SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

Yummikommidel on sünnakuu!*

1. märts 2020

Saate aru, mul on ainult kaks päeva elutoas remont käinud (tänan issandjeesust selle imelise töömehe eest, et meie ise lillegi liigutama ei pea!) aga me oleme nüüd kaks päeva ülakorrusel “lõksus” olnud. Kuna all on lihvimine ja pahteldamine ja muud sellised asjad, siis on asjad igal pool laiali ja mitte omal kohal ja üldse ei taha seal all tuiata ka, et tal mitte ees olla. Seega konutame lastetoas ja ootame, kuni remont valmis saab. Ega kaua enam ei lähe. Homme-ülehomme on arvatavasti valmis ja saame tavapärase elu peale naaseda.

Muus osas käisin ma täna mööda pakiautomaate ja korjasin oma pakke kokku. Kõige suuremat rõõmu valmistas sedapuhku Yummikommide pakk, sest ristiinimene peab ju saama kogu aeg midagi näksida ja kuna mul siin üleval külmikut pole, mille vahel edasi-tagasi siiberdada, siis kulus mulle snäkivarude täiendus hetkel vägagi ära. Ja kui keegi, hull, pole veel Yummikomme endale kunagi tellinud või neid proovinud, siis ma ausalt soovitan ära katsetada – ma ei tea mitte ühtegi sõpra/lugejat, kes oleks minu soovitusel sealt tellinud ja mitte rahule jäänud, tõesõna ei tea.

Yummikommide kõige populaarsem artikkel on raudselt pulgakommid, mis on päris mahlast, mahedad ja ei tekita lastel allergiaid, sest ei sisalda mingisuguseid imelikke lisaaineid. Saja pulgakommiga paki saab praegu kätte -20% soodsamalt, sest Yummidel hakkas tänasega sünnipäevakuu, see tähendab klientidele odavamaid hindu ja iga ostuga väikest üllatust kah! Alates 30€ ostust on transport nagunii tasuta, seega on praegu just hea aeg tellida!

Ostukorv on Yummisid täis ?

Mis veel, eks ikka tuli mulle kamaluga veel vanu-häid lemmikuid, mida on mul aastatega täitsa omajagu tekkinud. Esiteks muidugi mandlikreem (link), millega ma kavatsen lähipäevil (enne kuuendat märtsi, sest siis ma hakkan trennis käima ?) teha haleda katse endale kokku keerata kaneelirulle mandlikreemiga. See on nii siidine, nii mandline, nii rammus ja nii maitsev, et ma reaalselt pean ennast takistama, et ma seda lihtsalt lusikaga purgist kilode viisi sisse ei sööks. Või noh, purk ise on kilone, niiet kilode viisi ma süüa ei saaks. Kilo viisi siis… Ei tea siiski ikka, kui õnnelik mu kehakaal selle üle oleks. Aga no mõniiiikord võib ju maiustada ka.

Kes aga endale käekotti, autosse või kontorisahtlisse mingi mõnusat ja tervislikku snäkki tahab, siis siin üleval pildil on minu lemmikud! Esiteks need Snackissimo pirnikesed. Need maitsevad nagu päris pirn kommi kujul, ei ole nagu enamik need kuivatatud 100% päris viljad, et maitsetud ja vintsked tükid. See on nii hea ja nii mõnus, et ma täna sõin neid Martaga konkreetselt võidu, haha. Hetkel -27% ales ka! Proovige!

Veel üks suur lemmar on mul kuivatatud mango. Mulle meeldib see ka värskelt, aga head mangot on raske leida, võib-olla ma ei oska neid lihtsalt valida, aga see Smilingu kuivatatud mangod on jällegi täpselt nagu päris ja pakk on ka üsna suur, seega on see korralik ja magus vahepala. Ja mis mulle eriti meeldib – fair traid kraam! Ja kui enne proovinud pole ja nii suurt pakki ei tihka kohe tellida, siis natukene pisem on ka olemas (link).

Mulle meeldib ka veel kuivatatud ananass (link) ja need valge shokolaadi sisse kaetud vaarikad (link), huh! Ma pean ennast tõeliselt tagasi hoidma, et ma kõike korraga ära ei sööks, aga nendega on tõesti raske piiri pidada, sest noh, need on ju “ainult naturaalsed puuviljad” ja siis sööd 5 pakki korraga sisse. Ma tahaks öelda, et seda ei juhtunud täna minuga, aga noh…

Muuseas, kuna ma nüüd tõesti hakkan trennis käima, siis ma juba enne mõtlesin, et mul on kaks varianti – kas ma hakkan lastega koos kell 8 magama minema võu siis ostan kodu tervislikke snäkke ja puuvilju täis, sest miskipärast on nii, et päev läbi ei ole mingit “snäkkimist” nii väga, aga kohe, kui lapsed magama lähevad, tekib mul tunne, et viskan ennast külmiku ette maha, teen sinna pesa ja säästan ennast edasi-tagasi kõndimisest. Öeldakse ju, et just selline õhtune mugimine tõstabki kaalu, seega on sellised vähe tervislikumad asjandused ikka asenduseks parem, kui mingeid võileibu või krõpse endale sisse jõhverdada. Ja kui soolast tahad, siis Orxi kavast leitud nipp – teen ise küüslauguleibu. Nii head!

Ja nüüd – minu uus avastus ja lemmar asi ever and ever – GIMBER! Ma näen kogu aeg nende Fbis, kui nad jälle jagavad mõne rahuloleva kliendi tagasisidet, aga kuna ma nüüd mingi mega suur ingveri fänn ei ole, siis erilist huvi ei tundnud. Nüüd sain selle ära proovida ja no midaaa maitseelamust! Nii ingverine ja vürtsine ja sellest klõmmi pannes tunned kohe, et tervis tuleb mühinaga.

Sa võid seda juua haigena kuuma veega, sa võid sellest teha endale mulliveega segatuna värske ja karastava joogi, või sa võid sellest teha eriti tuusasid alkovaba kokse ja isegi sööke (gimberi enda kodukal on palju retsepte ka!). Ja vähe see ei ole üks mõnus kingitus vanaemale, sõbrannale või sõbrale. Juba disain nii ilus! Ja pooleliitrine pudel on veel 10% alla ka hinnatud, niiet proovi aga järele.

Üks hea mõte veel – Yummikate lehelt leiad kindlasti ka mõnusaid maiuseid lapse sünnipäevalauale, kingipakkidesse panemiseks ja lasteaeda viimiseks, sest need on naturaalsed ja mõnnad. Et tsekake need sünnapakkumised üle ja tellige endale üht-teist proovimiseks. Väike üllatus ka minu lugejatele, et kui teete nüüd Yummikate lehelt nädala jooksul tellimuse ja annate sellest siin kommentaarides märku (võite ka öelda, et mida tellisite, et kas vanu lemmikuid või midagi uut proovimiseks) siis üks õnnelik saab nädala pärast enda ostukorvi raha tagasi ja enda valitud kraami jumala tasuta!

*Jah, see on reklaam, aga ma reklaamin neid nii hea meelega, isegi kui ma ei pea, sest Ave on nii armas inimene ja ta alati aitab mind, kui mul vaja on. Näiteks saatis ta mulle tänase pakiga hunniku pulgakomme neile vähiga maadlevatele lastele, keda ma pildistama lähen, et mul oleks neile ka midagi head kinkida. Nagu kui palju firmasid te teate, kes selliseid väikseid asju märkavad ja abistavad? Just selle pärast ma tahan ka alati aidata kui saan, seda enam, et see kraam ta epoes müüb ennast küll ise – väärt ostmist maiused ja väärt toetamist firma, mis hindab mahedat, fair trade ja muidu head kraami, mida igalt poolt mujalt ei leia. ❤️

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar