Uncategorized

one of those days

5. jaanuar 2021

Mul on päev läbi nii hea tuju olnud, et ma pidin kohe siia ka jagama tulema. Selles suhtes vahelduse mõttes vist paslik, muidu käin siin kogu aeg vigisemas, et andke nööri, andke tikku. Aga täna on lihtsalt üks nendest päevadest, kus kõik asjad lähevad ladusalt: hommikul tegi Mari ise lastele enda palvel hommikusööki, et ma “puhata” saaks. Ma oleks pidanud teadma, et selleks on igaühele jäätis + kauss krõbinatega, aga ta nii ilusti oli juba jäätised ära koorinud ja kõik valmis teinud, et mis seal ikka. Mõni hommik on siis selline.

Trennis oli tore, kuigi ma andsin endale paar korda konkreetselt ise molli ja peale seda viisin auto hooldusesse.

“Mis teie autoga juhtus?”

-“Ma…riivasin teda. Ma riivasin teda päris tõsiselt…paremast küljest,” vastasin ma konkreetselt nii naerdes, et mul tulid pisarad silma, sest mul oli vaimusilmas, kuidas ma oma autot dramaatiliselt justnimelt paremast küljest, solvan.

“Te kirjutasite siia, et see juhtus 2019 aastal??”

-“No jah. Eelmine aasta.”

“Eelmine aasta oli 2020…”

Reaalselt mu siirad vabandused selle keretööde eest vastutava meesterahva eest, sest ta ilmselt arvab, et ma olen vähemalt mingisuguseid aineid tarbinud, aga oh well.

Ühtlasi mõistsin ma, et ma olen vist lastega liiga dramaatiliselt rääkinud ära suremisest. Nimelt kõlkus Mari täna tooliga ja küsis, et kui ta ümber kukub, kas ta jääb vigaseks, või saab surma. Mille peale Lende vastas surmtõsiselt: “Mõlemat saab juhtuda!”. Mis on ka tõsi, olgem ausad. Muidugi võid sa ka lihtsalt haiget saada, aga siiski on suremine või vigaseks jäämine wayyyy dramaatilisem.

Lapsed on täna Kardo juures, mul on korter enam vähem inimlikus seisukorras, isegi enamuse pesu olen ära pesnud. Meilid on kõik vastatud ja kõigele lisaks tõi Kristi mulle veel Baar Balti Jaamast süüa ka. Nii et nüüd ma ametlikult ei suuda enam liigutada. Mida mul muud teha, kui vaatan uuesti seda videot, kus ma oma peas korraks errorisse lähen, et kas ma peaks käsi kaitses hoidma, või löögi tegema. Kokku tuleb igatahes see, et annad endale tsutt molli 😀

Et see postitus teile täiesti väärtusetu sitt poleks, siis ma soovitan teil tõmmata endale selline tasuta äpp nagu Remini. Mul kogu aeg jama, et üritan pilti teha (või glamuurset selfit) ja see jääb veits udune. See äpp teeb nendest udustest piltidest jumala normid värgid. Mõtlesin, et sheerin, mul on kasuks tulnud igatahes.

Ja kuna ma lubasin siin rohkem endale meelepärast mussi ka jagada, siis tänaseks päevalooks jääb see (mul tuli see täna just autos, kui ma koju sõitsin ja nõnda ma väga daamilikult seda kaasa röökisin :D)

On siin veel neid, kellele see lambi teisipäev hea päev olnud on?

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Pelmeen 9. jaanuar 2021 at 00:30

    Palun väga:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZpUYjpKg9KY

  • Avatar
    Vasta M 5. jaanuar 2021 at 18:37

    Noo mul on nt sünnipäev 😀 hommikul käisin spas kümblemas, sõitsin saaremaalt tallinna ja sain oma kauaoodatud varstolmuimeja kätte. Igati mõnus teisipäev!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 5. jaanuar 2021 at 17:20

    Mul esimene päev peale puhkust 😀 Noooo, tore oli muidugi kõiki näha jälle jne, aga nüüd sooviks koju pls juba 😀

  • Avatar
    Vasta Mary-Liis 5. jaanuar 2021 at 16:59

    Hei!

    Ka mul on olnud hea päev! Hommik algas kell 6. Sain mehega koos kohvi juua javta tööle saata. Sain vaadata oma nunnusid tudumas ja mõtlesin siin, et kuidas see aasta lisaraha teenida kodus olles ning saaks kõrvale panna .
    Käisin ka õues beebsuga jalutamas aga noh .. tema polnud pool teed sellega väga nõus. Nüüd sain valmis söögi ja ootan meest koju . 🙂

  • Avatar
    Vasta C. 5. jaanuar 2021 at 16:25

    Mmm käisin koroonatestil ja ootan vastust mis ilmselt positiivne, elukaaslasel juba oli test pos. Istume vangistuses ja proovin aastasele lapsele selgitada et miks me 2n toas istume ?

    • Avatar
      Vasta K 5. jaanuar 2021 at 18:20

      Tunnen kaasa ja soovin edu. Mul oli just sama teema ainult, et kahe aastane laps. Istusime juba enne jõule lukus. Täna oli viimane päev minul kodus ja sain ka esimest korda üksi olla. Oli super päev mis algas kell 5 😀 kuna laps tahtis üles tulla ja üldse oli üks viimase paari kuu tegusamaid päevi 🙂

  • Avatar
    Vasta Printsess 5. jaanuar 2021 at 16:04

    Tänks Remini soovituse eest – see oli küll vajalik 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. jaanuar 2021 at 16:51

      No palun, mul ka abiks olnd 😀

      • Avatar
        Vasta Lillu 5. jaanuar 2021 at 22:10

        Tasuta saab seal ainult 5 pilti tuunida ?.

    • Avatar
      Vasta Eva 5. jaanuar 2021 at 17:27

      Minul ka tore päev!
      Hommikul vara sõitsin Haapsalust Tallinna. Hambaarsti juurde. Ja tunnen nii suurt rõõmu, sest 2 nädala pärast on minu viimane visiit sinna! Jeeeee! Saaga saab läbi- juureravi ümberravi, lõualuu lõikus, kaks uut krooni! Juhuuu!
      Mis siis, et nüüd hambad varna pean riputama, hahaaa

  • Avatar
    Vasta Liis Er 5. jaanuar 2021 at 15:13

    Iseenesest on täna päris hea päev. Istunud ja joonistanud samal ajal kui teised inimesed teevad tööd mida ma juba aasta aega edasi lükanud, kuna “küll ma kunagi ise teen”. Nüüd hea meel, et isegi ei üritanud, kuna kuulen kuidas nad vannuvad ja elu vihkavad 😀 töö on siis liistude paigaldamine 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. jaanuar 2021 at 15:19

      Kes üldse armastaks seda 😀