TESTIN JA ARVUSTAN

filmiõhtud on mõnusad*

7. mai 2020

Ma olin pikka aega nagu mingi orav rattas. Kui lapsed magasid, siis tegin tööd või scrollisin niisama netis, aga sellist “lõõgastumist” ja niisama passimist oli vähe. Ja seda ON vaja, olgem ausad. Nagu ma rääkisin, siis telekat meil enam vaadata ei saa, sest me vahetasime selle Go3.tv vastu välja. Nii me siis siin elame – telekas huugab vähem ja mina olen enda jaoks avastanud filmid. Kunagi olin mega suur filmifänn, aga nüüd on see tagaplaanile jäänud. Seega sorri, kui minu “soovitused” on kõigil 5 aastat tagasi nähtud asjad ? Ma tegelikult lihtsalt nimetan, et mida ma viimasel ajal vaadanud olen, kõik nad ka lemmikud ei olnud.

TULLY – See film on draama, kuigi vahepeal veidi naljakas ka, aga tõesti annab nii hästi edasi emadust ja kogu seda pulli, mis sellega kaasneb. Kuidas stress ja magamatus ja kõik see võib nii kiiresti üle pea kokku joosta ja kõrvalt vaadata neid instagrammiemmesid, kes lastega päev läbi leiba küpsetavad jne, tekitavad kiiresti depressiooni. Ja mida see kõik kaasa tuua võib… Igatahes emadele super vaatamine!

KAHEÖÖSUHE – Selline mõnus eidekas, ajaviitefilm, nagu nad ikka on. Et poiss tutvub tüdrukuga ja nad hakkavad teinteisele meeldima ja siis tuleb suur twist ja lõpuks on, nagu ikka, happy ending ? Mind selle filmi juures häiris see, et see naine ÜRITAS mega naljakas olla, aga ta nagu üldse pole…

MINA, TONYA – Mulle VÄGA meeldis see film. Ma pole elusees uisutamist jälginud või sellest midagi mõelnud, aga see tõsielul põhinev film (mis tundub absurdne, sest see nii… nagu filmist :D) on mega kaasahaarav ja huvitav, seega soovitan vaadata. Ma alguses ka arvasin, et ah, mind see teema ei huvita, aga ma pigem vaataks seda lausa teist korda veel! Täiega pani mõtlema selle ema suhtumine oma tütresse, et ühest küljest tahtis talle parimat, et ta oleks edukas jne, aga teisalt ei tundunud tal selle käigus armastust üldse olevat. Ehk oli, aga ta ei osanud seda välja näidata? Eiii tea, kurb ühesõnaga.

LEMMIKLOOMADE SALAJANE ELU 1 ja 2 – Tahaks öelda, et laste lemmikud (on ka), aga mulle endale ka nii meeldivad need, et hea meelega vaatan lastega koos sajandat korda neid mõlemaid. Ja obv panen vahepeal pisarat ka, vana hea ? Te olete seda vaadanud? Kui ei, siis vaadake!

VAT, KUS PAAR – Nii tore ja kohati naljakas film kahest täiesti eri maailmas olevast inimesest ja kuidas nendevaheline suhe arenema hakkab. Hästi vahva vaatamine, ma soovitan soojalt! Seth Rogen on ammu üks mu lemmikutest, ta alati nii naljakas.

VÄIKE IME –  Reaalselt röökisin nutta pool filmi, lapsevanematele kindlasti nii valus vaatamine, aga ilus, südamlik ja toores lugu ühest perest, kus kasvab eriline laps. Film räägib omaksvõtmisest, koolikiusamisest, mõistmisest ja raskustest perekonnana. Ok, tahaks jälle nutta ??‍♀️

Mis filme te viimasel ajal vaatasite, mida soovitate ja mida soovitate vaatamata jätta? 

Ja kellel veel go3.tv’s kasutajat pole, soovitan teha. Vahite vähem telekat ja kui midagi näha tahate, saate sealt järele vaadata. Mega mugav! Postitus sündis koostöös go3.tv’ga!

Loe ka neid postitusi!

26 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta DDD 8. mai 2020 at 10:18

    Ma olen suur filmisõber ja mul imdb-s isegi watchlist, kus juba 320 filmi, mida ma ka hinnanud olen. Enamasti lemmikud on tõsielul põhinevad. Aga soovitan krimilugudest filmi “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”. Siis soovitaksin “Richard Jewelli”, mis räägib valesüüdistustest südamliku mehe vastu. Perefilmidest “Mum’s List”, mis räägib vähihaigest pereemast. Selline lihtsam vaatamine ja lõbus on “Bad Moms”.

  • Avatar
    Vasta Cäroly 8. mai 2020 at 10:02

    Mul endal küll go3.tv pole aga ise vaatan Telia filmiriiulist ja soovitaks ka paar filmi, mida vaadata. Kui sulle film “Väike ime” meeldis, siis kohe kindlasti meeldib sulle ” The Shack” – Minu arvamusel üks parimaid filme eveer❤❤

    Teine film on põneviku moodi, mis haarab täiega kaasa “What happened with monday?”

    Kolmas filmi soovitus on jällegi draama aga jube hea! “Elu läbi koera silmade” ehk ” Art of racing in the rain” (Vahepeal mõtlen, kes neid filme tõlgib?)

    Loodan, et keegi sai siit endale miskit 😉 Muidugi häid filme on palju 🙂

  • Avatar
    Vasta Maia 8. mai 2020 at 00:39

    Soovitan vaadata “Breakthrough”, selline pisarakiskuja, vaga hea film.

  • Avatar
    Vasta Lily 8. mai 2020 at 00:05

    Viimase aja lemmik on filmipikkuste osadega Itaalia sari “Minu geniaalne sõbranna”, telksist tuli ETV2 pealt. Kuidagi mõnus ja aus sari, osalt tuletab enda lapsepõlve meelde, kui inimesed veel raamatuid lugesid ja vanemad proovisid vähese rahaga hakkama saada, aga lapsepõlve raha ja asjade puudus ei rikkunud, sest lastel oli hoodis omavahel oma elu…

    • Avatar
      Vasta Lily 8. mai 2020 at 00:09

      Mu kirjeldus kõlab nagu see oleks mingi lastesari, ei ole, aga see on kahe sõbranna kujunemislugu. Algab muidugi lapsepõlvega, mis möödus Napoli agulis.

  • Avatar
    Vasta e 7. mai 2020 at 19:23

    1+1 kolme pealt oli mingi päev super hea, Tully oli mega hea!

  • Avatar
    Vasta Eku 7. mai 2020 at 17:41

    Olen mitu kuud go3 kasutanud, aga pidevalt mingi jama, küll leht ei tõõta, viskab poole pealt filmi v sarja kinni, mõni osa sarjas üldse ei tõõta, telefonis peaaegu ükski saade ei tõõta.. Olen väga pettunud, kirjutasin ka neile, mingit vastust ei ole saanud, lõpetasin lepingu ära, paar päeva veel saab vaadata. Aga selle paari kuu jooksul mis ma kasutanud olen, ei ole ka eriti uusi filme juurde tulnud ja polegi enam midagi vaadata väga. Laps ka juba karantiini ajal kõiki multilaid miljon korda vaadanud.
    Muidu igati hea, mugav ja odav oleks kasutada, kui pidevalt mingit jama poleks 🙁 ei teagi mida edaspidi kasutama hakkan.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. mai 2020 at 17:46

      hmm, mul siiani null jama olnud, aga see küll nõme, kui ei vastata!

    • Avatar
      Vasta minaka 8. mai 2020 at 10:22

      Täpselt sama jama. Leht ei tööta, pilt hangub, klienditeenindusse kirjutades pidin lihtsalt oma seadmed üles lugema ja oligi kõik, lahendust ei olnud. Lõpetasin teenuse kasutamise.

      • Avatar
        Vasta Eku 8. mai 2020 at 11:50

        Nagu siit lugedes aru olen saanud, siis mõnel jah töötab ideaalselt ja mönel jälle mitte. Mõtlesin alguses ka, et äkki minu seadmetes viga, aga kui sai proovitud ka teises arvutis ja 4 telefoniga siis noh ei saa ju viga seadmetes olla. :I

  • Avatar
    Vasta Kairit 7. mai 2020 at 16:40

    “Kop-kop” on minu filmisoovitus..mõnusalt saiko film

  • Avatar
    Vasta kris 7. mai 2020 at 16:23

    Teemast v2lja, aga palun soovita m6ni hea parfyym suveks. Meil on siin kuni juunini k6ik kinni nii et ilmselt tuleb mul netist pimesi tellida. Ytlen siis mis mul varem olnud on – hugo boss femme, lady million, bright cristal, light blue intense. Mis mulle yldse ei meeldi on enamik chaneli l6hnasid ja mugleri alien oli vist, ja siis see tumerohelises pudelis mis k6igile meeldib, nimi ei tule hetkel meelde- kanged l6hnad ei meeldi, rohkem sellised v2rsked ja naiselikud. Kui kellelgi on soovitusi andke teada.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. mai 2020 at 17:13

      hetkel mul uus lemmik, see punane BLOOM 🙂

      • Avatar
        Vasta K 7. mai 2020 at 21:09

        Sul on olnud sarnased lõhnad nagu mul. Ehk sulle meeldiks siis ka Elisabeth Arden White Tea

    • Avatar
      Vasta Zz 7. mai 2020 at 17:23

      Mina soovitaks Ferre- mood for love (valge-sinisega karp ja pudel). Olen seda nüüdseks vist vähemalt 8 aastat juba kasutanud ja siiani lemmik. 🙂 minu arust selline värske ja kerge.
      Bright cristalit kasutasin ühe-kaks pudelit vist mingi 13? aastat tagasi äkki? see minu jaoks liiga magus 🙂

      • Avatar
        Vasta Zz 7. mai 2020 at 17:26

        St siis kunagi meeldis jah, nüüd on liiga magus 😀
        Seda valget meeldib ka kasutada vahelduseks.. mmm.. Mallu help? Sa ka kiitsid seda vahepeal. Selline soodsam.. no ei tule hetkel nimi meelde 😀 valge pudel, piklik kandiline… 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 7. mai 2020 at 17:28

          elisabeth arden white tea?

          • Avatar
            Zz 7. mai 2020 at 17:44

            Jaa, see sama 😀 see muidugi palju magusam kui nt see ferre aga samas selline mõnus. Ma pole seda nüüd muidugi aasta kasutanud ka, et võibolla mäletan valesti 😀

          • Mallu
            Mallu 7. mai 2020 at 17:45

            see jah, magusapoolne, aga mahe 🙂

  • Avatar
    Vasta merks 7. mai 2020 at 16:04

    tv3st vaatasin kuuaega tagasi kaks head filmi, mida soovitan vaadata: koduabiline (the help) ja siis 50/50 mõlemad suht põnevad ja ilmselt ka tõesti sündinud lood. siis kui kinos veel käia sai siis meeldisid väga roheline raamat (green book) ja siis Le Mans ’66 mõlemad jällegi tõesti sündinud lood aga põnevad 😀
    seriaalidest vaieldamatu lemmik grey anatoomia millel kõik hooajad ära vaadatud, vaatasin ka sellega seonduvat station 19 aga grey anatoomia vastu ikka ei saa miski 😀

    Aga muul teemal ega sa ei saanud apelsinist uut soodukoodi? 🙁

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. mai 2020 at 17:14

      See The help mega hea jaa, aga uut koodi ei saand 🙁

  • Avatar
    Vasta TYY 7. mai 2020 at 14:42

    Taani tüdruk on nii hea ja kurb ja vaja vaadata neil kes ei mõista
    inimeste valu kes tunnevad end vales kehas lõksus olevat.
    Super hea näitlejate töö.

    • Avatar
      Vasta TYY 7. mai 2020 at 14:44

      sorry mu koma klahv ei tee koostööd, lihtsalt ei jaksa peksta nii kaua kuni suvatseb ilmuda… 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. mai 2020 at 17:14

      Ma mõistan, mul L katki 😀

  • Avatar
    Vasta triinu 7. mai 2020 at 13:46

    Seriaale rohkem vaadanud. Lihtsalt ei jaksaaaa üldse ärkvel olla kui 3 last magama saadud ja kell näitab üle 22 juba.

    Millal Malluka sarjasoovituste postitus tuleb taas? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. mai 2020 at 13:51

      Ma pole jälle niii ammu sarju vaadanud, peaks alustama 😀