Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

sa tead, mis on Norel?*

18. detsember 2020

Et mulle saadetakse just ilutooteid vaieldamatult kõige rohkem, siis ilmselgelt ei jõua ma absoluutselt igat üht neist omal näol, juustel, nahal ja kehal järele proovida. Paljusid jõuan ning paljusid jäängi kasutama, kuid mõndade tulemuste avaldumiseks läheb natuke kauem aega. Ühesõnaga teie ise peate ka minu arvustusi ja mõtteid erinevate toodete kohta lugedes olema nii palju kriitilised, et võtate alati arvesse iseenda juuste ja naha eripärasusi. Mina saan kõigest öelda, mis minule ühel või teisel põhjusel meeldib või sobib ja anda edasi enda meelest häid soovitusi.

Ma usun, et need Norel Dr Wilsz intensiivselt noorendav öökreem ja noorendav seerum on just ühed niisugused, mida tasub lähemalt uudistada. Iseäranis kõigil meil, kel eluaastaid üle 25 ja näiteks laubale esimesed kerged kortsukesed end tasahilju sisse on seadmas. Mulle muidugi väga meeldib, et ühtäkki nii ära olen raugastunud, et põhimõtteliselt ühtki sellist asja mulle enam ei saadetagi, kus “noorendav” või “siluv” või “INTENSIIVSELT NOORENDAV!!!” peal kirjas pole 😀 Aga võin oletada, et ilma ilusüstideta meenutaks mu laup üsna eterniitkatust küll, nii et tegelt aus värk. Elu…

Kuna ma siin ükspäev pikalt ja laialt pajatasin, kuidas ikka kreemidesse palju kehavaenulikku sodi pannakse, siis huvi pärast guugeldasin praegu ka Noreli kreemi ja seerumi koostist. Ja mida ma leidsin? Igat vitamiini ei hakka välja tooma, aga fütohape näiteks on täiesti uus sõna mu jaoks. Arvake, mis see aine teeb? Seob vitamiine ja mineraale. Kui üldse mõne happe kohta ütleks, et tahaks, et keegi seda mulle näkku viskaks, siis see on ilmselt see. Muud otsingutulemused andsid ka väga turvalisi vastuseid, nii et kui neid tooteid mulle juba saadetud poleks, siis tunneksin suurt kindlust need endale ise ostukorvi lisada. Mida ma läbi arvutiekraani muidugi ei teaks ja mida teilegi lihtsalt muuseas mainin, on seerumi ülihea lõhn. Öökreem on vast selline nagu öökreemid ikka, ehk päevakreemist omajagu tummisem, ja lõhnab nagu mahedad vitamiinid. Täpselt see, mida oma nahale tahaks.

Ps! Te ilmselt saate aru, et ma saan siin kodus ikka väga palju asju proovida ja seerumeid olen ma elus katsetanud vähemalt 20 tükki kindlasti (kui mitte rohkem) ja see on siiani parima lõhnaga ja üli kergesti imenduv. Meeldib täiega!

*Postitus sündis koostöös Kehapoega

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kriss 20. detsember 2020 at 20:26

    Toodete koostisosasid saab väga lihtsalt sellelt leheküljelt kontrollida https://www.skincarisma.com/ingredient-analyzer
    Ei pea eraldi googeldama ?

  • Avatar
    Vasta Eva 18. detsember 2020 at 19:19

    Ikka tean, mis see on 😉 Tellisin üht-teist kehapoest ja kaasa sain selle pisikese proovika(Norel Acne kreem). Nüüdseks olen ikka suure tellinud, sest olen üli rahul!