LAPSED Lasteasjad

mullitamised ja tuulelohetamised (kas see on sõna?)

21. aprill 2021

Ma ütlen kohe ära, et see ei ole konkreetselt reklaampost kui selline, sest Taibutera saatis lastele kingitusi ja mingisugust kohustust mul nendele reklaami teha ei olnud. Aga kuna eile käisime Gerdi sõpsidel külas, et lapsed õues ringi joosta saaksid, võtsin ma saadetud kraami ja kaamera kaasa, seega oleks patt teile näitamata jätta, sest asjad olid tõesti ägedad.

Esiteks need “suured mullitajad”. Ma ausalt arvasin, et lastel pole nendega midagi teha, et ei saa ise hakkama, aga tegelikult said väga hästi. Eriti need pisemad variandid (tilk ja liblikas) sobivad hästi Martavanustele, kes mullitada tahaks, aga mullitaja sisu kohe välja valama kipuvad. Nendega oli neil üli lihtne ja midagi ei saanud ka maha valatud. Mul on nüüd ebaratsionaalselt palju pilte ühe mullitamissessiooni kohta, aga elate vast üle.

Hiljem said lapsed grilli ja erilise maiuspalana vahukomme küpsetada. Head on nad küll, aga lapsed kleepuvad vist tänase päevani, ma ei hakka salgama 😀 Eriti tüütu oli see, et neid tuli kullipilgul vaadata, sest ilmselgelt oli laste eesmärk elus oma orkidega vehkida rohkem, kui komme küpsetada. Aga hakkama saime.

No ja muidugi söödi pärast nende suhkrupommide peale veel hoolega Yummikomme ja peale sajandipikkust ootamist (laste sõnul ootasid nad igatahes SADA AASTAT) võtsime me tuulelohed pakist välja ja sai maja taga neid ka lennutada. Ma küll arvasin, et lapsed sellega hakkama ei saa, aga jälle alahindan mina oma ihu vilju, muud miskit.

Ausalt, need tuulelohed on nii lahedad, et tagasi tulime ühega 😀 Ei olnud südant pererahva lapsi sellest lõbust edaspidi ilma jätta, seda enam, et neil ideaalne lohelennutamise plats kohe maja taga olemas. Aga Taibuterast saab neid osta ka, pole isegi väga kallid (väiksemad 8.50€) ja lastele meeldib täiiiega (mulle tundus, et suurtele ka, ma ise ei proovinud, sest ma loll ei taibanud jopet selga panna ja olin vesti väel :D)

Muuseas, sooduskoodiga ÕUEMÄNG on reedeni kõik õuemänguasjad taibutera.ee poes 15% veel odavamad ka, nii et ma heaga soovitan tellida, kui on plaanis lastega õue minna, aga ei tea, mida pulli nendega seal teha.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar