Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

hea ja soodsa meigi alert!*

4. mai 2020

Kes mind Instas jälgib ja Youtube’is videosid vaadanud on, need vast teavad, et ma juba mõnda aega kasutan Wibo tooteid. Ah, misasja, ma olen isegi postituse teinud sellest (LINK). Täna sain ma Wibo tiimilt kirja, et nad lõid tänaseks ja homseks koodi “mallukas30”, mis annab kogu tootevaliku 30% soodsamalt. Kellel praegu miskit meigikotist puudu, kasutage seda võimalust! Ma ei tee nalja, seal on selliseid pärle, et hoia ja keela. Ma muidugi KÕIKE pole ise ka proovinud, aga mida ma raudselt soovitan (eile just Gellule loetlesin, mida ta tellima peaks ?) mõtlesin teile ka kiirelt teada anda, et ära tellida jõuaksite?

Kõige-kõige-kõige lemmikum asi: Flawless Godess highlighter. See on NII hea pigmendiga, kumab üli kaunilt ja see on lihtsalt da best asi maailmas. Ausalt, kui sa ei proovi, siis sa ei saagi teada. Ja 30% alega võib selle proovimseks osta. Te ei kahetse!

Mu oma läks veits katki maha kukkudes, aga pole hullu, ikka armastan teda ?

Teine lemmik on Under Eye Hydrating setting powder. Mul pole enne sellist spets isendit olnud ja enne jäi pidevalt consealerist ja jumekast silmade alla kortsudesse triibud. Nüüd enam mitte, sest kui meik valma, tupsutan seda siidpehmet ja ülipeene koostisosaga puudrit väheke silma alla ja silmaalused JÄÄVAD ka siledaks! Ilma soodukata 9.90€, seega koodiga veel eriti võileivahinnaga!

Viimaseks ma tahaks jagada I Choose What I Want komplekti. Ise saad valida, kas teed neljase või kuuese, sinna saad siis panna enda lemmikutest komplekti. Näiteks highlihter, puuder, põsepuna, bronzer, lauvärvid ja isegi setting puudri. Ehk siis üli hea ja kompaktne lahendus, kui soovid, et kõik eluks vajalik alati kotis oleks.

Aga okei, ma lähen ise ka nüüd oma koodile hagu andma – ma pole nii ammu küüntes käinud, et oleks aeg endale korralik tavaar koju ka muretseda, et ei peaks siin au naturelle ringi lippama alati ? Neil seal palju küünekraami, lõpuks olen ise selline maniküürimutt valmis, et hoia ja keela ??

Aga jah, täna ja homme kood kehtib, kasutage võimalust!

*Minu tooted on saadud kingitusena!

Loe ka neid postitusi!

21 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Angela 10. juuli 2020 at 00:21

    Mis nende Nails by Nature küünelakkidega siis on? Mõtlesin ka tellida aga nüüd ei julgegi. Miks need jamad?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2020 at 10:38

      ei püsi üldse peal

  • Avatar
    Vasta Viki 7. mai 2020 at 10:28

    Mhhhh ole veel paar päeva internetist eemal, magasin sooduskoodi maha ?‍♀️?
    Eks tuleb siis täis hinnaga ära tellida. Olen tükk aega wibo tooteid nillinud ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. mai 2020 at 11:28

      kood mallukas20 kehtib veel!

      • Avatar
        Vasta Evelin 8. mai 2020 at 10:56

        Kuna mul on pidevalt see jama, et pole ripsmekatega rahul ja mingit neeruhinnaga tušši osta ei raatsi, siis tellisin nüüd su kiidulaulu peale Wibo oma. Täitsa rahul olen.

        • Mallu
          Vasta Mallu 8. mai 2020 at 11:21

          No vot! Selle kuldse v?

          • Avatar
            Evelin 8. mai 2020 at 22:46

            Ei, ma võtsin selle higistamiskindla. Valge ja roosaga. Täna oli mul 12 tundi peal ja tõesti polnud üldse laiali läinud.

          • Mallu
            Mallu 9. mai 2020 at 10:44

            Oh, mul kuskil see ka olemas, otsin. üles ja proovin ka.

  • Avatar
    Vasta Anneli 5. mai 2020 at 20:55

    Tere,
    Ei ole kunagi julgenud meigi asju tellida ilma eelnevalt proovimata aga see 30% ale ja kui mõistliku hinnaga tooted on Wibol siis ,ja muidugi ka tagasiside nii sinult ja testel tarbijatelt mõtlesin et tellin. Ostukotv sai täitsa korralik 🙂

  • Avatar
    Vasta Vaike 5. mai 2020 at 19:35

    Nonii, läksin ka “õnge” : banana loose, highlighter ja silmaaluse kinnituspuuder tellitud. Mul seni MACi highlighter ja ma ei tea, 50.- euro eest ikka tahaks, et ta mu ultrapüssiks teeks, aga no ei tee. MACi põsepuna oli täielik raharaisk, iga kord oleks tahtnud vihast puruks visata. Nüüd kasutan Dr Hauschka oma ja meeldib, ilus toon ja LIHTNE peale kanda. MACi oma oli hea, kui üldse pintslile hakkas.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. mai 2020 at 09:42

      no see highlighter on DA BEST 😀

  • Avatar
    Vasta k 4. mai 2020 at 21:38

    Kas seda under eye powderit enam ei ole või ma ei leia? Sa linki ei pannud.

  • Avatar
    Vasta Mumm 4. mai 2020 at 19:00

    Hei! Loen, et tellid endale ka uusi küünelakke. Kas jagad minu arvamust, et nails of nature oli,sorry aga, täielik sitt?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. mai 2020 at 22:29

      JAAAA!!!!

      • Avatar
        Vasta Elis 4. mai 2020 at 23:08

        Seda under eye powderit on mul ka nüüd vaja! Olen pikalt otsinud midagi, millega peitekreemi kinnitada ja see tundub väga hea toode. Kui suur see potsik on? Veits häirib, et wibo lehel toodete suuruseid kirjas ei ole või vähemalt mina ei näinud ühelgi..

        • Mallu
          Vasta Mallu 6. mai 2020 at 09:43

          No ta pole väga suur, aga seda kulub NIIII vähee

      • Avatar
        Vasta Gerli 5. mai 2020 at 11:09

        Mis lakk see on?

  • Avatar
    Vasta Altius 4. mai 2020 at 17:40

    Aitäh koodi eest! Mul oli just ostukorv pooleli jäänud juba paar päeva, sain nüüd parema diili! Tellisin selle highlighteri ja huulepulga, üks kulmupliiats tundus ka hea, aga kuna neid endal veel mitu tükki poolikut, siis jätan järgmiseks korraks.