TESTIN JA ARVUSTAN

mida ma sekspoes teada sain*

1. juuli 2020

Aga meie käisime sõbrannadega Ulakas Kaunitaris tüdrukuteõhtul. Ei, meist keegi veel kohe abiellumas pole, aga tüdrukuteõhtu võibki Ulakas Kaunitaris tähendada täitsa tavalist õhtut tüdrukutele, kes tahavad veidi rohkem teada, et mis seal ulakas poes müüakse ja mis tooteid üldse maailmas olemas on, mida magamistuppa kaasa võtta.

Meie olime kuuekesti ja osad meist olid paari tootega kokku puutunud, aga samas oli meie seas paar sellist, kellel kodus ühtegi asja ei olnud ja elasid kogu aeg teadmisega, et nende voodieludega on kõik korras, mis tähendab seda, et polegi ju midagi juurde tarvis. Don’t fix what isn’t broken, või midagi sellist.

Ütlen kohe, et peale üritust olid mõtted juba sootuks teised. Sõbranna ütles, et tema jaoks olid sekspoed enne umbes selle alatooniga, kus ainult mingisugused perverdid käivad endale kumminukke ja dildosid ostmas, aga tegelikult on see leludemaailm nii suur, et hoia ja keela.

Minagi olen ammu Ulaka Kaunitariga koostööd teinud ja nende käest palju tooteid proovimiseks saanud, aga ilma selle koolituseta ei osanud ma pooli vääriliselt hinnata, täitsa ausalt. Me saime põhjaliku koolituse erinevatest simuleerivatest geelidest (saime neid maitstagi, haha), nuusutada erinevaid feromoonidega kehaspreisid (muuseas, see lilla lõhnas MEGA hästi, kahetsen, et ei ostnud miskipärast) tutvuda geelide ja pihustitega, mis suurendavad erutust, aitavad mehel kauem vastu pidada jne jne jne. Paljud asjad on sellised, mille peale ise ei tulekski. Kas teie teadsite, et kui teie mehel on keskmiselt suurem varustus, siis on olemas spetsiaalne libesti, mis aitab nende mikromarrastuste vastu ja teeb voodielu naisele palju mõnusamaks ja mugavamaks? Konkreetselt iga mure või probleem, mis teil magamistoas on, selle vastu on lahendus olemas.

Kas te teadsite, et toidupoodides müüdavad libestid tuleks ära unustada? Need on paksud, kleepuvad ja glütseriini täis, mis tekitab naistel tupeseent. Samamoodi ei ole hea kasutada libestina kookosrasva, sest libesti peab olema naise tupe PH’ga sama. Kookosrasv seda ei ole. Küll on aga Ulakas Kaunitaris igasuguseid libesteid. Enamasti soovitatakse veepõhiseid, aga näiteks vees hullamiseks on vaja silikooni baasil libestit. Samas ei tohi silikooni baasil tehtud libesteid mänguasjadega koos kasutada (rikub need pikapeale ära).

Ja kui teil on raskusi saada vaginaalset orgasmi, siis tasub abiks võtta väike sõber (näiteks see on idekas, aga eks neid ole igas hinnaklassis, ma lihtsalt ise LELO fänn ja tahan just ise sellist osta, selle pärast seda näitangi haha). Ja kui tunned, et vaagnapõhjalihased tahavad tööd, siis saab kasutada erinevaid kuule, et ennast sealt altpoolt treenida. Neid on isegi mehhaanilisi ja äpiga. See on nt nagu vagiina eratreener, hehe (link). Viis mintsa päevas ja saad ennast sealt alt nii trimmi ajada, et hoia ja keela. Aa muuseas, mingeid geele pidi ka olema, mis muudavad sind ka alt mega tihkeks (mitte püsivalt, aga noh, kasutuse ajaks). Mitte vaid mehe rõõmuks, nainegi pidi siis iga kumerust seal sees paremini tundma.

Üks eriti huvitav toode – geel meestele, mis aitab kauem vastu pidada. Me saime seda ka keeleotsaga maitsta ja meil olid kõigil pool suud tuimad pärast. Naersime, et seda oleks hea enne hambaarstile minekut peale panna, et mitte süsti tunda. Muidugi ei tohi seda väga palju mehele peale määrida, muidu ta vist ei tunne mitte midagi. Aga see pidi üle maailma mega hitt olema, niiet kes tahab mehega pikki maratone pidada, siis tsekake üle!

Mis veel… kehasukad! Ma teadsin küll, et sellised asjad olemas on, aga ma mõtlesin alati, et need on midagi sellist:

Tegelikult on need sellised, mida sa saad täitsa märkamatult ka välja minnes enda tavalise kleidi all kanda, näiteks midagi sellist. Meile räägiti ka, et üks naine oli kunagi ühel koolitusel rääkinud, et kui nad mehega välja lähevad ja mees näeb kleidi alt tuttavat mustrit sukkadelt, siis ta juba teab ette, et neil võib kuskil nahistamiseks minna (sest kehasukad on alt avatud, hehe). Aga neid on nii palju erinevaid (siin kõik valikud) ja uskuge mind, need näevad ka mitte modelli kehal üli head välja (khmmm, üks siin ostis kohe kaks tükki haha).

Mis ma veel kaasa ostsin: sellise kaelaehte. See näeb nii äge välja, uskuge mind!

Oeh, mul on raske teile kõike rääkida, sest pooleteise tunniga nägime ja õppisime nii palju, et kui keegi mõtleb, et tahaks ka magamistoas midagi uut katsetada, aga ei tea mida osta, siis kogu sõbrannad kokku (8 tk) ja 19€ eest nägu, saate teie ka pool teist tundi ulakas kaunitaris kõike huvitavat teada. Peale seda on palju lihtsam endale sobivad ja huvipakkuvad asjad osta ja koju viia, et meestki üllatada. Ja kui tegemist on tüdrukuteõhtuga, siis saab pruut kaasa ka väikse diplomi. SIIN on selle kohta rohkem infot.

Mul sõbranna pärast ohkas, et edaspidi palun kõik kingitused Ulakast Kaunitarist ja nüüd peale seda koolitust tundub talle, et ta tegi enne oma mehega nagu mingi taluaja rahvas seda vanainimesteasja, selle asemel et uurida ja avastada ja kõike uut kogeda. Niiet uskuge mind, seda käiku te ei kahetse. Ma reaalselt pean ka hakkama raha koguma, tahan sealt poest juba liiiiga palju asju, ups.

Tahate ka minna? Anna kommentaarides teada, kelle sina koolitusele kaasa võtaks ja võidki võita kuni kaheksale sõbrannale erakoolituse Ulakas Kaunitaris! Vahet pole, kas tüdrukuteõhtuks või niisama sõbrannadega selle maailma avastamiseks.  Ps! Kui midagi hakkas huvi pakkuma, siis kuni 07.07 kehtib kood mallukas20, mis annab 20% ale. Kood mallukas annab alati 10% 🙂

*Postitus sündis koostöös Ulaka Kaunitariga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar