Kingiloos

imelikud söögid ja Kuma*

5. märts 2021

Istusin ükspäev kodus ja sõin rahumeeli näkileibasid hapukapsaga, kuni ühel hetkel taipasin, et see vist pole kõige…tavalisem asi, mida koos süüa? Küsisin oma sõbrannadelt, et mis on imelikud asjad, mida nad söövad ja ma reaalselt siiani naeran ühe sõbranna vastust, et ta sööb mõnikord toorest sardelli õunaga, haha. Selle valguses on mu hapukapsaleivasnäkk veel üsna tavapärane, eks.

Teine väga omapärane vastus tuli ühelt teiselt sõbrannalt, kelle meelest on hea combo sai koos sulatatud juustu ja toore sibulaga. Hmm… Aga no ta paneb näiteks kartulisalati sisse ketšupit ka, nii et ma ei tea, kui palju sellist maitsemeelt usaldada maksab…

Sulajuustu igal eri moel ja kujul saan ma nüüd samas üsna südamerahus vitsutada, sest Valio saatis mulle seda terve portsu. Neil käib nimelt praegu kampaania, et kümme kampaaniamärgistusega Valio Viola sulatatud juustu karbikaant saab vahetada Mari Ojasaare loodud imeeeeilusate liblikakõrvarõngaste vastu.

Vanad head Kuma liblikad, kes siis neid ei armastaks. Usinad karbikaanekogujad saavad valida punaste, siniste ja roosade liblikate vahel. Teiselt küljelt on kõrvarõngad kõik ühtviisi mustad ja et need on kahtpidi kantavad, siis tegelikult saaks nagu lausa kaks paari uusi kõrvakaid, topelt WIN!

Kampaania kestab kuni aprilli lõpuni ja kogu info on olemas SIIN. Ahjaa, enda Instagramis loosin välja mõnusa portsu Valio Viola sulatatud juustu ning võitjale meelepärast värvi kõrvarõngad. Minge osalege kindlasti seal ka, sest pärast nii krõbedat talve nagu meil siin parasjagu lõppemas on, ei saa kellegi elus liiga palju liblikaid olla. Ega juust ka just külgi mööda maha jookse (va nendel juhtudel kui jookseb).

Seni kui te neid karbikaasi kogute ja paralleelselt genereerite, kuhu peale ja vahele sulatatud juustu veel hea panna oleks, rääkige, mis on need teile maitsevad toidukombinatsioonid, mille peale teised inimesed põlastavalt nägu krimpsutavad. Amuse me 😀

*Postitus sündis koostöös Valioga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar