Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

mis värk naistel nende juustega on, ah?!*

20. märts 2020

Kuu tagasi hakkasin ma korralikult Ivybears’i kummikarusid sööma, mida saab hetkel soodushinnaga osta kehapood.ee lehelt (link). Ma vandusin ju endale, et ma a) ei lõika juukseid enam lühikeseks ja b) ma ei pane pikendusi. Ma OLEKSIN VÕINUD ka endale vanduda, et ma enam tukka ei lõika, sest selle kuu sees ma just selle lolluse siiski teha lasin ja näen nüüd pool ajast välja nagu vihane vene noormees, kes uue mulletiga uhkustab. See, selleks. Küsimus on, kas Ivybears vitamiinikarukesed tõesti panevad juuksed kiiremini kasvama?

Nagu öeldud, mina olen neid söönud kuu ja esimese nädala tegin ma seda valesti, sõin ainult ühe karu päevas, kuigi soovitati süüa kaks. Õnneks üks lugeja märkas mu viga ja peale seda olen ma kenasti kaks karu korraga pintslisse pannud. Öeldakse, et keskmiselt kasvavad juuksed kuus 1-3 cm. Minu juuksekasv on väga nadi, seega ma eeldan, et minu oma jääb sinna 1 cm raamesse. Küll aga üritasin ma oma juukseid mõõta kuu tagasi ja nüüd, ning saan tulemuseks, et juuksed on kasvanud 2 cm. Palun arvestada siinkohal ka seda, et ma käisin vahepeal juuksuris, kes otsi lõikas ka, ma usun, et paar-kolm cm võttis ta ikka maha ka? Seega ON küll rohkem kasvanud.

Mida ma veel näen, mu otsaesine on jälle neid beebijuukseid täis. Juuksur ka ütles, et terve pea on neid täis, ehk siis juurde ei tulnud vaid pikkust, tihedust kah! Lisaks on nad ka pehmemad, läikivamad ja tervemad. Kuigi see võib sellest ka olla, et ma hakkasin Olaplexi maski kasutama ?

ma enne, oma täies hiilguses

Sry see imelik soeng, ma vihkan aktiivselt oma tukka ja üritan teda küljel kanda, nagu näha, see ei õnnestu eriti ja aasa ei aita ka need paganama beebijuuksed, mis lihtsalt peast välja turritavad. Pean nüüd neid karusid kiirelt edasi sööma, et nad lõpuks välja kasvaks ? Ja ei, ma ei tea, miks ma sellist nägu tegin ?

Et jah, kui küsida, kas need töötavad, siis minu kogemuse põhjal – jah, töötavad küll ja julgen öelda, et soovitan osta 🙂 Ma ei tea, kaua see soodukas kestab, aga praegu on üks purk (kuu varu) 5.50€ odavam, seega kes tahavad ka karmil karantiiniajal kaunisti kiharat kasvatada, siis andke tuld!

Ja palun aidake mul aru saada, miks need naised ALATI enda juustega MIDAGIGI teha tahavad? Ei või kunagi rahul olla selle värvi või pikkusega, mis on. Ikka vaja midagi muuta? Am I right? Või on teie seas neid ka, kellel sada aastat sama soeng ja värv ja ei kavatsegi seda muuta? ?‍♀️

*Postitus sündis koos kehapood.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

84 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kairi 16. juuli 2020 at 11:23

    No nii, kolm purgikest karusid korralikult tarbitud aga mida pole, on tulemus. Mitte midagi ei muutunud, ei beebijuukseid ega tuntavat lisapikkust 🙁 Vahepeal tundus juba, et ka loomulik juuste läige on ära kadunud ja kuidagi takkus, aga õnneks see oli mööduv nähtus.
    Ma ei ole sage toidulisandite tarbija aga seekord küll mõtlesin, et teen ära, sest niii tahaks ka paksemaid juukseid. Aga tundub, et polnud minu mark.

  • Avatar
    Vasta Kk 27. märts 2020 at 13:31

    Olen 23 ning sünnist saati on mul sama soeng olnud 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. märts 2020 at 00:25

      Ehk siis sa oled …kiilakas? 😀

      • Avatar
        Vasta Kk 4. aprill 2020 at 13:35

        Hahah õnneks ei 😀

  • Avatar
    Vasta Sirli 24. märts 2020 at 11:31

    Lootusetu teema juuste värvimisega, alati lõpetan nagu värvipotid oleks pähe kukkunud, samas mulle meeldib. Ei viitsi pikalt ühte-sama värvi olla. Õnneks tukka pole uuesti lõiganud… Ptui ptui kuid mõttesse on kordi tulnud. Mingi kainuse hääl siiski on säilinud…….. Seni. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. märts 2020 at 14:57

      Mul oli see juuksevärvi vahetamine nooremana hullult teemas 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. märts 2020 at 11:26

    Ma olen korduvalt üritanud oma tumedatest juustest lahti saada aga siis ikkagi uuesti sama värvipotsiku otsa kukkunud 😀 mul saabub tavaliselt muutusejanu koos uue aastaajaga, aga õnneks või kahjuks liiga arg, et midagi drastiliselt muuta. Hahahahaa @ “vihane vene noormees mulletiga uhkustamas” ???

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. märts 2020 at 12:07

      Miks tumedatest lahti saada tahad :D?

  • Avatar
    Vasta Aure 22. märts 2020 at 23:51

    Kooli ajal oli “sada aastat” juuksed punaseks värvitud, nüüd juba 7+ aastat loomulik värv ja mitu aastat pole nendega midagi peale harva otste löikamise midagi teinud. Ei viitsi ja pole kuidagi oluline ka. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. märts 2020 at 10:00

      Punane on mega ilus, aga tahab niii palju hoolitsust:(

      • Avatar
        Vasta Malle 10. aprill 2020 at 16:23

        Mul endal väga paksud juuksed ja kiire kasv. 10 cm maha lõigata paar kuu tagant pole probleem. Lisaks lasen ka õhemaks teha. Hetkel imetan ja juuksed tuleb palju peast. Muidu poleks probleemiks, aga voodi ja põrand karvu täis. Värvin juukseid paari kuu tagant. Enamus ajast nagunii patsis. Ja probleem, et juuksed takkus. Algas kuidagi koos imetamisega. Tahaks tagasi siledaid juukseid.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 22. märts 2020 at 10:46

    Karud tellitud ? tegelt tahtsin küsida, millist olaplexi maski sa kasutad? Googeldades on neid päris palju 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. märts 2020 at 12:00

      nr 3 🙂

      • Avatar
        Vasta L. 24. märts 2020 at 11:55

        Kas sa oled nüüd imetamisega lõpetanud? Ma suure õhinaga tellisin ka need ja kodus nüüd lugesin, et imetamise ajal mitte kasutada :/

        • Mallu
          Vasta Mallu 24. märts 2020 at 14:49

          Jaa, mul see läbi nüüd jupp aega

  • Avatar
    Vasta Karin 21. märts 2020 at 21:49

    Kas ma saan õigesti aru, et peab 2 karukest korraga võtma? Mitte nii et ühe nt hommikul ja teise õhtul? Seda ma kuskilt õpetusest välja ei loe ja olen teinud pool kuud ühtemoodi ja pool kuud teistmoodi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. märts 2020 at 09:08

      Ma ka ei tea, aga ma arvan, et pole vahet? Ma unustaksin 2x päevas võtta, seega ma võtsin korraga.

  • Avatar
    Vasta k. 21. märts 2020 at 20:41

    Mina olin aaaaastaid blond, juuksed peas nagu heinatuustid ja õlgadest edasi ei kasvanud. Siis tuli tunne- oooh värviks tumepruuniks. Mõeldud tehtud ja kuna all oli nii hele siis see hakkas ühtlaselt kuluma ja ma ei värvinud enam ja nüüd juba vist 4s aasta pole värvinud, juuksuris käin otsi lõikamas. Hetkel juuksed tsipa pikemad kui rinnahoidjarant 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. märts 2020 at 09:08

      Õõõh, tahaks ka 😀 Aga see välja kulumine tundub nii räme 😀

  • Avatar
    Vasta Mmm 21. märts 2020 at 13:39

    Oh, juuksed on mu hell koht. Mul on need nii õhukesed ja ega need väga ei kasva ka. Alati vaatan kadedusega neid, kellel on pikad ja paksud juuksed. Nojah, ma olen neid muidugi palju värvinud, aga mul on väiksest peale need hästi õhukesed olnud. Nüüd ei ole üle kahe aasta värvinud, aga jälle tahaks. Oranž meeldiks. Paar aastat tagasi oli ja nii ilus nägi välja 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. märts 2020 at 09:48

      Sama, niiii tahaks ka pakse juukseid 🙁

  • Avatar
    Vasta Jane 21. märts 2020 at 09:40

    Pole kunagi oma juukseid värvinud ja alati pigem armastanud pikki juukseid, seega juuksuris ka pigem harva. Ootan värvimisega kuni halliks hakkavad minema 😀 25 and counting… Tuka lõikamist olen vältinud peale paari korda 15-16 aastaselt. Tean eos, et see loll mõte 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. märts 2020 at 09:53

      Sa oled targem kui mina, haha 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 21. märts 2020 at 08:33

    Mina olen üks neist, kes ei tee midagi põnevat oma juustega. Käin 3-4x aastas juuksuris lihtsalt lõikamas. Mul on olnud väga erinevaid lõikusi, alates imelühikesest poisipeast ülipikkade kiharateni ja tagasi lühikeseks. Ühe korra lasingi lõigata ülipikast täitsa lühikeseks ja sain oma äralõigatud juuksed (45cm) müüa parukategijatele. Juba aastaid aga olen rahul oma ‘bob lõikusega’ ja seda ei muuda enam. Kõige hullem ongi lühikese poisipea väljakasvatamine, see vahepealne väljanägemine on väga jube. Lisaks olen väga laisk, ma isegi ei kammi oma juukseid kunagi, tõban vahel sõrmedega läbi ainult. Mind on õnnistatud ilusate paksude tumepruunide juustega ja olen väga rahul nendega.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. märts 2020 at 09:54

      Veab sul 😀 Mul sellised õhukesed räbalad peas 😀

    • Avatar
      Vasta Error 21. märts 2020 at 14:43

      Heh, nagu minust räägid. Täpselt sama siin.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 20. märts 2020 at 23:32

    Olen siis seda teist tüüpi inimene 🙂
    Kahel korral elus olen vist mingit suuremat moodi soengut muutnud (1.klassi minnes ja 7 aastat tagasi- siis lasin ka kohe eelnevaks kasvada). Värvinud pole.. kui üliharva juuksurisse satun, siis mask +otste lõikus, aga enamjaolt lasen seda otste lõikust ka emal teha. (Kuna ei viitsi juuksurisse aega panna ja veel eriti veel seal istuda).

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. märts 2020 at 09:54

      Mis soengut siis hoiad? Pikki juukseid? Lühikesi?

      • Avatar
        Vasta Sigrid 21. märts 2020 at 12:42

        Pikad ja paksud… enamjaolt alaseljani välja, aga kui hakkavad kuivaks või katki minema, siis korraks kasvõi poolde selga, et anda tervenemise aega.
        Paksud juuksed ka põhjus, miks juuksuris ei viitsi istuda.. ütlen ette, et arvestagu, et pikad paksud juuksed, selle peale antakse aeg, kui kaua läheb ja alati on sellest pool tundi veel kauem.. kuigi tõesti on ainult mask ja otsade lõikus ja pärast föönikuivatus.

        • Mallu
          Vasta Mallu 21. märts 2020 at 12:43

          veab sul 😀

  • Avatar
    Vasta E 20. märts 2020 at 22:46

    Ma neli aastat nüüd ei ole näppinud, enne oli aasta-kaks faas kus proovisin blondi, musta ja olin punapea pikalt, oii see mulle meeldis, aga nii tihti pidin plätserdama ja ega rikkus ka ju palju. Suht lapsest saati oli ema triipe teinud mulle ja värvida lasknud ise kui tahtsime, mingi turujurga mis ise ostsine jne, ei tea kas seepärast, aga vot mu juuksed eriti pikaks ei kasva ka. Olengi nüüd neli aastat olen ainult vahepeal otsi kärpinud, aga ikka on nad keskmise pikkusega ja mitte eriti paksud, sitad juuksegeenid vist. Ja olen proovinud erinevaid vitamiine jne, kahjuks minu puhul ei toimi. Aa ja krt terved nad raisad ka ei ole, või no otsad on ikka sellised rõvedikud, isegi kui kärpida, siis paar päeva möödas ja koledad otsad tagasi. Suuuuuucks

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. märts 2020 at 09:55

      Öeldakse, et kõigil jah pole seda “pika juukse geeni” vms. Võta nüüd kinni, kas paika peab 😀

  • Avatar
    Vasta S. 20. märts 2020 at 22:34

    Ah need beebijuuksed hakkavadki paljudel u sel ajal pärast rasedust jälle kasvama 😀 Mul sama vana laps ja sama pikad juuksed, mingeid tablasid küll ei võta :D.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. märts 2020 at 09:56

      Küll on tore, kui sinu meelest kõik organismid samasugused on. Mul on 3 last, ei tea küll, et mul lambist 1a4k peale rasedust beebijuukseid tulema hakkas 😀

    • Avatar
      Vasta Kapsauss 25. märts 2020 at 17:51

      Ja mul on beebijuuksed eluaeg olnud, nii kaua kui mäletan on mingid udemed olnud ja kunagi need ajasid mind nii närvi. Unistasin sellistest siledatest juustest aga alati kui juuksed kinni panin siis olid sellised lühemad juuksed igal pool varsti väljas. Ma mõtlesin et kõigil on nii aga vist ikka ei ole 😀 enamus hoopis peab neid positiivseks asjaks . Juukse paksuse kohta nii palju, et mul kunagi olid mega paksud juuksed, aga mingi aeg hakkasid hõrenema aga nüüd olen pigem harjunud ja leppinud sellega ja lokkidesse tõmbavate juuste asemel oleks nagu sirgendatud juuksed loomulikul kujul.

      • Mallu
        Vasta Mallu 27. märts 2020 at 00:00

        Veab sul siis ju 😀 Sul mega paksud juuksed?

  • Avatar
    Vasta Anneli 20. märts 2020 at 22:12

    Ma pikka aega blondeerisin enda “kartulikoori”, aga siis otsustasin, et teen veidi musti triipe sisse. Noh, ei viitsinud piisavalt kaua värvi kuivamist oodata, pesin maha ja olin üleni… sinine! Jooksin ruttu juuksurisse, sest kuidas sa ikka siniste juustega hommikul tööle lähed, värviti pruuniks. Alguses kumas pruuni värvi alt miskipärast rohelist läbi, aga ajaga sain juuksed kenasti pruuniks. Ütleme nii, et sellega minu eksperimenteerimised lõppesid, viimased 10 aastat värvin juukseid ise, ikka pruuniks ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. märts 2020 at 09:57

      HAha, pruun on hea turvaline värv 😀

  • Avatar
    Vasta Kata 20. märts 2020 at 21:44

    Mina! Mina olen see kellel on pikad sirged juuksed lasteaiast saati 😀 Vahepeal värvisin tooni tumedamaks aga nüüd u 10 aastat ei värvi ka. Õnneks pole kartulikoorekad. Aga juuksuri juures käin ikka kriminaalselt harva- üle kahe aasta? Jah, otsad ka püsivad. Lucky bitch 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. märts 2020 at 09:57

      Veab sul 🙁

  • Avatar
    Vasta M. 20. märts 2020 at 21:01

    Kas käid ikka Sarita juures? Sa pole oma juuksurit ammu blogis maininud.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. märts 2020 at 20:20

    Blondeerisin oma juukseid väga palju aastaid. Siis äkki värvisin tumedaks. Siis otsustasin kogu jama välja kasvatada. Blondeeritud juuksed olud suht tuustid ja tume värv oli liiga tüütu (vaja väga tihti värvida, sest oma värv hele). Umbes aastakese värvisin tumedat järk-järgult heledamaks, lõpuks oli selline pleekinud helepruun, mida siis välja kasvatama jäin. Mingid viimased jupikesed vast veel on, aga kui korra lõikamas käia, oleksi alles vaid oma loomulikku värvi ja rikkumata juuksed. Ja üllatus üllatus, mis ma teha tahaks. Blondeerida.. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 21:21

      DONT DO IT!!! 😀

  • Avatar
    Vasta B 20. märts 2020 at 20:16

    Ma samasugune. Aga keegi ütles, et see väljendab rahulolematust

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 21:21

      Ehk olengi 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2020 at 19:06

    Ma olen see kellel on juba sada aastat sama soeng ?? muutub ainult juuste pikkus ja aina pikemaks ? Kuigi kunagi tegelesin rohkem oma juustega, blondeerisin ja proovisin erinevaid soenguid. Aga nüüd on kuidagi nii läinud, et juba 5 aastat ei ole oma juustega midagi teinud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 21:23

      Ilmselt nad mega terved ka selle võrra 😀

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. märts 2020 at 18:55

    Kuskil 7ndas klassis hakkas kõigepealt ema mul juukseid triibutama, siiamaani jätkan seda rida. Teen ise heledaid triipe oma kartulikoore vahele. Juuksuris olen elus korra käinud ja tulin sealt pillides välja?,tehti liiga blondiks. Muidu pikad sirged juuksed, aeg-ajalt lasen otsi lõigata ja seda teeb ka ema või õde.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 21:23

      Osav ema sul siis :D!

  • Avatar
    Vasta D 20. märts 2020 at 18:16

    Olen ka kuu aega võtnud neid, samas vahepeal on päev-kaks vahele jäänud, aga ühel hetkel panin tähele, et juuksed on tõepoolest kasvanud. Aga samas ei ole kindel, kas seda tegid kummikarud või hoopis see, et lahutasin end juuksesirgendajast, varasemalt sirgendasin pea iga päev, enam ei sirgenda üldse. Ah pulmas käisin vahepeal, siis sirgendasin.
    Naistele on juuksed ikka olulised, vähemalt minule küll. Ma ei ole peaaegu kunagi oma juustega rahul, aga viimasel ajal küll. Kunagi värvisin kas just tihti, aga suht pidevalt ikka, nüüd kasvatan värvi välja ning siis mõtlen edasi. Värvida enam ei kavatse, kui siis ainult toonida. Meeldib patse ka punuda ja käin ühe ja sama patsiga väga kaua. Kui iseend ära tüütab või panen tähele, et ikka ei sobi, teen uue patsi mingiks perioodiks. Tavaline hobusesaba on see kõige mugavam, aga olen pununud omale suht mitmeid aastaid igapäevaselt paremalt vasakule kalasaba ja sellega käinud, kuniks vaatasin, et krt, tegelt näen selle patsiga välja nagu mingi vanamutt. Et oleks vaid pikemad juuksed, sobiks see pats kordades paremini.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 21:25

      Mina sirgendan ikka sama palju, niiet ehk päris ainult selles asi polnud 😀

  • Avatar
    Vasta Murimari 20. märts 2020 at 17:55

    Ma pole ausalt öeldes terve elu juukseid värvinud ega mingit ulme lõikust lasknud teha.
    Juuksed blondid, aga samas mida vanemaks seda juuksed tumedamaks. Suvel tegelt veel pleegivad heledamaks. Siiani rahul oma juuste tooniga, aga eks kunagi peab ikka laskma värvida.
    Ja sama, mingit ulme lõikust pole ka lasknud teha. Kooli ajal viimati lasin juuksed õlgadeni ja sirge tuka lõigata ja peale seda never again ?
    Sellest ajast saadik enam-vähem sama soeng olnud, vahest pikemad juuksed ja vahest lühemad. Mul tegelt ongi just see hirm, et kui lasen midagi dramaatilist teha, siis ehk ei sobi ja ma parem eelistan olla nii nagu olen ?

  • Avatar
    Vasta Mirru 20. märts 2020 at 17:41

    Ma pole oma juukseid ei teagi mis ajast värvinud. Äkki 5 aastat ??‍♀️ Soeng ka suht sama terve aeg olnud. Enamasti lõikab mu juukseotsi ema, kui talle külla lähen. Vahepeal proovin ka juuksuris õnne, et ehk mõni oskab korralikku järku kõigata, siia maani olen pettunud. Mõtlesin üles otsida oma põhikooliaegse juuksuri aga ta krt töötab Kuressaares ja sinna ma ei saa ? Pean edasi elama sama soenguga ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. märts 2020 at 17:39

    Viimati käisin juuksurisjuuksurid värvimas ja lõikamas äkki 2017a sügisel.. kahjuks oma rumalusega pärast blondide triipude tegemist ütlesin et jajaaa toonime kaa… maaaan i was wrong.. mu juuksed seda ei talunud ja muutusid insta takuks.. enne olid juba taastunud varasematest retsimistest ja nägid eluterved mittetakud välja..
    Jah, soeng ja värv olid salongist väljudes ilusad.. kunu eesimese pesuni, mil olin kauakaua takutuust..
    Praegu on mu ema otsi lõiganud ja kuna titaga kodus, siis ei ole jõudnud juuksurisse (juuksed krunnis patsis koguaegnagunii,) .. positiivne, et juuksed terved ja ka suva shampooniga pestes ei ole takused vms..
    Uuesti vist värvida ei laseks, pigem lõigata miskit uut..
    Ja nii tore oleks,kui juuksed tihedamaks läheks.. meeletult tuli pärast sünnitust juukseid peast salkudena (igakord kui pesin neid, nutsin, et appii nii palju salke tuli), õnneks enam ei tule aga hõredad on nad siiski.

  • Avatar
    Vasta Hly 20. märts 2020 at 17:15

    Aastaid sama soeng ja loomulik juuksevärv 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 20. märts 2020 at 17:12

    Mul vist eluaeg üks ja sama värk peas olnud. Ok, ok, aeg-ajalt on nad ikka varieerunud pikkuses ning jah, ka mina olen elus vahel selle lolluse teinud ja omale tuka lõiganud. Nooremana muidugi sobis ka rohkem. Vaatan siiani neid tukapilte ja ikka käib läbi mõte, et mis oleks kui… Aga killin selle mõtte ruttu ära. Värvinud jms olen neid kah, aga juba tükimat aega otsustasin, et ei värvi, lõikan sagedasti otsi ja vaatan, kas saab neist asja või pean ka eluaeg hoopis poisipead omale lõikama. Sest et pärast lapsi nad sunnikud mul enam pikkusesse ka kasvada ei taha .St kasvavad, aga mingist pikkusest lähevad nad alati nii katki, et otsi peab jälle megapalju maha võtma. Ehk et igavene õlgadeni pikkus… -_- Vaatan nüüd siis neid vanu pilte, kus mul ikka kenad poolde selga juksed olid ja tahaks tagasi. Aga krt nad sunnikud ei kasva. Mul hetkel Ecoshi kuur pooleli, Beebijuukseid on hakanud tulema, aga ei ole üldse kindel, et sellest. Ka ilma igasuguste vitamiinideta on mul ikka kord aastas need lühikesed beebijuuksed kuskil turritamas. Kuid kasvukiirus on küll vist paranenud. Üldine väljanägemine ka grammivõrd. Eks kui Ecosh ikkagi ei toimi, proovin järgmisena neid karusid.
    Tahaks uuesti juukseid triibutada, aga oh well, majanduslikult pole praegu just nii lihtne, et ma raatsiks seda rahanatukest juuksurile kulutada… Vb varsti siiski ikka lähen ja teen need triibud ära kah.

  • Avatar
    Vasta Vaike 20. märts 2020 at 16:59

    37 aastat sama soeng, muuta ei kavatse. 😀 Kord lõikasin tuka, never again! ärvinud olen küll erinevat värvi, aga nüüd juba aastaid kastanipruun.

  • Avatar
    Vasta Annekas 20. märts 2020 at 16:23

    Aastal 2009 lõikasin oma juuksed täielikult nulli, miks? tol ajal olin ma sõltuvuses värvimisest ja pluss erinevad lokid ? Ja peale seda hakkasid juuksed korralikult kasvama! Vb peaksid värvimise asemel kasutama toonijaid, juuksur saab kindlasti aidata tootevaliku puhul. Aastane kuur toonijaga + vitamiinid = ideaalne kombo

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. märts 2020 at 16:22

    Ma viimased 3a värvitud juustega, siiani loomulikud. Soeng eluaeg sama. Ehk kõik ei muuda. 😀 Küll olen ma katsetanud vist peaaegu kõiki turulolevaid juuksevitamiine ja asju, ei mõju mitte essugi, ainult maksavad keskeltläbi 30€ kuu. Peale viimast asja lubasin endale, et ei enam, mul lihtsalt juuksed kasvad üliaeglaselt. Juuksed küll on ülipikad, aga tahaks ju ikka veel.? Samas neid kummikarukesi pole proovinud ja nii odavad ka…

  • Avatar
    Vasta Keidy 20. märts 2020 at 16:05

    Ma käin harva juuksuris. Üldiselt olen olnud selline, kes kord aastas käib. Lõikab lühikeseks ja siis aasta pärast uuesti lühikeseks. Kaks viimast korda olen ma tulnud juuksuris nuttes välja, sest ta on liiga lühikeseks lõikand. Eelmise aasta jaanuaris juhtus see siis viimati. Nüüd pole peale seda juuksuris käinud, kasvatan välja värvin pead ise mustaks ja mõtlen mida oma juustega peale hakata. Olen alati olnud see kellele meeldivad pigem lühemad juuksed ja hetkel on mu elu pikimad juuksed (õlgadest u 5 cm üle) mis teiste jaoks kindlasti väga pikad pole ? aga nüüd olen seisukohal et tahaks ikka pikemaid juukseid, vanusega on see haraka värk peale hakanud, ega muidu öelda et mida vanem eit seda roosa kleit. Seega minu ideaalist- lühikesed juuksed, püksid ja vähe ehteid on ümber lükatud ja uueks ideaaliks on pikemad juuksed, seelikud ja ehted ? aga küsi, et kuidas need karukesed ka muudele kavadele mõjunud on? Kas need ka vohavad sama jõudsalt nüüd ?

  • Avatar
    Vasta Mutt 20. märts 2020 at 16:00

    Ma olen see igav inimene kes pead ei värvi ja juuksuris käin ainult otsi lõikamas. Peale laste sündi, kui juuksed päris hõredaks jäid, hakkasin kasutama Placent activit. Kasu on neist olnud, sest beebijuukseid vohab korralikult ja kuna neid on suht võimatu soengusse sättida(iga juuksekarv on ise suunas turris?), lasin jaanuaris tuka lõigata. Nüüd ootab see tukk kärpimist. Placent activ sai mul just otsa ja mõtlen kas uued tellida või neid karukesi proovida. Karukesed peaksid looduslikumad olema.
    Sa oled neid mõlemat kasutanud, kumba rohkem soovitad?

  • Avatar
    Vasta A 20. märts 2020 at 15:55

    Beebijuukseid ka palju rohkem nagu:)

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 21:26

      on 🙂

  • Avatar
    Vasta H 20. märts 2020 at 15:49

    Ma just eelmise aasta novembris lõikasin juukseid maha mingi 20 cm. Sest et need olid nii pikad ja kui kammisin, siis oli tunne, et jään kiilakaks. Ja noo, ma siis mõtlesin, et oh, kui lühikesed on, et siis pusasid ei teki. Aga eiii, kus sa sellega :(. Ikka tekib neid ja ma olen maailma halvim juuste kammija ka. Ehk siis kammin ainult peale pesu neid. Jajaaa, peaks rohkem ilmselt, aga kuna mul loomult sirged need, siis ei lähe väga pusasse ka. Hetkel (viimased 2 aastat) juuksed punased ja need pole ka kasvu kinni pannud juustel. Samas see värv kasvab nii ruttu välja, et mingi paar nädalat peale värvimist näha, et oooo….oleks vaja taas värvida 🙂 .

  • Avatar
    Vasta E 20. märts 2020 at 15:49

    Mul saab juunis kaks aastat viimasest juuste värvimisest! ? varem värvisid kogu aeg, kõik värvid vist ära olnud peas. Viimased korrad oli ikka blond-brünett-blond-brünett… no ei suuda otsustada kumb rohkem meeldib 😀 siis lasin niimoodi värvida heledaks, et välja kasvades oleks ikka ilus. Nüüd olen maha lõiganud kõik juuksed, millel kunagi värv peal olnud ehk juustel on loomulik toon. Kunagi oli see ilusam :/ vahepeal olen muidugi mahapestavate palsamvärvidega ikka jännanud, sest no ei suuda kogu aeg samaauguse soengu ja värviga olla 😀 Praegu on plaan vaadata, kas suvel päike pleegitab juuksed ilusamaks või ei. Kui mitte siis sügisel lähen ja lasen värvida jälle ikkagi(kui nii kaua vastu pean) 😀 Aga kumb jääb peale, kas blond või brünett, seda ei tea 😀

  • Avatar
    Vasta laura 20. märts 2020 at 15:46

    ma kaitsen end koroona eest, aga palun ründa mind samsungiga ja minu apple usk on eilne päev q???

  • Avatar
    Vasta A. 20. märts 2020 at 15:46

    Mina üks nendest,kes pidevalt vaheldust tahab ja mitte,et lõikame natukene,vaid blondist punaseks ja mõne kuu pärast jälle tagasi. Thank god,et mu õde juuksur on ja mu hullustega kaasa alati tuleb 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 20. märts 2020 at 15:39

    Aaahhh ma olen nii vihane. Tellisin ka suure hurraaga purgi, et hakkan aga vitsutama. Korraliku kodanikuna lugesin enne purgi avamist etiketi ka ikka läbi ja mis ma näen, mitte kasutada raseduse ega imetamise ajal. Vana kuri! ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 21:27

      Krttt, ma unustasin mainida ka postis, ma ju enam ei imeta, et mul suva :(((

  • Avatar
    Vasta Signe 20. märts 2020 at 15:38

    Mul pagana söömishäire tõttu nii kohutavalt halvad juuksed nüüd, et peab vist ka…

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 21:27

      Kas sa selle suhtes abi oled otsinud 🙁

  • Avatar
    Vasta Lila 20. märts 2020 at 15:30

    No ma käin kaks korda aastas juuksuris, lasen midsgi sellist lõigata, mis normaalselt välja kasvab. Ok paar korda olen ka mööda pannud ja paari kuu pärast üle lõiganud. Värvima hakkan siis, kui hallid juuksed tekivad. Juuksed ilusat värvi ja otsad katki ei lähe. Ainuke jama oli kõõm räigelt pikalt, alguse sai kuivshapoonidest. Lõpuks leidsin loodusliku shampooni, mis aitas, aga millest juuksed sõltuvusse ei jäänud

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. märts 2020 at 15:33

      Kas see looduslik on kuivshampoon?

      • Avatar
        Vasta Kaja 20. märts 2020 at 19:11

        Kas neil karudel on hea maitse?

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. märts 2020 at 21:23

          Mingi väikeeee vitamiini järelmaitse on, aga üldiselt nagu kommid.

    • Avatar
      Vasta Deisi 20. märts 2020 at 20:06

      Palun Olaplexi kogemusest arvustust. Olen tükk aega mõelnud seda nr 3 osta, aga pole raatsinud. Kas on oma raha väärt? Teeb üldse midagi?
      Ja teemasse ka siis, et mul eluaeg unistus olnud pikad juuksed, niiet juuste pikkusega ma ei mängi. Värviga natuke küll… Veel eelmine suvi üritasin heledamaks minna ja nüüd avastasin uusi juuksepikendusi tellides, et mu juuksevärv vastab toonile 1B ehk siis loomulik must/tume-tumepruun, kes kuidas nimetab seda. Aga hetkel olen rahul. Kuniks jälle heledamaks tahan.. ??

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. märts 2020 at 21:22

        Olaplex on MEGA hea asi! Tal tulid just šampoon ja palsam ja juukseõli ka välja, tahaks neid ka!

  • Avatar
    Vasta Helena 20. märts 2020 at 15:26

    Just ennem, keegi kuskil soovitas neid. Ja siis tuli meelde, et sa ka sõid neid ja hakkasin kohe mõtlema, net kas toimivad ka. Ja siis tuli postitus. Ma nüüd tellisin ka 2 purki oma kolmele kaevake. Loodan 2 kuu pärast peast leida 2 lisakarva ????

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. märts 2020 at 15:25

    Ma küsiks veel lisaks, et kas juuste väljalangemine ka vähenes või lausa kadus nende tõttu?

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2020 at 15:24

    Kas need karukesed ei pane kogu kehal karvu kasvama ? Ainult juukseid?

    • Avatar
      Vasta Kerli 15. aprill 2020 at 13:11

      Täpselt minu mõte.. Ootan ka vastust. ?

      • Mallu
        Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 13:21

        Ei märka küll 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 20. märts 2020 at 15:20

    Mul on endal nii paksud juuksed, et ei vaja mingeid imevigureid, vitamiine lisaks. Kohati lausa nuhtlus! Eks teistel ilus vaadata küll aga endal raske ?

  • Avatar
    Vasta Anette 20. märts 2020 at 15:19

    Söön ka neid karusi esimene purk kohe otsas andsin uue tellimuse juba sisse. Üli rahul. Ja no juuksevõrv muutub mul pea iga kuu ??‍♀️