Ilukraam

kui mul pole mitte midagi, aga tahaks osata norm meiki teha, siis mis vaja oleks?

20. mai 2020

Sõbrannale tegin soovitusi, panen siis siia ka kirja.

Pmst võiks sul meigikotis tuhat asja olla, aga ma arvestasin siinkohal sellega, et Katu väga hullult ennast nagunii ei meigi ja et pigem vähem, kui rohkem asju soovitada. Seega näiteks jätsin praegu ära primeri, sest ilmselt mingi kreem on ikka kodus olemas ja häda korral sobib ka see meigi alla, et nahka pehmemaks teha.

Mina alustan meikimist tavaliselt concealerist. Ehk siis selleg juraga teed üle oma silmaalused, laud, nina ümbruse ja katad nt punased punnid, mis kuskil näos vedelevad. Osad alustavad silmameigist, see ka fine ja isegi loogiline, et sa lauvärve ei ajaks juba valmis meigile, aga ma enamasti teen nii lihtsa silmameigi, et suva, kuidagi endal harjumus jätta viimaseks.

Järgmine samm: jumekas! Mina soovitaksin alati osta 2 korraga. Hele ja tume. Siis saad ise neid kokku segada ja saad alati endale sobiva tooni. Mina nt pole never poest enda seda ÕIGET saanud, aga ise kokku möksida on lihtne. Veel enam, et kui nüüd tulevad soojad ilmad, võtad veidi päikest näkku, siis ei pea kohe uut ostma minema.

Jumekas näos, siis panen ma silmade alla seda silmade alust puudrit, et silma alla kortsukesi ei tekiks, kuhu jumekas jääb. Kuna see hetkel välja müüdud, sobib minu meelest tegelt igasugune baking powder. Peale kanna seda niiske meigikäsnaga. Lihtsalt kastad ta puudrisse ja tupsutad silmade alla, nagu homset polekski.

Järgmisena väike kontuur. Ehk siis juuksepiirile ja põsesarnadele veits tumedamat stuffi, et välja näha semi peenema näoga. Kes tahab, võib endale osta selle 3 in 1 komplekti, aga ma isiklikult ostaks ikka selle maailma parima highlighteri ka juurde, sest ma seda komplekti oma proovinud ei ole ja ma ei tea garanteerida, kas ta on nii hea ?.

Highlighterit põseluule, ninaotsakesele, kulmude alla, ülahuule peale ja silmanurkadesse. Magic!

No ja siis on pmst juba nägu peas. Kui tahad teeselda, et oled palju vaeva näinud, siis pane laugudele kõigepealt üleni heledamat tooni, siis välisservadesse tumedamat kah. Hajuta täie rauaga, väga mööda panna ei saa nt nende kahe tooniga. Samas kui ei viitsi, pane aint heledat, käib kah. Kui tunned, et suudad, tee lainerijoon, see on selleks päris hea variant. Kui ei, kärab ilma ka. Siis ripsmetele natsa dušši (see on hea) ja lõpuks joonistad oma kulmud üle selle kulmupliiatsiga.

Ole lahke, you are done. Kui tahad, võid huuled ka teha, aga ma viimasel ajal ise ei taha miskipärast, seega olgu nii, et rohkem rõhku silmadele ja asi ants. Põsepuna on ka selline, et mõnikord panen, enamasti mitte.

Ma ise proovisin need must-have tooted panna ostukorvi ja vaatan, et alla 100€ saab kogu uhiuue meigivarustuse kenasti kätte. Okei, see eeldab, et sul on olemas nt lauvärvi jaoks pintsel (aga kui ostad suurema paleti, saab sellega jumala norm pintsli kaasa, ma ise kasutan seda, kuigi mul nn “paremaid” ka, aga ma ei näe vahet).

Siin videos ma vist UMBES nii teen, et kes kirjakeeles aru ei saanud ??‍♀️

Ja ma mõtlesin, et kui ma juba siin Wibo põhjal selle näite valmis tegin, siis küsisin neilt koodi ka – täna ja homme kood mallukas30. Saate kõikidelt asjadelt 30% alla, mis tähendab, et umbes 60-70€ saate siis terve uhiuue meigikoti sisu. Woop-woop!

Mainin ära, et tegemist ei ole tellitud reklaamiga, hakkasin Katule listi tegema ja tegin nii suure töö ära, et tundus narr teile ka mitte jagada. Seda enam, et need asjad mul endal kasutuses ja julgen soovitada, jehhuu. Hea hind on veel ekstra boonus.

Kas keegi on midagi wibo asjadest proovinud, peale mu eelmiseid soovitusi? Meeldisid?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar