Uncategorized

ainult nädal veel

26. detsember 2020

Nonii, jõulud läbi (mul siiani sellest seapraest süda paha :D), nüüd tuleb ainult aastavahetus ära oodata ja siis saan juba täiel rinnal keskenduda igaastasele “issand, mul tuleb varsti sünna” ootamisele. Mitte, et see nüüd muidugi päriselt suur asi oleks, sest mul ei tule ju isegi mitte ümmargune number, ainult 31 saan, sellegi poolest olen ma sünnipäevade koha pealt nagu väike laps. See on terve elu nii olnud ja ei paista aastatega muutuvat. Mul jumala suva, kas ma saan 20, 31 või 48 – ikka on tore, kui sünna on.

Muidugi ei tea, kuidas see korontsik siin veebruari lõpus on või ei ole, aga mul on väga hea idee, kuidas väikse seltskonnaga (rõhutan siin igaks juhuks, et sõpradega, kellega väga tihedalt läbi käin nagunii kogu aeg) üks äge pidu teha. See muidugi nõuab veits orgunni ja värki, aga ma usun, et saan ikka täpselt sellise peo, nagu tahan. Tuleb nüüd ainult kaks kuud oodata ja ennustusmängu mängida, et kas need piirangud lähevad väiksemaks või suuremaks, iial ei oska ette ennustada.

Ahjaa, paari nädala jooksul saan juba kolida ka. Ma vist ei pea mainimagi, et kuigi mõte suuremast kodust on väga meeldiv, siis see KOLIMISE osa tundub maksimaalselt ebameeldiv tegevus. Õnneks on mul asjad siin enam vähem kolimisvalmis, aga kogu see tassimine ja sättimine tundub juba eos väga ebameeldiv. Aga mis seal ikka, kui see tehtud saab, siis on vähemalt… tehtud. Kuigi ma pean tunnistama, et ma siin kesklinnas elamisega ka kohe täitsa harjunud, ainult see ruumi küsimus on see, mis paneb vahepeal silmad peas tõmblema, lastel pole väga ruumi siin hullu panna.

Igatahes on mul nüüd 2021 aastale ikka suured lootused, sest olgem ausad, hullemaks minna ta nüüd küll ei saa, ainult paremaks.

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta K. 27. detsember 2020 at 11:31

  Telli kolimisfirma ja kolimine ei tundu enam üldse rõve. Ühe hooga veavad nad kogu su tavaari hops oma kaubikusse ja teise hooga hops uude koju. Sulle jääb muidugi pakkimisvaev. Ma ise ühel korral seda teenust kasutanud ja ei saanud olla rohkem rahul ja kolimisest sai lausa enam-vähem meeldiv üritus.

 • Avatar
  Vasta Nirk 27. detsember 2020 at 00:17

  Aga miks mitte kasutada kolimisfirmat? Jääb kogu see asjade tassimise ja sada korda sõitmise vaev ära. Ei maksa üldse palju kusjuures, eriti siis, kui endal asjad pakitud. Tunnitasu. Kastid ja pakkematerjalid saab ka neilt osta/laenutada. On ka sellised kastid, kuhu riidepuudega riided rippuma panna.

 • Avatar
  Vasta mairi 26. detsember 2020 at 20:32

  Elu sees ei hakkaks enam ise sada korda sõitma ja jantima. Olen kaks korda ise kolinud, kolmandal korral tellisin firma – kui veel elus peaks kolimist ette tulema (ptüi-ptüi), siis igal juhul tellin teenuse. – kolimisauto ja kaks meest, tassivad kõik alla ja üles nagu just vaja, kui kastidele peale märgitud, millisesse ruumi vaja viia, asetavad õiges kohas maha ka: kohe selge, mis köögis, mis vannitoas jne. Väga mugav, kiire ja muretu, kusjuures ei ole hullkallis.

 • Avatar
  Vasta Liis Er 26. detsember 2020 at 20:15

  Aaaaga kui sa kolimist vihkad siis võimalik nt kolimisfirma tellida või nt ise kaubik rentida ja saad kõik ühe korraga ära veetud ja palju kergem.
  Aga jah kui see lahti pakkimise osa häirib, siis juba suurem jama 😀
  Ma reisides pakkisin kohe kõik lahti, vahet pole kui väsinud, sai vähemalt tehtud, aga kolides vist rohkem kui kolm kohvrit eluga kaasas.
  Toredat pühade lõppu ka! Varsti parem ka toredam uus aasta for sure.

 • Avatar
  Vasta Vaike 26. detsember 2020 at 18:55

  Kolimine on megarõve asi, eriti veel lahti pakkimine, minu arust. Ma kolisin aprillis, siiamaani on osad asjad garaažis lahti pakkimata; järelikult võib ära visata, kui pole seni vaja olnud. See ongi selle juures ainuke hea, et juba pakkimisel panin hullu ja andisn ära nii palju, kui käsi vähegi tõusis. Uude koju kolides lubasin endale, et ei hoia enam mitte kunagi mitte ühtegi asja igaks juhuks alles!

  • Mallu
   Vasta Mallu 26. detsember 2020 at 19:36

   Ojaaa, mul omast arust pole ka palju kraami, aga no sada korda vaja sõita enivei

 • Avatar
  Vasta Sille 26. detsember 2020 at 17:28

  Kui tuleb see suur ennustatud majanduslangus, siis saab ainult hullemaks minna.