Ilukraam JUMALAITA

lotituna langen su käte vaheleeee

2. juuni 2020

Ma mõtlen, et millal ma esimest korda kirjutasin, et tahaks selle loti värgiga midagi ette võtta? Kes seda teab. Mulle tundub, et ma olen sada aastat sellest rääkinud. Seda enam, et esialgu pidada see mulle tehtama siis, kui kõhulegi. Too hetk lükkus ta edasi (sest mõtlesime proovida neid sel ajal uudseid ee.. happesüste vms), aga siis ma jäin rasedaks ja selle sama lotiga edasi hängima.

Mis oli jälle hea, sest enam mu arst neid süste väga ei soovitaks, sest neid tuleb mitu korda teha ja pidada hirmus valus ja ebamugav olema, seega tundus see harilik imu tunduvalt lihtsam ja valutum. Ja mingi hetk ma kirjutasingi Mardile, et kuule, tavai, vaata üle ja ütle, mis sa arvad. Mulle tundub, et see oli pea kuu tagasi, kui ma käisin konsultatsioonis ja ta oli nagu jep, siin saaks mega hea tulemuse, paneme aja kirja ja teeme ära.

Ütlen ausalt, et ega ma enne protseduuri sellele väga ei mõelnud. Kõhu omaga ma kartsin täiega, aga nüüd mul oli juba teadmine, et ah, hullu see vast ei ole, Marti ma usaldan 100% ja no mis ma ikka siis põen või kardan. Seda enam, et mul oli kogu aeg sada tegemist ja mul polnud eriti aega, et sellele väga mõelda. Alles paar päeva tagasi proovisin leida infot ja vloge, aga ei olnud väga. Seega tegin ise paar klipikest, et teile kohe näidata, mis moodi see kõik välja näeb. Pilte väga ei taibanudki teha, krt.

No ühesõnaga ma läksin kella 11ks haiglasse, pidin olema söömata/joomata. St ma ei teadnud, kas joomata ka, igatahes ma igaks juhuks siis ikka olin. Täitsin seal pabereid ja pidin umbes poolteist tundi ootama, sest arstil oli enne mind veel mingi opp. Polnud üldse hullu, sest ma lebotasin oma voodis ja scrollisin tiktokis nagu ikka. Närvi sees polnud, ainult kõht oli maru tühi.

Mingi hetk tuli Mart, sodis mulle miskit lõua alla, rääkis kiirelt protseduurist ja varsti viidigi mind siis opisaali. Või noh, ma omal jalal kõndisin sinna. Opisaal oli selline uhke, viskasin ennast sinna soojendusega lauale pikali ja kohe hakkasid kõik mu kallal sebima ja askeldama. Ma jõudsin veel Marti nähes öelda, et näed, mida kõike ma ei tee, et päise päeva ajal väikest und teha, kui anestisioloog hakkas uurima, et ega mul casually lahtiseid hambaid pole, sest tal vaja toru mulle kurku lükata. Suutsin vist piiksatada, et ehk ootate sellega nii kaua, kuni ma magama jään, aga siis ma juba tundsin, et pea hakkab juba ringi käima ja pilt tasku minema. Häguselt mäletan veel, et mulle pandi mingi mask ette, aga kümnest tagasi lugemiseni ma ei jõudnud.

Silmad tegin ma lahti ärkamistoas ja mu esimesed mõtted olid:

 • AIA, mu kurk valutab. Lisaks oli mega valus neelatada.
 • Ma ei saanud hästi hingata ka, sest see side oli mu pea ja kõri ümber mega kõvasti ja ma olin vist paistes ja imelikus asendis, et ma lihtsalt tegelesin seal aktiivselt sellega, et üritada ilma norsatamata või kähisemata hinge tõmmata.
 • Mu kõht on tühi!

Kõige enam häirisid mind need kaks esimest punkti, seega palusin ma õel mulle vett ja valukaid anda. Rääkida oli mega raske ja pead liigutada ei saanud, pilt suht sõitis ka mul ees, et suht selline rongi alla jäänud tunne oli. Ta veel andis mulle hapnikumaski ka, et ma paremini hingata saaks ja nõnda olin ma seal ärkamistoas jupp aega. Ma isegi ei tea, kui kaua? Tunni? Mulle jälle tundus, et ma ei maganud, aga iga kord kui ma “pilgutasin” nägin ma mingisuguseid mini unenägusid, niiet ilmselt ikka magasin.

Igatahes kui oma palatisse tagasi sain, siis mul oli juba fine, rääkida oli ikka veel raske ja kui pead ette kallutasin, oli ka kehva hingata, aga iga minutiga läks asi paremaks, niiet kui ma umbes viie paiku koju sain, ei olnud mul häda kedagi. Valus ei olnud ega miskit. Ainult kõht endiselt mega tühi ja väga uimane olek. Seega sõin Kardo vaaritatud kanakotlette ja jäin vahepeal korra diivanile magama kah. Kaks korda võtsin ka paratsetamooli, aga mitte selle pärast, et valus oleks olnud, vaid Kardo käskis ja ma ei viitsinud vaielda.

Kardo on selle käigus väga toetav, näiteks ütles ta mulle, et ma olen nüüd ta isiklik, viinapudeliga pähe saanud balti jaama parmuke. Kui see pole armastus, siis mis üldse on?

Esimene öö möödus ka kenasti ja valudeta, seega võiks öelda, et hullu polnud miskit ja nüüd jääb üle ainult oodata, et kaua see paistetus ja sinikad taanduvad, et saaks mingit tulemust kah näha!

Täpsemalt näete mu haiglas viibimise aega ja kodus sidemete maha võtmist juba vlogist:

Kui teil on küsse, siis küsige aga, ma tean, et paljudele pakub see protseduur huvi, et annan nii täpseid vastuseid, kui oskan. Siiani on enimlevinud küsimus, et palju see maksab (990€), kas sain tasuta (ei saanud) ja et kas nahk siis lõual rippuma ei jää. Ma tahaks öelda, et ei jää, aga ma ju ei tea ? Ma eeldan, et arst oleks mulle öelnud, kui jääks ?‍♀️ Ei tea, elame näeme!

Loe ka neid postitusi!

31 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kylliki 3. juuni 2020 at 14:32

  Väga hea tulemus! Mu elu unistus on minna ja lasta oma lott eemaldada. Ma ei luba kunagi endast pilte teha. Kadestan neid inimesi, kes alati head välja näevad. Ise peidan alati oma lotti salli sisse.

 • Avatar
  Vasta Kristiin 3. juuni 2020 at 10:59

  Kas vastab tõele, et kui ühes piirkonnas lasta rasvaimu teha, siis võib rasv hakata kogunema rohkem kuskile teise piirkonda?

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. juuni 2020 at 11:05

   no see üsna loogiline jah 🙂

 • Avatar
  Vasta Bino 3. juuni 2020 at 07:24

  Pliis uuri arstilt, et kas nahk tõmbub ise tagasi või tuleb seda lõikama minna? Sul ilmselt mitte, aga kui on suurem lott, siis mis? Mul umbes nagu Mama Junel 😀 ja tahaks teada, et kas tuleb 990eur kokku koguda ja jooksma imu tegema või enne ei tasuks teha kui lõikuse raha ka olemas, sest nii suure loti puhul nahk rippumas oleks veel rämedam kui see lott ise 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. juuni 2020 at 08:52

   No see on väga individuaalne, selle jaoks konsultatsioonid ongi 🙂

 • Avatar
  Vasta Karolin 3. juuni 2020 at 06:27

  Videost ei ole hästi kuulda seda, aga mis sulle öeldi, miks osadel tehakse ühest ninasõõrmest see covid proov ja osadel kahest? Pean ka varsti seda testi tegema ja hirm on niii suur ??

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. juuni 2020 at 08:52

   Ütles et pakis on 2 tk, seega tuleb teha nii nagu pakk ette näeb 😀

  • Avatar
   Vasta Merle 3. juuni 2020 at 10:30

   Olen juba ammu sinu profiili vaadanud, sest mul on suht samasugune ja mulle see üldse ei meeldi. Tegelikult on sellel asjal tõesti oma nimi ja probleem on hoopis selles, et alumine lõualuu on liiga taga. Mul oli isegi lõikuse aeg paigas kunagi (haigekassa arvelt, kuna lõualuu on piisavalt kaugel) aga jäin enne ootamatult rasedaks. Ja sinna see lõikus läks 🙁 nüüd elan oma vanuri olematu profiiliga ja varjan seda elueest. Raha ka ei ole, et lotiimugi ette võtta, äkki oleks abiks seegi.

   • Mallu
    Vasta Mallu 3. juuni 2020 at 10:33

    Jaa, hambumus ongi vale. Seda saab nii lõualuu opiga muuta, kui ka ilukirurgijaga (süstid + imu)

 • Avatar
  Vasta dubidoo 2. juuni 2020 at 23:11

  Mul on kolm asja öelda:
  1) Mallukas, see peaside toob su silmad nii ilusti välja seal haigla valguses. Nii ilusad silmad! Nunnana oleksid ka kena,
  2) Su eesti keel on kirjalikes postitustes nii kena ja värvikas, võimalik, et sellepärast häirivad vlogides kangesti inglise keelsed väljendid
  3) Kardost jääb nii tore ja vahva mehe/isa mulje – ütle talle aitäh, kui ta Sulle kohvi teeb, Mallukas.

  • Mallu
   Vasta Mallu 3. juuni 2020 at 08:54

   1) aitäh!
   2) ma päris elus kasutan jah jube palju inglise keelt, mis mul rääkides tuleb automaatselt, krjutades hoian tagasi 😀
   3) ütlen 😀

   • Avatar
    Vasta sannu 5. juuni 2020 at 13:05

    Kas kõhule on tulnud rasv tagasi või on tulemus sama mis peale oppi?

 • Avatar
  Vasta E. 2. juuni 2020 at 20:37

  Kui püsiv see tulemus on?

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. juuni 2020 at 21:48

   üsna

 • Avatar
  Vasta Yulle 2. juuni 2020 at 18:30

  Vot on ikka armastav ja toetav mees, peab ikka vastu , et naisuke varsti jälle kaunis ja särav oleks!

 • Avatar
  Vasta Evelin 2. juuni 2020 at 16:36

  Poole videopelt ei kuule mittemidagi 🙁

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. juuni 2020 at 20:28

   hmmm. ma küll kuulen 😀

 • Avatar
  Vasta Vaike 2. juuni 2020 at 14:57

  Mul on küsimus, kas me neljapäevane deit kehtib!? Ma pole KUU aega tohtinud veini juua, KUU aega, saad aru. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. juuni 2020 at 20:28

   Ma ei tohi 10p veini juua, aga ma võin tulla ja heroiini süstida vms, või kaine olla. Eks näis… 😀

   • Avatar
    Vasta Airi 4. juuni 2020 at 15:41

    Kui üldnarkoos siis ei tohi jah lisaks söömisele ka juua. Nii öeldi mulle fertilitases kui pōlveopil käisin, magu peab olema tühi 🙂 ootan juba after tulemust. Idekas mees on sul 😉

 • Avatar
  Vasta Helina 2. juuni 2020 at 13:57

  Hahaha, issand, mis kompliment Kardolt ???

 • Avatar
  Vasta Ly 2. juuni 2020 at 12:45

  Kus sa lasid teha?

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. juuni 2020 at 12:52

   Kõik kirjas ja videos olemas 😀

  • Avatar
   Vasta Dhelia 3. juuni 2020 at 01:22

   Ma ei näe mingit vahet, tasus see jama end nyt ära või ?

   • Mallu
    Vasta Mallu 3. juuni 2020 at 08:52

    Ja kus sa seda enne pärast pilti näinud oled, et vahet ei näe?

    • Avatar
     Vasta Kadi 23. juuli 2021 at 17:08

     Kas mingi variant oleks pärast pilti näha? Kaalun ka lotioppi. Tänks.

   • Avatar
    Vasta T. 3. juuni 2020 at 16:04

    Eeem, kas sul kusagil before ja after pilt olemas, et sa nii väidad? 😀 Ülla, ülla, protseduurist taastumine võtab ju aega. Ja lõpptulemust näha alles siis kui paistetus, sinikad läinud ja kõik ilusti paranenud.

 • Avatar
  Vasta Amanda 2. juuni 2020 at 12:14

  Mis tähendust su tattoo käsivarrel “ega ma mingi saksapreili pole” omab? 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. juuni 2020 at 12:52

   mu papa ütles seda mulle kogu aeg 😀

  • Avatar
   Vasta Kezzu 2. juuni 2020 at 22:55

   Kui kõhtu käisid Niines tegemas, miks lotti Kotkas? Kas Niines ei olnud meeldiv?

   • Mallu
    Vasta Mallu 3. juuni 2020 at 08:54

    sama haigla, sama arst 😀