AVALDAN ARVAMUST

seegi blogi

11. juuni 2021

Ma eile sõitsin mööda sellisest poest nagu “Seegi Mööbel”. Ja ma jäin mõtlema, et kes ärkas ühel päeval ja mõtles, et oh! See on ideaalne nimi mu mööblipoele! Ma pean tunnistama, et see nimi kõlab küll sellisena, et nad ise ka teavad, et parajalt kipakaid nikatseid müüvad, aga noh, mööbli kujuga ta on ja paar kuud vastu ikka peab, et noh, seegi mööbel. Abiks ikka.

Võib-olla praegu alahindan selle poe kraami, aga no ütleme nii, et sinna ma juba nime pärast midagi ostma ei läheks, sest sisetunne (ja nimi!) röögivad, et sealt midagi kuigi head oodata ei maksa. Sorri nüüd kõigi eest, kes Seegi mööblist endale mingi elu parima laua ostnud on, ups.

Teine äri, mille nimi mind imestama paneb on EWW Berry. Nagu ilmselt, ma arvan, on see EWW mingi lühend? Aga ma iga kord loen seda nagu iuuuu berry ja see paneb mõtlema, et need marjad on seal vähemalt lödid, hallitavad ja lögased. Ma ei tea kas on, sest ma pole sealt iial midagi ostnud ja ei kavatse ka 😀

Ma ei saa aru, miks sellised nimed pandud on üldse? See oleks sama hea, kui ma paneks oma blogi nimeks “seegi blogi!” Et umbes suurem asi pole, aga kui mega igav on ja sittagi paremat teha pole, siis võid ju pilgu peale visata, ole meheks!

Tuleb teil veel mõni imeliku nimega pood/äri meelde?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar