. Kui kunagi rikkamaks saan, siis lasen endale ilusad kulmud teha ;D see on suur unistus hetkel 🙂