JUMALAITA

täielik error

7. detsember 2020

Ma olen viimasel ajal mingi full poweri peal töötanud. Muudkui teen ja toimetan ja mis kõige olulisem osa, ma viitsisin seda kõike teha. Täna ärkasin ja no mu kehas ei ole enam grammigi energiat. No täielik nulliring. Seda enam, et ma nagunii olen produktiivne täpselt selle ajani, kuni päevavalgust on. Kohe, kui õues hämardub, ütleb mu sisemus, et nii, nüüd ei saa enam midagi teha, sest on öö. Seega kui ma ärkan poole päeva pealt, siis on mul üldse enivei paar tundi kuidagi siin elus kasulik olla, mida ma tänasest päevast kohe üldse ei näe.

Kodu on sassis, juuksed on sassis, lapsed söövad hommikusöögiks jäätist ja kananuggitseid, kraanikauss on nõusid täis ja mu selg valutab nagu vana põrguline. Lisaks mul lihtsalt iiveldab sees, ma ei suuda toitu vaadatagi. Tegin küll viisakalt normaalse hommikusöögi ka, aga selle põlgasid ära nii lapsed, kui ma ise. Seega joon lihtsalt külma teed ja loen minuteid, kuni kell on 8, et saaks lapsed magama panna. Ainult 9 pikka tundi veel oodata…

Tegelikult ma saan ise ka aru, et selle asemel, et blogis halada, võiksin ma ju lihtsalt kuskilt pihta hakata, aga kas ma hakkan, eiiiiiii.

Nii et kui kellelgi oleks mulle täna mingitki elurõõmu või motivatsiooni saata, siis ma hea meelega võtaks selle vastu.

Aga okei, ma nüüd valetan endale, et mulle tulevad tunni pärast Inglismaa kuninganna ja paavst korraga külla, siis ehk on mingi mott seda sealauta kuidagi kasida.

Ps! Avapildi joonistas Mari, need oleme meie Tenerifel. Pildilt on puudu Lende, kes Mari sõnul kaldale jäi, sest ta on titt ja kardab kõike. Oh well.

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Tõnu 7. detsember 2020 at 23:29

  Meenutab kõige tavalisemat depressiooni. Endalgi olnud ja sakib täiega. Ma lahendasin selle hommikuse ja õhtuse trenniga ja hommikuse sooja toiduga (mingi puder nt.). Annab rohkem jõudu päevaks plus lõunaks on söögiisu tunduvalt parem. Kui piisavalt jama käes, aitab psühholoog ka. Ta ilmselt soovitab neid samu asju, ei imestaks. 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 7. detsember 2020 at 23:41

   vaevalt, et mul ühepäevane väsimus depressiooni tähendab 😀

   • Avatar
    Vasta P. 8. detsember 2020 at 00:52

    Siis on karoona. Kurdavad ka, et hull väsimus painab. No jatnapäeval on maailma kõikide sümptomite taga korontsik.

    • Mallu
     Vasta Mallu 8. detsember 2020 at 09:20

     See oleks isegi usutavam 😀

 • Avatar
  Vasta K 7. detsember 2020 at 19:59

  Ma vaatasin, et avapildil olete kõik hoopis kelgumäel kelgutamas. ??
  Mis mind sellisel hetkel motiveeriks. Ausalt öeldes ma ei tea, sest mul ka selg valutab. Pigem oleks ma kaasvinguja. ?

 • Avatar
  Vasta Liina 7. detsember 2020 at 14:10

  Hahaha, Mari joonistused ja selgitused sinna juurde on parimad. ?
  Praegusel ajal on tõesti keeruline motti leida, eriti sellistel päevadel, kui ei lähegi valgeks, vaid on terve päev hall ja sombune.. õnneks varsti hakkab taas valgemaks minema ja 6 kuu pärast on juuni juba. ?

 • Avatar
  Vasta reet 7. detsember 2020 at 12:47

  Ma lugesin hiljuti kusagilt, et inglismaa kuninganna armastab nõudepesemist, nii et selle töö võid talle jätta. Jõudu kasimisel!

  • Mallu
   Vasta Mallu 7. detsember 2020 at 12:51

   jumal tänatud, ma seda vihkan kõige rohkem 😀