Ilukraam Kingiloos

uus “vana hea” kraam*

31. oktoober 2020

Teate, ma hakkasin mingi aeg tagasi mõtlema, et millal ma viimati mingeid ilutooteid poest ostsin? Ma tõesti ei suutnud esiti seda välja mõelda, pärast ikka meenus, et mul oli ükskord kiirelt küünelakieemaldajat vaja, siis ikka seadsin sammud füüsiliselt poodi. Lihtsalt niiiii palju mugavam on erinevate e-poodide teenuseid kasutada, on ju? Paar klikki ja mõne päeva pärast on sul pakk automaadis, või isegi ukse taga. Laisa inimese elu, mida teha. Ma tean küll, et osad on just sellised, et epoest ei kipu tellima, sest tahavad enne toodet oma silmaga näha, aga ma pole seda masti mees.

Mulle hullult meeldib erinevaid kosmeetilisi tooteid katsetada ja endale uusi lemmikuid leida. Vahel on nii, et ma leian mingi mega hea toote, kasutan seda mitu portsu ära ja siis tunnen, et pekki, nii palju uusi tooteid tuleb peale ja tahaks vahelduse mõttes midagi uut kasutada. Et murda rutiini mingi uue tootega. Kas see on super ebaloogiline? Või lihtsalt vana hea esimese maailma probleem.

Igatahes on mingeid tooteid, millele ma olen otsinud küll alternatiive ja mingit aega proovinud ka teisi asju, aga ikkagi enda vanade lemmikute juurde tagasi pöördunud. Ja neid on kohe eriti hea kuskilt netist tellida, sest ma juba naguii tean, et jään 100% rahule.

Seda rõõmsam olin ma, kui minuga võttis ühendust ettevõte Azeta, kes on loonud uue e-poe, mis on näiteks koondanud kolm minu juba pikaaegset lemmiktoodet, mida enne ma ainult apteegist osta sain, aga nüüd neid mugavalt Azeta veebipoest tellida saan. 

Üks minu väga-väga pikaaegne lemmik on La Roche-Posay näokreem. Ta on hästi mõnusalt niisutav, pisikene pakend, mis mahub suurepäraselt ka käekotti kaasa haaramiseks ja kuigi ta on näokreem, siis ma tihti kasutan teda ka kätekreemina kui käed väga kuivad on. Ma olen teda nüüd kasutanud umbes kaks? kolm? aastat ja ta tõesti niisutab suurepäraselt. Esimese totsiku ostsin ma endale kunagi siis, kui me esimest korda perega Tenerifel käisime – mul oli näonahk korraga super pekkis ja apteeker mulle seda seal toona soovitas, ma jäin täiega rahule. Kusjuures teda peab hästi vähekene korraga võtma ka niiet teda jätkub väga pikaks ajaks. 

Teiseks, või õigemini teiseks ja kolmandaks tooteks on Hemp Care kätepesuseep ja sama sarja dušigeel. Ma olen oma mäletamist mööda isegi neid tooteid siinsamas blogis ennegi kiitnud, sest need on lihtsalt NII HEA lõhnaga. Ma ütleks, et nad lõhnavad natukene nagu meeste parfüüm. Võib-olla sellepärast ta mulle nii väga meeldibki, et kui meest kodus ei ole siis saan vähemalt seda nuusutada ja mingitki mehisust enda ellu, hehe. Eile konkreetselt sõitsin autoga ja mõtlesin korra, et oot, mis parfüümi ma kasutasin, et nii hea lõhn on kuskil. Siis meenus, et ma pesin lihtsalt enne kodust väljumist käsi. Ups.

Lisaks jõudis sealt lehelt minuni kolm uut Jordani laste hambaharja. Ma mäletan kui ma lastele esimesi loodussõbralike hambaharjasid ostsin siis pidi neid ikka päris korralikult otsima ja olid ainult vähesed kohad, mis selliseid müüsid. Nii naljakas on mõelda kuidas maailm tegelikult nii kiiresti muutunud on, sest ma ei kujutaks praegu üldse ette, et ma läheksin poodi ja ostaksin tavalise plastikust hambaharja, mis on veel eraldi plastikusse pakitud. Kas keegi üldse teeb veel seda? Ja neid hambaharju lastel ikka kulub, sest need lihtsalt näritakse ära, mis värk neil sellega on?

Lisaks oli pakis veel ka hambapasta, mis lastele väga meeldib. Ka Marta, kellega me oleme siin viimaselajal hambapesu osas palju kaklema pidanud laseb sellega hambaid täitsa rahulikult pesta. Või peaksin ma rohkem ütlema, et ta küsib ühe pesukorra ajal 100x hambapastat juurde, sest ta lihtsalt imeb sisse selle endale, haha.

Ahjaa ja endale tellisin veel Andra südamerahuks Vichy meigieemaldi. Aiiii te ei kujuta ette, kuidas ma üritan olla täiskasvanu ja iga õhtu endal meigi maha võtta! Pooltel õhtutel see muideks ka mul õnnestub, aplaus mulle.

Teate, mis selle lehe puhul mulle veel väga meeldib? Neil on lehel ka eraldi rubriik igasuguste näpunäidetega ja ma leidsin sealt mitu täitsa põnevat artiklit. Nii mõnus on see, et saad artiklist lugeda, mille jaoks mingid asjad kasulikud on ja samal ajal sealt ka vajaminevaid tooteid ära osta. Hästi mugav.

Igatahes nagu ikka, siis ma üritan alati ka teile kingipakikese sebida ja Azeta tiim oli nii armas, et selle pakikese teie jaoks ka kokku pani.
Kingipakk sisaldab endas:

Hemp Care juuksekreemi, Hemp Care kehakreemi, Skintsugi pinguldavat ja kortse siluv palsamit, Skintsugi Beauty flashi ja Faebey silmaümbruse Eye Souffle seerumit kofeiiniga.

Niiet väga korralik ports väga huvitavaid tooteid, millest ma ise olen katsetanud ainult esimest kahte, aga ma usun, et ka teised on väärt kraam.

Selleks, et see kinkekarp endale saada anna kommentaarides märku, et milline on teie läbiaja lemmik ilutoode ning millist toodet kingikarbist kõige rohkem proovida sooviksid? 

Kes loosiõnnele lootma jääda ei taha siis koodiga “Mallukas” kogu kaup kuni 15.11 nende poest -10%.

Loe ka neid postitusi!

138 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triin 18. november 2020 at 14:15

    Kes võitis??

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. november 2020 at 14:33

      Keegi Liisi!

  • Avatar
    Vasta RK 10. november 2020 at 23:50

    Sooviks proovida silmaümbrus seerumit kofeiiniga ?

  • Avatar
    Vasta Triin 10. november 2020 at 11:49

    Sooviksin proovida Hemp Care kehakreemi ja juba mõnda aega mu lemmik La Roche-Posay Tolerance Sensitive Rich

  • Avatar
    Vasta Liina Lausing 10. november 2020 at 11:33

    Sealt karbist kõige rohkem tahaks proovida Faebey silmaümbruse Eye Souffle seerumit. Ja minu enda lemmik ilutoode on alati olnud Nioxin tooted juustele. Kallid küll, aga tasub täiega ära.

  • Avatar
    Vasta Gädy 10. november 2020 at 09:38

    Praegu on absoluutne lemmik Babe Stop Akn matistav ja niisutav kreem, mis kestab ülikaua, sest piisab väikesest kogusest.
    Kõige rohkem olen huvitatud Hemp Care juuksekreemist kuna endal on pikad juuksed ja vahest lähevad kergelt pusasse .

  • Avatar
    Vasta Kaisa 10. november 2020 at 08:28

    Läbi aegade lemmikut polegi vist. Hetke lemmik on BABE näopesugeel. Näokreemi sooviks proovida, kuidagi pole seda õiget enda jaoks leidnud.

  • Avatar
    Vasta Grete Tammlo 10. november 2020 at 02:25

    Tahaks proovida silmaümbruse serumit ja l äbi aegade lemmik toode on Estel firma juuksepalsam mis vōtab ära kollaka tooni juustest:)

  • Avatar
    Vasta Emily 10. november 2020 at 02:02

    Sooviks proovida näokreemi, sest vajan hädasti uut lemmikut. Läbi aegade lemmikuim ilutoode peab olema Hourglassi Ambient Lighting palette. Nii ilus loomulik särapuuder, kus pole sädelust sees. Kallis, aga kestab kaua. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anete 10. november 2020 at 01:36

    Hetke vaieldamatu lemmik on Elisabeth Ardeni 8 hour näokreem. Teeb ka kôige õudsamal hommikul näonahaga imesid.

    Pakist sooviksin kõige rohkem proovida Hemp Care kehakreemi. ?

  • Avatar
    Vasta Roosike 10. november 2020 at 00:32

    Hmm ma ei teagi, mis mu nagu lemmik toode läbi aegade võiks olla. Kas hügieeniline huulepulk läheb arvesse? ? Ma olen ilge rott ja ihnuskoi, mis puudutab enda peale raha raiskamist. Kunagi ei raatsi omale midagi osta. Hoian enda arvelt kokku ja ostan lastele asju hoopis. Seega väga ei tea midagi nendest fääntsidest firmadest. ? Aga nii palju kui proovinud olen siis Eucerini ja Sebamedi asjad nagu on alati sellised head ja kontrollitud tooted mu jaoks.
    Kõige rohkem tahaks proovida seda silmaseerumit, iga hommik oleks nendele kohvi vaja ?

  • Avatar
    Vasta Sylvia 10. november 2020 at 00:11

    Pikaaegne lemmik on Maybelline Lash Sensational ripsmetušš ?

  • Avatar
    Vasta Elis Niinberg 10. november 2020 at 00:06

    Ei olegi mingit lemmikut tekkinud. Kingikotist tahaks nö proovida laste hambapastat (mitte enda peal siis) ?

  • Avatar
    Vasta Mari-liis 9. november 2020 at 23:00

    Hetke lemmik ilutoode joiki näopuhastusõli.:)

  • Avatar
    Vasta Liisa 9. november 2020 at 22:22

    Minu lemmikuim toode on micellaarvesi, mis reaalselt teeb näonaha puhtaks ning millega saab ka meiki maha võtta.

  • Avatar
    Vasta Grete 9. november 2020 at 21:27

    Mul mingit konkreetset lemmiktoodet polegi vist mida alguse aegadest kasutanud olen.. Vb dermosili näopuhastusvaht mida olen mitu korda tellinud ja Bon Merite porgandikreem 🙂
    Aga üldiselt olen selline kes kaks korda sama asja ei osta, meeldib ka erinevaid proovida sest tänapäeval see valik niii lai, et eluseees ei jõuaks kõike ära proovida isegi kui tahaks 😀
    Arrrrmastan ka selliseid ilutooteid mis on natuke meeste parfüümi lõhnaga, mul üks kodulõhnastaja oli ka kunagi täielik meestekas. Mmm…
    Seal pakis tunduvad kõik asjad ahvatlevad 🙂
    Silmakreemi otsingutel olen juba 5 aastat olnud vist.. siiani pole ostnud, kuigi peaks ammu juba kasutama. 😀

  • Avatar
    Vasta D 9. november 2020 at 19:55

    Silma sufleed ?? ??
    aga eks lemmik “ilutoode” on korralik niisutav kreem ja ka huulelàige mis niisutab! + musthave ilutoode kulmupalett .

  • Avatar
    Vasta Eliise 9. november 2020 at 19:48

    Minu pikaajaline lemmik on Linea Struttura juukseampullid✨
    Ning proovida sooviks kōige enam
    Hemp kätepesuseebi ?

  • Avatar
    Vasta cristina 9. november 2020 at 19:00

    Tahaksin väga proovida Hemp kätepesuseepi, mäletan, et oled neid tooteid ennegi kiitnud. Ja läbi aegade parimaks ilutooteks pean Elizabeth Ardeni 8 hour huulepalsamit.

  • Avatar
    Vasta Elina 9. november 2020 at 18:44

    Minu ilutoodet piirduvad juuste tootedega kuna olen nii võhik teiste toodete peale (pole aastaid näonahk olnud halb) aga nyyd on nii jama täis et karjub kohe appi ??kuigi praegune aeg ja olukord siis vajaks just midagi head mis mu näo sellest jamast puhtaks teeb ja saaksin rõõmsalt särada

  • Avatar
    Vasta Margit 9. november 2020 at 17:23

    Kortse siluvat palsamit sooviks kõige rohkem ?
    Berrichi silmakreem on viimase aja hea leid, meeldib, et on kodumaine ja tundub tõesti, et silmaalused enam nii tumedad ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Johhi 9. november 2020 at 16:18

    Minu läbi aegade lemmik juba 10 aastat on olnud Embryolisse Lait-Creme Concentre, mis on ülihea päevaseks niisutuseks kui ka primeriks – selle nipi õppisin Pariisi jumestuskunstnikelt, kes kõik seda kasutasid iga kord enne meigi tegemist kas enne moeshowd või pildistamiseks. Tõesti niisutab ja jätab klaariks – ja just hakkab otsa saama ka, paar päeva veel veab välja.

    Mida proovida sooviksin – silmaümbruse seerumit! Ma juba pool aastat otsin endale “seda õiget” no ja ei ole ükski selline, et wow, seda ostaksin (testreid proovin).

  • Avatar
    Vasta kärt suiste 9. november 2020 at 15:41

    Lemmikut ei ole hetkel aga proovida sooviks näokreemi

  • Avatar
    Vasta Mariliis 9. november 2020 at 15:37

    Seni on kõige lemmikumad tooted olnud La Roche-Posey omad. Enda jaoks olen sellest sarjast pannud esikohale nende Effaclar pesugeeli, mis jätab näonaha pärast kasutamist niii mõnusaks ja pehmeks.
    Proovida võiks Hemp Care juuksekreemi, sest seni pole ühegi proovitud juuksetootega 100% rahule jäänud.

  • Avatar
    Vasta Maris M 9. november 2020 at 15:13

    Tahaks proovida seda niisutavat kreemi Laroche posay. Läbi aegade lemmikud on mitsellaarveed ?

  • Avatar
    Vasta Viivica 9. november 2020 at 14:57

    Juuksekreem

    • Avatar
      Vasta Liisa Maria 9. november 2020 at 18:27

      Minu kõige lemmikum ilutoode on vist neutrogena hydro boost näokreem, no nii mõnusaks teeb naha. Kuna mulle väga meeldib erinevaid näokreeme testida, siis tahaks proovida seda La Roche-Posay näokreemi.

  • Avatar
    Vasta Kaisu 9. november 2020 at 14:26

    Hoia kohvikoorija, seda kulunud mitu topsikut. Olen proovinud ka teisi, aga need pole ikka see.
    Juuksekreemi sooviks proovida.

    • Avatar
      Vasta Laura 9. november 2020 at 16:55

      Kõige rohkem tahaksin Hemp Care juuksekreemi. Lemmikuteks toodeteks on kõik Bioderma kreemikesed. Alati aidanud.

    • Avatar
      Vasta Merka 9. november 2020 at 22:15

      Uut näokreemi tahaks hullult.

  • Avatar
    Vasta Anni 9. november 2020 at 13:46

    Läbiaegade parim ilutoode on blistexi sensitive huulepalsam, ei tea mitu kilo seda olen kasutanud. ? Kingipakist enim ootan hemp care’i kehakreemi, millega oma kuiva nahka kosutada.

  • Avatar
    Vasta Sandra 9. november 2020 at 13:24

    Läbi aja lemmikut ilutoodet mul veel pole. Mulle meeldib uusi tooteid proovida ja tagasi olen läinud vaid mõne üksiku apteegitoote juurde – eucerin näiteks. Selles loosipakis on peaaegu kõik sellised asjad, mida tahaks proovida või mis oleksid talveperioodil minu jonnakatele juustele ja kuivale nahale väga kasulikud.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 9. november 2020 at 13:17

    Hemp kätepesuseebi tahaks kôige rohkem proovida 🙂
    Minu hitt on innove juukseôli, vôrreldakse olaplexi nr 7ga… aga ise olaplexi õli kasutanud pole, ei tea :S

  • Avatar
    Vasta Lana 9. november 2020 at 13:14

    Minu lemmik germaine de capuccini näokreem ja seerum.

    Sooviksin proovida silmakontuurisseerumit
    https://www.azeta.ee/faebey-kontsentreeritud-silmakontuuri-seerum-eye-souffle-30-ml

  • Avatar
    Vasta Kerli 9. november 2020 at 12:56

    Babe tooted on väga head. Praegune lemmik on huulekreem, mis tõesti aitab kuivade huulte puhul.
    Proovida tahaks ehk juuksekreemi, ehk aitab see ka kahuste juuste vastu 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 9. november 2020 at 12:51

    Ripsmeseerum on lemmik ja proovida tahaks silmaümbruse seerumit

  • Avatar
    Vasta Merilyn 9. november 2020 at 12:49

    Seda vist ei saa otseselt ilutooteks nimetada, aga Helosani kreem on mu lemmik kätekreem juba 10 aastat.
    Üle-eelmine aasta kinkis isa mulle selle tuubi jõuludeks ka, sest mul oli otsas. 😀
    Kunagi toidukohas töötades pesin käsi ülitihti, nagu ikka. Siis olid käed erinevate happeliste toitude sees, siis jälle pesumärjad… Õhtul koristades panin peale kihi Helosani, kummikindad kätte ja tunniga olid käed jälle mõnusad. ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 9. november 2020 at 12:42

    Mule tunduvad ka need hemp asjad katsetamisväärsed!! Enda lemmik on aastaid olnud Nivea kreem. Nii tavaline ja odav aga niisutab.

  • Avatar
    Vasta Catlyn 9. november 2020 at 12:32

    Hetkel kõige lemmikum on silma aluskreem ja pakist sooviksin ära proovida kindlasti juuksekreemi . Samas mind teades tahaks kõiki proovida

  • Avatar
    Vasta Liina P 9. november 2020 at 12:29

    Minu lemmik ilutoode on The Body Shopi Shea kätekreem, sest lõhnab nii hästi ja teeb käed megapehmeks. ? Proovida sooviks antud valikust Skintsugi värskendavat näospreid.

  • Avatar
    Vasta Karita 9. november 2020 at 12:22

    Minu läbi aegade lemmiktooteks on argaaniaõli – kasutan seda aeg-ajalt juuksemaskina ja määrin iga õhtu enne magama minekut näole.
    Proovida sooviks Hemp Care’i juuksekreemi ?

  • Avatar
    Vasta Ly 9. november 2020 at 12:21

    Minu lemmik ilutoode on hetkel LUMI naha struktuuri taastav näokreem- mul kohati väga ebaühtlane näonahk ja hooti ka probleemne (punn siia, sinna)- kui hakkasin seda kreemi regulaarselt kasutama, oli näha ka muutusi ja see töstis palju enesehinnangut! Suht kallis ka jah, aga naha ja enesekindluse heaolu nimel väärt seda!
    Sinu kingipaki loetelust leiaks köik kasutust, aga ekstra huvitaks see Fabey silmaümbruskreem. Mul need silmaalused tumedad olnud eluaeg ja ma pole siiiiiiani leidnud lahendust sellele. Olen proovinud igasugu kreeme ja seerumeid ja löpuks alla andnud ja leppinud, et ju siis ongi mu saatus ja elu möte 24/7 kottis ning tumedate silmadega pesukaru välja näha. (:

  • Avatar
    Vasta Diana 9. november 2020 at 12:13

    Bioderma hooldusvahenfdid ja sooviks vàga proovida kofeiiniga silmaümbruskreemi!

  • Avatar
    Vasta Maarika 9. november 2020 at 12:13

    Sellest pakist prooviks suurima huviga seda pinguldavat kreemi.
    Enda läbi aegade lemmiktoode on Vestige Verdant näomask vist 🙂

  • Avatar
    Vasta Britta 9. november 2020 at 12:13

    Minu lemmik siiamaani on olnud tegelikult teepuuõli näo niisutamiseks, sest no ei ole siiamaani leidnud ühtegi kreemi, mis ei tekitaks ärritust või niisutaks nahka korralikult, seega oleks väga tore midagi uut proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlene 9. november 2020 at 12:11

    Minu lemmik on EA meekreem ? Sooviks proovida silmaümbruskreemi!

  • Avatar
    Vasta Evelin 9. november 2020 at 12:10

    Mulle meeldib samamoodi erinevaid kosmeetilisi tooteid katsetada.. Tänu sinu blogile avastasin Wibo kraami 🙂 BonMerite tooted meeldivad väga. Kingikotti ootaks Hemp Care kätepesuseepi ja dušigeel.

  • Avatar
    Vasta Elise 9. november 2020 at 12:09

    Mu kõige lemmikum ilutoode on babe õliseep!?
    Karbist tahaks kõige rohkem seda HEMP juuksekreemi proovida.

    • Avatar
      Vasta Kairi 9. november 2020 at 12:35

      Minu lemmikid on Babe ilutooted.
      Sellest valikust sooviks proovida silmaümbruskreemi.

  • Avatar
    Vasta Mairi 9. november 2020 at 12:08

    Minu senine üks lemmikuid on La Roche Posay seerum. Seega sooviksin väga proovida ka nende kreemi mis on kingipakis!

  • Avatar
    Vasta Liisu 9. november 2020 at 12:07

    Otseselt lemmikut polegi jõudnud omale leida, aastaste kaksikute kõrvalt ei luba omale väga ilutooteid ja nii need ilutooted otsa on saanud ja uusi pole saanud muretseda :/
    Aga hea meelega prooviks need kõik ära, et leida omale üks lemmik lõpuks ?

  • Avatar
    Vasta Marian Värton 5. november 2020 at 23:35

    Minu vaieldamatu ja asendamatu meigitoode on Jane Iredale mineraalpuuder ja Bioderma näopesugeel. Ainukesed millele, olen pikalt kindlaka jäänud.
    Auhinnaloosist pakuks huvi see kofeiiniga silmaümbruskreem.

  • Avatar
    Vasta E 5. november 2020 at 18:43

    Juuksekreemi prooviks hea meelega, ehk see mõjuks hästi ja ma ei langeks jälle oma mustrisse (blondid pikemad juuksed lühemaks lõigata ja tumedaks värvida) ?

    Ja alates esimesest proovimisest on mu lemmik the body shopi kanepikätekreem. Eriti talvel on see must have toode, sest niisutab niiiiiii hästi, ainult lõhn võiks veidi parem olla ?

  • Avatar
    Vasta Ülle M 5. november 2020 at 12:33

    sooviks proovida hempti duššigeeli..lemmikuid on olnud palju, aga enim meeldib mulle roosivesi toonikuna.

  • Avatar
    Vasta Kelin 5. november 2020 at 08:37

    Minu lemmik ilutoode on seni sesderma öömask, hommikul ärgates on näonahk alati nii pehme. Kinkekarbist sooviks proovida silmaümbruse seerumit.

  • Avatar
    Vasta Liis 4. november 2020 at 19:04

    Paar aastat olen olnud täitsa truu ühele Maxfactor veekindlale ripsmedussile. Aga ports uusi kreeme ei jookse kunagi külgi mööda maha 😉

  • Avatar
    Vasta kristin 3. november 2020 at 22:12

    Mmm, väga tahaksin juuksekreemi ja silmaümbruse seerumit proovida.
    Enda läbi aegade lemmik ilutoode on ilmselt üks Ella Bache punne kuivatav võlukreem, mis on aknele kui võlurohi

  • Avatar
    Vasta Sara 3. november 2020 at 20:41

    Alatine lemmik on olnud Korea kosmeetika ja täpsemalt teolima – täpset lemmikprodukti veel otsin ❤️

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. november 2020 at 16:43

    Kuna mulle ka meeldivad mehised lõhnad, siis seda Hemp sarja sooviksin proovida küll. Enda aastatepikkused iluhitid on TBS geeljad näokoorijad ja nende pòsepuna, Bourjois Healthy Mix jumestuskreem ja Hoia kookosvaht.

  • Avatar
    Vasta D 3. november 2020 at 12:58

    Oribe gold lust šampoon ja palsam

  • Avatar
    Vasta M-M 3. november 2020 at 12:32

    Hempi käpteseepi nii huvitav oleks proovida:)

    • Avatar
      Vasta Sara 3. november 2020 at 20:40

      Alatine lemmik on olnud Korea kosmeetika ja täpsemalt teolima – täpset lemmikprodukti veel otsin ❤️

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 3. november 2020 at 10:25

    Minu viimase aja lemmik on Vita Age isepruunistaja näole:) Jätab hästi kena loomuliku kergelt päevitunud mulje ja samas niisutab. Kingikarbist tahaks kõike proovida?

  • Avatar
    Vasta Piret 3. november 2020 at 00:37

    Pikka aega ja just tänu sinu soovitustele on asendamatu lemmik Adeni huulevärv, mida mingi aeg sai lausa mitu tellitud. Proovida sooviks väga-väga-vägaaaa siluvat ja pinguldavat palsamit, kuna pulmapäev on paari kuu pärast ja tahaks ikkagi veidi ilusam välja näha?

  • Avatar
    Vasta MS 2. november 2020 at 23:56

    Vaieldamatud lemmikud on Kitoko juukse õli, mis on nii nii imelise lõhnaga ja schwarzkopfi bc sinine juukse sprei palsam? Sellest pakist tahaks proovida hemp sarja tooteid eriti ❤️

  • Avatar
    Vasta Ülle M 2. november 2020 at 20:12

    ..proovida tahaks Hemp Showergeeli…aga muidu ma jumaldan roosinäovett, neid teevad erinevad firmad, just tellisin juurde ja hetkel kasutan Hoia roosivett..

  • Avatar
    Vasta Silvia 2. november 2020 at 11:40

    Hempi sarja lõhn tundub sinu kirjelduse põhjal väga minu maitse. Seda prooviks küll.
    Kuna mul on ka suur katsetamisvajadus, siis lemmiktoodeg on raske nimetada…äkki HolikaHolika aaloegeel, see on täiest uskumatult hea asi, olen kasutanud näo puhastamiseks, päikesepõletuse leevendamiseks ja jalgade jahutamiseks. Pigem on lemmikbrändid nagu Lush ja L’occitane, kust ma oma keha ja juuksehoolduskraami ostan.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 2. november 2020 at 11:01

    Läbi aegade olen piklt kasutanud Boucheroni ripsmetušši, sest see tõesti teeb oma töö väga hästi ära.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 2. november 2020 at 00:35

    Minu lemmik ilutoode on käsitöö tahke šampoon turbaga. Ma isegi ei mäleta, millal viimati poe šampooni kasutasin. See turbašampoon teeb juuksed nii puhtaks ja kiirendab kasvu.
    Kinkekarbist sooviksin proovida Skintsugi kortse siluvat palsamit.

  • Avatar
    Vasta Sole 2. november 2020 at 00:04

    Soovin loosis osaleda, sest seda kofeiiniga silmaümbruse seerumit prooviks väga hea meelega. Endal on pikalt-pikalt-pikalt kasutuses Lumene valgustpeegeldav pliiats. Sellel hea pigment ja on kuidagi nii sattunud, et kõigist kosm.toodetest just see on samaks jäänud.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 1. november 2020 at 23:32

    Kätepesuseepi tahaks, sest praegusel ajal pesen käsi ilmselt kuskil 50x pàevas reaalselt (koer, lapsed, koroona)

    Aegade lemmiktoode on muidu gliss kuri suvakas juuksesprey 🙂

  • Avatar
    Vasta Brita 1. november 2020 at 17:49

    Vaieldamatuks lemmikuks on Babe aknekreem, seda olen juba aastaid kasutanud!

  • Avatar
    Vasta L 1. november 2020 at 17:36

    Kõige lemmikum ilutoode on kõik õlid – mul pole ühtegi kreemi peale suvalise kätekreemi.
    Siit prooviks kofeiiniga seerumit, tundub põnev, mis see kofeiin teeb siis?

  • Avatar
    Vasta Käroly 1. november 2020 at 17:33

    Mul on ülimalt kuiv nahk, eriti talvel, võin ennast lausa ribadeks kratsida. Minu kõige lemmikum toode on Elizabeth Ardeni Green Tea kehakreem ? see mis on purgis, no lõhn ja see niisutus=juuuumalik. Hea meelega annaks võimaluse Hemp Care kehakreemile ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 1. november 2020 at 14:42

    Joiki greibi-mandariini kehakreemi suur lemmik.
    Kingikarbist sooviks proovida Hemp Care juuksekreemi.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 1. november 2020 at 10:50

    Olen jäänud pikaks ajaks kasutama Dr Irena Eris ensüümkoorijat – väga mõnus toode! Kingipakist sooviksin enim proovida Skintsugi pinguldavat ja kortse siluv palsamit 😉

  • Avatar
    Vasta Elina 1. november 2020 at 09:45

    Mul ei ole õnnestunud mitte ühtegi toodet kasutada?

  • Avatar
    Vasta Lii 1. november 2020 at 09:03

    Minu pere ja laste lemmiktoode, mida nüüd ka juba mitu kuud kõik kasutame on Jordani hambaharjad. Kuna viljelen eeskujulikku ökoelu siis imestan isegi, miks varem nendeni kasutusteed ei leidnud aga sinul on see põhjus kenasti siia kirja pandud.
    Ja unistada võiks ju sellele harjale pandavast hambapastast, mis sobiks kui täpp i-le! ?

  • Avatar
    Vasta Mari 1. november 2020 at 02:14

    Mul on mitmeid lemmikuid, mida mingi aeg kasutan ja siis katsetan vahepeal uusi asju ning lõpuks pöördun oma vanade lemmikute juurde jälle ringiga tagasi. Näokreemidest 2 väga head, mida pikalt fännanud, on Tilk ja byMukk firmade omad. Absoluutne lemmik kätekreem on LUMI oma, see sügavniisutav. Šampoon ja palsam doTerra kraam, deodorant Hauschka salvei ja mündi. Dekoratiivkosmeetikast kindlasti Sensai ripsmetušid ja Bellapierre mineraalmeik. Mida ma väga sellest pakist tahaks testida, on see silmaümbruse seerum. Viimasel ajal olen märganud, et silmade ümbruse nahk ikka reedab üha kergemini seda, kui stressis olen olnud ja kas olen hästi maganud või mitte. No hakka või kuppe selle peale kasutama ?‍♀️

    • Avatar
      Vasta Kätlin Lahi 3. november 2020 at 16:41

      Kuna mulle ka meeldivad mehised lõhnad, siis seda Hemp sarja sooviksin proovida küll. Enda aastatepikkused iluhitid on TBS geeljad näokoorijad ja nende pòsepuna, Bourjois Healthy Mix jumestuskreem ja Hoia kookosvaht.

  • Avatar
    Vasta K. 1. november 2020 at 00:51

    Lemmikuid on erinevaid, kuid kõige kauem olen kasutanud ilmselt Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume ripsmetušši, mida ikka ja jälle ostan.
    Kingikarbist sooviksin kõige rohkem proovida Hemp Care juuksekreemi.

  • Avatar
    Vasta Dagne 1. november 2020 at 00:49

    Tundub, et mu lemmikuks on saanud sinu poolt reklaamitud Avril Lavigne’i ripsmetušš. Aga proovida tahaks peamiselt neid kortsuvastseid vahendeid.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 31. oktoober 2020 at 23:38

    Nuh, proovib ka õnne 😀 Toda kofeiiniseerumit prooviks küll. Hmm aga mis see on, mis hirmus hästi on meeldinud ja teinegi kord ostaks.. Ahjaa, Bottega Verde kätekreem, roosa pipra lõhnaga, oli küll niisugune asi, et endale sai mitu korda ostetud ja teistelegi kingitud, lihtsalt igati hää ja super lõhn ka.

  • Avatar
    Vasta Kertu 31. oktoober 2020 at 22:17

    Ammustel aegadel oli suur lemmik Elizabeth Ardeni Eight hour cream, aga pole enam tükk aega kasutanud. Peamiselt ostan nüüd erinevaid apteegi tooteid. Hiljuti leidsin Lumi sarja ja olen väga rahul, aga eks näe kaua mu rahutu hing neile truuks jääb.
    Kingikarbist tundub kõige põnevam juuksekreem. Kanepiõli on hetkel teema 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 31. oktoober 2020 at 22:06

    Mulle meeldiks proovida seda Hemp Care juuksekreemi. Ise olen suur Eesti ilutoodete fänn ning lemmikud on olnud igasugused Joiki tooted. Suurima rõõmuga prooviks ka miskit uut sealt kingikorvist ☺️

  • Avatar
    Vasta Egne 31. oktoober 2020 at 21:31

    Kuna mu silmad viimasel ajal on väsimusest suht turses ja tumedad, siis prooviksin silmaümbruse kreemi 🙂

  • Avatar
    Vasta Marju 31. oktoober 2020 at 20:07

    The Bodyshopi kehakreemid on mu absoluuysed lemmikud ja nende kanepi kätekreem. Tahaksin just HempCare tooteid proovida.

  • Avatar
    Vasta Liis 31. oktoober 2020 at 16:52

    Lemmik ilutoode on huulepulk. Mitte konkreetne, vaid see sõltub aastaajast ja riietest ja tujust. Aga huulepulk peab olema!

    Kinkekotist sooviks kõige enam proovida Hemp Care juuksekreemi.

  • Avatar
    Vasta Liis-Mari 31. oktoober 2020 at 16:31

    Mu lemmik on probably the body shop näopunastusgeelid? Mul toimivad megahästi igatahes. Ja juuksekreemi tahaks oma mega kuivadel juustel proovida?

  • Avatar
    Vasta Gab 31. oktoober 2020 at 15:27

    Pusasse minevate juuste kreem- kindlasti võtaksin! Tahaksin seda lõhna proovida, mis juustesse jääb.

  • Avatar
    Vasta Katri 31. oktoober 2020 at 15:13

    Lemmmmik on Kiehlsi Ultra Facial toonik – no ei ole mina paremat leidnud!
    Aga sooviks kõige rohkem proovida silma seerumit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 31. oktoober 2020 at 14:33

    Juuksekreem tundub väga huvitav.
    Endal mul alati üks ja sama jumekas, mille juurde ma alati naasen.

  • Avatar
    Vasta Lily 31. oktoober 2020 at 14:02

    A millal sa viimati üldse ilutooteid OSTSID?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. november 2020 at 10:41

      ma ju ütlesin, küünelakieemaldaja ostsin 😀 ja küünelakki vist kah. Ja ühe kätekreemi 😀 eks ma ikka olen mõnikord ostnud kah, kui kiirelt vaja

  • Avatar
    Vasta Ene 31. oktoober 2020 at 13:53

    Hemp care juukse kreemi sooviks proovid ja lemmik on olnud aastaid elizabeth ardeni primer vms.

  • Avatar
    Vasta Marge 31. oktoober 2020 at 13:46

    Lemmik ilutoode on hügieeniline huulepulk muidu mu huuled lihtsalt surevad? Aga proovida tahaks väga seda silmaümbruse seerumit, tundub huvitav toode ja no eks vanust ole ka juba omajagu?

  • Avatar
    Vasta Kerli 31. oktoober 2020 at 12:32

    Lemmik helly hanseni kätekreem. Pakist parim tundub juuksekreem, kuna mul rasked juuksed. 🙂

  • Avatar
    Vasta Saara 31. oktoober 2020 at 12:21

    Mingit ülisuurt lemmikut ei oskagi välja tuua, aga kõige rohkem kordi olen uuesti ostnud ilmselt Maybelline Sensational ripsmetušši. Hetkel tunnen puudust päriselt tõhusast näokreemist, seega pakist tahaksin kõige rohkem proovida Skintsugi näopalsamit.

  • Avatar
    Vasta M 31. oktoober 2020 at 12:20

    Minu lemmik ilutoode läbi aegade on olnud kookosõli – määri näkku või kehale, võta meiki maha, loputa suud, no tõesti midaiganes ? pakist sooviksin kõige rohkem proovida silmakreemi

  • Avatar
    Vasta Meery-Heleen Tkatš 31. oktoober 2020 at 12:19

    Viimasel ajal olen wibost tellinud. Eriti kui sooduskoodi jagad. Lemmikuid tooteid seal on üks lauvärvipalett. Samas juba mõttes palgapäeva list koos. Sooviks väga proovida HEMP CARE juuksekreemi, kuna mul on väga kahused ja kuivad juuksed.

  • Avatar
    Vasta Triinu 31. oktoober 2020 at 12:08

    Lemmik on Clinique moisture surge näokreem. Pakist huvitavaim on silmakreem kofeiiniga. Tahaks proovida, kas aitab tumedatele silmaalustele.

  • Avatar
    Vasta Laura 31. oktoober 2020 at 12:00

    Lemmiktoode on hügieeniline huulepulk ja proovida sooviksin Hemp Care kehakreemi, sest mu nahk on üsna kuiv ja vajab pidevat niisutust :).

  • Avatar
    Vasta Kaisa 31. oktoober 2020 at 11:47

    Läbi aja lemmik toode on HOIA Homezpa repair näoseerum, kingikarbist sooviks kõige rohkem proovida Hemp Care juuksekreemi.

  • Avatar
    Vasta Aveli 31. oktoober 2020 at 11:45

    Elisabeth Arden 8 Hour Cream on lemmik. 🙂 Kingikarbist sooviks kõige enam proovida Faebey silmaümbruse Eye Souffle seerumit kofeiiniga.

  • Avatar
    Vasta Siiri 31. oktoober 2020 at 11:42

    Minu lemmik juba aastaid on Eucerini näopesugeel!
    Aga kinkekotist prooviks hea meelega SKINTSUGI toitev ja noorendav näopalsam, tundub et oleks juba vaja ??

  • Avatar
    Vasta Kadi 31. oktoober 2020 at 11:41

    Läbi aegade lemmik on La Roche-Posay Effaclar Duo, sest tänu sellele sain oma aknest lahti. Kingikarbist sooviks kõige enam proovida silmaümbruse seerumit, sest äkki see suudab mu potisiniste silmaalustega miskit peale hakata 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 31. oktoober 2020 at 11:06

    Silmaümbruse seerumit soovin kōige enam proovida. Läbi aegade lemmik ilutoode on tavaline baaskreem apteegist ? mu kuivale nahale alati ideaalselt sobiv

  • Avatar
    Vasta Ann 31. oktoober 2020 at 11:02

    Ma ilmselt vajan uut ilutoodete lemmikut – sellist, mis kortse vähendaks ja üldse näonahka niisutaks. Vananemise esimesed ilmingud on (näos) kohal…

  • Avatar
    Vasta cristina 31. oktoober 2020 at 10:53

    Ma sooviksin proovida neid Hemp tooteid ja läbi aegade olen kindlaks jäänud sebamedi paevasele niisutavale näokreemile.

  • Avatar
    Vasta Kaire 31. oktoober 2020 at 10:51

    Babe näopesugeelid ning Eucerini seerum on minu puhul alati kindlapeale minekud. Kingikarbist sooviksin enim proovida Skintsugi Beauty flashi.

  • Avatar
    Vasta Ketter 31. oktoober 2020 at 10:32

    Nurme piparmündiga hügieeniline huulepulk on lemmik. Kingikarbist tahaksin proovida juuksekreemi.

  • Avatar
    Vasta Margit 31. oktoober 2020 at 10:30

    Mul mõned üksikud asjad mida alati samad ostan, meeldib erinevaid asju proovida. Aga juuksehoolduses meeldib rich argaaniaõli juukseseerum ja pesuks kasutan enamasti joico recovery moisture šampoon ja palsam.

  • Avatar
    Vasta Tuuli 31. oktoober 2020 at 10:29

    Maybelline colossal ripsmedušš on ainus, mis meeldib ja olen aastaid kasutanud.
    Proovida tahaks hemp kehakreemi 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 31. oktoober 2020 at 10:27

    Lemmikud ilutooted on D’difference Mild Cleansing Gel ja Hoia noorendav näoseerum. Ilma nendeta ei saa ja ei taha. Kingikotist sooviks eriti proobida kofeiiniga silmaseerumit.

  • Avatar
    Vasta Laura Peitre 31. oktoober 2020 at 10:24

    Lemmik ilutoode on kehakreem aga proovida sooviks siluvat kreemi kortsudele 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 31. oktoober 2020 at 10:17

    Proovida tahaks kõike. Absoluutselt kõike. Kuid porgandiõli on minu jaoks viimase aja leid.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 31. oktoober 2020 at 10:14

    Lemmik ilutoode, mida olen juba vähemalt 10 aastat ostnud, on Dove järkjärgult pruunistav kreem ?
    Siin kinkekotis tundub olevat päris põnevaid tooteid, prooviks heameelega ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 31. oktoober 2020 at 10:11

    Minu kõige lemmikum ilutoode läbi aegade on lumi atoopilise naha näokreem. Tõesti super toode. Kingikarbist sooviksin leida kätekreemi, sest külm ja kare aeg on peagi käes. Tervitused!

  • Avatar
    Vasta Maris 31. oktoober 2020 at 10:08

    C-vitamiini seerum teeb imesid 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 31. oktoober 2020 at 10:00

    Mu all-time-fav on Elizabeth Ardeni 8 hour cream. See hästi rammus ja rasvane ?? Alati aitab hädast välja, kui nahk kusagilt kuiv või huuled katki või nina nohust ja nuuskamisest punane ja valus.

  • Avatar
    Vasta Marian 31. oktoober 2020 at 09:59

    Tahaks proovida HempCare juuksekreemi. Mul pole kunagi olnud selliseid asendamatuid tooteid aga viimane leid oli Tilk.Bio kreemid ja näoõli, millesse armusin küll ära ?

  • Avatar
    Vasta Raili 31. oktoober 2020 at 09:56

    Lemmik ilutoode on wibo huulepulk. Kingikotist sooviks proovida juuksekreemi.

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 31. oktoober 2020 at 09:54

    Avoni kraaam, kanepiöliga näoseerum. No mega hea, teeb mu näoga imesid 🙂
    Proovida tahaksin juuksekreemi, pole kuulnud varem sellisest tootest

  • Avatar
    Vasta Pauliina 31. oktoober 2020 at 09:52

    Juuksekreemi sooviksin väga katsetada, sest hempi kehakreemiga olen väga rahul! ?

  • Avatar
    Vasta Anna 31. oktoober 2020 at 09:50

    Hemp kehakreem viimase aja total favorite olnud ?

  • Avatar
    Vasta Janelis 31. oktoober 2020 at 09:46

    Aastaid juba kasutanud “Puhas loodus” tooteid ja lihtsalt ei ole julgenud midagi muud proovida, kuna need sobivad hästi, just näonahale mõeldud tooted. Aga noh, kui ei proovi, siis ei saagi ju uusi asju katsetada. Kingipakis päris mitu huvitavat toodet näole, mida prooviks ja ka juuksekreem tundub mu mega kahustele juustele ideaalne?

  • Avatar
    Vasta Taidi 31. oktoober 2020 at 09:43

    Ripsmetušš! Kandsin aastaid pikendusi ja silmad tundlikud ripsmetušile, lõpuks leidsin sobiva. Kingipaki aga kingiks emale hoopis 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 31. oktoober 2020 at 09:42

    Minu lemmik on kehapoe toode hoia repair seerum.. Mul on aknega juba teismeeast saadik probleeme ja siis mõtlesin proovida.. Jumal kus sa varem olid kui põhikoolis käisin… super hea lihtsalt! isegi vanad armid kadusid ära ?

  • Avatar
    Vasta Kerstin 31. oktoober 2020 at 09:38

    Ma olen näomaskide fänn, neid leidub mul alati kodus. Pinguldava ja kortse siluva palsami vastu on kõige suurem huvi

  • Avatar
    Vasta Liisa 31. oktoober 2020 at 09:37

    Eucerini näokreem, maybelline huulepulk. Aga proovida sooviks kehakreemi?

  • Avatar
    Vasta Madli 31. oktoober 2020 at 09:35

    Näopesugeeel lemmik, proovisin juuksekreemi…

    • Avatar
      Vasta Kelly 31. oktoober 2020 at 10:03

      Minu lemmik täiesti tavaline kookosõli 🙂 proovida sooviks Hemp juuksekreemi.

  • Avatar
    Vasta katrin 31. oktoober 2020 at 09:07

    Enda lemmik ilutoode hmmmm ei olegi vast sellist, aga sealt kinkekotist tundub huvutavaim hemp care juuksekreem?

  • Avatar
    Vasta Annika 31. oktoober 2020 at 09:06

    Läbi aja ilutoode on puhas vesi sest no ma ei ole siiani vist jäanud ühegi lemmiku juurde pidama vaid igakord mingi uue ostnud.
    Proovida tahaks kindlasti silmaseerumit ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 31. oktoober 2020 at 09:03

    Kehakreemi prooviksin küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Annabel 31. oktoober 2020 at 09:00

    https://www.wibo.ee/toode/fixing-spray/ See on üks aegade lemmik toode

  • Avatar
    Vasta Kats 31. oktoober 2020 at 08:56

    Loreal ripsmekas parim ?juuksekreemi sooviks proovida?

  • Avatar
    Vasta Kairit 31. oktoober 2020 at 08:55

    Lemmik on nude tooni huulepulgad. Tahaks väga proovida juuksekreemi. Tundub täitsa huvitav ja vajalik asi oma juustele.