JUMALAITA

teie otsustate, kas ma lähen lotiimusse või ei, eks?!

28. mai 2020

Okei, help a sister out nüüd. Ma olen nii kahevahel, saate aru jah?!

Üks osa minust: jaaa obv võiks minna, mis mul kaotada.

Teine osa minust: Malluu, hallooo, sul on targemaid asju ka rahaga teha.

+ aga siis sa poleks pekinägu.

– samas muid pekiseid osi on ikka, pohh ju.

+ ma meeldin endale nii nagu ma praegu ka olen, ei vaevle kompleksides

– oled sa kindel???? vb siis meeldksid veel rohkem endale? ah?

+ see ei kao kunagi ise ära, niiet kena oleks minna ja muretult edasi elada

-samas vb kaoks, kui sa selline laisk mofo poleks

AAAAAHHH! Ma pean juba laup minema covid testile ja esmasp kell 11 haiglasse. AAAAAH!

paanikaosakond.

Plz jätke kommentaariks üks positiivne ja üks negatiivne külg lotiimul. Mul aega üks päev otsustada ?

 

Loe ka neid postitusi!

113 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Birgit 1. juuni 2020 at 14:42

    Jah mine: mu ema on käinud kahel sarnasel opil, ülirahul.
    Neg kommentaar: ta ütles e uuesti ta seda üle elada ei tahaks

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2020 at 22:37

      Ma nüüd kodus ja ütlen, et suht lebo asi, mida “üle elada” 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 31. mai 2020 at 23:16

    Mine kui tahad. Sa oled aastaid rääkinud, et lott sind häirib ja ise see ära ei kao. Kui sa iga nädal vähemalt ühe korra sellest mõtled siis tasub teha.

  • Avatar
    Vasta K 31. mai 2020 at 14:27

    Pos: extra ilusad selfid

    Neg: bitches be hating, aga suva, las heidivad. Ja raha äkki?

  • Avatar
    Vasta Pille 29. mai 2020 at 23:49

    Ei ole sul häda kedagi. AUSALT! Minu arvates täielik pseudoprobleem. Sa ei pea seda nüüd ja kohe tegema. Ja kas see imu garanteerib sulle kindla tulemuse? On see tulemus püsiv? Kui kaua? Mdea… Ma teeks tõesti rahaga midagi targemat. Aga et küsisin plusse ja miinuseid………..
    + kui sel on efekt, saad nüüd ja kohe mingi tulemuse, mis laseb sul end jumalannana tunda (olgugi, et pool inimkonda ilmselt ei pea su lotti mitte mingiks lotiks ning enamus inimesi ilmselt ei huvitagi kui see sul ka olema peaks)
    – raha läheb mutiauku, palju ebamugavust kaasneb, sa lood endale teadmist, et sul ei hakkagi olema piisavalt iselomu, et ise enda keha suuta vormida………

    Kui ikka elada ei lase, ju pead ikka minema. Mina isiklikult ei läheks, kui mul ka raha oleks .Kui mul oleks rohkem rahalisi võimalusi, palkaks ma lapsehoidja, hakkaks uusi hobisid harrastama, regulaarselt trenni tegema jms. Ok, ainult ilusüstidele ehk laristaks…

  • Avatar
    Vasta Johhi 29. mai 2020 at 22:27

    Negatiivset pole. Kui see sind õnnelikumaks teeb, siis mine. Kui ei ole vahet, siis whatever. Enda mätta otsast vaata ikka, mitte teiste. Kõhurasva on ju imetud juba, pohh see lott siis ju 😀 Ma mitte halvaga üldse, lihtsalt tee seda, mis teeb enesetunde heaks pikas perspektiivis.

  • Avatar
    Vasta Tinkerbell 29. mai 2020 at 21:25

    Mõte jäi poolikuks… St ei ole lott sinulik ja kui sa juba ise selle peale mõtled nagunii, siis tee ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Tinkerbell 29. mai 2020 at 21:22

    Wtf miks keegi peaks üldse ütlema, et “lott on sinulik” 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. mai 2020 at 09:29

      ma juurdlen isegi selle üle haha 😀

  • Avatar
    Vasta Lotte-Cecilia 29. mai 2020 at 17:01

    Aga kui su testist selgub, et sul on koroonaviirus, kuigi tundemärke pole?
    Võtaksin igasugused meditsiinilised protseduurid praegu ette ainult äärmisel põhjusel. Kui koroona- jm nakatumise riskid otsa saavad, on küllalt aega imuda või mitte.
    Kas sa oled kunagi oma mehelt küsinud, kas su lott või lotike äkki talle hoopiski armas pole. Võib-olla see isegi meeldib talle. Uus nägu ilma lotita ei pruugi nii armas olla.
    Lõppude lõpuks pead niikuinii ise otsustama, aga mina ei läheks rasvaimusse. Kõige tobedam on selleks minna, et su blogilugejate mingi osa uudishimu rahuldatud saaks. Ole sina ise!

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. mai 2020 at 17:07

      ausalt mul nii kopp ees sellest koroonast siin ja seal, ei ole mul häda kedagi

      • Avatar
        Vasta Vaike 29. mai 2020 at 17:22

        Mis siis on, kui selgub, et on viirus? Kuniks hospitaliseerimist pole vaja, tuleb kodus istuda lihtsalt. Ja mis siis, kui mehele on lott armas? Mu mees näiteks tahab, et ma juurde võtaksin. Võtku ise, kui tahab. 😀

      • Avatar
        Vasta M 29. mai 2020 at 21:43

        Sa ise tegid inimesi maha, kellel oli selline suhtumine kuu aega tagasi. Kutsusid neid vastutustundetuks ja lugesid sõnu peale, et inimesed peavad hoolima teistest enda ümber. Nüüd aga kus SUL on kopp ees koroonast, on hea idee minna opile, saata lapsed lasteaeda, käia restoranides ja üldiselt elada tavalist elu.

        See on sinust üpriski silmakirjalik rääkida üht juttu kui sulle see sobib ja siis teist kui sul tuju enam ei ole mõelda pandeemiale.

        Kõigil on õigus ümber mõelda, aga nüüd ongi hea võimalus panna end teiste kingadesse, kui nad ei hoolinud ka sellest pandeemiast kuu aega tagasi.

        Ma ei ütle et sul on praegu õigus rääkida, et sa ei hoolid või et nendel inimestel, kes ei hoolinud kuu-kaks tagasi oli õigus. Ma pigem ise olen edasi ettevaatlik, aga tahtsin lihtsalt tuua välja selle muutuse sinu sisus mis sa lood. (Blogi, instagram jne)

        • Mallu
          Vasta Mallu 30. mai 2020 at 09:24

          Jah, ma tõesti tunnistan, et minu arvamus võrreldes algusega on selles teemas vägagi muutunud. Silmakirjalik või mitte, ma ei saa midagi teha, kui mu arvamus muutus 😀

          • Avatar
            Vaike 30. mai 2020 at 13:38

            Nüüd on ju restoranid ja lasteaiad lahti ka, järelikult võib käia. Kuua aega tagasi ei olnud, ükskõik kui kopp ees või taga oli.

  • Avatar
    Vasta Sirli 29. mai 2020 at 12:56

    Lott kuulub sinu juurde ?
    Ja siis ma poleks ainuke lotiga, kui sa pisikese alles jätaks

  • Avatar
    Vasta TYY 29. mai 2020 at 12:42

    Kui ma milleski kahtlen, siis kasutan sellist loogikat?
    Miks ma küsin üldse? Järelikult ma kahtlen?
    Kui ma kahtlen, siis on alati vastus ÄRA TEE,
    sest kahtlus on see sisemine mina mis alati teab mis on õige ja vale.
    Kui sa tead mis on hea ja õige, siis pole ka kahtlust ja küsimust.
    Praegu mu meelest sa ei kahtle selles kas üldse teha, vaid selles kas praegu on õige aeg.
    Sellele küsimusele oled sa ise juba vastanud.
    Sorry et pikk vastus ja pole + ja –

    • Avatar
      Vasta Vaike 29. mai 2020 at 16:17

      Kaks asja, mida ma olen oma elus vist kõige rohkem kartnud: 1) kui kirjutasin 14 aastat tagasi alla töölepingule asutuses, kus töötan siiamaani; 2) kui võtsin 12 aastat tagasi esimese kodulaenu. Mõlemad osutusid ühtedeks parimateks otsusteks mu elus. 😀

      • Avatar
        Vasta TYY 29. mai 2020 at 21:38

        Oleneb mida sa kartsid tööle minnes? Vahel me sõnastame oma tõelist probleemi valesti. Inimene on paraku osav ka ise-ennast petma. Leidmaks õigustusi endale.
        On inimesi kelle pinge ja stressi taluvus on väga kõrge, need võtavad ka suuremaid riske. Nemad võidavad AGA ka kaotavad elus kõige enam. Kuidas sinul sellega on, ei tea.
        Ilmselgelt olen mina oma elus väga ettevaatlik. Mõtlen läbi ka plaan B ja isegi C.
        Ma ei ütlegi, et minu moodus asju vaagida on see kõige õigem kõigile. See on MULLE viis ennast kõrvalt uurida. Kahtluse all ei mõelnud ma kahte valikut, tee otsa elus edasi minekuks. Pigem just seda osa, misja kus on kahtluse allikas. Siis ma tegelen selle põhjusega või mitte. Siit sünnibki tegelik otsus mida, kuidas ja kas üldse teha.
        Praeguse teema puhul näib mulle loti imu selline emotsioonil põhinev tahtmine ja vähem oluline. See teenus ei kao kuhugi, tee seda kui võimalused paremad. Aga töö ja maja on suured otsused ja nõuaksid minult põhjalikku vaagimist. Eriti laen. Kõik on ka suhteline, kui suure riski võtad ja millise osa endast pead ära andma. Kui seda peab mingitel asjaoludel niikuinii tegema, on taas olukorrad võrdsed. Võimalusel teeksin valiku, kus tulevik helgem ja kergem. Samal ajal püüaksin riske hajutada.

        • Mallu
          Vasta Mallu 30. mai 2020 at 09:24

          Ma ei viitsiks elusees millegi üle nii kaua mõelda ja vaagida 😀

          • Avatar
            Vaike 30. mai 2020 at 13:53

            Muide, töölepingule alla kirjutades ja kontoris lahkudes oli mul trepist alla minnes konkreetselt tunne, et millesse sa end nüüd segasid. Ma mäletan ülihästi siiamaani seda raskustunnet südames. Ent see ei ole ei esimene ega viimane kord, kus ma olen aru saanud, et ära sina, tüdruk, küll oma sisetunnet usalda. 😀

        • Avatar
          Vasta Vaike 30. mai 2020 at 13:44

          Tyy, mõlema puhul kartsin esiteks muutust, sest neid kardan ma alati, teiseks, et ei saa hakkama. Oleksin võinud jätkata vanaviisi, aga läbi hirmu kirjutasin mõlemad lepingud alla, sest … ma ei tea. 😀 Peale hirmu polnud vist ühtegi argumenti, miks mitte kirjutada. Peale hüpoteetiliste. Ja ei kahetse. 🙂 Prognoosida, kas mulle töökoht meeldib, kas saan hakkama, kas töö jääb alles ja saan laenu makstud… Ma ei tea, minu arust prognoosimatud asjad, sest mitte iial ei tea, mis võib tulla.

          Nüüd, teist korda kodulaenu võttes ei pilkunud mu silm ka enam. Küll ma hakkama saan. 🙂

  • Avatar
    Vasta rami 29. mai 2020 at 10:44

    Mina arvan nii, et kui see lott sul on juba terve elu olnud, siis ei kao ta ka sul praegu kuskile. Oota nt aasta. Ei pea ju kohe seda tegema ja siis pääsed Covid testist kah! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirts 29. mai 2020 at 10:15

    Hahaa, ma loen muudkui, et lo tii mu, pika Iga keskelt, rõhk täiesti vales kohas. Mis see veel olema peaks? Kusagil postituse teises pooles sain alles aru, millest jutt käib. Arvasin, et mingi popp ja noortepärane trenn ?

  • Avatar
    Vasta Liis 29. mai 2020 at 09:47

    Ma ütleks: võta seda kokkuhoidu, kui jätad imule minemata, rahalise motivaatorina. Ehk: võtad 5(?) kg alla (mille tagajärel ka lott kaob ise) ja saad selle eest tonna. Ma küll asuksin seepeale usinasti kaalu langetama! (Kuigi endal oleks lausa 10 vaja alla võtta). U can do it!

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 29. mai 2020 at 08:59

    Esiteks, kommentaare lugedes jäi mulje, et enamus sinu jälgijaid on lotiga? Selline tunne jääb küll, sest paljud kommenteerisid, et mine jah, siis ma äkki lähen ka kunagi.. Neil enda huvid mängus, mitte sinu.
    Teiseks, mulle tundus, et paljud utsitasid sind minema, et pärast oleks põnevat lugemist, aga see “põnev” lugemine on kellegi kogemus/päris elu. Enda põnevuse pärast soovitada inimesele minna lotiimusse? Nõme. Ja jällegi on inimestel enda huvid mängus, mitte sinu.
    Kolmandaks, sa oled väga ilus ja see hiigelsuur lott, millest koguaeg räägid..mina seda ei näe! Järelikult ei ole ta sul nii suur, et riivaks silma.
    Nägin, mis su vannitoa remondiga juhtus, siililegi selge, et sinna tuleb uuesti raha alla panna.. Sul ei ole hetkel ilmselt ülearust raha, et ebaolulisi ja ebavajalikke “iluprotseduure” teha. Kui sa mõne aja pärast seda imu tõepoolest kogu südamest tahad, siis saad ju alati minna.
    Ja PS! Covid test pidi paljudele tõesti valus olema.
    Ma ei saanud imusse minemise kasuks ühtegi plussi, miinuseid aga terve hulga.
    Arukat otsust! ?

  • Avatar
    Vasta TN 29. mai 2020 at 08:39

    Ma ei tea, palju see rõõm maksab, aga mulle on jäänud mulje, et sul on pigem selline raha tuleb, raha läheb suhtumine. Kui seda loti peale ei kuluta, läheb see kuskile mujale, ilmselt saab wolt või vaibapood selle omale. Nii et ma ei võtaks raha praegu väga tõsise argumendina, samas who am I to tell, pole mingi finantsekspert.

    + saad lotist lahti, millest sa nii ammu unistanud oled. Võid edaspidi teha selfisid ka nurgaga alt üles.
    – su lott on nii paljudes postitustes läbiv tegelane olnud, kellest sa nüüd kirjutama hakkad?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. mai 2020 at 09:12

      haha, see oleks hea lüke, et panen blogi kinni, sest mul ple enam millestki kirjutada peale seda 😀

  • Avatar
    Vasta Kris 29. mai 2020 at 08:15

    Mine ikka, jaga kogemust ja ma olen ilmselt järgmine järjekorras minema.
    Raha läheb, aga see ju kulub nagunii, küll tuleb juurde ka?

  • Avatar
    Vasta Pille 29. mai 2020 at 07:40

    Ega see Sind aja jooksul hakkab ainult rohkem häirima! Kui just raha hetkel selleks pole siis lihtsalt lükka edasi

  • Avatar
    Vasta Liisu 28. mai 2020 at 23:46

    Hei!
    Mis lott? Kui sa sellest ei räägiks ei ärkaks mitte keegi. Õpi enda armastama sellisena nagu oled- see on täitsa tasuta ja palju efektiivsem 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. mai 2020 at 09:13

      arvad, et ma ei armasta ennast v? 😀

  • Avatar
    Vasta Ty 28. mai 2020 at 22:56

    Mine!

  • Avatar
    Vasta J 28. mai 2020 at 22:40

    Teemaväline küsimus, kuid te võtsite endale hiljuti must valge kiisu Hella ja nüüd piltidel hoopis kassipoeg. Mis Hellast sai? 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. mai 2020 at 09:13

      Hella on siinsamas, lihtsalt titt ronib rohkem sülle 😀

  • Avatar
    Vasta M 28. mai 2020 at 22:39

    + allesjäänud raha eest saad perega või Härraga kahekesti puhkama minna ; koguda raha millegi muu tarbeks
    – see on lõikus. Su näol pole midagi viga. Meid lugejaid ei häiri see üldse. Ilmselt on ka peale kirurgilise sekkumise mõni teine võimalus Sellest vabaneda. See küll nõuab motivatsiooni ja suurt tahtejõudu, Aga usun, et koos jälgijatega saaks hakkama (+ Saavad ka need jälgijad, kellel Sama mure, oma lotist lahti)

  • Avatar
    Vasta Esp 28. mai 2020 at 21:53

    Pos kylgi ma ei tea, pole sedasorti operatsioonist yldse kuulnudki, aga ju ta olemas on ja töötab, muidu ju nende valikus ei eksisteeriks. ?
    Neg poole pealt ma motlen algusest peale, et Sul vist poleks seda vaja, sest sul pole tegemist ylekaaluga (millest ka toepoolest lott tekib), vaid pigem hambumuse probleemiga, sa oled seda mu arust ise maininud ja ma tunnen vâga mitut sama tyypi probleemiga inimest. Nii et akki see opp & Co yldse ei aitaks, oli mu esimene mote? ? Vbla vâga loll mote, tunnistan

  • Avatar
    Vasta Viktoria 28. mai 2020 at 21:30

    Olen ka üks neist, kes arvab, et see on MEELETULT RUMAL TEGU hetkel see mõte teoks teha ja seda puhtalt raha pärast. Kuna hiljuti oli just sul ilmselgelt rahamure vannitoa pärast juba ainuüksi, tuletan meelde ühte: kriis ei pruugi olla läbi. Tegelikult võib veel sügavam majandushoop olla alles tulemas. Sa peaksid pigem valmistuma selleks, et tänavune aasta võib olla majanduses keeruline. Võib-olla ükski partner ei ole enam huvitatud koostööde tegemist – mis saab siis, kui su blogi enam sisuliselt üldse raha ei toodaks?

    Olles inimene, kes on läbi teinud kõikvõimalikud võlaprobleemid ja näeb iga päev inimesi, kes vaevlevad rahaprobleemide pärast – palun, palun, palun, tee õige otsus ning hoia oma raha praegu. Pane see kas või hoiusele ära, et näpud ei “sügeleks” selle järgi. Aga palun ära larista seda ära. Mõtle kui tore on hiljem vaadata hoiukontot ja teha kodu juures veel midagi korda. Kunagi ei tea, mida elu toob – ükski iluprotseduur ei ole väärt seda, et sul pole potentsiaalselt söögiraha. Päriselt, see võib kõlada kui liialdus, aga see on reaalne stsenaarium. 6 kuud tagasi ei oleks pooled inimesed seda juttu uskunud, aga vaata, mis kevad tõi – tuhanded inimesed jäid sisuliselt üleöö töötuks. Tee õige valik ja hoia oma raha!

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. mai 2020 at 09:14

      ah, ma ei usu elusees, et korraga KEEGI enam mu blogis ei käiks 😀

      • Avatar
        Vasta V 29. mai 2020 at 13:23

        Jaanuaris poleks keegi uskunud, et oleme kõik sunnitud mõne aja istuma rõõmsalt ainult kodus ja ei tohi isegi oma vanavanematele näiteks külla minna. Ma ka ei usu, et asjad võivad nii drastiliselt muutuda, aga kahjuks ei tea kunagi, mis elu ette toob. Ma soovitaksin kõigepealt luua endale väikese “südamerahu fondi”, kus oleks piisavalt palju raha, et kenasti mitu mitu kuud ära elada isegi, kui oleks 0 sissetulek (enamus eksperte soovitavad selle fondi suuruseks kuskil 3-6 kuu kulude summat). Ja kui selline fond on kenasti olemas, siis ülejäänud rahaga võid juba vabalt midagi muud teha. 🙂 Vähemalt teada, et isegi halvimal juhul on perel piisavalt raha. 🙂

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. mai 2020 at 14:22

          Jah, aga minu blogi suur sissetulek tuleb lihtsalt sellest, et siin lehel käiakse. Tulgu või mai tea mis kriis, küllap mu LUGEJAD alles jäävad, isegi kui reklaam kaoks. Ja mul on olnud kogutud raha, aga remont sõi selle ära. Küll kunagi korjan uue

  • Avatar
    Vasta Katrin 28. mai 2020 at 20:57

    + vaatad peeglisse – rahulolu, lotti ei näe ja TUNDUD endale ilusam (ei võrdu, et OLED ilusam!!!)
    – vaatad peeglisse ja üle õla kobisevad lotiimusse pandud raha eest tegemata jäänud tegevused

    alati on ju võimalus võtta pinged maha edasilükkamisega, et mitte kategooriline ei tee/teen vaid teen hiljem, enne teen muud vajalikud asjad ära. Vähem süümekaid ka 😀

    Või oleneb, kui suurt alet sulle veel pakutakse, et sa ikka teeksid praegu 😉

  • Avatar
    Vasta E 28. mai 2020 at 19:59

    + Heameelega teeks isegi lotiimu, vastik ümar nägu jääb piltidel selle pärast. Tulemus kindlasti hea.
    – Tundub hirmus millegipärast. Hinda ka ei taha teada..

  • Avatar
    Vasta Carmen 28. mai 2020 at 19:36

    Mine sügisel, kui üldse. Praegu käid ära ja siis mitu nädalat kael sinine 😀 ei saa salliga varjata kah ju 😀 soojad ilmad :p

  • Avatar
    Vasta Anu 28. mai 2020 at 19:31

    MA läheks lotiimusse igakell. Kaks korda ksvöi. No suva see lott vöi ei-lott aga enesetunne on ju kohe parem. See sama mis vahet seal on kas raseerid jalgu vöi ei ngni pikad pyksid täna. Aga endal on ju kohe seksim tunne. Ma ei teagi negatiivset …. arvan et vb taastumine on veits jama… grillliha ei saa nätsutada. Go for it!!!

  • Avatar
    Vasta Carolin 28. mai 2020 at 19:28

    Muidugi mine! Raha kulub nkn ju, kui palju Eestis selline asi üldse maksab?
    + Oled õnnelik, et ära tegid ja tunned end enesekindlamalt
    – kadetsejad saavad jälle kadetseda

  • Avatar
    Vasta Uuu 28. mai 2020 at 18:48

    Mallu.. ausalt sul pole viga midagi.. see väike lott käib asja juurde. Mida rohkem lased enda kehal midagi vähendada vms.. seda rohkem sa enda juures vigu leiad. Armasta ennast ka oma vigadega! Ole loomulik sina!!! Armsad olete ?

  • Avatar
    Vasta Laura 28. mai 2020 at 18:45

    Mina soovitaks kindlasti teha. Mul endal ka lott ja see ajab nii paganama närvi. Ma ei oska miinuseid välja tuua, sest selline ühekordne väljaminek, mis muudab väga palju ja tõstab enesekindlust ei ole minu jaoks miinus.

    AGA kas sa pliiiiiiiiis vastaks sellele, et mis sellest kadunud sõbranna loost siis sai? Sa lihtsalt kustutasid kogu sellega seonduva ära ja ei öelnud midagi, aga mulle läks see lugu väga-väga hinge. Siiani mõtlen sellele. Kas saaksid midagi öelda selle kohta?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. mai 2020 at 09:15

      Mida ma ütlen, ta ütles et ta õnnelik ja ei taha suhelda, kõik 😀

  • Avatar
    Vasta Inks 28. mai 2020 at 18:39

    Minu arust ei ole sul see lõualott üldse mingi hirmus asi, aga kui see sind ennast nii palju ikkagi häirib, et mugavalt ei tunne, siis mine tee ära! Elu on näidanud, et raha on aint number ja küll seda ka juurde jälle tuleb.

  • Avatar
    Vasta Älis 28. mai 2020 at 18:28

    Kui sa vähegi kõhkled, siis loomulikult EI, ära tee. Igasugune kirurgiline sekkumine olgu ikka täiesti kindla meelega tehtud otsus.

  • Avatar
    Vasta Eku 28. mai 2020 at 17:34

    Pos ega neg külgi ma absoluutselt välja tuua ei oska, ei ole selle teemaga väga kursis. Aga kui sa ei lähe, siis proovi kindlasti kuputada lõuga. Jane on viimasel ajal väga palju jaganud neid enne-pärast pilte ja see tundub uskumatu 😀 Ma kunagi lugesin ka, et keegi kasutas lõual ja noh lott läinud 😀 Olen ise kuputanud ja sain jalgadelt armid nt peaaegu ära, nüüd muidugi uued armid kuna jälle rase, aga kui kunagi see rasedus ja imetamine läbi siis hakkan kindlasti uuesti ennast 24/7 kuputama, et kõik armid ja lotid ja pekid minema saata oma kehalt 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 17:42

      no minu jaoks need enne-pärast pildid on alati suht neeeh, kui nt videodes ja asjades on inimene samasugune. ei räägi janest hetkel,s est ma ei ei follow teda, aga nagu ma olen paljudel näinud seda, et igast enne-pärast pilte annnab genereerida 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 28. mai 2020 at 17:23

    Kuna Sa seda päris pikalt tahtnud, siis minu arvates peaksid tegema seda! ?
    Ehk mõni lugeja sama küsimuse ees ja saaksid oma nägemuse asjast kirja panna jne.
    Ma toetaks ja jälgiks huviga kogu protsessi ?

  • Avatar
    Vasta LK 28. mai 2020 at 17:20

    + alles jäänud rahaga on ikka palju muud paremat teha
    – pärast ei oleks sa enam see MALLU, keda ma harjunud nägema=
    mina kasutaks alles jäänud raha hoopis Tenekal veini limpsimiseks ja päikeseloojangu nautimiseks (kui muidugi kunagi veel reisida saab)

    • Avatar
      Vasta Mariel 28. mai 2020 at 23:35

      Positiivne-saad lotist priiks ja pole enam loti-Mallu 😛
      Negatiivne-korraks on rahaline väljaminek

    • Avatar
      Vasta M 29. mai 2020 at 00:52

      Ma teeks, aga see ainult sellepärast, et ma peenike, aga ikka on lott 😀

  • Avatar
    Vasta Getlin 28. mai 2020 at 17:19

    + sa saad lotist lahti
    – ma ei saa lotist lahti!?

  • Avatar
    Vasta Katri 28. mai 2020 at 17:03

    ma läheks kohe kui saaks.Niiet ära mõtlegi ümber 😀

  • Avatar
    Vasta SS 28. mai 2020 at 16:58

    Pille on hästi öelnud – vihkajad vihkavad nkn, olenemata sellest, mis näoga sa oled, lotiga v lotita.
    Positiivne oleks see, et saad parandatud vea, mida arvad endal olevat. Samas tunnistad ise ka, et komplekse pole ja oled endaga rahul. Miks sa sinna imusse siis ikkagi kipud? 😀 Minu meelest oled väga kena naine!
    Negatiivse poole pealt kulutad palju raha. Alles olid nälja äärel (no päriselt ilmselt polnud, aga minu mäletamist mööda ütlesid ise ka, et raha pole sul ammu nii vähe olnud, kui peale remonti, ja nagu näha oli. siis see remondisaaga ja ka rahakulu vannituppa pole veel läbi 😀 ). Lisaks oled ammu rääkinud ja unistanud maja fassaadi tegemisest. Parem paiguta see raha sinna fondi ja küll sa siis kunagi enda fasaadini ka jõuad, kui ikka üldse rahu ei anna 🙂

    PS! Ja uue kiisu võtmise lugu tahaks ka lugeda! Ja rohkem pilte sellest nunnust 🙂

    • Avatar
      Vasta Kaisa 28. mai 2020 at 18:53

      Mina läheks sinu asemel! Oled ju nii pikalt oma lotist rääkinud (kuigi ma seal mingit erilist lotti küll ei näe ?), siis oleks rahu sellega.

  • Avatar
    Vasta Urr 28. mai 2020 at 16:56

    + saad lotist lahti ja sul on üks näitlik kogemus juures, mida lugejatega jagada
    + saad covid testi tehtud, jah, see on pluss ? (5-7 sekundit rõvedat ebamugavustunnet ninas talub iga täiskasvanud inimene ära, mina ise olen seda kolm korda saanud teha ja ei ütleks, et sellest nüüd eluaegse trauma oleksin saanud)
    — raha (aga sa paneksid selle nagunii millegi peale hakkama ja võimalik, et hoopis mõttetuma asja peale)

  • Avatar
    Vasta Liis 28. mai 2020 at 16:54

    Positiivne- saad lotist lahti! Negatiivne- ilmselgelt sul pappi mujale ka panna ?
    Lots of help, eks ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 28. mai 2020 at 16:49

    Ma läheks, sest see on ilmselgelt rohkem sinu keha eripära ja sinu pikkuse ja kaalu juures ei ole lõualott just paljudel. Ja nagu why not eksole? ?? pole just mingi mega riskantne ja raske opp vms et hullult põdema peaks. Seega mine ja blogii!! ?? Ootan huviga 😉

  • Avatar
    Vasta Mari 28. mai 2020 at 16:44

    Pos : lõpuks tehtud ja lotita
    Neg : ilmselt tuleb ühel ajal uuesti teha aga sitta sellest

    • Avatar
      Vasta Vaike 28. mai 2020 at 19:21

      Rasv hakkab lihtsalt mujale ladestuma. Põskedesse nt. Rindadesse see raibe vaevalt läheb. 😀

  • Avatar
    Vasta Sirts 28. mai 2020 at 16:43

    Mina läheks 100% . mul ka mega häiriv lott. Kui mul oleks hetkel sellist raha siis ma läheks kohe. Ma ei oskagi öelda mis oleks neg. Muidugi mitte, et sa mingi pekinägu oled aga ma tean mis tunne see on kui jääd ntx pildile küljega ja lihtsalt see lott karjub pildil ?

  • Avatar
    Vasta JJ 28. mai 2020 at 16:39

    Positiivne: saad esmaspäeval mõneks tunniks kodust minema.
    Negatiivne: pärast pead koju ikkagi tagasi minema ja vaesumist ei saa ettekäändeks tuua, et minemata jätta.
    Positiivne: saad lastega mitu päeva “Appi, muumia tuleb” mängida. No plaastrites ja sidemetes, nagu sa siis oled.
    Negatiivne: esimese päeva lõpuks on sul sellest mängust nii siiber, et oled valmis Kardo protseduuri eest maksma, peaasi, et lapsed teda kiusaks. Võid muidugi Kardo ka niisama sidemetesse mässida.
    Positiivne: saad juurde enesekindlust.
    Negatiivne: pead mingi paar nädalat seletama, miks sa sini-rohelise kirju oled. Lõpuks ühmad juba igale, kes pelgalt sulle otsa vaatab, et käisid Koplis kaklemas.

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. mai 2020 at 16:26

    Nooo.. kui sa sinna ei lähe, siis ilmselt mingi hääl seal pealuu sees hakkab pida käima, et oleks pidanud ikka minema, oleks pidanud ikka minema. Ja ega see enne järgi ei jäta, kui käidud saad. Seega, juba vaimse tervise nimel, mine käi ära ! 😀

  • Avatar
    Vasta Carmen 28. mai 2020 at 16:23

    Proovi näokuppu 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 28. mai 2020 at 16:20

    Kui rahaga targemat teha pole, siis võib ju minna. Su fännid ja mees ilmselt pole su lotti märganudki, et see on ilmselt su enda väljamõeldud probleem. Su vihkajad vihkavad sind nagunii, väga vahet pole, milline morda sul on.
    Mulle pole kunagi loosiratas väga naeratanud, aga alles hiljuti ma võitisin võimaluse osaleda koroonauuringul, juhuu. Eks see protseduur ebameeldiv oli, aga karta seda küll ei maksa. Kui sa oled sünnitanud kolm last, su nibud on versiseks lutsutatud, siis miks karta kahte vatitikku.

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:23

      amen, sister 😀

      • Avatar
        Vasta Kel 28. mai 2020 at 17:16

        Need kommentaarid et ära mine ja sa oled niisama ka ilus jnejne, cmon, gogogo!!! Juba sellepärast, et tahaks näha ja kuulda kuidas see toimib ja käib jne, mega huvitav ja kui saaks läheks ise ka kohe 😀 mega savi mine, juba vaatamiste pärast, mis pärast blogist saad ???

  • Avatar
    Vasta Krr 28. mai 2020 at 16:12

    Einoh, muidugi mine, plusse on palju! Ja muidugi on miinuseks raha, aga no kui reaalne oleks meil poole aasta pärast lugeda uudist: “Mallukas suri nälga, sest ta käis lotiimul.”
    Ise tahaks silmaopile minna, aga ei raatsi 😛

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:23

      silmaopile mine RAUDSELT! life changing!

  • Avatar
    Vasta Liizu 28. mai 2020 at 16:12

    Vaatasin su Insta live ka. Sa oled niisama ka ilus, lotti pole tõesti märgata, kui sa oma lõuga alla ei suru ja tõesti ei pinguta,
    et seda näha oleks. Ole positiivne ja unusta oma lott 🙂
    Negatiivne pool loti imul, arvatavasti narkoosist välja tulek ja valus ka pärast see piirkond. Valu kohta ei tea
    Muidugi kindlalt… oletan!

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:24

      kõhu imul küll valus polnd 😀

      • Avatar
        Vasta Liis 28. mai 2020 at 17:34

        Hoia raha kokku ja proovi pigem kuppe.Sellega saad soodsamalt ka mujalt pekist lahti?

  • Avatar
    Vasta Pille 28. mai 2020 at 16:06

    Kui ei tee jääb ikka kummitama, et äkki ikka oleks pidanud tegema ? Tõenäoliselt kui tehtud, ei mõtle, et kurjam oleks selle raha eest hoopis midagi muud ostnud?

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. mai 2020 at 16:04

    Mõnikord võid ju ENDALE ka midagi lubada!
    Ja raudselt ükspäev seisad jälle sama dilemma ees ? Niiet go for it !

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:10

      ma luban endale pidevalt midagi ju? 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 28. mai 2020 at 16:03

    Negatiivne: enne peab covid testi tegema.
    Positiivne: ära mine. Raha jääb alles.

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:10

      😀

  • Avatar
    Vasta Anna 28. mai 2020 at 16:03

    No mina ütleks, et kui sa sellele juba nii kaua oled mõelnud siis varem v hiljem teed nkn ära. Rahalises mõttes pole mul õrna aimugi kus sa omadega oled, aga raha tuleb ja raha läheb ? Ma teeks ära, nkn parast juba suva rahast kui see kulutatud (minul vähemalt ?)

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:11

      haha, ma ei tea ise ka enamus ajast kus ma rahadega omadega olen 😀

  • Avatar
    Vasta Zz 28. mai 2020 at 16:02

    + saad soovitud tulemuse
    – ilmselt ei saa trenni teha päris mõnda aega?
    ?
    Tead, mul ka lott veits. Aga mul ta trenniga on paremaks läinud (samas eks ma jälle veidi alla ka võtnud). Ja muidugi kui ma sööks viisakamalt ja teeks veinist pausi, siis ta ilmselt taanduks kiiremini…. 😀 samas ega mul mingi õrn lotike oli siis ka, kui ma mega peenike olin..
    Ma ei tea, ma soovitaks paar kuud trennis käia ja siis vaadata, kas ikka häirib.
    AGA…. ma olen ainult soovitustes hea, kui ma ise samas olukorras oleks, et ikka häiriks jaa tahaks lahti saada ja oleks võimalus, siis ka teeks?? ühesõnaga minust ei ole mitte mingit kasu siin hetkel?
    Aga sa näed peenem välja kui mina… kui see sind lohutab?

  • Avatar
    Vasta Mirru 28. mai 2020 at 16:02

    Mine tee ära..muidu jääb kripeldama ja varem või hiljem teed selle nagunii ära. Pole siis vahet, kas raiskad selle raha ära esmaspäeval või järgmisel kuul ?

  • Avatar
    Vasta Monika 28. mai 2020 at 16:01

    POS: elu ilma lotita ja eks raha tuleb ja läheb
    NEG: elu vähema rahaga ja eks ka lott tuleb ja läheb 😛 Kui nüüd päris musta huumorit teha… 😀

  • Avatar
    Vasta Landa 28. mai 2020 at 16:00

    Do it ? Ma teeks kohe ,kui mul oleks võimalik ? Ei leia ühtegi negatiivset peale selle ,et raha läheb selle peale!

  • Avatar
    Vasta L 28. mai 2020 at 16:00

    Ma ei läheks, su lott pole ausalt öeldes häirinud ja lisaks sellele mulle meeldib lotiseiklustest lugeda ?
    Pluss see asi ju maksab ja covid test ei tundu ka vahva asi mida teha.

  • Avatar
    Vasta Janet 28. mai 2020 at 15:59

    Muidugi mine!! Varem või hiljem teed selle nagu nii ära, seega mine juba kohe!

  • Avatar
    Vasta Kics 28. mai 2020 at 15:59

    Miks kassi kommentaaridele ei vasta? Kus hella on?? paned ainult kassipojast pilte

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:05

      mis kassi kommentaaridele ma ei vasta? kus? hella on siinsamas, magab

      • Avatar
        Vasta Kass 28. mai 2020 at 16:22

        Kas see väike on ju uus kass, lisaks Hellale?

        • Mallu
          Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:23

          ta on täitsa tutikas jah

      • Avatar
        Vasta Krissu 28. mai 2020 at 16:26

        Muidugi tee ära, sest tahad ju päriselt seda nii väga ja nii ammu. Isegi kui praegu ära jätad olen suht kindel, et peagi mõtled jälle et krt mul on seda vaja nüüd ja kohe 🙂 nii et tee ära ja süda saab rahu. Oled oma profiiliga piklat rahul ja meil ka põnev lugeda ja vaadata. Pealegi julgustad teisi ka 😉
        Päikest!

  • Avatar
    Vasta Pille 28. mai 2020 at 15:57

    Ofc mine SEST: siis saan mina vaadata ja äkki ka ära käia (hästi objektiivne, eks)
    SAMAS: cash moneyz.

    Ei ole väga originaalne, I know, aga vahemärkuseks ära plz selle vereproovi pärast alt ära hüppa. Hea mul öelda ja igal ühel on omad hirmud-foobiad, aga ma olin nii üllatunud, et sa haiglaid ning kõike seda pelgad. Ma pmst kasvasin haiglas üles ning kummalisel tunnen end ükskõik missuguses med. asutuses just kõige turvalisemalt. Kurb mõelda, et selline safe space on kellelegi nii vastu. Minu perset see ei torgi, aga ega sellised võõristused ajaga paremaks ei lähe, ikka hullemaks. Nagu nt tüüpiline meeste arstipelgus, mis lõpeb avastamata haiguste ja hädadega. Täiega tore on su blogi lugeda ning üldse ei tahaks, et sa nõelapelguse pärast ära kärvad, Mallu #paanikaosakond

    Ps. Kusjuures ma ei ole niisama targutaja tegelikult 😀 Ma kardan ämblikke ning käisin ämbliku-uuringus katsejäneseks ja ei surnud maha. Veel.

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:06

      ma kotka erahaiglat ei kardagi, see nagu hotell 😀

      • Avatar
        Vasta Ma 28. mai 2020 at 16:07

        Kas ma võin mehe ka endaga ööseks sinna tuppa võtta? 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:10

          mai tea isegi, guess not :D:D

  • Avatar
    Vasta Jaanika 28. mai 2020 at 15:56

    Kui ma siin samas all vaatan Instagrami Reztart batoonidega tehtud pilti siis mis lõualotist sa räägid? Sa oled nii ilus! Ausalt!

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:06

      hea nurga all tehtud 😀

  • Avatar
    Vasta Tibuemme 28. mai 2020 at 15:55

    + sa oled seda nii ammu tahtnud ja siis sa ei peaks enam sellele mõtlema
    – jepp, raha… 😀

  • Avatar
    Vasta Kix 28. mai 2020 at 15:55

    Mina hetkel ei läheks. Ei julgeks endale sellist vàljaminekut lubada teadmata mis làhitulevik toob. Ja ega see vòimalus ju kuskile kao. Alati saab uue aja panna ? Siiani lotiga hakkama saanud, saad edaspidi ka ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 28. mai 2020 at 15:55

    Kui ennast sinu asemele paneksin, siis positiivseks loeksin seda, et saaksin lõpuks lahti “asjast”, mis mind häirib.
    Negatiivseid tuleks ilmselt rohkem ?. Raha kaotus, millega saaksin palju olulisemaid asju teha. Hirm. Ma küll ei tea, mis moodi see välja näeb ning kas seal ka mingeid tüsistusi olla võib. Vist ikka võib.
    Samas see on selline asi, mis ei VAJA sekkumist, aga enda heaolu ning tahtmise juures mõtleksingi, et kas see on selline asi ilma milleta ma saaksin edasi elada ning mis tundeid tekitaks, kui ma ei läheks sinna? Oleksin ma endas pettunud? Kas ma hakkaksin uut aega orgunnima? Kas ma saaksin sellest ka ilma opita lahti?
    Kui ma kaalust alla võtan (mis on ka sinu hetke soov ja tegutsemine) kas siis kaob ka lott. Kui jah, siis jätaksin vast ära. Kuna tahad kaalu nagunii kaotada, siis kaob ka lott. Issand, see nii kole sõna ?

  • Avatar
    Vasta Triin 28. mai 2020 at 15:54

    + tunned ise ennast paremini
    – maksab palju
    Ega teised tegelt sinu eest otsustada ei saa, mind sinu nn lott ei häiri ja kui sa seda ise ei mainiks, siis ilmselt poleks tähele pannud?

  • Avatar
    Vasta Vaike 28. mai 2020 at 15:52

    Mõttetu, sest see kaob ka dieediga,
    Dieediga peab ennast piirama.

    Ma ei läheks, sest mul on miljon kohta, kuhu raha vaja, aga samas mõtlen ma tonnisele dermacell-hooldusele. 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 28. mai 2020 at 15:52

    Jeebus….sõna LOTIIMU??? on juba nii julmalt julm sõna, et mina ilmselt sõnast kaugemale ei jõuakski kui sellist asja vaja läheks?

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:06

      hahahha 😀

  • Avatar
    Vasta Ma 28. mai 2020 at 15:50

    + See teeb sind veelgi ilusamaks ja kindlasti oleksid endaga veel rohkem rahul.
    – Mul oleks ka lotiimu vaja, aga nii palju raha mul ka pole.

    Ja kuna jutt on sinust, siis ongi mul ainult üks + sulle öelda. I feel u, ma’am!

  • Avatar
    Vasta Ceissy 28. mai 2020 at 15:49

    Ainus negatiivne asi mu jaoks oleks covid test ?

  • Avatar
    Vasta Mari 28. mai 2020 at 15:48

    Ära veel mine, aega on terve maa ja ilm minna. Covid test ka nii kallis sinna otsa ? ehk varsti pole seda vajagi ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. mai 2020 at 16:07

      covid testi saan tasuta, jeee