AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

kas minna parooli alla?

11. mai 2020

Ühest küljest ma juba tean, et erilist muud pointi sellel poleks, kui et nn avalikult ja googeldades see info välja ei tuleks, et ala kui ma ei tahaks, et potensiaalsed koostööpartnerid mu vaimsest tervisest või säärasest lugeda saaks. Kuigi olgem ausad, igasugune parooli all olev sisu ringleb varsti ikka sõbrannade vahel ja foorumites jne ja ega mu vaimne tervis just suur saladus olnud pole. Veits segase mulje olen ammu jätnud ?

Mul lihtsalt niii palju asju (mostly ving ja hala) mida tahaks endast välja kirjutada, aga ma ei saa, sest ma ei taha, et see siin must-valgena kõigil ees ripuks, aga samas tahaks küll osade lugejate nõu ja nendega kommentaariumis lobiseda.

Ma olen seda kunagi teinud, et annan paroooli vaid tuttavatele kommijatele ja nimedele, aga ega vahet pole. Ikka sõbrannad räägivad ja jagavad paroole ja üldse mitte halvaga isegi, aga ega SALADUSEKS see ei jää. Kuigi jah, ega ma oma elusaladusi jagada ei tahakski, niisama rantida ja tõmmelda, ilma, et inimesed ei  saaks parastada, et issand, sa oled nii halb inimene ja nii tänamatu ja nii … mida iganes ma veel olla võiks.

Vahepeal polnud üldse tunnet, et peaks parooli panema. Nüüd aga on mul nädalas mitu korda, et krt kirjutaks, aga ma ei viitsi. Ma ei viitsi seletada ja põhjendada ja poliitkorrektne olla. Tahaks lihtsalt otse panna ja mitte mõelda, et kas see inimene tunneb ennast ära jne. Ütlen otse, tahaks räme EMM olla ? Krt, pidin ma kunagi selleks tuntuks Mallukaks saama. Muidu saaks siiamaani netis möliseda ja halada.

Ei tea, vb ikka genereerin mingi parooli. Muidu varsti plahvatan raevust ?‍♀️

Aga lõpetuseks vaadake meie eilset emadepäeva, lihtsalt terve päeva filmisin ja lapsed röökisid ja kõik oli kaos, nagu ikka.

* Haha, ma lugesin enda pealkirja üle ja lugesin “kas minna paadi alla”. Ma vannun, et kui see vanntoa remont veel kauem kestab, siis lähen jah ?

Loe ka neid postitusi!

75 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ceissy 15. mai 2020 at 07:05

    Kuna ma ise ka (vahest) olen jumala emm ja paras bitch, siis tahaks hea meelega lugeda ka sellist stuffi ja imelikult küll ei vaataks. Me kõik ju inimesed, sellised tunded igati fain aegajalt ?

  • Avatar
    Vasta a 12. mai 2020 at 21:49

    No kuramus, pigem mine paadi alla kui parooli alla. Ma tahan ka lugeda hala ja tunda, et ma üksi pole emm.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. mai 2020 at 09:55

      Haha, paadi alla ??

  • Avatar
    Vasta H 12. mai 2020 at 19:29

    Tead, mulle just meeldib see vahetu Mallukas, kes räägib otse mida mõtleb ja arvab. Palju rohkem samastumisvõimalust, kui blogijaga, kes vabandab ette ja taha kui oma arvamuse välja ütleb.
    Eks ikka on neid, kes kirivad ja klatšivad, aga päris elu Mallu on huvitavam (ja meil kõigil on stressirohkeid aegu, kellegi elu pole piltilus) kui see, kes kirjutab lihtsat mis toodet ta proovis ja kas talle meeldis.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. mai 2020 at 10:03

      Jaaa, ega mulle ka meeldivad ausad blogid rohkem 😀

  • Avatar
    Vasta Ingrid 12. mai 2020 at 19:08

    Mina ka loodan, et parooli ei tule.. inimesi on nii palju erinevaid. Oma eluski nähtud neid sappi pritsivaid tegelasi, kes pidevalt leiavad, et oled s*tt jne. Seetõttu ongi tunne, et ei saa olla avameelne ja rääkida asjadest.
    Üks asi on muidugi usaldada väiksemat ringkonda, kuid mõistagi Sinu puhul, oled avalik kõigile ja noh parastavaid inimesi ikka tekib. See on muidugi kurb, tõenäoliselt ei saa lasta end mõjutada nendel negatiivsetel inimestel. Võta positiivsetest kommentaaridest rohkem endale hinge!
    Edu 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. mai 2020 at 10:04

      Ah, ei ole vist mõtet jah 😀

  • Avatar
    Vasta Kairi 12. mai 2020 at 18:05

    Loodan , et ikka ei tule parooli kuna mulle väga meeldib sinu blogi. Eriti fännan neid postitusi kus sa oled saanud end maandada ja näitad elu lastega täpselt nagu see on. Nii mõnigi kord tuleb samad asiad enda elust meelde. Kahju jah , et inimesed nii kurjad ja peavad alati leidma midagi halba.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. mai 2020 at 18:15

      Ah ei ole nii hull midagi, enamus on siiski positiivsed 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 12. mai 2020 at 16:31

    Oi, tahaks väga ka neid ving& hala postitusi lugeda. See on nii reaalne ja vahetu, tõmbab korraks reaalsusesse, et see kõik on normaalne ja inimesed ei olegi perfektsed nagu vahest sots meedias tundub 😀
    Aga, kui kindlam tunne siis muidugi parooli alla.

  • Avatar
    Vasta Ave 12. mai 2020 at 07:15

    Mhh, ma tahaks küll, et saaksid kirjutada mida hing ihaldab. Aga lugeda tahaks ka. Ma olen väga palju ikka otsinud parooli eelmistele postitustele, aga tulutult- niiet jääb ikka küll saladuseks ka, vähemalt mõne inimese googeldamis oskuse alla(kuigi arvan väga hea selles olema).

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. mai 2020 at 12:09

      noh, googeldades ikka ei leia jah. aga tasub vaid küsida ja keegi ikka teab 😀

  • Avatar
    Vasta kreek 12. mai 2020 at 02:15

    Tundub suht suva olevat sellest kassist, kus ta on või mis ta teeb… kaob ära seal õues, no mis teha, pohhui eks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. mai 2020 at 12:10

      Jah, jumala pohhui. Ma naelutasin isegi ukse kinni, et ta mitte mingil moel sisse ei saaks. jumala POHHUI!

  • Avatar
    Vasta JJ 12. mai 2020 at 00:50

    Tee põrutamiseks uus blogi. Mingi neutraalne. Näiteks tuumafüüsika-alane (netist kopid tekstid). Ja siis vahel lõugad seal närvirahustuseks nats.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. mai 2020 at 12:11

      Haha, ülihea mõte 😀

    • Avatar
      Vasta Merilin 12. mai 2020 at 15:29

      Minu arust on eriti kirss tordil peale sinu blogi lugemist kommentaaride lugemine..vahepeal käin isegi 5 korda päevas sinu lehel et vaadata kas midagi uut..lihtsalt uskumatu mille peale inimesed tulla võivad või sind halvustavad..võtab ikka ohkama küll vahepeal..
      Ise kommenteerin alles teist korda sinu blogi 5 aasta jooksul,aga ei tahaks küll et postitused parooli alla läheksid,kuna hoian sinu pere tegemistel silma peal iga päev 🙂
      Igatahes jõudu ja jaksu sinu perele?

      • Mallu
        Vasta Mallu 12. mai 2020 at 16:20

        No loodame, et tuleb kolmas komm siis ka :D:D

  • Avatar
    Vasta Agnes 12. mai 2020 at 00:39

    Muidugi pane parooli alla. Kõige olulisem ongi asju vahel välja rantida, sest muidu võib täitsa hulluks minna ja sel tihtipeale on üsna lollid tagajärjed.
    Pealegi, vahel on väga kergendav kuulda kuidas ka teised samas mures on/olid ja siis ei tundugi asjad enam nii ületamatud!

  • Avatar
    Vasta Liisu 11. mai 2020 at 22:03

    Tere Mallukas.
    Ma arvan et avalikult pole vaja mu kommentaari ülesse panna.
    Vaatasin Su videot ja märkasin, et Marta vaatas omajagu aega tardunult ühte punkti (videos alates 5:05 vmt) ja pärast oli omajagu viril. Täiesti võimalik, et unine olemise tõttu oli see hetk, aga kui selliseid hetki tal aegajalt tekib ja pärast ta viril ka on, siis võiks seda perearstile mainida. Minu lapsel olid sellised “hood” ja lõpuks sai diagnoosiks epilepsia.

    PS: Üsna tõenäoliselt on see kõik minu luulu ja märkan seda seetõttu, et enda lapse diagnoos on suht värske :/

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. mai 2020 at 12:14

      Oi, aitäh muretsemast, aga Martal tõesti oli see ainult selle pärast, et ta oli just äratatud ja alles poolunes. Endagi teinekord peale ärkamst on sitt tuju ja tunne, et issand, mis juhtu just. Aga tõesti aitäh märkamast ja hoiatamast, ehk keegi teine saab siit kommentaarist midagi, mida oma laste puhul tähele panna. Ja soovin su lapsele tervist ja jaksu!

  • Avatar
    Vasta meow 11. mai 2020 at 21:50

    Kirjuta ausalt ja avameelselt. Paroolita. Las möllavad ja märatsevad, kellele info ei meeldi. Katsu lihtsalt sõnade valikul hell olla ?

  • Avatar
    Vasta Evalyna 11. mai 2020 at 21:21

    Kui tunned et vajad siis pane.
    Aga kui sind peaks mingi ime põhjusel minu arvamus oluline olema siis ära pane nii hea on lugeda et ma pole ainus kel asjad vahel üle pea kasvavad.

  • Avatar
    Vasta lillllll 11. mai 2020 at 20:21

    Midagi väga head see ilmselt minu kohta ei ütle, aga pean nentima, et kõige väledamalt tõttan alati lugema hala- ja draamapositusi. Eks enda elu on üsna rutiinne ja harmooniline, mõnikord on tore ka veits draamat saada, eks. Trussikumiisu draamaga seoses su blogi üldse lugema hakkasingi, enne ega peale seda pole ühtegi blogi nii järjepidevalt lugenud. Suudad lihtsalt nii geniaalse sõnakasutusega üllatada, et isegi halapostitusi lugedes on hea tuju garanteeritud ? Eks loen kõiki postitusi niikuinii, loodan aga, et kui osa blogist parooli alla läheb, jätkub ikka särtsu ka tavapostitustesse – ei tahaks ju millestki ilma jääda ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:39

      haha, ega arusaadav, ka mina, teiste blogides 😀

  • Avatar
    Vasta TYY 11. mai 2020 at 19:57

    Parooli panema, Miks? Vähemalt videos olete ülimalt normaalsed? Ma ikka imestan et sa ei heitu kui lapsed on su kodu, meigivahendid, ise endid jne ära lagastanud. Oih mina nii pole suutnud suhtuda ja seepärast said nad juba titest peast aru mida tohib mida mitte. No samas arvan et neil pole julgus elus vigu teha, eksida. Mitte et nad traumeeritud keelust oleks aga nii lihtsalt on. Neil on paljuski pidur peal. Võibolla minul endalgi, õpin nüüd seda vanaseas sinult. Minu ema andis meile ikka kerepeale kui õnnetusjuhtus. Seepärast lubasin endale et ei riidle kunagi asjade üle mida muuta ei saa. Õpetasin nad ettevaalikuks. Sinul aga on oskus mille üle alles arupean, mis tulemus sellel on su lastele. Vahel on tunne, et lased neil pähe istuda ja oled ise kurnatud sellest ja siis jälle et Vau kui mõnusalt üle kõigest toimuvast. Igatahes ole tubli ja ikka hala koos meiega ja meile , siis saame endid ka normaalseteks arvata ja mõnel päeval isegi emmid olla oma kriitikaga. Mitte meelega aga unustades, mida teine siis tunneb. Sorry nende kordade eest. Igatahes palju rõõmsaid päevi ja jaksu taluda kuulsuse koormat!

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:40

      Aitäh sulle 🙂 Ma arvan, et kõigil lapsena mingi teema, mis meid suurena mõjutab, mul ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 11. mai 2020 at 19:39

    🙂 KAUBAD ON LETIST LOOKAS 🙂 Teise keelevääratuse üle pole kena naerda aga no tegi tuju heaks!
    Kunagi tulivihane õpetaja röögatas südamest KEELT sulle PIPRALE!!!! Kogu klass pahvatas naerma ja õps tormas käsi veheldes klassist välja!

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:40

      ups 😀

  • Avatar
    Vasta Eleriin 11. mai 2020 at 19:35

    Eiiii, ma olen selline vaikne lugeja ,kes ei kommenteeri väga ja elan teile väga kaasa:))) kahju kui enam lugeda ei saaks;/

  • Avatar
    Vasta Tiina 11. mai 2020 at 19:34

    Mul mees ütles, et mis emadepäev, et mina pole tema ema. Ja palusin mehel põrandad ära pesta ennem, kui lapsega jalust ära õue läksime. 1.5h hiljem oli loomulikult tegemata, sest ta unustas ära.
    Niiet Sul läks hästi 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:40

      ma läheks max närvi 😀

  • Avatar
    Vasta eku 11. mai 2020 at 19:02

    Need halamist täis postitused ongi vist kõige põnevamad pereelu ja reklaampostituste vahelt 😀 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 19:11

      Jah, kes ikka viitsiks teise juubeldamist lugeda, eks 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 11. mai 2020 at 18:42

    Ma tahan hoopis seda öelda, et Mari on NII LAHE! See tema jutt noh…:D

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 19:12

      Mari on tõesti lahe, pluss nii julge ka! Täna käis hambaarstil ja lasi KOLM hammast korda teha 😀

  • Avatar
    Vasta Zz 11. mai 2020 at 17:55

    Plzzzzzz ei. Kui sa parooli alla lähed, siis ma tulen otsin sealt männikult selle nelgi tn ùles ja tulen sulle aeda istuma veinipudeliga, et hala kuulata ja ise halada ja kaasa elada?
    Haha okok, ma hull pole päris? täna lihtsalt niiiii sittttt päev olnud. Ja no tore on lugeda, et ma pole ainus kellel vahepeal midagi juhtub, sest selline tunne jääb küll, et kõigil sõpradel jne läheb ülihästi ja siis olen mina, kes ei saa hakkama millegagi? niiet hala terviseks? ja kas vannituba võtab juba ilmet??

    • Avatar
      Vasta Zz 11. mai 2020 at 18:01

      Sorri ma just hakkasin vlogi vaatama alles, tuhisesin kommenteerima kohe? kohe näen ise ka videost?

      • Avatar
        Vasta S 12. mai 2020 at 02:36

        Jaga siis parooli eks. Mulle nii meeldib su hala(ja mitte hala) lugeda ja mõelda, et ma pole ainus kel sarnased probleemid ja mega raske(ise ka mega raske tho) eluke on?. Ma hakkasin sind enne Mari sündi jälgima(pole väga usin kommija, aga vahel ikka ütlen midagi ja loosidest võtan ka osa) ja nüüd oleks väga lamp kui enam kaasa elada ei saaks haha. Oled mulle nagu hea sõbranna, aga ainus vahe on see, et sul pole aimugi kes ma olen ?

        Aga see teema millest sa räägid, ma 100% nõustun sinuga. Ma ei saa aru sellest… See lihtsalt nii cringe, et ma tahaks silmad endal välja kraapida kui näen seda kuskil.

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 19:11

      Haha, mis sul nii sitt siis täna oli? 😀 Ja vannituba… noh, ehk selle nädala lõpuks saab valmis? Ma ei tea, hetkel on see pisike väike morn ruum 😀

  • Avatar
    Vasta kelly 11. mai 2020 at 17:39

    Kui keegi tahab solvuda, lumehelbekest kytta ja muud sellist, leiab põhjuse niivõinaa. Siiakohale – ” eile oli pohhui, homme on ka” sobiks hästi. Ole SUUUUR EMM edasi 😀

  • Avatar
    Vasta Melissa V 11. mai 2020 at 17:21

    Pliiiiiiiiis don’t do iiiiit! Ma olen juba su väga pikaajaline lugeja, küll aga mitte väga põhiline kommenteerija ja siis ma ju ei saakski enam su rante ja muud toredat lugeda, sest parooli saajate hulka ma ilmselt ei kuuluks. Vahel aga on nii hea lugeda kui halad ja randid, sest sellega teed ka minu tuju tihti paremaks ja No su lapsed on kõige vahvamad tegelased kelle toimetusi jälgida.

  • Avatar
    Vasta Triin 11. mai 2020 at 17:06

    Kaubad on letist lookas 😀 😀 😀 (Videos)

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 17:18

      ütlesin nii v? ? haha, ma ei pannud tähelegi, vb mul insult 😀

      • Avatar
        Vasta Helen 11. mai 2020 at 19:18

        Tahaks kah vahepeal halada ja kurta aga pole kedagi, kes kuulaks. ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:42

          Sõbrannad?

      • Avatar
        Vasta Lily 11. mai 2020 at 20:36

        Oh god, siis mul ka, sest ma praegu lugesin seda lauset ja ei saanud üldse aru, et midagi valesti oleks, aga siis lugesin miru korda veel ja alles siis sain 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 12. mai 2020 at 12:15

          SAMA 😀

  • Avatar
    Vasta Keitz 11. mai 2020 at 17:05

    Parooli alla minek ei lahendaks ikka neid probleeme. Ja tõesti, tore on lugeda su halapostitusi ja muidugi kõike muud ka. Väga paljud samastavad ennast sinuga, mina ka :D.
    Ja kuna sa siiski staarblogija oled, siis ei pääse sa mingi hinnaga ka negatiivsetest kommentaaridest ja nendest, kelle jaoks peaks kogu tekst olema poliitkorrektne vms. 95% lugejatest ei pane tähelegi, kui sa mingeid võrdlusi teed ja siis on see paar protsenti, kes iga asjaga ennast puudutatult tunnevad, miskipärast. Vahet ei ole, mida või miks sa ütled, ikka jääd kellelegi ette. Siin on vaja rohkem seda pohhuismimallukat. 😉

  • Avatar
    Vasta Signe 11. mai 2020 at 17:00

    Nouuu, ma juba väga pikalt su blogi lugenud, aga suur kommenteerija pole ja raudselt ei saaks parooli sellepärast. ? Su sarkasm teeb alati tuju heaks.

  • Avatar
    Vasta mammu 11. mai 2020 at 16:25

    Oioi! Pliis ära mine parooli alla! Ving ja hala postitused just ongi huvitavad, sest see on elu. Ma arvan kõik su lugejad teavad, et sa oled hea inimene ja hea ema (okei jah natuke mõtlematu teinekord). Ja no sel lihtsalt ei ole pointi, täpselt nendel põhjustel, mida sa isegi välja tood.

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 16:33

      I knooow!

  • Avatar
    Vasta K 11. mai 2020 at 16:25

    Ei paroolile 🙁

  • Avatar
    Vasta Sirli 11. mai 2020 at 16:24

    Mulle sa meeldid just sellisena nagu oled. Jummela pohlad mida teised arvavad. Ma loen sinu nn. M… olemist ka heameelega. Hea on näha, et alati ei pea oskama korrektne olla ja ma pole selles üksi. Jätka samas vaimus. Kurb oleks kui ma kõike su plahvatusi ja muud säärast enam lugeda ei saaks. Võibolla olen ise ka paras M… Ja seepärast sa normaalne tundudki? lihtsalt mulle ei öelda seda näkku.

  • Avatar
    Vasta Kristel 11. mai 2020 at 16:17

    Ei pliis ära tee ??? mul pole väga sõbrannasid kelle torisemist kuulata ?? Siin on hea käia ja ise ka toriseda, ära võta seda meekekahutust ära pliis ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 16:45

      kas sul sõbrannad ei torise v lihtsalt pole sõbrannasid 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 11. mai 2020 at 16:04

    Õunõuuu, ei tohi 😀 Vahel mind just need loba ja hala postitused pinna peal hoiavadki. Tore on lugeda, et ma pole ainus kes vahel mingi pisiasja peale lihtsalt terve päev halada tahab, sest quess what, I can 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 16:46

      Oeh, ok fine 😀

  • Avatar
    Vasta M' 11. mai 2020 at 15:55

    Mina ise eriti kommentaare ei jäta, sellises vormis netisuhtlus on mulle võõras aga su blogi olen jälginud juba sellest ajast, kui Mari sündima hakkas. Ülikahju oleks, kui edaspidi asjad parooli all oleks ja enam lugeda ei saaks 🙁

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 16:46

      ega ma ei mõelnudki, et kõike parooli alla paneks 😀

      • Avatar
        Vasta M' 11. mai 2020 at 21:46

        Seda küll, aga eks põnevamad on ikka elulised postitused 😀

  • Avatar
    Vasta E. 11. mai 2020 at 15:51

    Ma loodan, et sa ei pane poste kinni, nende lugemine on just väga meeliköitev? Kaos valitseb paljude elus, sina lohtsalt tood selle läbi huumori avalikkuse ette, mùts maha selle ees! Saan aru, et oma laste/mehe kohta nõmedusi lugeda teeb väga haiget kuid eks see näitabki kui tugev sa tegelikult oled. Sul on Sul on imetoredad lapsed, ära lase kunagi kellegil muud väita!

  • Avatar
    Vasta Maru 11. mai 2020 at 15:45

    Ougaaaad, parool, jälle ma ei saa kaasa elada siis.

    Kebin kohe vlogi vaatama, eile juba ootasin ja vaatasin lehte, et kas midagi uut pole.

  • Avatar
    Vasta Sandra 11. mai 2020 at 15:44

    Ikka tahaks lugeda kõike. ? Ja isegi kui oled kellegi arvates emm, so what. Nii savi ju, mis kellegi suvalise inimese arvamus on, las ta siis arvab, et oled emm, mõni teine jälle ei arva. Viimane asi, millest hoolida, on kellegi netikommentaatori/perekoolifoorumlase arvamus. ?

  • Avatar
    Vasta Sille 11. mai 2020 at 15:28

    Ega siin vist head lahendust ei ole jah kahjuks.
    Kirjuta kuhu sa kirjutad ja mitme parooli alla tahes, Kui keegid selle juba saavad, siis levib ikka laiemale ringile, kes siis võtavad nõuks mölisema kukkuda. :/

  • Avatar
    Vasta A 11. mai 2020 at 15:28

    Pane parooli alla ja lase IT-vendadel teha mingi küsimustik kogu oma elu kohta haha, kuidagi nii et aja peale peab tegema, siis ei saa vastuseid googeldada 😀 Ja ainult need päris päris OG-d, kes selle läbitud saavad, saaks parooli 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 16:31

      Lõpuks mingi 3 venda loeksid 😀

      • Avatar
        Vasta Sigrid 11. mai 2020 at 23:26

        Ja veits tekitaks ka küsimusi, et ega mingite korralike ahistajate või Mallu altari pidajatega tegu pole…. . siis nagu veits kriipi nendele nii intiimselt kirjutada (nojah.. ma muidugi eelsan, et see “aeg” on ikka midagi ulmelist, millest Mallu ise ka ei suudaks läbi saada….

        Ja tegelikult sellel küsimustikul on ka korralik miinuspool – tihti need heiterid, kes ühtegi postitust jne ei loe, on ikka viimse detailini info omandanud…

        Nb! Parooli alla panna ainult sios, kui kolmandasse raamatusse selle jutu sisse kirjutad 😀 (jah.. see tähendab, et on vaja 3ndat raamatut kirjutama hakata).

  • Avatar
    Vasta Marju 11. mai 2020 at 15:26

    Ma vist liiga suvakas, et parooli saada. Vahel ikka kommi poetand, niiet kui raatsid siis loen su hala hea meelega 🙂 ausalt perekas ei käi ja mingit sinukriitilist juttu kuskil ei aja.

  • Avatar
    Vasta Pille 11. mai 2020 at 15:22

    Vaatasin Vlogi ja tekkis hoopis küsimus, et mida sa kasutad, et su nägu nii sile ja särav on??

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 16:31

      Masendust ja stressi 😀

      • Avatar
        Vasta Liis Er 11. mai 2020 at 22:47

        Hahahahaha

      • Avatar
        Vasta Kristiina 12. mai 2020 at 11:39

        +1 vahel on hea tulla lugema kommentaare, saab südamest naerda 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 12. mai 2020 at 12:09

          tõsi 😀

  • Avatar
    Vasta Kükitav mannatera 11. mai 2020 at 15:22

    Kuna mul tundub, et mul endal on hetkel probleeme vaimse poolega siis loeksin hea meelega sinu mõtteid ka sinu vingu ja hala. Ma pole kunagi mõelnud, et mul võiks stress või depressioon olla, aga mida nädal edasi seda rohkem neid sümptomeid välja lööb. Lihtsalt mõtlen ma ei jaksa enam, nii ei saa enam edasi minna.