AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

see võtab mult praegu kohutavalt julgust…

8. juuli 2020

… aga ma pean selle välja ütlema, et mulle tundub, et me elame nii perssekukkunud ühiskonnas, kus kõige suuremat kõlapinda krabavad endale need, kes teiste inimeste maailmapilti veel rohkem pekki keeravad. Kas ei ole nii? Kas ei ole nii, et insta fitness naistel on miljoneid jälgijaid. Enamasti naised, kes õhkavad, et tahaks samasugune olla? Ja siis need samad pisikesed ja peenikesed naised panevad pildi, kus neil ISTUDES ON VOLDID (ahmige nüüd kõik dramaatiliselt õhku) ja lisavad juurde eepose, kuidas ka nemad on ebakindlad ja kuidas nemad ka pole oma kehaga rahul ja kuidas nemad ka ikka näevad jubedalt vaeva, et üldse rannas käia jne, sest saate aru jah. Neil on kõhu peal lisaks nahale mingi nirtsakas rasvkudet!

via GIPHY

Ma saan aru, et kõikidel ongi oma ebakindlused ja asjad, mis neid häirivad jne, aga kui sa oled sotsiaalmeedia influencer või suunamudija või misiganesmoodi neid kutsuma peaks, siis tõesti selliste kohtade pealt võiks ikka super kenasti moka maas hoida, sest see suur “bodypositivty” mida nad levitavad, ei ole mitte midagi muud, kui teistesse ebakindlatesse naistesse ebakindluse juurde süstimine ja ei midagi muud. Much wow, sul on kõhul väike voldike? Issand jumal, milline julgus seda tunnistada! WOW! Kus on ometi su presidendi aumedal?! Ma ikka arvasin, et õigel naisterahval on skeleti peale asetatud kenasti raseeritud nahk ja ei essugi muud, aga nüüd sa tuled ütlema, et seal võib VOLT olla? Ou. mai. faking. gaad. laiff. tseindsing!

Viimase kahe nädala jo0ksul on mult kaks korda küsitud, et kas ma olen rase. Noh…

Ilusad pildid, aga kurb selle asja juures on see, et ma EI ole rase ja ma võin vanduda käsi südamel, et ma niimoodi tegelikult ringi ei käi, lihtsalt:

Mul on super nõgus selg, mis tähendab seda, et mu kõht on veits ette poole enivei.

Mu rüht on sama sitt, kui USA meditsiinisüsteem.

Mu kõhu peal ON rasva, volte, igast kraami, sest ma liigutasin ennast vähe.

Teatud nurkade alt ja teatud riietuses võin ma tõesti veidi rase välja näha ja noh ilmselt nägingi, sest kae perra, küsiti ju, et kas olen. Ja see ajas mind MEGA närvi. Mitte selle pärast, et nüüd ma kuskil kodus pihku nutan, et issand, ma olen paks ja kole jne, vaid pigem selle pärast, et ma ei ole suur spordivend ja mulle ei meeldi seda teha ja nüüd, kus ma olen ennast kokku võtnud ja PROOVIN, siis tulevad sellised kommentaarid kohe eriti ebamotiveerivalt, et mis ma ikka üldse vaeva näen, kui tulemus on see, et ma näen ilmselt veel paksem välja, haha. Mind ajab närvi see, et leidub inimesi, kes üldse arvavad, et neil on õigust või põhjust teise inimese keha kommenteerida või hinnata. Ja sellised hindajad tulevadki justnimelt sellest, et üldstandard on konkreetselt bikiini fitness XXS keha, kus väiksemgi volt = ülim julgus universumis eksisteerida.

Nagu tra… mis teil viga on?

Ma siiani olen nagu arvanud, et muud sorti kehaga võib ka inimene elada ja olla ja rõõmu tunda. Ma tean, et ma ei ole lameda kõhuga XXS suuruses naine. Ma oman peeglit ja kaalu ja kõike muud. Aga ma leian IKKA, et ma olen jumala okei kehaga jumala  kabe  naisterahvas. Ja iga kord, kui ma seda öelda julgen, saan ma puid alla, et vahi lehma, tehku parem trenni, selle asemel, et oma ülekaalu üles haipida. Või et vaadaku oma rasedakõhtu, vastik vaadata, tehku midagi.

Esiteks, ma TEEN midagi. Teiseks: mitte kunagi ei tohiks teise inimese keha kellelegi teisele nii korda minna, et seda kommenteerida. Ma ei julgeks naisterahva käest küsida, et kas ta on rase ka juhul, kui imik mulle vagiinast otsa vahiks. Konkreetselt ignoreeriksin ja teeks muud juttu, kuni inimene ise mainiks, et kle ma sünnitan, viitsid, aita, haha.

Mulle tundub kuidagi nii loogiline see, et kui mulle midagi oma keha juures VÄGA närvidele käib, siis ma muudan seda. Ja kui ma ei taha seda muuta, siis järelikult ma olen sellega okei. Mina, muuseas, olen oma kehaga väga okei. Ainukene põhjus, miks ma tahtsin paar kilokest alla saada, oli see, et ma olen 30 ja iga aastaga hakkab seda aina raskem teha olla. Kena oleks ju mingi trenniharjumus sisse saada endale, et 50 aastasena mitte mööda ilma ringi lödiseda. Mitte selle pärast, et ma looks endale illusiooni, et kogu maailm mind 24/7 vahib ja ma kodus looteasendis nutma peaks. Selliseid taktituid kommenteerijaid leiab alati, igaühele. Mitte ainult influenceritele. Aga minu meelest on täiesti normaalne selline jutt lihtsalt ära unustada ja edasi elada, sest halloo, see on SINU keha, mitte mingi lambijorsside oma.

Kõik need tänapäevased drepressioonid ja toitumishäired jne, need on väga tõsised asjad ja ma saan vaid tänulik olla, et ma nendega maadelnud ei ole, aga teate, miks ma ei ole? Sest ma olen faking normaalne inimene, kes teab oma väärtust ja ei pane seda ühele pulgale enda välimusega. Thats it. Ma tahan, et te kõik vaataksite ennast peeglisse ja mõtleksite, et jumala eest, mul on jumala NORMAALNE naise keha. Laske sellel vaesel kehal ka olla, ta ka ainult inimene 😀

Sry, maks porno pilt, aga no saate ise ka aru, et see pole just kõige harilikum pesupilt, eksole. ma oleks võinud seda ju sättida ja keerata ja töödelda, aga why the fuk ma seda tegema peaks? Kardo ütles mulle muuseas, et ma näen LUMMAV välja, otsige parem endale selline mees, kes teile nii ütleb, mitte ärge materdage ennast, et teil rasvkudet on 😀 Muuseas, ma enne ei arvanud oma kannist eriti suurt midagi erilist, aga Kardo kiidab seda hommikust õhtuni nii palju, et ma nüüd arvan juba ise ka, et mul on HAIGELT ilus pepu, kuigi ta tegelikult ilmselt on selline tavaline persenärakas 😀 Ma siiski pilti panema ei hakanud, see nägi liiga paljastav välja, hehe.

Nagu ausalt sorri, ma läksin lihtsalt nii närvi täna kogu sellele asjale mõeldes. Kuidas kogu see ühiskond on nii kehapõhine ja need, kes väidavad, et on suured bodypositivityvennad on konkreetselt kõik enamasti 50 kilosed toitumishäiretega maadlevad inimesed. Nagu te võiks ise ka aru saada, et te just EI peaks oma arvamusi ja ideid teistele edasi rääkima, kui te iseendagagi hakkama ei saa. Sry, ma ei taha üldse emm olla, aga noh, vot olen. Kui ei sobi, sõima paksuks või miskit, vaata, kas mind huvitab 😀

Ja teile, kes teil ka normaalsed kehad on ja tunnete ennast veits kehvasti, et teil seda “täiuslikku” ihu pole, siis mõelge sellele, et kui see keha töötab, tal on kõik vajalikud jupid olemas, viib teid punktist A punkti B, on teile ehk vb mõne inimese andnud (või annab tulevikus) ja kui teil on kaaslane, kes maru kihevile läheb, kui te riided seljast ära võtate, mitte endal pastakaga silmi peast välja ei torka ja nuttes minema ei jookse, siis järelikult on teil jumala norm keha. Nagu öeldakse, pea alati võiks “parem” olla, aga jumala eest, keda huvitab, saame sellega ka hakkama, eks.

Ja ausalt, kui ma veel näen ühte inimest, kelle kaal on sama suur kui Kardo jalanumber, kuskil ahhueitamas, kuidas ta mõistab kõikide “paksude hingeelu” ja endale “army” loob, siis ma ausalt saan vihainsuldi. Kui ise olla ei oska, jäta teised rahule, me EI pea olema XXS suurus, ausalt, see ei ole minu teada veel riiginõue.


Lõpetuseks pilt, mis võttis mult palju julgust. Piinlik näidata, et mul kardin niimoodi kortsus on.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar