NIISAMA JUTTU SPORDIJUTUD

kehv ost ja palju imelikke pilte

30. november 2020

Mul oli täna väga sisukas päev: esiteks tuunisin oma kodu natukene hubasemaks. Oli teine kuidagi… liiga vähe hubane. Sain lõpuks oma Ikea kraami ka ära paigutatud ja nüüd on eriti mõnus oma pesas lebada. Aga ma näitan enne-pärast tulemust mõnes teises postituses. Kerli tuli mulle appi pilte tegema (see on see elu, kus sul on vaja pidevalt mingisuguseid pilte iseendast, nagu oh seda edevuse laata, eks).

Õhtul käisin Pillega Roccas. Ma eile märkasin Change’i lehel ühte mega ilusat musta body ja pesukomplekti, seega ma pidin ju kohe need endale ka saama. Muidugi läks lappama, võtsin ühe punase ja valge komplekti ka, ikka jõulud tulemas, ehee. Mitte, et jõuluvana huvitaks, mis värvi pesu mul seljas on, aga noh, põhjuse uueks pesuks leiab loll endale alati. Aga no see body – I love it.

Peale pesushopingut läksin endale ootamatult solaariumisse. Ükspäev sõbrannaga rääkisime, et peaks nagu minema ja kuna ma juba Roccas olin ja seal D-päike olemas on, siis võtsin endale kümme mintsa. No ma ei ole muidu suur asi solli pooldaja, aga ma olen lihtsalt kriminaalselt laibavalge. Reaalselt ma näen välja, nagu ma oleks viimased 12 aastat kuskil põõsas või kivi all külitanud, seega ma otsustasin, et paar korda käia vast nüüd nii halba ka ei tee. Seda enam, et ma ei ole tegelikult isegi suvel suurem asi päevitaja. Ja see d-päike olla vähe tervislikum ka, kui tavaline solaarium niiet.. okei, vabandused/põhjendused. Ma tahtsin lihtsalt veits jume, noh! Ma nüüd ei ole päris kindel, mitu korda ma seal käima pean, et see jume tuleks ka, aga ehk ma järgmine nädal ronin jälle platsi?

Veits hala ka. Ostsin endale uhke musta reede puhul uued trenniriided, sest ma olen nii fitlife eks. Näe, sellised. Muidu ei kurda üldse, ilusad ja värki, aga minu meelest need mõeldud ikka rohkem sellistele XS suuruses trennipiffidele, kus ma veel ilmselgelt ei ole, haha. See materjal on lihtsalt selline libe ja ülemine kumm on veits selline peenike ja pressib kogu su imelise kõhupeki voldihunnikuks. (Kui sul seda pole, siis osta julgelt). Ütleme nii, et ma ei hinda seda just eriti kõrgelt. Muidugi, ega pükste süü pole, et mul pekikest leidub, aga näiteks mul on ühed lululemoni püksid, mis on ka sellised kõrge pihaga, aga tugevast ja tihkest materjalist ja nagu veits annavad normaalse inimese vormi, mitte nagu sa vaikselt valguksid pekkipidi oma pükstest välja, haha.

siin ei tundu kõige hullem, sest ma hoian a)hinge kinni ja b) katan kätega väljavalguvaid osasid 😀
…vabandage, mis siin toimub 😀

Muidugi ega võib-olla ma poleks pidanud endale lihtsalt M suurust, vaid L’i tellima, nii et ma niisama jorisen siin asja eest teist takka. Lihtsalt mu Lululemonid on S ja need on nagu veits paremad silmale vaadata.

minu lululemonid. Eestis pidi see omarandklaus ka samu häid tegema, aga nende uus kollektsioon tuleb alles 10dal välja ja ma loll ei viitsinud oodata 🙁

Aga seda ma pean küll mainima, et ma pole olenemata nendest kuradi pekipükstest juba ammu ennast oma ihus nii mõnusalt tundnud. Eks seal nipet näpet veel on, aga kui ma peeglisse vaatan ja ei ole ennast parasjagu number väiksematesse pükstesse pressinud, siis mulle meeldib kenasti see, mis ma sealt näen. Nii tüütu oli elus mitte rahul olla endaga, seda enam, et ma lihtsalt olin vanasti selline.. neeh, et pole ka kõige hullem, aga hoidku jumal, et ma midagi TEEKS selle jaoks eks, haha. Nüüd on kohe veits selline fuckyeah tunne. SIIN postis on üks pilt tehtud umbes sama nurga alt, täna just meelega tegin samasuguse, et näha, kas on pildilt ka erinevust näha. Mumst nagu on küll. Kuigi kaaluerinevust on äkki ainult mingi viis-kuus kilo? Ma ei tea, ei mäleta täpselt, palju ma siis kaalusin.

palun hinnata ka mu jalal olevaid sinikaid, ma kukkusin, ups

Aga noh, öeldaksegi, et lahutatud naised pidid hakkama ootamatult paremad välja nägema. Ja ma ei räägi siin niivõrd sellest, et parem=peenem, aga mul on elu aeg komme osta endale lambist liiga väikseid riideid, nüüd on vähemalt kena mõnda neisse ära ka mahtuda. Super hea üllatus, kui võtad kapist midagi, mis enne oli naeruväärselt väike ja nüüd on lihtsalt paras. Sama tore tunne, kui vanadest pükste taskutest viis euri leida või miskit.

Muuseas max weird on neid pilte siia panna, kuigi ma tean, et insta on pooltel pesupilte täis ja ilmselt paljastavamaid kui need, aga ikka on veits selline tunne, et issand, ise juba vana inimene, kolme lapse ema, mida krdit sa pildistad ennast iga nuka pealt, heh. Aga elu on õpetanud, et ma võin lambist avastada ennast 20 kg raskemana ja siis on ju tore millegi peale pisaraid valada ja meenutada vanu häid aegu. Sest siis kui need vanad head ajad käes on, siis unustad neid märgata 😀

Aga ok, ma magama. Ühel vennal on homme 10.30 trenn. JA kell 13.00. Nii et kui need püksid homme õhtuks ka parajad pole, siis ma saan lugeda oma trennis käimise eksperimendi lõppenuks, sest see on ilmselt müüt ja kuulujutt.

Loe ka neid postitusi!

36 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Madli Keer 1. detsember 2020 at 23:39

    Pole teemas, aga miks teha auhinnamänge, kui sa never ever ei loosi võitjaid?

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. detsember 2020 at 11:28

      mis tulu peaks mul olema mitte võitjate loosimisest? 😀

      • Avatar
        Vasta Madli 2. detsember 2020 at 12:40

        Kas kuskil siis Yummykommide, Kidsbury, Gastrolink jne võitjad kirjas?

        • Mallu
          Vasta Mallu 2. detsember 2020 at 12:46

          kui sa pole emaili saanud, järelikult sa ei ole ka võitnud, nii lihtne ongi.

          • Avatar
            Madli 2. detsember 2020 at 12:51

            Selge, aitäh vastamast.

  • Avatar
    Vasta Liisukas 1. detsember 2020 at 11:42

    Jessas, see body on imeilus, ma ostaks selle omale kohe, kui mu rahakott seda võimaldaks, aga ma käisin hambaarsti juures ja pidin oma 365€ arve peale otsad andma. Seega body jääb ootama paremaid aegu 🙂
    Aga se pildistamise teema peale lahutust – sama siin 🙂 Ja asjade ostmine – ma käisin ja ostsin lastele terve päkapikustaffi ära – lapsed käivad korra nädalas minu juures ja õnneks ei pidanud 93 kingitust ostma 🙂 sain 12ga hakkama .
    Aga see kaaluteema on üks lõputu jändamine, ükspäev olen rahul, teine päev üldse mitte. Üks päev mõtlen, et ole õnnelik nii nagu oled. Teine päev jälle, et ei tohi leppida, peab midagi ette võtma … jne

  • Avatar
    Vasta Liisu 1. detsember 2020 at 10:53

    Järjekordne postitus sellest, kuidas sa oma deprekat vms hingetühjust üritad asjade ostmisega leevendada. Pidevalt ostad riideid, tellid stuffi lastele ja endale. Lisaks koostööpartnerite saadetud kraam. Kui palju on ühel inimesel vaja asju?! Kui palju on vaja aluspesu või meigipalette või kehakreeme? Kas lastel on vaja iga päev kingitusi? Kunagi kurtsid, et pakendeid tekib nii palju… Tee eksperiment ja proovi koguda 2 ndl kõik pakendid endale korterisse ja vaata, kui suur hunnik tuleb, ehk saad ise ka siis aru. Mul on lihtsalt kurb, kuna sa oled paljudele eeskujuks ja propageerid päevast päeva räiget ületarbimimist. Ma näen ka oma tutvusringkonnas seda “suva, see nii odav ju, et ostan uue” mentaliteeti ja mõtlen kui palju sihukesi inimesi on. Kui palju nad mõttetut prügi tekitavad… kuulsin ka statistikat, et keskmine inimene ostab 3 uut riideeset kuus – s.t et paljud ostavad v-o ühe riideeseme aastas ja siis on kontingent kes ostavad 30 riideeset kuus – põhiliselt ebakvaliteetset sitta, mis pärast paari kandmist muutuvad prügiks. Võiksid oma 3 tütrele õpetada, et asjad ei tee õnnelikuks ja võiksite rohkem ise teha vms, muidu oled sa 10 aasta pärast oma ületarbimise 4-kordistanud. Lisaks lapsepõlves ärahellitatud inimestest tuleb suurema tõenäosusega täiskasvanuna depressioonis inimesed – kui astuvad päris ellu ja näevad et asjad ei tule nii lihtsalt, kui nad harjunid. Sry for the long rant, aga naine, mõtle mida sul ja perel on tõesti vaja, mitte mida sa tahad!

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 10:59

      Järjekordne näide sellest, kuidas sa ei tea mind üldse ja lihtsalt eeldad mingi teooria oma peas valmis ja siis tuled seda murelikult jagama. Usu mind, ma ei OSTA endale umbes peaaegu mitte midagi… Ok, need trennikad jah ostsin, sest… ma tahaks trennis midagi muud peale ühe paari pükste ka kanda. Kõiksugune muu pudi-padi, mis sa siin ette loetlesid: musirull, see on mu TÖÖ 🙂 Ma ei osta neid, ma SAAN need, et nendest rääkida, sest… see on mu töö. Ma saan aru, et keeruline mõista, aga selleks ma siin olengi, et seletada 🙂

      Laias laastus ma nõustun sinuga muidugi, et pole vaja kõike sada tükki ja kohe. Ja kui ma poleks blogija, siis usu mind, mul poleks 99% asjadest, mis mul praegu on. Ma lausa vihkan seda, et see pisike korter on asju täis tuubitud, aga noh, mu teine variant oleks mitte elatist teenida ja… mitte vastu võtta tööd 😀

    • Avatar
      Vasta mmm 2. detsember 2020 at 10:16

      Niiet Liisu, nagu sa blogi autori kommentaarist järeldada saad, siis tema töö on tarbimist edendada, soodustada, ärgitada. See on tegelikult päris kurb, et maailmas sellised uued “ametid” on tekkinud.
      Ja nõutukstegev.. ma heameelega leon seda blogi just ülevõlli väljendite ja paraja pingega eluloo/stoori pärast nagu järjejuttu, aga kui järjejutu ilmumine eeldab tarbimist, siis .. kahju.

      • Mallu
        Vasta Mallu 2. detsember 2020 at 11:28

        On kurb tõesti, aga mis sa hädaga ära teed

        • Avatar
          Vasta mmm 2. detsember 2020 at 15:12

          ok, ma lihtsalt klikin su reklaamlinkidel tänutäheks su hea jutusoone eest 🙂 äkki on kasu sulle.
          ja sry kui su soovitatud asju otseselt ei osta 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 1. detsember 2020 at 10:51

    Minu lemmikud trenni riided on vaieldamatult http://www.fennecfit. com. Eesti tüdruku disain ja noo nii mugavad et kodus 5 kollektsiooni 😛

  • Avatar
    Vasta Karoliina 1. detsember 2020 at 10:00

    Omar ja Klaus on custom meid spordiriided Eesti naiste kehade järgi ? alates materjali valikust ja lõikest on nad kõik ise välja töötanud ja katsetanud (esimese mudeli väljatöötamine võttis aastaid). Neid, mis “kaunistavad” su naiseliku keha omapärasid leiab vast ilma brändinguta ka aliexpressist. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 10:17

      Kas sa postutust lugesid v? Ma ju mainin neid ka, et ootan 10dat ?

  • Avatar
    Vasta P. 1. detsember 2020 at 08:44

    No jah, hea kui inimesel ei näi raha muret olema. Kui, siis ikka mitu ja lademes 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 10:24

      Ega pesu ju ole asi, mida mitu paari ollla võiks, juhul kui just mingi inglismaa kuninganna ei ole.

  • Avatar
    Vasta Mary 1. detsember 2020 at 07:13

    Tellisin ka Peach-ilt ühe trennipluusi endale, (kannan M-i) ning seal oli juures kirjas, et L suurus sobib M-ile. Seega võtsin L-i. Ilmselt neil ongi siis nii, et nr suurem võtta…

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 10:18

      Ma vist pime siis ?

  • Avatar
    Vasta Lilli 1. detsember 2020 at 03:48

    Hilfe! Mulle hakkasid täiega need trenniriided meeldima!
    Aga muidu, ma pole küll palju aastaid sollis käinud, vanasti käisin koguaeg D-päikeses, ma olen täiesti sinine-valge. Aitas see, et hea kreem, mingisuguste päevituse tugevdajatega (kes mäletab õiget nimetust), mitu seanssi ja tuli ilus sügavam päevitus lõpuks, mitte korraks kõrbenud. Aga see oli mitu aastat tagasi, ma arvasin, et solaarium on illegaalne by now 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 10:18

      Mq kasutasin ka mingit…tugevdajat, aga eks esimese korraga ei saagi midagi, pean uuesti ronima:D

  • Avatar
    Vasta gertrudh 1. detsember 2020 at 01:09

    miks sa ei vaheta uusi trenni pükse suurema vastu ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 01:20

      Ma never ei viitsi, lihtsam on vinguda:D

  • Avatar
    Vasta Maria 1. detsember 2020 at 00:35

    Ära mättasse löö ja meeleheitest minestusse lange, aga kust SEE vaip pärit on?? Rug.ee juba kammisin igaks juhuks läbi ja ikea vaatasin ka üle, aga tutkit…
    Bodyl pole viga jah 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 01:20

      See oli siin korteris juba olemas haha?

    • Avatar
      Vasta Mv 1. detsember 2020 at 06:43

      Narma vaibad ?

    • Avatar
      Vasta Ruth 1. detsember 2020 at 09:57

      See on Narma vaip Puise. Vaata http://www.narma.ee

  • Avatar
    Vasta Kerli 1. detsember 2020 at 00:32

    Lihtsalt uudishimust. Kus sa seda body kannad? Olen alati vaadanud selliseid bodysid mõttega, et kus inimesed neid kannavad? ?‍♀️

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 01:20

      Mustade teksadega suht…ükskõik kus 😀

      • Avatar
        Vasta Katu 1. detsember 2020 at 09:55

        Täpselt minu mõte ? jah, vb mehele vaatamiseks korraks enne kui asjaks läheb on seksikas ja ise ehk ka mõtled, et kui kena pesu siis kohe seksikam olla aga reaalsuses..see ju pesu, kus/ miks seda kanda ? keegi teine seda nkn ei näe ju ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 1. detsember 2020 at 10:19

          See on pluus ju 😀

          • Avatar
            Liisa 1. detsember 2020 at 15:13

            Ei, pesupoes müüdav body ei ole pluus 🙂

          • Mallu
            Mallu 1. detsember 2020 at 16:24

            aga pesupoes müüdavad dressid on püksid?

        • Avatar
          Vasta Vaike 1. detsember 2020 at 14:18

          Ma kannan alati nö seksikat pitspesu, k.a pitsbodysid igapäevariiete all. Et keegi ei näe ju, pole minu jaoks mingi argument. Ma ise ju näen ja tean ja see mõjutab minu enesetunnet. Ma ei kanna kunagi isegi erinevast komplektist alukaid ja rinnakat, sest MINA näen seda ja mulle ei meeldi. Samahästi võiks rõvedate varbaküüntega ringi lasta, sest keegi ei näe ju peale iseenda.

          • Mallu
            Mallu 1. detsember 2020 at 15:07

            Mina ka 😀

          • Avatar
            Katu 2. detsember 2020 at 13:47

            Ma ytleks ka, et pesupoes ikka ju pesu..ja pyksid pesupoest on aluspyksid ? okei võibolla dressid on pidzaamapyksid siis mõeldud. Eks se igayhe otsus, ma ei kannaks läbipaistvat pluusi ka seega see body ei tundu mulle ka pluusina. Seda ma olen kuulnud jah, et peenemad naised kannavad igapäev uhket pesukomplekti ja siidisukki vms, et endal oleks hea ja ma ka jälgin et pesu oleks seljas kena aga samas ka mugav. Ja kiiretel tööpäevadel kannan hoopis spordirinnakaid, sest et noh liikumist on palju ja mugavus on põhiline. Ei kujuta ette, et rabeleks päev otsa pitsbodys ?? see ilmselt rohkem kontoris või kodus istujatele sobilik. Mitte kritiseerimise mõttes üldse vaid pigem pooldan arvamust algse kommentaariga, et millal/kus/ kunas sellist pesu kanda ? muidu väga kena ja tuleb täitsa tahtmine endale ka osta, et kasvõi ise peegli ees end imetleda ?

          • Mallu
            Mallu 2. detsember 2020 at 13:58

            mul paar sellist body ja ma kannan küll niisama ka 😀