Kingiloos Lapse üles kasvatamine LAPSED Lasteasjad Mari

huh, lõpuks ei ole mina ainuke kokk kodus…

26. märts 2020

Mul lastel käivad erinevad huvid hooti. Vahepeal tahavad nad ainult joonistada, siis päevi ainult plastiliiniga voolida. Mõnikord kuulen ma nädal aega iga päev lunimist, et mängime nüüd lauamänge ja hiljaaegu õppis Mari ka Playstationiga mängimise ära, seega pole vaja kaks kord arvata, kas praegu käib üks suuremat sorti kiun, et isssiii, tahan telekamängu mängida!

Mul pole muidugi midagi selle vastu, et laps oskab Playstationiga mängida, oleks imelik keelata, kui issigi sellega mängida armastab. Praegugi jookseb Mari mingisuguse kitsega mööda ekraani ringi ja mina saan seda postitust kirjutada.

Küll aga tegin ma kodus jälle suuremat sorti sorteerimist ja puhastust (oi, ma olen siin ausalt lolliks läinud, aga sellest mõnes teises postis) ja kuna palju mänguasju läksid uutesse kodudesse, siis oli tarvis varusid natukene täiendada. Tegin Lelunurgast tellimuse (üks mu lemmik mänguasjapoode, sest seal on mega suur valik ja hästi palju arendavaid/puidust mänguasju) ja jäin pakki ootama. Kuigi ma tellisin päris palju erinevaid asju ja mänge, siis täna sai hitiks just mängult kokkamine. Enamik neid köögi asju on meil juba ammu, olen neid vähehaaval Lelunurgast soetanud pikema aja vältel ja nüüd, kui Mari pakist leidis mängu munad (link)* ja köögitarvikud (link)* tuli tal kohe tuhin peale restorani mängida ja nõnda me Kardoga täna pikalt mitmeid erinevaid käike Mari restoranis ära sõime ?

Kõigepealt käis kokk turul ja ostis vajalikud toiduained. Õige värk, ikka värsket kraami tuleb pakkuda. Puidust ostukorv (link) ka Lelunurgast.


Hiljem lõi kokku, et mis ma söögi eest võlgnen (30€ oli üks roog…kallis…) ? Kassa (link).

Nii tore ja naljakas on vaadata, kuidas Mari teeb mängult süüa, nagu mina teen. Vahepeal ütles, et muusika on vaja tööle panna, peale turul käimist desos mängult käsi, kui kastet keetis, siis maitses ja kurtis, et mage on jne. Ühesõnaga. Vahva on niimoodi kohvikut mängida. Homme lubas Mari, et teeb päris pirukaid ja siis saame päris kohvikut mängida. Pidavat teed ka pakutama. Ootan põnevusega ❤️

Kui teil ka karantiini ajal kõik mängud nii ära mängitud, et oleks juurde vaja, siis Lelunurgast saab koodiga MALLUKAS 20% allahindlust ja see kehtib kuni 12.04. Milline köögi-poe-kohvikuvahend teil puudu on (valik SIIN)? Anna kommentaarides märku ja räägi kaasa – ühele õnnelikule loosin esmaspäeval just neile vajaoleva asja, et ka teie majas restoranid õlmitseda saaksid. Mujal ju need praegu väga ei võidutse, aga kes keelab kodus enda omad püsti panna ?

*Saime munad ja kokkamiskomplekti kingituseks

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar