Uncategorized

jumal, mis röövimine!

16. august 2020

Ma ei ole mingi eriti sage kinokülastaja, aga seda ma küll ei mäletanud, et see nii pagana kallis on. Ilmselt selle pärast, et viimati käisin ma kinos ainult koos Mariga, aga seekord ostsin ma mõtlemata 4 staaritooli piletit Trollide filmile ja piletid maksid rahumeeli 50€ ringis. Okei, ilmselt need tavalised toolid oleks odavamad olnud, aga ma kartsin, et see alumine osa on ehk rahvast täis ja siis hakkavad lapsed terve filmi vältel pissile siiberdama jne, ei tahtnud teisi segada ka.

Ma alahindasin oma lapsi, sest nad istusid viisakalt terve filmi kenasti paigal ja Kardo pidi ainult ühe korra Lendele ütlema, et ta ei möriseks (tal mingi imelik komme deemonihäält teha). Ja loomulikult ei saa ju kinos käia nii, et ei osta popkorni ja kommi ja juua ja… õhtusöögiaeg oli käes, seega kasutasime võimalust, et oma kohtadelt süüa ka tellida.

Koju jõudes oli mul postkastis tore üllatus: kiri Apollolt, et tänks, et täna meie juures üle saja euri (!!!) laiaks lõid, tänutäheks anname sulle 5€ kinkekaardi. Nojah, see on kena küll, aga ülejäänud 95€ kogun nüüd pool aastat, et uuesti tagasi minna.

Vaatan just, et Cinamonis oleks kaks kahest diivanit 10€ tk saanud, seega oleks juba üle poole odavam olnud. Eks siis järgmine kord tean ja olen targem, mis seal ikka.

Üldse võiks tihemini kinos käia. Kui mingi sõbrannaga koos minna, siis saab Cinamonist 5€ tavapileti. Ja noh okei, Apollos on ka tavapilet 8.39€, seda ka veel kannatab maksta. Kinos ju mega tore käia, aga miskipärast nii harva jõuan sinna. Viimasel ajal ainult siis, kui Mari lasteaiast kuuleb, et keegi käis ja tahab kah, ega siis lapsele ei öelda saa.

Samas vaatan, et Apollos on mingid klubikaardid müügil, et maksad 10-20 euri kuus ja saad kasvõi iga päev kinos käia, aga ma ei ole kindel, kas see ikkagi ära tasuks, sest raudselt on sellega nagu jõusaalikaardiga, et ostad ära ja siis käid kord aastas, haha.

Kui tihti teie kinno satute? On teil mingeid nippe soodsamalt käimiseks? Kunagi nt oli Facebookis selline grupp, nagu kinosõbrad vms. Et enne kui kinno läksid, jätsid sinna kommentaari ja siis pärast pidid mingit tagasisidet andma ja iga tagasiside eest said 10€ kinkeka vms. Ehk siis sai pmst tasuta käia. Aga nüüd on see grupp kinni pandud ja enam seda lõbu teha ei saa. Krt.

Sõbrad, kutsuge mind siis kinno, jumala eest!

Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta M 28. august 2020 at 10:55

    Kaubanduskeskuses T1 on Cinamon ning staaritoolid maksavad 5 eurot nägu! 🙂

  • Avatar
    Vasta Toomas 18. august 2020 at 08:05

    Kallis on see kino tänapäeval pealinnas. Meil Haapsalus pilet 5 euri, mugavusi küll vähem… Töötasin omal ajal kinomehhaanikuna, pilet oli imeodav!Filmivalik küll tagasihoidlikum, kuid nt. India filme ei ole tänapäeval peaaegu üldse…

  • Avatar
    Vasta K 17. august 2020 at 19:20

    Käin ka kinos suhteliselt harva just sellepärast,et kallis on. Kuna üks laps veel väike selle jaoks siis käin vanema lapsega ja 25-30 euri tavaliselt kulub. Aga kuna harva käime (parimad multad ikka vaatame ära) siis ei vaata ka nii väga seda,et oi nüüd jätame snäkid ostmata. Aga viimasel ajal on üldse laps oma sõpradega käinud,siis kulub vähem. Samas mulle meeldib temaga käia ja trolle tahangi temaga vaatama minna. Eks varsti kui kogu perega peaks minema tuleks meil ka üsna suur arve

    • Avatar
      Vasta K 17. august 2020 at 19:21

      Aa ja üldiselt ostan kas tavapiletid või paaristoolid. Ja kinoklubi liige olen ka saab soodust. Kinkepiletiga olen staaritooli võtnud.

  • Avatar
    Vasta Aide 16. august 2020 at 15:18

    Käisin ka Apollos Trolle vaatamas 3aastasega. Ainsad vabad kohad olid staartoolid. Oli küll rahast kahju 🙁

  • Avatar
    Vasta Pille 16. august 2020 at 13:46

    See oli küll puhas priiskamine, mis te tegite… Ju siis oli võimalik priisata ka ju?
    Ma käin Tartus võimaluse korral üldse ainult ekraanis, seal kõige soodsam. Jabur ainult, et kõige väiksem popkornituutu maksab rohkem kui kinopilet 😀
    Aga kuidas see trollimulta oli? Vaadatav? Tore? Soovitaksid? On oluline ka, kui esimest osa pole näinud?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. august 2020 at 10:41

      Lastele meeldis, mulle ka täitsa ok vaadata. Ma olin esimest osa näinud, aga ei mäletanud ja üldse nad omavahel seoses ka ei olnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 16. august 2020 at 13:17

    Multade puhul odavam koju see plaat osta siis mingi megasuur filmiõhtu teha koos snäkkide ja jookidega ja lastel ka tore 🙂
    Kahjuks jah apollos see popcorni hind kallim kui kinopilet ise ja see on juba nagu röövimine, ei taha minna enam eriti kui need hinnad nii lakke aeti. Ennem sai rohkem käidud, nüüd pigem videolaenutus vs plaat kuna kodus nagunii mõnusam 🙂

  • Avatar
    Vasta Paula 16. august 2020 at 13:15

    Apollo ongi kallis. Minu jaoks plaza odavam aga ma guru ka. Kui teinekord vaja võid kirjutada jagan oma kasutajat, saad saadsamalt ca 5-8€ nägu 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. august 2020 at 10:42

      oo tänks 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 16. august 2020 at 12:49

    Valisid kõige kallima kinoskäimise viisi 🙂

    Kinodel on kliendisoodustused – soovitan neid kasutada. Aeg-ajalt ka sooduskampaaniad. Tee end kinodes klubiliikmeks.

    Lastefilmidele võid südamerahus tavapiletid (kliendipiletid) osta – nii kui nii kogu kamp niheleb ja joriseb ja käib tualeti vahet.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. august 2020 at 10:42

      Hea idee 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 16. august 2020 at 11:42

    Olen Forumcinemas kinoguru taseme püsiklient, see annab tavapiletiga võrreldes vist 30% sooduka. Lisaks laekub iga 10 ostetud pileti eest üks kuni 12eurone kinkepilet kontole. Ja teisipäeviti on Forumis nagunii kõik piletid lapsepileti hinnaga, siis hea käia nt Luxe saalides (need mu eriti mõnusad lemmikud) linastustel. Snäkke kinost aga pigem ei osta. Kui perega minek, siis lapsed juba teavad, et peavad popkorni jaoks oma rahakotirauad ise avama, ega nemadki jaksa kuulata minu boomeriporisemist teemal, kuidas popkornikombo maksab juba sama palju kui mõnedes kohtades praad.

  • Avatar
    Vasta Vaike 16. august 2020 at 11:41

    Üliharva ja kui üldse, siis Artises või Sõpruses. Esiteks ei meeldi mulle üldse see söömine ja sellest tulenev krabistamine, siis raudselt keegi räägib, keegi niheleb. Ning kõige lõpuks, kui on hea film, tahan ma pärast rahulikult kõik tiitrid ära vaadata, muusika lõpuni kuulata ja vaikselt katarsisest välja tulla, aga tavaliselt kargavad kõik püsti ja tormavad välja ning mina lähen närvi. ? Seega säästan ennast ja teisi ning vaatan kodus.

  • Avatar
    Vasta Mimmu 16. august 2020 at 11:38

    Me käisime kaasaga kinos Coca Cola Plazas, seal “kreisi teisipäev” ehk kõik kinopiletid lastepileti hinnaga. Tavafilmi eest siis pilet 4.10, kahekesi saab seega 8.20 eest käidud. Lux saalis vist euro võrra kallim. Viimast saali soovitan väga, mugavad, pea lamavasse asendisse käivad nahktoolid. Pilet tasub päeval ette osta, et parimad kohad õhtuks kindlustada.

  • Avatar
    Vasta Anne 16. august 2020 at 10:09

    Me käime mehega kinos nädala sees õhtuti. Esiteks tulevad uued filmid tavaliselt kinno neljapäeval, nii et saab kohe uusi filme vaadata ja on soodsam kui nädalavahetusel. Apollos on klubipilet ka märgatavalt soodsam kui tavapilet.
    Neljapäevaõhtute võlu on ka see, et tihti satub nii filmide esilinastustele koos eriüritustega, ehk siis kinos jagatakse veel jooke, snäkke ja muid meeneid. Esimese uue Star Warsi filmi ajal jagati näiteks naistele SW erikollektsiooni kosmeetikat.

    Cinamonis on mingid 3-euro päevad (vist oli üks kolmapäev kuus), saab ka megasoodsalt lastega kinno, eriti kui paindlik töögraafik seda võimaldab.

  • Avatar
    Vasta Lusy 16. august 2020 at 10:01

    Käin ainult Apollo kinos, ega meil muid siin polegi (ei ela suures linnas). Ja pole never sellist arvet olnud?. Staaritoolil pole istunud ja neid komme, jooke ja popkorni pole ka ostnud. Seega.. kes seda tähtsaks ei pea, saab ka Apollos normaalse hinna eest käia.