Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

hea ja soodsa meigi alert!*

4. mai 2020

Kes mind Instas jälgib ja Youtube’is videosid vaadanud on, need vast teavad, et ma juba mõnda aega kasutan Wibo tooteid. Ah, misasja, ma olen isegi postituse teinud sellest (LINK). Täna sain ma Wibo tiimilt kirja, et nad lõid tänaseks ja homseks koodi “mallukas30”, mis annab kogu tootevaliku 30% soodsamalt. Kellel praegu miskit meigikotist puudu, kasutage seda võimalust! Ma ei tee nalja, seal on selliseid pärle, et hoia ja keela. Ma muidugi KÕIKE pole ise ka proovinud, aga mida ma raudselt soovitan (eile just Gellule loetlesin, mida ta tellima peaks ?) mõtlesin teile ka kiirelt teada anda, et ära tellida jõuaksite?

Kõige-kõige-kõige lemmikum asi: Flawless Godess highlighter. See on NII hea pigmendiga, kumab üli kaunilt ja see on lihtsalt da best asi maailmas. Ausalt, kui sa ei proovi, siis sa ei saagi teada. Ja 30% alega võib selle proovimseks osta. Te ei kahetse!

Mu oma läks veits katki maha kukkudes, aga pole hullu, ikka armastan teda ?

Teine lemmik on Under Eye Hydrating setting powder. Mul pole enne sellist spets isendit olnud ja enne jäi pidevalt consealerist ja jumekast silmade alla kortsudesse triibud. Nüüd enam mitte, sest kui meik valma, tupsutan seda siidpehmet ja ülipeene koostisosaga puudrit väheke silma alla ja silmaalused JÄÄVAD ka siledaks! Ilma soodukata 9.90€, seega koodiga veel eriti võileivahinnaga!

Viimaseks ma tahaks jagada I Choose What I Want komplekti. Ise saad valida, kas teed neljase või kuuese, sinna saad siis panna enda lemmikutest komplekti. Näiteks highlihter, puuder, põsepuna, bronzer, lauvärvid ja isegi setting puudri. Ehk siis üli hea ja kompaktne lahendus, kui soovid, et kõik eluks vajalik alati kotis oleks.


Aga okei, ma lähen ise ka nüüd oma koodile hagu andma – ma pole nii ammu küüntes käinud, et oleks aeg endale korralik tavaar koju ka muretseda, et ei peaks siin au naturelle ringi lippama alati ? Neil seal palju küünekraami, lõpuks olen ise selline maniküürimutt valmis, et hoia ja keela ??
Aga jah, täna ja homme kood kehtib, kasutage võimalust!
*Minu tooted on saadud kingitusena!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar