SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

testin: reztart batoonid*

7. august 2020

Kuna tänapäeva maailmas on valikut nii palju ja ega teie ilmselt ei jõua kõiki neid asju ise ära proovida, siis sedapuhku mõtlesin teie elu lihtsamaks teha ja kirja panna enda arvustuse Reztart batoonidest. Muidugi maitsed on erinevad, aga ehk mingit aimu saate!Õuna-kaneeli batoon
: Valge shokolaadi sisse kaetud batoon, meenutab pisut õunamoosi, millesse kaneeli juurde pandud. Ei ole minu jaoks sellist tehislikku või keemia maitset, väga mõnus ja mahe. Kardo sõnul meenutab samuti õunakooki. 143 kalorit ühes batoonis. Muuseas, see oli pikalt mu lemmikbatoonike!

Šokolaadibatoon: Maitseb täpselt nagu shokolaad, ei mingit “tere, olen tervislik toorkakao” või muu säärane. Samas ei ole ta selline läila piimašokolaad, et täpselt just mõnus ja mahe šokolaadisuutäis. Üks batoon on 141 kalorit.

Mustikabatoon: See batoonike on samuti kaetud valge šokolaadiga, aga sisaldab rohkelt päris mustikatükikesi ja seetõttu on batoon mõnusa tekstuuriga, kus igas ampsus on krõbedaid mustikatükikesi. Jällegist on see täitsa päris mustikamaitse, mitte mingi keemiline mekk, mis pärast suhu jääb. Üks batoon sisaldab 130 kalorit.

Maasikabatoon: Magus amps, aga samas maasikamaitset ei suutnud tuvastada ei mina ega Kardo. Võiks öelda, et see on üks magusaim batoon, mis Reztardi valikus on. Maitse asi, meie lemmik otseselt ei ole. Samas lastele meeldis see täiega, kui ampsu pakkusin, kuigi neile meeldib vist kõik magus, hehe. Sisaldab 129 kalorit batoonikese kohta.

Šokolaadi-banaani: Minu lemmik batoon! Mõnus banaanimaitse, mida aitab mahendada see mõnus tummine šokolaad. Reaalselr ideaalne magustoit või maiustus, kui magusaisu painab. Reaalselt täiega soovitan proovida, kui ainult ühte tahate katsetada, siis see on see! Üks batoon sisaldab 143 kalorit.

Vaarika-sidruni batoon: Lõhnab hästi magusalt, aga ampsu võttes on selline mõnus vaarikamekk, kus taustal võib tunda natukene sidrunit. Hapu samas neutraliseerib hästi seda vaarika magusust ja jällegist ideaalne batoon neile, kes on suured magusasõbrad, kes tahavad head-paremat nautida, aga mitte endale kaloreid sisse ahmida. Selles batoonis peidab 128 kalorit, ehk siis kõige vähema kalorisisaldusega batoon.


Üldse on kõik need batoonid päriselt-päriselt maitsvad (ma vahepeal saan kirju, et kle, kas sulle päriselt maitsevad või on reklaam, haha). Eks igaühel on oma maitse ja selle pärast ma soovitangi kõik järele proovida, et teaksid, milline sulle kõige rohkem meeldib. Mõnus pakike neid batoone kulub alati marjaks, sest minu meelest on need piisavalt magusad, et kui tõesti väga tahad kaloritega koonerdada ja siiski magusat süüa, siis vabalt võib selle lõigata tükkideks ja süüa päeva jooksul “kommidena”. Ma ise olen niimoodi teinud. Loomulikult on neid hea ka paar tükki trennikotti või autosse visata, et kui kõht korraga tühjaks läheb, siis ei torma kuskile rämpsu ostma, vaid saad kenasti energiapagu sellest batoonist, ilma, et ennast järgmine päev neaksid, et no kas oli vaja seda süüa.

Ps! Kood Mallukas20 annab -20% ja kehtib kuni septembri lõpuni! 

PS2! Minu Instagrammis (@mallukaz) läheb täna käima ka äge Reztart auhinnamäng! 

*Koostöö

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mariliis 7. august 2020 at 11:02

    Mulle meeldiks tõenäoliselt šokolaadi ja vaarika batoonid??