AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

oleksin napilt kõik oma sissetulekud kaotanud

18. märts 2020

Okei, aeg on rääkida, kuidas ma oma Facebooki lehe kaotasin ja mida kõike mu loll pea põhimõtteliselt mulle kaasa tuua võinud oleks. Nagu te kõik teate, olen ma see, kes peaks endale “päris töö” leidma, nagu kurjad keeled räägivad. Mul on küll omast arust töö ja isegi tööandja, kes mulle palka maksab *lehvitan iseendale*, aga ma pean tõesti tunnistama, et olin selle lihtsa eluga veidi liiga ära harjunud ja kõike iseenesestmõistetavalt võtnud.

Näiteks oli selle aasta alguseni mul väga hea diil ühe suure reklaamifirmaga. See tähendas siis seda, et kõik reklaamid, mis mu lehel ette vupsasid, olid siia nende pandud ja minusse ei puutunud see üldse, mitu korda te sellel klikite või mitte. Minul oli oma igakuine fix tasu, mis muuseas täpselt kattis ära minu palk + riigimaksud, seega ei olnud mul kunagi muret, et oh, kas tuleb see kuu piisavalt tööd/klikke/reklaamposte, et ära elada. Palk oli niiöelda garanteeritud.

Sellest aastast tahtis aga firma enda tingimusi muuta. Ja kuigi need olid juba enne minu kahjuks, tahtsid nad neid VEELGI enam minu kahjuks teha, mis mulle aga hästi ei sobinud ja seetõttu otsustasin lepingut mitte jätkata. See tähendab omakorda seda, et nüüd on kõik siin kuvatavad reklaamid Google omad ja nüüd nüüd on lood teised, st sõltun külastajatest. Ega siin mingisuguseid metsikuid summasid ei kogune, kui ma just ise ei pushi. Aga vot selle suhtes olengi ma viimasel aastal/aastatel??? laisk olnud. Ma tunnistan seda.

Ma ei viitsinud enam vastata kommentaaridele, sest “neid on ju nii palju ja kes see jõuaks neile vastata”, aga tegelikult on KÕIK need, kes kommenteerivad täiesti otseselt minu leib laual (et kommenteerida, viibid sa lehel kauem). Enamik ei viitsi kommenteerida ja kui ma lõpetan ka neile vastamise, kes seda teha viitsivad, siis mis on tulemus. Tulemus on see, et minu sissetulekud vähenevad ja vähenevad.

Muidugi saab seda sissetulekut suurendada selle arvelt, et uhad muudkui reklaamposte teha ja ma arvan, et ma seda teed läksingi. Jah, ma sidusin nendesse oma arguelu ka, aga see ei ole ju sama. Ma mõistan seda. Ja ma tean, et luegjad ka mõistavad, et ma ju peangi reklaamima ka ja see on minu sissetulek ja leib, aga kuskil tuleb tõmmata piir. Viimased paar kuud olengi ma seda just teinud. Ma võtan vastu võimalikult vähe reklaamartikelid ja tahan anda endast parima, et kajastada siin lehel päriselt enda elu ja enda mõtteid ja arvamusi ja olla see “vana hea” Mallukas.

Ei saaks tegelikult öelda, et mu jälgijate numbrid oleks mu kehvast suhtumisest langenud. Vastupidi, see on imekombel alati vaiksvas tõusujoones olnud, aga ühel hetkel sain ma aru, et ma pean muutuma. Ma olin nii ära harjunud sellega, et ah, teen selle ja tolle posti ära, rahaliselt oleme me nüüd good ja ma ei pea võtma seda aega, et teie kommentaaridele vastata või niisama lobaposte teha. Aga mismõttes “pole aega”? Kui mul on aega kaks tundi tiktokis passida, siis on mul aega ka seda teha. Eks. Seega võtsin vastu otsuse, et vastan KÕIKIDELE kommentaaridele, mis te mulle kirjutate. Seda nii siin blogis, kui ka Instas. Sest tõesõna, teie pärast ma üldse saan olla, nagu ma olen ja ma tõesti tänan teid. Lihtne on mul aina öelda, et oooo, te olete nagu mu netisõbrad, sest ma loen ju alati teie kommid läbi, aga sellisel juhul on see maru ühepoolne sõprus eks. Sest mina saan teie positiivsed sõnad ja nõuanded jne kätte, aga vastu ei anna ma teile essugi.

Palun vabandust, et olen teile nõnda kehv sõber olnud. Ma ausalt kavatsen edaspidi parem olla.

Aga nüüd asjast. Mitte vaid väheste kommide ja klikipuuduse pärast ei oleks ma oma sissetulekut kaotanud (v no võib-olla LÕPUKS oleks ka), aga veel on kaks asja, mis mu praeguse sissetulekud ohtu pannud on. Esites see, et ma olen nii kuradi loll, et reaalselt alaarenenud šimpans ilmselt ka hiilgaks minu kõrval oma geniaalsusega. Nimelt olen ma reaalselt see eit:

See vist peaks vastama küsimusele, kuidas ma oma FBi Malluka kontost ilma jäin. Ma lihtsalt vajutasin igale poole ok ja kui kuskil mu parooli küsis, siis sisestasin selle, et aken jumala eest ära läheks eest. Ma lihtsalt null viitsin süveneda ja näete. Tulemus oli käes. Leht lännu.

Alguses arvasin ma, et see on isegi naljakas, sest need imelikud videod, mis mu lehele järjest üles minema hakkasid olid enam kui meelelahutuslikud, aga siis ma enam ei naernud, kui sain aru, et kui ma ei saa blogiposte FBis jagada, langeb mu lugejate arv MEELETULT. Ja nagu te mäletate: lugejad = klikid= mu sissetulek. Seega üritasin ma oma lehte paaniliselt tagasi saada, aga esialgu öeldi mulle kohe, et see võib võtta kuni POOL aastat ja paljud ei ole üldse kunagi oma lehte iial tagasi saanud.

Okei, mõtlesin ma. Fbi leht on läinud, AGA mul on siiani veel mu instagram, et vähemalt seal on mul ju ka üle 50 000 inimese ja saan sealgi oma poste jagada. Aga tegelikkus on see, et FBis ja Instas on täitsa erinevad inimesed. Võib olla tuhandeid, kes mind instas jälgivad, aga nad ei vaata näiteks iial storysid, kus ma uusi poste jagan ja kui Fbis ka peale ei tule, siis ongi nad minu jaoks nn kadunud lugejad. Aga mis mul muud teha oli, kui oodata.

Vedelesin ma siis üleeile hilisõhtul voodis, passisin telefonis, kui äkki sain e-maili, et keegi logib mu FBi sisse. Ma reaalselt sain 476464 rabandust, sest kui keegi saab mu FBi, saab ta kindlasti lõpuks ka mu instagrammi (sinna on viimaste nädalate jooksul TÄIEGA üritatud sisse saada!) ja mis siis saab. Siis see ei olegi enam nali, et ma olen lambiants Männikult, sest noh. Kes ma siis olen? Jah, inimesed võivad teda nime Mallukas, aga mitte ükski firma ei osta mult reklaami, kui mul on mingi 2000 followeri, aga ma luban neile, et kle ausalt mul enne oli 50 000. Mul võttis sellise arvu followeride saamine mingi seitse-kaheksa aastat. Nagu reaalselt, me oleks vist suht insta pankrotis.

Ja siis ei loeks isegi see, et ma oskan ju muud ka. Et ma oskan pildistada. Sest kes praegu siin koroona möllates ikka niiväga kuskile pildistama kipuks…

AGA! AGA! Tuleb välja, et välja logis mind Fbist üldse FBi tiim ise, sest Brit, kes aitas mul lehte tagasi saada, oli nendega ühendust saanud ja siis kui ma panin forget password, küsisid nad mult hunniku küsimusi mu konto ja asjade kohta ja ma sain kenasti sisse ja sain oma Malluka lehe ka tagasi ja muutsin igaks juhuks kõik pagana paroolid veel raskemate vastu ja sain lõpuks rahus hingata. Enam lambist kuskile OK ka ei vajuta, ma luban.

Kahjuks on aga veel üks punkt katmata: koroona. Väga palju firmasid on reklaamartiklid üles öelnud, sest neil on rasked ajad ja ma loomulikult mõistan seda. Hirmus palju inimesi on olukorras, kus nende sissetulekud vähenevad ja mina olen üks neist. Ei saa ju loota, et ajal, kus inimestel on aina vähem raha, tarbiksid nad aina rohkem. Pigem tarbivad nad nüüd teadlikumalt ja vastavalt võimalustele ja vajadusele. Nüüd on e-poodide hiilgeaeg. Nüüd on nende kaupade hiilgeaeg, mida just hetkel kõigil vaja läheb. Ravimid, meelelahutus, vitamiinid, kodu vuntsimise vahendid. You name it. Kõik, mis arvestab sellega, et inimesed on pmst kodudes lõksus ja muudab seda mugavamaks, ohutumaks, paremaks – kõik need kaubad ja teenused saavad nüüd õitseda ja ma selle pärast üldse ei arva, et ma päris rahatuks jääks, sest küllap ikka ka neile teenustele reklaami tarvis.

Kuid kui palju? Millal? Kas piisavalt, et mu palk+ maksud saaksid kaetud? Vot seda ei tea. Ja see ei ole vaid minul nii, vaid kõikidel teie lemmikblogijatel. Seega, mida teie teha saate ja täiesti tasuta ongi seesama, et kommenteerite blogides/instades kaasa. Isegi, kui midagi oluliselt kaasa rääkida pole, lihtsalt kasvõi toetuseks väike smailike või thumbs up on juba piisav.

Praegu räägitakse, et toetage omasid, ostke Eestimaist kaupa ja asju – ma nõustun! Aga mina (ja teised blogijad) saame teie kaupasid ja teenuseid osta ka vaid siis, kui me ise päris nälgas ja paljas ei ole, seega mõelge sellele, kui te selle postituse läbi olete lugenud, eks 🙂

Niiet jah. Selline aus ülestunnistus teile. Proovin edaspidi teile parem olla. Olge siis teie minu vastu ka, eks ?

Ja et rohkem iseennast ja argielu teile näidata, siis selle jaoks proovisime me eile üle pika aja seda vana head vlogimise värki ja siin on siis meie eilne päev kogu oma “hiilguses”. Rääkige kaasa, kas teile meeldivad sellised videod, või on pigem suva? Siis tean, kas on mõtet neid üldse edasi teha!

 

Loe ka neid postitusi!

523 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ma 30. märts 2020 at 10:13

    Aitäh siira postituse eest 🙂 (mitte et teised siirad ei oleks :D)

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. märts 2020 at 10:21

      Pole tänu väärt 😀

  • Avatar
    Vasta Merka 24. märts 2020 at 16:24

    Haha, mind ajas videos nii naerma see, kui Kardo rääkis keldris telefoniga ja sa enne kommenteerisid “Kardo räägib emaga”? ma nagu, et kas te hoiate Kardo ema keldris koroona eest peidus? ??? sorri aga see oli niiiii pullll

    Olete super lahedad. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. märts 2020 at 16:31

      Haha, ma ei teadnud, et videost polnd aru saada, et tal telefon käes oli. Ta auuuuusalt pole keldris…..????

      • Avatar
        Vasta Merka 24. märts 2020 at 16:52

        Esimesel hetkel ei jaganud ma ise matsu? Tegid vlogiga tuju paremaks! Aitäh.
        Olen ka kuu lôpuni palgata puhkusel ja kodune? Vlogid annavad veidi muud môtteainet, kui aind môelda mis edasi saab ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 25. märts 2020 at 11:27

          Jeee, hea meel kui aidata sain 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli 22. märts 2020 at 01:24

    Ma vaatsin vlogi algusest lõpuni ja oleks vist veelgi vaadanud. Nii hea ‘vaib’ on teil kodus. Ja ma naeran ka alati kaasa teie nalju 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. märts 2020 at 08:44

      Hehe, aitäh!

  • Avatar
    Vasta Evelin 21. märts 2020 at 18:52

    Pea vastu! Seda kordan iseendale ka. Palka kärbiti kolmeks kuuks, aga vähemalt on töö mul alles.

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. märts 2020 at 09:12

      Huh, pea vastu!

  • Avatar
    Vasta T 21. märts 2020 at 17:12

    Vot kui hea, et lahti seletasid selle, kuidas sa nö teenid. Kuna ei taha, et sa pankrotttttti lähed ja blogimise lõpetad, lähen kohe klinkin mõnele reklaamile ka !

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. märts 2020 at 09:25

      Aitäh sulle 😀

  • Avatar
    Vasta Reena 21. märts 2020 at 00:24

    Keegi siin mainis, et on tänu sinule midagi ostnud, mida reklaaminud oled. Ma ka. Need Rinoquick ninaplaastrid. Super asjad, tnx 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. märts 2020 at 09:54

      🙂

  • Avatar
    Vasta Kärt Kalliste 20. märts 2020 at 17:24

    Mulle meeldis vlog! Ma mõnikord loen neid postitusi ja naeran omaette… ja ikka veel teeb nalja sinu Comarketis flashimine… isver see toidab ikka veel!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. märts 2020 at 16:19

    Videoid ei viitsi vaadata, aga olen ustav püsilugeja! 😉

  • Avatar
    Vasta SS 20. märts 2020 at 16:01

    Ootan edaspidigi vloge, vahelduseks lugemisele väga mõnus vaaamine. Sul on ilus kodu ka 🙂
    Ja kui liiga palju tüli ei tee, siis tahaks selle kanaroa retsepti! 😉

  • Avatar
    Vasta TN 20. märts 2020 at 15:00

    Äkki oleks paras aeg koostöös mõne riigiasutusega teha turvalise veebikäitumise postitus? Ilmselgelt ei puuduta netiturvalisus ainult pubekaid ja vanureid, täitsa mõistuse juures inimesed võivad ka üle saada.

  • Avatar
    Vasta lillll 20. märts 2020 at 13:28

    Ma olen ilmselt mingi veider tähelepanupuudulikkusega uue aja noor, aga ma ei viitsi ever vaadata ühtegi videot, mis on üle 10 sekundi pikk – seega ei vaata ma kunagi youtube sisu, harva vaatan ka filme ja sarju. Lugeda meeldib, insta storysid vaatan alati, podcaste kuulan samuti igapäevatoimetuste taustaks. Tean, et sellega on raske sissetulekut suurendada, aga ma oleks mega õnnelik, kui sa podcasti teeksid! Seda ühte osa Tissidendiga on niikuinii juba 400 korda kuulatud, nüüd võiks justkui midagi uut tulla 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 20. märts 2020 at 11:47

    Mulle meeldis vlogipostitus, parem ja pikem kui Malluka elu saade oli 😀 Vaatan siis, kui beebsi magama panen 😉

  • Avatar
    Vasta J 20. märts 2020 at 10:09

    Ütlen ausalt, et videoid ma palju vaadata ei viitsi, aga su FB lehest tundsin küll puudust.. mitu päeva mõtlesin, et kas Mallukas polegi midagi postitand ja siis jälle meenus, et aa sa ei saaa juu. Lausa kurb oli 🙂 niiet mul ülihea meel, et sa tagasi ka FB-s!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 10:13

      Jeeee 🙂

    • Avatar
      Vasta K 21. märts 2020 at 19:29

      Tore, et oma FB tagasi said.

      • Mallu
        Vasta Mallu 22. märts 2020 at 09:09

        Jeee 🙂

  • Avatar
    Vasta Seen 20. märts 2020 at 10:00

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 10:18

      ❤️

  • Avatar
    Vasta D 20. märts 2020 at 09:29

    Ma vaataks küll teinekordki sellist niisama päevast videot, olen juba siuke creep, et pakub huvi teiste inimeste eluke 😀 Nii mõnus kodune elu teil ja armas suhe Kardoga. Tegi tuju heaks see vaatamine igatahes 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:29

      Hehe, ma täna õhtul panen ehk miskit kokku 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 20. märts 2020 at 08:13

    Mina väga elan sulle kaasa (u 4a) ja loen peaaegu kõik postid ja kommentaarid läbi (va mõni reklaami post mis mind üldse ei kõneta). Ise ei kommenteeri (va kaks korda, et loosis osaleda).
    Mul on kaks last samas vanuses mis sul Mari ja Lende (erinevus, et mul poisid) ja vanemal poisil on ka kõne hilistumine. Käisime 4,5 aastasekt kõik uuringud läbi ja ei midagi (ei mingit põhjust miks nii on 😀 ). Saab 3x nädalas (nüüd kriisi ajal 1x ja seda ka läbi skype) logopeedi teenust ja loodame, et järgmine sügis on valmis kooli minema (koolipikendus tehtud). Väiksem on hoopis teisest puust, täielik jutupaunik 🙂
    Mina tulen otse sinu veebilehele . Fb nö jälgin, et kui minu seinale viskab siis vb näen 🙂 instas reaalselt ikka käin vaatamas, aga häälega ma storysid ei vaata eriti 😀 kuna olen telefonis hommikuti kui endal uni làinud, aga lapsed veel magavad ja ôhtuti kui unejutud loetud 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:23

      Oh, kui hea idee, ma peaks Ethelilt küsima, kas ta saaks ka midagi läbi skype teha :D!

  • Avatar
    Vasta P. 20. märts 2020 at 03:45

    Alguses ma vaatasin su facebooki lehel paar videot ära. Aga kui jõudsin neljanda või viienda videoni, siis mõtlesin, et asi pole ikka õige, et äkki keegi su facebooki häkkinud ja oligi.
    Kuna ma üritan hoolega su blogis olevatele reklaamidele klikata, siis kas piisab sellest kui avan reklaamitava lehe mõneks sekundiks ja siis tulen su blogisse tagasi või peaks reklaamitaval lehel veidi kauem viibima?

    Mulle väga meeldivad teie pere videod, seega palun tee rohkem videosid/vloge. Sellised igapäevased videod on minu meelest veel eriti toredad.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:27

      Aitäh sulle, teeme 🙂

  • Avatar
    Vasta Juhhui 20. märts 2020 at 01:07

    Tubli tõõ

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:28

      aitäh!

  • Avatar
    Vasta Älis 20. märts 2020 at 00:11

    Kommin ka niisama ????
    Muide, sinu reklaamitav kaup on enamuses väga kasulik. Olen VÄGA palju asju enda jaoks avastanud just tänu su blogile! Keep going!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:28

      Oh, mis sa siis tänu minule ostnud oled :D?

  • Avatar
    Vasta Evita 20. märts 2020 at 00:02

    ❤️❤️??

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:28

      ❤️❤️❤️

  • Avatar
    Vasta Abiks ikka 19. märts 2020 at 23:02

    No ma olen see nisanäpp, kes pidevalt tahtmatult reklaamidele pihta saab?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:29

      jeee 😀

  • Avatar
    Vasta meow 19. märts 2020 at 22:55

    Aaaa, sellepärast Marimell lasebki ka kõik sõimukommentaarid oma Tai postituse juures üles… ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:30

      Ta laseb vist alati nagunii kõik kommid üles, ma olen täheldanud

  • Avatar
    Vasta Viki 19. märts 2020 at 20:17

    Täiega meeldivad, rohkem võiks olla videoid. Saab vaadata ja naerda ?‍♀️?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:31

      Hehe, teen!

  • Avatar
    Vasta Mari 19. märts 2020 at 18:46

    Ma eika saanudki aru eilekus, kas mu kommentaar läks läbi või mitte aga lihtsalt jutu jätkuks mainisin, et rohkem kui koroonat kardan ma majanduslangust ja ebakindlust tuleviku osas.
    Hetkel hea, et kodus lapsega ja emapalk aga kui see läbi, mis siisk oguaeg saab

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:33

      Jaa, sama!

  • Avatar
    Vasta Ema 19. märts 2020 at 16:03

    Kas Lendel on pervasiivse arenguhäire diagnoos või ei ole seda veel saanud? Mul on samas vanuses poeg autist ja spetsialistide sõnul päris raske juhtum, Lendel videost vaadates suhteliselt 1:1 käitumismustrid.

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 16:23

      Lendel on kõne hilistumise diagnoos, midagi muud ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 19. märts 2020 at 15:49

    Reklaamidele klikkima ei hakka, pole never seda teinud. Aga Sinu blogi loen aeg ajalt ikka. Pole varem kommenteerima kippunud aga põnev lugemine on olnud siiani. Keep up the good work !

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 16:24

      ok 😀

  • Avatar
    Vasta mari 19. märts 2020 at 11:21

    Väga äge video! 😀
    Kas on juba piisavalt kommentaare? 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 11:39

      Haha, ega asi pole selles, et ühele postile oleks vaja mingi X arv komme, pigem, et inimesed iga posti all viitsiks kaasa rääkida jne 🙂

  • Avatar
    Vasta Kiks 19. märts 2020 at 11:12

    Pane insta ja FB lehtedele kindlasti 2-factor authentication ka peale, siis pea vōimatu teistel sisse saada kuna pead ise approvema kōike (ka ennast) 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 11:54

      Jaa, mul on 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 19. märts 2020 at 10:30

    Ma täna eriti tubli, lugesin isegi kommentaarid ja vastused läbi. Mis teha, kui kodukontor hulluks ajab 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:30

      Haha, samaaa 😀

  • Avatar
    Vasta A 19. märts 2020 at 09:08

    Ma olen väga toetav.
    Tahtsin kommenteerima hakata telefon jooksis kokku ja viskas pildi tasku ? sain lutsu tööle tulin uuesti panust jätma

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:28

      Omg, see on tõesti toetav 😀

      • Avatar
        Vasta Maarja 19. märts 2020 at 12:06

        Võiksid tihedamini teha vloge. Väga tore on neid vaadata ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 12:13

          proovin!

  • Avatar
    Vasta Jana 19. märts 2020 at 08:54

    422 kommentaari ?!
    Oiiii…nüüd muud ei saagi enam teha, kui vastata kommentaaridele ?!

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:28

      This is my life now 😀

  • Avatar
    Vasta Keily 19. märts 2020 at 08:32

    Musi kallid, pidage vastu ♥️

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:28

      Teiegi!

  • Avatar
    Vasta Mrg 19. märts 2020 at 07:57

    ?

  • Avatar
    Vasta Made 19. märts 2020 at 04:54

    Väga aus postitus. Oled ise olnud suure südamega ja küll sulle ka tagasi tuleb lugejate poolt. Klikkisin ka reklaamidele ja tean edaspidi ka seda teha. Muidu ei oleks never klikkinud, kui ei oleks teadnud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:29

      Aitäh sulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 19. märts 2020 at 01:18

    vloge ei ole tavaliselt aega vaadata ega jaksa ka. pigem võiksid blogisse rohkem kirjutada igapäevast ja kõigest huvitavast, mis pähe tuleb 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:29

      Teen kindlasti ka seda!

    • Avatar
      Vasta Mari 19. märts 2020 at 16:32

      Ma eika saanudki aru eilekus, kas mu kommentaar läks läbi või mitte aga lihtsalt jutu jätkuks mainisin, et rohkem kui koroonat kardan ma majanduslangust ja ebakindlust tuleviku osas.
      Hetkel hea, et kodus lapsega ja emapalk aga kui see läbi, mis siiskoguaeg saab

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. märts 2020 at 10:04

        Ma ei jõua niii kiiresti neid üles lasta lihtsalt 🙁

  • Avatar
    Vasta Aivi 19. märts 2020 at 01:05

    Ammu peaks juba magama, aga jäin videot vaatama. Arvasin, et see 10min vms, aga oli rohkem. Ja minu arvates võiksid teha küll videoid- mulle meeldiks vaadata.
    PS! Lapsed on teil väga armsad ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:29

      Lapsed on nunnarid jah :D!

  • Avatar
    Vasta Merka 19. märts 2020 at 00:44

    Olge terved 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:29

      Sina ka, Merka!

  • Avatar
    Vasta Marjana 19. märts 2020 at 00:21

    ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:30

      🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 19. märts 2020 at 00:21

    Lotte natuke tüse teil. Peaksid vb Kardoga koos mõned pikemad tiirud tegema aeg-ajalt 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:30

      Ta on suure kondiga 😀

  • Avatar
    Vasta Rita 19. märts 2020 at 00:02

    Mulle vlog pakuks huvi küll, aga tihtilugu satun nendele siis peale, kui mees kõrval telkut vaatab ja ei taha siis väga avada, kõrvaklapid küll kaugel pole, aga liiga laisk, et neid kotist otsida ? Muidu olen pigem vaikne kaasaelaja su blogile, aga nüüd ehk sobiv aeg alustada kommenteerimisega ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:08

      No väga tore, siis ootan su kommentaare ka edaspidii!

  • Avatar
    Vasta Reti 18. märts 2020 at 23:45

    Ma reaalselt vaatasin selle teo ja mao video ära, et äkki mingi point ka? krt raiskasin mingi 5min, ja siis kohe peale video lõppu viskas FB mind välja: oh shit, sai kiirelt igaksjuhuks parool vahetatud- läks vist õnneks seekord???

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 23:52

      sorrriii!

  • Avatar
    Vasta kätlin 18. märts 2020 at 23:34

    Lugedes su ühte postitust, kus sa ka kõigile vastasid, siis mõtlesin, et kas kommenteerijate arvamus tõesti huvitas nii väga, et igale ühele vastasid 😀 A näe, mis välja tuli! Vastus käes 🙂
    Aga mis videotesse puutub, siis mina olen selline, et kui vaatan, siis ma vaatangi iga sekundi ära. Aga vot siin tulebki mängu see, et kui kaua kestab, mis teemal. Lühemad vaatan ikka ära, aga pikemate puhul mängib siis teema valik olulist rolli.
    Mis blogijate videote puhul mind häirib, on see, et on palju tühja plära. See ei puuduta ainult sinu omasid! Aga kui on video teemal a la proovime uusi kalakonserve, siis esiteks kulub nii palju aega sellele, et te sätite/imestate/ räägite millestki muust . Oi punn tulnud, issand milline ma välja näen, oih näe hambapasta veel suunurgas, ärge pange tausta tähele – see, et video tuumani jõuda kulub nii palju aega. Loomulikult võib mõnda asja mainida, aga võta mõni vanem video lahti ning kuula/vaata, millal teemani jõutakse 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 23:53

      Noh,ega blogimine on ju ka laias laastus lobisemine. Muidu oleks mu pooled postid sellised “krt, pikad järjekorrad imevad!” ja kõik :d

  • Avatar
    Vasta Joanna 18. märts 2020 at 23:34

    Haha mitte jooksmine, vaid kokkamine ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 23:54

      ma isegi arvasin seda jah 😀

      • Avatar
        Vasta Kaie 19. märts 2020 at 00:56

        Ikka vaataks vahepeal videosid, vloge ka!
        Aga äkki tehagi mõni postitus internetis valitsevatest ohtudest, enda virtuaalsest kaitsmisest jms koostöös mõne selle ala spetsialistiga. Minule kuluks küll ära? Edu siis koduses karantiinis ja loodan et lapsed teid Kardoga päris hulluks ei aja. ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:29

          Hea idee!

  • Avatar
    Vasta Joanna 18. märts 2020 at 23:32

    Meeldis, kuid veidi liiga pikk oli see. Pigem vaataks selliseid max 20 min ja konkreetsel teemal. Nt meik, jooksmine või meisterdamine.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 23:54

      ookokok üritan 😀

  • Avatar
    Vasta Äranälgasure 18. märts 2020 at 23:27

    ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 23:54

      yoyoyo

      • Avatar
        Vasta Helika 19. märts 2020 at 11:32

        Ma nüüd ka Tik-Tokist sõltuvuses, kuigi poleks eluseeees arvanud, et ma midagi sellist oma ajaga teha võiks. ?? heeeelp

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 11:37

          sorri 😀

  • Avatar
    Vasta Avelii 18. märts 2020 at 23:23

    Minu poolt ka pisike abi, ja kõik reklaamid klikkisin ära!
    Jääge vahvaks <3

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 23:54

      Oled sina alles tubli, aitäh! 😀

  • Avatar
    Vasta Lote 18. märts 2020 at 21:58

    Meeldib kõik kus pilt liigub, insta stoorid, vlogid, tiktok, DIY videod jne ? thumbs up siis?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:00

      jejeje!

  • Avatar
    Vasta Grete 18. märts 2020 at 21:49

    Toetan Mallukat 🙂 ma loodan et ühel päeval, kui koroona aeg on läbi, siis Mallukas tuleb puhkama Saaremaale ja teeb selle kohta post-i tôestamaks et me ei ole siinmail katku haiged ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:00

      Tead, ma VÄGA armastan saaremaad, niiet raudselt tulen!

  • Avatar
    Vasta Helery 18. märts 2020 at 21:49

    Jaa, igapäeva vlogid ongi just kõige paremad. Jätka samas vaimus.
    PS. Klikkan siin muudkui reklaamidele. Kui ühe ja sama reklaamile järjest klikkan, siis läheb ka arvesse ikka jah?
    Ps2. Lambist su reklaamidele klikkamisest oli abi ka. Mul just pisipiigale plaan mingi mängu telefon osta. Ja näed, shoppas olemas?.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 23:58

      HAha, no vot, vedaaas! 😀

  • Avatar
    Vasta S.TIINA 18. märts 2020 at 21:28

    Jätan ka oma toetuskommentaari siia.
    Tihti ei kommenteeri, mõnikord harva looside juures ja mõnikord harva mõne teema peale. Enamasti leian, et “ah, mis ma ikka hakkan….”, sest väga tihti on mul sinu omast veidi teine arvamus.
    Samas kõik inimesed ei peagi ühtemoodi mõtlema, loodetavasti 🙂 Lugemas ikka käin ja mõtteid saan (mõnikord isegi mõnest lahedast reklaampostitusest – leian mõne uue toote vms).
    Mainin ka juurde, et mina olen üks neist, kes pigem kirjutavat blogi eelistab – saan aru, et vlogid ja liikuv pilt on tänapäeva teema ja popp jne. Aga minu puhul ei kehti see “üks pilt võrdub rohkem kui….” Ikka üks korralik pikk kirjatükk on see, mis mind kõnetab.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 23:58

      Tead, kui sa oma arvamuse viisakalt mulle edastad, siis mul oleks seda enam kui hea meel kuulda 🙂

    • Avatar
      Vasta K-L 19. märts 2020 at 09:00

      Mina eelistan blogi lugeda.
      Mulle meeldib Sinu otsekohesus ja konkreetsus. Ma neid ninnunännutajaid ei kannata. Aus eesti naine.

      • Mallu
        Vasta Mallu 19. märts 2020 at 10:28

        🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 18. märts 2020 at 21:24

    Netishopingu saaga
    Tahtsin korralikud rulood lõpuks osta. Märtsi kuus veel hea hinnaga ja meil läheb neid siia ikka..omajagu. Valisime selle teenuse, et tulevad mõõdavad ja panevad ise üles ka, aga vot nüüd jättis ikkagi tulemata (kokkuleppel muidugi, päris niisama ei hüpanud alt ära). Mees mul ise muidu teeb kõik ehitused ära, aga neid krdi ruloosid nüüd ei julge ise üles toppida.
    Ühte teist äri tahtsin ka toetada, millel oli välja hõisatud 15% ale sooduskood. See sinder on enamustele asjadele juba niigi ale teinud, mis aga on väiksem kui 15%. Ja topelt mõistagi ei rakendu.
    Kolmandast poest tahtsin beebile mütsi ja endale peapaela. Ei olnud mulle meeldivat värvi peapaela enam müügis.
    Fine, jääbki mulle rohkem raha alles.

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:01

      Tead, rulo.ee rulood pani Kardo mul ise üles ja ta on väga kaugel sellest, kes on … kuldsete kätega haha 😀

      • Avatar
        Vasta Kristiina 19. märts 2020 at 18:24

        Haa, okeii. See on julgustav ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. märts 2020 at 09:36

          JAa, ma usun, et su mees saab hakkama!

  • Avatar
    Vasta Sirli 18. märts 2020 at 21:22

    Meile väga meeldivad sellised videod, lase edasi isegi kui ei meeldi ja tüütu on. Olete vahvad. Mõnusat olemist.

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:01

      😉

  • Avatar
    Vasta Ruth 18. märts 2020 at 21:21

    14.49 videos story of my life “krt mis krdi pasaga ma koos olen” ??? neid lambiseid tantsuklippe võiksite veel teha ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:01

      Haha, kogu aeg pasane 😀

  • Avatar
    Vasta Anett 18. märts 2020 at 20:42

    Aus ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:08

      Mis muud üle jääb :D!

  • Avatar
    Vasta Katss 18. märts 2020 at 20:33

    Hakkasin su blogi lugema umbes sel ajal kui Lendet ootama jäid. Kuna siis esimest korda liikus ka endal mõte lapsesaamise suunas, aga kogu see beebindus oli nii võõras maailm. Olen proovinud ka teisi blogisid lugeda kuid pole jäänud pikemat aega ühegi jälgijaks.
    Sinu nö vaikne jälgija olengi vist seetõttu olnud, et suudad nii mahlakalt kirjutada ning täiesti tavaelu teemad huvitavaks ja humoorikaks pöörata. Isegi see ei häiri, et tegelikult olen oma iseloomult ja vaadetelt väga erinev.
    Seega soovin edu ja vahel vaikselt piilun su toimetamisi :)!

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:04

      Mul enamus sõpru minuga väga erinevad, vastandid pididki tõmbuma :D!

  • Avatar
    Vasta Triin 18. märts 2020 at 20:29

    Videod meeldivad. Lükkasin hommikul isegi kodukontori tööd edasi, et videot vaadata ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:08

      Krt, tööle halb 😀

  • Avatar
    Vasta M 18. märts 2020 at 20:25

    Ma nii hea meelega loen blogiposte, aga need vlogid on pigem suva 😀 . Kuidagi ei viitsi neid vaadata. Miiul oli enne nii asjalik ja vahva blogi, aga neid vloge ei viitsi kohe üldse vaadata. Ma jälgingi pigem Facebooki ja blogi 🙂 .

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:04

      Nojah, igale oma 🙂

  • Avatar
    Vasta On üks :) 18. märts 2020 at 20:06

    Videosid vaadata ei viitsi 🙂 tavaliselt surfan põnne magama pannes ja siis sobivad hääletud asjad. Kui postituse loen läbi minutitega, aga video, ma vaatasin, et oli mingi 33 min, siis seda aega kasutaks millegi muu jaoks. Tore, et oma lehed tagasi said ja pea püsti, küll see kriis ka mööda läeb! <3

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:09

      Jep!

  • Avatar
    Vasta Keidi 18. märts 2020 at 19:49

    Ma muide otsisin fotograafi, et teha ootusaja pilte ja hiljem beebist pilte. Ja jõudsin kuidagi sinuni (ma isegi ei tea, miks ma kohe sinu peale ei mõelnud). Ja kirjutasin sulle meilile, kuid vastust ei saanud. Siis kirjutasin instasse ja seal ka vastust ei saanud. Etnoh, ju sa siis ei tee pilte enam, nagu ma aru saan?
    Kirjutasin ühele teisele fotograafile ka, kes samuti ei vastanud..
    Ja siis lugesin hiljuti ühe fotograafi postitust, et lasevad hindu soodsamaks kriisi tõttu, et inimesed ei soovi pildistama tulla ja ütlevad olemasolevaid aegu ülesse. Ja siis minule ei vasta keegi, kuigi soov on ju olemas 😀 Ma ei tea enam. Esimene rasedus, mida sooviks nagu jäädvustada, aga tutkit. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 19:51

      Hmm, ma ei tea, kus su kirjad kadunud on, kindlasti pildistan ka edaspidi 🙂

      • Avatar
        Vasta Keidi 18. märts 2020 at 22:26

        Jehuu. Kus saab broneerida? 😀
        Saaksime meili teel äkki mingid ajad kirja panna ja täpsemalt suhelda?

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:01

          Ma kirjutan sulle ise, jumal teab, kus need meilid kaovad 😀

      • Avatar
        Vasta Hel 19. märts 2020 at 00:15

        Armas pereelu. Muidu nii pikalt pole vaadanud, aga vaatasin järjest terve video ära, tegemist 3-ga jagub, jaksu teile!

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:19

          Jeee, aitäh 🙂

    • Avatar
      Vasta Katri 18. märts 2020 at 22:25

      Kommitud 😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:01

        nähtud! 😀

  • Avatar
    Vasta R 18. märts 2020 at 19:42

    Videost suht kama ausalt. Vast korona ka peagi rahuneb .

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:09

      Või läheb hullemaks.. 😀

  • Avatar
    Vasta E4 18. märts 2020 at 19:33

    Vähemalt selver ootab töölisi kui koroona vaeseks jätab. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:09

      Tõsi 🙂

  • Avatar
    Vasta Heili 18. märts 2020 at 19:24

    Tore oli vaadata teie pere ühte päeva ? Eriti seda, et lapsed teevad sarnaseid asju.

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:09

      Eks jah, lapsed teevadki üldiselt kõiksugu lollusi 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 18. märts 2020 at 19:19

    Jaa, palun veel vloge! Sa sobid nii hästi ekraanile ja praegusel ajal on eriti huumorit vaja, nii et väga õige aeg vlogida – alati ajate naerma!

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:10

      No aitäh sulle!

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. märts 2020 at 19:17

    Jaaa meeldivad su vlogid. Keep going!?

  • Avatar
    Vasta Liisa 18. märts 2020 at 19:13

    Hei Mallu!
    Mul miskit tarka öelda polegi, aga keep it going! ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:10

      I will!

  • Avatar
    Vasta Liis 18. märts 2020 at 19:02

    Kõik on muidu super, aga miks viimasel ajal niiiii palju inglise keelt sisse pillub?? Su eesti keel on ju nii hea ja mahlakas, tunnen puudust!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 19:57

      Ma olen alati vist nii kirjutanud, sry 😀

      • Avatar
        Vasta Liis 18. märts 2020 at 20:00

        Vat imelik ongi see, et blogipostitustes ei jää see üldse silma, pigem videotes/vlogides ? Aga sellegipoolest loen, vaatan ja kuulan Sind ka edaspidi!

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:09

          Eks ma videos olen nagu ma olen, kirjutades ikka enne mõtlen jne 😀

  • Avatar
    Vasta Kaspar 18. märts 2020 at 18:53

    Olen siis raskel ajal toeks ja panustan sinu sissetuleku ühe väikse kommentaariga ja klõpsan paar reklaami ka läbi.
    Ei jõua hetkel küll sinult reklaampostitust tellida, kuid pean meeles ja usun, et sulle meeldiks. Ootame millal majandus jalad alla saab?
    Pea vastu!

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:10

      Teeme nii 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. märts 2020 at 18:51

    Vlog on hea! Vaatasin huviga.

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:11

      Jee, aitäh, ma sinu omi vaatan ka 😀

  • Avatar
    Vasta Riin 18. märts 2020 at 18:47

    Uus Mallu meeldib mulle rohkem ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:11

      Jah, kellele see vana räpane malllu ikka meeldiks 😀

  • Avatar
    Vasta Karolin 18. märts 2020 at 18:42

    Mina olen juba mônda aega üritanud vôimalikult paljudele reklaamidele su blogi lugedes klikkida, just selle pärast, et natukenegi panustada teiste heaolusse. Mul on niiiii kahju mõelda tööta jäänud peredele, ma tahaks lihtsalt nutta ja neile kõik enda asjad ära anda!

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:11

      Aitäh!!

  • Avatar
    Vasta Angeelika 18. märts 2020 at 18:39

    Mulle väga meeldivad Su videod 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:11

      suured tänud 🙂

  • Avatar
    Vasta Marja 18. märts 2020 at 18:39

    ✌️

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:11

      ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. märts 2020 at 18:27

    ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:12

      ?

  • Avatar
    Vasta T. 18. märts 2020 at 18:15

    Yo! Nii reklaamidele klikitud, kommentaar jäetud – check and check. Vlog väga meeldis, vaatasin algusest lõpuni. Pohh, et nii pikk oli, mulle just meeldis. Sobite kaamera ette väga hästi. Martale tervist ja olge sama chillikad edasi, lav ya.

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:17

      Jee, aitäh sullle 🙂

  • Avatar
    Vasta Catwoman 18. märts 2020 at 18:12

    Kas Kardo ei plaani tööle minna?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:25

      Plaanib küll, aga praegu on see eriti keeruline tööd otsida

  • Avatar
    Vasta Annabel 18. märts 2020 at 18:10

    🙂 no problemo

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:18

      ??

  • Avatar
    Vasta Landa 18. märts 2020 at 18:07

    ?? dont get broke ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:18

      üritan 😀

      • Avatar
        Vasta Hanna 19. märts 2020 at 04:08

        ??

  • Avatar
    Vasta A 18. märts 2020 at 18:02

    Väga meeldib vaadata videosid, eriti kui laps päeval magab ja toimetan süüa teha siis mõnus kui on mõni vlog või laiv mida vaadata niisama ajaviiteks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:06

      Jah, tegevuste kõrvale on hea, aga samas öösel voodis ei saa 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 18. märts 2020 at 18:00

    No olgu. Lõpetan siis oma mittekommenteerimise ajajärgu, kui sul nii häda käes. Ma varem ikka kommisin ja kirjutasin pikki sisukaid kommentaare aegajalt. Ok, et ei vasta, alati ei jõua. Aga kui sa seda ka üles ei lase üldse, siis mõtlesin küll, et rohkem ei kirjuta ühtki kommi. Ei olnud kindlasti solvav kommentaar, et oleks põhjus mitte üles lasta. Ma reaalselt pool tundi kirjutasin seda! Umbes aasta pole kommenteerinud enam, isegi vahel olen väga tahtnud öelda, siis pole ikka kirjutanud. Sest solvusin 😀 No olgu, raskel ajal vaja toetada ja sa oled lahe ja tore inimene – hakkan siis edaspidi jälle kommenteerima. Aga nii pikalt ja sisukalt enam ei viitsi – mis ma su aega ikka raiskan. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:07

      Hmmm, ma ei kujuta ette, miks su kommentaarid üles poleks läinud? Su nimi tuttav küll jaa, ma tean, et sa palju komminud. Nõme on see, et vahepeal asjad lähevad ise rämpsu, ma ei tea miks. Ja seal on püsivalt paartuhat kommi, et neid niisama sõeluda ei viitsi, sest enamasti lähevad nad sinna juhul, kui on mingi link vms sees. Aga kui sul polnud ja päris persse ka ei saatnud, siis mu ainuke kahtlus on, et sinna ta kadus, sryyy! Ära solvu! 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 18. märts 2020 at 17:58

    Vlogg mega lahe ? täitsa ausalt ? tahaks veel näha. Ja nüüd klikkima! Kõik reklaamid vaja läbi klõpsutada ? Loodan, et see aitab ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:08

      Hehe, aitäh! 🙂

    • Avatar
      Vasta Hettel 18. märts 2020 at 19:13

      Video oli lahe, vaatasin kohe lõpuni. Nii värskendav ja rahustav oli vaadata su segamini kööki ja et sa sellest numbrit ka ei teinud. Ma ise alati põen ja koristan kui kasvoi üks inimene tuleb. Lende on mu lemmik, ta on selline põhimõtetega inimene, tundub . Edu Sulle!

      • Mallu
        Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:10

        No see sai vahepeal korda ja nüüd on jälle sassis, ups 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. märts 2020 at 17:49

    Ma vloge ei viitsi vaadata, aga kommenteerin niisama 🙂
    Meil on ka perel veits hapu aeg, loodetavasti päris pankrotti ei lähe. Õnneks elame maal ja hädapärast võime ise endale toitu kasvatama hakata. Tiigist saame mudamaitselisi karpkalu ka püüda, et päris veganiks see värk kätte ei läheks 😛

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:05

      No kui saab ise kraami kasvatada, on juba hää!

  • Avatar
    Vasta Heli 18. märts 2020 at 17:42

    Olen lugenud su blogi, kuskil alates Lende sünnist. Ei ole kunagi kommenteerinud, aga nüüd siis tegin katse ja klõpsisin reklaame.?Tore on sinu kirjutisi lugeda, kahjuks ei ole eriline vlogide vaataja. Kõikke kaunist sinu perele.?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:05

      Aitäh, sullegi!

  • Avatar
    Vasta R 18. märts 2020 at 17:39

    😛

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 17:58

      🙂

  • Avatar
    Vasta Aure 18. märts 2020 at 17:35

    Mina üldiselt vloge ei vaata, blogipostituse lugemine palju kiirem ja vaiksem. Heliga asjadel see mure, et segab teisi toas olijaid/väikeseid magajaid. Peaasi, et kirjutatud tekst ei asenduks 100% videotega, siis ma igati rahul. ?

    Usun, et peale sinu ehk teistelgi meeldetuletusest kasu, et ei tasu igale poole klikata ja oma infot vabalt jagada. Vähemalt lool önnelik löpp. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:06

      Jaa, õppige minu vigadest, haha 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 18. märts 2020 at 16:53

    Haha, ma sama. Fb ei jälgi, instas jälgin, aga enim ootan vanu häid tavalisi blogiposte, sest eelistan enim lugeda.

    Ma enne seda koroonakriisi Eestis tegin tööl mingi küberturvalisuse asja läbi ja seal soovitati mingi parool genereerida nt heaparool.ee lehel.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:04

      arvuti ise ka genereerib päris hulle 😀

      • Avatar
        Vasta Kirsti 18. märts 2020 at 18:20

        Hei ? Ma loen Su blogi pidevalt, isegi mõne kommentaari olen kirjutanud ? Hetkel ärevad ajad jh. Meie peres kasvab neli poissi ja mehe töö asub Soomes. Nüüd võtsime otsuse vastu, et hetkel jääb koju ja tööle ei lähe… niiet päris pingeline aeg tulemas, ehk siis olen loobunud tellimustest… mulle meeldib igast jama osta ? Ja ma olen hullumas siin kodus. Kaks poissi distantsõppel, ise olen eripedagoog+ üliõpilane ja siis ma vaatan postitusi kuidas kõik käivad peredega matkamas jne. Mina jõuan vaid arvutis tööd teha, lapsi õpetada ja ülikooli rühmatöid teha. Selleks et õppetöö sujuks, hakkasin 5aastasele tähti ja lugemist õpetama. Ainuke, kes õppimisest pääses on pesamuna ?
        Olete väga lahedad ja videod meeldivad ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:12

          Huuuh, jõudu sulle!

  • Avatar
    Vasta Mari 18. märts 2020 at 16:50

    Ma iseensest seda viirust Koroonat ei kardaginii palju, kui muretsen-kardan majanduskriiisi pärast .
    Olukord võib veel tõsisemaks ja raskemaks minna (praegu rõõmus, et kodus ja emapalk on ikka sama, mis koguaeg olnud) ja mis siis saama hakkab..
    Oeee, hirm tuleviku ja majanduse pärast suuremgi kui viiruse ees

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:04

      Sama, kriis tundub hullem 🙁

  • Avatar
    Vasta Pille 18. märts 2020 at 16:47

    Märkasin tõesti, et eelmisel aastal läks rohkem reklaami lainele ja kuna mul lapsi pole, siis see nänn läks minust mööda.

    Although, ma nüüd siis oma klikivaimus avaldan ka arvamust, et mind väga ei kõiguta see “ostke eesti asju”. Äri on äri ja ofc ma vaatan, kuhu ma oma raha kulutan, aga sorry not sorry, kui teenus/toode pole elujõuline, siis on probleem ärimudelis mitte patriootlikkuses. Ma ei ärgita kedagi teist midagi tegema, lihtsalt ise ei lähtu sellest, et kindlasti väikeettevõtet toetan. Ise olen ka see sinane OÜ ja ega äripartnerid mulle selle pärast paremat hinda ei paku, et me kõik eestlased. Pigem just võid aimata mu tekstis sellist harju keskmist eestlase vingu, et kui mina kannatan, siis kannatagu teised ka. Mis teha, rasked ajad ja nagu mu vanavanaema ikka ütles, et mis sa kingid sitaaugu ka ära ja ise situd läbi küljekontide?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 17:59

      Issand, miks su vanaema nii ropu suuga oli 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 18. märts 2020 at 16:47

    Ma ei viitsi videosid vaadata ega insta mive ega storysid. Sest ma tavaliselt istun telfis kui laps/ lapsed magavad. Mingeid kõrvaklappse ma ka otsimaei hakka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:04

      Sama 😀

  • Avatar
    Vasta S 18. märts 2020 at 16:43

    🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 17:59

      (Y)

  • Avatar
    Vasta Sääsk 18. märts 2020 at 16:42

    Mul ei ole seda ISKU antibakteriaalset lauaplaati küll vaja, aga igaks juhuks vaatasin ikka mitu korda, et mis see on. Kui veel 5 korda vaatan, siis äkki on juba vaja ka 😀 Ehk siis jätan ka märgi maha, et toetame head kodumaist kraami!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:00

      haha, äkki ikka on :D!

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. märts 2020 at 16:39

    Ma vaatasin nüüd koos kolmesega seda vlogi ja ta ei mõista, miks teil kolm tüdrukut on ja kust nad tulid. ? Meil siis kaks poissi ja üks tüdruk kodus.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:00

      Ma ei tahaks öelda, et kust nad täpselt tulid 😀 Aga sealt… allpoolt 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. märts 2020 at 16:36

    Soovitan teha Martast ja tema arengust pikem postitus ?
    Mina hakkasin isiklikult jälgima Sind just lapseootuse ajal ja mind huvitasid kõiksugu lastega seotud postitused. Ehk teisigi ?
    Parimat!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:01

      Ma olen ammu mõelnud seda, aga ma ei tea, mida kirja panna 😀

      • Avatar
        Vasta Kerli 18. märts 2020 at 21:38

        Mind näiteks huvitaks;
        Kunas Marta kõndima hakkas, kunas/mis sõnu ta oskab öelda, kas ta potil käib, mis on tema lemmiktoidud, kuidas võtad kokku aasta Martaga, mitu hammast tal on, milline laps on Marta, kuidad läks rinnavõõrutus jnejne ? uhesõnaga KÕIK mis Martat puudutab! Ta on lihtsalt IMEARMAS ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 23:59

          Ma kopisin endale notesitesse ja teen lähipäevil ära 🙂 Ta on tõeesti nii armas ja tubli, aga täna kui ta 2h nuttis ja magada ei tahtnud, siis seal pimeduses hambaid krigistades see armsus mulle ei meenunud 😀 Nüüd magab ja on jälle nunnu 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 18. märts 2020 at 16:32

    Pean tunnistama, et vahepeal oli su suhtumine “mul pohhui sinu kommentaarist, tõmba naaksu, sest see ei mõjuta mu elu” veits ülbe.. Vahepeal isegi pikalt ei jälginud sind aga näe, elu teeb omad korrektuurid ja nüüd saad isegi aru, et ei tasu ära tõusta.

    Vlog oli tore, vaatasin huviga 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:01

      No vot, elu õpetab 😀

  • Avatar
    Vasta Keili Kaldma 18. märts 2020 at 16:27

    Vaaatsin ennist sinu videot ja avastasin, et minu 1,4 a tibidele meeldib vaadata, mida teised lapsed teevad. Eriti meeldis neil vaadata Martat. Ilmselt kuna peaaegu ühevanused?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:01

      Nii vahva 🙂

  • Avatar
    Vasta Haapsalust 18. märts 2020 at 16:21

    Vlogid meeldivad väga, 5.a tütrega koos vaatame, ta on siin kodus hullumas ja tunneb rõõmu kui saab kasvõi ekraani vahendusel teisi lapsi näha!☺️

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:08

      JAa, Mari ka juba palub, et lähme lasteaeda 😀

      • Avatar
        Vasta Angela 18. märts 2020 at 18:29

        Võiksid teha ka kokkamis videosid, umbes nagu thymeout-il 🙂 Usun, et paljudele meeldiks see 🙂
        Teen isegi tema insta video järgi süüa praegu ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:11

          “mina riisi põletamas” 😀

  • Avatar
    Vasta Elli 18. märts 2020 at 16:13

    Videosi vöiks küll tihemini olla? ja pikkus oli ka ok täitsa.

    Ma siis juba küsin, et kas medironi sooduskoodi pole? ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:03

      Ma uurin, ehk saab 🙂

      • Avatar
        Vasta Elli 22. märts 2020 at 01:05

        jess, jään ootama. Niisama ei raatsi sealt osta?

        • Mallu
          Vasta Mallu 22. märts 2020 at 08:45

          Paari nädala jooksul saab, pead veits ootama ja silma peal hoidma 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaili 18. märts 2020 at 16:04

    Nende reklaamide peal klikkimine on ohtlik. Mingi asko reklaam näitab odavaid diivaneid jms, mis kutsuvad ostma, kuigi praegu pole neid kuskile panna, aga noh lootus oli suvel hakata maja renoveerima ja mööblit vahetama nii et jah… ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:08

      Haha, kliki siis väikseid asju pakkuvatele reklaamidele 😀

      • Avatar
        Vasta Kaili 19. märts 2020 at 10:40

        No mulle hyppavad alati need suurte asjade reklaamid ette, ma väikeste asjade reklaame pole veel kohanud ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 12:00

          Haha 😀 pead refreshima 😀

          • Avatar
            Kaili 19. märts 2020 at 19:04

            Seda suuremad asjad ette löövad ?

          • Mallu
            Mallu 20. märts 2020 at 09:32

            No suva, osta siis aiakäru vms 😀

  • Avatar
    Vasta E 18. märts 2020 at 16:02

    Ma ei jaksa kõiki eelnevaid 200+ kommentaari läbi lugeda, seega vb keegi juba kirjutas, aga ma telefonis nt ei näinud ühtegi reklaami sul siin blogis ja adblock ka mu meelest peal pole..?
    Aga videosid ei viitsi vaadata. Seega sorts, aga ükskõik kas teed neid edasi v mitte ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:03

      Siis sul järelikult ikka on adblock peal 😀

  • Avatar
    Vasta Leila 18. märts 2020 at 15:56

    Minu poolt ka sendike?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:08

      tänks 😀

  • Avatar
    Vasta Mary-Liis 18. märts 2020 at 15:48

    Armas Mallu!
    Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab 🙂
    Mul on rõõmus meel, et leht on tagasi Sinu oma ning oled nüüd hoolikam enda lehe suhtes ja paroolide!
    Soovin edu!, 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:09

      Aitäh sulle! ❤️❤️

  • Avatar
    Vasta C 18. märts 2020 at 15:45

    Videosid tee muidugi, kui mul aega on või millegagi nokitsen, siis heameelega vaatan youtubes ringi ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:09

      Ma proovin 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 18. märts 2020 at 15:38

    Klikkisin kõiki reklaame korra, you are welcome! 😀

    Ja vloge võiks teha, vb mitte iga päev, aga nt 1x nädalas küll. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:09

      Ma mõtlen ka, et proovin 🙂

  • Avatar
    Vasta P. 18. märts 2020 at 15:36

    Loen alati hea meelega ja imestan alati siiralt, kuidas sa oskad sedasi elada. Olen isegi palju palju kordi mõelnud mingi sisuloomise peale, et oleks mingigi kommiraha kuskil tiksumas. Aga no ei oska kuskilt alustada ja endale kogu seda asja selgeks teha. Nö. päris töö ei jookseks muidugi ka mööda külgi maha. aga hakkasin ka alles selle praeguse kriisiga mõtlema, et vot, mis ameteid oleks pidanud hoopis omal ajal õppima… Toidupoemüüjaks vist saaks iga kell, kuni on kaupa, mida müüa? Viimasel ajal olen palju töökuulutusi sirvinud ja mõned nii endale kui mehe jaoks ka välja valinud, et ehk kandideeriks. Aga ülla-ülla, nii mõnigi pakumine pole enam jõus. Üleöö kadus tööjõuvajadus mõnelpool. Päris karm.
    Eriline vlogide vaataja ma pole. Põhjuseid mitu. Piiratud netimaht, piiratud netispassimise aeg, liiga palju tühja ja tüütut loba vlogides, liiga hõivatud lastega & kodutöödega jms… Aga blogi loen ikka hea meelega, kui mõni vaba hingetõmbehetk tekib. Kui midagi öelda on, siis tavaliselt ikka kommenteerin kaasa ka. Niiet loodetavasti saab siis niipaljugi abiks olla:)

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:10

      Kindlasti oskad jälle sina asju, mida mina ei oska :D!

  • Avatar
    Vasta Vaike 18. märts 2020 at 15:26

    Ma ei tea, sest ma ei ava videosid, ei viitsi. 😀 Ja blogisse tulen ma ka igakord otse vaatama, kas on midagi; su Malluka lehte ma ei jälgi(nud), instat ei ole.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:26

      sa oled nagu vanaema… fit ja sexy vanaema 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 18. märts 2020 at 15:28

        Elu parimaid komplimente! 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 18. märts 2020 at 15:34

        Ses mõttes ka kompliment klapib, et kui ma sain kunagi liba-paypalilt kirja, et ole hea ja logi siit sisse, mingi turvavärk, siis ma muidugi tegin seda ning oh üllarit, krediitkaardilt kadus üle 3000.- Euri. Mu netopalk oli siis 758.- ja ma olin kergelt eneka äärel. Õnneks (!) pidin vaid panka avalduse kirjutama ja see raha ilmu mu kaardile tagasi. MItte ühtegi asja ei ava ma enam elu sees otse meili pealt. Normaalsed inimesed teavad seda niigi, ei pea enne südarit saama. 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:10

          Sp me läbi saamegi, kaks lollakat 😀

  • Avatar
    Vasta Merka 18. märts 2020 at 15:19

    Videod on ägedad, mu 9,5kuusele põnnile meeldib ka teisi “titasid” vaadata, ütlesin tee Martale mopsu ja appi ta tegigi telefonile mopsu?? kui armas
    Mõned reklaamid ka klikitud, sest laps magab ja mis ikka targemat teha?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:23

      Jaa, lastele üldse meeldib vaadata teisi lapsi 😀

      • Avatar
        Vasta P 18. märts 2020 at 17:04

        Äge video 🙂

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:05

          Aitäh!

    • Avatar
      Vasta Katsik 18. märts 2020 at 18:52

      No toetame siis omasid❤️?

      • Mallu
        Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:11

        🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 18. märts 2020 at 15:19

    Vlogid on super idee!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:23

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Anete 18. märts 2020 at 15:15

    Ma koguaeg su videote fänn olnud, mõnus laisa inimese ajaviide. Te nii mõnusad pohhuistid Kardoga, loodan et hakkab endale ka külge kuidagi ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:24

      Aitäh 😀 Pohuist on lihtne olla 😀

  • Avatar
    Vasta Hundu 18. märts 2020 at 15:11

    Ma muidu suurem asi videovaataja ei ole, aga vaat need laivid ja vlogid, kus sa mänguasju ja muid lastega tehtavaid tegevusi tutvustad, on suhtkoht tänuväärt asi – esiteks saab ideid, teiseks vaatab meie kolmepoolene põnn neid hea meelega ja vaheldus seegi, kui praegu lasteaeda ei pääse 😀 Juutuub on teatavasti silmini täis neid napakaid videoid, kus lapsed lihtsalt mänguasjadega mängivad ja väikelapsed võivad neid enamvähem lõputult vaadata. Samas videote vahtimist peaks piirama ja siis ma pigem näitan midagi eestikeelset ja vähe harivamat.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:14

      Jah, mu enda lastele meeldib ka vaadata samasuguseid asju 😀

  • Avatar
    Vasta Mann 18. märts 2020 at 15:03

    Vahelduseks on vlogid.? Pole aega( beebi majas) lugeda, siis video on hea panna mängima ja samal ajal noorhärraga tegeleda ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:09

      Jep, video muude tegevuste kõrvalt on hea 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 18. märts 2020 at 15:01

    Smail!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:09

      HEll eyahhh!

  • Avatar
    Vasta Janika 18. märts 2020 at 15:00

    Video meeldis väga, võiksid rohkem teha. Kunagi aastaid tagasi sa tegid Facebooki live’e igapäevaselt, see oli super tore.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:09

      Hehe, ma proovin 🙂

  • Avatar
    Vasta MM 18. märts 2020 at 14:59

    Meeldib, vahvad olette?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:09

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Mari 18. märts 2020 at 14:43

    Mis sinu ja Orgu diilidest saanud on? Ma mitmel korral näinud kuidas mingi vōistluse teete ja siis kui läbi on, ei näe kuskil infot, et kumb siis võitis ja kas auhind sai välja loositud?? lihtsalt huvi p ärast kysin

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 14:57

      No kui ma kaotan, siis mul pole midagi väga öelda 😀 Aga nt juristidele ta aitas küll maksta, kui ma võitsin, ma maininud ka ikka siin-seal seda 🙂

  • Avatar
    Vasta P. 18. märts 2020 at 14:41

    Kas oleks võimalik kuidagi muuta seda, et kui klikib millelegi, siis see tuleb uue lehena lahti ja blogi ei kao? Praegu nii, et kui kuskile vajutad, siis see tuleb samale vahelehele ja siis peab uuesti tagasi tulema ja otsi siis seda kohta, kust lugemine pooleli jäi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:00

      uurin IT mehe käest! Ehk saab 🙂

    • Avatar
      Vasta Mari 18. märts 2020 at 15:17

      See oleneb ju enda brauser seadetest? Kuskilt saad valida, kuidas linke avab. Kas samal kaardil, uuel kaardil või uues aknas.

      • Mallu
        Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:24

        Ma nüüd sain targemaks, et google ads ei võimalda avada teises aknas kahjuks.

        • Avatar
          Vasta Mai 18. märts 2020 at 15:53

          Saab. “CTRL+ klikk lingil” avab uue tabina. Vähemalt minu arust enamusel kordadel küll. Katsetasin siin lehel ja toimis.

          • Mallu
            Mallu 18. märts 2020 at 18:09

            Jee, näete, tehke nii!

  • Avatar
    Vasta Gerli 18. märts 2020 at 14:34

    Ikka edasi ja edasi, mitte sammukestki tagasi … ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:01

      No just nii!

  • Avatar
    Vasta K 18. märts 2020 at 14:34

    ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:01

      ❤️

  • Avatar
    Vasta Liis 18. märts 2020 at 14:33

    Mina olen liiga vana vist, ma vloge ei viitsi vaadata, aga pika blogipostituse vastu pole mul midagi 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:01

      No siis igaühele miskit :D!

  • Avatar
    Vasta El 18. märts 2020 at 14:25

    Mulle kusjuures meeldivadki postitused teie perest endast, neid reklaampostitusi pole isegi viitsinud avada 😉

  • Avatar
    Vasta Aili 18. märts 2020 at 14:22

    Ma olen lugenud su blogi postitusi aastaid suure huviga. Hommikul kohvi kõrval hea lugeda ?. Päikest teile! ☀️

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:09

      Ooo, tere tere pikaajaline lugeja ❤️

    • Avatar
      Vasta Kirss 18. märts 2020 at 15:12

      Mul kusjuures sama… ei mäletagi enam millal alustasin? kuigi endal lapsi ei ole, siiis isegi laste postitusi loen nii heameelega, nii nunnud ja armsad ja vahva lugemine! Keep going?

      • Mallu
        Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:14

        Aaiitääh 🙂

  • Avatar
    Vasta Ell 18. märts 2020 at 14:18

    Mjaa.. Meenub mõne aja tagune pilt, kus keegi ütles, et nemad ongi vastutavad Sinu hea elu eest, ehk su palga ja mõnusa elu. Et ehk tasuks veidi viisakam olla.. Sina nähvasid üsna inetult, et mingi lambi jorss küll sulle palka ei maksa ometi. Elu õpetab, eks ? sellest hoolimata edu sulle. Ehk taastub tavapärane mõnna eluke siiski ruttu.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 14:47

      Noh, enne ei maksnudki ju, enne jaanuari. Seega mul oli hea hüpata 😀

      • Avatar
        Vasta Ell 18. märts 2020 at 15:56

        Tegelikult ju maksis. Inimtühjale blogile reklaami väga müüa ei anna, või mis. ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:04

          No vaevalt, et ta oleks inimtühjaks voolanud lähiaastatel sellises mastaabis, et leping lõpetatud oleks 😀

  • Avatar
    Vasta K 18. märts 2020 at 14:17

    Vlog oli natuke liiga pikk 🙂 lõunast jäi puudu 😀
    Tervisi Martale 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:10

      peab mitmes satsis vaatama 😀

  • Avatar
    Vasta tinkerbell 18. märts 2020 at 14:16

    Kirjutan selle lihtsalt sellepärast, et öelda et vajutasin kõikidele reklaamidele ja panen veel selle kommentaari ka siia, kui see aitab mu lemmikul (pmst ka ainsal keda loen) blogijal ellu jääda! 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:10

      Aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 18. märts 2020 at 14:15

    Just lõpetasin vlogi vaatamise. Meeldib just see, et sa näitad asju nagu for real. Mitte ei karga kaamera ees, et lapsed, loomad ja mees puhtad jne ? if you know what i mean 😀
    Päris elu siis viitsib vaadata ka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:10

      Ma kargaks, aga keegi ei ole puhas, ega riides :D:D

  • Avatar
    Vasta Keidi 18. märts 2020 at 14:14

    Jätan ka oma väikse kliki siia maha 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:11

      JEee!

  • Avatar
    Vasta Kätz 18. märts 2020 at 14:13

    Videod on toredad, aga laivides tuleb mu meelest eriti hästi välja just SINU see miski, miks sa tuhandete lemmik oled. Aus, otsekohene, julge ütlemisega jne.
    Seega ootan huviga laive 😛

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:11

      No ma proovin, kahte korraga hallata on võimatu :D:D

  • Avatar
    Vasta Marelle 18. märts 2020 at 14:11

    Kõik postitused loen kohe läbi. Aga nii pikkasid videosid palun mitte teha ? Ajast hakkab kahju, mis selle peale kulutan ?
    Eks nüüd klikin rohkem reklaame ka ennem ei teinud seda kunagi ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:11

      Mh 😀 Ma proovin! Mis see video pikkus olla siis võiks?

      • Avatar
        Vasta merq 18. märts 2020 at 18:58

        äkki 5-10 mintat?

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:10

          5 ..? ma ei jõua oma nimegi selle ajaga öelda 😀

      • Avatar
        Vasta Marelle 18. märts 2020 at 22:50

        No max 10 min ???

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:03

          Ma ei jõua alustadagi selle ajaga haha 😀

  • Avatar
    Vasta Kristhel 18. märts 2020 at 14:07

    Ma üritan aprilli keskpaigast uuesti pildistama hakata aga ainult õuesessioone 🙂 Ja kodus, nii ei pea ma kuskile linna ronima selleks. Aga lapsehoidmisega on jama, st shuudid saavad aint nv olla kui mees kodus. Õnneks suve poole on ka õhtuti valgust ja saab hakkama. See mu ainus sissetulek.

    Ja teie vloge meeldiks täiega vaadata! 🙂 Paid lastele!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:11

      Jah, see ka idee 🙂

  • Avatar
    Vasta E 18. märts 2020 at 14:04

    Püüan nüüd sisse harjutada reklaamidele klõpsamise ? kuna olen dekreedis, siis (hetkel veel vähemalt) minu sissetulekut ei mõjuta miski. Rahaga majandamise olen ka lõpuks ära õppinud. Aga nüüd kui ikka näen, et jälle mõnel kodumaisel firmal nukram seis on ja nad ka sooduskoode jagavad, siis ikka püüan leida neilt midagigi, mida võiks vaja minna, kasvõi siis veel sündimata beebile riideid natuke suuremas suuruses. Püüan ennast hoides omasid ikka aidata:)

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:11

      Mul hea meel, et sul hea :))

  • Avatar
    Vasta Sigrid 18. märts 2020 at 14:01

    Kas sellest saab su kõige kommenteefitum postitus või jääb ikka mingi loosi tegemise oma peale?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:12

      No vaata eelmist samsungi posti 😀

      • Avatar
        Vasta Sigrid 18. märts 2020 at 23:01

        Pidingi minema..
        mõtlesingi ka tagasiulatuvalt paar kommentaari vanematele postitustele panna (mida olen lugenud, aga on smiley viskamata jäänud)

  • Avatar
    Vasta Laura 18. märts 2020 at 14:00

    Suur aitäh, et jagad enda olukorda. Me kõik oleme keerulises ja stressitekitavas olukorras. Selleks, et paremini toime tulla, ongi vaja toeks olla ja tuge küsida ning võimalusel rahuldada oma tarbimisvajadus kodumaiste tegijate toodanguga!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:12

      Just nii, häbeneda pole miskit!

  • Avatar
    Vasta Mirjam 18. märts 2020 at 14:00

    Nüüd nimetatakse minu argipäeva (juba alates 2018. aastast karantiiniks) 😀 Sellest ajast töötan kodus ja sul on õigus, e-kaubandusel läheb praegu mega hästi ja tööd on meeletult. Ja videod on tõlkimise kõrvale idekas meelelahutus, et ei peaks kogu aeg tuima trükkima, siis oleks nagu kohe koos teiega, mitte ei konutaks siin üksi oma kahe kassiga 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:12

      No siis on hea :D!

  • Avatar
    Vasta Getry 18. märts 2020 at 13:57

    Vlog on tore 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:15

      aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 18. märts 2020 at 13:56

    Ma ei tea, kas esimene kommentaar tuli läbi või ei, aga proovin uuesti.

    Kuna olen tööl, siis vlogi vaadata ei saa, aga püüan hiljem (kui meeles on :D).

    NB! Ja kommenteeringi hetkel kliki pärast, sest üldjuhul teen ma seda väga väga harva.
    EDU! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:16

      Jee, vaata ikka hiljem 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 18. märts 2020 at 13:54

    Olen küll lapsega kodune, aga eks see koroona olukord mõjutab meid kõiki. Ja selle asemel, et lastele praegu mingeid riideid jms kokku šhopata, siis saigi hoopis netiapteegis jne šhopatud 😀 ehk raha leiab endale alati koha… hetkel lihtsalt jah teised kohad ja kanalid, kuhu seda suunata. Ja mis seal parata – ikka mõtleme, et igaks juhuks tuleb pigem säästa kui priiskava elustiiliga jätkata ?‍♀️
    Aga sind toetame alati ✌️

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:16

      Aitäh, Helina 🙂 Ma ka netishoppasin eile 😀

  • Avatar
    Vasta Kaia 18. märts 2020 at 13:52

    Vlogi oli väga äge, mulle meeldib täiega neid vaadata ?
    Ja hetkel on see olukord jaa niru meil siin.
    Mul lõppeb ja emapalk järgmine kuu ja siis ei saa tööle ka minna kahjuks kohe, kuna lasteaias pole veel kohti.
    Tuleb kuidagi hakkama saada, õnneks mees ehitaja ja tööd jagub aga niru ikka ühe palga eest elada. Aga tuleb hakkama saada.
    Klikin reklaamid läbi ka, et sulle raha teenida 😛 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:16

      Ma loodan, et saad ise ka kiiresti reele 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 18. märts 2020 at 13:52

    Ma vaatasin su eilse video ära, täitsa okei oli. Vaataks küll uusi ka. Praegu oli eriti põnev, sest sa pole teinud ammu selliseid videosid ja siis sai vaadata, milline su kodu on ja millised “päriselt” olete :D.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:16

      Noh, me nagu alati, samasugused 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 18. märts 2020 at 13:52

    Äge on vaadata, kuidas kõik on ühtehoidvad sel raskel hetkel ja aitavad selle vähesega, mis on meie võimuses. Väike klikk ja like 😉 #GOMALLU

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:17

      Mega armas sinust ja teistest ka 😀

  • Avatar
    Vasta K2xu 18. märts 2020 at 13:50

    Sa võid nüüd lollile uuesti seletada.. kas sa saad kommentaaride arvu pealt ka mingeid sissetulekuid või selle eest, palju postitust avatakse? 😀 Reklaamile klikkimisest saan aru, selel panuse juba annan 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:20

      No kommenteerimine on klikkimine ju 😀

      • Avatar
        Vasta K2xu 19. märts 2020 at 11:15

        Aaaa ?‍♀️? No ma siis kliklin usinamalt.

        Ps! Hakkasin su jälgijaks siis, kui delfis tuli ette naisteka? artikkel, kus rasedate riietest rääkisid (ootasid siis Mari).

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 11:40

          Omg, niiiii ammu 😀

          • Avatar
            K2xu 19. märts 2020 at 15:15

            Jep, ise ka imestan, et nii kaua juba sellest möödas 😀

  • Avatar
    Vasta Suusi 18. märts 2020 at 13:47

    Ma siis kommenteerin kuulekalt :), kuigi just olen varem mõelnud, et kes neid lambiseid kommentaare lugeda viitsib. Ei, mina enne sada korda loen kui et vaatan videot. Klikkisin korraks Su viimasele videole, aga panin otsekohe kinni kah. Ma ei tea, miks ma videoid vaadata ei viitsi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:20

      Ära muretse, ma ka ise enamasti teiste omi ei viiitsi vaadata 😀

  • Avatar
    Vasta O 18. märts 2020 at 13:47

    Haha, ma vaatasin vlogist, et selge pilt, ongi ämm keldris kinni, nagu Perekoolis vist kunagi ammu juttu oli 😀 See “telefoniga rääkimine” oli hea suitsukate. 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:21

      Haha, krt, busteeed!

  • Avatar
    Vasta susi 18. märts 2020 at 13:46

    no jummel. ma lihtsalt pean ütlema, kui armas su koer on!!! no selline musirull, et anna olla. 🙂 kui vana ta sul juba on?

    ps! ma loodan, et mitu korda reklaami klikkimisele aitab äkki rohkem. 😀 klikkisin lausa kõiki.

  • Avatar
    Vasta Dairi 18. märts 2020 at 13:45

    ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:21

      🙂

  • Avatar
    Vasta K 18. märts 2020 at 13:45

    Meeldivad lihtsad postitused, kus sa räägid argiteemadel. Nii nagu siis kui Tenerifel olid. Reklaamposte väga ei loe, oleneb asjast. Vloge ei vaata, kuna laste kõrvalt plle selleks aega, aga nende une ajal on hea lugeda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:21

      No siis jätkan samas vaimus 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 18. märts 2020 at 13:43

    Minule isiklikult meeldivad. Tore on vaadata lihtsat pere elu ilma ilustamata ? Ja et me pole ainukesed, kellel hommikust õhtuni möll kodus käib☺️

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:21

      Jep, igal pool käib vist 😀

  • Avatar
    Vasta J 18. märts 2020 at 13:40

    Lobisen siis ka kaasa – vlogid meeldivad mulle, eriti, kui seal osalevad ka loomad ja lapsed, siis saame koos lastega juutuubi vaadata (ikka huvitavam, kui mingid õudsed juutuubi lastekanalid). Loodame, et koroona ei jää meie juurde väga kauaks ja saame eluga edasi minna! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:22

      Jaa, kopp ees juba koroonast 😀

  • Avatar
    Vasta Käroly 18. märts 2020 at 13:40

    Vloge ei vaata, ükskõik, kui huvitav see ka poleks, ma lihtsalt ei viitsi ? ma ei suuda isegi youtubest videot vaadata, mis on üle 2 min pikk ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:25

      sama ???

  • Avatar
    Vasta J 18. märts 2020 at 13:37

    Mulle on alati videod rohkem meeldinud. Seega jãtka samamoodi 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:23

      Ma proovin 🙂

  • Avatar
    Vasta jep 18. märts 2020 at 13:36

    pead sugardaddy hankima 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:25

      Mina ja mu kolme lapsega välja venind huuhaa 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. märts 2020 at 13:34

    Meie põgenesime Tallinnast haiguse eest maale. Mitmes mõttes siin mugavam- lapsed saavad õues mängida, ämm teeb süüa jne, teisalt aga- kullerid siia ei tule, kui miskit otsa saab v midagi juhtub, on Tartusse üle 40 km ja interneti mõttes kuulub see koht selle 1% sisse, kus ei ole kiiret internetti(vahel pole aeglastki ja ka tel levi oleneb vahel tuule suunast), mis teeb suurema lapse kooliasjade tegemise küllalt keeruliseks. Sinu fb lehe kohta veel, et vaatasin, mis veidraid videosid Sa jagama oled hakanud ja hiljem kuskilt nägin, et hoopis kaaperdatud :p Nii, kommenteerisin, lugeja kohus täidetud 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:25

      No maal raudselt ikka hää olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Anita 18. märts 2020 at 13:34

    Aeg on tõesti karm praegu! Ei taha mõeldagi kui suure paugu see kogu majandusele paneb ja praegu on alles algus :/ praegu peaksid kõik käituma vastutustundlikult, et sellest viirusest lahti saada- PÜSIGE KODUS!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:10

      Jaaa, või looduses :D!

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. märts 2020 at 13:33

    Tere! Jõudu ja tervist!

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:18

      Ka teile. Lisaks ka karjaõnne.

  • Avatar
    Vasta Helen 18. märts 2020 at 13:29

    Kindlasti tahaks postitustes ka videosid teie tegemistest ka edaspidi, olete väga äge perekond. Pean ka vabandama, et vähe kommenteerin, aga üritan edaspidi tublim olla?? Jätkake samas vaimus:)

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:10

      HEhe, aitäh!

  • Avatar
    Vasta katrin 18. märts 2020 at 13:29

    Kas Marta mee vastu allergiline pole? mesi ju suht suur allergeen.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:26

      ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 18. märts 2020 at 13:28

    Ma aitan ka siis kaasa raha teenimisele ? kõik reklaamid klikkisin läbi ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:18

      Oled sina alles tublii! 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 18. märts 2020 at 13:28

    Nii tore video! Nii lahe on näha, et sa nii chill oled oma lastega. Selline vana rahu ise, keda ei häiri mingi omletitükk laua peal või mustikad põrandal. Hästi mõnus ja rahulik olme paistab teil olevat kuidagi. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:18

      Ah, kui ma nende omlettide ja mustikate peale närvi läheks, siis ma oleks ammu surnud 😀

  • Avatar
    Vasta Jaana 18. märts 2020 at 13:28

    Meeldib vloge vaadata aga 33min liiga pikk? vaatasin õhtul voodis ja uni tuli peale..

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:18

      No aga abiks siis ikka ju 😀

  • Avatar
    Vasta T. 18. märts 2020 at 13:24

    Mina suurem asi videode vaataja pole. Insta storysid ikka jälgin, aga hetkel seda vlogi küll vaatama ei kipu – ei kõneta kuidagi. Olengi vist rohkem selline lugeja-tüüpi ?

    Aga edu ja olge terved! ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:11

      Samad sõnad!

  • Avatar
    Vasta Kats 18. märts 2020 at 13:24

    Sa oled peaaegu ainuke inimene, kelle vloge ja laive ma vaadata viitsin… vahel vaatan Henry omasid ka. Seda konkreetset hakkasin eile vaatama, aga siis märkasin, et see üle poole tunni pikk ja panin kohe kinni, et täna koos lastega vaadata. Peaaegu nagu Malluka suvi, mida mu lapsed fännasid. Meile väga meeldiks, kui selliseid “Mallukas karantiinis” vloge iganädalaselt tuleks, igapäevaselt oleks vist palju palutud. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:24

      Hehe, ega vist jah, täna olen samas veits filminud küll :D!

    • Avatar
      Vasta ? 18. märts 2020 at 13:54

      ☀️

      • Mallu
        Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:16

        ?

  • Avatar
    Vasta Paula 18. märts 2020 at 13:22

    : ) päikest

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:25

      koroovabadust! 😀

  • Avatar
    Vasta S 18. märts 2020 at 13:21

    I will always support you! hakkan nüüd iga posti alla kommenteerima tead! Go girl! Ps : Vlogid on super idee!
    Tee Youtube’i ka oma kanal, tiksub sealt ka plekki peale?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:25

      Mul on ju juutuubi kasutaja 😀 “mariann treimann” haha 😀 v peaks malluka tegema v?

      • Avatar
        Vasta Sigrid 18. märts 2020 at 13:42

        Jep. Ikka Malluka nimega. See kuidagi õigem ja tugevam seos blogiga 🙂

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:21

          Krt, mai oska teha 😀

          • Avatar
            Sigrid 19. märts 2020 at 14:37

            Siis seda ehedam tulemus ?? kõik niiöelda saatevead ja asjad jäävad ilusasti sisse 🙂

          • Mallu
            Mallu 20. märts 2020 at 10:06

            Ma ei taha teada, mis õudused veel sisse jääksid 😀

      • Avatar
        Vasta Ingel 18. märts 2020 at 14:06

        Mariann Kaasik on ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:11

          Jah 😀

    • Avatar
      Vasta Vikike 18. märts 2020 at 13:58

      Hello,

      Pean sulle kirjutama kuidas riisi keeta?
      Riis ja vesi vahekorras 2:1 ,kaks klaasi vett 1 klaas riisi.Vōta paksu pōhjaga pott,pane vesi keema,riis sisse ,keera kuumus maha ca 3 peale,kaas peale .Nii nüüd lase kaane all podiseda väiksel tulel ÄRA NÄPI seda !
      Jälgi pakil olevat keetmise aega,erinev riisil see erinev.
      Youtubes ka ōpetusi!
      Vōi osta riisikeetja?
      Edu

      • Mallu
        Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:15

        Lihtsam vist riisi söömine lõpetada 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 18. märts 2020 at 13:21

    Tee rohkem vloge.Netflixist hakkavad head seriaalid otsa saama 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:26

      Tavai!

  • Avatar
    Vasta Digiuss 18. märts 2020 at 13:19

    Töötades ise vaikselt meediamaailmas oli minu jaoks tihti sinu eelmise reklaamipakkuja kliendile müümiseks argumendiks, et katab ka Malluka blogi.

    Soovitan sul lasta üle vaadata Googles nende kastikeste seadistused, sest tihti kuvab reklaami poolikult (lõikab osa ära). Selle tõttu tuleb vahepeal malluka leht kampaaniast välistada, sest keegi ei taha poolikut reklaam kuvada.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:27

      Oh äge! Aga ma lasen oma IT vennal uurida, ehk saab parandada asja 🙂 Aitäh nõuande eest!

  • Avatar
    Vasta MAARJA 18. märts 2020 at 13:19

    Toetan ka, klikkisin lausa reklaamidele ja puha 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:27

      Aitäh sulle, Maarja 🙂

  • Avatar
    Vasta E 18. märts 2020 at 13:18

    Korralikud tegelased?? Me mehega igavuses sarnased, vahime ja teeme midagi “tarka”, võtame ülesanded ette, mida nagunii ei täida. Aastane laps vaatab ka videot kõrvad kikkis, sest lastemöllu kuula, äge video! Sarnase eesmärgiga tahaks ise ka kaamera soetada, et lastel tulevikus äge vaadata oleks ja ise näeks, kuidas elu-olu aastatega muutub. Martale jõudu ja jaksu, saa kiiresti terveks! Loodan, et su sissetulek suureneb. Aa, vaatasin su postitatud mingit autosõitu kiirteel mega kaua, et näha, mis lõpuks juhtub, aga see oli vist endless video.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:27

      Nagu mul oli täna kolm eesmärki ja ma pole neist ühtegi teind… 😀 Aga ma ei filminud kaameraga, vaid telefoniga 😀

  • Avatar
    Vasta Vikike 18. märts 2020 at 13:18

    Tervised teile Männinule 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:28

      sulle ka, kus iganes sa oled 😀

  • Avatar
    Vasta Kristina 18. märts 2020 at 13:17

    Ma seda kommenteerimise asja ei teadnudki. Hea, et ütlesid! ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:28

      No minust ka lõpuks tolku 😀

  • Avatar
    Vasta Emilia 18. märts 2020 at 13:17

    Mina ei oska ka riisi keeta, kui need pole nendes kotikestes. Trust me, need on elumuutvad 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:28

      Ma suudan isegi neist mingi kleepuva ja vettinud pläga teha 😀

      • Avatar
        Vasta Kristi 18. märts 2020 at 14:16

        Mul jäi ka riis alati pläga, leidsin netist sellise vahekorra: 185g riisi ja 300ml vett, super mõnus riis tuleb nii 🙂 vastavalt kogusele saab siis suurendada mõlemat, mul jagus umbes kolmeks suureks portsuks nii

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:10

          Kes siis mõõta viitsiks 😀

    • Avatar
      Vasta E 18. märts 2020 at 15:09

      Ma ka ei osanud, aga siis hakkasin keskkonna hoidmise eesmärgil proovima aina ja kui tasasel tulel keeta ja enamvähem poole võrra rohkem vett panna, siis tuleb idekas riis, nüüd juba aasta aega targem olnud ?

      • Mallu
        Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:15

        Oeh, ma proovin :D!

  • Avatar
    Vasta Liina 18. märts 2020 at 13:14

    Ohohh.. Iseenesest läks Sul hästi, et oma konto tagasi said? Mulle meeldivad Su postitused, loen neid heameelega, eks klikin vahel reklaame ka? Jätka samas vaimus. Kurat selle kotonaga, hetkel õpetan kodus oma lapsi, koolid kinni… Täis hullumaja?

    • Avatar
      Vasta Liina 18. märts 2020 at 13:16

      Siis koronaga? autocorrect ei tee asja üldse paremaks?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:16

      Jumal, ma ei suudaks. Ma läksin juba eile halliks, kui ma Mariga seda ühte lehte täitsin 😀

      • Avatar
        Vasta Liina 18. märts 2020 at 13:37

        Mul neljanda ja kuuenda klassi poisid, vanem adhd ja muud asjad, pluss 2aastane rüblik. Kuuaja pärast tahan poole aastast puhkust? kui elan niikaua?

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:22

          Kes ei tahaks 😀

  • Avatar
    Vasta Jane 18. märts 2020 at 13:14

    See eilne vlog oli väga hea ? Tee ikka edasi ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:16

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Ekku 18. märts 2020 at 13:12

    Üliäge vlog! Tehke kindlasti veel (nt korra nädalas vms)., Ma muidu jälgin ainult Hensugusta YT ja ootan koguaeg tema videoid, aga sellist pikka vlogi on kas väga põnev vaadata. KUIGI vaatasin seda mitmes osas sest korraga ei jõudnud seda aega et järjest ära vaadata. ?
    Ja kas sul fbl see topelt sisseloginine ei ole? Et kui soovid sisse logida siis ainult paroolist ei piisa vaid tuleb nt SMS telefonile koodiga?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:13

      Ok, ma üritan lühemalt ??

      Mul muuseas instas ei olnd jah topelt,fbis õnneks oli 😀

    • Avatar
      Vasta Brita 18. märts 2020 at 13:32

      Eilne vlog oli küll väga lahe! Loodetavasti tuleb neid veel! ☺️

      • Mallu
        Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:10

        Tuleb 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 18. märts 2020 at 13:07

    Ma ei oska kaasa rääkida 😀 Aga ütlen seda, et tööle sõitsin ma täna nagu saksapreili boldiga.. sest bussi minna väga ei julgenud 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:12

      No laaa diii daa 😀

  • Avatar
    Vasta Ani 18. märts 2020 at 13:07

    vedas, et said fb konto ikka tagasi 🙂 mulle meeldivad vlogid !

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:07

      Jaa, ma super happy!! Mulle ka viimasel ajal meeldivad 🙂

  • Avatar
    Vasta Ester 18. märts 2020 at 13:06

    Sinu postitusi loen alati huviga ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:07

      Jee, aiäth sulle! Ps! Mu vanaema nimi oli ka Ester, armastasin teda täiega 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 18. märts 2020 at 13:05

    Üritan ka rohkem kaasa rääkida, ei võta ju tükki küljest mult.
    Jaa mulle väga meeldib selliseid koduseid videoid vaadata. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:09

      Aitäh, ega ta tõesti tükki võta 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 18. märts 2020 at 13:05

    Mulle küll väga meeldiks, kui sa rohkem videosid teeksid! Loomulikult meeldib mulle postitusi lugeda kaa ? aga vahepeal kui kiire päev või olukord selline kus alles õhtul hilja saaks su blogi lahti võtta siis oleks kasvõi nii hea näiteks söögi tegemise ajal võtaks su video lahti, näeks, kuuleks ja ei peagi õhtuni ootama ?. Aga küsiks hoopis, mis ohatise rohtu sa kasutad? Võibolla sa oled seda kuskil maininud ka ja ma selle hetke maha maganud siis sorrryy… kuid kuna võitlen ise ka PIDEVALT ohatisega siiiis why not saada ka kiiresti lahti sellest (mul nädal aega miinimum tavaliselt?).

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. märts 2020 at 13:04

    Ma toetan sind mõndade kopikatega 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:09

      *mina, müts käes, tänulikult värisemas* 😀

      • Avatar
        Vasta Marje 18. märts 2020 at 14:09

        Hea on omada elavat kujutlusvõimet ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:11

          Ikka 😀

      • Avatar
        Vasta Marelle 18. märts 2020 at 14:41

        Haha, nii hea vastus ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:01

          Ma üritan :D!

  • Avatar
    Vasta Mirjam 18. märts 2020 at 13:04

    Seda ma mõtlesin, et sa pm kõigile oled vastanud viimasel ajal ? Aga ma usun, et enamus siit on ka aru saanud, et alati ei ole seda aega, jõudu, jaksu, viitsimust vastata.
    Koroona mõjutab kõiki ja kõike. Ükskord see asi lõppeb nagunii. Ja nagu mu mees mulle ütles, et kallis me saame hakkama. Oleme alati saanud. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:09

      Jah kallis, me saame hakkama :D!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. märts 2020 at 13:03

    Väga armas ja südamlik postitus ? Üritan siis ka rohkem kommenteerida. Ja sellised videod meeldivad väga ? Olgem positiivsed!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:10

      Jehhuu! Ma lähen nüüd edasi filmima 😀

  • Avatar
    Vasta anni 18. märts 2020 at 13:01

    Meie pere veel ünneks koroonas ei ole aga abikaasa veidi töbine ja ta hetkel üle nädala juba kodus ,seega on hea aeg natukene köögis veel remonti teha ,midagi suurt ei tee ,uus lamp ja plaadid aga no ilusam jälle 🙂
    Ma ei tea kas mu arvutil need reklaamid blokitud aga olen ennegi mõelnud neile klikkida aga mul ei tule need ette ja ei tule need mul ka ette näiteks Henry blogi lehel.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:02

      sul võibolla jah adblock peal. telefonis vast ikka tulevad :)?

  • Avatar
    Vasta Heleri 18. märts 2020 at 13:00

    Eks hetkel ongi raske väga paljudel, kuid see kohutav aeg tuleb üle elada ja üksteist toetades hakkama saada. Teie perele palju jõudu ja vastupidavust! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:02

      Teile ka!

  • Avatar
    Vasta Mari 18. märts 2020 at 12:59

    Nii on ;( pahandust täis aeg

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:02

      krdi koroona!

      • Avatar
        Vasta Laura 18. märts 2020 at 13:17

        Mulle väga meeldivad sellised videod 🙂 Praegu olen ajaviiteks vaadanud su vanu live videosid facebookist ja viib mõtted antud ärevas olukorras mõnusalt mujale.

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:17

          No siis kütame edasiii 🙂

  • Avatar
    Vasta Silvia is 18. märts 2020 at 12:59

    Polegi varem väga mõelnud, et ka kommenteerimine on nö raha toov klikk.
    Aga kuigi mõistan, et reklaampost toob raha, siis need tavalised lobapostid just mõnusaimad lugeda ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:02

      Just! Niiet mida vähem ma neid tegema pean, seda rõõmsam olen ka mina! 🙂

  • Avatar
    Vasta looma kasvataja ? 18. märts 2020 at 12:55

    ok. ma siis küsin: kus su teod ja rotid kadunud on? ?
    Rotid olid sul eriti pullid kujud ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 12:57

      Rotid on surnd kahjuks :(((

  • Avatar
    Vasta Maris 18. märts 2020 at 12:55

    Minu jaoks isiklikult on sellised argised videod kõige meelelahutuslikumad ja ma usun, et ma pole ainus, kes praegusel jamal ajal igasugust meelelahutust hindab 😀 Ehk et Youtube on minu jaoks hetkel täiesti elupäästja, eriti hetkedel kus vaikselt ajudele hakkab kogu see tegevusetus. Nii näeb kellegi teise elu ka ja kui see on veel selline vahva vlog argipäevast, siis aitab see eriti hästi korraks enda argipäevast pääseda 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 12:57

      No väga hea, siis teen täna ka :D!

  • Avatar
    Vasta Liisu 18. märts 2020 at 12:53

    Olen sellele teemale palju mõelnud. Praegu on mega ahvatlev osta igasugu asju kokku, sest väga paljud teevadki hetkel soodustusi jne. Eks saan aru nemad tahavad elada.. Samas “meie” kui tarbijad tahame ju ka elada. Kas praegu on üldse hea aeg oma rahakest kulutada pudi padi peale. Reaalselt me keegi tegelikult täpselt ei tea kuidas see lugu meid täpselt tabab ja kui pikk on mõju. Et see selline nii ja naa seis.
    Et hetkel ma leian on vaja ikkagi oma rahakest hoida.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 12:58

      Jah, aga no kui midagi VAJA on, siis jälle hea aeg ära osta!

      • Avatar
        Vasta Liisu 18. märts 2020 at 13:08

        Kahjuks need asjad mis nimekirjas Vaja on ei ole veel soodustuses 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:12

          fuuuck, aga eks ehitus epoode on veel. Bauhaus?

    • Avatar
      Vasta C 18. märts 2020 at 13:14

      Nägin paar päeva tagasi, et su FB lehele tekivad mingid imelikud postitused, aga arvasin, et Mari jagab kogemata neid videosid sinu konto alt 😀
      Muidu videosid võiksid küll teha edaspidi. Eelistatavalt Youtube, aga miks mitte ka FB lived 🙂 Vaatasin iga kord, kui sa live tegid

      • Mallu
        Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:16

        No vaatame, mida teeme 😀

  • Avatar
    Vasta Ä 18. märts 2020 at 12:53

    Videoid tee kindlalt edasi! 🙂 ikka lohutav jälgida,et kuidas teised olukorraga toime tulevad, kokkuhoidmises on võti ju ?
    Aga olukord on tõesti kehva, tean isegi paljusid, kellel tänaseks enam polegi tööd või on töötunde vähendatud. Muud ei olegi teha, kui üksteisele toeks olla ja aidata nii palju kui võimalik, mõnikord aitab ka see, kui meeldetuletada,et this too shall pass.
    Aga väga hea, et välja tõid, kuidas see blogijaid mõjutab, usun, et igaüks meist üritab toetada, mina igatahes hoolega klikin igale reklaamile ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 12:58

      Aitäh sulle!

  • Avatar
    Vasta Anna 18. märts 2020 at 12:52

    Ma olen taiega see inimene, et voin kommenteerida kyll, aga kui kommentaar valmis kirjutatud, siis mõtlen, et kes ikka seda lugeda viitsib ja keda mu arvamus üldse huvutab ning väga tihti kustutan siis ära ja jätan kommenteerimata. Aga ma üritan siis parem olla, sest tegelikult olen su blogi lugenud juba mingi miljooon aastat ja väga lõbus on niiet tänan sind!!!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 12:59

      Jee! Ja muuseas ma pean kõik kommid käsitsi üles laskma, seega ma loen ja mind huvitab :D!

      • Avatar
        Vasta Annika 18. märts 2020 at 13:27

        Jep, täpselt nagu mina ?Kirjutan ja siis kustutan. ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:10

          No kammoon simmo, miks nii 😀

  • Avatar
    Vasta Ripli 18. märts 2020 at 12:51

    Ok, kommenteerin siis 🙂
    Soovitage mulle, kust oleks mõtekas praegusel ajal seinavärvi tellida ja tapeeti? ??

    Tänkju

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:00

      ehituse ABC’l on epood 🙂

      Samas varn.ee mineraalvärvid NIIII ilusad!

  • Avatar
    Vasta Triin 18. märts 2020 at 12:50

    Tehke video lastega meisterdamistest, mul ideede puudus. Kahe lapsega kodus (6a ja 2a) ja kõik mängud juba mängitud ? Vaataks lastega koos hea meelega ja teeks midagi kaasa ka!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:01

      Ma täna meisterdan karbist ühe koera 😀 Ma jätan vlogi!

  • Avatar
    Vasta Mai 18. märts 2020 at 12:50

    Brit on täiega lahe! Soovitan tema sotsiaalmeedia koolitusi. Eriti praegusel ajal on tema teadmistest väikeettevõtjatele abi 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:01

      jaaaa!

  • Avatar
    Vasta Chrissy 18. märts 2020 at 12:49

    Väga vinge video oli ja tore et oma lehe tagasi said ?? ise jälgin sind muidugi rohkem instas AGA fb on parem blogi lugeda 🙂 Jõudu jaksu ja tervist teile. Pai Martale et ruttu terveks saaks ❤️

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:01

      Aitäh sulle, tal juba parem täna!

      • Avatar
        Vasta Kairi 18. märts 2020 at 14:25

        Mulle meeldib lugeda sinu blogi ja samas väga meeldib ka vlog ja live. Kõik elust enesest ja lahedad ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 15:01

          Yay! Tänks!

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. märts 2020 at 12:49

    Mulle meeldib väga sinu videosid vaadata, siis saan kindlust juurde, et ma pole ainuke, kel lapsed kodus möllavad ja toad sassis on ning endal vahest juhe nii koos on. ?
    Kui aega leian lasteune ajal, siis klikin lemmikute blogijate postide juures olevaid reklaame, lihtsalt niisama, et aidata või nii. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:01

      Jee, aitäh 😀 Ja sa ei ole kindlasti ainus, tänases vlogis näete mu lastetoa kappi ???

  • Avatar
    Vasta Avelii 18. märts 2020 at 12:48

    Sõpra tunned hädas 😉
    Tunne sina mind ka ja las loosiõnn naeratab mulle, oleks seda uut telefoni vaja 😀
    Also see täna kolmas komentaar juba?

  • Avatar
    Vasta Hanna 18. märts 2020 at 12:48

    Minu tavapärane hommik- joon kohvi ja vaatan kõik oma lemmikblogid läbi. Hea viis päeva alustada ?
    Vlogidega võiksid ka kindlasti jätkata. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:01

      Vähemalt täna veel teen jah 😀

  • Avatar
    Vasta Kaari 18. märts 2020 at 12:47

    ?

  • Avatar
    Vasta Maru 18. märts 2020 at 12:45

    iga nädal võiks ikka saada uue vlogi 😀 jagad nädala peale ära ja voilaa 😀
    Kui iga päev, siis lühemalt ehk kui pool tundi 🙂

    Vahva vaatamine ikka 🙂
    Oleks piigal ka peale kirsipuude ja sidnide ja hensugustade midagi vaadata 😀

    (ma ei ole robot küsis “vali kõik pildid kus on korstnad”, ma lugesin automaatselt vali kõik pildid kus on koroonad 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:03

      Haha, ma ei suuda alla poole tunni 🙁 Ma nii aktiive *ja magan 3h* 😀

      • Avatar
        Vasta Maru 18. märts 2020 at 13:06

        😀
        Põhimõtteliselt on nagunii nii palju aega, et võib ka tund aega vaadata teie tegemisi 😀
        Uus saade olemas. Malluka 24/7 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:08

          Haha, ma eile ka mõtlesin, et nii tüütu on ise filmida, peaks lhtsalt igasse tuppa panema kaamerad :DD (saab ka porri toota!)

  • Avatar
    Vasta Käti 18. märts 2020 at 12:44

    Mu lapsele meeldis küll lapsi vaadata eriri meeldisid need kiisud. Võttis telefoni käest ära. Kahjuks kuskile väljaspoole kodust väga minna ei saa hetkel.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:03

      Kiisusid raske filmida, nad Lea juures kahjuks 😀

  • Avatar
    Vasta Anett 18. märts 2020 at 12:44

    Jaa tee vloge muidugi edasi! Niikuinii siin tuleb kodus veel päevi istuda, saab meelt lahutada ???

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:03

      Jee, teen!

  • Avatar
    Vasta Lisbet 18. märts 2020 at 12:42

    Ma olen alles kolmandal minutil sellest toredast vlogist, aga kas sa avaldaksid selle imerohu nime, mis päevaga ohatise peaaegu nulli tõmbab? Olen ka sari-kärnahuul, eriti talveperioodil :S
    Ühtlasi vastates küsimusele, kas vloge tahaks veel näha, siis jah, vaataks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 18. märts 2020 at 12:42

    Klikitud, tahajs teada palju tänane tasu kasvab peale seda postitust.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:04

      Ma õhtul vastan sellele 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 18. märts 2020 at 12:40

    Jep, raske aeg, aga mis ma öelda oskan? See, et majandus saab löögi, siis uskuge või ei, aga lapsevanemadki selle e-õppe ja lasteaiast koju jäänud kraaklevate lastega- saavad korraliku laksu pähe. Mul ausalt pea tossab otsas 😀 Aga nagu normaalne ema ikka, klikin nüüd BredenKids reklaamile ja lähen ostan JÄLLE mütse 😀 seda enam, et seal hea sooduskood ka 😉 ole naiss!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:05

      Palju sul neid mütse vaja on :D? Ma just ükspäev koristasin ja avastasin, et mul igale lapsele mingi 64646 mütsi haha 😀

      • Avatar
        Vasta Eva 19. märts 2020 at 11:28

        Umbes sama arv 😀 😀 see on haigus!

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. märts 2020 at 11:37

          on 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. märts 2020 at 12:39

    Nii vahva pere olete 🙂 Edu Teile kõiges ja olge terved! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:05

      Aitäh ja teie ka!

  • Avatar
    Vasta Aigi 18. märts 2020 at 12:38

    Ma luban siis olla aktiivsem kommenteerija ja lugeja kui ma muidu olin. ☺️

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:05

      Jeee, oleme siis mõlemad 😀

  • Avatar
    Vasta Maris p 18. märts 2020 at 12:38

    Aus yleatunnistus, ja noh peab kommima ja toetama ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:05

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Esp 18. märts 2020 at 12:38

    ??. Aga nii infoks, hetkel pole yhtegi reklaami postituses nâha…

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:05

      Ilmselt sul on adblock lihtsalt peal, vaata nt telefonist, seal raudselt näed?

  • Avatar
    Vasta Mariann 18. märts 2020 at 12:38

    Ma olen see vanakoolikas, kes videoid ei vaata. Mul pole seda aega ja tahtmist, ausaltöeldes pole huvi ka ?‍♀️ Lugeda meeldib palju rohkem. Blogisid loen tavaliselt siis kui beebit tuttu panen või muul vaiksel ajal, sest lugemisega ei kaasne heli. Kui ma hakkaks heliga asja vaatama, siis beebil on klõps silmad lahti ja uni läinud.
    Seega jah, palun tee vlogisid, aga ära blogimist jäta 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:06

      Jaaaa, mul sama asi, et enamasti passin telos kui lapsi magama panen ja ei saa kuulata. Aga ala koristades on hea vahepeal vidoid vaadata 😀

  • Avatar
    Vasta Laivi 18. märts 2020 at 12:37

    Mulle küll meeldis vaadata teie vlogi. Nii, et jätka aga ja ma usun, et paljud on minuga nõus. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:06

      Aitäh! Jätkan 😀

  • Avatar
    Vasta Liis Er 18. märts 2020 at 12:36

    HAHAHAHA oeh 😀 Ma ausalt ei tea kedagi, kes nii lampi oma parooli kuskile sisestaks 😀
    Ja hakkan siis ka nüüd kommenteerima rohkem, i promise!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:06

      Ma ausalt suht retakas :D:D

  • Avatar
    Vasta L 18. märts 2020 at 12:35

    Ma alati loen sinu postitusi, eriti lihtsalt loba ja igapäeva omi aga vloge ei vaata, mitte kellegi oma, kohe kahju on kui blogija alustatud jutu lõpetab sõnadega, et edasi näete vlogist…

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:06

      Ei, edasi ei näe vlogist minu puhul 😀 Seal niisama argilollitamine 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 18. märts 2020 at 12:34

    Seoses selle kõigega, et toetagem kodumaised jne. Pidin minema laup teatrisse, draama ise kirjutas, et 1.maiks võtavad ühendust. Võtan end ilmselt kätte ja kirjutan, et mina piletiraha tagasi ei soovi, natukene saan omaltpoolt toetada.
    Rõõmuga ka blogis klikin ja kommenteerin kaasa ? Videote tegemist võiksite ka jätkata ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:07

      Kui vähegi võimalik, siis see väga ilus tegu! 🙂

  • Avatar
    Vasta J 18. märts 2020 at 12:33

    Vlog väga meeldis, hommikul koos lastega voodis kaisutades vaatasime 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:10

      Ma loodan, et lapsed minu omade pealt lollusi ei õpi 😀

  • Avatar
    Vasta S 18. märts 2020 at 12:33

    Need videod on just ägedad!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:10

      jee, aitäh!

  • Avatar
    Vasta Liina 18. märts 2020 at 12:32

    Vedas, et ikka tagasi said 🙂 muidu oleks külll peeeekkkis olnud :/

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:10

      Jep, oleks küll :D!

  • Avatar
    Vasta Birgit 18. märts 2020 at 12:32

    Sellised videod on ägedad, aga see konkreetne oli minu jaoks pisut liiga pikk. Selline 20 min on suht max, mis ma viitsiks vaadata ilmselt. Samas kui äge video on, siis vb pean kauem ka vastu 😀

    Klikkide kohta oli mulle täiesti uudis, et kommentaaride kirjutamine ka Sulle mingit kasu toob. Ma arvasin alati, et konkreetselt reklaami peal klõpsamine on vajalik. Noh…äkki ma siis nüüd lõpuks ometi hakkan ka kaasa rääkima siin ja lõpetan aaaaastaid kestnud eemalt piilumise 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:11

      Ma ei suutnud lühemalt kokku panna, haha. aga ma siis proovin. Mõtle, kui ma teeks nädala vlogi, siis see oleks 6h pikk 😀

      Aga eks reklaamiklikk on muidugi ka väga hea, aga kommi oma ka!

  • Avatar
    Vasta M 18. märts 2020 at 12:32

    Esimene mõte postitust läbi lugedes oli, et kas jäid veidi loorberitele puhkama?! ?
    Klikid tehtud

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:11

      Viskasin korra siruli jah oma loorberile krt 😀

  • Avatar
    Vasta Anna Maria 18. märts 2020 at 12:30

    Mulle küll väga meeldis vaadata teie päeva ,ei ole oluline kas teete midagi üüber ägedat või mega igavat ,ikka on põnev 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:11

      No väga hea, ära midagi põnevat sealt oota 😀

      • Avatar
        Vasta Anna Maria 18. märts 2020 at 17:03

        Ma ei ootagi ausalt öeldes midagi ,vaatan seda mida te näitate ja piisab sellest?

        • Mallu
          Vasta Mallu 18. märts 2020 at 18:05

          nu davaii 😀

  • Avatar
    Vasta Elis 18. märts 2020 at 12:29

    Üli äge vlog, ausalt!

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 13:11

      Aitäh!