JUMALAITA

närvitsen veidi

30. september 2020

Teate, mis mind super pingesse ajab? See, kui ma näen, et mul on meilboxis mingi miljon kirja. See tähendab seda, et mul on 36636 kohustust, mida ma olen jällle edasi lükanud. Ehk siis ma eelistaksin, et mu postkastis oleksid ainult need kirjad, millega ma pean tegelema jne, mitte mingi hunnik rämpsu. Aga seda pagana junkmaili sajab mulle aknast ja uksest sisse ja ma ei saa aru, kuidas ma peaksin selle ära lõpetada saama? Ja üldse, mis nende kirjade point on?!

Okei, näiteks ma tellisin kunagi Morphest lauvärvipaleti, nüüd pommitavad nad mind aina igasuguste allahindlustega jne, mille lõksu ma kunagi muuseas ka langesin, haha. Et vaatasin ühte paletti, mõtlesin, et mul EI OLE seda vaja ja kaks päeva hiljem oli see 60% ales, no ikka ostsin… Aga lauvärvid ja üldse meik ongi selline asi, et keda see huvitab, tahab ikka katsetada, seega ei saa teoorias pahaks panna.

Mis firma mind aga suht hüsteeriasse ajab, on Moxielashes. Kes mäletab, siis mingis segadushoos tellisin ma endale soti eest magnetiga ripsmed (khm, why tho..) Ma polnud neid veel kättegi saanud, kui ma juba hakkasin uudiskirju saama, et kle, viitsid osta veel magnetiga ripsmeid. Nagu selles karbis, mis ma tellisin, on juba kolm paari. Ja kuna sa saad neid jumal teab kaua kasutada, siis miks mul oleks neid VEEL juurde vaja?

Seda enam, et kui ma nad kätte sain, mõistsin ma, et see magnetlainer on üli kehva otsaga, võimatu norm joont teha sellega ja lisaks ei tule see silmalt hästi maha ka spets kaasas oleva vahendiga. Seega ma EI soovita neid ja ei taha elu sees neilt midagi juurde tellida, aga sellegipoolest saan ma päevas minimaalselt ühe kirja (tavaliselt kuskil kaks), et ou… sa neid ripsmeid tahad muidu veel osta v?

Ma olen 20x seda unsubscribe nuppu toksinud jne, aga ikka pean ma iga hommik ärkama selle peale, et … ou… ripsmeid tahad v? Issanda rist ma ütlen 😀

Loe ka neid postitusi!

24 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta lllll 2. oktoober 2020 at 11:57

  Mina saan iga veidi aja tagant kirju Varro Vooglaidilt ja tema armsalt SAPTK-lt. Küll kutsutakse noorte meeste konservatiivsesse suvelaagrisse, küll kästakse abortivastaseid allkirju anda ja kuskile raha saata… Meiliaadressi blokeerimine ega unsubscribe pole senini tulemust andnud ? Üldse ei kujuta ette, kust nad mu e-maili said või mis põhjusel üldse arvavad, et ma kuskiltotsast konservatiiv oleks. Siiski kõige veidram rämpspost, mida pidevalt saada ?‍♀️

 • Avatar
  Vasta Signe 2. oktoober 2020 at 10:17

  Kirjuta Andmekaitse Inspektsiooni, nad saavad selle ära lahendada.

 • Avatar
  Vasta Triin M 1. oktoober 2020 at 08:29

  Just läks jutt huvitavaks ja siis sai otsa ? kuidagi väheks jäi. Kurtma hakkad siis lase ikka pikemalt. Teistel samad mured ja hea lugeda, kui koged sama. ?‍♀️

  • Mallu
   Vasta Mallu 1. oktoober 2020 at 10:04

   haha, mul polnud rohkem midagi öelda lihtsalt 😀

 • Avatar
  Vasta Landa 30. september 2020 at 20:07

  Nii naljakas ,just täna mõtlesin ,et kuidas sul nende sotiste ripsmetega läks ? Ma tean ,et saa teed seda un subscribe värki tihti aga jätka sellega. See viib lõpuks sihile. Mul peale Aliexpressi keegi rohkem rämpsu ei saada ja seda ma pole lihtsalt lõpetanud ,kuna nende paar meili päevas ei häiri mind 🙂

 • Avatar
  Vasta J 30. september 2020 at 17:47

  Kui sa oled korduvalt unsubscribe’nud ja saad ikka neilt kirju, siis on ettevõte suure tõenäosusega andmekaitseseadust rikkunud ja kui nii neile kirjutad, et oled teadlik, et nad seda rikuvad siis ilmselt jätavad su ruttu rahule 🙂

 • Avatar
  Vasta Liis 30. september 2020 at 17:33

  Ma soovitaks hakata filtreid kasutama. Ehk siis täpsustad millistelt emailidelt tulevad kirjad lähevad otse prügikasti. Gmaili peal on neid filtreid vaga lihtne luua.
  See igatahes päästis minu inboxi rämpsust ja jurast, mis ei allunud “unsubscribe” nupule.

 • Avatar
  Vasta Maarja 30. september 2020 at 17:23

  Aga.. ma tean, et see kõlab hullumeelsena aga hear me out.. äkki.. sa.. tahad.. veel ripsmeid osta?

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. september 2020 at 17:40

   krt, pehmeks rääkisid…

 • Avatar
  Vasta Efka 30. september 2020 at 17:20

  Sa pead assistendi palkama! Nagu Sex ja linna esimeses filmis Carrie võttis endale abilise. ?

  • Avatar
   Vasta T 1. oktoober 2020 at 13:47

   Või praktikandi nagu Marimellil 😀

 • Avatar
  Vasta H. 30. september 2020 at 15:28

  Kui sa kasutad gmaili, siis saad märkida sellised kirjad spämiks, nii lähevad nad oma kausta ja äppi ei tule ka teavitusi.

 • Avatar
  Vasta K 30. september 2020 at 14:41

  Blokeeri saatja kui unsubcribe ei aita ?

 • Avatar
  Vasta S.L. 30. september 2020 at 14:29

  Kas ilma lainerita magnetripsmeid pole proovinud, st selliseid, mis kinnituvad üksteise külge nii, et sinu enda ripsmed jäävad nende vahele? Ei oska paremini seletada kahjuks ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. september 2020 at 17:41

   olen, need olid jubedad 😀

   • Avatar
    Vasta Sandra 2. oktoober 2020 at 11:53

    Äkki proovida nii, et teha tavalise laineriga lainerijoon ära ja siis õhuke ja peenike kiht seda ripsmete lainerit aind sinna lau peale kuhu ripsmed kinnitad?‍♀️ ei tea kas teeks midagi paremaks.

 • Avatar
  Vasta Liisa 30. september 2020 at 13:29

  Hei!

  Keri uudiskirja lõppu ja tavaliselt on seal väikeses kirjas “unsubscribe” ;).

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. september 2020 at 13:43

   no mida sa arvad, et ma siis vajutanud olen, kui mitte seda 😀 aga IKKA need kirjad tulevad, aru ma ei või

   • Avatar
    Vasta JJ 30. september 2020 at 14:05

    Kirjuta klienditeenindusse. Vahel on mingi tehniline kala, vahel on “kala”, mida tuleb natuke kurjemalt klaarida.

   • Avatar
    Vasta Kix 30. september 2020 at 14:14

    Proovi akki kui lehele sisse logid, siis saad üldse nt ära kustutada kasutaja? Või paljudel lehtedel on nö erinevad uudiskirjad, et igast tootegrupist pead unsubima. Vaata akki leiad lehelt nt sellise koha ka, et kõik linnukesed maha võtta vms, või siis lihtsalt bloki see email ära ?

   • Avatar
    Vasta TP 30. september 2020 at 14:37

    Kas ta pärast Unsubscribe kuvab teate, et oled listist eemaldatud? Delfi jmt kirjadel tuleb pärast Unsubscribe veel rohkesti edasi klikkida, Kõigepealt otsid pildi pealt ülekäiguradasid (mida otsima peab, on muidugi inglise keeles, nii et good luck vanem gen, kes delfi lobast loobuda tahab). Siis tõestad, et pole robot. Siis kirjutad lahtrisse oma e-maili, sest kust nemad seda teadma peaks, eksole. Ja siis on seal mingi kinnitus, et jaa, ma päriselt PÄRISELT enam ei taha. Ja siis vist saab lahti…

   • Avatar
    Vasta A 30. september 2020 at 14:59

    Vahel on nii, et avaneb uus aken kus tuleb ka veel valida, et tahan loobuda. Ja nt Gmailis saab vajutada report spam, siis ei tule enam sealt aadressilt kirjad postkasti. Mingi aeg muudkui võtsin end maha igalt poolt ja on küll päris rahulikuks jäänud. Jõudu koristamisel! 🙂

  • Avatar
   Vasta Grete 30. september 2020 at 14:18

   Liisa, äkki loed postituse lõpuni ka teinekord ?

   • Avatar
    Vasta K 2. oktoober 2020 at 09:28

    Mis sellise kommentaari point muidu on ? 😀 😀 😀 😀