SUHETEST

vallalise raske elu

29. detsember 2020

Ma käisin eile teraapias nagu tubli tüdruk ja selle kuue-seitsme-kaheksa tunni jooksul, mis ma seal olin (jep, nii crazy olengi vist, haha) tegime muuhulgas miskipärast sünnikaarte. Ma ei tea tegelt mis need on täpselt, aga ühesõnaga neid saab nn paaridele ka teha. Panime siis huvi pärast enda ja Kardo sünniajad sinna kirja ja muuhulgas selgus, et mu loovus on kõige parem just temaga koos olles. Ütleme ausalt, ma ei imesta, haha. Sellest ajast, kui ma siin üksi olen olnud, on mu kirja panemise huvi ja soov ikka tunduvalt väiksem kui iial varem. Lihtsalt selline tunne, et ma ei saa kirjutada, või ei tohi, sest kogu minu elu on kuidagi teiste omadega ka seotud. Ma ei tahaks isegi Kardost nii väga juttu teha, sest enne oli tal mu abikaasana see “kohustus” siin figureerida, aga nüüd on ta ju free elf. Kuigi tal ilmselt suva enivei.

Mul konkreetselt tekkis see tunne, et ma olen VIISTEIST aastat iga päev kirjutanud, et äkki mul said lihtsalt asjad otsa, mida öelda. Ega kuskil väga ei käi ka, et midagi põnevat juhtuda saaks, aga TEGELIKULT toimub ju iga päev midagi. Seega ma pean lihtsalt kuidagi oma blokist üle saama ja edasi panema, muud midagi.

Näiteks see kogu lahutuse teema – nii paljud inimesed lähevad ju pidevalt lahku ja nüüd ma olen ka vahelduse mõttes kuskil nn uues klubis haha. Vallaliste inimeste klubis, kelle ees on teoreetiliselt terve maailm valla. Ainult noh, vana hea koroona, ei ole nagu hullult võimalusi kuskil kellegagi kohtuda vms, et mul oleks teile toredaid ja naljakaid kohtingujutte jagada, hah.

Üldse mul on kogu selle “kellegi uuega tutvumise” koha pealt ka blokk ees. Mul on see pagana Tinder olemas, aga ma ei näe sellel absull mingit pointi. Seda enam, et enamus mehed on mingi oooo, kas sa see Mallukas v?! Nagu.. ma tõepoolest olen, mis nüüd edasi saab muidu? Ooo ja ükspäev sain ühelt härrasmehelt kirja, et kui ma riietega nii hea välja näen, siis kas ma ilma nendeta veel ilusam v. Palun seletage, mis vastust see tüüp ootas? Et JAAA, omg olen jaa, las ma saadan sulle kiirelt paar aktipilti? Ja eile öösel, kui ma koju tulin, oli mul konkreetselt selline vestlus:

Nagu kui selline kiri pole imeline vestluse algus, siis mis tänapäeva maailmas üldse on? Romantika ei ole indeed surnud.

Aga tegelikult on mu suurim probleem üldse see, et kui need tüübid küsivad, et noh, mida sa tinderist ka otsid. See on super hea küsimus, sest ma ei taha endale mingit peikat, ühtlasi oleks ka väga awkward öelda, et kle tead, mul null plaani sinuga tahaks aint… eeem… mida? Bängida võõraste tüüpidega? No thanks. Ma ei tahaks siin nüüd ebasiivas tunduda, aga teate, mis oleks mu suurim hirm random tüübiga kuskilt Tinderist magada? Noh, peale selle, et ta võib esiteks kirvemõrtsukas olla. See, et mõtle kui sellel inimesel on kohutavalt väike… mehike 😀 Nagu see tundub mulle elus kõige kohutavam ja õudsaim asi, mis elus juhtuda saaks. Nagu mida sa sellises olukorras teeksid? Tänaksid viisakalt, tõuseksid poole pealt püsti ja oled nagu kuulge vabandage, aga mulle meenus, et ma pean just kööki uut parketti panema hakkama, sorriiiiii, also ära minuga enam iial ühendust võtaaaaaaaa….

Veel üks küsimus: vallalised inimesed võivad teha, mida tahavad. See on fakt. Aga nagu…millal muidu? Sest teoreetiliselt ma läksin lahku juba pea neli kuud tagasi, idee poolest oleks vist ok nagu. Ja ma olen kindel, et Kardo mõtleb samamoodi, sest kui ta mind üks päev magamistuppa ülemise sahtli kallale saatis, et ma sealt niiskeid salfakaid otsiks, oli seal sahtlis null salfakat, aga vähemalt aasta varu kondoome 😀 Et infoks, kes sinna sattuma peaks. Teises sahtlis on veel veits minu riideid, sealt pole mõtet otsida.

Ma ei ole väga harjunud üksi olema, see on miinus. Ma ei viitsi ise prügi viia ja toidukotte tassida, aga näedsa, elu õpetas, et saan hakkama küll kui vaja. Ja ma ei tahaks elusees endale kedagi siia lihtsalt niisama, sest üksi on kuidagi kehvem. Sest tegelt ei ole ju. Mõtle, täna on teisipäev kell 13.17 ja ma laman voodis, söön šashlõkki ja blogin. Teen mida tahan. Ja seda ma just tahan.

Aga mingi osa mu hingest on kass, kes tahab vahepeal kerra tõmmata ja pai saada ja nurruda kuskil. Ainult et mitte väikeste võõraste peeniste peal 😀

Palun, lahku läinud inimesed, rääkige, kuidas ja millal teil elu kuidagi edasi läks. Ja kuidas. Ja mitut võõrast väikse mehikesega meest te kohtasite (löön ristimärgi ette).

Loe ka neid postitusi!

83 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Lambi Ants 1. jaanuar 2021 at 01:37

    Kui suurus on oluline ja hetkel muu ei huvita, soovitan iha.ee-st vaadata! 😀 Enamjaolt fotod kenasti olemas ja ega vist mingi loogika alusel need mehed, kes enda mingit kehaosa häbenevad, intensiivselt ei tutvu.
    Mina olen Tinderis pool aastat olnud, otseselt seksile orienteeritud inimesi on ette sattunud, kuid tihti on nende eesmärgid juba profiilis kirjas, kellel pole, see võtab kohe teemaks. Ja suure tõenäosusega on pilditud mehed kõrvalsuhet otsimas. Aga on ka päris neid, kes otsivad oma lastele ema ja endale elukaaslast, ka üsna meeleheidikuid. Olen sealt leidnud esimest korda elus kogemuse, kus lähed kohtuma ja lihtsalt ei olegi inimesega millestki rääkida 😀 Ja ühe ahistaja. Ja ühe väga toreda mehe. Aga üldiselt on asi nüri. Haudujuduu ja millega tegeled ja nii see suhtlus kipub vaibuma ka.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 31. detsember 2020 at 06:32

    Olen alati olnud arvamusel et armastus nagu tegelikult ka kõik muu siin elus tuleb sinu juurde õigel ajal. Minu elu vähemalt on mulle seda korduvalt tõestanud. Pole seepärast kunagi nö armastust otsinud, õigel hetkel leiab õige inimene sinu juurde tee. Kõlab läägelt vb aga minu puhul vastab tõele.
    Ja väikestest mehikestest rääkides, mu sõbranna rääkis kunagi nii naljaka loo kuidas ta ka firmapeol ühe silmarõõmuga voodisse jõudis. Ja kui seal siis asi pükste kadumiseni jõudis , ta lihtsalt ei leidnud mehe jalge vahelt midagi. Pani tule põlema ja see olevat kuskil virsiku suurune asjandus olnud millega ta tõesti mitte midagi peale hakata ei osanud.??‍♀️ Aga muidu siin kommentaarides läbi käinud lause et väiksema varustusega mehed on väga okei kui sellega õiget asja teha oskavad on täiega õige! Kõige hullem kogemus on ausalt suure M mees kes sellega mitte midagi peale hakata ei oska.

  • Avatar
    Vasta Naine41 30. detsember 2020 at 16:19

    Soovifus, targemalt seletate meestel üikem need, kes kalduvad juurde võtma on keskmine . Samas sünnitanud naisele on kõik väike…. haaahaaa…… Ma ka kolme lapse ema. Kuid joppamise asi 4st ühel oli väike peale esimest lahutust…. Naer….
    Ole tubli ja vali hoolega…Tark ei torma!!!!

  • Avatar
    Vasta Kätz 30. detsember 2020 at 14:11

    Haha, see hirm on jh, et satud väikse mehikese otsa või sellise, kes ei kesta kaua. 5 sek suts ja valmis. Pettumus missugune. Aga mina leidsin uue armastuse juba kuu peale lahkuminekut. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2020 at 15:09

      kõike võib juhtuda 😀

      • Avatar
        Vasta Naine41 30. detsember 2020 at 16:22

        Mina ei saa vallaline olla… Nälginud mehed jooksevad tormi ????? Kusjuures, ilusad targad ja rikkad.
        Kuid süda on üks ja kuulub ühele.

  • Avatar
    Vasta Vaike 30. detsember 2020 at 12:46

    Minu jaoks oli Tinderis väga hea filter see, kas mehel on enda kohta midagi kirjutatud või mitte. Ainult ilusa näo ja kehaga pole mul tõesti mitte midagi teha. Jah, ka nende profiilide seas on kindlasti toredaid inimesi, kellega klapp tekiks, aga kogemus näitas, et jube palju sõelumist on sedasi. Kuna ma ei valinud endale tapeeti, vaid ikkagi inimest, siis lähtusin sellest endale kehtestatud reeglist ning tundub, et ka edukalt, kuna mitte ühtegi siin kirjeldatud avalausetest pärast nimetatud põhimõtte kehtestamist ei saanud. Kõige “lamedam” oli umbes: “Tere, kaunitar” vms. Enne filtri kehtestamist sattus aga küll “huvitavaid” kujusid. Näiteks üks hispaanlane pakkus mulle seksi ja minu viisakale äraütlemise peale lisas, et no kamoon, ega sa ju Hispaania riista enne saanud ole. Vastasin, et sorri, aga ma üsna rahvusvaheline lits. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2020 at 15:09

      hahahhaha, sa tõesti oled olnud 😀 mäletan eredalt 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 30. detsember 2020 at 16:38

        Sa ei tea pooli lugusid, me pole kaua veinitanud. 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 30. detsember 2020 at 09:42

    Mina oleks Tinderiga ettevaatlik. Vanaemad võivad hooldekodudesse sattuda. 😀 Matche sain seal palju, aga väljas käisin 1 tüübiga 2x piljardit mängimas ja pargis jalutamas. Seda ka peale ca pooleaastast netis suhtlemist. Ta oli tore ja jutt klappis. Töötas enamus aega välismaal, saatis mulle tihti lilli ja tundus üldse safe. Loomulikult pidi see tüüp päris elus täielik pehmo olema. Kuna ma tegin NALJA teemal, et tal pole autot(ofc pole vajagi paariks päevaks kuus, mis Eestis oli), uuris tüüp välja mu lemmikauto ja ostis selle. Ja muidugi ma tegin mingi nõmeda nalja selle kohta, et ta oma vanaemaga koos elab(vanaema pmst kasutab tema suurt Eesti korterit, sest see on nkn 98% ajast tühi). Selle peale hakkas oma vanaemale hooldekodu kohta otsima. Selle jutu peale ütlesin talle viisakalt nägemist ja kustutasin kiirelt igalt poolt ära. Tundus väheke saikar klammerduda. 😀
    Praegune mees on ka Tinderist, aga seda ta rääkis mulle palju hiljem, et õu mäletad, me mätšisime Tinderis ka ju kunagi. Noup, Vello, ei mäleta. Ei viitsinud sellesse äppi nii palju süveneda. Pigem svaipisin niisama kalanäoga vasakule ja paremale. Mehega kohtusime hoopis hiljem tööalaselt, kus ta põdes veidi selle Tinderi matchi pärast minu poole pöörduda. (millest mina midagi ei teadnud) 😀 😀 Läks paar kuud ja juba ta oli minu juurde pmst sisse kolinud.
    Naljakas oli see, et ta oli esimene mees, keda vaatasin pilguga, et päris hea voodimaterjal mõneks ajaks(mehe suure kasvu järgi riistvara pärast eriti ei põdenud ja loogika õnneks ei vedanud alt ka :D). Muid plaane polnud absoluutselt. Ja siin me oleme mitu aastat hiljem. Kasvatame koos ühist last. 😀
    Elu on seiklus. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2020 at 15:10

      Issand, nüüd ma kardan selle vaese vanaema pärast, sai ikka koju jääda v :D?

      • Avatar
        Vasta Liisu 31. detsember 2020 at 09:58

        Seda ma ei tea, aga see auto seisab küll maja ees lume all pikemat aega. ? Mitte et ma stalker oleks, aga ta kodu jääb mu toidupoe teekonna äärde. Loodan, et vanaemal lubati siiski oma kodus edasi elada ja kui tal load peaks olema, siis äkki sai endale uue auto ka kasutada. ??

  • Avatar
    Vasta Kati 30. detsember 2020 at 02:42

    Aga milleks see mees üldse? Ma mehest lahku läheks, tahaks küll ainult omaette või lastega olla. Mingi aasta-paar vähemalt. Praegu elus sellises olukorras, et väga raske mõista, miks üldse peaks keegi tahtma mingi mehega koos olla. 😀 Kibestunud! Ja noh, lugedes, mis rahvas seal Tinderis liigub, jääkski pigem meheta…

  • Avatar
    Vasta M. 30. detsember 2020 at 00:24

    No ei ole sellel suurusel niiväga vahet, mees peab oskuslik olema!
    Minu eksil oli täitsa kena suurus, aga hoolimata minu soovidest oli meie voodielu kohutavalt igav.
    Praegusel elukaaslasel on pigem väike, aga meie voodielu on väga põnev ja rahuldav.
    A kust vallaline mehe leiab – mina leidsin venna sõbra. Aga eelnevalt oli ka “pakkumisi ” töökaaslaste seas. Ma muidugi töötab ka suht mehises seltskonnas.

  • Avatar
    Vasta A 29. detsember 2020 at 22:27

    Ma läksin pm 4 kuud tagasi lahku ja pm sama tunne on, et tahaks vahel kaissu pugeda ja end hoituna tunda aga no pekki, sp ei hakka kah endale mingit lambivenda siia tirima. Samas tunnen ma vallaline olles üldse end mingi vanamutina, ohhetan ja ahhetan muudkui kõikide vallaliste eluviiside peale, mida ümberringi kuulen?? Ei oska mina seda asja vist.
    Tinderisse pole veel jõudnud, tea, kas julgeksingi tegelt sinna minna ?Hetkel vist pole vajagi, kärbseid küll, keda eemale ajada prg???

  • Avatar
    Vasta mallupallukallu 29. detsember 2020 at 21:16

    Orgu jälle vallaline. Äkki proovid ära.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 22:25

      Ta kunagi ütles, et talle ei meeldi lastega naised 🙁

  • Avatar
    Vasta Naine 29. detsember 2020 at 20:58

    Kas on väike saad teada enne videot või pilte saates. Lampi küll kokku ei saaks. Ma pm 5a vallaline. Alles 3k tagasi sain piisavalt üle et kohtuda tinderist kellegagi. Ja noh.. Sul ilmselt mõistlik vaadata mõne venelase või välismaalase poole, kui seksi otsid. Ilmselt ei soovi ükski mees 3 lapsega avaliku elu tegelast. Või loobu blogimisest 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 22:25

      Vabandust, kas ma saan õigesti aru, et sa.. küsid enne kohtumist mehelt dickvideot? 😀 Ja ma arvasin, et mehed on segased 😀

      • Avatar
        Vasta D. 30. detsember 2020 at 00:50

        Täpselt nii ongi. Eks see netivärk ongi etapiline, algul ajad niisama plära, siis saad aru, kas üldse mõistlik edasi minna. Järgmiseks räägite juba natuke isiklikemast teemadest ja kui ikka klappi on, siis tuleb netiseks, mis eeldab pilte/videosid? ei pea midagi küsima, see kas on next level või tüüp saadab lambist ise, küsimata kas sa üldse tahad näha. Aga mulle tundub, et see nooremate teema? mina olen vallaline olnud pool aastat. Aga pm oma leina tegin juba läbi aasta algul, kui taaskord korraks laiali läksime. Nii et pärast tõelist lahkuminekut põdesin vist kuu aega. Rebound suhe oli minu arust ka vajalik ? aga kuna olen piisavalt vana, siis ega väga mökutada saa, mingid rauad kogu aeg tules, probleem selles, et mulle ei meeldi paljud mehed. Ja ma siis väga ei viitsi lampi mingi 100 inimesega kohtuma minna. Ta peab mind juba vestlustes liigutama, et järgmise sammu astuksin. Praagin väga palju erinevatel põhjustel välja ja noh ega ta kerge ole jah. Sa oled noor, aga probleemiks kindlasti tuntus.

        • Mallu
          Vasta Mallu 30. detsember 2020 at 02:24

          Ma ei kujuta ette, et ma enne kohtumist hakkaks kellegagi pilte või videosid jagama, ma ka vist vanamoeline haha??

  • Avatar
    Vasta H. 29. detsember 2020 at 20:40

    Mulle hullult meeldib, kui tinderis kohe asjad selgeks räägitakse ja küsitakse, mis ootused sealt on. Osad otsivadki seksi (täiesti okei), teised igavusest (ka okei) ja kolmandad otsivad suhet (samuti okei. Endalgi see eesmärk seal pidevalt muutumises olnud ja väga hea, kui saab kohe teada, kas on ühine huvi. Ning olen ise samuti öelnud enne kohtingut, et pole enamast huvitatud, teeme ainult jalutuskäigu seekord. Nii lihtsam, kõik osapooled teavad, milleks valmis ollakse.

  • Avatar
    Vasta Palun ära kellelegi iial mu nime ütle ? 29. detsember 2020 at 18:53

    Ma läksin pool aastat tagasi lahku. Ja minus tärkas siis mingi räige seksuaalsus! Tahaks kõik ilusad mehed läbi tõmmata, raisk! Olen pärast seda 4 erineva mehega maganud, ühelgi pole õnneks väike olnud ja seks läheb aina paremaks kogu aeg, kuigi kooselus oli ka hea seks.
    Suhet nagu ei taha. St tõsist suhet vist ei taha. Samas olen paari sellist meest kohanud, keda pikemas perspektiivis võiks oma kaaslasena näha küll. Tähelepanu on tore igatahes.
    Niiet äge! Täiega äge on! Tunnen end väga hästi ja õnnelikuna! Ja mis olulisim: enesekindlana!

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 19:03

      tuus krt 😀

  • Avatar
    Vasta KarTuuber 29. detsember 2020 at 18:37

    Jälle pool su blogipostitust täis kinnitust, et mul on suur ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 19:02

      on v 😀

    • Avatar
      Vasta Olen naine 29. detsember 2020 at 22:38

      Tinder on tõesti kirju ja mina ei kipu esimesena ühelegi tüübile kirjutama, kui matchime. Ei tunne end nii hästi.
      Olen mõned korrad kohtumas käinud ja noh… On tavalisi inimesi, kellega lihtsalt ei klapi. Ja siis on need vennad, kes elavad siiani oma emaga, ex ämmaga, soovivad sult laenata 5 euri suitsuraha?!! Kuna papp pidavat tulema alles aprillis ?.
      Oh ja palju muud paska, mida ei jõua siia kirja panna aga siga tore oleks kellegagi kogemusi küll jagada, naerda saaks kõvasti ?.

    • Avatar
      Vasta Meelika 30. detsember 2020 at 10:47

      ?

  • Avatar
    Vasta Lily 29. detsember 2020 at 17:54

    Kummaline, et siin paljud nii kohkunud on, et Tinderis otse seksi küsitakse, sest Tinder oligi algselt ju loodud hookup-äpiks, st just selleks, et inimesed kerge vaevaga omale lähedalt hullamiskaaslasi leiaks. Te ei teadnud seda või? See, et seal on ka nn “normaalseid” inimesi, kes ei tahagi kohe ja ainult hullata, ei tähenda, et põhieesmärk just see ei oleks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 18:17

      Mina tõesti ei teadnud 😀

  • Avatar
    Vasta H. 29. detsember 2020 at 17:14

    Eem…vbl on mul liiga ühte masti kogemused aga mehe varustuse suurus või väiksus ei saa ju päris üllatusena tulla? Seda on juba enne ikka tunda, kui kehad kokku liibuvad ja kõigil veel riided kenasti seljas on 😀 Ma selle pärast küll ei muretseks. Ja kirvega ka tnp mehed väga ringi ei käi, pigem pead igal ajal oma joogiklaasi valvama nagu silmatera 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 17:39

      Haha, tõsi. Ma kujutasin ette ikka nagu filmides, kus dramaatiliselt vaikuses teineteist lahti riietakse 😀

    • Avatar
      Vasta Helina 29. detsember 2020 at 23:00

      Tead, võib ikka küll 😀 Sest algul ju ei näe seda täissuuruses nii või naa.

  • Avatar
    Vasta KaruKati 29. detsember 2020 at 16:38

    Oi ma võin selle lihaturg “Tinder” kohta nii palju huumorit kirjutada, et njhm..
    …viimane ‘tore’ seiklus oli kui üks tüüp avastas, et ta võib mulle ‘selga karata’ teemaga, et miks pagana pärast ma nii paks olen. ‘kas sa ei tea et aafrikas lapsed nälgivad ja sa oled siis selline tünder!” ??‍♀️??‍♀️
    Põhiline kild oli – “ma ei saa sind sööma viia, ma ei teeni nii palju palka et su lõuna kinni maksta”
    ..ja no eks seda ‘kildu’ rebis ta veel seal pikalt.

    …kuid njhm, ma tahaks ka teada, millal see tutvumine normaalseks muutub. Mitte et pidevalt suhtlevad mehed seal vaid nädalavahetusel õhtul hilja ja poole öö aegu, et siis ‘kohe kohtuda’ ???‍♀️??‍♀️
    Normaalset seal pole veel kohanud..

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 16:45

      issand, ma oleks kohe sellise ära blokkinud

  • Avatar
    Vasta Liis 29. detsember 2020 at 16:37

    Võin julgustada- väikest nokut ei pea kartma ?. Mul ka oli kunagi ühel peikal väike, aga oi mis ta sellega teha oskas ?. Suhtkoht parim seks ?. Aga sul ilmselt veidi keeruline jah endale norm Eesti meest leida- kõik teavad, et sa oled SEE Mallukas. ?‍♀️. Otsi parem välismaal saitidelt ?. Aga noh see on ka hea teada, et Kardol on sahtel kondoome täis ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 16:44

      ega ma nii mehejanus ka pole, haha 😀

  • Avatar
    Vasta kats 29. detsember 2020 at 15:25

    ma tegin tinderi pärast pea kaheksa aastat kestnud suhet ja iga kord kui ma seal käisin ja keegi mulle kirjutas, olin full paanikas ega teadnud, mis nüüd saab. aga pärast seda kui olin veits kauem seal olnud ja aru saanud, mis mängureeglid seal on, pean tõdema, et sain tänu tinderile oma elu parimat seksi. matchisin ühe hispaanlasega, kellega seksuaalne klapp oli tõesti ideaalne. enam tinderit ei kasuta ja seksi ka ei otsi, aga pean tõdema, et sinu hirm väikest peenist kohata oli mul täpselt vastupidine – tänu tinderile kohtusin suurima peenisega, mida elus näinud olen 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:27

      haha, muidugi võib juhtuda mõlemat, aga suurt just kohata hirm pole, väike oleks awkwaaard 😀

  • Avatar
    Vasta efka 29. detsember 2020 at 15:21

    Ja neid “pärleid”hakkab veel tulema?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:23

      ära hirmuta 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 29. detsember 2020 at 15:11

    Ei tea kas just õige inimene kommenteerima olen, üks lahkuminek on selja taga, sellest on ka möödas 5 aastat ja jätkuvalt olen vallaline. 😀 Isiklikult arvan, et minu rong on ammu läind ?
    Tinderis olen ka pikalt on olnud vahelduva eduga, olen käinud ka mitmel deidil, kuid midagi suurt pole olnud. Ühe korra isegi sain uuesti tuttavaks ühe vana tuttavaga, aga see asi kahjuks ka ikkagi lõppes üks hetk 🙁

    Igatahes on alustatud vestlusi, et millal siis seksi saab ja teine avalause tere asemel oli “mitu korda on okei päevas seksida kui inimesed on suhtes”.

    ???

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:23

      ah, ei usu elu sees, et su rong läinud on, kui sa just kuskil maa all koopas ei ela 😀

  • Avatar
    Vasta Heleriin 29. detsember 2020 at 15:05

    Kõige parem avalause: “Vaata mind, ma olen nii kuum, minu peal võiksid muna praadida.” Päriselt, üks tüüp alustas vestlust nii. Minu tähelepanu ta pälvis sellega küll, sest ma olin nii jahmunud lihtsalt, suu vajus lahti sellise lambisuse peale. 😀 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:24

      issand jumal, ewwww 😀

  • Avatar
    Vasta Kairi 29. detsember 2020 at 15:04

    Tinder võib ka kasulik olla. Tõmbasin kunagi huumori pärast selle, sest sõbrannal oli ka ja koos naersime koledaid ja imelikke mehi, sest normaalsed ju tinderit ei kasuta.. Üldiselt.. Siis aga sattus sinna sekka üks ootamatult kena noormees, kelle ma siis kuhugipoole swipe’isin, tema alustas vestlust ja praeguseks oleme kaks aastat juba suhtes olnud ning elame ka koos.. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:24

      no palju õnne, on ka selliseid lugusid, ma tean 😀

  • Avatar
    Vasta M 29. detsember 2020 at 15:03

    ma läksin aprillis lahku ja juunis juba kui läksin esimese tüübiga tinderist välja, teisel kohtingul hullasime ta autos ja kolmandal kohtingul magasime, pärast mida ta ütles mulle, et ta tahaks oma eksiga ära leppida 😀 Vahepeal oli tunne, et võiks nendest tinderi seiklustest raamatu lausa kirjutada, meeste maailm on ikka väga kirju ja kohati naljakas. kokkuvõttes olin mingi 2 aastat üksi, magasin 9 erineva mehega, mis polegi suur number vist, enamus ajast oli mul üks kindel kellega iganädalaselt sai seksida, sest vallalisena sattusin kuidagi armukese rolli.
    good times.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:24

      ah, ikka juhtub 😀

  • Avatar
    Vasta Leevi 29. detsember 2020 at 14:58

    Olen oma blogi siin kommentaariumis juba ka korra varem maininud, aga sul kommentaare palju ja tõenäoliselt ei märganud või polnud mahti uurida. Või siis kirjutan ma halvasti, mis on täiesti reaalne…
    Aga kui tinderi-lood huvitavad ja minu kirjastiil ei häiri, siis olen siia üht-teist kirja pannud: http://www.peatakana.weebly.com

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:04

      ma olen lugenud su blogi, täiega tore on! kuidas sul praegu läheb siis ka, said kassist üle?

      • Avatar
        Vasta Leevi 29. detsember 2020 at 15:19

        Seda on tore kuulda (ja nüüd kõlab minu kommentaar muidugi veel ekstra pealetükkivalt 😀 ).
        Aga kirjutangi parajasti uut postitust, seega lähipäevad toovad sinu küsimuses veidi selgust!

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:22

          issand, kaua sa ühte posti kirjutad :D!

  • Avatar
    Vasta Helen 29. detsember 2020 at 14:55

    No ma olin 3 aastat vahelduva eduga Tinderi lainetel ? ütleme nii, et oli väga toredaid deite ja mehi, aga oli ka jubedaid… aga lõpuks leidsin sealt enda jaoks supertoreda mehe, kellega nüüd pesa punume ja keda ma tõesti südamest armastan ❤️
    Mul tutvusringkonnas veel 3 paari, kes Tinderis kohtusid ja nüüd juba pikalt koos on ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:06

      ma tean ka paljusid, kes tinderis tutvunud on.

  • Avatar
    Vasta Murka 29. detsember 2020 at 14:54

    Ma olen nüüdseks aasta vallaline olnd ja tinder kindlasti terve aeg olnud. Ei ole siiani ühelgi kohtingul käinud ja ega ei tundu sealt väga kedagi leidvat kah. Nüüd ehk pool aastat teen ainult veini mõju all olles tinderi lahti, lükkan neid paremale ja vasakule ning kui match siis nagu ikka parimad lausad tulevad natukene purjakil olles. Nii mõnegagi on jutt jooksnud aga mitte kusagile viiv. Ühesõnaga ma käin tinderis purjuspeaga meelt lahutamas??

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:05

      ma ei ole ever kellelegi esimesena kirjutanud 😀

  • Avatar
    Vasta M' 29. detsember 2020 at 14:45

    Tead, Mallu.. Ütlen kõigepealt ära, et ma absoluutselt ei oota, et sa mu kommentaari avaldaksid, lihtsalt meilile ei hakka sulle kirja saatma, aga..
    Mul on tunne, et su “psühholoog” ei ole päris tõenduspõhine psühholoog. Olen seda varem ka mõelnud, kui peale lahutust mingeid seikasid kirjeldasid. Osad neist olid nõustaja-patsiendi suhte osas pigem kummalised. Ja nüüd see sünnikaardi tegemine – olen ise psühholoog ja tean ka üsna palju teisi väljaõppinud ametikaaslasi ja mitte ükski neist ei teeks mitte-suitsiidse inimesega nii pikka teraapiakohtumist ega valmista sünnikaarte. Minu teada tõenduspõhises teraapias sellele kohta ei ole.
    Muidugi aitavad mõnikord ka sellised asjad ja üldiselt on hea see, kui sellistest praktikatest kahju ei suurene. Loodan, et nii on ka sinu puhul.
    Loodan ka, et leiad ühel hetkel endale ka sellise psühholoogi, kellel on teaduspõhised teraapiavõtted ning kes tõesti suudab teha head ja sulle sobivat teraapiat. Alati ei õnnestugi esimese (ja vahel ka teise või kolmandaga) seda vajalikku kontakti saada, kuid usun, et leidub ka spetsialiste, kes sulle sobivad.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:05

      tead, ma ei käinud eile “teraapias” vaid tal külas 😀 me oleme sõbrad nüüd

      • Avatar
        Vasta M' 29. detsember 2020 at 16:10

        Okei, see on lihtsalt niivõrd ebaeetiline, et mul ei olegi siin rohkem vist midagi öelda..

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 16:21

          Et ma ei tohi kellegagi sõbraks saada? 😀 mis teha, et ma nii meeldiv inimene olen noh.

      • Avatar
        Vasta Eva 29. detsember 2020 at 16:23

        Töötan ka ise sellel alal. Aga siin on üks suur AGA psühholoog ei loo klientidega sõprussuhteid.
        Eetika lihtsalt

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 16:25

          aga ma polegi öelnud, et ta psühholoog on ju 😀 ja kui sa muretsed eetika üle, siis sa ei pea ju tema juures käima, nii lihtne see eluke ongi 🙂

      • Avatar
        Vasta Marii 29. detsember 2020 at 16:46

        Ma olen ka nagu ikka aru saanud, et ta oli psühholoog. Nüüd ikkagi pole. Enivei.
        Ma ei kujutaks elusees ette, et mina oleksin oma psühholoogiga/terapeudiga sõber, never. Nende asi on ikkagi mu psüühika korda saada, mitte sõbraks hakata. Selles mõttes olen nõus, et see on sinu terapeudi/psühholoogi poolt äärmiselt ebaeetiline.
        Teiseks, sa oled temaga praegu sõber, ta teab sinu kõige kõige valusamaid pooli ja võitlusi. Aga sõbrasuhted muudavad alati kõik asjad keerulisemaks. Kui te järsku enam sõbrad ei peaks olema (ära pöörita silmi ? sul on uute sõpradega fall oute olnud küll) siis mis keelab teda sinu saladusi ja muresi välja rääkimast. Kuidas sa tead, kas see nõuanne mis sa saad on neutraalse teaduse põhjal või sõbranna soovitus. Ja Neil on vahe.
        Mitte et sa ei tohiks ega peaks uusi sõpru saama, aga sõbrannaga pläkutamist teraapiaks nimetada on väga vale, arvestades, kui palju noori ja vanu on praegu hädas vaimse tervisega. Pigem proovi leida endale päris psühholoog/terapeut, kes saab sind ka päriselt aidata. Jäta praegune alles sõbrannaks aga proovi psühholoogilist abi mujalt leida.

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 17:39

          Ma ei ole iial öelnud, et ta oleks psühholoog. Ta on terapeut. Ja mul ausalt ei ole isegi… vaja mingit psühholoogi, ma saan nüüd kõigest kenasti aru ja olen omadega mäel. Vähemalt hetkel. Ei välista, et kunagi kedagi teist proovida ei tahaks lisaks vms. Ja olgem ausad, SITAKS inimesi teavad mu valusaimaid pooli ja saladusi, nad võivad ka vabalt kõik välja rääkida (ma ise võin ka, ups :D)

          • Avatar
            Kail 29. detsember 2020 at 18:39

            Terapeut, pikemalt psühhoterapeut tähendab tunnustatud haridusega kliinilist psühholoogi (psühholoogi haridusega inimene, kes tegeleb psüühika- ja käitumishäirete hindamise, ravimise ja ennetamisega) või psühhiaatrit (arstiharidusega inimene, kes tegeleb psüühika- ja käitumishäirete hindamise, ravimise ja ennetamisega). St psühhoterapeut on alati suurema ettevalmistusega kui lihtsalt psühholoog-nõustaja, kelleks on samuti võimalik õppida nt TÜ magistriõppes. Psühhoterapeuti, kes poleks ühtlasi psühholoog, ei ole olemas. Seega kui su “terapeut” ei ole psühholoog, siis ei ole ta ka tegelikult mingi õige terapeut. Kuna sa oled varem selle inimese nime välja öelnud, on praegu lihtne leida, et tunnustatud TLÜ haridus on tal hoopis reklaami ja meedia alal ning ainus kuidagigi asjassepuutuv haridus on tal saadud hoopis mingist müstilisest koolist nimega The School of Transpersonal Psychology and Hypnotherapy (huvitaval kombel tuleb guugeldades sellest pea ainult Eesti vasteid), mille kohta Postimees on kirjutanud sellise artikli https://www.postimees.ee/1679193/hupno-ja-psuhhoteraapia-kool-annab-tunnustamata-haridust . Lühidalt väidetavalt mingi Suurbritannia juurtega “alternatiivhariduse” (ehk teadusele mittepõhineva uinamuina) asutus, mille haridust ei tunnustata ei Suurbritannias ega ka Eestis. Mina sellise “haridusega” “spetsialisti” ei usaldaks rohkem kui mingit kohalikku tšakrauhhuud, aga eks sa ise tead.

          • Mallu
            Mallu 29. detsember 2020 at 19:03

            Miks sa minuga vaielda tahad 🙂 Mina usaldan ja MULLE muud ju vaja polegi 🙂

          • Avatar
            Kail 29. detsember 2020 at 19:12

            Nojah, OK!
            Las see inf jääb siis nendele, kes ehk plaanisid tema juurde pöörduda, aga juhtumisi arvasid, et tegemist on tõepoolest psühhoterapeudiga 🙂

          • Mallu
            Mallu 29. detsember 2020 at 19:15

            Tema kodulehel on kogu info olemas, ei kuuluta ennast ta ka seal kellelski, keda ta ei ole. Minu (ja minu paljude sõprade) kgemused temaga on olnud väga head, väga palju probleeme sai lahendatud ja enesetunne 100x parem. Seega minu poolest olgu ta kasvõi vanajeesuse enda tiitliga, mulle sobib 🙂

          • Avatar
            Kail 29. detsember 2020 at 19:38

            Millisel kodulehel? Sellel, mida nägemiseks pead sisse logima või (http://www.elinakirt.com/)?

          • Mallu
            Mallu 29. detsember 2020 at 19:39

            Aa tead, ta vist ei võta rohkem kliente praegu:)

  • Avatar
    Vasta Liisukas 29. detsember 2020 at 14:34

    Haha, ma tegin ka Tinderi. No püha püss, see on ikka kummaline koht 🙂 Aga ma ei ole veel loobunud sealt norm. inimesi leidmast. Paaril kohtingul olen käinud. Eelnenud on siiski ka jutt, et ma ei ole see esimesel kohtingul sexija tüüp. Seni on õnneks läinud 😀 aga no kellegagi pole seda klappi olnud, et teisele kohtingule minna 😀
    Üksiku elu peale pikka kooselu (mul 15 aastat) on keeruline. Iga päev on erinevad tunded, mõni päev on väga kaif üksi olla, teine päev kassin ka. Pühad olid muidugi keerulised, pidasin neid täiesti ebatraditsiooniliselt. Ja aastavahetus ilmselt midagi head ei tõota, hetkel on tunne, et olen üksi. Aga ehk mõni omasugune leiab mind ja päästab maailma lõpust 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 14:37

      Issand, kas seda tuleks enne välja minekut öelda v? Ma arvasin, et see suht loogiline 😀

      • Avatar
        Vasta Liisukas 29. detsember 2020 at 14:40

        Ma olen aru saanud, et tasub ütelda 😀 Kõik ei ole nii loogilised…

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 14:42

          õõh, ma parem laman voodis edasi ja söön (nüüd kreeka salatit :D)

  • Avatar
    Vasta Eff 29. detsember 2020 at 14:33

    Oh, need imelised Tinderi avalauseid?
    See sinu näide suht ok veel isegi.
    Mul vahepeal tekkis juba lausa sportlik hasart, et kui lambiselt, veidralt või labaselt annab üldse vestlust alustada. Täielik huumor?
    Aga õnneks on sattunud ka väga toredaid ja huvitavaid kutte, nii et ma inimkonnas veel päris pettuma pole pidanud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 14:36

      too mõned parimad palad meile ka ette siis 😀

      • Avatar
        Vasta Eff 29. detsember 2020 at 14:52

        No see: “Tere, kas sa täna seksida tahad?” Ja: “Tere, seksikas oled”. on suht tavalised vist.
        On alustatud:”Tere, mis valdkonnas sa ennast teostad?” “Mis on su lemmik seksmänguasi?”
        “Hoia string pingul!”
        Ja see küsimus, et mis eesmärgil Tinderis oled ja mida sealt otsid on väga sage. Mega imelik küsimus mu jaoks ja ma mingit head vastust ei oska ka kunagi anda, sest kogemus on näidanud, et tüüpidega, kes seda küsivad, mingid head klappi niikuinii ei teki.
        Ja tegelikult on tihti ka see, et avalause on isegi norm, aga esimese 10 lausega tuntakse juba huvi, mis pesu ma kannan, mis mu lemmik sekspoos on ja kas ma endast bikiinipilte oleks nõus saatma?Selline tavaline Tinderi elu?

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 15:04

          haha, hoia string pingul :D:D:D apppiiii, dream men

  • Avatar
    Vasta K 29. detsember 2020 at 14:33

    Ah tead, anna endale aega. Kiiret ju pole kuskile.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 14:36

      ei, muidugi ei ole kuskile kiiret, lihtsalt vahepeal on NII igav 😀

      • Avatar
        Vasta EE 29. detsember 2020 at 18:13

        mul oli ka ükskord NII igav ja mõtlesin, et kutsun ühe tinderi tüübi külla (praegu mõtlen oh god whyyy ja mis mul arus oli). igatahes meil jutt jooksis ja tundus täiega naljakas tüüp olevat. ütlesin talle ka, et lihtsalt tsilliks ja teeks mõned joogid. 0 tagamõtet. reede õhtu, kõik kenatore. tüüp tuleb mu ukse taha, 2 kilekotti näpus ja peas kõige kiiremad prillid mida ma eales näinud. okei, savi. mmmhm, tüüp pani esimese asjana stand up comedy peale ja ta teadis kõiki nalju peast ja siis ta muudkui vuras mulle neid ette ja ma pidin igavesse surema. ütlesin ka, et see pole just minu teema aga ta leidis, et ehk ikka järgmine video ajab mind naerma. ei ajanud kahjuks 😀 also ta jäi ööseks ja magas poole lõunani norsates mu voodis (ma magasin riietega diivanil :D) et mõtle 2x kui igav sul ikka on 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 18:17

          Apppiii, aga no nii igav mul jah pole, et lambiantsu siia kutsuda haha