LAPSED

uhke ema ja deemonnukk

15. oktoober 2020

Täiesti sisutühi postitus sellest, et käisin täna kahe suuremaga hambaarsti juures ja olin täiesti valmis selleks, et kumbki suud lahti ei tee. Kodus muidugi küll hõisati, et JEEE, HAMBAARSTILEEE! Mari ees ja Lende järgi, aga ega ma eeldasin, et küllap nad ajasid lihtsalt mänguväljaku ja hambaarsti sassi, sest kes normaalse mõistusega inimene tahaks päriselt hambaarstile minna? Mina igatahes küll ei taha…

Viisin siis lapsed kohale ja kae nalja. Mari istus kohe julgelt tooli, näitas oma hambad ette ja väike plomm oli ka tarvis panna. Muidugi hambaarst ise ka täiega seletas kogu aeg, et teeb hambale dušši ja kõdi jne, et ma ei teagi nüüd, et kas laste julgus tuli sellest, või hoopis sellest, et me nendest mingid mitte hambaarsti kartvad imeinimesed kasvatanud oleme. Te ikka saate aru, et hambaarstid on maailma jubedaimad inimesed eks (Sorri Gaili, esmaspäevane vein on minu kulul, peaasi, et sa mu hambaid ei kuivata!).

Mari pidas nii tublisti vastu, lõpuks väikese pisara ikka pani, aga lasi kõik ilusasti ära teha. Ma olin veits mures, et kuna Lende seda pisardamist nägi, et äkki hakkab pelgama, kui tema kord tuleb, aga tühjagi. Istus julgelt tooli, tegi suu lahti ja lasi endalgi väikse augu ära parandada. Ma olin sama uhke, kui keegi oleks mu lapsed konkreetselt presidendiks määranud või miskit. Selle pärast ma siia kirjutama tormasingi – uhkust tunnen noh! Mina ise kardan nagu tuld (ja olen terve elu kartnud!), aga minu nunnud nii julged!

Samas ma oma lapsepõlvest küll sellist toredat hambaarsti ei mäleta. Kooli hambaarst oli küll selline, et surus sind tooli, sisistas läbi hammaste, et ära sa nüüd kurat liiguta ja puuris tuugalt oma 70datest pärit masinaga. Pärast tõmbas alati hambad mingi magusa liimiga ka üle – misasi see üldse oli, teab keegi?!

Ma olin enne lubanud lastele, et kui nad hambaarstil ilusasti käituvad, siis saavad nad endale pärast mänguasja valida. Ma olin valmis suuremaks väljaminekuks, aga mul oli vaja Sõbralt Sõbrale poest läbi käia ja lapsed arvasid, et see ongi lubatud mänguasjapood. Win. Seega krabas Marta endale ühe mängutelefoni, Mari pehme ahvikese ja Lende ühe maailma jubedaima nuku, mille ma ilmselt öö hakul kuskil ristmikul põlema panema pean, sest selle elukaga ma küll ühes korteris magada ei tihka.

Nagu legit, vaadake seda asjandust…

Mari võttis talt püksid jalast ja ohkas: “Kurat…poiss…”

Loe ka neid postitusi!

18 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta M 16. oktoober 2020 at 12:51

  Haha ,Naljakas nukk tõrsti ?
  See on tore et hambaarsti ei karda ,üks mure sul vähem !
  Kas teie lastel on mineraalkahjustus hammastel ? Ma mõtlen et Maril on oma väikese vanuse kohta juba paar auku olnud ja nüüd Lendel ka kellel hambad alles paar aastat olnud .

 • Avatar
  Vasta Janne 16. oktoober 2020 at 11:10

  Mul poiss ka hullult tubli ?
  5 a 4 auku mis oli vaja parandada ja ta oli lausa kurb et enam minna ei saanud .
  Nüüd käis 7 a ja ei ole auke,jälle kurb??
  Mina kardan nagu tuld??
  Poiss ei tahtnud tooliltki ära tulla

 • Avatar
  Vasta Signe 16. oktoober 2020 at 10:12

  Ma kartsin ka hambaarsti, aga nüüd kui breketiravi peal on, käin nii tihti, et olen ära harjunud. 😀

 • Avatar
  Vasta Triinu 15. oktoober 2020 at 23:27

  Lakk oli see magus löga mis hammastele pandi.

  • Avatar
   Vasta Triin M 16. oktoober 2020 at 21:58

   Mina mäletan ka seda möga. Miks seda pandi ja mida see tegi??

 • Avatar
  Vasta Tibuemme 15. oktoober 2020 at 22:39

  “Kurat, poiss” ????
  Ma reaalselt naersin praegu nii, et oleks oma magava beebi üles äratanud!
  Ja kõik, kellel on lapsed, teavad et enne oled nõus äratama tuldpurskava lohe kui oma lapse, kelle sa suure vaevaga magama oled saanud! Niiet, Tnx õhtuse huumori eest, Mari ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. oktoober 2020 at 06:35

   annan talle tänud edasi 😀

 • Avatar
  Vasta Pille 15. oktoober 2020 at 22:32

  Ma ei saa aru, mis nukul viga peaks olema? Ja just jumala äge, et nii selgete tunnustega poiss on. Mind täiega häirib, et nii suur enamus nukke kõik tüdrukud või sooneutraalsed on -_-
  Aga lapsed sul tõeliselt tublid! Ma ei julge üldse seda hambaarstiaega panna……. Ainuüksi mõte sellest teeb rahutuks ja unetuks ja ajab ihul karvad turri.

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. oktoober 2020 at 06:43

   Ah tead, mulle pole kunagi nukud meeldinud ja see näeb veel minu meelest eriti creepar välja 😀 Poiss võib ta olla küll jah, aga Mari meelest tited peaksid ikka tüdrukud olema 😀

 • Avatar
  Vasta Vello 15. oktoober 2020 at 22:17

  Tere, esimene kommentaar siis ka minupoolt, ? nii alustan sellest et mul plika 5 aastane ja ta armastab hambaarste. Totaalselt ta jooksis täna hambaarsti kabinetti kui kuulis oma nime, tuli sealt välja sai endale roosa plommi ja roosa kiviga sõrmuse(mingi odav plekk käkats?) . Aga terve hommik oli jutt et millal me lähme hambaarsti juurde ja millal lähme . Vahepeal oli tunne et viin ta juba 2 tundi varem ootama. Vot nii.. peapüsti saba selga ja täielennuga edasi Mallu!!

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. oktoober 2020 at 06:43

   MAri ja Lende said ka mingid sädelevad konnad hambaarstilt 😀

 • Avatar
  Vasta RK 15. oktoober 2020 at 20:09

  Mine kanni, ma kogusin selle nuku jaoks raha kui olin 10aastane ?? ja just poiss pidi olema, ema arvamus asjast oli umbes sama, mis sul ??. Kuni poodi minekut ootasime, siis sõbrannaga mängisime, et oleme rasedad ??.
  Hea, et ma nüüd normaalne 33aastane olen ha mu laps pole sellist nukku elus taht, 10aastane nõuab hoopis uut iphone 12-st ja airpodse ?? oh ajad ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. oktoober 2020 at 06:46

   Haha, ma pole vist iial mänginud rasedat 😀

 • Avatar
  Vasta E. 15. oktoober 2020 at 18:37

  Mul on sama nukk, see on Baby Born ent mitte pissiv. Kunagi väga tahtsin seda õiget ent sain selle, kui sain 9. Nüüd ka 20.aastat hiljem istub nukk minu voodil.

  • Mallu
   Vasta Mallu 15. oktoober 2020 at 18:38

   ja… miks sa seda juba ristmikul süüüdanud pole? 😀

 • Avatar
  Vasta eku 15. oktoober 2020 at 18:05

  Ma käisin ka eile söbralt-sõbrale poes, ja nagu see teie nukk on veel väga lahja selle kõrval mis mina seal nägin – tumerohelise nahaga nukk ? Muidu samasugune tavaline nukk aga tumeroheline. ?

  • Avatar
   Vasta Kerli 18. oktoober 2020 at 22:00

   Mina sain selle nuku u 7-aastasena jõuludeks 😀 nimeks sai Rain ja tal oli vist algselt mingi vatt ka naba peal, nagu vastsündinutel 😀 ja pissipott oli ka vist kaasas. Aga ta ei pissinud. Kirjutasin jõuluvanale, et soovin nokuga nukku ???