JUMALAITA

ausalt, ma hakkan nutma

23. november 2020

Ei, mitte suurest kurbusest. Mul on see asi, et kui ma väga närvi lähen, siis hakkan automaatselt ulguma. See on jube tüütu komme, sest proovi sa kellegagi näiteks tülitseda, ise röögid nutta samal ajal. Not cool. Aga no sorri, ma pean blogisse ka ventima tulema.

Nimelt mulle meeldib mõelda, et ma olen hea inimene, ausalt meeldib. Et no kui kellelgi on häda käes ja ma… viitsin ja saan, siis ikka aitan eksole. Kui oskan, siis annan nõu jne. Aga ma ei saa sinna midagi teha, et vahepeal ajavad mind inimesed niiiiii kettasse, et ma tahaks lihtsalt endal silmad välja torgata ja kõrvad peast rebida ja siis elada õnnelikult enda vaikses maailmas kuni elupäevade lõpuni, kus ükski lollakas mind segada ei saaks.

Muuseas, kas te mäletate, et kunagi kui ma veel… tuus blogija olin, siis mu fenomen oligi vist see, et ma AINULT närvitsesin ja rantisin. Kõigile väga meeldis hüsteerias Mallu, ma ei imesta ka, ilmselt ikka tore kõrvalt vaada, kui saikar keegi on ja siis ennast veidi paremini tunda. Arusaadav.

Ajaga muutusin ma aga pehmoks. Selles suhtes, et ma ise ka küsin tihti lolle küsimusi ja vahepeal need kirjad ja kommentaarid, mis närvi ajavad, ei tohiks seda üldse teha. Selles suhtes, et ma küll hinges tahaks ennast üles puua iga kord, kui keegi kirjutab, et oooo kle, lahe karvane vaip sul, kust seda osta saab :)))))? aga sellegipoolest surun ma näpuga enda otsaees pulseeriva veeni kenasti alla ja vastan mega sõbralikult, et kle rug.ee. Ja nii ma päevad läbi siin toksin:

Rug.ee :))

Rug.ee :))

Rug.ee :))

Rug.ee :))

Ja kui ma eile instas küsisin, et kuulge, kas kellelegi mulle valget kummutit müüa ei oleks ja sain liialdamata 100 kirja: ühe sama lingiga FBi marketplace’i, või, et oo Jyskis või Ikeas on, siis ma ka tahtsin närvivapustust saada, sest nagu … NO SHIT SHERLOCK, ET POES KUMMUTEID MÜÜAKSE, WOOWWW, TEGELT V?? KRDI NEVER IN A MILLION YEARS POLEKS SELLE PEALE TULNUD, TÄNKS NOH!!!!

*Rahunen korraks…*

Et jah, ma saan ju tegelikult aru, et siin pole põhjust närvi minna, sest inimesed ju ei taha halba. Vastupidi, võtavad oma päevast selle hetke, et mulle kirjutada ja abi pakkuda, aga no saate ise ka aru, et kui tuleb sada sellist kirja, siis on küll lõpuks juba nii, et vastad muudkui viisakalt “tänks:)”, samal ajal punud nööri, et ennast järgmise “aga kas sa poodi oled mõelnud vaadata:)” kirja peale oksa tõmmata.

Kurta oleks muidugi patt, sest seal “vaata Jyski” kirjameres oli päriselt üks inimene, kellel teate, oli kummut müüa ja tõi selle mulle sama õhtu ühes tükis kohale kah, nii et mida ma ikka vingun. Sain mis tahtsin ju.

Aga täna tegin saatusliku vea ja korraks mainisin instas jälle enda ohatisi ja no NEED KIRJAD…

Esiteks need “oot, aga kas sa ROHTU oled kunagi mõelnud võtta nende tekkimisel?”. Ooo, tänks Kaie, vat rohtu ma tõesti pole iial taibanud võtta. Ma loll olen neid siiani ainult tellistega hõõrunud ja vanaema lellepoja rinnapiima peale määrinud, aga et tänapäeval ka rohtusid on, kuulen esimest korda.

Ja nüüd lisage nendele sajale “võta rohtu” kirjadele veel geniaalsusi nagu:

“Hõõru neid uriiniga :)”

“Pane endale muskaatpähkel nööriga kaela! :)”

“Hõõru neid kuldsõrmusega”

“Kasuta ühte salvi, mille ma ükskord venemaalt ostsin, aga mille nime ma ei tea”

“Mine korja noore kuuse võrseid, leota neid 6363 aastat oma pisarates ja kasuta seda salvina”

Et nagu… ma saan aru, et inimesed tahavad aidata, aga ausalt ei, ma ei hakka, nägu kusine ringi jooksma. Andke pliis veits armu mulle… Krt, enamik te olete naised, te ju peaks teadma, et kõige debiilsem asi, mida mehed teevad, on kogu aeg lolle lahendusi pakkuda. Miks te siis mulle seda teete, ah? Ah?! Või te lihtsalt tahate, et ma kusisena ringi jookseks? See ka variant…

Ühesõnaga. Jah. Edaspidi hakkan kõigile seda linki vastuseks saama ja ütlen, et loe posti viimast lauset:

“RUG.EE, JAH, MA OLEN MÕELNUD ROHTUSID VÕTTA, EI, MA EI MÄÄRI ENDALE KEHAVEDELIKKE NÄKKU. THANK U, COME AGAIN!”

Loe ka neid postitusi!

43 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marilin 23. märts 2022 at 12:01

    Mallu, see nutmine on sensoorse ülekülluse üks osa eriti ATHga naistel. Endal sama probleem, kas kohe pisarad või meeletu viha. Väidetavalt saab ajapikku teraapiaga leveldads seda reaktsiooni, eks saab ka. Aga suur osa ongi see töö mida sa juba teed., Et ok saan aru, muudab reaktsiooni
    Ühesõnaga tubli oled.

  • Avatar
    Vasta Simona 24. november 2020 at 16:18

    Kas sa ohatistele oled proovinud peale panna nt Aftamed geeli? Need suuhaavandite jaoks mõeldud läbipaistvad geelid. Ise veits leevendust saanud neilt.

    • Avatar
      Vasta 123 23. märts 2022 at 09:25

      Kaie sina v?

  • Avatar
    Vasta tädi Ursula 24. november 2020 at 10:39

    Vahel väga harva tuleb Sinu leht FBs minu aknasse ja vahel väga harva ma loen seda, kirjastiil on naljakas… aga no tõesti, mis sa halad, sa oled ise sellise elu Mallukana endale ehitanud, nüüd nuta ja loe oma fännide kirju 🙂 . Selle kohta on hea ütlus: sul on õigus külvata mida tahad, aga koristama ei hakka seda mida tahad, vaid ikka seda, mida külvasid.

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. november 2020 at 11:57

      ok

    • Avatar
      Vasta M. 23. märts 2022 at 09:54

      Tead nali naljaks, aga minu mees on eluaeg ohatisega võidelnud(tal reaalselt lähevad huuled paiste nagu oleks jõhkralt botoxit süstinud). Aga kuskil 5 aastat tagasi võtsin kätte ja uurisin ja lugesin seda asja. Tal niisamuti rohud ja muud woodood ei aidanud. Aga tema sai sellest asjast jagu nii, et igasugused pagaritooted(saiakesed, pitsad, burksid) jättis esialgu üldse mõneks kuuks menüüst välja(nüüd 1 v 2x korda kuus sööb). Pastat sööb nüüd ainult paar korda kuus. Magustatud-gaseeritud jooke enam ei joo. Ja sööb palju probiootilisi toiduaineid. See võttis küll natuke aega ja vajas järjekindlust, kuid nüüdseks esineb tal ohatist 1 v 2x aastas.

  • Avatar
    Vasta saderik 24. november 2020 at 04:05

    Issand, miks Sa nii loll oled? Miks üldse lastakse nii lolle inimesi sündida? Miks Sa blogid, kui Sa ei tunne sellest rõõmu ja pead kogu aeg ulguma nagu rasvane siga aia vahel? Mis Sul viga on?

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. november 2020 at 11:29

      Kommentaarist lähtudes.. aia vahel olen, mis sa muud ikka teed, kui vingud?

  • Avatar
    Vasta Murjam 24. november 2020 at 03:39

    Raske on olla kuulus blogija ?

  • Avatar
    Vasta Jusha 23. november 2020 at 18:59

    Hahahaaa! Päris muhe lugemine 😀 Olles ise terve elu ohatise all kannatanud (ja mitte ühestki woodoost abi saanud. Jep – ka musta kitse ohverdamine täiskuu ööl viie tee ristumiakohas ei aidanud!) siis ravisoovitustele lisaks abiks alati mega hea küsimus tuttavate poolt, kes mind tunnevad umbes sama kaua kui mul see häda kûljes on olnud – kuule, kas sa tead, et sul on JÄLLE ohatis? No ei tea ju 😀 umbes sama mittetuntav kui pastakakriips näos vmt. Bhhhhh…..

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. november 2020 at 19:00

      “ei, ei ole. ma lasin endale grimmeerijal mädaneva näo ette maalida”:))

    • Avatar
      Vasta Üks tobe tädi 24. november 2020 at 01:10

      Niisiis, ma ei oota, et prooviksid ja tagasisidet jagaksid, aga…. Minul aitab päriselt minu enda kõrvavaigu pealemäärimine…. Iuuu, jakk, väkk…. Misiganes… aitab. Kõrvavaigul on antibakteriaalne toime…. Ja imekombel on toime ka.

  • Avatar
    Vasta Annika 23. november 2020 at 18:02

    See herpesviirus on isegi kraad kangem kui see va koroona. Ta su kehas nagu valvur kes seisab seal püsti päi ja kui näeb koroonat tulemas siis põrutab jalaga vastu maad ja käratab, et tema siin peremees. Siis paneb koroonale jalaga peesse ja lööbki ennast välja ka nähtavale?. Nii et järgmine kord kui end väljapoole ilmutab, siis mõtle tänutundega, et herpesviirus ajas ära mõne teise viiruse, kes tahtis sind haigeks teha ?. Vot enamvähem sellist lugu kuulsin ühel koolitusel.

    • Avatar
      Vasta Marii 23. märts 2022 at 11:56

      Mul pole enam 7 aastat ohtisi olnud ja nüüd sain koroona koos ohatisega😂😂😂

  • Avatar
    Vasta K. 23. november 2020 at 17:43

    Hahahaaaa!
    Nii hea lugu ja oi kui tuttav tunne???.
    Ma pole mingi influenver vms, täitsa tavaline inimene, keda tuntakse oma külakolkas ainult.
    Igatahes, praegu selle maski teemaga olen ma ka eeskujulik ja kannan maski. Ainuke mure, mul lähevad prillid iga kord uduseks, kui välja hingan. Vahet pole, kaua ma seal poes olen, ikka on prillid udused. Ja prillid on täpselt nii udused nagu oleks külmaga sooja tuppa läinud. Ilma prillideta olen ma poolpime inimene, kes astub asjadest mööda, kõnnib vastu riiulit vms. Ja siis kui tulevad vastu suvakad inimesed, tuttavad, müüjad, kes küsivad, kas sa seda klambrit oled kinni proovinud pigistada? Ausalt, ma tahaks vastata “oo, ma ei teadnudki midagi nina peal olevast klambrist, tänks abi eest”. ?‍♀️ Ja ma saan aru, inimesed tahavad aidata, aga kui üks ja sama inimene küsib seda pea iga kord, kui mind näeb, siis lõpuks tahaks natuke virutada ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. november 2020 at 17:47

      Hahaha, mul ka lähevad prillid mega uduseks, õnneks keegi pole abi pakkunud sellega 😀

    • Avatar
      Vasta L 23. november 2020 at 18:51

      Olen prillikandja, maski pean kandma praktiliselt 8 tundi päevas. Surusin seda klambrit nina peale kokku, nii et rant järgi….kasu ei miskit, prillid ikka udused. Nüüd õmblesin ise endale kangast kahekordse maski. Tõmban ääre ninajuure peale , prillid maski ääre peale ja toimib….klaasid ei lähe uduseks. Ilusam ka 😀

    • Avatar
      Vasta OSSAOH 24. november 2020 at 09:43

      Vaadake asjale positiivselt – nad ei küsi vähemalt, et kas sa ikka tead, et sul on prillid udused.
      Ja ohatisega seoses on mu lemmikreklaam, mis küsib, kas tunned punetust huulel. Loomulikult tunnen, see on täiesti erinev tunne rohetusest.

  • Avatar
    Vasta M 23. november 2020 at 16:58

    Appi, ma kukun ka nutma sellistes olukordades, kus ma närvi lähen, täiega feelin sind. Samas, ma nutan peaaegu kõigis olukordades. Lihtsalt see, kui ma oma frustratsiooni kommunikeerima võimeline pole, ajab kõige rohkem ahastusse.

    • Avatar
      Vasta Mammu 24. november 2020 at 07:39

      Ka prillikandja, tahtsin just sama soovitada – jäta maski äär prillide alla!

  • Avatar
    Vasta säde 23. november 2020 at 16:51

    a kust sa selle rug.ee vaiba ostsid muidu?

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. november 2020 at 17:41

      tead, ma ei taha öelda, tahan ainuke olla, kellel see on…

  • Avatar
    Vasta Lugeja 23. november 2020 at 16:12

    Sul on mingi 50k followeri eks. Ma ükspäev just mõtlesin, et mismoodi reaalselt need usa instamutid üldse ellu jäävad kui neil on seal mingi 800k ja 1,7milj jne followeri. Teevad seal ju ka igasugu stoorisid ja siis ka vahel ju kurdavad ühte koma teist. How the f nad suudavad nendest vastustest end läbi närida? Ok, ei loe äkki? Aga nad ju näitavad seal neid vastuseid ja suhtlevad edasitagasi. Äkki neil on inimesed palgal, kes nende kirju loevad? Või on selleks mingi automaagia? 😀 Enihau, ulme värk.
    Aga no 50k on tglt ka juba haige number ja ma imestan reaalselt, et sa suudad ja jaksad isegi neile 100 inimesele vastata 😀 Ma olen ka paar korda kirjutanud, õnneks vist nõu pole andnud 😀 Aga sa alati vastad, väga impressive 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. november 2020 at 17:48

      Tead ma arvan, et eks nad jagavad jah neid vestlusi, millele nad vastanud on, aga ei usu, et alati vastata jõuavad. ma vastan ka mingi 10% ajast aint .D

  • Avatar
    Vasta Kaisa 23. november 2020 at 15:50

    Mygod, selle postitusega (reaalselt naersin nii, et pisar silmis) päästsid (igava)tööpäeva 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. november 2020 at 17:48

      miskitki tolku mul

  • Avatar
    Vasta Mann 23. november 2020 at 15:31

    Ma ei ole jumal kes miskit soovitab ja vaipa ma ka ei taha, mul kodus piris mitu tüki….ei, ei ole Rugist:) Loen ja naeran, et mida perset need inimesed üldse mõtlevad kes kirjutavad oma soovitusi k…st ja muust saastast( korrektuur teisele sõnale). Aga jumala eest, mine siis võta rohtu ometi…INIMESED JU TEAVAD!!!:)Mul isiklikult on korra VIST olnud see ohatise asjandus…oli mega valus, miskit peale ei määrinud aga on meeles, et nokkisin sealt seda rõvedat nahka päris hoolega ja sain kõigilt karme hinnaguid EIIII, OU MAI GAAAd-sedasi ei tohi ju see levib sul üle näo niimodi. Hahahaa -JÄIN ELLU!NB! Kummutit ka vist pakkuda ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 23. november 2020 at 14:51

    Marketplaces keegi soovis ühte kindlat lampi, pani lambist pildi, kirjutas caps lockis et ainult sellist soovib ja ilma naljata üle 100 kommentaari rändomlampidest ? reaalselt müts maha, peab ikka tugev närv olema

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. november 2020 at 14:53

      Ma oleks vihainsuldi saanud ??

    • Avatar
      Vasta Vesper 23. november 2020 at 22:50

      Nägin ka seda, see meenutas olukorda, kus keegi soovib osta koju jõulukuuske ja pakkuma hakatakse kaselaudu, taburette ja vanaema vana siibrit.

  • Avatar
    Vasta Heleri 23. november 2020 at 14:46

    Appi ?? Tean mis tunned ?
    Mul on akne juba päris pikki aastaid olnud ja iga teine inimene tuleb mulle debiilseid asju soovitama.
    Kõige parem on muidugi see, et kas sa oma nägu ikka pesed v ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. november 2020 at 14:53

      Aga oled proovinud pesta???

    • Avatar
      Vasta Vaike 23. november 2020 at 15:24

      Heleri, ära maha löö, aga igaks juhuks ütlen, et ainus asi, mis minul aitas, oli 99. – sendine Safeguardi seep.

    • Avatar
      Vasta Kerttu 23. november 2020 at 22:54

      Meil oli kunagi põhikoolis nö seminar, mis rääkis erinevatest pubekateemadest, kaasa arvatud akne. Spetsiaalselt kohale kutsutud ekspert ütles, et akne tekib sellest, kui inimesed oma hügieeni eest ei hoolitse. Kuna ise kannatasin sel ajal akne käes, siis oli see “fakt” küll slap in the face.

    • Avatar
      Vasta Liisu 24. november 2020 at 00:54

      Mul ka hull akne olnud. Sain ravi pikalt. Nüüd enamvähem. Parim küss mul, et Sa tead muidu ikka, et Sul meeega vinn. Tänx, ei teadnud. Või siis teine variant – kellegi 1 vinnike näos, endal samal ajal korralik kolle, ütleb, et issand mul nii jube vinn ja ei tea ,mis sellega teha. Fakk, kust te tulete ???

    • Avatar
      Vasta Keit 23. märts 2022 at 09:36

      No see on suht sama kui paned ylesse kuulutuse, et soovid osta uue, roosa, nr 62 talvekombe ja siis hakkab tulema igasugu pakkumisi! Kyll vanu rääbakaid, kyll suve omasid ja no kyll selle nr 104 kombe sisse su beebi ju ka parajaks kasvab. Inimesed on kummaliste arusaamadega jaa. Aga ma lendan ka no nii kettasse sellistest asjadest.

  • Avatar
    Vasta Kerli 23. november 2020 at 14:45

    Hahhaa. Tänks, Mallu – ma sain umbes 5 korda korralikult naerda ja naer on terviseks :)))

  • Avatar
    Vasta Vaike 23. november 2020 at 14:40

    Ma olen ka see, kes vihast nutma hakkab. Ja siis miljonist asjast veel.

    • Avatar
      Vasta E 23. november 2020 at 16:35

      Mina kaaa

  • Avatar
    Vasta Liis 23. november 2020 at 14:28

    Mu arust on üldse megaa tüütu see ” kust-selle-ostsid” küsimused iga krdi tavalise eseme peale.. Ma jälgin päris mitut koduteemalist insta kontot ja no a-la-tiii on keegi, kes küsib iga väiksemagi küünlajala või salvräti peale “KUST Ostsid??????” ja see, et inimene on pildil ära märkinud, et sealt saadud, siis see ei ole kindlasti piisav viide. Tõesti minu kaastunne teile, kallid influencerid, ma elus ei viitsiks 50x päevas vastata, kust ma need hambatikud leidsin.

  • Avatar
    Vasta G 23. november 2020 at 14:06

    Hahaha ma väga pole kommenteerija vaid pigem loen neid. Ja olen koguaeg mõelnud, kuidas sa jaksad miljon korda ühele ja samale asjale vastata. See vaiba teema on minu arvates juba nagu comedy show. Vaipa küll vaja pole aga oiiii kuidas mul on pähe kulunud, kust see sul pärit on! RUG.ee inimesed ?

    Ja no ohatise teemal ei oska sõna võtta. Endal tekib see healjuhul aastas korra kasutan plaastrit. Loodan, et kunagi tuleb see päev, kui saad elada ohatise vaba elu ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. november 2020 at 14:13

      See päev tuleb peale surma I guess 😀 Ja loodan, et mind maetakse rug.ee vaibas 😀

      • Avatar
        Vasta M 23. november 2020 at 16:47

        Miks vaibas, kalmu peale tuleb laotada ja hauakivile link lasta toksida..stta see nimi, KUSTSANIIPEHMEVAIBASAID!? 🙂

  • Avatar
    Vasta Ly 23. november 2020 at 13:42

    HAHAHAH, kusjuures nii ongi, postitad postituse, et ostad korteri Tallinnas, siis pakutakse, et vaata kv.ee 😀 Ei ega sa ei tule ju ise sellepeale. Ostad autot, siis jagatakase auto 24 linke jne 😀 Nii on. Aga no tõesti mökla salvi peale, MIDA OSTAD SAAD APTEEGIST ja ole vait 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. november 2020 at 13:57

      ma üritan 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. november 2020 at 13:34

    “Kasuta ühte salvi, mille ma ükskord venemaalt ostsin, aga mille nime ma ei tea” –> Nägin ka seda soovitust ja mul ka vererõhk tõusis 200ni ? Et okei siis… ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. november 2020 at 13:58

      varsti oleme kõik vererõhuga rohtude peal 😀

      • Avatar
        Vasta i. 23. november 2020 at 16:00

        A see on ästi ea!