Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

kui palju ilutooteid võib ühele inimesele meeldida?*

14. mai 2021
clochee kehakoorija

Vahel ma mõtlen nende sisuloojate ja suunamudijate peale, kes on hästi bränditruud. Eks ma ise olen ka selles mõttes, et on pääääris palju brände, kelle tooteid ma ikka ja jälle ostan. Isegi kui meie koostöö on ammuilma lõppenud.

Samal ajal meeldib mulle väga võimalus pidevalt uusi asju katsetada. Muidu istuksin oma ühtede ja samade toodete otsas ega teaks muust maailmast midagi, onju. Nii et kui midagi uut proovida saan ja seda kiidan, ei heida see kõige vähematki varju eelmiste samalaadsete asjade kohta, millele mul samuti vaid kiidusõnu oli jagada. Häid asju ongi täiega palju! 🙂

Ilutooted on just üks selline valdkond, mida ei jõuaks ka parima tahtmise korral täiesti läbi proovida. Aga ma väga üritan 😀 Nii võtsin ma vastu ka karbitäie Clochee tooteid. Esiteks polnud ma sellisest firmast mitte kui midagi kuulnud – täiega põnev! Ja teiseks mõtle kui leian sealt mõne uue kreemi või asja, milleta ma edasi elamast keeldun. I love me some tooted, milleta edasi elada ei saa 😀 Mul neid juba omajagu on ka, aga natuke veel mahub meigilaua sahtlisse ja vannitoariiulile.

Veits jura on igasugu ilutoodetega ainult see väike pisiasi, et me kõik oleme otsast lõpuni nii erinevad. Et kui ma ikka kuivale nahale mõeldud kreemi soovitan, siis fakt on, et kõigile ta ei sobi. Nii et suhtuge selles mõttes alati kriitilise meelega ja lähtuge ikka enda naha-, juuste ja muudest tüüpidest ning eripäradest.

Katsetasin hästi mitmeid erinevaid Clochee tooteid ja ood võiks tulla üsna pikk, aga ma arvan, et päris kõiki neid siin üles lugema ei hakka. Toon välja enda lemmikud ja mainin eelmise lõigu teemal, et kõik need tooted sobivad kõigile nahatüüpidele. Ma ei anna pead, et nüüd terve nende e-poe sortiment, aga need konkreetsed minu lemmikud küll.

Esimene neist on toitev mango suhkrukoorija. Mind hullult häirib koorijate puhul see, kui need koorivad osad on plastikust. Sellepärast on suhkrukoorija tore. Selles konkreetses on lisaks veel vaarikaseemned, mis kõlab udupeenelt, ja ausalt öeldes feels like it ka. Mõelda vaid, et keegi kusagil eraldab vaarikatelt seemneid, et ma ei peaks plastikjubinatega oma nahka koorima. Udupeen, noh. Ma olen läbi aegade ikka igasuguseid kehakoorijaid proovinud ja mõne puhul saad kohe aru, et see naha niiskuse tunne on mingite silikoonide tulemus, mis never ei imendu, vaid nahka lämmatab pigem. Aga kui toote koostises on sheavõi, päevalilleõli ja muu hea-parem, on tunne kohe teine.

Kerisin praegu selle suhkrukoorija lehel allapoole, et toote koostist kiigata ja no ilus lugeda. Minge vaadake ise ja saate aru, mida ma silmas pean.

Kui me siin juba otsaga duši all oleme, siis järgmine lemmik on kindlalt öörl greii (väike sõrm püsti ütlen seda) värskendav dušiõli. Lihtsalt pesemas käies ja end mingi suva toidupoe-dušigeeliga üle uhades on nahk pärast pigem ikka väga kuiv. Aga kui juba duši all nahka niisutada, sinna otsa üks hea raund veelgi niisutavat kehakoorijat, siis on pärast üsna olematu vajadus veel midagi kreemitada.

Õlid päriselt sobivad nahaga ja sellepärast on neist tolku ja nad tõesti toimivad. Ma soovitaks selle (ja järgmiste) toodete koostist samuti lugeda. Kuidagi rõõmustav kõik see asi. Tekitab suurt usaldust ja no ma ju tunnen ka, et need teevad, mida lubavad. Lõhnavad samuti imeliselt. Ei hakka seda iga asja juures eraldi välja tooma, sest see võib-olla varjutab päriselt olulist infot. Aga nad tõesti on kõik ülihea lõhnaga ka.

Kui ma olen end dušiõlitanud ja keha koorinud, siis vajadust veel midagi kreemitada absoluutselt pole. Aga mida ma teinekord siia-sinna veits ikka lisan, on see niisutav kehakreem. See annab jube mõnusa sära. Eriti suvisel ajal suurema dekolteega riideid kandes või päevitusriietes vedeledes on hea kui rangluud kuldselt, mitte meile siin hallile kliimale omaselt kahvatusiniselt kumavad. Olen muid isepruunistava toimega kreeme ka ikka omajagu kasutanud. Mis mulle meeldinud on, neid olen siingi jaganud ja kiitnud ning see konkreetne meeldib samuti väga. Kuna see on jällegi otsast lõpuni head kraami täis, nagu Clochee puhul kombeks, sobib see mulle veelgi enam. Jääb mu riiulisse.

Mis mulle veel väga meeldib on nende peeneteraline näokoorija. Natuke kahju isegi, et pole mõistlik nägu iga päev koorida, muidu teeks seda suht kindlasti. Vist mitte miski ei tekita nii head värsket tunnet kui äsja kooritud nahk, mmm…

Järgmine ja ma arvan, et viimane lemmik praegu, sest muidu läheb jube pikale, on imikute kehavõi. Seda tohib kasutada kasvõi alates esimesest päevast, mil beebi emaüsast väljub, sest sisaldab ainult kõige hoolikamalt valitud koostisosi. Ülemist vanusepiiri pole, nii et tegelikult võib terve pere täiesti muretult seda sama kehavõid endale peale võõbata. Kuna mul on palju lugejaid, kellel väikesed lapsed, nagu mul endalgi, siis mõtlesin, et üks niisugune soovitus kuluks ka ehk marjaks ära. Laste nahk ikka teinekord kuivab ja teeb muid trikke. Novot.

Tegelikult on siin postituses toodud kreemid-õlid jms ainult kübeke sellest, kui lai valik tooteid neil müügil on. Sellepärast ärge kuulake ainult mind, vaid minge ikka ise ka vaadake üle. Äkki teid kõnetab miski hoopis muu. Või kui kõnetavad samad asjad ja endale ka ostate, siis palun jagage muljeid! Alati on huvitav kuulda, kas mu soovitused on asja ette läinud.

Mul on hea meel, et ma mõningase bränditruuduse vahele alatasa uusi asju ka proovin, sest muidu jääks nii palju häid asju avastamata. Näiteks nagu kõik need tooted, millest just kirjutasin. Oleks päris kahetsusväärne.

Loodan, et vähemalt mõni teist sai innustust ka neid kehatooteid proovida. Esiteks sellepärast, et need on ülihead! Teiseks sellepärast, et kuni 19.05 annab kood “MALLUKAS” Clochee e-poes -25% kõigilt hindadelt. Aga vähem tore uudis pole see, et üks õnnelik saab siin samas võita vabalt valitud toote Clochee lehelt. Et osaleda, jäta kommentaar, mida nende sortimendist endale tahaksid ja juba nädalakese pärast loosin võitja välja 🙂

*Postitus sündis koostöös Clochee’ga

Loe ka neid postitusi!

70 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ülle M 27. mai 2021 at 13:07

    .ma ei tea, kas see loosirong on juba läinud, aga mina prooviks seda kiidetud kehakoorijat.

  • Avatar
    Vasta Vaene 21. mai 2021 at 10:43

    Ma meeleldi prooviks seda va kehakoorijat, kuna ma reaalselt ei raatsi ise kehakoorijate peale raha raisata (ei tea miks), tundub nii lamp, kuna pesen maha pmst. Seega see mango kehakoorija oleks küll huvipakkuv.

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. mai 2021 at 08:57

    Neid koorijaid tahaks proovida, nii keha kui näo. Pole siiamaani veel sellist koorijat leidnud mis oleks lemmik, võib-olla on need Clochee tooted ?

  • Avatar
    Vasta Eliisa 21. mai 2021 at 08:09

    Clochee Glowi ja rikkalikku kurgi kehavõid sooviks kindlasti proovida ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. mai 2021 at 21:29

    Sooviks kehakoorijat proovida ?

  • Avatar
    Vasta Kairit 20. mai 2021 at 21:16

    Mina sooviksin väga proovida kurgi kehakreemi ja toonivat kehakreemi.

  • Avatar
    Vasta Karin 20. mai 2021 at 18:15

    Mina sooviksin näoseerumit, kuna ma pole kunagi seerumeid kasutanud, aga nahk on ülikuiv, tuhm. Vaadates Instagramis stoorisid, tunduvad ülihead tooted ja oleks vinge sünnipäevakink selline auhind?

    • Avatar
      Vasta Raili 20. mai 2021 at 22:54

      Oeh, kõiki tooteid prooviks ? Aga nüüd peale Sinu storyde vaatamist jäi see kurgi kehakreem kummitama ? Selle prooviks küll ära ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 20. mai 2021 at 17:43

    Sära andvat kehakreemi

  • Avatar
    Vasta Annika 20. mai 2021 at 17:38

    Rahustav puhastusõli kõlab huvitavalt. Dussiõli sooviks ka proovida aga just ostsin Naifi dussivahu sinu influencimisel ja sellega hetkel niiii rahul, et kas on veel midagi paremat?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2021 at 17:55

      tead, neid ei anna pigem võrrelda. Üks on ikka niisutamiseks mõeldud rohkem, teine igapäevapesuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. mai 2021 at 17:05

    See clochee glow täiega tõmbab eriti praegu, kui suvi tulekul ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 20. mai 2021 at 17:00

    Tahaks hoopis mehele värskendavat näokreemi, endal potsikuid-totsikuid küllalt. 🙂

  • Avatar
    Vasta C 20. mai 2021 at 16:59

    https://clochee.ee/toode/antioxidant-oil-serum-with-vitamin-c/

    Näoseerum koos vitamiin C-ga oleks see, mida minu nàonahk turgutuseks vajaks.

  • Avatar
    Vasta Eneli 20. mai 2021 at 16:46

    Oo ei, tahtsin beebikreemi, aga sooduskoodi aeg kukkund 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2021 at 17:19

      nüüd jälle töötab 🙂

  • Avatar
    Vasta Deisy 19. mai 2021 at 21:18

    Näokreemi ?

  • Avatar
    Vasta Kerttu 19. mai 2021 at 18:56

    Mango kehakoorijat tahaks küll proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin 19. mai 2021 at 13:42

    CLOCHEE mango suhkru kehakoorija prooviks küll hää meelega ära 🙂 !

  • Avatar
    Vasta J 19. mai 2021 at 13:28

    Dušiõli tundub ideaalne minu pindkuivale nahale!

  • Avatar
    Vasta Merka 19. mai 2021 at 09:13

    Kindlasti sooviksit proovida ära kehakoorija, praegune hakkabki varsti otsa saama ja hea meelega katsetaks midagi uut.

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. mai 2021 at 21:32

    Näokoorijat prooviks küll- siiani pole seda õiget leidnud.. tasub loosiõnnele loota ?

  • Avatar
    Vasta Marleen 18. mai 2021 at 18:33

    Jätkuva ilu eliksiiri, sest paraku oli Marju Karinil õigus, kui ütles, et 25 on juba vana ja peaks süstima hakkama

  • Avatar
    Vasta AL 18. mai 2021 at 08:58

    Ilueliksiiri tahaks proovida küll (L)!

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. mai 2021 at 21:24

    Tahaks proovida CLOCHEE näokoorijat

  • Avatar
    Vasta MRU 17. mai 2021 at 14:40

    Niisutavat kehakreemi, mis ei oleks isepruunistav, oleks vannitoakappi tarvis.

  • Avatar
    Vasta Anxu 17. mai 2021 at 14:15

    Sära andev kreem oleks suveks ideaaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 17. mai 2021 at 12:04

    Sooviksin proovida Clochee niisutavat nahahoolduskomplekti.
    Mulje senise toote põhjal on väga positiivne ☺️

  • Avatar
    Vasta Maiken 17. mai 2021 at 11:42

    Mina prooviksin nende ilueliksiiri. Kes siis ei sooviks kogu aeg ilus olla ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 17. mai 2021 at 10:32

    Sära andvat niisutavat kehakreemi sooviks küll oma talvisele luigevalgele nahale proovida.

  • Avatar
    Vasta Mairi 17. mai 2021 at 10:01

    Sära andev kehakreem suveks oleks ideaalne❤️

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 17. mai 2021 at 09:06

    Ok, vahukommi ekstraktiga olin müüdud ??? Prooviks ka siis poedušikatele vahelduseks midagi rohelisemat. ?? Seda idamaiste õite lõhnaga puhastavat käte ja keha dušigeeli. Ja tõsiselt oleks vaja kerget tasakaalustavat näokreemi

  • Avatar
    Vasta Liisu 17. mai 2021 at 08:58

    “Udupeen, noh” by Kaisa ?
    Aga prooviks näokoorijat, nh.

  • Avatar
    Vasta Laura 17. mai 2021 at 08:41

    Earl Grey dušiõli 🙂

  • Avatar
    Vasta Lea 17. mai 2021 at 00:37

    Kehakoorija saab varsti otsa, nii et seda sooviks küll proovida

  • Avatar
    Vasta Ingrid 16. mai 2021 at 23:46

    Äkki see aitab mu näonaha mönusamaks muuta ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 16. mai 2021 at 21:00

    Näokoorija

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. mai 2021 at 20:58

    Minu kehakoorija hakkab otsakorrale saama ja piidlen neid ikka aeg ajalt. Eelmine oli HOIA oma ja tõesti oli hea. Nahk oligi pärast niisutatud ja pehme nagu lubatud. Hetkel olev (Geliant vms) lõhnab ja koorib suurepäraselt, kuid niisutust njetu. Paljudes poodides on müügil väga ahvatlevad kehakoorijad. Jutt on hea, pilt on hea, koostisosad ka head, aga no see paar prossa, mis jääb 100% looduslikust puudu… Nahk libe, koorija libiseb maha – jälk! Paraku head tooted maksavad palju ning seepärast ihaldan sinu postitusest just kehakoorijat 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 16. mai 2021 at 20:26

    Just käisin saunas ja mõtlesin, et võiks üks kehakoorija olla… Seega oleksin kehakoorija üle õnnelik ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. mai 2021 at 20:13

    Glow body balmi tahaks täiega. Ma pole ühtegi sellist sära andvat toodet proovinud, ainult highlighterit õlgadele kui kleiti kannan suvel 🙂 see Glow body balm tundub mega mõnus. Imestan, et sisaldab nt aloet, shea võid jm :O

  • Avatar
    Vasta Angelika 16. mai 2021 at 20:11

    Seda sära andvat niisutavat kehakreemi ????

  • Avatar
    Vasta Getlin 16. mai 2021 at 18:44

    Ma tahaks seda väike sõrm püsti öörl grei dušigeeli proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 16. mai 2021 at 18:33

    Soovin C-vitamiiniga näoseerumit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 16. mai 2021 at 18:31

    Dušiõli prooviks küll. Kuna mul väga kuiv nahk, oleks huvitav vaadata kas mõjub niisutavalt ??

  • Avatar
    Vasta P 16. mai 2021 at 18:22

    Dušiõli oleks huvitav proovida.

  • Avatar
    Vasta Agnes Rohelpuu 16. mai 2021 at 18:17

    Olen olnud juba pikemat aega hea kehakoorija otsingul, see mida kirjeldasid, tundub täpselt õige! Just seda Clochee tootevalikust endale soovingi! ?

  • Avatar
    Vasta Liina 16. mai 2021 at 18:02

    Sooviksin ära katsetada selle imikute kehavõi oma beebsu peal, kellel käed kuivavad ja nahk ka aeg-ajalt ?

  • Avatar
    Vasta Sirje 16. mai 2021 at 01:16

    Sära andev niisutav kehakreem

  • Avatar
    Vasta MARI-LIIS 15. mai 2021 at 23:52

    Earl Grey dušiõli prooviks küll!

  • Avatar
    Vasta Häli 15. mai 2021 at 23:01

    Mul hirrrrmus kuiv nahk ja peale pesu alati hakkab kuivusest sügelema, seega hea meelega katsetaks toda imikute kehavõid ?

  • Avatar
    Vasta Silvia 15. mai 2021 at 17:01

    Mulle väga meeldib uusi tooteid katsetada, aga tihti pöördun vanade lemmikute juurde tagasi. Earl Grey dushiõli tundub huvitav, polegi sellist asja varem katsetanud.

  • Avatar
    Vasta Amanda 15. mai 2021 at 17:01

    Seda kehaõli tahaksin küll proovida! Eriti talviti on mu nahk no niiii kuiv, et sügeleb vastikult ja iga õhtu on vaja mingit kreemi peale toppida.

  • Avatar
    Vasta Mairi 15. mai 2021 at 15:26

    Tahaks dušiõli proovida, kuna pole ühtegi taolist toodet varem kasutanud 🙂

  • Avatar
    Vasta M 15. mai 2021 at 13:44

    Ma prooviks meeleldi seda dušiõli.

  • Avatar
    Vasta Liina 15. mai 2021 at 09:38

    Olen just hea näokoorija otsingul, seda prooviks esimesena.

  • Avatar
    Vasta Evelin 15. mai 2021 at 07:43

    Sära andev niisutav kehakreem.

  • Avatar
    Vasta Carolina 15. mai 2021 at 07:41

    Keha vajaks koorimist ?♥️

  • Avatar
    Vasta Kadri 15. mai 2021 at 01:49

    Dušiõlisid tahaks proovida! Kuulnud neid kiidetavat, kuid proovimiseni pole jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Jaana 15. mai 2021 at 00:59

    Säraandev, niisutav kehakreem kõlab väga hästi, prooviks seda.

    • Avatar
      Vasta Jaanika 16. mai 2021 at 22:41

      Sära andev kreem ?

  • Avatar
    Vasta Triin 15. mai 2021 at 00:56

    See niisutav kehakeeem mis sära ka annab. Mul oleks seda tarvis

  • Avatar
    Vasta Marit 14. mai 2021 at 23:50

    Sära andev kreem☺️

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. mai 2021 at 23:22

    Rahustav toniseeriv sprei kõlab nagu väga vajalik asi suveks. Päikesega kipub nahk päeva jooksul hirmsasti kuivama.

  • Avatar
    Vasta Joan 14. mai 2021 at 21:22

    Peeneteralist näokoorijat prooviks, no pole leidnud veel sellist head ja pehmet.

  • Avatar
    Vasta Ann 14. mai 2021 at 16:47

    Päris krõbedad hinnad. Aga ju on siis ka kvaliteetse koostisega! Mulle meeldib, kui šampoon, palsam, dušigeel jms on pumppudelia – nii mugav. Suveks oleks vaja kehakreemi, nt seda: https://clochee.ee/toode/clochee-relax-kehakreem-250-ml/

  • Avatar
    Vasta J.T. 14. mai 2021 at 14:36

    Mina prooviksin nende vananemisvastase näokomplekti ära. Vaikselt kortsub juba trügivad näkku ?

  • Avatar
    Vasta Leili 14. mai 2021 at 14:23

    Sära andev niisutav kehakreem ? Tahaks ka särada?

  • Avatar
    Vasta Karin 14. mai 2021 at 13:49

    Kindlasti kehakoorija, need lihtsalt niiiiii head ?

  • Avatar
    Vasta Jane 14. mai 2021 at 13:21

    Näokoorijat sooviks proovida ☺️