NIISAMA JUTTU

varsti mind politseiga ära lohistatakse

30. november 2020

Ma sain septembris lambist kirja, et mind oodatakse politseisse tunnistusi andma. Esialgu olin küll nagu wtf, sest mille eest ma neid tunnistusi annan, või mida ma enda teadmata pealt näinud olen, et üldse tunnistajaks kvalifitseerun. Helistasin kirja saatjale ja uurisin, aga ta ütles, et kuna tegu on 2017a toimunud KRIMINAALasjaga, siis ta ei saa seda infot anda mulle telefoni teel ja ma pean ikka kohale tulema.

Ma olin siis umbes just kolinud ja noh, kassisin ja ei suutnud oma aega megalt planeerida, et kuskile lasna tahaotsa enda aega raiskama minna, seega ma sujuvalt lasin sada korda seda üle, kuni eelmisel nädalal uue kirja sain, et tule 29.10 kohale. Esiteks ma panin selle oma kalendrisse mingil põhjusel üldse 2.12 ja täna hakkasin mõtlema, et oota.. 29.10 oli oktoobris… Ja isegi kui ta mõtles 29.11, siis see oli pühapäev? Kas politsei töötab pühapäeviti? Jumal seda teab…igatahes ma ei läinud. JÄLLE.

Huvitav, kas mingi hetk sajab mingi relvastatud armee mulle ukse taha ja lohistab mind kaasa tunnistust andma? Ja veel huvitavam küsimus: mis kurdi kriminaalasja ma üldse enda teadmata nägin ja tunnistasin? Mis toimus aastal 2017? Nii palju küsimusi, nii vähe vastuseid.

Edit: Sain kohe peale posti kirjutamist kirja uurijalt:

Tere!

Ülekuulamine jääb ära, vajadus langes ära. Tänan Teid.

Ehk siis tore, ma ei saa nüüd iial teada, mis kriminaalkuriteo tunnistaja ma olin, krt küll, oleks võind ikka minna, nüüd jääb painama, haha.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar