LAPSED

sünnipäevaaad!

13. oktoober 2020

Ma reaalselt vist vajan kuut nädalat, et nendest laste sünnadest taastuda. Tore on küll, et saab vähemalt kaks sünnipäeva korraga “kaelast ära”, aga need kolm pidu olid nii intensiivsed, et hoia ja keela.

Esiteks oli Lende sünna. Tema sai meil neljaseks ja if I say so myself, on ta lihtsalt maailma kõige nunnukesem väike värske neljane. Lentsu on hästi suur kallistaja ja musitaja ja üldse lihtsalt NIII vahva väike inimene. Ta poeb mulle kogu aeg kaissu ja ütleb: “Emme, mina AMMASTAN sind!”. Nagu… mis saaks olla nunnum, ah? Aga okei, sünnast. Tema sünnipäeva tegime me Happy Fly batuudikas, kuhu tulid kohale kõik tema sõbrakesed ja eks nad siis seal jooksid ringi ja pullisid. Mõneti on mängutoas hea, sest nad leiavad endale ikka küllaga tegevusi, ei pea ise seal nii väga haldama. Aga eks väsitav on ikka – pilk tuleb peal hoida, söögid peavad laual olema jne. Me ise sellega tegeleda ei viitsinud, tellisin Wrap’n Rollist hunniku wrappe ja bataadifriikaid. Üli lihtne ja mugav lahendus – endal ka vaeva vähem.

 muuseas: promokood MALLUKAS10 annab oktoobris ja novembris tehtud vrapiassortii tellimustelt soodustust kogu tellimuselt kaasa arvatud krõbedatelt bataatidelt -10%.
Lende unistus oli saada vikerkaare tort – seda ta ka sai.

Kaks päeva saime korraks hingata, siis oli aeg Mari sünnaks. Tema tahtis enda päris päeval kodus printsessipidu teha – oleks ma teadnud, mida viie temavanusega mässamine tähendab, oleksin ma ennast juba eos hullarisse kirjutanud, aga lapse soov on ju seaduseks, eks. Seega tuli mulle appi Bellu oma Elamuste korraldusega ja tegi meie elutoast just sellise printsessipeo, nagu Mari soovis.

Õhtu hitt: jäätisemasin! 3h rendi hind on 65€ ja tuuakse kaasa ka vahvlitopsid ja muu säärane. Koodiga “mallukas” saate te hinnast 10% ale ka 🙂 Ps! Neilt saab õhupalle ka! Rohkem infot leiad Pidu Bullerbys facebookist.

Et neile tegevust leida, saime Taibuterast hästi palju ägedaid asju: lapsed meisterdasid kroone, kleepisid, voltisid, tegid tätoveeringuid jne. Seal täiega palju meisterdamiskraami, mis Marile ja külalistele pikaks ajaks tegevust pakkus. Ja kui kroonid valmis, meisterdati Kardo ka printsessiks, haha. Ps! Kood MALLUKAS annab reedeni teile 15% ale ka!

Pille tõi lastele muffineid ja kreemi – seega said nad ise enda muffeineid kaunistada. Kardo ilmselt korjab veel pool aastat kodust neid kaunistusi, aga oh well. Laste rõõm oli piiritu.

Otse loomulikult ei saanud ma neid normaalsel ajal magama ja otse loomulikult nad kilkasid ja kraaklesid ja tülitsesid ja keegi oksendas ja keegi sai haiget ja keegi nuttis – nagu ikka. Aga nad muudkui korrutasid, et see on PARIM PIDU ja ma olen maailma kõige ilusam printsess, seega okei, andsin neile andeks ja praegu takkajärgi tunnen, et oli väsitav jah, aga siiski täiega tore.

Elanora, nunnukene, kinkis mulle samasuguse kaelakee nagu tal on, kuhu peale on kirjutatud BFF ja ütles, et ma ta parim sõber, nagu KUIDAS niii armas, ah?!?!? Ta oli ka sleepoveril ainukene, kes eelistas hoopis minu kaissu magama tulla 😀

Muuseas, mul teile head uudised ka. Esiteks saate teie ka Happy Fly batuudikas minu nime mainides oma lapse sünna seal soodsamalt pidada. Aga kas te juba seda kuulsite, et Valiol on praegu kampaania käimas, kus võid enda lapsele võita kuni 2000 eurise sünnapeo?! Koha saad ise valida, laua katavad nemad, saate ka fotograafi ja üldse KÕIK, mida lapsele unistuste sünnipäevapeoks vaja on. Kampaanias osalemiseks tuleb osta ajavahemikul 05.09.2020 kuni 30.11.2020 vähemalt kolm Alma liblikaga kohupiimakreemi 150 g topsis, registreerida kampaanialehel www.almaliblikas.ee ostutšekk ning hoida ostutšekk auhindade väljaandmiseni alles. Ma näen küll, kui keeruline ja aeganõudev see laste sünnipäevade korraldamine on – muidugi kulukas ka! Seega sellisest võidust ma ise küll ära ei ütleks 🙂

Aga kõikide vahel, kes siin postituse all kaasa kommenteerivad, loosin ma nädala pärast välja ühe õnneliku, kes saab Happy Flys enda lapse sünnat pidada ja seda täitsa tasuta 🙂

Loe ka neid postitusi!

143 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triin 20. oktoober 2020 at 15:56

    Nii vahvad sünnipäevad Teie lastel. Oleks nii tore, kui loosiõnn naerataks, teeks ka oma lapsele unustamatu sünnipäeva peo. ?????

  • Avatar
    Vasta Piret 18. oktoober 2020 at 15:17

    Palju palju õnne teie oktoobrikatele! ❤️

    Meie Laura saab ka homme 4. Esimese peo tegime juba eile vanaemade-vanaisadega ära, sõbrad on laupäevaks mängutuppa kutsutud.

    Tohutu aja- ja närvikulu, mis sellele kõigele läheb. Rääkimata muidugi rahast 😀

    Suurem tüdruk Sandra saab veebruaris 6 ja lihtsalt super oleks selline megapakett võita 🙂

  • Avatar
    Vasta SandraV 16. oktoober 2020 at 22:42

    Lugesin Mari sünnipäeva osas, et viis temavanust olid peol ja mõtlen hirmuga homsele. Mul poiss saab neli ja otsustasime, et praegu mängutuppa ei lähe ja vast saan nendega ise hakkama. Kutsusin SEITSE võõrast 3-aastast koju sünnipäevale ilma nende vanemateta. Ma ei kujuta ette mis mu majast alles jääb ja meeleldi peaks järgmise lapse sünnat hoopis Happy Fly batuudikas. Lisaks sünnipäevalisele ja külalistele on veel 2-aastane ja suht vastsündinu kodus, kes tähelepanu vajavad. Loodan, et taevaisa on homse peo osas armuline. No ja ühtlasi, et loosiōnn oleks ka armuline, et kui juba, siis juba..

  • Avatar
    Vasta Ilona 16. oktoober 2020 at 21:30

    Loodan vaid võitu!

  • Avatar
    Vasta Elina-Elain Laidsalu 16. oktoober 2020 at 19:14

    Hei

    Oleme ka ühe aasta Happy Flys pidanud ja lapsed jàid sünnipàevaga mega rahule. Tahavad sinna alati tagasi.

  • Avatar
    Vasta Julia 16. oktoober 2020 at 10:34

    Proovime siis samuti loosist osa võtta.
    Meie keskmine poisslaps kes on ath diagnoosiga saab 6detsember 10 aastaseks, ehk siis uhke juubel, tema uhke emps saab 7detsember 30aastaseks, ehk siis samuti uhke juubel. Iga aasta olen ma põhirõhku püüdnud panna lapse sünnale või siis loobuda enda sünnipäevapeost ja teha lapsele. See aasta soovis poiss pidada juubelit mängutoas, eks arusaadav ole kah, kuna ta on nagu duracelli jänes siis ega ta eelistabki joosta ja mürada. See aasta tahaksin ma väga ka enda juubelit pidada esimest korda kodust väljas, ehk siis kusagil söögikohas, eks näis kas see ka võimalik on. Igaljuhul võidu korral saaks vähemalt poeg oma uhke juubeli peetud ja empsil siis väiksem peavalu ees kolme lapse kõrvalt ??

  • Avatar
    Vasta Kristi 15. oktoober 2020 at 22:16

    Lugedes siit siis olin juba unustanud kui väsitavad sünnipäevad on. Pisike kodu ja palju tulijaid( mehe ja minu pered + sõpsid) siis pidada terve päev erinevate aegadega. – jube. Ja mul tuleb see køik Jaanuaris . Yks laps saab aastaseks teine kaheseks. OMG ???.

    Aga lapsed on nunnud ja kui nemad soovivad, tuleb ära teha.! As you say: Laps tahab siis laps saab.

  • Avatar
    Vasta Neiu N 15. oktoober 2020 at 18:35

    Loosis ei osale, kuna lapsi veel ei ole, aga tahtsin jagada sinuga seda, et kui mina sain ca 5, siis korraldas mu ema mulle samuti koduse printsessipeo – õmbles mulle printsessiseeliku ja tegime ka sõbrannadega kleepsudega asju ja meiki jne. See sünnipäev on mul siiani meeles (teisi sünnipäevi väga ei mäleta) ja oli minu jaoks tollal samuti parim pidu ever ehk ma usun, et Mari meenutab ka seda veel kogu elu! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. oktoober 2020 at 18:36

      nii armas! loodan sama, sest ka mina mäletan seda päeva kogu elu – päev, mil ma kaotasin poole oma kuulmisest ja närvirakkudest 😀

  • Avatar
    Vasta Raili 15. oktoober 2020 at 11:16

    Kui pidu siis pidu, eriti vahva kui lapsele see kõik on üks eriline ja imetore päev.

  • Avatar
    Vasta Marelle 15. oktoober 2020 at 11:04

    Jah, laste sünnipäevade korraldamine on üks suur peavalu. Saaks ühe peo nii, et lihtsalt läheks kohale ja kõik oleks juba korraldatud, see oleks super.

  • Avatar
    Vasta Karoliina 15. oktoober 2020 at 02:15

    Mu kolmene oleks selle üle üliõnnelik!?

  • Avatar
    Vasta Ripli 14. oktoober 2020 at 23:03

    Oeh, hakkasingi täna pead vaevama lapse sünnipäeva korraldamisega. Saab detsembri alguses 2. aastaseks ja võit oleks rohkem kui oodatud????

  • Avatar
    Vasta Helen 14. oktoober 2020 at 22:54

    Batuudikeskuses pidu järgmine aasta 4aastaseks saavale lapsele oleks väga lahe! Juba praegu on vaja voodites hüpata, las hüppab siis parem batuudil ? Mamma juures batuut olemas küll, aga seal ju igapäevaselt ei käi…

  • Avatar
    Vasta Kelli 14. oktoober 2020 at 20:39

    Mu lastel tulevad varsti sünnipäevad, kaks järjest!
    Vahva oleks sünnipäevasid Happy Flys pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirje 14. oktoober 2020 at 20:14

    Palju Õnne Lende Liisile ja Mari Johannale.
    Minu neiud pole ikka veel jõudnud batuudikeskusesse hüppama,kuigi ma seda luban et lähme.
    Suuremal neiul tuleb Jaanuari lõpus sünnipäev ja oleks tore sõpradega koos tähistada.

  • Avatar
    Vasta Eve 14. oktoober 2020 at 19:07

    Sünnipäevade korraldamine on paras peavalu küll, aga kui lapsed pärast ütlevad, et see oli kõige ägedam pidu, siis oli asi vaeva väärt. ?

  • Avatar
    Vasta Mann 14. oktoober 2020 at 16:01

    Ei ütleks ka ära, kuna kaksikute poiste synna on vadi 2 nädalat enne suurema õe tähtsat päeva 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 14. oktoober 2020 at 14:31

    Minu tütre 6. sünnipäev on tulemas ja batuudikeskuses oleks seda küll eriti vahva tähistada :)!

  • Avatar
    Vasta Annika P. 14. oktoober 2020 at 11:36

    Minu tütrel suvel sünnipäev. Kuna sel ajal olid kõik tema sõbrad kas vanaema- tädi-sõbra juures, siis jäi sünnipäev sõpradega pidamata. Võidu puhul saaksime teha üllatuspeo tagant järgi ????

  • Avatar
    Vasta Diana 14. oktoober 2020 at 11:17

    Palju õnne Lendele ja Marile… Tundus et mõlemad peod õnnestusid 100%. Meie Adeele saab 22.nov 2 aastaseks ja vahva pidu kuluks ägedalt ära ???

  • Avatar
    Vasta Kats. 14. oktoober 2020 at 09:01

    Niii armsad on kõik lapsed! Ja pidu tundub tõesti superäge olevat, veits kade olen, et keegi mulle lapsena sellist ei korraldanud haha 😀
    Batuudikeskus oleks vahva mu järgmisel aastal kolmeseks saavale lapsele 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu P 14. oktoober 2020 at 00:43

    Palju-palju õnne Lendele ja Marile! Mari sünnipäev on küll vist iga väikese printsessi unistus ?

    Mul saab tütar Oktoobri lõpu poole 5-aastaseks, seega oleks see võit küll mega äge ja hästi ajastatud ?

  • Avatar
    Vasta Liset-Marlen 14. oktoober 2020 at 00:18

    Õde saab varsti 8 ja talle pakuks see kindlasti suurt rõõmu ?

  • Avatar
    Vasta Grete 13. oktoober 2020 at 22:56

    Detsemberis saab neiu 8 ning vahva koht peo pidamiseks oleks see???

  • Avatar
    Vasta Margit 13. oktoober 2020 at 22:39

    Idekas meie novembrikuus kolmeseks saavale hüperaktiivsele tirtsule hüppama minna sõpsukestega??

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. oktoober 2020 at 22:15

    See oleks nii tore kingitus minu vennalastele ❤️?

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2020 at 22:03

    Laste rõõm korvab alati vanemate pingutuse sünnipäeva korraldamisel! Tänapäeval on ikka väga palju vahvaid võimalusi laste sünnipäevade pidamiseks, millest omal ajal ei osanud unistadagi. ?
    Pole ilmselt vaja mainidagi, et Happy Fly batuudika üle oleks ka minu laps üliõnnelik!

  • Avatar
    Vasta Darja 13. oktoober 2020 at 22:02

    Õnneks mul poistel sünnad veebruaris ja oktoobris, seega vahepealsel ajal saab veidi jõudu koguda ja siis juba uut orgunnimist ja stressamist alustada 😀 Oleks super, kui võidaks ja vähemalt korra keegi orgunniks kõik minu eest!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. oktoober 2020 at 21:45

    Nii ilusad pildid 🙂

    Loosis osaleksin ka.

  • Avatar
    Vasta Lissi 13. oktoober 2020 at 21:44

    Ma usun, et poisil poleks selle vastu midagi ?

  • Avatar
    Vasta Hippe 13. oktoober 2020 at 21:44

    Tundub äge, hea meelega pean laste sünnipäeva batuudikeskuses ?

  • Avatar
    Vasta Karo 13. oktoober 2020 at 21:37

    Meile meeldiks selline piduu vägaaaa?

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. oktoober 2020 at 21:33

    Oled Super ema! Happy fly olems imeline kingitus minu pojale novembri sünnaks.

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. oktoober 2020 at 21:33

    Oohh, oleks tore võita. Meil oktoobri lõpus ja novembri alguses kahel väiksemal poisil sünnipäev tulemas.? Kõige suurema poisi pidu on nüüdseks septembriga seljataga? Nagu kerge maraton vms….?
    Palju õnne printsessidele!

  • Avatar
    Vasta M. 13. oktoober 2020 at 21:27

    Ahjaa, juba 9 saab neiu, no kuidas ometi ?
    Alles ta sündis ju

  • Avatar
    Vasta M. 13. oktoober 2020 at 21:24

    Meil sama teema, et kodus nagu väga ei tahaks pidada ja mujal on ikka kulukas ?
    Oleme pidanud nii mängutoas kui kinos ja kodus jne aga batuudikeskuses veel mitte. Seega prooviks võidu korral kindlasti selle ära ?

    • Avatar
      Vasta M. 13. oktoober 2020 at 21:25

      Ahjaa, 9 saab tütar juba, no kuidas ometi ?

  • Avatar
    Vasta Elis 13. oktoober 2020 at 21:19

    Isegi kui ei võida, siis see Happy Fly on küll kindel peopaik lapse järgmisel sünnipäeval?

  • Avatar
    Vasta Lisett 13. oktoober 2020 at 21:00

    Minu laps pisike printsess saab ka 06.12 4AASTASEKS.
    Aeg läheb nii ruttu ?
    Mõtlengi ,kus pidada,võit teeks muidugi asja kergemaks?

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 13. oktoober 2020 at 20:59

    Oo kui palju häid nipp, meil poisil novembris esimene juubel tulemas ja sünnipäeva koha võit teeks minu elu niii palju kergemaks ja poja sünna palju erilisemaks ?

    • Avatar
      Vasta Eliis 13. oktoober 2020 at 22:52

      Minu 2last oleks kindlasti õnnelikud oma sünnipäeva järgmisel aastal seal pidamas 🙂

  • Avatar
    Vasta Laila 13. oktoober 2020 at 19:17

    Laste sünnipäevapeod on tõepoolest väga stressirohked. Detsembris kuluks üks batuudipidu ära ?

    • Avatar
      Vasta Barbel 13. oktoober 2020 at 21:31

      Ma peaks heameelega iseenda sünnat seal ?
      Aga meil on ka üks neiu, kes saab detsembri alguses 5. aastaseks ja ootab juba ammu oma sünnipäevapidu ?

  • Avatar
    Vasta Keitty Karu 13. oktoober 2020 at 19:04

    No uuel kuul oleks sünnipäev vaja pidada küll ühel seitsmesel härral,

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. oktoober 2020 at 18:57

    Meie pere preilil on Jaanuari lõpus tulemas 4aasta sünnipäev. Ja siiamaani oleme me kõik peod kodus pidanud. Oleks vahva kui seekord õnne meile naeratab ja me saaksime tilevase sünnipäeva peo hoopis Happy Flys pidada ❤

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. oktoober 2020 at 18:28

    Üks 4 aastase sünna tuleb ka novembris kuidagi maha pidada. Veel puuduvad täielikult ideed. Seda enam, et nädal hiljem on mu enda sünna ??.

  • Avatar
    Vasta Doris 13. oktoober 2020 at 18:03

    Minu pojal jaanuaris sünna koht veel lahtine niiet võit oleks hea küll ?

  • Avatar
    Vasta Inga 13. oktoober 2020 at 17:53

    Mul kahel pätil tuleb ka sünna. 28 okt ja 5 nov. Neil oleks küll vahva koos batuudikas sünnat pidada. Saavad 4 ja 6.
    Koju ei tahaks küll sellist seltskonda, siis tõesti koristad pool aastat veel takka? seepärast olekski hea seal pidada maha üks tore pidu ja siis on mõnus lasta teistel see ära koristada,kui ise samal ajal puhkad väsitavast päevast.

  • Avatar
    Vasta Elin 13. oktoober 2020 at 17:50

    Väga meeleolukad pildid ja tõepärane kirjeldus ? eks me ju kõik teame, mida lapse sünnipäeva pidamine tähendab, ühest küljest tahad täita lapse soovid koha ja kingi suhtes ja teisest küljest on see päris suur ettevõtmine. Aga kolmas laps saab jaanuaris kolm, sobiks küll selline tore koht pidamiseks. ?

  • Avatar
    Vasta moonika 13. oktoober 2020 at 17:49

    ma peaks küll sünnipäeva seal

    • Avatar
      Vasta Silvia 14. oktoober 2020 at 09:08

      Üks selline vägev sünnipäev kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. oktoober 2020 at 17:03

    Aprillis neljaseks saav Merilyn sooviks väga enda sünnipãeva seal pidada 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja H. 13. oktoober 2020 at 16:19

    Oh see oleks küll lahe sünna lapsele ?

  • Avatar
    Vasta Mari 13. oktoober 2020 at 16:05

    Osalen ka ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Teele 13. oktoober 2020 at 16:03

    Vennapoeg saab Novembris 2!!! Talle kindlasti meeldiks batuudikas.

  • Avatar
    Vasta kerti 13. oktoober 2020 at 15:44

    Meie Sebastianil novembris sünnipäev??? äkki naeratab õnn meile ?

  • Avatar
    Vasta Kristi Stahl 13. oktoober 2020 at 15:37

    Kahel lapsel kolmest on jaanuaris sünna (kohe pärast jõulutralli ✌️) – see oleks MEGA auhind meile! ??

  • Avatar
    Vasta C 13. oktoober 2020 at 15:35

    Lapse sünnipäeva tähistaks Happy Flys ja telliks omakorda jätsimasina ka peole!

  • Avatar
    Vasta Margit 13. oktoober 2020 at 14:58

    Oh, preilil on novembris sünniäev tulemas ja seda võitu oleks kohe väga vaja!

  • Avatar
    Vasta Siiri 13. oktoober 2020 at 14:55

    Meil on kodus kaks printsessi – Saskia, kes sai augusti lõpus 4 ja Jasmin, kellel on Lendega samal päeval sünnipäev ja kes sai üheseks. Saskia oma pidasime õues – täielik Frozeni pidu. Tegime ise kaunistused ja söögid ja koogi ja puha.. Jasmini esimest sünnipäeva pidasime Bibi mängutoas. Kõigile nii meeldis. Megaarmas mängutoake 🙂 Laua katsime flamingo-stiilis ja söögid-joogid-koogid tegime ikka ise. Mul muidugi super mees ka, kes iga kell valmis Elsa kujusid joonistama või salvrättidest number ühte meisterdama. 🙂

    Mulle isiklikult küll väga meeldivad õuesünnipäevad aga Saskia väga tahaks oma 5ndat sünnipäeva kusagil ägedas kohas pidada nii et võtame seekord ka loosist osa 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 13. oktoober 2020 at 14:44

    Märtsis oleks tore pidada üks sünnipäev batuudikeskuses.

  • Avatar
    Vasta Tiina 13. oktoober 2020 at 14:39

    Minu poja saab jaanuaris 4-aastaseks ja ta oleks väga õnnelik kui saaks seda tähtsat päeva HappyFlys tähistada. Me sinna polegi veel jõudnud. Ma tahaks hoopis uurida, kas oli mingeid piiranguid ka (inimeste arv, vms) HappyFlys?

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. oktoober 2020 at 14:39

    Sooviks väga oma kaksikute kolmanda eluaasta täitumist seal tähistada see oleks niiiii vägev!?❤

    • Avatar
      Vasta Kertu 13. oktoober 2020 at 20:38

      Batuudikeskus on hetkel väga teema, nii et sobiks sünnaks ülihästi.

  • Avatar
    Vasta Kateriin 13. oktoober 2020 at 14:32

    Ooo…
    Poisil jaanuari lõpus 12 käriseb ?
    Oleks lahe see batuudikeskuses pidada

  • Avatar
    Vasta Helena 13. oktoober 2020 at 14:24

    Happyfly on minu preili lemmik koht, kuhu vihmaste ilmadega minna!
    Sünnipäev seal oleks dream come true tema jaoks! ☺️?

  • Avatar
    Vasta Kaire 13. oktoober 2020 at 14:22

    Minu esimesel lapsel paar päeva enne jõule sünnipäev, seega oleks vâga mônus vôit aasta kõige “raskemal” ajal. 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 13. oktoober 2020 at 14:19

    Minu tütar saab detsembris 6seks. Happy flys polegi veel sünnipäeva pidanud

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. oktoober 2020 at 14:15

    Meie pere pisemal on tulemas küll alles märtsis sünnipäev ( saab 3.aastaseks), aga väga okei on seda ju juba oktoobris planeerima hakata? ? Su piltide tõttu otsustasime juba ära, et tahame just HappyFlys pidada ?

  • Avatar
    Vasta Marit 13. oktoober 2020 at 13:51

    Novembris pesamunal sünnipäev. Oleks tore lapsi seal väsitada. ??

    • Avatar
      Vasta Katrin 13. oktoober 2020 at 14:44

      Meie peres ka preilil aasta lõpus neljas sünnipäev tulemas ja oleks väga tore seda sellised kohas pidada kus lastel palju tegevust?

  • Avatar
    Vasta Elisabet 13. oktoober 2020 at 13:47

    No võiks ju võita ?, 1aastane sünnipäev oli emme ja issiga kodus kuna kõik me koroonat kardsime… Selle aasta aprillis võiks juba pisikeste sõprade ja sõbrannadega pidada happy Flys ???

  • Avatar
    Vasta Moonika Kadarik 13. oktoober 2020 at 13:44

    Kuna koroona tõttu jäi kevadel sünnipäeva pidamine ära siis võit oleks väga super, et seda kasutada järgmine kevad?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. oktoober 2020 at 13:34

    Meie saame oma peres samamoodi kahe preili sünnat ühe hoobiga ?
    Ja üks saab nüüd 5a, niiet oleks maruäge võit ?

    • Avatar
      Vasta Marleen 14. oktoober 2020 at 00:41

      Detsembris pesamunal sünnipäev, saab 2 aastaseks. Ja veebruaris saab vanem tütar 11 ?

  • Avatar
    Vasta Janet 13. oktoober 2020 at 13:32

    Nii toredad peod! Väga tublid oled!

  • Avatar
    Vasta Ketelyn 13. oktoober 2020 at 13:25

    Meie piigadel mõlemal jaanuaris sünnipäevad. Küll kahe nädalase vahega, aga siiski oleksin ülitänulik, kui saaks 2in1 ühel päeval ja ühes kohas. ? Õnneks in Happy Fly batuudikeskus ka selline koht, kus leidub tegevust igas vanuses lastele. ?

  • Avatar
    Vasta Laura 13. oktoober 2020 at 13:24

    Soovin osaleda. Lapse sünna tuleb, 2.12 🙂

  • Avatar
    Vasta Aleksander Lv 13. oktoober 2020 at 13:21

    Alexandra saab 5 aastaseks, hea oleks juubelt pidada.

    • Avatar
      Vasta Kristin 13. oktoober 2020 at 14:03

      Eks nende sünnipäevadega on parasjagu mässamist, aga lapse soove ikka tahad ju täita. 😉 Toidu ja peotelgiga jändamine on suurem ettevõtmine, lisaks tegevuste väljamõtlemine.

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2020 at 13:20

    Sel aastal tegin kahese sünna kodus ja no appi mis orgunn 😀 Pulmadega oli kergem ja vist ka odavam! Seega võit tuleks igati kasuks 😀

  • Avatar
    Vasta Aleksander Lv 13. oktoober 2020 at 13:19

    Alexandra saab 5, hea oleks juibelit pidada.

  • Avatar
    Vasta Kiku 13. oktoober 2020 at 13:19

    Väga toredad peod. Tubli!

  • Avatar
    Vasta Siiri 13. oktoober 2020 at 13:17

    See oleks lahe üllatuskingitus, väiksem saab novembris 2 ja pool muret oleks kohe lahendatud 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2020 at 13:13

    Ma olen iga aasta enne lapse sünnat hinge kinnihoidnud, et mis soovid tal tulevad. Tal küll sünna kevadel, aga põhi sõpradel on mõne kuuliste vahedega enne, seega oma sünnaks on tal alati soovid/plaanid paigas ja see aasta siis rikkus koroona kõik plaanid ära. Mul oli tast nii kahju! Proovisime halvast olukorrast parimat võtta, aga nohh… uuel aastal loodetavasti paremini.

  • Avatar
    Vasta Mary-Liis.R 13. oktoober 2020 at 13:09

    Oeh. Milline mõnus lasteaed sul oli ikka.? Nii armsad lapsed et blögistaks kõiki kordamööda või samal ajal ?? Kahju et endal lapsi pole. Olen küll aastaid lapsi tahtnud aga kahjuks se partner kes neid tahaks on puudu. ? Selle eest nunnutan enda väikse venna poega. Vend oli 16 kui issiks sai aga ta on mega tubli olnud. Käib koolis ja tööl nagu mees ikka! Seega see kingitus oleks pisi Robertile nii armas ja vahva. ☺️❤️

  • Avatar
    Vasta Eha 13. oktoober 2020 at 13:06

    Meil küll sünnipäevadeni aega, aga juba suurem andis teada, et järgmist sünnipäeva tahaks batuudi keskuses pidada.

  • Avatar
    Vasta Sünna 13. oktoober 2020 at 13:03

    Ise kodus väikeste nunnudega sünnipäeva pidada ja veel ööbimisega, ausalt respekt ? ise isegi ei prooviks seda ja kasutan heaga muid variante.
    Loosist võtaks osa ka, varsti lapse 7a sünna tulemas, oleks kohe 1 mure vähem.

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. oktoober 2020 at 12:59

    Tahaks ikka tasuta pidu???
    Tegelikult egas teagi kus sünnipäeva pidad.minu tüdrukul tulemas nüüd 27 jaanuar sünna ja oleks vahva võita ?

  • Avatar
    Vasta Helery 13. oktoober 2020 at 12:57

    Me pidasime nädavlavahetusel kahese sünnipäeva. Nii tore päev aga jaa, väsitav.
    Nüüd õnneks ring täis ja kevadeni rahu?.

  • Avatar
    Vasta Kairit 13. oktoober 2020 at 12:51

    Mul ka vaja hakata mõtlema, mida detsembri kuus teha lapsele 😀 see võit kuluks ära küll, oleks üks mure vähem 🙂

  • Avatar
    Vasta Leane 13. oktoober 2020 at 12:50

    Minu lapsel järgmine nädal sünnipäev ta oleks ka õnnelik.

  • Avatar
    Vasta Siret 13. oktoober 2020 at 12:50

    Minu tütrele kuluks küll üks vahva sünnipäev seal keskuse ära.

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liisa 13. oktoober 2020 at 12:49

    Oiii kui tore oli lugeda . Sul on väga armsad lapsed ?. Mul endal last ei ole, aga see eest 5 ülivinget õelast ja kõige pisemal on tulekul novembris sünna ja ta saab 3, niiet võit oleks talle kindlasti super äge ?.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. oktoober 2020 at 12:47

    Tütre esimene sünnipäev 11.11 tulemas ja tore oleks pidada seal ?

  • Avatar
    Vasta Jane 13. oktoober 2020 at 12:46

    Nii äge, laste näost näha, et elu parimad peod olid ?❤️

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. oktoober 2020 at 12:43

    Mul õnneks tüdrukud VEEL nii noored,et nad ei oska küsida teemalisi sünnipäeva pidusid,ma läheks reaalselt halliks siis ? Aga ma tean,et tuleb see päev millal nad hakkavad oma nõudmisi mulle esitama ja ma olen valmis selleks? Vanemal tütrel on mai alguses sünnipäev,kui ilmaga veab siis ikka peame õues,külalisi tuleb palju ja hetkel veel lõbustavad lapsi kanad,kitsed,veised ja haned 😉 Ja muidugi on meil ka mänguväljak.Nooremal tütrel veebruari alguses sünnipäev,väheke keeruline on pidada,maja pole kummist.See aasta pidasime ainult pere ringis(lapsed olid tuulerõugetes ja just olid seljatanud kõhugripi).Nii,et loodan loosiõnne peale ?

  • Avatar
    Vasta Diana 13. oktoober 2020 at 12:41

    Laste sünnipäevad on nii väsitavad, hea, et nad vaid kord aastas on?

  • Avatar
    Vasta Siret 13. oktoober 2020 at 12:37

    Veel seitsmene andis eile teada, et ta sünnani 4 päeva aega. Õnneks siiski 4 kuud! Üks batuute täis pidu ongi tal õnnest puudu?

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. oktoober 2020 at 12:35

    Poja sünnipäevaks kuluks ära:)

  • Avatar
    Vasta Sandra T 13. oktoober 2020 at 12:34

    Mina sooviksin väga osaleda ja oma poisule kolmanda sünnipäeva peo justnimelt seal korraldada! Ning Mari ja Lende sünnad tundusid niii toredad! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. oktoober 2020 at 12:34

    Meil 3 last ja tore oleks kellegi sünnipäeva seal pidada ??❤lisaks on minu vennal 4 last ja õel 3 last.Seega lapsi kokku kamba peale 10??❤

    • Avatar
      Vasta Janne 13. oktoober 2020 at 21:58

      Me kasutaks võimalust hoopis järgmisel aastal oma 4-se sünnipäeva batuudikeskuses pidada. Kui Mari teine pidu metsas toimus, ootaks ka selle kohta postitust – tundub nii lahe variant sünnipäeva tähistamiseks 🙂

  • Avatar
    Vasta PreiliA 13. oktoober 2020 at 12:33

    Huhh ja, feel you 😀 mul sai vanem laps mais 5, siis pidime kodus pidu tegema sest kõik kohad olid kinni. Aga laps jäi rahule.
    Nüüd korradame oktoobri lõpus keskmisele pidu kes saab 3 ja novembris saab kolmas üks. Seega huhh ja siis juba jõulukuu käes ?
    Pidu bullerbys on imeline, meil ka sealt õhupallid tulemas ja tõenäoliselt ka jätsimasin.
    Egle ise on super inimene ja minu vanima lapse lasteaiakaaslase ema ??

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Kinep 13. oktoober 2020 at 12:32

    Laps 10 märts saab 5 aastaseks.
    Meile kuluks see ära?

  • Avatar
    Vasta Karol 13. oktoober 2020 at 12:32

    Meil järgmine aasta septembris tydrukutel sünnad j2rjest kuid mu õe pliksil on juba jaanuaris , ja see oleks ideaalne kink talle .

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. oktoober 2020 at 12:30

    Hakkab mul ka kätte jõudma aasta kõige hirmsam aeg ehk siis tüdruku 5. Sünnipäev. See aasta polegi veel jõudnud ettevalmistusi teha. ?‍♀️Äkki naeratab hoopis loosiõnn ja ei peagi midagi tegema. ?

  • Avatar
    Vasta simone 13. oktoober 2020 at 12:29

    Nii vahvad sünnipäevad, kiitus tubli emme. Meie kutt saab nädalavahetusel 3 aastaseks. Teeme ka peo mängutoas. Aga happy fly sünnast ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Kinep 13. oktoober 2020 at 12:29

    10 Märst saab laps 5 aastaseks.
    Meile kuluks see ära ?

  • Avatar
    Vasta Margit 13. oktoober 2020 at 12:28

    Laps juba mõnda aega räägib, et järgmist sünnipäeva soovib batuudikeskuses pidada, seega kuluks võit igati ära. ?

  • Avatar
    Vasta Leila Pever 13. oktoober 2020 at 12:25

    Mul saab tütar suve alguses 5. aastaseks, siis plaanis suuremalt pidada, batuudikeskus oleks ideaalne variant!

  • Avatar
    Vasta Laura 13. oktoober 2020 at 12:25

    Suvel kolmeseks saava poisipõnni sünnipäeva oleks küll just seal vahva pidada! Eelnevad aastad oleme teinud väikse peo enda pisikeses kodus ?

  • Avatar
    Vasta Helina 13. oktoober 2020 at 12:23

    Oi kuidas ma tahaks seda võita!
    Seoses koroonaga ei saanud me see kevad laste sünnipäevasid tähistada ja oleme lubanud, et tuleval aastal saavad nad selle eest eriti vinge peo…. Noojah. Kes lubab selliseid asju lastele? ?
    Igal juhul loodan, et aitad mul lastele antud lubadust paremini täita? ?

  • Avatar
    Vasta Marissa 13. oktoober 2020 at 12:22

    Mu preili saab paari nädala pärast kolmeseks ja üks äge pidu kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 13. oktoober 2020 at 12:20

    Mul saab ka tütar neljaseks! Esimese tähistasime tähtsalt, teise pidasime ainult perega, kolmas jäi koroona tõttu ära (mille üle ta ääretult kurb oli) ja nüüd neljas peab jälle suuremalt tulema, sest ta juba teadvustab seda elukest ja sünnipäeva pidamist enda ümber üsna hästi! ?

    Aga Sinu tüdrukutele palju õnne! ?

  • Avatar
    Vasta Liina 13. oktoober 2020 at 12:18

    Ma tegin oma lapsele eelmisel aastal kodus sünnipäeva ja rohkem enam ei tahaks- väga väsitav emale( vaarita, lõbusta ja korista). Sel aastal tahaks kuskil mujal pidada?

  • Avatar
    Vasta Lea 13. oktoober 2020 at 12:18

    Mul on 11-aastane tütar ning 8-aastane poeg ning olen tähele pannud kaks asja. Esiteks tüdrukutele meeldivad väga kodupeod, vanus on ka selline, et juba pannakse muusika peale ning omad mängud ja jutud. Minu rõõm on dekoratsioonid ning toit.
    Poisid seevastu vajavad ringijooksmist ning hüppamist -kargamist. Olen poisi sünnipäeva, tema palvel ka kodus pidanud aga never again. Pidevalt tuli keegi mu juurde, et igav on… Kuigi oli siin ka tegevusi välja mõeldud aga nad ei osanud kuidagi lõbutseda nii nagu tavaliselt kuskil batuudikeskuses. Muidugi asi selles ka, et tal jaanuaris sünnipäev ning toas palju joosta ma ei lubanud. Kui oleks ilus kohev lumi õues olnud, siis oleks muidugi teine teema aga eelmist talve mäletate eks!
    Seega jah, batuudikeskused on väga head kohad sellises vanuses laste sünnipäevade jaoks!

  • Avatar
    Vasta Getu 13. oktoober 2020 at 12:14

    See aasta oli küll lapsel kodus tagasihoidlik sünnipäev eriolukorra tõttu ja laps oleks soovinud mängutoas siis hetkel ideaalne saata ta sõpradega hüppama. Ma unustasin juba ära, et lubasin talle, et saab mingiaeg mängutuppa 😀

  • Avatar
    Vasta Eve 13. oktoober 2020 at 12:11

    Laste sünnipäev on alati selline peavalu, oleks tore kui keegi teine vahelduseks välja mõtleks mu eest, et mida teha ja kus jne ?

  • Avatar
    Vasta M 13. oktoober 2020 at 12:11

    Meil saab suurem neljaseks ja see on ühtlasi esimene sünna pärast aias käima hakkamist, nii et nüüd kukuks marjaks ära üks peokoht, kuna külalisi oleks rohkem. Seni oleme pidanud ainult lähedasematega kodus 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2020 at 12:10

    Kuna Lisbethi selle aastane pidu ära jäi siis oleks eriti vinge järgmine sünna ehk juubelipidu pidada batuudi keskuses. Ja oled ju nii head promo teinud (toidud ja kogu kombo), et närvid maksavad rohkem (lapse sünnipäev on aasta tippsündmus) kui 1 (päris kallis) pidu 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin Kork 13. oktoober 2020 at 12:07

    Niii lahe sünnipäev lastel!!? Meil ka kohe see 4a tulemas ja polegi veel kohta välja valinud ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. oktoober 2020 at 12:07

    Meil kahel olid sel aastal VÄGA tagasihoidlikud sünnad. Suurem sai 8 ja leppis ilusti 4 sõbrantsiga kodus. Väiksem sai 3 ja ei osanud veel palju nõuda- õhupalli tahtis sünnaks ja selle ka sai. Kõige pisema sünna alles tuleb. Saab 1! Ja tema pole veel sugulastegagi tutvunud, sest noh.. see jama. Hea meelega kutsuks nad happy flysse. Tema ise ilmselt vahet ei tee, kus ja mis aga teistel siis vähemalt äge ja sugulastel ka paras ports rüblikuid ?

  • Avatar
    Vasta Geidi 13. oktoober 2020 at 12:06

    Viimane sünna sai peetud muuseumis. Ma küll lubasin, et järgmisr peame õues aga mängutoas saaks ka 15 poissi end oimetuks joosta ja tegutseda.

  • Avatar
    Vasta Elis 13. oktoober 2020 at 12:06

    Mari metsasünna jäi ära v? ?

  • Avatar
    Vasta Kätriin 13. oktoober 2020 at 12:04

    Kuna mu enda pojal on ka kuu aja pärast 4-s sünnipäev tulekul ja just otsime kohta ja ideid, siis see postitus koos sooduskoodidega on küll nagu rusikas silmaauku? Bullerbyst plaanisin jätsimasina nagunii vōtta, kuna torti jääb alati palju üle?Ja loosis osalen ka heameelega!?

  • Avatar
    Vasta Maire 13. oktoober 2020 at 12:01

    Meie lastel on sünnipäevad suvel ja pole muud vaeva kui Batuudijussist batuudid kohale tellida, nats vaaritada ja hunnik jäätist osta. Seni kuni vanemad saavad peokorralduse osas kaasa rääkida 😀 Aga õelapsel on novembris just sünnipäev tulemas ja see loosivõit tooks mulle kindlalt aasta tädi tiitli! ?

  • Avatar
    Vasta Janne 13. oktoober 2020 at 12:00

    Jaa, sooviksin küll osaleda 🙂 . Meil kolmel lapsel lausa järjest sünnipäev tulemas. 27. oktoober tüdruk saab kahe aastaseks, 14 .november noorem poiss saab kolmeseks ja 2. detsember vanem poiss saab kaheksa.
    Oleks üliäge võit 🙂

  • Avatar
    Vasta Inx 13. oktoober 2020 at 11:59

    Endale isiklikt meeldibki kuskil mujal pidada sünnipäevasi, sest koju tavaliselt kui jõuan olen nii väsinud, et ei jaksaks koristada ka veel. Eelistan ja toidu tellimist, lastele kindla peale minek on friikad ja viinerid ja siis magusaks jäätis.

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2020 at 11:58

    Oeeeh, mul tuleb tüdrukul 5 aastane sünnipäev detsembri algul, ja no jube, ei oska valida kohta, ei torti – olen välja vaadanud mingi 3 tk aga laps ütleb selle peale ja ma tahan seda, ja ma tahan seda. Saaks need kolm eri asja ühele tordile oleks üli hea. Happy flys oleme ainult ühe korra elus käinud ja oli väga tore, eriti raske oli ära minna sealt ??

  • Avatar
    Vasta Siret 13. oktoober 2020 at 11:56

    Oh kui äge võimalus. Mul tütar saab 22 november 8 aastaseks ja eelnevad sünnad kõik kodus pidanud. Kui võidaks siis saab tema unistus täidetud kui saaks kodust väljas pidada. ?

  • Avatar
    Vasta M-M 13. oktoober 2020 at 11:54

    Mul jäi nii kurb tunne sisse,et ei saanud pidada oma poja 1-st sünnipäeva,kuna tulid hambad 40 palavikuga…ja pidu jäi tegematta.Sõpru ju palju ja unistasin helesinisest uhkest peost…kui võidaks teeks kohe,lihtsalt 1,5 nädalat hiljem.Ma usun,et ikka ju võiks,mis sest,et hiljem:)
    Mulle alati tundub,et eriti esimene sünna on nii oluline.?

    • Avatar
      Vasta Erle 13. oktoober 2020 at 12:26

      Nii tore oleks pidada seal oma printsesside sünnipäeva.

  • Avatar
    Vasta Heidi 13. oktoober 2020 at 11:50

    Ma väikese venna juubelit peaksin küll seal 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 13. oktoober 2020 at 11:43

    Väga ägedad peod. tahaks ka ise sama tubli olla 🙂 Soovin loosis ka osaleda, sest lastel riburadapidi sünnipäevad tulekul.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. oktoober 2020 at 11:46

      usu mind, tublidusest oli asi kauel 😀

      • Avatar
        Vasta Kerli 13. oktoober 2020 at 12:40

        Oo, mul laps just sellises vanuses, et mängutoad huvitavad teda väga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Vaike 13. oktoober 2020 at 11:12

    Ma sünnaloosis osaleda ei taha, aga lihtsalt pean ütlema, et Lentsu väike must kleit on niiiiiii faking äge!

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. oktoober 2020 at 11:14

      Jaa, ta on üldse äge 😀

      • Avatar
        Vasta Kristi 13. oktoober 2020 at 12:11

        Loosis osalen hea meelega, kuna lapsel sünnipäev tulemas ja mõtlesingi Happy fly peale.

    • Avatar
      Vasta Mirjam 13. oktoober 2020 at 11:48

      Oleks äge oma lapse 5.sünnipäev seal pidada ?

    • Avatar
      Vasta Mai-Liis 13. oktoober 2020 at 11:53

      Meie just pidasime neljase sünnat kodus. Ja 😀 enam ei tahaks. Mängutoas on lihtsam.
      Ei ole enne seda suurt koristamist ega pärast ja peo aeg piiratud, mitte varahommikust hilisõhtuni 😀 seega kui teine põnn saab 2, kuluks happy fly ära küll