Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

ma ei oska isegi pealkirja panna*

1. aprill 2021

Suur sõber Ulakas Kaunitar on mulle vist juba aastaid oma uusimaid ja parimaid palu proovimiseks saatnud. Mäletan üliselgelt, kui oma esimese Lelo Sona sain ja tõsimeeli uskusin, et sellest paremaks enam ei saa üks asi minna. Aga jumala tõsiselt on iga järgnev Lelo eelmisest tuntavalt parem olnud, nii et mu elevus uue Lelo Enigma testimise eel on ilmselt aimatav. Olen seda nüüd mõni aeg katsetada saanud ja boy oh boy… Ütleme nii, et kui eelmised Lelod on sellised, et neid saab kasutada nii üksi, kui ka kaaslasega, siis Enigma küll mehele eriti kuskile ruumi ei jäta, aga pm fantaasia ja kättevõtmise küsimus 😀 Ideaalne kingitus vallalisele sõbrannale (või endale, haha).

Välja näeb see umbes selline nagu Sona 2 Cruise’ile oleks üks turske jäse juurde kasvanud 😀 Aga just tänu sellele lisaotsale toimub stimulatsioon nüüd nii mitmes kohas korraga, et paras kosmos ma ütlen teile. Helilained ja vibratsioon ja nii mitmel levelil stimulatsioon kõik koos on ikka ütlemata hea combo.

Osad inimesed on mu kommentaariumis varasemate Lelode kohta muret avaldanud, et jube intensiivsed teised. See viga sai tegelt juba hea mõni mudel tagasi parandatud, aga Enigmal on suisa kaheksat erinevat vibreerimise režiimi, millest igaüht võimalik erineva tugevuse peale timmida, nii et siit peaks küll igaüks endale sobiva leidma.

Rääkisin hiljuti ühe inimesega, kes kasutab tänase päevani täiesti lihtlabast dildot. No teate küll seda vana head kummist peenist, mis lihtsalt monotoonselt vibreerida müriseb. Vajutad nuppu ja pistab justkui rahulolematu nurina saatel värisema. Ma olen oma diskreetsete Lelodega nii harjunud, et ilmselt mingi ürgaegse möriseva sauaga asju ajama asudes ehmataks esimese hooga püksid jalga tagasi. Aga parem see müringi kui täiesti tuim tükk silikooni, nii et noh. It’s something. Ja ega tegelt ei saa kellelegi pahaks panna, kui meeldivad manuaalsemad vidinad – vaba maa. Lihtsalt mina ise olen nii põhjalikult helilainete usku pööratud, et siit enam tagasiteed pole 😀 Ning ärge saage valesti aru – kuigi Lelod on äärmiselt tasased vennad, siis oma eesmärki täidavad nad ikka väga üle ootuste hästi.

Enamus Lelosid on muide sedavõrd peenisekauge kujuga kah, et nii volüümilt kui visuaalselt mega diskreetsed. Enigma on selles suhtes küll natukene… konkreetsem. Samas kui see kusagil kapiserval rahulikult laeb ja vanaema külla tuleb, pole tarvis teise vererõhu nimel midagi peitma galopeerida. Kes teab, millega tegu, see tõenäoliselt noogutab heakskiitvalt ja kes ei tea, vaatab arvatavasti poolmuuseas, et mingi veider ilusat värvi vidin ja läheb eluga edasi. Laste eest maksab oma lelud siiski üsna hoolega peitu panna, kuna Lelod on piisavalt ilusad, et väikeste harakate huvi köita. Enigma plastikust osa on veel ekstra sillerdavalt lillaroosa metallik ombre, nii et öökapisahtlile titelukk ette, et oma riistvara (hehe) laste mänguasjakastist otsima ei peaks minema.

Ma ei viitsi praegu kõiki Lelo mudeleid läbi guugeldada, et seda omadust fact checkida, aga Enigma on lisaks muule toredale ka veekindel. Nii et kelle ainus üksi olemise moment terve päeva jooksul on näiteks duši all käies, siis Enigma võib sinna jumala rahumeeli kaasa võtta. Kuigi selle konkreetse mudeliga peaksid sa seal küll vigurvõimlemist tegema…

Kelles see postitus huvi tekitas või kes pole ammu ühtki põnevat lelu soetanud, et oma voodiellu põnevust lisada või miks mitte üksi avastada, siis koodiga MALLUKAS saate Ulaka Kaunitari e-poest kõikidelt täishinnaga toodetelt -10%. Isegi kui praegu hoobilt ühtki konkreetset soovi pole, siis tasub kaema ikkagi minna, sest seal on päris palju asju, mille peale lambist ei tulegi. Rääkimata sellest, et voodirõõmude valdkonnas pidevalt mingeid ägedaid uuendusi toimub, millega kursis olemine saab ainult heameelt kaasa tuua.

Lahe, et niisugustest vidinatest ja seksist üldiselt rääkimine järjest vähem tabu on. Või see ainult meie seltskonnas nii? Ehk ikka mitte. Aga et sellist arutelu omalt poolt veelgi innustada, siis paljastage, mis seis teil öökapisahtlis valitseb. Kes üldse mingeid lelusid jne ei kasuta – rääkige, mis teid tagasi hoiab? Kellel Leloga kogemusi, kuulan põnevusega, et mis mudel enim meeldinud on. Keegi veel plain old mittemidagitegevat dildot ka kasutab? Jne. Ühesõnaga, igasugused voodilelude-teemalised mõtted on teretulnud (ei, ma ei kõla üldse nagu max creepar siinpool, teereeeeee…).

Kõigi kaasarääkijate vahel loosin välja selle sama udupeene Lelo Enigma stimulaatori, nii et andke aga näppudele valu, et võidu korral ei peaks neile enam valu andma 😀

*Postitus on sündinud koostöös Ulaka Kaunitariga ja no sorri, ma tõesti ei osanud pealkirja panna, mis liiga vasakule ei kisuks, haha.

Loe ka neid postitusi!

421 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta MERKA 15. mai 2021 at 11:46

    Elu esimene Lelo Sila teeb oma tööd hästi, nüüd olen valmis Enigmat proovima. Väga soovin.

  • Avatar
    Vasta L I I N A 26. aprill 2021 at 17:15

    OMG! Tundub, et sellega on kohe stress käega elust pühitud!

  • Avatar
    Vasta Anna 19. aprill 2021 at 18:39

    Käin ikka koguaeg su lehte ja seda blogipostitust jälgimas, lootuses, et äkki on võitja loositud… 😀 No nii tahaks ikka ühte sellist endale ja proovida, nii et loodan, et loosiõnn naeratab ka mulle lõpuks (:

  • Avatar
    Vasta Pipi 14. aprill 2021 at 00:48

    Millal loosi tulemused selguvad? ?❤️

  • Avatar
    Vasta elee 13. aprill 2021 at 23:37

    Mul kogemus “mänguasjadega” magamistoas täiesti 0 aga huvi suur ??

  • Avatar
    Vasta Triiny 13. aprill 2021 at 20:34

    Üks mingi odav on kunagi kingitud aga see lihtsalt seisab, kuna üldse ei meeldi. Ise pole midagi ostnud, kuid selle ostmisele isegi mõtlen.

  • Avatar
    Vasta Piripiiga 12. aprill 2021 at 01:20

    Mul on igasugu vidinaid pikema ajaga ostetud, aga ükski ei ületa 30-40 eur. Probleem ongi see, et odavad abivahendid teevad põrgulikku lärmi ja kui kõrvaltoas on lapsed, siis… Ühesõnaga, ei saa end pea kunagi vabalt tunda.

  • Avatar
    Vasta Karru 10. aprill 2021 at 19:11

    Mul on lelo sona cruise. Abikaasa kinkis mõne aasta eest. Ma olen üks neist, kellele ta alguses liiga intensiivne tundus ning nii ta kurvalt paremaid aegu ootama jäi. Noh, jõudis ära oodata – olen nüüd lesk ja ütleme nii, et ilma lelota küll olla ei tahaks 😉 See uus tundub ka väga … mm… vajalik 😀

  • Avatar
    Vasta Jeejee 10. aprill 2021 at 13:01

    Täiega oleks seda vaja , arvestades, et mehest lahku mindud ja vahepeal, kui laps kodust ära isa juures, saaks rahulikult endaga aega veeta 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Eva 8. aprill 2021 at 21:07

    Plaaninud juba ammu osta, aga kuidagi on alati edasi lükkunud see ost. Ehk veab siin ja siis ei peagi rahakotti tühjendama hakkama 😀

  • Avatar
    Vasta Kelli 8. aprill 2021 at 09:08

    Lõpetasime eile mehega (kaugsuhe) video teel lõbutsemise, misjärel halasin talle, et üksi toimetamine on ikka raske töö 😀 Üks käsi teeb ühte asja, teine teist ja kurat kui kaua võtab aega. Olen talle varem ka Lelo vidinatest rääkinud, nüüd lõpuks näitasin Enigmat ka, et vaata, mis imeasju ikka välja mõeldakse. Hind muidugi paneb ahastama, aga ma ausalt pean mitte võitmise korral hakkama raha kõrvale panema, SEST MU KÄED ON NIIIIII VÄSINUD mai gaaaaaaaaaaaad

  • Avatar
    Vasta A 8. aprill 2021 at 01:21

    Ei ole ühtegi taolist elukat enda elamisse toonud, noor ka veel ja ju pole siis piisavalt igav hakanud. Poest ka ostma ei kipu, aga tutvust võiks ju sellise toreda vidinaga teha!

  • Avatar
    Vasta Jane 7. aprill 2021 at 19:29

    Esimene Lelo on juba oma aja ära elanud ja õige aeg uue vastu vahetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Jar 7. aprill 2021 at 11:19

    Paar kuud tagasi soetasin roosa kõvera mänguasja Ulakast Kaunitarist, Lelo`t kahjuks osta ei raatsinud. Lugedes tagasisidet igaltpoolt, siis ilmselt oleks pidanud. Heameelega prooviks ära selle imeviguri. Roosa kõverik ei toimi kahjuks nii osavalt kui ma lootsin … aga noh mind ongi pigem keeruline rahuldada kahjuks. Pöidlad pihku, et õnn naerataks mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 7. aprill 2021 at 11:18

    Öökapp on sellistest vidinatest tühi. Lelode suure reklaami ajal olen mõelnud osta, aga need ikka päris korraliku hinnaga – pole raatsinud lihtsalt. Aga huvi on suur 😉

  • Avatar
    Vasta Kelli 7. aprill 2021 at 09:46

    Ma käin siin iga päev vaatamas, et kas on juba võitja välja kuulutatud… 😀 Peab ikka veel kommenteerima, huvi nende helilainete vastu on nii suur, äkki orgasmijumal on lahke ?

  • Avatar
    Vasta Ülle M 7. aprill 2021 at 07:41

    ..üks tavaline vibrakas on olnud , aga ei ole need minu vibratsioonid seal, mida ta stimuleerida oskab, mulle oleks midagi kavalamat vaja..

  • Avatar
    Vasta H 6. aprill 2021 at 23:23

    Pea aasta tagasi soetasin endale tavalise mini vibraatori ja ühe suurema ka ja.. üsna vähe leiavad kasutust, sest pole midagi erilist :’D niiet palun mulle, aitäh!

  • Avatar
    Vasta G 6. aprill 2021 at 23:17

    Jaaa .,ma armastan Lelo. Esimesena oligi kõige esimene ja tavaline Sona, kuniks see ühel hetkel otsad andis, aga Lelol on lisaks vapustavatele toodetele ka imeline klienditeenindus ning toodetel on 10 aastat garantii. Saatsin katkise neile ja sain -50% sooduse, et seekord siis juba Sona 2 Cruise poolmuidu osta. Imeline, noh!
    Üks vibraatori moodi asi on ka, aga no need tooted lihstalt ei toimi mul. Ja -50% soodusega võtsin Lelo valikust ka vaagnapõhjalihaste treeningmasina. Nii tahaks Sila kui ka Enigmaga kogemust!

  • Avatar
    Vasta Ann 6. aprill 2021 at 22:29

    Voodi kõrval kapis on juba ammu tühjus. Kunagi ühe mänguasja tellisin, kuid üpris kiiresti andis see otsad ? Lelosid olen juba üüüpris pikalt käinud vaatamas ja vesistanud, aga alati on hind olnud see, mis tagasi on hoidnud ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 6. aprill 2021 at 22:09

    Äge oleks midagi põnevat lisada oma “mängudesse”, praegu on vaid paar lelu ajast ja arust. Uuematest plingidest oleme vibreerivaid geele katsetanud, no pole vist meie jaoks, ei leidnud neis miskit erilist?

  • Avatar
    Vasta K. 6. aprill 2021 at 21:13

    Kuna võitja selguuub? ?

    • Avatar
      Vasta Ann1 10. aprill 2021 at 22:46

      Äkki seekord veab, pikalt piilunud kuid ikka on kõigi teiste vajadused olulisemad kui minu enda omad….

  • Avatar
    Vasta Kimberly 6. aprill 2021 at 21:01

    Olles 6 kuud tagasi sünnitanud üksikema kelle lapse isa juba rasedana hooletusse jättis siis kõige intiimsem tegevus terve aasta jooksul oli sünnitus?
    Juba mitu jõulu üritan osta Ulaka mystery karpi aga iga kord saavad need nii kähku otsa vägagi arusaadavatel põhjustel? kahjuks see minu wishlistis jääb kõige alumisele reale hetkel ?
    Kunagi üks peika kinkis ka sellise väga odava plastiku millel oli veel selline must keerata. kort patareide jaoks…. absoluutselt ei näe sümpaatne välja. Ega pärast seda läksime lahku ka? mitte küll selle vidina pärast aga rohkem ma seda asja näha ka ei tahtnud ja jätsin maha.

  • Avatar
    Vasta Annu 6. aprill 2021 at 18:24

    Lelo tooteid ei ole proovinud aga kindkasti võimalusel prooviks. Endal kodus olemas see vanamoodsam masin, mis teeb küll töö ära aga oleks aeg väljavahetada, kuna masin juba mitu aastat vana.

  • Avatar
    Vasta Mnjäuu 6. aprill 2021 at 16:50

    Mina omasin 10 aastat umbes kõige tavalisemat dildot. Kuna elukaaslane oli pidevalt ära välismaal tööl, siis mulle üksiolles täiesti piisas sellest. Ei osanud midagi fääncimat tahta. Aga kui mul eelmise aasta lõpus hakkasid patarei klemmid jupsima ja see enam ei töötanud, siis õhtu saatest nägin Ulaka kaunitari poe lõiku ja seal nägin Lelo Sila. Panin kohe jõulude soovide nimekirja selle. Mõtlesin, et ahh nii kallis ikka, et no vaevalt ma nüüd selle jõuludeks saan. Ja oh imet! Sain!! Ja ausalt, eluparimad jõulud olid need! Ma mõtlesin KRT NAINE, kus sa varem elanud oled ja pole sellist asja avastanud! Siiamaani parimaid naudinguid pakkuv sõbrake!
    Nüüd saan küll öelda , et täiesti mõtttetud on need mittemidagitegevad dildod.
    Lelo Sila on küll kallivõitu aga kindlasti seda raha väärt! Soovitan

  • Avatar
    Vasta Anna 6. aprill 2021 at 16:49

    Olen pikalt kaalunud endale mõne niisuguse soetamist, kuid kõrge hinna tõttu on see kahjuks alati jäänud ootama wishlisti oma päeva:( oleks ülivahva tutvust teha lõpuks!

  • Avatar
    Vasta Merekarp 6. aprill 2021 at 16:34

    Ma olen mõelnud just Lelode soetamise peale üle aasta. Mul on küll super suhe ja super meesaga töölähetuste ajal oleks tore sõber kotti pista. On olnud ka erinevaid teisi mänguasju, just nn eelmise sajandi omasid aga need on saanud ainult korra võimaluse ja peale seda on läinud prügikasti oma elu elama, sest kui nendele üritasime teist võimalust anda siis kadus tuju/isu üldse ära. Põhjus, miks pole siiani seda soetanud, on maja remont. Panen kõik raha selle alla, et kiiremini valmis saaks 🙂
    Ma tänan seda meie jumalat, kes teeb inimesed aina vabamaks rääkima seksist. Nii huvitav on kuulata, mis teised arvavad, milliseid kogemusi on jne. Ilma vabameelsete inimesteta ei julgeks võib-olla osadele asjadele isegi mitte mõelda.. Aitäh, et jagad enda mõtted ja kogemusi! 🙂

  • Avatar
    Vasta VS 6. aprill 2021 at 16:09

    Esmalt sain kingituseks väiksema suurusega vibraatori aastaid tagasi kuskilt kanal(1)2 öösaatest, kus pidi olema piisavalt aktiivne osavõtja. See oli ikka paras tükk plastikut. Kaua sellest rõõmu ei olnud ja lõpetas koostöö.
    Seejärel sai ostetud (vist Pärnu sexshopist, mis oli veel PortArturi juures) vähe suurem ja loomulikum, pehmem vibraator. Oli teine juba nagu täitsa päris. Kasutusel siiani, kuid nüüd hiljuti sai ostetud Lelo Sona Cruise 2. Selle “väikese hullu loomakese” ostu pole pidanud kordagi kahetsema 🙂 Kolmandaks seltsiliseks öökapisahtlisse võikski tulla nüüd Lelo Enigma…
    Aga peale seda, kuhu veel edasi, what next? 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 6. aprill 2021 at 16:02

    Endal pole seda aga prooviks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Laura 6. aprill 2021 at 15:53

    Lelot polegi proovinud, kuigi olen mõelnud küll et tahaks osta ja ära proovida. Kodus olemas siis jah see n.ö. tavaline vibraator.

  • Avatar
    Vasta VS 6. aprill 2021 at 14:54

    Olen mehega olnud pea 6 aastat koos juba ja ei saa öelda ei voodielu igav oleks ?. Mitu korda ka jutuks tulnud mõne toreda mänguasja soetamine, aga kuidagi jääb see siiski sinna paika. Lelod on juba pikka aega huvi pakkunud aga eks see raha värk sega kah mu otsust (mees ainuke raha allikas hetkel – mis teha, tudengi elu) ? Eks see oleks mehele üks põnev üllatus kui üks päev tulen koju Leloga ?

  • Avatar
    Vasta K 6. aprill 2021 at 14:39

    Lelo Sona Cruise on soetatud kunagi ja ikka tänu Malluka tookordsele sooduskoodile. 😀 Tore vidin, aga naatukene jääb miskit nagu puudu, ehk see tuttuus lahendus kompenseerib ka selle natukese?

  • Avatar
    Vasta R 6. aprill 2021 at 13:43

    Ei ole ka proovinud ühtegi sellist mänguasja ning pigem ka ost raha taha pidama jäänud ?.
    Kui saaks siis prooviks, nii et kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. aprill 2021 at 13:42

    Kuna mind on väääga raske rahuldada ja nö lõpule viia, siis tahaks Lelo ära proovida. Siiani proovinud vaid väga algelist vibraatorit ja ilmselgelt ebakvaliteetsemat.

  • Avatar
    Vasta S.S 6. aprill 2021 at 13:35

    Ma olen neid Lelosid juba ammu vaadanud aga pole raatsinud veel osta, vähemalt neid nö tavalisi. Mingisuguse Sona Cruise ostsin mingi aeg aga see liiga intensiivne ja enamus aega ikkagi seisab niisama.
    Aga kuna mul nüüd üks sõber hakkab otsi andma, siis oleks vaja uut ja seekord vast proovin ikka selle Lelo ära, mulle ka meeldib täitsa nende väljanägemine. ?
    Aga oleks tore ka seda uut mänguasja proovida! ?

  • Avatar
    Vasta Kats 6. aprill 2021 at 10:16

    Mul on Lelo Sona ~3a olnud, aga kurat, kõik need uued mudelid, mis peale tulevad, tekitavad huvi – kas tõesti on paremat veel võimalik saada? Tahaks! 😀

  • Avatar
    Vasta S 6. aprill 2021 at 09:17

    Oeh, mu kõige esimene Lelo andis just otsad, seega … oleks vaja uut. Ilmselgelt Murphy, et ostsin selle 1.märts, eelmine aasta. Et garantii oli kuu aega läbi. *faceplant
    I need this!

  • Avatar
    Vasta Doris 6. aprill 2021 at 06:25

    On olemas vanakooli vibraator, aga ammu sooviks juba endale uut vallatut asjakest 😛 aegajalt kasutame koos vibreerivaid rõngaid, aga ma usun, et Leloga ühtegi eelmainitutest võrrelda ei saa. Me ootaks väga oma ellu võimalusterohket ning ühtlasi uhket Lelo kellega elu nautida ❤

  • Avatar
    Vasta Diana 6. aprill 2021 at 00:51

    Endal on kahjuks ja mitte jutumärkides vaid 1 lelu, kuid väga huvitav oleks midagi veel proovida. Milline siis see kõige lemmiku siiani?

  • Avatar
    Vasta Diane 5. aprill 2021 at 21:10

    Kuluks ära küll!

  • Avatar
    Vasta Mari 5. aprill 2021 at 20:55

    Mul on jadeiidist 3 erineva suurusega kuuli, millega vaagnalihaseid treenida ja lisaks ka aeg-ajalt hullata. Ühtegi vibreerivat lelu mul pole, aga tegelikult tahaks küll. Naaatukene nagu rahast hakkab kahju nende mänguasjade hindu vaadates ning samas mees ja kuulid on olemas, et otseselt pole nagu puudu kuskilt otsast. Samas selle Leloga näib nii, et ega enne tea, millest ilma oled olnud, kuniks pole ise proovinud ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Jansa 5. aprill 2021 at 19:26

    Täielik tühjus ? ammu võtan juba hoogu, sest nii raske on mind rahuldada ja vaataks kas saaks ise koos abivahendiga paremini hakkama ?? aga jäänud raha taha toppama see ost

  • Avatar
    Vasta Diana 5. aprill 2021 at 18:31

    Ma pole kellego blogi kunagi püsivalt jälginud, aga nüüd, kus Mallukas lahutas, siis aegajalt käin tšekkamas, mis uut vallalise naise elus toimub 😀
    Lugedes antud postituse kommentaare, kus suur enamus kurdab, et antud toode on rahakotile liiga suur kulutus, vaatasin üle, et Ulakal kaunitaril ei ole järelmaksuvõimalust?
    Soovitan kaaluda selle võimaluse pakkumist, nii saaks paljude naiste mure võibolla lahendatud 🙂
    Mul endal uus e-pood valmimas ja sain hea pakkumise ESTO järelmaksu kliendihaldurilt- nimelt neil kõik teenustasud 0 € juhul kui on ainult nende järelmaksuvõimalus e-poes. Kliendi vaates tundusid ka tingimused mõistlikud.
    Kui saaks ostusumma 3 kuu peale ära jagada 0 intressiga (mingitel tingimustel Esto seda pakub) siis ilmselt ostaks selle mudeli endalegi prooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 5. aprill 2021 at 16:37

    Oleme oma elukaaslasega erinevaid mänguasju ja firmasid proovinud, aga lelosid pole raatsinud osta. Võidu korral läheks ilmselt kohe esimesel õhtul katsetamiseks. 😉

  • Avatar
    Vasta liina 5. aprill 2021 at 14:23

    Pole raatsinud endale Lelot muretseda ja hetkel on uue eluasemega seoses nõnda palju pakilisi kulutusi, et tundub ,et see unistuseks jääbki. Üldiselt pole seda maailma veel avastanud ja peale ägeda pesu ja paari tengat pole kaugemale jõudnud. Aga eks loosiõnne lootus jääb.

  • Avatar
    Vasta Evelin 5. aprill 2021 at 13:54

    Ei oma ühtegi Lelo toodet, aga kindlasti sooviksin proovida. Omangi hetkel ühte täiesti lihtlabast dildot 🙂
    nii et jään loosiõnnele lootma.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 5. aprill 2021 at 11:57

    Tänu su blogile ostsin Lelo womanizer. No ilma enam elada ei oskaks ytleks ?
    Hiljuti ostsin ka sona, ei tea kas see samm tagasi aga eks näis ?
    Nyd on mul kindlasti ka seda vaja!!!!!

  • Avatar
    Vasta Sa 5. aprill 2021 at 11:04

    Ma pole kordagi ühtegi lelu proovinud ja ma ei teagi, miks. Oleks kindlasti põnev.

  • Avatar
    Vasta S 5. aprill 2021 at 11:04

    Sona Cruise on. See on üsna intensiivne ja ma lähen päris pingesse sellest. Üksi kasutades jääb väheks sellest. Enigmat tahan proovida küll

  • Avatar
    Vasta Kris 5. aprill 2021 at 09:05

    Kuna olen peikuga kaugsuhtes, siis on teine parim sõber Lelo Sona. See on aga kuidagi üksluiseks juba muutunud. Omavahel leiab meil vist enim kasutust peenisevibraator. Kuna oma eelmistes suhetes olen ma keskendunud rohkem mehe rahuldamisele, kui enda, siis tänu sellele, et praegune peiks on teistsugune ehk ainuõige isend (enne minu heaolu, siis tema), olen voodis palju vabamaks muutunud ja kappi on tekkinud ka nöörid, üks seksikas lauamäng ja igasugused õlid. Aga hirmsasti tahaks midagi uut ka katsetada!

  • Avatar
    Vasta Katre 5. aprill 2021 at 01:30

    Mul on sahtlis üks klassikalisem Lelo vibraator ja Sona Cruise ja no viimane on tõesti päris tõhus 😉 Enigma tundub ka väga põnev ?

  • Avatar
    Vasta RT 4. aprill 2021 at 21:03

    Minul kunagi oli lelo elise, exmees ostis kui välismaal tööl oli. Aga nüüd kui välja kolisin siis ta sorteeris minu pakitud asjad läbi ja vöttis selle mänguasja endale, kuigi laadija jättis minu asjade sisse 🙂 vbl peaks talle laadija ka saatma. Saaks vähemalt kasutada ?
    Praegu on paar mänguasja, aga lelo omasi ei ole raatsinud veel uuesti soetada ?

  • Avatar
    Vasta Laura 4. aprill 2021 at 20:59

    Mul on Lelo Gigi 2 mõned kuud olnud ja võrreldes eelmiste käkerdistega on ikka super! Läheb kasutusse nii üksi kui ka koos mehega, aga ikka on tunne, et no MIDAGI on puudu. Ju siis see va Enigma ongi puudu. ?

  • Avatar
    Vasta YE 4. aprill 2021 at 19:04

    Hehh, selline sõbrake kuluks ära küll kuna vanem mudel Lelo Sona Cruise andis saba ja enam pole midagi mis oleks selgsiliseks voodis 🙁

  • Avatar
    Vasta S 4. aprill 2021 at 18:18

    Uuest aastast olen ka siis lahutatud naine pikast suhtest. Kui muud haavad vajavad niigi lakkumist ja paitamist siis olukorra teeb keeruliseks korraliku seks(l)elu puudumine. On olemas üks kliitoristimulaator mis ajab asja ära aga ei ole niiiiii hea küll et kiita tahaks. Et see mänguasi oleks vägagi oodatu ✌??

  • Avatar
    Vasta Leele 4. aprill 2021 at 14:02

    Mina sooviksin proovida, sekselu on siin viimasel ajal nii soiku jäänud, et miskit võiks äratada

  • Avatar
    Vasta Yutulind 4. aprill 2021 at 12:34

    mul on ainult paljas porgand

  • Avatar
    Vasta A 4. aprill 2021 at 11:37

    Olemas üks mõttetu vibraator, aga ajab asja ära. Üksinda ei kasuta, sest pole nii mugav aga koos partneriga seksi ajal tuleb käiku küll. Lelosid olen ammmmmu vaatanud aga pole raatsinud raha raisata veel, kuigi kujutan ette kui hea see olla võib.

  • Avatar
    Vasta LL 4. aprill 2021 at 10:28

    Ütlen ausalt, olin selle postituse peale nii müüdud, et läksin enda Sona Cruise’i “ellu äratama”. 😀 Polnud teine ammu kasutuses olnud, sest on tõesti natuke liiga intensiivne, aga uue Enigma prooviks ära küll.

  • Avatar
    Vasta K 4. aprill 2021 at 07:31

    Ütlen ausalt, et peale Lelo kasutama hakkamist on mu standardid ka seksis tõusnud, hindan nüüd mehi vastavalt sellele, et kui lähedal nad minu rahuldamises võrreldes leloga on. Kui ikka pole ligilähedalegi, siis pole mehega ka midagist peale hakata. Seks ja seksuaalsus on minu jaoks ääretult tähtsad, tänaseks ei kujutagi ette miks peaksin millegi vãhemaga leppima. Ise kasutan muidugi lelo ühte esimest varianti, aga suurima hea meelega level upiksin selle uue vägeva variandi peale, ei tea kas sellega enam ongi meest vaja ????

  • Avatar
    Vasta Anna 4. aprill 2021 at 03:21

    Okay mallukas, teeme nii et ma vōidan seekord ?

  • Avatar
    Vasta Signe 3. aprill 2021 at 23:36

    Minu öökapis valitseb tühjus. Igakord kui Sinu blogist Lelo kohta loen, siis mõtlen selle ostmisele, aga ei ole seda senini veel teinud , eks ta rahakotile päris kirves väljuminek.

  • Avatar
    Vasta A K 3. aprill 2021 at 23:32

    Meest pole. Lelot ka pole. Ühe võiks ju majapidamisse sättida ? loodetavasti mitte mehe

  • Avatar
    Vasta Maarja 3. aprill 2021 at 22:43

    Mina pole siiani ühtegi kasutanud, kuna olen millegipärast arvanud, et Lelod vallalistele ei sobi, et ainult paaridele. Aga väga põnev oleks ühte neist proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Marge 3. aprill 2021 at 22:21

    Oleks esimene… Aga kindlasti pakuksin hea kodu Lelole ??

  • Avatar
    Vasta Nell 3. aprill 2021 at 21:32

    Tellisin Aliexpressist ühe, mis näeb ilus välja, on isegi puldiga, aga võiks vaiksemat häält teha küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 3. aprill 2021 at 19:40

    Minul pole mingeid vidinaid. Vaadanud olen aga ostmine on jäänud julguse puudumise tõttu ära. Ma ei teagi, mida ma pelgan… Väga veider, tean. 😀

  • Avatar
    Vasta E 3. aprill 2021 at 18:59

    Üks vanem lelo olemas ja hullult tahaks uut ka proovida!

  • Avatar
    Vasta Janeli 3. aprill 2021 at 17:45

    Uskumatu, kuhu on maaimas jõudnud pamp silikooni. Ma olen igatahes esireas, kui selliseid siin välja jagama hakatakse! Olen mõne isendi omanik, aga polegi seda päris õiget leidnud, oma kasina valiku seast 😀

  • Avatar
    Vasta Avely 3. aprill 2021 at 16:45

    Tühjus valitseb muide ja meest ka hetkel pole 😀
    Aga varem on küll olnud erinevaid lelusid, aga need on lihtsalt oma aja ära elanud. Selle firma toodetega kahjuks kogemused puuduvad ,aga katsetetaks küll.

  • Avatar
    Vasta Lola 3. aprill 2021 at 14:48

    Siiani polegi nagu väga olnud vaja midagi kasutada, aga nüüd on mees piiride taga kinni ja koju ei saa niipea, seega hädasti oleks stressileevendajat vaja?

  • Avatar
    Vasta K 3. aprill 2021 at 14:30

    On mõned eelajaloolised vidinad, aga midagi uuemat ja vingemat pole raatsinud endale lubada – vist peaks!

  • Avatar
    Vasta G 3. aprill 2021 at 14:10

    Olen ammu mõelnud uuema mänguasja soetamisele, sest mul on kodus üks ajast ja arust aga pole kuskilt leidnud veel seda, mis kutsuks ostma. Võit oleks hea võimalus proovida mõni uus järgi.

  • Avatar
    Vasta M. 3. aprill 2021 at 13:54

    Mul on kaks vibraatorit. Kumbki pole selline… tuim müriseja. Küll aga üks leiab tunduvalt rohkem kasutust. Vanemat just üks päev pidin kasutama, kuna uuem sai tühjaks. No, polnud pooldki see! Ammu olen tahtbud tegelikult Lelo osta, aga hind ja kartus, et äkki pole minu jaoks ikka see, on ostu takistanud. Kord tellisin endale odava ühekordse sama põhimõttega mänguasja prooviks. See aga ei hakanudki tööle. 🙁

  • Avatar
    Vasta Mops 3. aprill 2021 at 13:53

    Mina räägiks hoopis oma pisarateni piinliku loo, mis juhtus sekslelu tellides.
    Tellisin Omniva pakiautomaati ühe lihtsa dildo – ei värise, ei surise…lihtsalt, et voodielu mehega põnevamaks muuta (pisikesi surisejaid on mul ka sahtlisse varutud). Sain oma SMS-i kätte, et pakk ootab automaadis, aga kui ma automaadi lahti tegin siis…SEE OLI TÜHI! Vaatasin mitu korda veel kappi, tegin välguga pilti – TÜHI. Olgu, helistame Omnivasse.
    “Tere, sain sõnumi, et mu pakk ootab mind, aga automaat oli tühi”
    “Selge, me otsime seda…ja mis oli paki sees?”
    Ma tegelikult ei häbene, mida ma tellisin, aga kuidas sa ütled, et kaotsi on läinud peenis. No ja siis ma luuletasin: “Ma nüüd ei oska päris kirjeldada….aga tegemist on köögis kasutatava vidinaga. Piklik nagu taignarull, aga oluliselt peenem ja pisem…”
    Sain oma peenise kätte 😀 Olin muidugi mõõtudega puusse pannud tellides ja sain pigem nagu mini variandi. No vahet pole, tagasi ka ei hakanud saatma. Aga mehele rääkides naersin hüsteeriliselt nii et ta ei saanud esialgu poolest mu jutust aru. Aga lihtsalt eriti totter, kuidas terve Omniva meeskond ajas taga minu mini dildot. 😀

  • Avatar
    Vasta KS 3. aprill 2021 at 13:36

    Mina samuti lihtlabase müriseva dildo kasutaja. Hea meelega prooviks midagi vaiksemat ja diskreetsemat. Ma usun, et minu roosat sõpra on kuulda ka kõrvalkorterisse 😀

  • Avatar
    Vasta M 3. aprill 2021 at 12:28

    Paar asja on, aga sobivat leida on keeruline – wand tüüpi asjad on pigem sobivad olnud, samas neid moodsaid nagu pole kasutanud.

  • Avatar
    Vasta Kai 3. aprill 2021 at 12:21

    Aastaid oli mul täiesti tavaline ühe reziimiga põrisev vibraator ja no kui muud pole näinud siis ei oska ju tahtagi 😀 Õnneks see suri ära ja täiesti kogemata juhtusin Naked Love lehele ja no uue sõbra tellisin sealt. See uus on küll maru tilluke aga …. johhaidii kuidas töötab 😀 Kui see väike on juba sadamiljonkorda etem kui vana siis ei kujuta ettegi mida kõike võib Lelo Enigmaga korda saata 😀

  • Avatar
    Vasta KK 3. aprill 2021 at 12:11

    Sooviks ka oma ellu natuke uuemat vürtsi?

  • Avatar
    Vasta Anna 3. aprill 2021 at 10:42

    Olen ka korduvalt neid Lelosid vaadanud kuid ei ole üldse raatsinud osta. Ega ka neid odavamaid eriti mitte aga tahaks ka ära proovida mis tunne on 🙂

  • Avatar
    Vasta Monika 3. aprill 2021 at 10:12

    Ausalt öeldes pole öökapil sahtlitki, rääkimata leludest. Nii et Lelo Enigma oleks esimene.

  • Avatar
    Vasta D 3. aprill 2021 at 08:42

    Mul on wevibe melt, megavahva masin 😀 aga seda uut prooviks ka hea meelega, et kas annab veel paremaks minna

  • Avatar
    Vasta NELLI 3. aprill 2021 at 08:24

    Olen täiesti süütu Lelo maailmas, sest eelistan ise alati “päris asja” mänguasjale. Kui Lelo Enigmat saaksin proovida, muudaks see ehk mu eelistust 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 3. aprill 2021 at 03:41

    Mul on mingi pisike alist tellitud kristallidega suriseja. Hellitavalt Alejandro ? Paraku mu mees Alejandroga mind jagada ei soovi ning peale seda kui mu tütar selle madratsi alt leidis ja arvas et see on ilus äge mängupulk ja selle oma jopetaskus lasteaeda smugeldas, pidi Alejandro, va keevavereline täkk areenilt ära kolima ?‍♀️ Loosis osaleksin hea meelega. Emmel on vaja uut sõpra …

  • Avatar
    Vasta Sandra P 3. aprill 2021 at 01:11

    Oo lelot prooviks küll. Praegusteks mängukaaslasteks on ikka vana hea… Mehe enda au ja minu enda au 😀 Ehk siis mänguasi oleks põnev seiklus ja avastus, noh kas siis üksi või proovida koos mehega, siduda seda kuidagi sinna tavalistesse seiklusstesse kaasa. Ulakas Kaunitar aga on meie sõber küll, seal on head libestid ja sekspesugi üks sealt ostetud 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 2. aprill 2021 at 23:51

    Mul ei ole ühtegi Lelot, just seda tahaks! Üldiselt kodus vähe seksvidinaid.

  • Avatar
    Vasta E 2. aprill 2021 at 23:19

    Mul on ka paar sellist tavalisemat lelu, aga olen Lelot ammu proovida tahtnud!

  • Avatar
    Vasta Annika 2. aprill 2021 at 23:06

    Mul on paar aastat vana Lelo..aga oi kuidas tahaks uut proovida..nii mõnus ootusärevus sees:)

  • Avatar
    Vasta Geir 2. aprill 2021 at 22:21

    Uuuhhh, vot see on vidin mida sooviks endale ?? olen tuline Ulakas Kaunitari fänn, ootan põnevusega nende insta storysid alati…see kuidas Kirki asju tutvustab,on megaaa. Äge naine müüb ägedaid lelusid?? mul on sünnipäev ka sel kuul tulemas, niiet oleks mega kink endale sel aastal ?

  • Avatar
    Vasta G. 2. aprill 2021 at 22:18

    Polegi ühtegi lelu kunagi kasutanud, aga tahaks väga proovida 😉

  • Avatar
    Vasta A 2. aprill 2021 at 21:41

    Mul oli kapis pikalt tühjus selles valdkonnas kuni ma ühel tüdrukute õhtul käies ulakast mõnu muna koju kaasa ostsin ja mees nii sillas sellest oli. Siis rääkisime, et võiks ju veel asju katsetada ja jutuks ta jäigi senikaua kuni ma jälle asja enda kätte võtsin ja talle sõbrapäevaks Elamuste korralduse vallatu elamuste karbi kinkisin, nüüd käib ta juba ise pinda et ulakast miskit telliksime. Ma ootasin aga mingit head sooduskoodi ?. Niiet meie lähme igaljuhul nüüd tellimust tegema.
    Enigmast ei ütleks ma ka ära, kui nad instas sellest tutvustava story tegid saatsin isegi vihjeks mehe seda vaatama. ? Aga no kui ta mu vihjetest vedu ei võta siis peab ise enda soovide eest hoolt kandma ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. aprill 2021 at 21:26

    Mul oleks hädasti üht surisevat sõpra sahtlisse vaja 😉

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. aprill 2021 at 20:46

    Mnjah, sai kunagi soetatud see täitsa tavaline vibreeriv elukas. Ja ausalt öeldes nii palju kui mul ka oli huvi ja usku vidinatesse, siis see kaotas selle kõik. Pole tänaseni raatsinud midagi uhkemat proovida, pärast seisab sama kasutult sahtlis.
    Seega oleks ikka mega õnnelik, kui saaks midagi vähe uhkemat proovida.

  • Avatar
    Vasta Kk 2. aprill 2021 at 20:24

    Tahaksin väga võita! Väga põnev! Mul mingi teise firma oma on, mille eks kunagi kinkis, aga see on ka kuidagi liiga intensiivne tegelane ja intensiivsust ei saa reguleerida sellel. Nagu ei ole hea niimoodi… Alguses oli küll hea ja põnev, aga enam ei meeldi eriti.

  • Avatar
    Vasta Ekaru 2. aprill 2021 at 19:56

    Pärast kolme aastat täielikku ebaõnne, tunnen et mu elus on jälle asjad viimaks hakanud korda saama! 🙂 Ja see on tänu sellele, et ma ise olen olnud nii krd-ima tubli ja pingutanud nii, et ninast veri väljas ja et ise ka ei usu 😀 Võibolla kingituseks iseendale, poleks paha…. Ei, ei oleks paha 😉

  • Avatar
    Vasta Kaidi 2. aprill 2021 at 19:24

    Pole küll ühtegi nendest peenetest vidinatest veel kasutanud ja kui aus olla siis võiks oma õnnehormoonide ja näppude nimel võita küll ?

  • Avatar
    Vasta Liis 2. aprill 2021 at 18:56

    Lelo sona on hea, mis veel enigmast raakida ?

  • Avatar
    Vasta Tšillipipar 2. aprill 2021 at 17:54

    Pole küll ühtegi nendest peenetest vidinatest veel kasutanud, seega kiidulaulu kaasa laulda veel oleks kuidagi mannetu. Samas just nüüd, olles mitmeid kordi Ulaka Kaunitari “reklaamiohvriks” langenud ja nende lehel neid lelosid uurinud ja samas mõelnud, et nagu ei raatsi ka. Paar päeva tagasi sai arutatud ka paari Lelo kogemuse võrra rikkama sõbrannaga nende üle ja mainitud, et kui ma üldse lõppude lõpuks peaksin mingisuguse imevidina soetama, siis see oleks just Lelo Engima ja ei midagi muud. Nüüd tundubki antud blogi sissekannet lugedes, et ei suuda uskuda oma silmi, et täitsa muidu võib selle Lelo võita! Vauuu, vägev! ? Antud Engima Tundub ikka täielik next level, olen kindel, et see suudab tuua vùrtsi iga paari argiellu. Ning täielik kirss tordil veel nende jaoks, kellel niigi lõpuni jõudmiseks aega kulub(naiste puhul pole see mingisugune eriline ime eksole), siis see lisa stimulatsioon aitaks kindlasti edukalt võiduka lõpuni kiiret, seksikalt ja alati! ?

  • Avatar
    Vasta Helis 2. aprill 2021 at 17:29

    Naistepäevaks kinkis mees mulle vibraatori – valisin ise välja. Kaalusingi Lelo ja tavalise 10€ vibraatori vahel ning otsustasin alustada tagasihoidlikumalt. Hetkel olen rahul, aga muidugi hea meelega prooviks Lelo Enigma ka ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katta 2. aprill 2021 at 17:08

    Lelud tõesti annavad vürtsi juurde ja aitavad õnnehormoonide tekkele kõvasti kaasa!!

  • Avatar
    Vasta K. 2. aprill 2021 at 16:59

    Olen lelosid mitmeid kordi vaadanud, aga ostmiseni veel ei ole jõudnud, kuna ei ole just odavamate killast ? nüüd oleks hea võimalus see esimene lelu oma kappi lisada

    • Avatar
      Vasta Grete 3. aprill 2021 at 00:37

      Lelot absoluutselt kasutaks

  • Avatar
    Vasta Anet 2. aprill 2021 at 16:54

    Paar head aastat oli kasutuses plain old vibreeriv dildo, mis minu arvates asja väga hästi ära ajas. Lelo lelude vastu aga alati huvi olnud, kuna nendest nii palju kirjutatakse ja väidetavalt maailmamuutvad asjandused on 😀 Sai siis mõni aeg tagasi ostetud lelo sila, peale seda kui vana vibraator otsad andis ja ausalt öeldes ei saa ma küll aru mille üle kogu see hype. Lugesin netist, et vajab harjumist jne ja lootsin, et no ju siis vajab ja läheb paremaks, kuid hetkel on küll siuke meh… Ei ole just odavaimad lelud ja eeldasin midagi enamat. Töö teeb muidugi ära ja välimus võrreldes vana kummijullaga super. Lisaks veel, et minu ürgaegne mörisev sau oli tunduvalt vaiksem kui Lelo sila niiet võta näpust. Ehk teeb harjutamine meistriks 😀

  • Avatar
    Vasta Maias 2. aprill 2021 at 16:24

    Enigma peaks mu kaaslaseks saama küll!!!!

    • Avatar
      Vasta Buterflay 5. aprill 2021 at 20:53

      Aastaks hea meelega ka seda maailma:)

  • Avatar
    Vasta E4 2. aprill 2021 at 15:43

    Öökapi sahtlis on nii mõndagi, aga sinu lelo postituste tõttu soetasin nende odavama alternatiivi, satisfyer Pro 3. Ütleme nii, et teeb oma tööd päris hästi, aga lelo tahaksid ka ära proovida ikkagi.

  • Avatar
    Vasta E 2. aprill 2021 at 14:54

    Ma ei oma midagi peale nende kuulikeste, millega vaagnalihaseid treenida saab. Tahaks küll proovida, aga no ei raatsi enda alla sellist summat panna ?

  • Avatar
    Vasta K. 2. aprill 2021 at 14:52

    kuluks vist ära küll

  • Avatar
    Vasta Bs 2. aprill 2021 at 14:47

    Mul on üks teise firma helilaineid tekitav tööriist aga vibraatorite ferrari kõlab oluliselt paremini!

  • Avatar
    Vasta Arc 2. aprill 2021 at 14:43

    Miks mul ühtki mänguasja pole? Sest ma pole veel seksiosas avameelseks osanud saada. Tahaksin küll sellest vabamalt rääkida ja ka ammu olen mõelnud Lelo peale, kuid ei tea, mis mind tagasi hoiab. Tõenäoliselt kaaslane, kes me algusaegadel ütles, et seksist ei peaks rääkima, kõik see peaks loomulikult tulema. Nüüd olengi kui seksis taandarenenud (eelmise kaaslasega proovisime palju erinevaid asju) ja ei oska isegi öelda enam neil harvadel kordadel, mil seksime, mida/kuidas tahan. Kurb!
    Niisiis, tegelikult oleks mul hää meel, kui see Lelo tee minuni leiaks (ise ostes veidi krõbedad hinna ka soodukaga)

  • Avatar
    Vasta Darja R. 2. aprill 2021 at 14:27

    Ma ükskord sattusin su postitust Lelo Sila kohta lugema, kui mees minult just samal päeval hiljem küsis, et mis ma endale sünnipäevaks tahan ? kuna su postitus oli värskelt meeles, siis mõtlesingi järgi proovida ja saatsin talle Sila lingi! Ei kahetse oma otsust ??

  • Avatar
    Vasta Jaana 2. aprill 2021 at 14:22

    Tundub vinge,mida ta ka kindlasti on.?
    Uuriks isegi seda vähe lähemalt?

  • Avatar
    Vasta An 2. aprill 2021 at 14:14

    Issand halasta! Olen seda vaadanud nii, et ila jookseb ???? unistan nüüd sellest ja loen palveid usinalt, et see asi oleks peagi…minu!

  • Avatar
    Vasta K 2. aprill 2021 at 14:05

    Katsetaks hea meelega

  • Avatar
    Vasta Maria 2. aprill 2021 at 14:05

    Mul on Lelo Sona Cruise ja olin sellest alguses mega vaimustunud. Aga üsna pea muutus see minu jaoks liiga intensiivseks (isegi kõige väiksemal settingul) niiet esialgne rõõm on natuke lahtunud. Pluss see on minu meelest ikka ulme lärmakas. Aga üldiselt olen siiski väga Sona usku ja mingit teist brändi ilmselt ei julgeks osta.
    Tahaks lihtsalt mingit uut ja veits vaiksemat varianti, millel oleks rohkem õrnemaid režiime ka.

    Aga nii tore, et sellistest asjadest siin ka räägid, sest soovitused kuluvad marjaks ära. Mul on oma sõprusringkonnas ka väga avatud diskussioon selles osas aga ikka hea, kui kuskilt veel soovitusi saada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirss 2. aprill 2021 at 14:04

    Mul Leloga kokkupuuteid pole aga üks analoogne laientega tegutsev asjake on ja see on ka üks uskumatu tegelena 😀 Lelo kohta nii palju head kuulnud, et võiks ära proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta K 2. aprill 2021 at 13:53

    Ostsime mehega mõni aasta tagasi Lelo paarivibraatori, proovisime seda paar korda ja jäi seisma. Aga noh, ütleme nii, et olen leidnud selle võlud üles üksinda… 😛

  • Avatar
    Vasta Mariann 2. aprill 2021 at 13:51

    Meie ei kasuta ühtegi lelu, kuid mõttes on omajagu mõlkunud see küll. Tagasi hoiab ilmselt see, et ilma on ka hea, aga miski huvitav kuluks alati ära? muidugi su postituse peale huvi kohe suurenes.

  • Avatar
    Vasta A 2. aprill 2021 at 13:33

    Oman natuke üle aasta Sonat. Väääga hea asi, aga olen sellel just sellest ‘turskest jäsemest’ puudust tundnud. Hea meelega lisaks Enigma ka oma riistvarasse ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis K 2. aprill 2021 at 13:29

    Sona cruise lelo on olemas ? võttis veidi aega küll, et asjast sotti saada ja no kui sellest on veel paremad lelod siis send them here! ?

  • Avatar
    Vasta Merily Nõmmann 2. aprill 2021 at 13:07

    Pole veel ühtegi lelu soetanud aga voodiellu võiks ju natuke lõbu pakkuda. Pisut igavaks on muutunud se magamistoa elu. Äkki joppab!

  • Avatar
    Vasta Elisa 2. aprill 2021 at 12:47

    Minu esimene kokkupuude Leloga ulatub paari kuu tagusesse aega. Kuna varem ei olnud ma ühtki mänguasja kasutanud, ei osanud ma otseselt ka midagi oodata. Aga tulemus on vaimustav.
    Tahaksin väga Enigmat ka proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 2. aprill 2021 at 12:18

    Oi, minul on ka veel sahtlipõhjas üks möriseja. Hea meelega vahetaks ta välja 😉

  • Avatar
    Vasta Triinu N. 2. aprill 2021 at 11:43

    üks Lelo on, prooviks teist ka 😉

  • Avatar
    Vasta Jaana 2. aprill 2021 at 11:31

    Mul on ka see täiesti tavaline vana versioon aga uut võiks proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Jn 2. aprill 2021 at 11:24

    Mul see good old dildo ? Öökapi sahtlis seisab nurkralt . Oi kuidas tahaks 21 sajandisse selle Leloga tulla?

  • Avatar
    Vasta Kristina 2. aprill 2021 at 11:08

    Minul ühegi leloga veel kokkupuudet ei ole, kuna lihtsalt rahakott ei võimalda sellist sorti lõbu, peame mehega leppima üksteisega ja mehe kätega mis on õnneks aastatega päris osavaks läinud ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 2. aprill 2021 at 11:05

    Sooviks katsetada küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Hiie 2. aprill 2021 at 10:54

    Olemas on paar lihtsamat surisevat ja üks air pulse, aga helilainete oma tahaks küll proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 2. aprill 2021 at 10:51

    Oman Lelo Sona ja siis kõige tavalisemat kliitoristimulaatorit (muide, see on juba 3., kaks eelmist on katki läinud ja siis olen uue sama mudeli ostnud). Sona kinkis mees jõuludeks, kui ma talle seda vihjanud olin, eriti hea on seda vahekorraga samaaegselt kasutada 🙂 Aga jah, üldiselt kasutangi ühe korraga mõlemat, mõlemaga erinev orgasm, mis on täitsa vahva. Uusi asju olen alati valmis proovima!

  • Avatar
    Vasta Triin 2. aprill 2021 at 10:32

    Nii ammu olen Lelo proovida tahtnud juba. Muidu enda sahtel üsna kesine..

    • Avatar
      Vasta K 2. aprill 2021 at 11:46

      Mul mingeid suvakaid värisevaid vendi, aga ka Sona. Noh, need esimesed – ütleme nii, et leiavad kasutust siis vahel koos Sonaga lihtsalt, kui räigelt tahaks k*ppi, aga muud kedagi pole. ? Midagi uut tahaks katsetada küll.

  • Avatar
    Vasta K L 2. aprill 2021 at 10:30

    Issand mul oleks täiega seda vaja, minu pisike kliitori lelu, mis mul on – on muidu wireless et juhet taga olema ei pea ja laed USB’ga ja mulle meeldib seda kasutada alati koos mehega kui tema hakkab ka lõpetama. Aga nüüd viimasel ajal on nii, et kuigi kui aku on täis tahab ta korraks ikkagi juhet taha nagu mingit särtsu vajaks tööle minemiseks – JUBE TÜÜTU! ? see oleks mega mega hea asi!

  • Avatar
    Vasta Karina 2. aprill 2021 at 09:55

    Olen juba ammu mõelnud Lelo endale tellida, loodan et äkki hoopis võidan nüüd selle 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 2. aprill 2021 at 09:54

    Minu seltskonnas ja suhtes ei ole ka õnneks seksist ega leludest suheldes mingeid tabusid 🙂 olgem ausad see ikka väga oluline osa elust. Olen väga ammu mõelnud lelode peale,aga hetkel kahjuks jäävad eelarvest välja need :/ väga vea meelega katsetaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 2. aprill 2021 at 09:27

    Kunagi ammustel aegadel kasutasin neid jurakaid aga mingi aeg sai isu täis neist. Praegu on mehega vahepeal üks väike vidin kasutusel aga pole nagu eriti hea. Et siis .idagi kõrgtehnoloogilist rooviks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 2. aprill 2021 at 09:18

    Minul ei ole kunagi ühtegi lelu olnud, aga praegune olukord maailmas on minu elus tekitanud sellise olukorra, et oma kaaslast nägin viimati 4 kuud tagasi. Seega, nüüd on vist küll viimane aeg mõni Lelo omale soetada 😀 😀

    • Avatar
      Vasta GERTU 2. aprill 2021 at 12:18

      Naistel vaja peale lapse saamist, kõik lihaseid treenida. Kui saad aru et treeningkäik võib olla müstiliselt mõnus ja äge. Lelo on tõeline jumalate tööriist, mis võiks igal naisel olemas olla. Nii et sahtel on avatud ..

  • Avatar
    Vasta Mari 2. aprill 2021 at 08:55

    Mul siiani polegi lelusid ja pärast sünnitust üldiselt null isu voodis toimetamiseks. Lelo võiks mind vist aidata tagasi reele saamisega? Pretty please

  • Avatar
    Vasta A 2. aprill 2021 at 08:46

    Vallalise naisterahva kohta on mu öökapi sahtli seis suhteliselt kurb – tühjus. Katsetaks küll hea meelega ?

  • Avatar
    Vasta Kätu 2. aprill 2021 at 08:32

    Kusjuures siiani on minust mänguasjad suht mööda läinud, vb olen lihtsalt kehvade asjade otsa sattunud. Viimasel ajal oleme mehega järjest rohkem hakanud rääkima, et võiks ka miskit põnevat proovida. Siiani on see vaid jutuks jäänud ?‍♀️
    Ma usun, et see uus Lelo sobiks meie öökappi ideaalselt! ?

  • Avatar
    Vasta Airi 2. aprill 2021 at 08:30

    Mina olen sõbraks saanud roosa Lelo Sonaga aga usun, et tal poleks puhkuse vastu midagi ja annaks võimaluse ka nooremale õele

  • Avatar
    Vasta K.K. 2. aprill 2021 at 08:13

    Nope, mul pole kunagi isiklikku lelu olnud. Uskumatu. Krt, leian selle raha, kui loosiõnn ei naerata, tagumine aeg juba.

  • Avatar
    Vasta Kris 2. aprill 2021 at 08:12

    ? Mulle kingiti esimene vibreeriv kaaslane sünnipäevaks sõbrannade poolt – kirjelduselt vastab täpselt sellele: vibreeriv tuim tükk silikooni. Ja kuna see mingit emotsiooni ei tekitanud, siis karpi ta jäi kuniks kevadise suurpuhastuseni. Seega mu kogemus piirdus peale vaatamisega. Lelot oleks küll kindlasti huvitav katsetada ja ennast avastada.

  • Avatar
    Vasta Ivo Kimmel 2. aprill 2021 at 08:02

    Kuna mul on pikad tööpäevad, aga naine on paras nümfomaan, siis oleks selline kingitus talle hädavajalik. Tal mingi odav mänguasi on, aga see ei pidanud miskit erilist tegema, but happy wife, happy life ?

  • Avatar
    Vasta Merit 2. aprill 2021 at 07:51

    Minu öökapis valitseb täielik tühjus ?‍♀️ Aga ma nii vajan seda!

  • Avatar
    Vasta Ellu 2. aprill 2021 at 07:49

    Mina ostsin ka kunagi siit loetud soovituse tõttu Lelo Sona. See oli küll üks tõeliselt hea avastus, sest selle abil õppisin oma keha üksi paremini tundma ja seeläbi oskasin ka parterit edaspidi paremini suunata. Ka partneriga voodielu on peale seda parem kui eal varem. Enne seda oli igasuguste vidinatega kogemus puudu.

  • Avatar
    Vasta Jaana 2. aprill 2021 at 07:45

    Mul ka mänguasja karbis vaid 2 vidinat. Üks pallike ja üks vibreeriv munake. Oleksin väga põnevil proovima, midagi uuut ??

  • Avatar
    Vasta Leenu 2. aprill 2021 at 07:31

    Ohjah, ma ütlen. Ma juba ammu-ammu mõtlen, et mul on mingit asja vaja, aga sinna see mõte ongi jäänud seni. Sest kuidas sa lähed ostma midagi, kui sa ei tea, mida sa tegelikult tahad või vajad. Ehk ei, ei ole süütu neitsi, 2 lapse ema ja kaugsõidus oleva meremehe naine. Lihtsalt “kummisõpradega” on kogemus 0. Ja siis tulebki anda lihtsalt sõrmedele valu, sest fuckbuddy ei taha pidada, riistvara ei oska osta ja eks ma parimatel päevadel võin endast üsna puritaanliku proua mulje jätta ka vist. Nutt ja hala noh 😀 stressitase on laes, aga maandajat njetu …

  • Avatar
    Vasta Pille 2. aprill 2021 at 07:29

    Pole ühtegi värki proovinud. Ja elukaaslast näen sama tihti kui kuuvarjutust (tööl Prantsusmaal). Ohh my God kui hale on endast ja olen ammugi mõelnud, et mingit riistapuud oleks hädasti vaja. Orgasm=elu.

  • Avatar
    Vasta Preli Keili 2. aprill 2021 at 07:28

    Juba mõte, Ulakast Lelost, paneb mü südame kiiremini põksuma …
    ??
    Pole kasutanud midagi märkimisväärset aga Lelost unistan juba mõnda aega.
    Usus, et see kuluks hetkel üksikule neiule marjaks ära ?

  • Avatar
    Vasta Aivi 2. aprill 2021 at 07:23

    Kõik sõbrannad , mees on juba aegade algusest ähvardanud et teevad kingiks mulle, siiamasni njetu. Viimasel ajsl olen ise mõelnud, et peaks ikka ise soetama. Mees kaugel tööl ja ega tema järgi ei jõuagi kogu aeg oodata. Häda ei vaja häbenemist ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 2. aprill 2021 at 07:20

    Ma olen meie suhtes see ” näljasem” ja kurdan juba pikka aega, et ostku mulle siis üks korralik masin ja ma jätan ta rahule. Seks on muidu ülim aga ei saa ma aru, miks ta seda nii harva tahab. Nii et selle saaks siis äkki mu mees lõpuks tunneks natukenegi armukadedust ja pingutaks meie intiimsusesse rohkem. 😀

  • Avatar
    Vasta Kelli 2. aprill 2021 at 07:11

    Omg ma sattusin seda lugedes nii suurde frustratsioon 😀 Ma ei näe oma meest paremal juhul enne aasta viimaseid kuid, halvemal enne järgmist kevadet ja ma niiiiii tahan seda enigmat proovida, püha püss?

  • Avatar
    Vasta Kaari 2. aprill 2021 at 06:45

    On kodus mitmeid mänguasju aga kasutust pole neist juba mõnda aega keegi leidnud. Ma ei tea, kas asi minus aga kui on mul majas beebi, siis kuidagi ei tõuse käsi sahtlit lahti tõmbama. Olen juba nõ 3 ringil ja iga kord on sama teema, et nii keha kui meel ei tunne nagu vajadust. See mänguasi on aga juba disainilt väga paeluv, nii et oleksin hea meelega valmis sellele võimaluse andma.

  • Avatar
    Vasta JANAR 2. aprill 2021 at 06:44

    Mu abikaasal on LELO aga see on juba nii päevi näinud ja hakkab juba ära väsima. Oleks väga tore talle üllatuseks saada uus LELO, millega oleks tal tore vahel üksinda toimetada ning vahel ka ühiselt selle võlusid nautida.

  • Avatar
    Vasta Signe 2. aprill 2021 at 05:17

    Mul ei ole veel mitte ühtegi surisevat sõpra, kuid hea meelega prooviks ära! ?

  • Avatar
    Vasta Maris 2. aprill 2021 at 04:45

    Krt mul siiamaani see kummist veenidega dildo. Oleks miskit uut küll tore saada ?
    Seksist rääkimine pole tabu ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. aprill 2021 at 04:43

    Lelo Sona on küll veidi liiga intensiivne, selle eest tahaks proovida just seda kõige uuemat!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. aprill 2021 at 04:42

    Sellise uhke vidina prooviks ära küll!!!

  • Avatar
    Vasta Jaana 2. aprill 2021 at 02:33

    Pole ühtegi vidinat. 0 kogemust. Pole selleni jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Anni K 2. aprill 2021 at 02:21

    Lelo omad on kahjuks hinnaklassi tõttu proovimata jäänud, kuid tekitavad väga huvi… ja pean silmad maas tunnistama, et mul selline retromapoolsem belladot, mis andis motoorse poole pealt üsna ruttu saba ning üks klaasist isend (jep, ülimalt ebamugav kui on vastav tuju, aga enne pead abimeest tükk aega kintsu vahel soojendama) ?

  • Avatar
    Vasta S 2. aprill 2021 at 02:20

    Täitsa tühi sahtel ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 2. aprill 2021 at 02:10

    Mul sahtlis vaid üks aastaid vana roosa vibraator, mis ka juba natsa rikkis ja väga oleks vaja midagi uut, aga ikka lükkan edasi ja üldse ei raatsi osta…äkki veab ja saan kingituseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. aprill 2021 at 01:56

    ma vana saurus kasutan ka ikka veel seda täiesti lihtlabast dildot, oleks aeg midagi uut proovida.

  • Avatar
    Vasta Merks 2. aprill 2021 at 01:53

    Minul on näiteks hetkel kaks Satysfierit. Üks klassikaline ja teine õhkstimulaator. Need on sellise käepärase hinnaga, kui lelo on luksusklass siis too on nö. Keskklass 😀 eks nad oma töö ära teevad aga oi kuidas tahaks proovida midagi kõrgemalt. Kahjuks tudengina eriti priisata pole ja peab leppima sellega mis on ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 2. aprill 2021 at 01:48

    Pole kahjuks siiani midagi proovida saanud aga huvi oleks küll ?

  • Avatar
    Vasta M 2. aprill 2021 at 01:28

    Mul on üks suhteliselt diskreetse välimusega SmileMakers The Surfer “massaažiseade”, mis on minu ustav kaaslane olnud juba 3 aastat. Ta oli esimene vibreeriv sõbrake, kelle endale muretsesin ja kuigi vahepeal oli mul üks suurem aparaat ka, siis too viskas kuu peale ostmist sussid püsti ja rändas prügikasti. The Surfer on muidu hea, väike ja mõnus, aga ta on end vaikselt ammendamas oma nelja vibratsioonirežiimiga (millest 3 on lihtsalt tugevusastmed ja neljas vähendab nõrgemat ja tugevamat). Usun, et oleks aeg Lelo katsetada (ja no kogemuslugude põhjal tegelikult ootan juba õhinaga), aga tudengirahakott seda veel niipea eelarvesse ei luba. Sellegipoolest loodan loosiõnnele, ehk ta naeratab mulle ja saan sünnipäeval kuu lõpus juba katsetama hakata…?

  • Avatar
    Vasta Jo 2. aprill 2021 at 01:08

    Ei kasuta hetkel küll ja tagasi hoiab krõbe hind. Ulaka Kaunitari lehele olen viimasel ajal korduvalt sattunud ja unistama jäänud ? Paar kuud tagasi tellisin tegelikult PhotoPointist (mida kõike nad ei müü!) ühe samuti helilainetel töötava vidina, pidi saabuma diskreetselt, kuid tuli välja, et see oli laost otsa saanud ja mulle kirjutas lausa kaks selle firma töötajat, et mida ma teha soovin ja palusin raha tagasi kanda ? kunagi aastaid tagasi kasutasin ka seda plaini, kuid selle juurde tagasi küll ei kipu.

  • Avatar
    Vasta R 2. aprill 2021 at 01:04

    Ostsime mehega mõni aeg tagasi lelo sona mulle ja no voodielu on ikka muutunud. 10 aastat oli tavaline, nüüd tean mis asi see orgasm jälle on. Ning ise ka paremas tujus jne?Uue prooviks kindlasti järgi.

  • Avatar
    Vasta Keiliiii 2. aprill 2021 at 00:59

    No ütleme nii… Et mul on kahju nendest naistest, kes voodis teesklevad ja seda aastaid. Olen ise sama teinud… Enam mitte! Meie pere voodielus on viimased 2 aastat kõik patimas korras, sest oleme leidnud abilised ja võimalused, mis on mõnusad mõlemale. Ja ausalt! Meestele meeldivad need samapalju!
    Ma tõesti julgustan ka naisi hoolitsema enda eest.. Ja oma sekselu eest.
    Ma oleks õnnelik selle kingi eest, ja ka mu mees naudiks iga hetke sellest!
    Olge enda vastu helded! Enda keha tundmine on parim. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kata 2. aprill 2021 at 00:50

    Mul vibraatorit kahjuks ei ole.Aga see on suur unistus..Sest mängida mulle meeldib ja fantaasia on mul samuti piiritu ..Küll aga on mul kodus vähemalt olemas silmaklapid, piits ja käerauad.
    Julgusest ja tahtmisest puudu ei jää? pigem on üks usin sõber puudu ..Haha ..
    Ole hea ja üllata mind sellega ??

  • Avatar
    Vasta Merilyn 2. aprill 2021 at 00:45

    Juba mõnda aega mõtlen, et miks ei mõnda Lelot proovida… 😉

  • Avatar
    Vasta MT 2. aprill 2021 at 00:38

    Well… kui sedasi küsida, siis minu öökapisahtlis valitseb tühjus. ? V noh.. kahes riiulis on tühjus, ühes lapse kila kola ? et.. sinna ma ilmselt igaks juhuks midagi enda leludest ei pistaks ka ☺️ Aga.. ma olen seni päris ilma läbi ajanud. All’s good, aga huvi on küll üha suurem nende vidinate vastu. Plz give me one ?

  • Avatar
    Vasta K.D 2. aprill 2021 at 00:31

    Oi, seda tahaks küll!! Mul hetkel lelo2 ja mingi suva firma rabbit dildo… peale lelot pole seda jänest enam kordagi kasutanud 😀 lelot olen üritanud ka mehega koos kasutada, aga üksi on mugavam. Seda uut tahaks ka üksi testida ??

  • Avatar
    Vasta Marju 2. aprill 2021 at 00:29

    Mul seni vaid Lelo Sona. Ihkan ammu juba mõnd teist Lelo ☺️

  • Avatar
    Vasta Karmen 2. aprill 2021 at 00:27

    Paar surisevat mänguasja, esimese kinkis mees ?. Järgmisena tuli Sinfuli advendikalender kust siis igasugu imevidinaid sai iga päev luugi tagant avastatud. Nii et väike “ehetelaegas” mu magamistoa kapis on ??
    Lelot olen piilunud paar korda aga pole veel ostuks läinud..äkki loosiõnn naeratab ??

  • Avatar
    Vasta Anni 2. aprill 2021 at 00:12

    Mul on 3 mänguasja, 1 neist pole ammu kasutanud – järelikult võiks selle välja vahetada, nt selle Enigma vastu 🙂

  • Avatar
    Vasta Ulla 2. aprill 2021 at 00:11

    Tundub tore vidin. Hea meelega prooviks seda, ? Olen Lelodest varemgi kuulnud ja head.

  • Avatar
    Vasta Krissu 2. aprill 2021 at 00:01

    Minul on kõige tavalisem vibreeriv asjake. Olen küll vaadanud Lelo erinevaid tooteid, aga hind on ikka see, mis tellida ei lase.

  • Avatar
    Vasta HannaMV 2. aprill 2021 at 00:00

    Meil on olemas varasem Lelo Sona – thank the lord! ja siis veel paar pudi-padinat. Aga no see esimene siiski kõige lemmikum.
    Uut Enigmat prooviks suurima heameelega.
    Minu arvates sobiks see hästi ka paaridele. Jah saad nt üksinda enda peal kasutada aga võibolla ka samal ajal mehele väheke silmailu pakkuda.

  • Avatar
    Vasta Muhv. Nõudmiseni. 1. aprill 2021 at 23:49

    Öökapis on üks “plain old dildo” 😀 Mis ilmselt on tolmukorra alla mattunud ja üksindusse surnud. Muud ei olegi. Siiamaani ei ole nagu väga vajadust ka olnud, aga nüüd, peale lapse sündi, on seis pehmelt öeldes nutune.
    Mina üks neist vähestest, kellel õnnestus sünnitusega mingi korralik trauma saada – keha lihtsalt keeldub midagi sinna “allapoole” lubamast. Juba kuude kaupa. Asi pole selles, et ei tahaks, vaid lihtsalt igasuguse proovimise peale reageerib keha sellega, et lihtsalt räiigeeellttt valus on. Nagu….. ma läheks enne uuesti sünnitama kui sellist valu* taluks.
    *jah, käisin arstile rääkimas, vaadati otsa, et “noh, sünnitanud naine, misasja sa ikka ootad”. Ma siis nagu (pisar silmas), et “no äkki tahaks teist last ka teha või midagi, tsölibaat elu lõpuni ei ole nagu hea variant.”
    Selle peale siis selgitati tülpinud näoga, et noh, vahel ongi nii, et kehal on trauma ja taastumiseks aega vaja jne.
    Ma nüüd siin vaikselt mõtlen, et peaks ise enda keha avastama hakkama uuesti ja selle jaoks oleks mingi mänguasi kasulik. See “plain old dildo” ei lähe kuidagi peale, midagi sellist väiksemat ja sõbralikumat oleks hetkel abiks.

    • Avatar
      Vasta Mari 5. aprill 2021 at 12:17

      Kõlab nagu vaginism. Sellega peaks seksoloog sind aitama. Või lihtsalt proovi teist arsti – see ei ole okei. ❤

  • Avatar
    Vasta Liis 1. aprill 2021 at 23:46

    Peale Lelode proovimist naljalt muu juurde ei liigu tõesti. See Engima tundub eriti hea, aga hind on spontaanseks väljaminekuks krõbedama võitu. Seega võit oleks katsetuseks täitsa oodatud.

  • Avatar
    Vasta Liis 1. aprill 2021 at 23:42

    Jaaaa ma vajan seda, mees tuleb nii hilja koju, et siis juba keeran mina kolmandat külge. Korra kuus vb teeb seda triksitraksi värki. Aga krt tahaks midagi ägedat nüüd ikka ka ära proovida ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 1. aprill 2021 at 23:39

    Meie sahtlist leiab aind kaks buttblugi ja hunnik erinevat ilusat pesu kuid teisi mänguasju ei ole 🙁 miks? Eeem, ma arvan, et raha pluss pole veel leidnud, et peaks ostma ? kuid ehk peaks ? 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 1. aprill 2021 at 23:38

    Ei olegi mingit lelo, aga hetkel tekkis huvi küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 1. aprill 2021 at 23:36

    Mina otsin alles oma esimest. See maailm on nii kirju juba, et keeruline leida, milline nüüd see õige on. Lelo omasid erinevaid vaadanud ja neid ka väga kiidetud kuid siiski pole kuidagi tellinud??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kuu 1. aprill 2021 at 23:35

    Mu jaoks liigkallid…. Kunagi soodukaga raatsisin siiski lelo sona osta….. Jumala traktor on. Põriseb nii hullult, et vaikselt oma toas ilma teiste kodusolijate huvi äratamata ma küll midagi teha sellega ei saa. Samas orgasmid toob tõesti Kuult kohale ka siis, kui esialgu üldse uskugi pole, et midagi saada võiks või tahaks. Sellest va tuimalt vibreerivast kummidildost on ta muidugi tuhat korda etem. A mul probleem, et pärast lelot mind väga e huvita enam see päris värk. Lelo puhul kiidan akut. Olen teda vaid alguses ühe korra laadima pidanud ja mdea, mis igiliikur ta on. Midagi uuemat ja ägedamat tahaks muidugi proovida. Tean, et on hea.

  • Avatar
    Vasta Kati 1. aprill 2021 at 23:32

    Prooviks kûll.. endal kahjuks ühtegi pole.??

  • Avatar
    Vasta T. 1. aprill 2021 at 23:28

    Mulle kuluks se imearmas roosa Lelo vàga-vàga àra?
    Hetkel ei ole mul yhtegi pean tunnistama.
    Olen juba mônda aega vaadanud ja valinud erinevatest veebipoodidest vidinaid, kuid ostmiseni ei ole jôudnud.
    Pôhjus on lihtne ja nukker. Eelmisest kevadest saadik on minu töövaldkonnas olnud leebelt öeldes keerulised ajad ja no kui iga kuu kuidagimoodi laveerides ja skeemitades mööda saadad, siis paraku on ka olulisemaid asju kui see.
    Hetkel aga tunnen sellest eriti puudust.
    Mees on olude sunnil yle lahe kinniste piiride taga ja pole aimugi kaua selline olukord jàtkub. Ilmselt roosa sôber veidi tôstaks mu tuju ja aitaks àra kannatada aja, mil pean oma kaasast lahus olema ?

  • Avatar
    Vasta Kats 1. aprill 2021 at 23:24

    Jaa, katsetaks huviga!

  • Avatar
    Vasta Liina 1. aprill 2021 at 23:24

    Ma olin seni täitsa võhik selles maailmas. Nüüd hiljuti jõudis meie koju esimene vibreeriv asi, disainilt üsna lihtne, funktsioonidega hetkel täitsa rahul 😉 Aga noh, nagu ma nüüd aru saan, siis on palju vingemat kraami olemas! Katsetaks küll!

  • Avatar
    Vasta Kats 1. aprill 2021 at 23:17

    Mis kapp ja sahtel? tühjal väljal ulub tuul ja ämbliku võrgud?
    Ma nagu dinosaurus sel teemal?
    Et siis “ näppudel valu”

  • Avatar
    Vasta L. A 1. aprill 2021 at 23:12

    Minul on sinu reklaamimise peale ostetud ammu aastaid tagasi Lelo Smart Wand ?
    Vahepeal käin piilumas ka muid uudtulnukaid mida reklaamid aga no pole vaba raha olnud, et midagi uut avastamiseks osta suudaksin 🙁
    Üksi 5 lapsega, siis oleks ideaalne vahel pingeid maandada muul viisil ?

  • Avatar
    Vasta Annika 1. aprill 2021 at 23:12

    Minu öökapi sahtli nurgake hoiustab erinevaid kummi nuiasid… nii tavalisi, vibreerivaid kui ka täis pumbatavaid. Seiklusi ja avastamist on olnud, kuid alati on siiski midagi veidike puudu jäänud või mürin tõesti konkreetselt püksikud jalga ehmatanud. Suur soov oleks proovida Lelo 🙂

  • Avatar
    Vasta Küllike 1. aprill 2021 at 23:10

    Pole öökapil ega sahtlis ühtegi lelu. Plaanis on olnud soetada, aga ei oska valida. Naljatades ütlesin ka elukaaslasele, et võiks mulle mõne kinkida, aga ootan juba 1.5aastat ikka ei midagi sellist kingiks pole saanud☹

  • Avatar
    Vasta Merka 1. aprill 2021 at 23:10

    Kõlab nii ahvatlevalt, et prooviks seda imemasinat hea meelega. Magamistuba on ainult minu päralt juba pikemat aega, seega kuluks selline diskreetne sõber marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Kärolin 1. aprill 2021 at 23:08

    Pole ühtegi imevidinat.?

  • Avatar
    Vasta Lolo 1. aprill 2021 at 23:08

    Nii väga tahaks proovida seda, paljud kiitnud ?

  • Avatar
    Vasta P.G 1. aprill 2021 at 23:06

    Sona on sahtlis täitsa olemas, kuid hea meelega upgrade’iks ja prooviks midagi uut!?

  • Avatar
    Vasta Kristina 1. aprill 2021 at 23:05

    Noo väga tahaks saada mänguasja, mis ulatuks G-punktini, et ei peaks olema partnerist sõltuv ? Küll aga ei raatsi osta potentsiaalset tegijat! Olen Hiinast 2 muidu mõnusat sõpra tellinud, aga kahjuks sisemisteks punktideks on neil liiga vähe jõudlust, seega ainult kliitori fun ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 1. aprill 2021 at 23:05

    Tànu su blogile, olen ma neist vidinatest sôltuvuses . See asi peaks kindlasti olema järgmine 😀

    Ostsin esimesena womanizeri, siis Sona.. 😀 vahepeal tellisin alist sarnaseid osavamalt, kusjuures toimisid pea samahàsti 🙂

    See kindlasti oleks uuuuus lemmik.

  • Avatar
    Vasta Tui 1. aprill 2021 at 23:04

    Olen seda juba mitu nädalat piilunud! Ulaka Kaunitari lehte skrollinud. Olen suuuuur Lelo fänn!

  • Avatar
    Vasta Maarja 1. aprill 2021 at 22:56

    Öökapi sahtli sisu on tagasihoidlik. Olemas on üks vibreeriv mänguasi, aga väga sooviks proovida uut.

  • Avatar
    Vasta Helina 1. aprill 2021 at 22:47

    Mul on Satisfyer Pro 2, see teeb oma tööd mõnusalt, aga mulle tundub, et mul on mingi psühholoogiline blokk, et seda suurt O-d nagu ei luba endal kogeda. Aga eks tasa ja targu luban rohkem naudinguid endal kogeda ja mine tea, ehk loosiõnn naeratab selle Enigmaga ja ma saan oma blokist üle 🙂

  • Avatar
    Vasta A4 1. aprill 2021 at 22:40

    Meil pole öökappigi??
    Aga mingi aeg vaatasime ka mehega netis ringi ja otsustasime, et tellime mingi kaaslase meile. Ei julgenud kohe kõige kallimat osta ja ostsime mingi odavamast klassist vibreeriva. 8 erinevat vibreerimise astet ja peaks ütlema et päris vaikne. Lapsed ja naabrid pole igatahes üles ärganud?aga heameelega prooviks ka seda uut..saaks teada siis mida see võimsam ja paljukiidetud isend teeks. Hinnaklass on meie jaoks ikka krõbe ja oleme vaadanud aga ei raatsi. Ikka ostad lastele asju ja mehele ja sellised jããvad tahaplaanile..tore oleks võita ja ka katsetada ja näha mis mees asjast arvab?

  • Avatar
    Vasta Anna 1. aprill 2021 at 22:35

    Endal paar aastat olemas Smile Makers The Millionaire, hea meelega prooviks miskit uut.

  • Avatar
    Vasta Merili. 1. aprill 2021 at 22:35

    Elukaaslane kinkis just sõbrapäevaks lelo. Peale sünnitust pidi kaks kuud kuival istuma ja siis ütles, et ehk ma veidi vähem pahur siis ?? ja nohhhhhhh sõnu vast pole rohkem vajagi ? õnneks ikka on mehe jaoks ka aega veel ?

  • Avatar
    Vasta Meryl 1. aprill 2021 at 22:31

    Mul on endiselt kasutuses esimene lelo… ainult et sellega on midagi nii juhtunud et pläriseb nõnna kõvasti et äratab ilmselt terve küla ulesse, seega diskreetsusest on asi sellega ikka väga kaugel nüüdseks ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 1. aprill 2021 at 22:30

    Pole ühtegi mänguasja.. vaadanud küll olen a no lelo tundub parim ja teised kõik nii mannetud selle kõrval.. ja nii ma ootan siin aastaid juba et tekiks see vaba raha ? meest ka pole siis ikka vahepeal ajab päris kurjaks ?

  • Avatar
    Vasta Laura 1. aprill 2021 at 22:28

    Mul Lelo Sona, mille ostsime sinu soovitusel ja ma polnud kunagi sellist tunnet tundnud. Wow. Ei ütleks ka Enigmast ära.

  • Avatar
    Vasta Pole kappigi... 1. aprill 2021 at 22:26

    … Mis siis veel sisust rääkida?
    Peiduka leiaks asjale õnneks mujaltki, kui öökapist.
    Oma lelude koha peal ulub nagunii tuul- alati on midagi olulisemat tarvis. ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Triniti 1. aprill 2021 at 22:25

    Mul on küll vidinaid aga need unustame alati mehega ülesse magamistuppa kui all asjatame. Üksi kasutaja ma pole. Pole nii suur seksiisu, et peaks ilma meheta asjatama. Kõige lemmikum on vibreeriv geel.

  • Avatar
    Vasta Mari 1. aprill 2021 at 22:25

    Lähen alati Lelo vidinate kirjelduse peale nii elevile, kuigi endale pole õnnestunud veel ühtegi soetada.

    Väga kuluks ära, mul on mõned vanad HotLipsist tellitud bullet-vibraatorid ja buttplugid, tahaks juba ammu uudsemat kraami katsetada!!

  • Avatar
    Vasta Sssshhh 1. aprill 2021 at 22:19

    Mul ei ole elus ühtki lelu olnud ja ma saan kohe 30! ? Mingi miljon korda vaadanud neid lelosid ja mõelnud, et telliks.. Küll on aga nelja lapsega piisavalt kulutusi, et enda asjad pigem tahaplaanile jätta ks mõelda, et oh teinekord 🙂

    Nüüd kui lastesaamisega on ühelpool võiks ju hakata ise ka midagi uut katsetama. Kolmekümpisena pidi elu ka alles algama, oleks ju hea alustus see loosivõit?! ?

  • Avatar
    Vasta Kis 1. aprill 2021 at 22:19

    Minul on vaja seda! Vaadanud olen, kuid hetkel on asi siiski hinna taha jäänud. ?

  • Avatar
    Vasta Tiia 1. aprill 2021 at 22:18

    Minu öökapishtlis valitseb täielik tühjus. Aga parandaks selle vea hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Naffik 1. aprill 2021 at 22:18

    Mul on mingid kuulid. Mis nende eesmärk on, ei tea. Igatahes, paar korda olen kasutanud, rohkem ei kasuta, sest täiesti pointless… Siis on üks Aliexpressist tellitud roosa peenike vibreeriv pulk. Mõttetu. Oleme proovinud peeniserõngaid, täiesti pointless jällegi… Nende paari vidina põhjal ei saa ma ennast eksperdiks lugeda, aga täiesti mööda kraam igatahes ja selline kerge pettumus on, et ei kutsu uusi asju ostma… Nii ongi ainult maha ja taha.

  • Avatar
    Vasta Mannu 1. aprill 2021 at 22:17

    Olen pikka aega uurinud-puurinud, aga ostuni pole jõudnud, sest tõesti kvaliteetsed on pigem juba kallid ja samas ei tea ka, kas ja mis sobib ja meeldib 😀 tagumine aeg proovimiseks

  • Avatar
    Vasta Grete 1. aprill 2021 at 22:16

    Krt ma olen nüüd nii uudishimulik, kui hea see Lelo siis on… mul endal on see sama vana hea kummist dildo. Must ka veel? Sellega on.. khkm.. huvitav olnud, aga ka ainult alguses, kui soetasin. Olin siis muidugi vallaline ka ja pärast peiksiga tutvumist ja ei taha seda enam kunagi tunda. NEVER, ma ütlen teile! Suuruselt iseenesest norm, aga nii jäik ja seetõttu nii valus. Ja ma ei saa nendest aru, kes endale massiivseid dildosid sisse topivad. HTF?!
    Ühe vibraatori ostsin ka paari aasta eest. Suht sarnane Lelo Liv2 mudelile. Tahtsin midagi mugavat, aga odavamat kui Lelo, niiet valikusse jäi 50eurine vibraator. Võib täitsa rahul olla. Super vürtsitaja nii üksinda kui ka paarilisega voodirõõme nautides. Minu õnneks meeldib peikale minuga mängida ja ka vibraatoriga, niiet oleks huvitav ükskord ära proovida ka kõigi poolt armastatud Lelo mõni mänguasi. Oleks vahva??

  • Avatar
    Vasta Sirts 1. aprill 2021 at 22:16

    Midagi meil öökapis ikka on. Lisa ei teeks paha. Prooviks hea meelega uue lelo ära.

  • Avatar
    Vasta Anne 1. aprill 2021 at 22:14

    Ennegi Lelo mänguasju proovinud, kuid Engima tundub üle mõistuse vinge!

  • Avatar
    Vasta Kasia 1. aprill 2021 at 22:13

    Ei oma veel ühtegi mänguasja, kuid hea meelega prooviks selle ära ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 1. aprill 2021 at 22:10

    My dream! ???
    Mina olen üks nendest, kes endiselt vanakoolivärki kasutab ?(vahel on iseenda näpud paremad?) . Noh, ajab asja ära, aga no ma olen niiiiiiiiii oiiii palju häid sõnu Lelode kohta kuulnud, et tahaks ka… Aga no mitte ei ole 3 lapse kõrvalt seda nutsukest võtta ??. Ja noh, ma imestan, et keegi lastest pole veel üles ärganud selle traktorimürina peale, mida mu oldschool masin teeb ?.

  • Avatar
    Vasta E 1. aprill 2021 at 22:09

    Meil kodud 2 asja aga nendest on kerge siiber juba… Lelot olen juba pikalt vaadanud, aga pole kindel olnud kas ta ka oma hinda väärib…

  • Avatar
    Vasta Galina 1. aprill 2021 at 22:09

    Katsetaks heameelega, iga kuu mõtlen, kas raatsin osta.. seni pole ostnud. Olen ka Lelode kiisusõnu kuulnud.

  • Avatar
    Vasta KÄTLYN 1. aprill 2021 at 22:09

    Pole veel ühtegi Lelo proovida saanud, aga huvi tekitas küll ja heameelega teeks tutvust ja niiöelda käe soojaks mõne põneva Leloga ?

  • Avatar
    Vasta Mammmu 1. aprill 2021 at 22:08

    Ma selle teema kohapealt ikka mega “kuiv” pole midagi proovinud aga soov on juba ammmu olemas. Vahin ka neid netipoodidest aeg-ajalt . Niiet mul oleks seda küll hädasti vaja !?

  • Avatar
    Vasta Rutt 1. aprill 2021 at 22:04

    Mulle meeldib lõpus see püant, et andke aga näppudele valu ?

    Võit oleks päris teretulnud siia majapidamisse.

  • Avatar
    Vasta Katri 1. aprill 2021 at 22:00

    Seis sahtlis on suhteliselt nutune ?‍♀️ selline vidin oleks igati teretulnud ja leiaks kindlasti kasutust – siiani ostmata jäänud kuna pole raatsinud seda väljaminekut teha; huvipakkuv kraam on ikka vähe krõbeda hinnaga ?

  • Avatar
    Vasta K 1. aprill 2021 at 22:00

    Mul sahtlis üks armetu munakene vm, olen Lelosid piilunud, aga kuidagi ikka lõpuks loobunud, sest jääb tiba kalliks. Enigmat igatseks küll, olgem ausad ?

  • Avatar
    Vasta Kaili 1. aprill 2021 at 22:00

    Pole absoluutselt selliste vidinate kogemust, suht alati on mees kõrval olnud ja pole huvi tekkinud. Kuid nüüd kahe ja poole kuuse poisipõnni üksikemana usun, et just selline diskreetne vidin rahuldaks kõik mu vajadused, et sellel raskel ajal natukene lõõgastuda.

  • Avatar
    Vasta Dagne 1. aprill 2021 at 21:58

    Olen katsetanud erinevaid asju aga veel pole miski lelot troonilt tõuganud.? Oman kõige esimest lelo sonat ja kui juba see tundub parim “mänguasi” siis väga põnev oleks proovida ja “mängida” selle uue lelo enigma stimulaatoriga. ??

  • Avatar
    Vasta L-easy 1. aprill 2021 at 21:52

    Ütleme nii, et sahtlit pole ammu uuendanud, hiljaaegu viskasin prügi kasti hunniku?(we love to play together?) mänguasju mis olid nö ära kasutatud. Ja ei põe ka kui empalkumpal on isu ja empalkumpal pole, et siis ise lustida?Mänguasjad pole kunagi olnud ainult minule, ikka meile?Midagi uut prooviks küll ? ja no aegajalt võtaks aega dušši all ainult iseendale ka? päris naljakas oleks kui bingoga nagu kunagi ei võida aga nüüd mänguasju võidaks? iga tahes fingers crossed?

  • Avatar
    Vasta J 1. aprill 2021 at 21:52

    Ulaka kaunitari mänguasju mul pole, aga nii lahe oleks proovida miskit. Sinu mesimagusa jutu järgi tahaks hirmsasti nüüd toda masinat katsetada. Kui ōues nii märjad ilmad on, siis tuleb ju toas ka sama keskkond tekitada ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 1. aprill 2021 at 21:45

    Sõbrapäevaks kinkis abikaasa mulle Lelo Sona (minu enda soovil kuna lugesin arvustusi ja no niii tahtsin proovida ? ) Ütleme siis nii, et mu mees ei vaata mind enam mitte kunagi sama pilguga kui varem ? See oli üks ütlemata tore õhtu seega prooviks uue mudeli ära- vaataks kaugele see viib ?

  • Avatar
    Vasta E 1. aprill 2021 at 21:45

    Ühtegi vidinat ei ole, nii et võiks ju proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 1. aprill 2021 at 21:44

    Hetkel pole ühtegi lelu. Olen küll vaadanud, kuid seni pole veel ostmiseni jõudnud… aga põnev on küll ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 1. aprill 2021 at 21:39

    Ma täitsa mänguasjatu ja eks see on raha taha jäänud. Need mis huvi pakuksid on iknagi suht krõbeda hinnaga ja pole sellist summat välja käija. Loodame siis loosiõnnele ja äkki saab minust ka üks mänguasja omanik. Sellest konkreetsest ei ütleks kindlasti ära. Hakka või raha koguma.

  • Avatar
    Vasta Helina 1. aprill 2021 at 21:36

    Minu öökapi sahtlis valitseb tühjus ja ulub tuul.

  • Avatar
    Vasta ANDRA 1. aprill 2021 at 21:34

    Öökapis mingi väga vana vibraator mis no tõesti teeb sellist häält ja kolinat, et hea et hambad suus veel on kui see seal all tööle panna. Aga vahest kasutame elukaaslasega siiski seda sest see annab siiski vunki juurde ? Ning neid lelosid olen pikemat aega vaadanud ja uudistanud kuid siiski kahjuks liiga kalliks jäänud ja pigem alati mõelnud, et see raha kuluks ju lapse riiete või muu alla pigem rohkem ära?

  • Avatar
    Vasta Yuliana 1. aprill 2021 at 21:31

    Mul ka üks lelo olemas. Aga see tundub veel võimsamana. Võiks küll olla ?

  • Avatar
    Vasta Janika 1. aprill 2021 at 21:31

    Kommentaare lugedes avastasin, et ma polegi ainuke, kes pole Lelo veel proovinud :O Kõik, kes on proovinud on taevani kiitnud. Tekkis suur kihk see ka endale soetada ja ära proovida. Loodan esialgu loosiõnnele! ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 1. aprill 2021 at 21:30

    Ma olen üsna pirtsakas selliste viguritega, enamasti on materjal halb, müra suur, tugevus vale, aga Lelo on küll kõrgem klass.

  • Avatar
    Vasta Kaire 1. aprill 2021 at 21:30

    Ise olen mingit Ali-st vidinat proovinud. Mees kunagi tellis selleks, et kui härra välismaal pikalt ära, siis ei hakkaks Provval igav. Nüüd tahaks tegelt proovida PROFFI vidinat?

  • Avatar
    Vasta Triin 1. aprill 2021 at 21:29

    Mul on sahtlis vanakooli dildo. Prooviks kindlasti uuema põlvkonna vidina ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Pillekas 1. aprill 2021 at 21:29

    Peale sünnitust tekkis mul sünnitustjärgne depressioon. Antidepressandid tõid elurõõmu tagasi aga nad raisad röövisid mult seksirõõmu. Orgasmini jõudmine võtab nii kaua aega, et enamasti tekibki tunne, et ain’t nobody got time for that! Ja lähen teen endale hoopis võiku. Äkki Lelo Enigma suudaks mul aidata orgasmidest jälle rõõmu tunda ja vähem võikusid süüa, sest no olgem ausad, võikud on mu figuurile juba halvasti mõjuma hakanud :-/
    Eelnevalt on mul ainult mingi vibreeriv pulgake olnud, mis oli mõttetum kui elektriline hambahari. Don’t ask me where I know that :p

  • Avatar
    Vasta Andra 1. aprill 2021 at 21:28

    Just tänu sinu mingile varasemale postitusele ostsin omale ka hiljaaegu siin lelo sona Cruise stimuleerija ja ei kahetse. See teeb juba silmad ette mu varasemale vähe vanemale väiksemale stimulaatorile? kapis leidub nii mõndagi veel, aga oi kuidas sooviks ju seda lelo enigma stimulaatorit ka proovida. Niiet ehk õnn naeratab ja saab lõpuks selle ka ära proovida, see jäi kohe silma ja pakkus huvi peale sinu tehtud postitust selle kohta ?

  • Avatar
    Vasta Sille 1. aprill 2021 at 21:23

    Mul vaid üks oldschool silikoondildo, mille ostsin kui oma eksiga koos olin, sest ma jäin koguaeg rahuldamata… ja no tolajal koolis stipirahadega midagi kallimat osta ei saanud? aga ma ütlen ausalt, oma elu esimese orgasmi sain ma oma praeguse elukaaslasega.. 7das taevas koguaeg ? aga no lelo kuluks ära, just nendel päevadel-öödel, kui meest kodus pole aga kindlasti leiame ka koos midagi teha sellega ?

  • Avatar
    Vasta K. 1. aprill 2021 at 21:23

    Mingi algeline Lelo on. Aga seda ei kasuta, kuidagi igav on.

  • Avatar
    Vasta Marleen 1. aprill 2021 at 21:21

    No mul üks roosa vibraator, aga rohkem kahjuks midagi pole ,aga eks see töötab ja teeb oma töö ära aga uusi ja vaiksemaid asju oleks vaja ?

  • Avatar
    Vasta Anni 1. aprill 2021 at 21:21

    Heh, mis tabu? see aeg on möödas kus pimedas tekiall unistasid rahuldusest. Olen kinkinud sõbrannadele mitmeid vidinaid ja isegi ühele sõbrale. Kahjuks mul selliseid sõpse pole kes mulle vahel uusi vidinaid kingiks siis Mallu sinupoolt loositav uus fav oleks idekas❤️ Kodus on mul ka juba kollektsioon aga kui aus olla olen silma peale pannud sellele uut laadi tegelasele ja heameelega kodustaks ta ära ?

  • Avatar
    Vasta Merka 1. aprill 2021 at 21:19

    Investeering endasse ? Väga sooviks, kui seda rahakest oleks nii palju üle, et endale midagi head lubada.

  • Avatar
    Vasta Liis 1. aprill 2021 at 21:09

    Tekitasid huvi, prooviks küll!?

    • Avatar
      Vasta Triin 1. aprill 2021 at 21:45

      Minul Lelo Sona Cruise ja ei ütleks küll sellest vingest Lelost ära ?

    • Avatar
      Vasta Andra 2. aprill 2021 at 08:10

      Lelodest on ainult lelo sona cruise olemas. Sooviks seda konkreetset lelo enigmat ka proovida. ?

    • Avatar
      Vasta Merian 2. aprill 2021 at 08:59

      Mina ka tahaks väga seda isendit omale koju. Kui sõbrannad räägivad, kuidas nad vahet pidamata orgasme saavad, siis kahjuks pole mul mitte midagi kaasa rääkida. Ütleme nii, et see kaunitar on mulle juba füüsiliselt eluks vajalik, sest üks naisehing võiks kordki elus ühe hea naudingu osaliseks saada…

  • Avatar
    Vasta Liina 1. aprill 2021 at 21:07

    Mul ka olemas lelo sona, mille ostsin ka sinu kiidusõnade peale. Hea meelega prooviks ka miskit uuemat. ?

    • Avatar
      Vasta Liis 1. aprill 2021 at 22:11

      Pole veel ühtegi mänguasja?SEE oleks kindlasti SUUREPÄRANE?

  • Avatar
    Vasta Evelin 1. aprill 2021 at 21:07

    Olen vaadanud ja mõelnud erinevatele uutele asjadele peale tava vibraatorile … aga siiani vaatamiseks jäänud..miks? No ma ei tea?need mis tunduvad huvitavad on suht kallid ; siis tekib hirm et äkki keegi näeb(teab kuidas pakitakse)?ühesõnaga valed hirmud (vb üritan end kuidagi lihtsalt välja ka vabandada)?sest aus olla,siis osade asjade puhul ma ei saa aru kuidas see asi toimib ja KAS toimib??

    • Avatar
      Vasta Hali 2. aprill 2021 at 09:05

      Samastun sinu sõbrannaga, sest minulgi selline ürgne tegelane kodus, kurb aga tõsi. Oleks huvi ka tõesti proovida Lelo 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristiina 2. aprill 2021 at 10:18

      Mul oli üks tore lilla sõbrake, kellel oli täitsa palju erinevaid vibratsioone ja me saime ikka väga hästi. Kahjuks läks sellel hiljuti laadimispesa katki ja terveks ei saanudki. Vaatasin kohe uusi, just nimelt Lelosid, aga hetkel on need siiski liiga kallid. Seega uut oleks hädasti vaja 😉

  • Avatar
    Vasta Kelly 1. aprill 2021 at 21:04

    Minu lelude sahtel on ikka väga tagasihoidlik.. Üks väike vibreeriv silinder lihtsalt. 😀 väga ei kasuta. Aga tihti olen mõelnud, et tahaks midagi huvitavamat katsetada.

  • Avatar
    Vasta Siret 1. aprill 2021 at 21:03

    ..sain ka kunagi oma paki kätte ja ohh.. seal sees hiiglamasuur vibreerib pulk ..:) Pildilt ei tundunud nii suur …:)))) Liiiga suur… nüüd seisab niisama.. Ega liiga suur ka hea ei ole… Lelo oleks küll supper!!!

  • Avatar
    Vasta R.S. 1. aprill 2021 at 21:03

    Mul on suht tavaline surisev masin kodus. Siis veel üks, mis näeb välja nagu vibreeriv taskulamp, sest tal on valgustus seal otsas ? Aga muidu töö poolest väga mannetu ? Lisaks on mul selline sõrme otsas käiv pisike anaaltapi moodi asi, mida partneriga ükskord voodis kasutada proovisime. Ta vist päris täpselt ei saanud aru, mis sellega teha tuleb või mis eesmärk sellel on aga mingil hetkel ta igatahes teatas mulle, et kaotas selle kuhugi minu sisse ära ?? No worries, nüüdseks on see leitud ja ma küll väga ei julge seda enam mängu võtta. ?

    • Avatar
      Vasta M.T 1. aprill 2021 at 22:49

      Mul pole öökappis mitte ühtegi mänguasja, aga regulaarselt käin sonasid piilumas, et ehk peaks ostma.?? aga alati on jäänud mõtteks.
      Samas kuluks marjaks ära, sest kaks last pluss mehel pingeline töö ja koguaeg on väsinud. Nii ongi jäänud hullamiseks vähe aega?? niiet võtan selle loosi võidu kahe käega vastu ???

    • Avatar
      Vasta Hel 2. aprill 2021 at 06:35

      Mul pole ühtegi lelu kunagi olnud, aga lugenud olen küll nende kohta ja põnev oleks katsetada.

  • Avatar
    Vasta J 1. aprill 2021 at 21:01

    Palun minule! Hetkene elukorraldus on selline, et oma teise poolega kohtun heal juhul kaks korda kuus. Ma arvan, et see ütleb kõik. Üks vibreeriv nui on olemas, aga see teeb nii kõva häält, et kui tööle panna, siis on kõik naabrid 10km raadiuses üleval?

  • Avatar
    Vasta Annika 1. aprill 2021 at 21:01

    Pole veel ühtegi mänguasja veel? Selle võtaks küll heameelega ?

    • Avatar
      Vasta Gerli 2. aprill 2021 at 04:20

      Võiks ju proovida küll ja võiks kunagi midagi võita jah. ?

  • Avatar
    Vasta Maris 1. aprill 2021 at 21:00

    Mina sain oma esimese lelu, peale seda kui Mallukas reklaamis ühte helesinist vibraatorit – Pillow Talk Kinky rabbit. Palusin mehel selle endale osta, et prooviks miskit uut ka. Nüüd on valikusse lisandunud ka üks vibreeriv muna 😉 Aga seda Enigmat võiks proovida küll. Lelo tooteid olen vaadanud, aga veidi kalliks on jäänud.

  • Avatar
    Vasta Elin 1. aprill 2021 at 20:59

    Sõbrapäeva kingipakist leidsin LELO 2 jaaaa wow, lihtsalt vibreeriva dildo peale tagasi enam ei läheks. Sama kiirelt kui tuli müüki järjekordne lelo, leidsin end uuesti ulaka kaunitari lehelt scrollimas?

  • Avatar
    Vasta Marii 1. aprill 2021 at 20:59

    Ma väga hea meelega katsetaks ära selle põneva vidinia. 😉

  • Avatar
    Vasta E 1. aprill 2021 at 20:59

    Saime mehega lapse ja nüüd, kui ta 2 aastane on, avastasime, et voodielu suht lamedaks muutunud. Mees siis tegi jõuludeks ilusa punase pitsilise body kingituseks ja nüüd hiljuti tellis kingituseks mingi üli oversized vibreeriva dildo, mis seisab kapis? mulle ei sobinud ja olgem ausad, mingit mao suurust asja ei sooviks sinna alla panna. Sellega on hetkel asi piirdunud, aga uus Lelo pakub küll huvi, lugedes tundub, nagu see olekski puudu ja tooks palju uut voodiellu. Aga hetkel sellist luksust lubada ei saaks.Siinkohal tahaks mainida, et mehel, tema oskustel ja tema suurusel pole midagi viga, minus on viga, sest peale lapse saamist ei ole enam kuidagi asi endine. Kõik on all kuidagi… tuimem ja mitte nii tundlik? laps oli ka 4780g sündides… ei tõmba enam üldse see voodielu ja väga harva on minu alustusel asjaks läinud.

    • Avatar
      Vasta Laura 1. aprill 2021 at 21:20

      Meil on algusaegadest üks lihtlabane vibraator, mis nüüdseks on kahjuks seisma jäänud ja viimati töötas ta üsna vaevaliselt ka, seega pole kindel kas ta üldse toimibki enam? Peale lapse saamist on miskipärast seksmängud tahaplaanile jäänud ja hea kui üksteist õhtuti voodist ülesse leiame. Uus Lelo oleks kindlasti hea viis teineteise taasleidmiseks ja avastamiseks.

  • Avatar
    Vasta Janeli 1. aprill 2021 at 20:59

    Öökapis vaatab vastu tühjus, mitte ühtegi lelu. Kuigi olen aeg-ajalt uurinud, siis ost on jäänud ikkagi tegemata? varsti tuleb mehega teine aastapäev ja mida muud siin koroona ajal ikka teha on.. eksju??

  • Avatar
    Vasta Kelly 1. aprill 2021 at 20:56

    Ostsin hiljuti endale cruise, no jumal, anna armu need helilained?
    Lelo on ülim, tahaks veeeeljaveel neid saada?

    • Avatar
      Vasta Mari 1. aprill 2021 at 21:15

      Minu “sokisahtlis” on peidus üks Hiinast tellitud vidin..
      Muidugi käin ja vaatan Ulaka Kaunitari poes neid uhkeid ja TAEVANI kiidetud “voodisõpru” ja olen ikka veits kade nende peale, kes seda soetada saavad..
      Üks korralik lelu seal on veerand mu palgast ja kuna ma ükskimamps olen siis sellised vidinad on kõige viimasel kohal eelarves.. ?‍♀️
      No, ei kingi ka keegi sõbrannadest ( jep, all two of u who i have) mulle sihukest asja. 😀

      Aga ega selle Hiinaka üle ka kurta ei saa.. Sellel ka miski “imemissüsteem” ja nooo – sellist sädet ja pauku pole ma üheltki mehepoisilt saanud ?

      Muidugi seda imevidinat tahaks ikka täiega omale.. Ja kuna meest mul pole siis oleks just idekas, kui see mehele “ruumi” ei jäta 😀

  • Avatar
    Vasta M' 1. aprill 2021 at 20:52

    Mul on üks vanema sordi lelo täitsa olemas. Ja vibreeriv peeniserõngas ka. Kaaslasega kasutame aeg-ajalt mõlemat, aga enigma tundub selline, mille hea meelega üksinda sõitma viiks 😀

    • Avatar
      Vasta Ave 2. aprill 2021 at 03:12

      Öökapisahtlis ikka mõni asjake leidub… Mõni imur, vibraator, lelo 2, paaridele mõeldud lelud…
      Uut mõnulooma tahaks väga proovida ??

  • Avatar
    Vasta eva 1. aprill 2021 at 20:51

    Pole kunagi midagi sellist kasutanud, aga proovida tahaks küll ; )

  • Avatar
    Vasta L. 1. aprill 2021 at 20:49

    On endal küll säänseid ja määnseid vidinaid, siis sõbrannad on selle Lelo nii ilusaks rääkinud, et hea meelega prooviksin ära, kas on tõesti nii hea kui juttudest tundub!
    Tundub isegi natukene liiga hea, et tõsi olla ja seepärast veel kätt rahakoti järele sirutanud ei olegi 😀

    • Avatar
      Vasta Merli 1. aprill 2021 at 21:02

      Kas ma olen ainus, kes on Lelos pettunud? ??‍♀️
      Mul on see vanem mudel, aga no ei lisa midagi enamat juurde kui need “tavalised vibraatorid” +müriseb ikka häälekalt.
      Aga no mine tea, äki uuemad paremad… igaljuhul prooviks ära kui saaks. Ehk isegi muudaks mu arvamust Lelost.

      • Avatar
        Vasta M. 1. aprill 2021 at 22:01

        +1
        Ei meeldi see lurin ja mürin, mida ka minu vanema mudeli Lelo teeb. Veidi nagu usaldamatus ka nüüd ning kuidagi ei raatsi osta uut ja palju kallimat. Kuigi proovida tahaks.

  • Avatar
    Vasta Ege 1. aprill 2021 at 20:49

    Mänguasjad kapis olemas, kuid neid Kell asju ka palju piilunud juba. Üha enam sama aru, et see on midagi minule. Üksi olles ma väga mänguasjade kasutaja pole, sest pole väga sellist hetke kodus, kuid naudin pigem nende kasutamist koos kallimaga. Endal vedeleb kapis kaks erimõõdus ja materjalist dildot, anaaltapp ja üks vibratoor. Kaaslase juurde sai esialgu soetatud üks komplekt, kus igast vidinaid – vibreerivaid ja tavalisi. Meeldib kaasata aeg-ajalt mänguasju ning see meeldib mõlemale. Ja tegelikult seda Lelo olen lugenud siin blogis, et see võiks olla ning kallike surfas mänguasjade lehel ning leidis ka sama asja ning arvas, et see on miski, mis pakuks ta keelele puhkust ?

  • Avatar
    Vasta Laura 1. aprill 2021 at 20:48

    Mul on üks vibreeriv mänguasi, mis on suur ja kehva kujuga, nii et passib nukralt sahtlis.

  • Avatar
    Vasta Karin 1. aprill 2021 at 20:44

    On päris mitu Lelo asja kummutisahtlis ning tõesti fännan Lelot üle kõige! 🙂
    “Plain old dildot” ei kasuta 😀
    Oiii kuidas sooviks võita Lelo Enigmat!!!

  • Avatar
    Vasta Andra 1. aprill 2021 at 20:44

    Pole kahjuks midagi proovinud ?‍♀️ Ei oska isegi kommenteerida miks, ehk oli kaaslane liiga hea ?

    • Avatar
      Vasta L-easy 1. aprill 2021 at 22:46

      Nagu niiiiiiii hea variant!!!!!! Kahe käega sinu poolt!

  • Avatar
    Vasta Kairit 1. aprill 2021 at 20:41

    Ma ei oska kaasa rääkida ,sest pole ühtegi sellist mänguasja. Millegipärast läheb raha ikke lapse asjade ja toidukorvi peale. EI ole tulnd mõttele -oh läheks ostaks omale ühe vahva lelu 🙂 irw
    Tore oleks,kui võidaks tundub ,et kulub marjaks ära 🙂 😉 saaks ka teada ,kas kiidusõnu ka väärt:)

  • Avatar
    Vasta K. 1. aprill 2021 at 20:40

    Lelot proovida pole saanud kuid huvi on see pakkunud. On jäänud liiga kalliks kuid tahaks kindlasti proovida. Vanakooli väristajat olen omanud(siiani n-ö igaksjuhuks alles). Ja on üks n-ö uuem sõbrale kuid need mõlemad teevad liiga kõvat lärmi. Kogu aeg tunne,et lapsed kuulevad ja ärkavad üles?

  • Avatar
    Vasta Kätz 1. aprill 2021 at 20:40

    Kapis vedeleb just seesamune mõttetu silikoonist vibreeriv dildo. Tahaks ka seda uut imeasja proovida.

  • Avatar
    Vasta Kristin 1. aprill 2021 at 20:39

    Ma lõpuks soetasin aasta tagasi lelo sona cruise ja parim otsus ever!
    Seda uut prooviks ka suurima hea meelega!

  • Avatar
    Vasta E. 1. aprill 2021 at 20:39

    Mingi Satisfyer on isegi olemas ☺️

  • Avatar
    Vasta E. 1. aprill 2021 at 20:37

    Ok, ma saan aru, et sponsitud postitus, et peabki taevani kiitma, aga kas tõesti on siis nii hea? ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. aprill 2021 at 20:55

      konkreetselt proovi 😀

      • Avatar
        Vasta Salaagent 2. aprill 2021 at 09:50

        Mina olen just see kelle jaoks on see kõik nagu tabu ? Ilmselt seetõttu jääb see igavesti ka ostmata, sest noh, kuidas mina sellise asja ostan??!! ?

  • Avatar
    Vasta AL 1. aprill 2021 at 20:37

    Peale suvist Ulaka kaunitari alet sai endale ostetud 30. aasta täitumise puhul esimene vibreeriv lelu. Jano abieluvoodis läks kohe nii kuumaks, et nüüd kõht ees ja ainuke, kelle puudutus esimesel trimestril kõne alla tuleb….. Olen mina ise. Ehk uus Lelo kuluks hetkel hirmsasti ära, kuna Tiani mudel ikka lõbusam kahekesi :D.

  • Avatar
    Vasta Mirje 1. aprill 2021 at 20:36

    Me just paar päeva tagasi rääkisime mehega et peaks mulle mingi lisavidina koju soetama kuna meil need isud ja ajad ei klapi tihtipeale.
    Kuna meil ka väiksed lapsed siis see aina keerulisem.
    Mees ise aitab ennast aga mina tahaks just miskit sõbrakest.
    Tore on küll päris vahekord,eelmäng jne aga vahest lihtsalt tahaks kiiret pingelangust.
    Proovinud eelnevalt pole ma midagi

  • Avatar
    Vasta Biki 1. aprill 2021 at 20:35

    Ei ole kunagi ühtegi säärsast vidinat omanud. Olen sellele paar korda mõelnud küll ja isegi veidi ringi vaatan aga poodides on valik niii nii suur, et sime eest läheb kirjuks ja nii jääbki valik alati tegematta. ?

  • Avatar
    Vasta Silvia 1. aprill 2021 at 20:35

    Ma pikemat aega olen neid sealt lehelt nillinud aga pole raatsinud veel osta ? kuluks ära ühesõnaga ?

  • Avatar
    Vasta Merlin 1. aprill 2021 at 20:35

    Tavaliselt on kasutuses vana hea vibraator, mis müristab nagu traktor. Lelo tundub miskit väga müstilist, mida tahaks tõesti proovida, aga siiani on hind veidi krõbedaks jäänud?

  • Avatar
    Vasta Mari 1. aprill 2021 at 20:31

    mul on seda vaja, olen rase ja mees läheb varsti pooleks aastaks missioonile ? ja ilmselt olen viimane inimene kellel ühtegi lelo ega muud mänguasja pole ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta B 1. aprill 2021 at 20:31

    Oman ainult Satysferi. Muidu hea aga kole mürin ja patareid saavad koheselt tühjaks 😀 unistan juba kaua aega Lelost, kuid koonrina ei ole raatsinud siiani veel osta, aga väga sooviks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 1. aprill 2021 at 20:30

    Minul on sahtlis mittemidagitegev dildo ? Lelot piilun juba ammu, aga no ostmiseni kuidagi ei jôua. Alati midagi pakilisemat vaja olnud ?

  • Avatar
    Vasta Mari 1. aprill 2021 at 20:29

    Olen täiega Lelo usku, välimuselt nii ilusad ja luksuslikud. Oman Sona cruise’i ja see on parim asi üldse. Olemas ka veel üks wand, aga Lelo siiski parem. Aga taolist nagu Enigma, olen alati tahtnud proovida :).

  • Avatar
    Vasta Egeri Labber 1. aprill 2021 at 20:27

    Nn”Kehamasseerija” super ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 1. aprill 2021 at 20:27

    Mul sahtlis Lelo Sona Cruise. Algul tundus tõesti väga intensiivne, aga mida aeg edasi, seda rohkem olen sellega harjunud(kulminatsioon on kiire tulema) 😀 Tore õhtuti mängida kui päevasest virrvarrist on juba rohkem kui kopp ja lapsed lõpuks magama saadud. Siis see mõnus lõõgastus kulub küll ära. Kohe kui see Enigma müügile tuli, hakkasin seda nillima..juba see välimus näeb üliäge välja, aga hind päris krõbe. Selline täiendus sobiks küll mu sahtlisse.

  • Avatar
    Vasta Mari 1. aprill 2021 at 20:26

    Tõesti tõesti, rahuldamatus ajab juba närvi ?

  • Avatar
    Vasta B 1. aprill 2021 at 20:24

    Ei ole varem midagi proovinud, kuid vist oleks aeg, kui see nii suurt kiidulaulu väärib. Tahaks ise ka veenduda, kas see tõesti saab nii hea olla.

  • Avatar
    Vasta Anneli V 1. aprill 2021 at 20:24

    Ma vist viimane isend maamunal, kes pole veel proovinud neid vidinaid. Aga 4 aastat üksi olles tuleb üha rohkem mõte tellida, aga no ei oska seda õiget kuidagi valida. Loodame loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Marrja 1. aprill 2021 at 20:23

    Selle postituse lugemisega läks mul juba ausalt öeldes ihu imelikuks. Pole ühtegi vidinat endale kunagi ostnud sest teen siiani sõrmedega endale. Olen googeldanud ja lugenud igast erinevaid häid jutte Lelode, vibraatorite jms kohta aga ma ei teagi miks pole ostnud. Võibolla sellepärast et ei tea mida oodata ja olen selle pinnapealse kliitori orgasmiga rahule jäänud ?

  • Avatar
    Vasta Janika 1. aprill 2021 at 20:22

    Mul on mõned lelud aga peamiselt sellised, mis on paaridele koos kasutamiseks. Lelosid olen vaadanud aga ostmiseni pole jõudnud ☺️

  • Avatar
    Vasta Kristiina 1. aprill 2021 at 20:21

    Ma olen tihti vaadanud neid asju, kuid ostmiseni pole veel jõudnud. Olen alati mõelnud, et kas see on seda raha väärt. See oleks tõeline üllatus küll, kui ma saaksin teada, et ma eksisin ?

  • Avatar
    Vasta Links 1. aprill 2021 at 20:21

    Oh kui tore oleks võita. Kuna mu sõbranna jäi üksikuks, siis kingiksin tglt talle selle.

  • Avatar
    Vasta Anzelika 1. aprill 2021 at 20:20

    Pole veel jõudnud midagi katsetada, kuid mõtteis üks Lelo vidin mõlgub küll. Enigmat oleks väga huvitav katsetada ?

  • Avatar
    Vasta Moonika R 1. aprill 2021 at 20:20

    Kui ma sain 21 siis sain sünnipäevaks tavalise vibreeriva dildo, mis siis oli sarnane päris asjale ? mingi hetk viskasin minema ega selle suurus polnud ka mulle. Nüüd peale lapse saamist 4a otsustasin, et oleks aeg uus mänguasi osta ja valisin G-punkti vibraatori aga ma nii kaugele polegi jõudnud, meeldib pigem kasutada seda väljas pool, kui sees.

  • Avatar
    Vasta Laura 1. aprill 2021 at 20:19

    Siiamaani on jäänud kõik raha taha, sest korraga see summa minu jaoks on palju välja käia. Oleks vähemalt mingi järelmaksu võimalus ulakas ? oleks mul neid ilmselt mitmeid, kuna nii palju kui olen tagasisidesid lugenud, on need ju kiitvad.
    Ükskord võiks see loosiõnn ühele üksikule neiule naeratada ju ?

  • Avatar
    Vasta K. 1. aprill 2021 at 20:19

    Ma vajan seda, juba see välimus on nii kutsuv! ? Palun nüüd üks ulakas kingitus peagi saabuva juubeli puhul ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 1. aprill 2021 at 20:18

    Ei ole neid proovinud,kuid iga kord lugedes tekib järjest suurem huvi proovida,seega läheks võit vägagi asja ette?

  • Avatar
    Vasta T 1. aprill 2021 at 20:17

    Põhiliseks leluks on lilla vibraator, kes sai nimetatud Richardiks. Selline laineline, pisut kõvavõitu. Lisaks kristalliga anaaltapp, tal nimi puudub :D. Oleks tore midagi uut ja lelomat proovida.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 1. aprill 2021 at 20:17

    Pole mingeid lelusid veel kasutanud. Ulaka Kaunitari lehte olen küll piilumas käinud sinu postituste lugemise järel. Kuid soetanud pole veel midagi. Aga võidu korral prooviks kindlasti 🙂

  • Avatar
    Vasta S 1. aprill 2021 at 20:17

    Juba ammu võtan hoogu, et osta üks odavam lelo omale, aga no 70€ ka piisavalt suur raha ja ei mängi välja rahaseisud kahjuks. See võit oleks küll ideaalne.
    Sahtlis on üks pisike vibreeriv mudel, mille tellisin alist kunagi, maksis alla 1€ ja ajab asja ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Hedi 1. aprill 2021 at 20:17

    Nägin juba kommentaaridest,et polegi ainuke ?kes ilma kapi ja leludeta? Ükskord peab ju võit kh tulema ?

  • Avatar
    Vasta Anu 1. aprill 2021 at 20:16

    Me oleme alles hiljuti avastanud mõningad huvitavad lelud. Algul pidin mehele ikka pikalt seletama et ma ei ürita teda asendada vaid see meie mõlema huvides uusi asju proovida.. nüüd on igatahes igati põnev voodielu ja shoppame koos, et mida uut soetada. Hetkel pole me lelosid ostnud aga huvi on mul neid katsetada väga suur. Loodan et loosiõnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 1. aprill 2021 at 20:13

    Endal hetkel ei ole ühtegi sellist vahvat mänguasjakest kahjuks, kuigi praegu koroona ajal oleks ideaalne – mis siin kodus muud ikka teha ? Nii, et meeleldi võtan loosist osa!

  • Avatar
    Vasta Kerli 1. aprill 2021 at 20:13

    Nope, mul ei ole midagi ja ma isegi ei oska adekvaatset selgitust anda, et miks nii. Pole öökappigi, kuhu midagi soetada ? Seega, ehk õnn koidab ja it is my time to shine (khm, kui nii võib öelda) ?

  • Avatar
    Vasta Inx 1. aprill 2021 at 20:12

    Mul on Lelo Sona…noh, maru hea on ta küll, aga seda uut tahaks nüüd omale saada ju küll ?

  • Avatar
    Vasta Kakuke 1. aprill 2021 at 20:12

    Olen mina siis nõnda tasane ja väga neil teemadel sõna ei võta. Varemgi su blogis kommenteerima asunud ja siis kohe kommentaari ära kustutanud.
    Mitte, et ma seksi ja sellega seonduvat tabuks peaksin..
    Seks abikaasaga on ülihea, ma pole julgenud mõeldagi, et saaks veel parem olla. “Naised saunas” aga rääkisid, et paremaks saab alati minna ?
    Mehega ise teemat tõstatanud pole, sest nagu mainisin, siis ürgaega kuuluv suguühe on minu jaoks ka ülivinge…aga kui mees kuulis, et ma pole kunagi ühtegi vidinat proovinudki, siis ütles ta kohe, et peame mulle või siis meile midagi muretsema. Ulakas Kaunitaris panime isegi paar asja ostukorvi, usun et need on siiani seal… ?Sest alati on vaja autot putitada/maja remontida/lastele midagi soetada..ja nii me seda edasi lükkame, et “äkki järgmine kuu..”.
    Niiet jah, mina olen see õnnetu, kes peale…sooja liha pole midagi kasutanud. ?Ma isegi ei nurise, aga peast käib ikka läbi mõte, et “huvitav, huvitav..”.

    PS! Mina olin alati arvamusel, et kui naine peaks oma partnerile pakkuma, et proovime erinevaid vidinaid, siis mees solvub. Olin meeldivalt üllatunud, et mees ise suguelu vürtsitamiseks selle ettepaneku tegi, minu rahulolu hindab ning selle nimel pingutab! Oh, kuidas ma teda armastan! ❤️

  • Avatar
    Vasta Ülle 1. aprill 2021 at 20:11

    Mul on olnud vanakooli omi paar tükki, mil küll mingi jura iminapp taga ja pikk juhe ka otsapidi ja patareid jne, hull värk oli kunagi 😛 Siis millalgi kolis mu koju üks lilla sõber, misiganes firma see oli aga on päris tubli olnud 😀 Nüüd ta hakkab otsi vaikselt andma ja aku peab vastu täpselt 2 korraks 😀 I need this Lelo 😀

  • Avatar
    Vasta Margit 1. aprill 2021 at 20:10

    Sõbrannadega oleme sel teemal avatumaks läinud. Naised räägivad oma kogemustest ja see julgustas ka mind katsetama. Nüüd mõnda asja on proovitud, küll jah ürgaegsemaid asju, aga vähemalt see uks on avatud. Seega selle Lelo prooviks ära heameelega.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 1. aprill 2021 at 20:10

    Ma vist olen ainus eestlane, kes iial pole ühtki …eee “mänguasja” kasutanud. Kunagi küll ühe sõbranna kinkis aga kuna see jäi samal hetkrl lahtipakituna laua peale ja koer arvas, et igavesti vägev vorst, mida kindlasti tasuks süüa proovida, siis temale see mängimiseks jäigi ??? Niiet oleks tore ka kaasaega saabuda!

  • Avatar
    Vasta Mari 1. aprill 2021 at 20:09

    No pagan.. ma piilun neid Lelosid juba ma ei tea mis ajast, ometi ostnud pole veel ühtegi. Nüüd oleks küll viimane aeg üks võita 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin K 1. aprill 2021 at 20:09

    OMG ?
    Mida ära ei teeks, et seda Lelo endale saada, päriselt. Mul kapis paar 20eurist vurisevat leidub, aga lugedes Lelode tagasisidet, siis ilmselt need kaks koos ka ei annaks seda tunnet, mis üks Lelo. Teised unistavad autost, majast vms, ma reaalselt unistan sellest, et saaksin ka endale Lelo ja seda koos mehega avastada. Kahjuks kogu elu kõrvalt pole võimalik, et endale nii hinnalist mänguasja osta, aga jään siiski lootma, et äkki ükskord see ime juhtub ja ma saan oma unistuse täidetud. Mesinädalatel mehe ja Leloga oma naudingute maalima vallutada, mis saaks veel parem olla ????

  • Avatar
    Vasta Siss 1. aprill 2021 at 20:08

    Mul on üht teist pesu sahtlis ikka olemas. Sai tellitud kunagi sadomaso komplekt, mis sisaldas kinnisidumiseks nööri, käe- ja jalarimasid, anaaltappi (mida ma pole kasutanud), kõdistit, piitsa ja silmaklappe. Kunagi sai proovitud, kuid pärast piitsahoopi hargivahele (jah, mu kaaslane ei oska seda kasutada??‍♀️ ja mul oli väga valus) ei ole julenud seda sindrinahka üldse puudutada. Las tema olla seal sahtlis. Lisaks on olemas üks puldiga vibraator, mis hästi ei funka ja põriseb kõvasti.
    Eelmise suhte ajal soetasin omale dildo aga mu exile ei meeldinud mõte, et kummist riistasarnane asi mu sees käib sest minetea, äkki on tema omast parem ja see olevat nagu petmine. Kuu aega hiljem ta hävitas selle ketšupiga ja ma viskasin päras sellist rüvetamist ta üldse minema.
    Küll aga olen kuulnud Lelode kohta nii palju head, et need pidavat tõesti ühed super lahedad asjad olema! Kahjuks ma pole hetkel leidnud seda lisaraha, et endale üks selline vahva vidin voodisse osta ja nii ta mõtteks ongi jäänud. ? Aga minetea äkki išandajumal näeb mu kannatusi ja palveid ning kingib mulle ühe sellise vahva sõbrakese! ?????

  • Avatar
    Vasta Heidi 1. aprill 2021 at 20:08

    Meil Lelo tooted kasutusel aga uued ja põnevad tooted alti teretulnud??

  • Avatar
    Vasta Liise 1. aprill 2021 at 20:08

    Oii, selline ilus mänguasi puudu minu magamistoast. Ja veel nii stiine..ohsaa..

  • Avatar
    Vasta Maris 1. aprill 2021 at 20:08

    Mul on musta värvi dildo, ei värise, töötab minu käsimanuaal kondimootoriga. Igav, aga noh, abiks ikka. Meest mul pole, aga üks korralik asendus võiks olemas olla. Palun minu ellu üks Lelo, thanks!

  • Avatar
    Vasta Birgit 1. aprill 2021 at 20:07

    Hetkel pole ühtegi lelu. Kunagi oli, tavaline peenise moodi, aga tundus täiesti mõttetu. Pigem tegi haiget. Et sai minema visatud. Uut vidinat prooviks küll ?

  • Avatar
    Vasta Sirle 1. aprill 2021 at 20:07

    Mul pole ühtegi vibraatorit veel. Mõte oleks küll osta, aga ei tea, milline hea ja kindluse mõttes sellist kallimat jällegi ei ole raatsinud osta. Samas- enda keha teades, niisama kergelt ma naudinguid ei koge ja odava dildoga ka ei lepi. Jään loosiõnnele lootma. ?

  • Avatar
    Vasta Liina Mikk 1. aprill 2021 at 20:05

    Mina kasutan veel vanaaegset tildot ?? ja seega kuluks Lelo väga marjaks ära

  • Avatar
    Vasta Tiia 1. aprill 2021 at 20:05

    Sooviksin seda imemasinat endale.

  • Avatar
    Vasta Liisa 1. aprill 2021 at 20:04

    Selle võidu korral oleks see Lelo ma arvan mu esimene ja viimane mänguasi. Kui see tõesti teeb neid imesi nagu seletasid. Kannatamatult ootan võitu. Ehk tuleb siiis see isuke kah tagasi ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 1. aprill 2021 at 20:03

    Tahtsin lihtsalt seda postitust kiita, väga hästi kirjutatud tekst. Aga teemasse – ei oma ühtegi mänguasja.

  • Avatar
    Vasta Kaie 1. aprill 2021 at 20:01

    Endal midagi ei ole. Olen korduvalt vaadanud aga ei ole suutnud midagi konkreetset välja valida. Seega oleks see äge kingitus iseendale ?

  • Avatar
    Vasta Sirle 1. aprill 2021 at 20:00

    Minul on sahtlis 4 tüüpilist vibraatorit ja Lelo Sona, aga see jääb isegi liiga leebeks minu jaoks. Kuna olen vaba ja vallaline, siis kasutan neid nii nagu tuju tuleb. Varem sai elukaaslasega ka koos mängitud, talle isegi meeldis, et neid vidinaid kasutasin.

  • Avatar
    Vasta Astrid 1. aprill 2021 at 20:00

    Minu tavaline Lelo tahab kindlasti seda šhlongiga sõpra enda kõrvale ? prooviks ära

  • Avatar
    Vasta Laura 1. aprill 2021 at 19:58

    Minul on kõige esimene lelo sona ja üks vibraatori moodi tegelane euronics-ist.
    Kahjuks on selle leloga nii et jääb tugevama surve korral seisma 🙁 (ma tean, et praegustel mudelitel on see probleem juba lahendatud). Kui ma alguses seda uut lelo nägin tundus see küll utoopiline aga nüüd sooviks seda väga proovida ? arvestades seda, et ma lihtsalt meestega seksides orgasmi ei saa?

  • Avatar
    Vasta Liisukas 1. aprill 2021 at 19:58

    Mul ei ole IKKA VEEL ühtegi sedasorti lelu. Nüüd juba üle aasta üksi ja no Tinderist pole ka piisavalt tolku. Et jätkuvalt siis noh, kuidas öelda …. ilma ?
    Selline lelu võiks olla küll, pole lihtsalt raatsinud soetada, alati midagi “vajalikumat” olnud. Oleks aeg ennast esikohale sättida ?

  • Avatar
    Vasta Grete 1. aprill 2021 at 19:57

    Mul ei ole mitte midagi , mitte kunagi olnud Aga paljud sõbrannad on ulakas kaunitaris käinud ja lubanud mind ka viia. Teeks asjaga algust selle võidu puhul ja siis äkki huvi kasvaks. ?

  • Avatar
    Vasta Maruusha 1. aprill 2021 at 19:56

    Mul on olemas Lelo Sona ja Lelo sila. Kui neid kahte võrrelda, siis valiksin kindlasti Lelo Sona. Sila nagu ei paku mulle midagi erilist. Siis on veel Lovense Lush (pole küll Lelo), mille sain kingiks mehelt, aga see on minu jaoks täiesti out. Minu silmis jumala mõttetu, kuigi kahest eelnevast ikka tunduvalt kallim. Siis on veel mõned tavalised odavamad lelud,mida samuti ei kasuta, sest jumala mõttetud on. Tore oleks küll midagi uut proovida. Käsi ei tõuse praegu investeerima rohkem sellistesse asjadesse, kui viimatistes kogemustest veidi pettunud olen.

  • Avatar
    Vasta Merilys 1. aprill 2021 at 19:55

    Ah nii naljakas kui see ka pole. Siis pole üldse kunagi midagi proovinud/kasutanud.
    Kuigi viimasel ajal olen küll neid ulaka kaunitari tooteid vaadanud aga osta pole veel osanud midagi. 😀

    • Avatar
      Vasta Anete 1. aprill 2021 at 20:06

      Ma ostsin umbes 2 kuud tagasi oma esimese Lelo ja ausalt, mu elu on muutunud! Kurb tunnistada, aga ma ilmselt polnudki kunagi varem päriselt orgasmi saanud. (Olen 27)… nii et väga huviga tahaks teada, mida siis veel seeee suudab 🙂

  • Avatar
    Vasta Marjaana 1. aprill 2021 at 19:55

    Esimesed vibraatorid kinkis mulle mu eks?
    Algul valdas küll kuidagi häbitunne või võõrastav see asi aga kui proovima hakkasin siis oli küll et uus huvitav teekond avastada..
    Raseduse lõpus ostsin ka vaagnapõhja lihaste treeningseadme et see kulub ka vanemas eas ära ja siiski tuleb treenida kõiki oma lihaseid ju??
    Nii et hetkel avastan seda treeningseadet aga üks korralik Lelo kuluks küll ära kollektsiooni?

  • Avatar
    Vasta Liisike 1. aprill 2021 at 19:54

    Kuna paar kuud tagasi läksin laste isast lahku ja varsti tunnen nagu kuivaksin kokku oleks see vist mu päästjaks sõbrannad kiidavad väga aga endale pole raatsinud osta. Loodan õnnele ??

  • Avatar
    Vasta Kai 1. aprill 2021 at 19:54

    Lelosid ei ole veel jõudnud osta, kuid kindel plaan on. Kapis vedeleb mõni dildo, vibraator, aga neid leloga ei anna võrreldagi ma usun. 😉 Prooviksin põnevusega uue lelo ära!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 1. aprill 2021 at 19:53

    Ei ole jaa enam tabu teema, räägin ka enda vanematega seksist ypris avameelselt:) vanasti pigem ei olnud sobikik seksist rääkida. Enda tydrukutele tahan ka sellise kompleksivaba lapsepõlve. Hetkel oleme mehega 5a koos olnud ning ostsime esialgu selle eggi… täitsa lahe asjandus. Kui võidaks engima, wow…. katsetaks ikka koos…. fingers grossed?

    • Avatar
      Vasta Tuuli 1. aprill 2021 at 20:34

      Ma kahjuks veel nende seas kes pole veel miskit lisasid kasutanud, aga oi kui palju olen mõelnud nendele.. küll aga loen ja kadestan… ehk ka kunagi?

  • Avatar
    Vasta Kendra 1. aprill 2021 at 19:53

    Eksmees kinkis mulle suure komplekti dildo,anaalkuulikeste,dildo peale käivad kostüümid (veresoontega,mummukestega jne),käeraudade ja selliste asjadega, millega ma ei osanud miskit teha. Seksi mõjutas nii palju, et talle meeldis mänguasju rohkem kasutada kui enda oma minu peal 😀 kui teed lahku läksid jäi kahjuks komplekt sinna :/

  • Avatar
    Vasta m 1. aprill 2021 at 19:53

    Minul on Lelo Sona Cruise esimene variant. Tõesti on kohati liiga tugev vibratsioon, seega väga tihti just kasutuses ei ole. Prooviksin hea meelega ka Enigma ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Tikkk 1. aprill 2021 at 19:53

    Ma ei tea, kuidas seda nüüd diskreetselt öelda, aga mul on seda väga vaja 😀
    Mul ei ole siiamaani ühtegi mänguasja olnud, aga mul oli hiljuti üks üsna lühike ja intensiivne suhtelaadne toode, kus ma avastasin voodielus enda jaoks ikka täiesti uued dimensioonid… ja ega ma enne ka mingi nunn ei olnud.
    Suhe sai otsa, kuna üks osapool pidi välisriiki kolima ja ööd on nüüd ikka väga üksildased ja kurvad. Ja pean tunnistama, et natuke ikka kriibib ka sees see lahkuminek, nii et mingit plaastrit otsida praegu ei taha ja käsitöö ei ole ikka see… :/

    • Avatar
      Vasta Crimson 1. aprill 2021 at 20:17

      Mul olemas vanakoolikas “rabbit”, aga selle jänkuosa on otsad andnud. Seega vaid vasakule-paremale pöörlev vemmal. Ja vana on ta ka. Üle 10 aasta kindlasti. ? Ühed liiga suured tupekuulid on ka olemas. Orgasmid pole väga sagedased külalised kahjuks. Eks mehest vöib unistada kolme lapsega üksikema. ? Enigma lepiks mu “pagasiga” vist kergemini. ?

  • Avatar
    Vasta Ave 1. aprill 2021 at 19:52

    Usu mind, ma vajan seda ?

  • Avatar
    Vasta Sigrid 1. aprill 2021 at 19:52

    Minul on lelo sona 2 ja see meeldib VÄGA. Seega on huvi uue lelo vastu äärmiselt suur ?

  • Avatar
    Vasta Kai 1. aprill 2021 at 19:51

    Minul oli ka varem lihtsalt kõige tavalisem peenisekujuline vibraator. Muud lihtsalt nii kallid, et üldse ei ole raatsinud. Siis ostsin omale aga Satisfyeri. Selle kõige tavalisema. Ooooi, juba see oli MEGA samm edasi. Kuniks üks hetk enam ei töödanud ? Nüüd olengi puhta ilma! Ütlen ausalt, et käed puhta villis juba.
    Pole vist iial midagi nii kõvasti võita tahtnud kui praegu. Niiet pöidlad on pihus! ?

    • Avatar
      Vasta Elo 1. aprill 2021 at 20:04

      Pole raatsinud osta siiani aind mehe otsas nühkinud???

  • Avatar
    Vasta Diana 1. aprill 2021 at 19:51

    Pole kahjuks ühtegi Lelo önnestunud proovida,
    Äkki õnnestub see viga enne 30ndat eluaastat parandada ??

  • Avatar
    Vasta Kätlin L. 1. aprill 2021 at 19:50

    Mul on paar mänguasja küll 😀 erinevate tujude jaoks. Jutte olen sellest Lelost palju kuulnud aga kahjuks proovida pole veel saanud. Mu eesmärgiks on küll koguda mitmeid erinevaid vahvaid mänguasju enda öökapi sahtlisse ja soovitan julgelt ka teistele 😉 ka paarilisega kogemuse muudab see aeg-ajalt palju …. lustlikumaks ja vallatumaks 😀

  • Avatar
    Vasta Reena 1. aprill 2021 at 19:48

    Näpud käsitööst kanged. Palun mulle üks Lelo. ?

  • Avatar
    Vasta Tanja 1. aprill 2021 at 19:47

    Hiljuti sai soetatud Satisfyer Pro, mis teeb samuti oma töö päris hästi ära? Ei ole raatsinud Lelosid osta, päris kallid on ja kas nad siis tõesti minu Satisfyerist veel paremad?

    • Avatar
      Vasta Lll 1. aprill 2021 at 19:55

      Minaaaa kaaa tahaaan “saaaadaa”…

    • Avatar
      Vasta M. 1. aprill 2021 at 20:00

      Läksin just mõni aeg tagasi pikaagsest elukaaslasest lahku, aga see ju ei tähenda et seksi isu langenud oleks, ja kuna armastav kaasa viskas vihasena enne lahkuminekut mu vibraatori ära,siis praegu kas näpud või ei midagi 🙁
      Niiet oleks vajalik kink ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 1. aprill 2021 at 19:46

    Juba ammu tahtnud neid uhkemaid Lelo-suguseid proovida, aga siiani läbi ajanud ühe vana hea põriseva patareidega töötava isendiga. Kuna see põriseb neil päevil aina nõrgemini ja hakkab otsad andma siis oleks tagumine aeg see Lelo Enigma ära proovida (võita) ?

  • Avatar
    Vasta Liina 1. aprill 2021 at 19:46

    Tahaan ? Oleks vaja küll?
    Pole siiamaani midagi kasutanud, need vibreerivad dildod ei kutsu ostma kuidagi kohe mitte. Millegi muu ostmine on raske, sest ei tea kas ikka meeldiks?
    Lelo endale saaks ja ära proovides meeldiks siis oleks vabam vb teisi asju proovides?

  • Avatar
    Vasta Hanna 1. aprill 2021 at 19:45

    Mul on Lelo, see täitsa tavaline. Ostsin ka su blogis oleva kiidulaulu peale ja krt, ma mõtlesin, et mul midagi viga, aga liiga intensiivne tõesti, ma ei julge vastugi panna ? kuskilt kliitori kõrvalt vaikselt julgen puutuda sellega ja seepärast ta üha nukramalt seisma ongi jäänud. Kui sa ütled, et see on vähe leebem, siis nii väga tahaks endale ka sellist ?

    • Avatar
      Vasta Karina 1. aprill 2021 at 19:57

      Ei ole elus veel proovinud patareidega täiskasvanute mänguasju, ise juba 38 aastane varsti, ütleme nii,et piinlik peaks mul olema, aeg-ajalt on mõtted sattunud sinnapoole,et soetaks Ühe vidina aga ju siis mul mees ajab asja nii palju ära ,et sinna mõtteks see on jäänudki??
      Küll aga sportlikust huvist võiks tõesti ära proovida, kui tast tõesti asja ei saa siis arvatavasti lõpuks maandub ka sinna mänguasjakasti ??nali…

  • Avatar
    Vasta Kelly 1. aprill 2021 at 19:44

    Sinu blogist loetu tõttu kraapisin kunagi sendid kokku ja ostsin endale Lelo Sona Cruise. Appi kui väärt see oma raha on, mul oleks nagu lihtsalt on/off orgasminupp kehal 😀 See uus tundub ka väääga põnev. Sain hiljuti lapse ja pelgan ausalt-öeldes natuke seksiga uuesti alustada, hea oleks üksi ära põdeda ja enne harjutada 😀

  • Avatar
    Vasta K 1. aprill 2021 at 19:43

    Mul küll tavaliselt loosiga ei vea, aga les ei proovi see kosmose naudingut proovida ei saa ?
    Ma hea meelega säästaks oma armsaid sõrmi ja loobuks oma ürgaegsest sauast. Lihtsalt see valik on nii kirju ja pole suutnud endale midagi mordenset välja valida. Elukaaslase olen vaikselt viinud selle piirini et proovida igast huvitavaid lelusid aga ma usun et selline uhke võluriist annaks veel eriti funki juurde. Ja tore oleks kui kõrvaltoa/korteri inimesed ei kuuleks kui oma vigurvända nupust töòle panen 😀

    • Avatar
      Vasta Birx 1. aprill 2021 at 19:55

      Peale kolme last on mehega see seksiasi natuke soiku jäänud ja vajaks veidi turgutamist mõne lelu näol. Öökapis on aastaid juba üks lihtlabane dildo, mida ära ka ei viska, sest äkki kunagi läheb käiku. No see ilmselt on ise seal kapis seksinälga surnud ja olekski vaja midagi uut ja kaasaegsemat. See oleks hea aprillinali, kui ma kunagi ka midagi võidaks ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 1. aprill 2021 at 19:42

    Oeeehh, mul ei ole öökappigi, rääkimata siis sahtli sisust..
    Ei ole proovinud mitte midagi, mõelnud korduvalt. Jääb raha taha pidama. Mingit särtsu oleks hädasti voodisse vaja..

  • Avatar
    Vasta Kristin 1. aprill 2021 at 19:41

    Ma mäletan nende vanade filmide kasutamist. Kunagi kolimise käigus kukkus kast diskreetselt asjadega maha ja mu kaasa pole siiamaani sellest traumast üle saanud. Tänu sellele hakkasin veidi upmarket mänguasju soetama. Nüüd on roosa silikoonist vibreeriv “nui” ja hiljuti sain ka kliitori stimulaatori, mis on päris hea oma õhulainetega. Lelod on päris pikalt köitnud ja hea meelega lisaks oma arsenali.

  • Avatar
    Vasta Kristel 1. aprill 2021 at 19:41

    Oleks au ka lõpuks mõnda lelu proovida. Parem hilja kui mitte kunagi 🙂 Vanus juba üsna kaugel…aga jõuaks veel üllatuda! 😀

    • Avatar
      Vasta Hh 1. aprill 2021 at 20:09

      Pole ühtegi vidinat ja käsi südamel võin öelda, et käsitööd pole ka enda peal kunagi harrastanud ? pole nagu väga minu teema ? mees on, seks on hea ja nii nagu ongi.. olen naljaviluks öelnud, et äkki peaks mingi vidina ostma, aga sinnapaika see jäänud ka on ?

  • Avatar
    Vasta Heili 1. aprill 2021 at 19:40

    Pole ühtegi lelot katsetanud, ausalt ei raatsi osta ja loodan siis loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Suusi 1. aprill 2021 at 19:40

    Minu õõkapis valitseb praegu null-seis. Mitu aastat tagasi oli küll justnimelt see ülimalt põrisev jurakas, aga see viskas miskipärast mõne aja pärast jäädavalt sussid püsti, kuigi ma ausõna teda eriti ei ruunanud. Ja no ma hirrmsasti tahaks uusi vidinaid küll, eriti seda paljukiidetud Lelot, aga asi jääb raha taha. Ei raatsi sugugi kulutada, kuigi just võiks ju enesele “midagi head” lubada.
    No äkki seekord võidan!

  • Avatar
    Vasta M. 1. aprill 2021 at 19:40

    Ühesõnaga, nukker seis on. 0 mänguasja…tegelikult on asi justnimelt valehäbi taga, millest ma kuidagi üle ei saa. Oma näpud on vilkad küll, aga midagi jääb ikkagi puudu. Mehega ka igapäevaselt koos ei ela, et teda kasutada saaks.
    Päästa palun mind pimedusest!

  • Avatar
    Vasta Kristel 1. aprill 2021 at 19:40

    Mul on kodus olemas lelo sila ja no MEGA toode!! Kasutan nii üksi kui ka mehega. ?
    Õde soovitas jäädagi edaspidi Lelo kasutama, sest 7 aasta jooksul tulemas juba viies laps ???

  • Avatar
    Vasta Eliise 1. aprill 2021 at 19:39

    Mul pole öökappigi.. üks “lulla” tegelt on aga sellest on ilmselgelt vähe, tutvuks küll uue sõbraga 😉

  • Avatar
    Vasta Ma 1. aprill 2021 at 19:39

    Mul ei ole ühtki “abivahendit” peale tavalise libesti. Olen siiamaani endaga väga rahul olnud, aga Ulaka netipoes olen juba paar korda ringi konnanud küll. Ma kardan, et kui ma mõne vidina soetan, siis ma ei usu enam absoluutselt, et mõni mees siin ilmas mind paremini rahuldada suudaks kui ma ise. ? Aga võita tahaks ikka! ?

  • Avatar
    Vasta Roosa silikoon 1. aprill 2021 at 19:39

    Minul oli see igivana mehhaaniliselt vibreeriv silikoonist varras. Ilus, roosa, veidike ka sädelev. Töötas veel kahe AA patareiga.
    Aeg tõi ellu mehe ja siis sai ta ära pakitud. 16 aastat polnud isegi mõelnud selle jubina peale.
    Nüüd, kus elame hetkel mehega, kui majanaabrid, siis ükspäev tundsin, et pagan… ka mina vajan rahuldust ja naudinguid ja läksin oma ammuunustatud sõpra otsima. Tuulasin, mis ma tuulasin – asi lõppes sellega, et töötoast (kus ta kõige tõenäolisemalt olla võis) on orkaan üle käinud ja mina jäin jälle ilma. Mida ei ole, seda ei ole. ?

    Vaatasin õhtul ka uut abimeest, aga tulevaste elukorralduste muutuste tõttu ei julgenud hetkel seda väljaminekut teha. Eks ma kuivan edasi ?

  • Avatar
    Vasta Hellu 1. aprill 2021 at 19:39

    Haha, no ma olen ka üks nendest, kellel vana hea kummist lihtlabane dildo on. Vahetaks küll uuema mudeli vastu välja, äkki teeb ennastki nooremaks.

  • Avatar
    Vasta Birks 1. aprill 2021 at 19:38

    Leloga kogemus puudub, kahjuks. On tavaline vibra ja jôulude eel sai kalendrist ka igast staffi, pônev ??? Lelo katetamise vastu aga ei oleks midagi, kangesti sooviks ?

  • Avatar
    Vasta Meeli 1. aprill 2021 at 19:37

    Mul on kotitäis ? just neid igasuguseid vanu ja meelega prooviks uuemat varjanti?
    Pidin enda koti ära peitma kuna laps leidis ülesse ja surfas ringi seal .Tulin töölt koju ja ütles emme ma pean sulle teie magamistoas midagi näitama.Millegi pärast aimasin ja riideid vahetades peitsin selle ära .
    Küsisin ,et mida sa näitama pidid ,jooksis minu sahtli juurde ja hakkas otsima.Ütles huvitav siin ei ole seda kotti kus oli selline post ja kaks palli ??
    Pidin naerukrambid saama?

  • Avatar
    Vasta lllll 1. aprill 2021 at 19:37

    Kasutan Lelo Sona ja arvasin kah, et enam paremaks ikka ei saa minna… no kui saab, siis on see täiesti uskumatu ja tahaks ikka väga proovida!

  • Avatar
    Vasta Anna 1. aprill 2021 at 19:36

    Olen ammu Lelo-sid vaadanud ja unistanud neist, kuid kahju on enda peale nii palju raha kulutada. Praegu oman mingit odavat “rabbit” vibraatorit ja saab ka sellega asja aetud, kuid väga tahaks Lelo-t proovida.

  • Avatar
    Vasta Eve 1. aprill 2021 at 19:34

    Mul eiole ühtki lelu veel siiani..sest no..ma arvasin, et eiole vaja. Aga vist ikka nagu, kuluks ära ?
    Vaatan Netflixist üht sarja – The bold type – ja seal alatihti tulevad vibraatorid teemakorrale.. Ja seda enam nüüd tahaks ?

  • Avatar
    Vasta Karin 1. aprill 2021 at 19:34

    Appi see lelu ammu välismaalehtedelt ahvatlenud ? endal ka nii mõnigi uuemaajalelu aga no kui lugesin sellise lelu kommentaare välismaalehelt, oli toode väljamüüdud pikaksajaks?

  • Avatar
    Vasta Cärol 1. aprill 2021 at 19:33

    Mul on küll neid lelude värke, aga Lelot ei ole, aga oi kus tahaks et oleks ?, võit mulle paluuuun ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kaire 1. aprill 2021 at 19:33

    Mu teine pool tutvustas mulle igasugused põnevaid mänguasju kui käima hakkasime. Nüüd juba tihti ise piilun ka erinevaid lelusid. Seda nii palju kiidetud niiet.. davai, võtaks küll omale prooviks 😛

  • Avatar
    Vasta Helen 1. aprill 2021 at 19:33

    Pole meest, pole lelu. No midagi peab mul viga olema, et meest ei leia ja ausõna ei raatsi sellist raha mänguasja peale magama panna. Seega no halasta ja kingi mulle üks Lelo ?

  • Avatar
    Vasta Kim 1. aprill 2021 at 19:33

    4 aastat tagasi sai ostetud esimene vibraator, mis sel ajal asja ära ajas. Aga no ajaga lähevad kriteeriumid endal karmimaks ja sai ka lelo ostetud umbes aasta tagasi. Täpsemalt siis lelo sona ja no minu jaoks ka liiga intensiivne. Sobib kasutamiseks ainult nii, et põristan moka peal seda ja siis on vibratsioon piisavalt hell, et mul hea oleks. Nüüd siis ongi kapis 2 abilist, kes varem või hiljem vallandatakse ? See enigma tundub aga täiega tore seltsiline olevat! Ning kui lugesin, et lubatakse ka sonast nõrgemat luristamist, siis hit me up! ? Hind on küll krõbe, ei tea kas raatsiks ise osta. Nad üli-tundliku jalgevahega testijaid ei otsi? ?

  • Avatar
    Vasta Annika 1. aprill 2021 at 19:33

    No ma olen see “old mittemidagiütleva dildo” vend siiani?
    Aga Lelo peale vesistan ammu suud ?

  • Avatar
    Vasta kadri 1. aprill 2021 at 19:32

    Hea teada. Pole ise palju mänguasju veel proovinud peale ühe mis mulle kingiti aga ei meeldi eriti. Ilmselt isegi uurin veebist edasi.

  • Avatar
    Vasta Kats 1. aprill 2021 at 19:30

    Olen nii mitu korda lugenud sinu soovitusi ja ka poodi külastanud aga kodus pole endiselt ÜHTEGI taolist asja veel 😀 Ei teagi mis tagasi hoiab 😀

  • Avatar
    Vasta R.Nukk 1. aprill 2021 at 19:29

    Leloga kogemust ei ole. On minu hinnaklassist väljas ? aga Satysfaier ja suvakas dildo on koostöös lõpuks mu õiged punktid leidnud (ma olen 32 ?).
    Seega see Lelo oleks ju ideaalne 2in1 ja mees hea meelega vaataks pealt ? Polegi vaja mahtuda kuhugi.

  • Avatar
    Vasta Laura 6 1. aprill 2021 at 19:29

    Issanda püss, I need this toy! Tegelt lugu lihtne, kui su mees on 3 nädalat iga kuu ära ja kooserdab voodis kõrval vaid nädalakese, siis giiiiirl u know, abivägi minu voodis kulub igati ära. Aga mänguasjadest nii palju, et mees ühe vibraatori on kinkinud, et ma nii üksikult ennast alalõpmata ei tunneks aga siin kehtib ütlus: mida rohkem, seda uhkem ja eks tõsi ta ole, ära on tüüdanud ja tahaks midagi uut ja uudset vahelduseks.

  • Avatar
    Vasta J 1. aprill 2021 at 19:28

    Tagasi hoiab üks ja ainus tavaline probleem- raha,! Need uhked vidinad on päris kallid, minu jaoks. Tüüpiline vaene eestlane ?
    Ja vbl sp, et pole EI meest, ega ühtegi huvitavat vidinat, ongi närvid täitsa läbi v? ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 1. aprill 2021 at 19:27

    Mul on Lelo sona cruise. Töötab hästi küll, aga miskit jääks nagu puudu. Uus Enigma kõlab paljulubavalt, piisaks ühest käest 😉

    • Avatar
      Vasta Kaidi 1. aprill 2021 at 20:00

      Minule mees kunagi kinkis selle tuima ja tavalise vibraatori. Korra sai proovitud. Täiesti õudne oli ?. Peale seda olen leppinud ainult oma mehega. Tegelt unistan juba üle aasta uuest leiust.. Aga annaksin hea meelega võimaluse uuele lelule.

  • Avatar
    Vasta M.j. 1. aprill 2021 at 19:26

    Muud ei oska kaasa rääkidagi, kui et võtaks ligi küll sellise lelu, et ära proovida☺️?

  • Avatar
    Vasta Aivi 1. aprill 2021 at 19:26

    Ma siis see vanema mutelitega hing. Mitte, et huvi pole kuid uuemad nii kalliks aetud. Üksikemana valin something mitte üüber kallist.

  • Avatar
    Vasta G 1. aprill 2021 at 19:25

    Pole kunagi proovinud aga väääägaa tahaksin 🙁

  • Avatar
    Vasta Mer 1. aprill 2021 at 19:25

    Sahtlis on tühjus??‍♀️ Sest noh, ei raatsi osta? Ja otsest vajadust kaaa nagu pole, samas uudishimu on suur. Kui ma ükskord lotoga võidan, siis… ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 1. aprill 2021 at 19:25

    Mul 0 kogemust sellistega ??, aga miks mitte maalima veidi valgustada.

    • Avatar
      Vasta Mari-liis 1. aprill 2021 at 20:36

      Mul on sahtlis üks see kõige tavalisem roosa patareidega ja siis üks väike ümmargune vidin mis kahjuks töötab ainult läbi USB juhtme .mingeid väikseid vidinaid mida koos katsetada olen ka soetanud aga ausalt need kõik on nii mõttetud ,et on oma tee prügikastis leidnud.ja kuna mees viimasel ajal leiab ,et garaas või õlle purk on huvitavamad kui mina siis kuluks tõesti üks vaikne ja tubli abiline millest tolku oleks väga ära ?

  • Avatar
    Vasta Marilin 1. aprill 2021 at 19:24

    Ma olen veel see plain old dildo kasutaja. Olen korduvalt mõlenud mõnda Lelot osta, aga siis ei suuda valida ja sinna see jäänud ongi. Aga see uus Lelo tundub küll IMELINE. Väga tahaks ??

    • Avatar
      Vasta Mari-Liis 1. aprill 2021 at 20:09

      Oh, ma juba pikemalt tahan seda mudelit! Mul on Sona Cruise ja ka liiga vihane teine. Enigma, sinu jaoks on öökapis koht olemas, tule aga siia, baby ?

  • Avatar
    Vasta Eliis 1. aprill 2021 at 19:24

    Ma olen mõelnud osta aga kardan et äkki saan mingi kõvast vastikust materjalist jubina.

  • Avatar
    Vasta Tiivi1994 1. aprill 2021 at 19:23

    Oleme kaasaga ligi 10aastat koos olnud ja ega see voodielu pole nagu aastaid tagasi. Seega prooviks midagi uut küll 🙂