Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

7 ägedat asja, mida uue Samsungiga teha saab + free phone!*

17. märts 2020

Nagu te teate, siis mul on nüüd jupp aega olnud uhiuus Samsung Galaxy S20 Ultra. Enam ei ole ma üks vähestest, vaid ülipaljudel eestlastel sai see telefon endale juba eelmüügist tellitud, rääkimata nendest, kes nüüd poest selle soetanud on. Samsungi influenceritele ja saadikutele tehti selline telefoni võimalusi tutvustav tund ka, aga kuna teie seal ei olnud, siis räägin teile ka, et mis minu jaoks on need eriti ägedad asjad. Ja ärge pahandage, kui mõni värk ka eelmisel mudelil olnud on, ma ei ole kunagi enne väga palju oma telefoni võimalustesse süvenenud haha ?

Samsungi uhked saadikud

Zoom – Galaxy S20 Ultra puhul on siis oluliseks märksõnaks suumimine, milleks on Ultra tagaküljel ka just spetsiaalne zoomimiskaamera. Sisu on see, et telefoniga saab väga kvaliteetselt kuni 30X sisse zoom-ida ning idee poolest saab zoomida lausa 100x. See on hea olukordadeks, kus on vaja kvaliteetset pilti mingist asjast, aga ei ole nt võimalik objektile ise lähemale minna. Või… ei viitsi ?

“Kle saada oma aknalauast pilt” aga ma istun teises toa otsas ja ei viitsi tõusta 😀


Jällegi kvaliteeti sööb siit vahelt FB, mitte telefoni enda töö 😀

108MP kaamera – Teine oluline osa Ultra juures on selle põhikaamera, mis on lausa 108 megapiksline. See tähendab, et kaameraga tehtav pilt on väga detailne. Lisaks on sealjuures võimalik kasutada funktsiooni, kus meeldiv osa on võimalik pildist ilma kvaliteeti kaotamata välja lõigata. Idee on selles, et teed 108MP pildi, aga pärast vaatad, et tegelt tahaks sealt ainult mingit osa. Siis võid vabalt nt pool pildist ära lõigada, aga lõpptulemus on ikka väga kvaliteetne kuna algne foto on tehtud sedavõrd kõva kvaliteediga.
Lisaks on ka endale vajaliku asja välja croppimine meha lihtne. Kohe kui pildil sisse zoomid, pakub telefon kerge nupuvajutusega võimalust sellest, mis hetkel ekraanil on, eraldi pilt teha.

Ütleme, et ma tegin sellest maailma kõige rohkem segamini aiast pilti ja avastasin, et ohhoo, LIND. Tahaks sõbrale saata, aga mega häbi on, et aed selline välja näeb, seega naks…


…ühe klikiga on pildil ainult lind ? Pilt oleks kvaliteetsem, kui ma seda fbis endale saatnud poleks ja niiii sisse zoomind poleks. 

Single take funktsioon – See on siis lahe asi tarkvara poole pealt. Ehk siis sellega on hea jäädvustada hetki, mida on muidu raske pildile või videole saada. Nt liikuvad lapsed, koerad, pidustused vmt. Ja Single take funktsioon siis salvestab seda kasutades ühe korraga videoid, pilte jm. Selle mida täpsemalt jäädvustab, otsustab arvuti. Ma reaalselt lastest ainult nii pilte saangi, need ju aina vehivad! Näiteks ühest väiksest “videoklipist” mis see single take pmst on, andis ta mulle kõik allolevad pildid ja paar nunnut muusikaga videokest ka, mida nt instasse vms panna.

Ekraan – Juba pikka aega hinnatakse Samsungi telefonide ekraane maailma parimateks. Seda siis pildikvaliteedi ja muude omaduste poolest. Sel aastal lisati ekraanile aga lahendus, kus ekraani värskendussagedus on 120Hz. Sisuliselt tähendab see, et telefoni kasutamine on palju sujuvam ja mõnusam, ning absull ei jookse kokku!
Jõudlusvõimsus – Ja lõpuks PEAN rõhutada telefoni võimsust, mis on tõesti hea. Sellest ka nimi Ultra. See tähendab, et seadme sees on kõige uuemad protsessorid, rohkelt muutmälu (RAM) ja ülisuur aku, millega saab päeva kenasti läbi ajada. Ma isegi laen telefoni kord kahe-kolme päeva jooksul, täis laeb ka mega kiiresti ❤️
Mugav selfitamine –  Enne pidin ma taimeriga jamama, nagu mingi loll. Nüüd tõstan ma käe, kaamera saab aru, et on vaja pilti teha ja teebki! Mega mugav!
Telefonide laadimine teise telefoniga – Mis mul muud öelda, mega uhke värk. Eriti kui aku on täiesti tühi ja tahad nt vähemalt paar prossagi akut saada, et takso tellida, siis saab seda teha ka laadjata. Seda ma teadsin, et on vanematel mudelitel ka, ma kunagi nägin telekast reklaami ja olin nagu woooww ?
Igatahes minu silmis ON Samsung parim telefon ja ma tahaks, et hästi paljud teist tuleks ka team-samsungisse ? Kahjuks ei ole mulle teile kõigile anda kõige uuemaid Samsungeid, aga mul ON anda üks imeilus Samsung Galaxy A71! Ma värvi täpselt ei tea, see on Samsungi kontoris ja nad ei teadnud ka hetkel, aga ma usun, et ega eriti vahet ka pole, sest tegemist on üli hea telefoniga, väärtuses 429€! Kui tahad selle telefoni loosis osaleda, siis jäta mulle kommentaariks, et kas oled juba team Samsung, või tooks võit su “õigele poole” üle ?? Telefoni loosin välja juba reedel❤️ Head loosiõnne, people!
*Postitus sündis koostöös Samsungiga❤️

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar