Uncategorized

omg, ma kolin!

9. jaanuar 2021

Uskumatu, et lõpuks on need neli kuud läbi siin “ajutises korteris” ja juba esmaspäeval kolin ma Laagrisse. Ma nii kaua seda oodanud ja nüüd kui see hetk kohe käes on, siis tundub kõik ikka kuidagi kummaline ja veidi hirmutav, ma isegi ei oska seletada miks. Jälle mingi uus koht, kus ma pean harjuma hakkama, aga vähemalt on seal suur korter, kolm tuba ja kõvasti ruumi.

Muidu on kolimine iseenesest väga tüütu tegevus, aga ma tegin selle enda jaoks üsna lihtsaks. Esiteks küsisin lugejatelt soovitust kolimisfirma osas, kuna Adduco sai palju soovitusi, siis valituks ta ka sai. Neil on muidu selline variant ka, et pakivad ise kõik asjad ära ja sina ainult istu ja vaata pealt, aga ma seda võtta ei saanud, sest siin korteris oli enne ka mõned asjad sees ja ma peaksin nagunii neid siin eraldama hakkama, et mis minu ja mis selle pleisi omad. Seega läksin ma seda teed, et tellisin pakendikeskusest WOX kastid ja pakin ise kõik ära. Siis on Aduccol ainult see vaev, et võtavad kastid kaasa ja viivad ise uude koju.

Ma tegelikult tahtsin endale hunniku pappkaste osta, aga need wox kastid on palju loogilisem valik. Esiteks on need tugevast taaskasutatud plastikust, ei pea muretsema, et need pappkastid kuskil poole peal puruks lähevad (nagu mul siia kolides keset lifti juhtus) ja teiseks on see mega mugav. Kuller tõi mulle hunniku kaste, mina pakin asjad ja siis kui valmis saan, tuleb kuller uude kohta kastidele jälle järgi. Et ma ei pea pärast mingi hunniku pappkastide sees elama, millega mul nagunii midagi teha ei ole.

Koos kastidega tellisin endale need kleepsud kastide peale, et ma uues kohas kohe teaks, mis kuhu läheb. Lisaks teipi ja mullikilet ja ühesõnaga kogu vajalik kraam ühe koha pealt. Neil on kodukal erinevad paketid, et umbes mitu tuba sul on, siis nad ise arvutavad, et mitu kasti sul vaja oleks. Mul läks 40 kasti + riiete kast (kuhu saab kõik riidepuul olevad asjad kenasti korraga ühte kasti panna) umbes 60€. Kui ma oleks pappkaste ostnud, oleks need isegi kallimad olnud, lisaks veel see osa, et noh… pole pärast teha nendega essugi.

Ma praegu olen magamistoas enamus asjad kokku pannud, vaatan ainult kahetsusega, et ma oleks pidanud kaks riidekasti võtma. Aga noh, küll ma asjad ikka ära pressin.

Mis ma veel tegin – obv tellisin endale uue ja suure pehme vaiba (vana hea rug.ee) Ikeast kraami, et endale väike töönurk tekitada, lastele nari ja muud kraami. Veel on mul vaja valida välja pesumasin-kuivati ja uued söögitoolid ja siis ongi juba vist nagu kõik valma. Või noh, esmavajalikud asjad olemas. Ahjaa, Napsie madratsid muidugi ka (keegi just kirjutas mulle, et kas ma ikka päriselt soovitan, nagu obv. Meil Männikul on need madratsid ja nüüd uude kohta ka ei hakanud isegi mujalt vaatama. Also kood mallukas annab teile ka 21% ale ja see on hetkel lausa tähtajatu kood, et kellel madratsit vaja, saate ka hea hinnaga!).

Igatahes, ma nüüd istun siin ja üritan endas motivatsiooni leida, et natukenegi veel edasi pakkida. Õnneks Andra lubas homme külla tulla ja aidata mind pakkida, seega esmaspäevaks on kõik lebolt valmis.

Ma olen igatahes super põneviiiiil, kuigi see kolimise osa on lebo, siis lahtipakkimine tundub juba eos tüütu. Ma ei saa aru inimestest, kellele actually see tegevus meeldib.

Ah, ma olen elus nii palju kolinud, et küllap elan üle. Mitu korda teie kolinud olete? Kadestan neid, kes polegi 😀

Loe ka neid postitusi!

54 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta anukasss 20. jaanuar 2021 at 19:36

    11 kolimist. Vihkan pakkimist, veel rohkem lahti pakkimist ja kõige rohkem kastide tassimist autosse ning autost tuppa.
    Hetkel ühine oma kodu, korter, kuid plaan on soetada maja, eks näis, millal. Ühest küljest tahaks maja, samas korteris kolm tuba ja noh asukoht ka ideaalne, teisest küljest veel üht autot, samas üks auto on ja saab asjad aetud, kolmandast küljest korter osta, mis välja üürida ning siis ei teagi, mida tegelikult tahaks/vajaks. 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. jaanuar 2021 at 02:13

    Kui õigesti kokku lugesin ja midagi ei unustanud siis olen elanud 18 erinevas kodus. Vanemad lahutasid, seiklesime emaga paljude üürikorterite vahet. Juurde võib kolimistena lisada umbes sama palju kordi, kui solgutati ühe juurest teise juurde elama.

    • Avatar
      Vasta Liisa 16. jaanuar 2021 at 02:14

      Koostasin isegi nimekirja praegu???

  • Avatar
    Vasta Tyy 11. jaanuar 2021 at 02:38

    mina olen oma elus kolinud 22 korda! See tõttu ei olnud see mulle enam ka stressiks, muutusin nii osavaks ja vastupidi sai jälle ülearusest kraamist vabaks. Lastel sai küll villand ja viimane kolimine oma majja, lubasin et rohkem me ei koli ja olemegi JUBA 15 aastat paigal! OO taevas kui kiirelt see aeg on lennanud.

  • Avatar
    Vasta Kadi 11. jaanuar 2021 at 01:17

    Ma ei ole kunagi kolinud (34a jooksul), ainult tubade vahel kolinud 🙂 . Meeldis kolida, kuna saab paljudest asjadest lahti öelda, ära visata.

  • Avatar
    Vasta K. 10. jaanuar 2021 at 22:29

    Laagri on hea koht elamiseks. Olen siin elanud juba 13 aastat ja ei kujutaks elu mujal ettegi! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. jaanuar 2021 at 22:50

      naiss!

  • Avatar
    Vasta M 10. jaanuar 2021 at 13:31

    Sa ei pea sellele vastama kui see liiga isiklik on !Kas Kardole jäi terve teie maja ja sinule mitte midagi? Tean et see oli tema vanemate maja jne aga mitme aasta jooksul olid ju sina su peres “ainus” sissetulek ja mulle on jäänud mulje et sa isegi mitte mööblit sealt männikult kaasa ei võtnud ? Kas see natuke ebaaus ei ole ? Selles suhtes et kõik remondid ja aiateemad ja asjad on olnud ju männikul väga kulukad ,millega sa ise sebinud oled ,oma ajast ja rahast .Kas sa saad ikka mingi materiaalse tasu ka selle eest või lihtsalt heatahtlikult jätad kõik maha Kardole ,teades et tal tööd pole jne …?
    Miks ma uurin ei ole vaid uudishimust vaid sellest et mu ema tegi täpselt sama lükke elus mis lõppes sellega et ma kolisin vanuses 11-16 üle kümne korra emaga ,lõpuks kolisin üldse teisse riiki sest nii siiber oli lihtsalt .Emakene mul endiselt kolib aeg ajalt … :/

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. jaanuar 2021 at 20:24

      Ma olen sellele juba vastanud sada korda 🙂

    • Avatar
      Vasta Väike Myy 11. jaanuar 2021 at 02:48

      Minu meelest on ikka jube alatu võtta ära osa kellegi vanemate majast või ka lihtsalt kodust, sellel kes lahkuda soovib. Ses suhtes on Mallu väga inimlik ja mõistlik. Imestama paneb kui palju on neid küüned enda poole tegelasi siin ussitamas, ässitamas. Mallu on öelnud, et see on ka lastele kodu, teine kodu ja ta ei teeks seda iialgi. Pealegi oli see, et Kardo kodune, lapsepuhkusel nende ühine otsus, Oleks eriti nõme nüüd seda talle ette heita.

      • Avatar
        Vasta Väike Myy-le 16. jaanuar 2021 at 00:24

        Meenub “Kroonika”, kus— “…Marianne Mikko nõudis pärast lahutust endale maja, mis aga oli enne abiellumist kuulunud endise abikaasa Madise perele.”…

  • Avatar
    Vasta Gigi 10. jaanuar 2021 at 11:46

    8 korda. Lapsepõlves 2 korda. Siis ühisesse, sealt üürikasse ja sealt teise üürikasse. Pärast ülikooli korraks vanemate juurde tagasi. Seejärel elukaaslasega oma väikesesse korterisse ja hiljuti koos mehe ja lapsega uude suuremasse korterisse. Hiljemalt 5a pärast võiks kolida kuhugi, kuhu tahaks laste suureks kasvamiseni elama jäädagi.

  • Avatar
    Vasta ENimetu 10. jaanuar 2021 at 03:04

    14x, sisaldab kuute eri linna kahes eri riigis ja ilmselt ei jää viimatine kolimine viimaseks. Oleks ju tore elada mingil hetkel mõne Eesti väikelinna metsaserval 🙂

  • Avatar
    Vasta Gloria 10. jaanuar 2021 at 02:38

    Olen 15x kolinud (13 aasta jooksul toimusid need kõik kolimised) ??? ma olen spetsialist sel alal, kordagi pole kolimisteenust kasutanud ?? ~1,5 aastat tagasi kolisime oma majja, nüüd ehk olen oma koha leidnud ja ehk pole vaja enam kolida ?

    • Avatar
      Vasta Gloria 10. jaanuar 2021 at 02:40

      16x* ? mõni koht ei tule kohe meelde ????

  • Avatar
    Vasta Pille 10. jaanuar 2021 at 02:06

    Ise olen vähe kolinud, 2x ainult. Aga ajal, mil lapsepõlvekodus elasin, aitasin oma boyfriendil kolida ja no see pakkimise agoonia oli sama ikkagi:D Kuigi…. Pean tunnistama, et kui esimese hooga tundub mõte pakkima hakkamisest ebamugav, siis mingil hetkel on juba hasart sees, et oh, saab ära siit, uude kohta jms. Lahtipakkimine läheb mudugi vaevalisemalt, sest kes viitsiks, onju. Enne lapsi ma ka never-ever ei viitsinud mingeid kotte ja kodinaid ja kaste lahti pakkida ja asju tagasi oma kohtadele panna. Kuigi mudugi ei sallinud ma ka neid vedelevaid kaste ja kohvreid. A ikkagi neid eirata oli väääga palju lihtsam kui end kätte võtta ja asjad ära panna 😀 Ahh.. enne lapsi oli üldse koristama hakkamine selline ettevõtmine, et kui kord alustasin, siis kulus selleks terve päev. Pärast lapsi käib siuh ja sauh, max 3-4h ja suurpuhastus tehtud. NIi on ka asjade kokku-lahti pakkimisega. Teen kohe ära ja asi ants, isegi ei lase pähe seda ‘ei viiiitsi’ mõtet. KOlides on lahtipakkimine slp tüütu, et siis alles tuleb asjadele nende koht välja mõelda, läheb kauem. Siinkohal tuleb palju abiks see, et eelnevalt on asjad juba mingit moodi ära sorditud või organiseeritud.
    Lahe, et lõpuks saad sinna, kuhu kogu sügise ootasid:)

  • Avatar
    Vasta Eva 10. jaanuar 2021 at 00:42

    Raske küsimus aga üritan üle lugeda korrad. Lennuki tänav-Mahtra-Tammsaare tee-Piirsalu-Turba-Haapsalu-Palivere-Risti-Sõpruse pst- KoseRisti-Mäe-Staadioni-Mõisavahe-Jaama-Kaunase pst-Kalda tee ja korra vähemalt tuleb veel kolida kui mitte rohkem

  • Avatar
    Vasta Ede 9. jaanuar 2021 at 23:30

    Laagri on väga tore koht, usun, et sulle hakkab seal meeldima. Ise elan ka Laagris.

  • Avatar
    Vasta Marge 9. jaanuar 2021 at 22:24

    3 korda kolinud, aga viimane kord päris oma koju õnneks. Viimane kolimine oli kõige lihtsam ja kiirem kuna üürikas, kus elasime oli teisel korrusel ja ostetud korter asus sama maja esimesel korrusel, nii et ei mingit asjade pakkimist eriti ega autosse laadimist.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 9. jaanuar 2021 at 22:22

    Mina elan oma elu jooksul 13. elukohas ja loodan, et ei pea enam kolima.

  • Avatar
    Vasta hanna 9. jaanuar 2021 at 20:08

    Ma usun et ma olen üüüüsna vähe kolinud oma 26 eluaasta jooksul.

    Sündisin 3-toalisesse korterisse, kolisime 2.5a pärast majja, kus elasin kuni ülikooli minekuni, mis oli teises linnas – sinna kolisin vaid mõned asjad – riided ja esmavajalik, voodiriided jne, mööblit polnud ju vaja, sest tegu oli ühikaga ja käisin päris tihti kodus. 3a ühikaelu hiljem kolisin tagasi vanematekoju veidi vähem kui aastaks, siis elukaaslasega Tallinnasse üürikorterisse ja sealt 3a hiljem päris oma koju. Ilmselt siit kolime ca 5 aasta pärast suuremasse pleissi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Geidi 9. jaanuar 2021 at 19:17

    Lapsepõlv kodust üürikasse, sealt 4ks kuuks osade asjadega ajutisse peatuspaika ja enamiks asjad panin oma garaazi, ajutisest kohast oma koju.
    1 kord tahaks veel kolida kunagi, noh kui oma maja ehitame/ostame. Aga hetkel on hea. Ma jändasin pappkastidega.

  • Avatar
    Vasta Kaire 9. jaanuar 2021 at 19:06

    19-aastaselt ülikooli ühikasse, teisel kursusel vahetasin korrust (see ka omamoodi kolimine). Kolmandal kolisime uue peiksiga üürikorterisse ja peale ülikooli tulin tema juurde elama. Üks suur kolimine ootab veel ees, kui meie oma maja kunagi valmis saab, aga õnneks pole kaugele vaja kolida, veits maad üle hoovi 🙂

  • Avatar
    Vasta S2rts 9. jaanuar 2021 at 18:15

    Hakkasin huvi pärast arvutama ja mõtlema.. Sain et 14x kolinud oma elu jooksul. Nüüd 10a paikseks jäänud viimase kolimise osas aga ma nüüd plaan perega suuremat elamist vaadata ?

  • Avatar
    Vasta Stella 9. jaanuar 2021 at 17:57

    3 korda. 1 kord kolisin sõbranna ja tema lapsega ühte korterisse. Kuna ta oli üksikema pisikese lapsega siis nii oli kergem. Vähem kui aasta hiljem kolisime paremasse elamisse. Mõned aastad hiljem kohtusin enda praeguse abikaasaga. Saime lapse ja kui minu laps oli aastane kolisime eraldi. Korter jäi väikseks kahele perele. Praegne korter meile pisut väike seega mingi hetk vast peale ikkagi veel kolima ja ehk kunagi saame ka oma kodu. Näis mida tulevik toob. Üldjuhul mulle see kolimime ei meeldi aga samas hea, et siis saab palju asju ära visata mida tegelt pole vaja a siiani seisab .

  • Avatar
    Vasta Hel 9. jaanuar 2021 at 17:54

    Kui lapsepõlv välja arvata, siis endalegi imestuseks 6 korda. Südamest loodan, et seitsmes kord on viimane.

  • Avatar
    Vasta K 9. jaanuar 2021 at 17:52

    Ma olen kolinud lausa 6 korda. Aga mina olen üks nendest friikidest, kes armastab kolimisega seotud kokku pakkimist, lahti pakkimist. Samuti kogu reisiks pakkimine ja lahti pakkimine.
    Ma isegi ei tea, mis selle juures mind nii köidab, aga kogu see planeerimine mis kuhu pakkida ja pärast jälle kappidesse laotamine. Täiega rahustav ja teraapiline 😀 😀 😀
    Peaks hakkama end kolimisabiliseks pakkuma Hahha

  • Avatar
    Vasta K. 9. jaanuar 2021 at 17:22

    Olen kolinud miljon korda.
    Vanemate majast Tallinna korteri – > siis sealt jälle korteri – > siis ühikas – > siis sõbrannaga korteri – > siis korra lasnamäele korteri – > siis ajutiselt õe juurde – > siis sealt korteri – > siis mehega ajutiselt mu järgmise õe juurde ? – > siis oma majja Järvamaale, siin saab varsti 6 aastat, aga tean et 1 kolimine veel ees kuna ostsime uude kohta endale maja mida renoveerime ja nu sealt tahaks küll ainult jalad ees ära linna ? aga parim on tõesti see, et asjadest saab lahti kui kolid ? edu kolimisel! ??

  • Avatar
    Vasta Mairo 9. jaanuar 2021 at 17:07

    2 korda kolinud.
    Esimest korda vanemate juurest täiesti tühja korterisse mille ostsin 21aastasena. Kaasas oma riided mis mahtusid sisuliselt ühte pappkasti. Arvuti ja üks sõjaväe poroloon madrats koos voodipesuga.
    Ja rohkem mitte midagi.

    Teine kord oli 7a hiljem ja juba naisega majja . Ütlen ausalt see on ajuvaba kuidas saab korterisse niipalju tavaari mahtuda. Nähtaval ei olnud midagi aga majja jõudes polnud õrna aimugi kuhu see pahn mahutada . Positiivse poolepealt oli hea aeg lahtipakkides teha suurpuhastus asjadest .
    Ilmselt oleks sul see ärevus uuesti suurem kui ostad iseendale päris oma kodu. Justkui viimane maandumispaik.

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. jaanuar 2021 at 17:10

      Ojaaa, ma hetkel ei julge sellele veel mõeldagi 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 9. jaanuar 2021 at 17:07

    Mina olen kolinud 2x. Vanemate juurest enda esimesse üürikodusse ja paari kuu pärast uude üürikodusse. See aasta loodan laenu saada ja kolmandal korral kolida oma koju. Kolm ju kohtuseadus ??

    Kuigi muidu on tunne, et pole ju midagi soetanud, aga kolides mõtled, et huvitav, kas keegi salaja on mulle asju juurde sokutanud. Nüüd olen aasta aega paigal olnud, ja soetanud asju, et endal ikka toredam ja vahvam jms oleks, kui eelmine kord kolides oli palju asju, siis nüüd vist 3x rohkem ?

  • Avatar
    Vasta A 9. jaanuar 2021 at 16:53

    Oii ma olen kolinud vist miljoon korda. ?Ja kõige suurem ja tüütu kolimine oli ühest riigist teise. Igakord kui kolin veendun, et mul on hunnikutes asju mida ma ei vaja, pole ammu kasutanud. Olen kõik ära andnud ja müünud ja kui jälle kolida vaja on jälle mingid asjad tekkinud ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. jaanuar 2021 at 17:06

      ah ära räägi, ma õnneks aussi kolisin kahe kohvriga 😀

    • Avatar
      Vasta Eff 9. jaanuar 2021 at 22:50

      Üritasin elu eest kõiki kordi meelde tuletada ja sain 23x?
      Täitsa võimalik, et mõni kolimine on meelest ka läinud.

  • Avatar
    Vasta Maris 9. jaanuar 2021 at 16:50

    Olen kolinud 30 eluaasta jooksul täpselt 10 korda 😀 Praegune pleiss on täitsa enda oma, seega loodetavasti enam niipea kolima ei hakka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. jaanuar 2021 at 17:06

      ma loodan sinu nimel seda sama 😀

  • Avatar
    Vasta Kaiti 9. jaanuar 2021 at 16:47

    Enne esimest last koos koolide ja praktikatega ja eri riikides ??? 19 korda.
    Peale esimest last 7 korda.
    Ehk siis ca 26 korda

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. jaanuar 2021 at 17:06

      apppiiii 😀 kuidas sa elus oled

  • Avatar
    Vasta Sandra P 9. jaanuar 2021 at 16:22

    Olen kolinud umbes täpselt.. 8 korda oma noore eluea jooksul. Ja ütleme nii, et siiralt tahaks, et see jääks viimaseks aga kui soovin tulevikus maja, siis pean veel ühe korra kolima. Minu jaoks ka õudus. Mõni on tõesti rõõmus ja õnnelik kolimist ja praakimiste jne üle… Mina mitte.

  • Avatar
    Vasta Neiu 9. jaanuar 2021 at 16:10

    Olen kolinud 2 korda, ühe korra väiksena ehk pakkimise tralli ei mäleta. Teise korra eelmise aasta algul pisikese autoga ehk sai ikka edasi tagasi sõita. Aga osad asjad on ikka lapsepõlvekodus, mida üürikasse ei veaks 🙂

  • Avatar
    Vasta eq 9. jaanuar 2021 at 16:08

    12korda vist. Õudne. Varsti vaja jàlle kolida ???

  • Avatar
    Vasta Vaike 9. jaanuar 2021 at 16:07

    Mul on isegi reisilt tulle kohvri lahti pakkimine jubedalt vastumeelt. Kui varem seisis see mul toanurgas jalus kuni lõpuks kogu sisu pessu panin, siis uues kodus tõstan garaaži ja kui uuesti pakkida on vaja, siis viskan vana sisu pessu, olenemata sellest, kas kõiki riideid üldse kandsin või mitte.

    Kolinud olen kolm korda ja see on rõve, kõige hullme just lahti pakkimine. Mul saab aprillis uues kodus aasta, osad kastid siiamaani lahti pakkimata. Sellesmõttes oleks kastirent päris hea olnud, et lihtsalt tuleb tühjaks teha ja tagasi anda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. jaanuar 2021 at 17:07

      ausalt sama! ma ükskord avastasin kapist enda haiglakoti, mis martat sünnitama minnes kaasas oli haha 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 9. jaanuar 2021 at 16:02

    Oehh, ma kolinud mingi 5-6 korda, viimati 3 ndl tagasi ja ka Laagrisse, so hey soon-to-be neighbour ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. jaanuar 2021 at 17:08

      jeee 😀 kuskandis elad seal

      • Avatar
        Vasta Helen Sauemägi 9. jaanuar 2021 at 23:03

        Iltre tn ? kuskanti sa maandud?

        • Mallu
          Vasta Mallu 10. jaanuar 2021 at 12:27

          Sama ???

          • Avatar
            Helen 11. jaanuar 2021 at 17:31

            Hea valik 😀

  • Avatar
    Vasta Regina 9. jaanuar 2021 at 15:52

    Kunagi lugesin kokku, et praegune kodu/elukoht on mul elu 12-es. 😀 Ja ma juba tean praegu, et see ei jää viimaseks.

  • Avatar
    Vasta Anna 9. jaanuar 2021 at 15:49

    Päris mitu korda. 9-aastaselt korterist majja, aga õnneks samas linnas. Järgmine kolimine oli gümnaasiumi astudes, kolisin ühikasse Eesti teises otsas. Peale gümnaasiumi lõpetamist aastaks au pairiks Göteborgi. Tagasi tulles kolisin Tartusse, et ülikooli minna. Seal elasin kahes ühikas (esimene oli sigakallis). Siiis kohtasin elukaaslast ja mõne aja pärast kolisin tema ja ta vanemate juurde umbes pooleks aastaks, peale seda leidsime oma koha. Elasime aasta seal, kuid kolisime Tallinnasse, seekord tema ülikooli pärast. Alguses kuukese minu vanemate korteris, kuniks leidsime normaalse üürika. ÕNNEKS pole Tallinnas rohkem pidanud kolima ja enne loodetavasti ei pea, kui oma kodu ostame, mis hea distsipliini korral võiks isegi see aasta juhtuda. Ma konkreetselt vihkan kolimist, isegi selle kõige välja kirjutamine oli väga väsitav ?

  • Avatar
    Vasta Riina 9. jaanuar 2021 at 15:46

    Lõpetasin keska, kolisin Pärnusse. Pärnus kolisin ma kahe aasta jooksul….3 korda. Siis kolisin osaliselt Paikusele pool elamist. Siis Pärnusse tagasi. Siis veidikeseks Märjamaa kanti, kus kolisin kaks korda. Siis tulin kodukohta tagasi ja kolisin veel 4 korda ja siis viies kord juba täitsa oma isiklikku koju. Niiet…päris mitu korda tuli vist kokku ??

  • Avatar
    Vasta Jah 9. jaanuar 2021 at 15:44

    3 korda. Aga plaanin ikka veel kolida, sest järgmine siht on kahetoalise asemel kolmene soetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Li 9. jaanuar 2021 at 15:41

    Ma olen kolinud 9 korda ja seda ühes linnas ?. Viimased kaks kolimist olid enda korteritesse, alguses väiksemasse ja viimati ca 5a tagasi suuremasse. Nüüd tunnen, et vähemalt üks kolimine tuleb veel, kuna nüüd on majaostmise plaan?

  • Avatar
    Vasta Mari 9. jaanuar 2021 at 15:35

    Ma olen kolinud 9 korda ? Praegu elame korteris ja ütlesin, et siit edasi kolin ainult oma majja. See ei paista paraku kusagilt, seega lähiajal plaanis pole.